Disponibile in:

15 – Çfarë është Aura (1 pjesë)

 

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 4

Njohja e Aurës është thelbësore për të qenë në gjendje të zhvillojë dhe të mësojë teknika psikike, sepse ajo është pjesë e energjisë dhe vetëdijes sonë shumë më tepër sesa mund të duket. Edhe para se të kuptojmë se çfarë është, nëse ka një ngjyrë ose çfarë është ajo, ne bëhemi të vetëdijshëm për atë që është dhe përse të gjithë e kanë atë. Aura është një fushë energjetike që të gjithë e kanë, duke qenë energjia jonë personale. Mund ta krahasojmë atë me një fustan që vishim, edhe pse aura nuk mund të hiqet ose të ndryshohet brenda natës, por mund të formësohet dhe modifikohet me kalimin e kohës. Për shumicën e njerëzve mbetet e njëjtë, por të tjerët që janë në dijeni të zotërimit të saj dhe të jenë në gjendje ta ndryshojnë atë me vullnetin me përdorimin e teknikave të sakta, modelojnë atë në mënyrë që të mund të duket sikur vendosin që të tjerët ta shohin atë. Në fakt, ne mendojmë për një person të veshur me një fustan elegant, për shembull një shitës derë më derë në një xhaketë dhe kravatë që paraqitet në shtëpi. Njeriu në fjalë mund të jetë një njeri i mirë që po bën një punë të pastër dhe të pastër, ose mund të jetë një mashtrues lakmitar dhe egoist, i cili mendon vetëm për veten me koston e mashtrimit të njerëzve; përkundër kësaj, me fustanin e saj të bukur dhe gjuhën e projektuar veçanërisht për të qenë interesante dhe tërheqëse, mund të jetë në gjendje të mashtrojë të ardhur keq që janë bindur nga praninë e tij të mirë. Ky njeri mund të jetë personi më i keq në botë, por me veshjen e tij të bukur dhe me një fjalim të rrjedhshëm, ai mund të besojë se shumë të tjerë janë një person shumë i mirë, i arsimuar dhe i drejtë, me parime të mira dhe vlera të shkëlqyera. E pra, veshja e bukur dhe prezantimi i rregullt do të jenë në gjendje të mashtrojnë shumë të ardhur keq që do të mbështeten vetëm në paraqitjet. Aura është pak si veshje që vishni çdo ditë, edhe pse kjo është energjike dhe nuk mund të hiqet ditën tjetër.

Shumë njerëz janë të mashtruar nga veshja që vishni, sepse ata janë përdorur për të banuar në shtresën e parë prej jush që ata shohin. Pavarësisht të qënit një njeri i mirë, atëherë ju duhet të veshin një veshje të lerosur, papastërtitë nga puna apo shumë e prishur nga shumë dëme në makinë larëse, ju do të mbajë aq shumë më e ndryshme se ajo që ju do të vini re dhe do të trajtojnë në qoftë se kam pasur një elegante dhe të kujdesej edhe për veshje, pavarësisht personi nën rroba është gjithmonë ju. Kjo ndodh edhe për njerëzit që ju gjykojë nga pamja e aurës tuaj, pavarësisht nëse ajo është pista apo të dëmtuara nga krimet e kryera nga padrejtësitë e të tjerëve që kanë dashur të durojë dhe të cilat kanë crumpled. Në realitet, megjithatë, edhe ju jeni pjesë e këtij rrethi të njerëzve. Në fakt, kur ju shikoni në dikë në frontin e ju, ju nuk jeni të vërtetë duke kërkuar në flokët e saj, buzëqeshjen e saj, formën e trupit të saj si ju mendoni se ju bëni, por ju jeni duke kërkuar në, ose më mirë ndjenja, atmosferë e tij dhe asgjë, por mantelit të tij energji që nuk mund të hiqet, por mund të formësohet nëse është e vetëdijshme për ta pasur atë. Ashtu si shumica e njerëzve ju nuk e kuptoni atë që po kërkoni, por edhe gjykimi juaj bazohet në pamjen dhe jo në thellësinë e personit. Edhe para se të shohim fustanin e saj, gjëja e parë që ju do të vëreni, edhe pse unknowingly, ajo do të jetë aura e tij, kështu që fusha e energjisë që i takon atij pa e ditur. Aura është shumë e rëndësishme për shkak të paraqitjes së saj në një kontekst. Në varësi të energjisë së saj, ju mund të shihni dikë që edhe pse ajo është shumë e bukur estetikisht, e bukur dhe veshje shumë elegant, ka një atmosferë që buron dyshimi, mashtrimit, diçka që ne duhet të jenë të kujdesshëm; ai person nuk do të të pëlqejë aspak. A e dini fjalët “ka një ajër të mashtrimit” ose “ndjen gënjeshtra”? E pra, këto fjalë janë të bazuara në ndjenjën që është atje, por nuk shihet, por ju ndjeni atë aq mirë që ju e dini se duke mos parë sy. Kjo është për shkak të atmosferës së saj.

Prania e aurës mund të ndryshohet, si dhe një fustan i bukur mund të fshehë një person të pamëshirshëm; veshja elegante dhe e pastër mund të besojë se është një person i mirë, por ndjesitë për lëkurën mund të na tregojnë asgjë tjetër veçse. Për këtë arsye ne duhet të shkojmë përtej shtresës që paraqitet, ashtu siç nuk duhet të gjykojmë dikë nga veshja që ai vesh.

Faqja 2 nga 4

Siç thonë ata, veshja nuk është Monako, kështu që nuk do të jetë e mjaftueshme për të veshin një fustan të bukur për t’u bërë një njeri bujar dhe i sinqertë; në të njëjtën mënyrë duhet të kapërcejmë ndjesinë e parë që na ofron aura e tij sepse edhe na mashtron. Disa njerëz shumë të ndjeshëm mund të ndiheshin menjëherë, nëse ai para tyre është i sinqertë dhe i mirë ose i rremë dhe negativ edhe pa e parë atë në fytyrë; Megjithatë, ka nga ata që janë në dijeni të posedojnë një atmosferë dhe si të përdorin atë, kështu që ajo mund të jetë në gjendje për të myk atë për të mashtruar edhe ata që zakonisht nuk e gabuar.

Atmosferë është një masë e energjisë që i takon për ju dhe ju është përgjithmonë, është si trupi juaj fizik që ka një aspekt estetik, por edhe një seri e tërë e elementeve të brendshme të tilla si organet, kockat, muskujt dhe kështu me radhë. Atmosferë në fakt, nuk është vetëm një shtresë e jashtme e hollë dhe bosh brenda, por kjo është një fushë e plotë dhe të konsiderueshme të energjisë, me dallimin e vetëm që ne nuk e shohim, sepse ajo duket e padukshme. Edhe ajri është i padukshëm, dhe çdo ditë ne të harrojmë ekzistencën e saj, por ajo është gjithmonë këtu dhe ne vazhdojmë për të marrë frymë, ashtu si ne vazhdojmë të përdorim në mënyrë të pandërgjegjshme atmosferë tonë dhe ne jemi të ndikuar nga ai i të tjerëve.
Ata që e kuptojnë se ata posedojnë një atmosferë, të jetë në gjendje për të ndryshuar dhe të përdorin, mund të përmirësojë në masë të madhe jetën e tyre, ndryshe nga shumica e pavetëdijes që vazhdojnë të vuajnë nga gabimet e aurës së tij dhe atë të të tjerëve. Ju mund të vëreni se shpesh është e përfaqësuar në vizatimet dhe fotot në web, si një shtresë e energjisë larg nga trupi tonë fizik, sikur të rrethojnë atë, por nuk e prekur atë, si në qoftë se ne nuk i përkasin as. Në realitet, atmosfera është shumë më e thellë se sa besohet, duke qenë pjesë e vetë Soulit tonë. Në fakt, aura është e gjithë energjia jonë, kujtimet tona, vuajtjet tona, problemet tona, është paraqitja e asaj që jemi, që na bëri të bëhemi ose që duam të shfaqemi në sytë e të tjerëve. Aura, megjithatë, ka disa shtresa, duke përfshirë disa shumë të brendshëm dhe shumë më të jashtëm. Kur ne shikojmë një person ne jemi të ndikuar nga shtresat e tij të jashtme, kështu që ata më afër me ne dhe më larg nga ajo. Por kur ne vendosim për të shkuar përtej paraqitjet dhe janë të angazhuar për tejkalimin e këtyre pengesave që mbrojnë shtresat e brendshme, ne mund të dimë qëllimet e vërtetë dhe personin e vërtetë që fshihej pas këtyre shtresave, ndonjëherë për të mbrojtur veten nga e keqja, nganjëherë për të mashtruar tjetra.

Për të njëjtën arsye që ju nuk duhet të gjykoni dikë nga veshja që ai vesh, nuk duhet ta gjykojmë atë as për ngjyrën e aurës së tij. E pra, shumë njerëz janë të bindur se dikush mund të njihet sipas ngjyrës së tyre, por kjo është shumë larg realitetit! Në fakt, aura nuk është vetëm një ngjyrë, është një grup i pafund faktorësh që përbëjnë zonën tonë energjetike dhe e bëjnë atë unike, pavarësisht nga ngjyra që mund të jetë e ngjashme me atë të një personi tjetër krejtësisht të ndryshëm nga ne në çdo kuptim. Aura, në fakt, nuk është vetëm perimetri rreth nesh, por është e tërë zona e brendshme që është e mbushur me energji. Meqë numri i ngjyrave në këtë dimension është i kufizuar, ne mund të besojmë se ka vetëm aure të gjelbra, blu, portokalli dhe të verdhë, sepse këto janë ngjyrat më tipike për të parë dhe kështu të përfundojnë strukturimin e personalitetit të njerëzve, duke qenë në gjendje ta ndajë atë shumë pak grupe. Çdo person i vetëm është shumë i ndryshëm nga të tjerët, sepse ka jetuar përvoja të ndryshme, ka reaguar ndryshe, ka përjetuar probleme dhe momente të lumtura në një mënyrë që është në kundërshtim me shumë të tjerë. Megjithëse ne mund të shihnim atmosferën e kuqe për dy ose më shumë njerëz, ato mund të jenë krejtësisht të ndryshme nga njëri-tjetri, si në aspektin e karakterit, ashtu edhe të jetës dhe shëndetit. Njohja e atmosferës dhe të shohësh atë janë dy aftësi shumë të ndryshme, ashtu si aftësia për të parë një sanduiç të këndshëm dhe për të ngrënë. Të jesh në gjendje të shohësh atmosferën është një përvojë e bukur sepse ju lejon të njihni një nivel realiteti që nuk mendoni se ekzistonte më parë. Duke parë auras ju lejon të shihni dimensionet e tjera me sytë tuaj dhe të kuptoni se ka parime të tjera të jetës që mund të kapen nga disa shenja; kjo nuk do të thotë se vetëm duke shikuar atë, ju nuk do të jeni në gjendje të kuptoni se si funksionon dhe çfarë do të thotë, sepse ju mund të kufizoni veten në pamjen e thjeshtë.

Faqja 3 nga 4

Pjesa më e madhe e ndalimeve shpirtërore në fakt në shtresën e parë: shumë shikojnë atmosferën dhe e gjykojnë atë me ngjyrën e saj, sikur kjo të ishte e mjaftueshme për të ditur përsosmërisht kush është përpara, edhe pse mund të jetë një i huaj i përkryer që sapo u takua. Shfaqjet shpesh çorientojnë!

Aura është një energji shumë intensive që mund të shihet me sy të lirë, duke vendosur të aplikojë çdo ditë në ushtrime specifike për të parë atë. Është e qartë se të shihet aura është shumë e rëndësishme sepse ju mahnit dhe hap sytë, në të gjitha aspektet, në fusha të tjera të së vërtetës që keni injoruar më parë. Sytë tanë kanë tendencë për të fshehur atë që ne zgjedhim të injorojmë, ashtu siç dëgjojmë dëgjojmë atë që nuk duam të dëgjojmë. Për shembull, kur përqendrohemi në diçka që me të vërtetë e pëlqen apo që tërësisht kap vëmendjen tonë, humbim aftësinë për të dëgjuar ose për të parë gjithçka tjetër, sepse ne jemi kaq të fokusuar që humbim njohurinë për pjesën tjetër të mjedisit tonë. Nëse mbyllni sytë tani, nuk do të dini se si ta përshkruani dhomën tuaj në detaje, edhe pse e keni parë atë mijëra e mijëra herë. Kjo ndodh për shkak se nuk ishit të përqendruar dhe, pavarësisht syve të hapura, mund të shihnit shumë nga dhoma edhe duke i mbajtur sytë të fiksuar në një pikë në sajë të vizionit periferik, e injoroni deri sot dhe ju do të vazhdoni ta bëni me zakon të thjeshtë. Për të njëjtën arsye, vazhdoni të injoroni kaq shumë ngjarje, ndryshime dhe lëvizje që ndodhin rreth jush, por që ju nuk vazhdoni të shihni sipas zgjedhjes suaj; prandaj, ju nuk mund të vëreni se jeni më aty dhe do ta harroni tërësisht ekzistencën e tyre në afat të gjatë. Në këtë kohë ju nuk mund të mbani mend formën dhe ngjyrën orën varur në kuzhinë ose në një tjetër objekt për ju parëndësishme, sepse pas kaq shumë viteve që ju kanë injoruar vazhdimisht sot nuk e shohin atë edhe më shumë. Sapo të vendosni t’i jepni rëndësi asaj që kërkoni dhe të fokusoheni në detaje, këtu të gjitha objektet që zhduken nga sytë tuaj rishfaqen dhe ju bëjnë të kujtohet prania e tyre. Aura punon në të njëjtën mënyrë.

Kur ju vendosni për të parë atë, ju jeni duke i dhënë leje për të parë tuaj për të parë energjinë e njerëzve të tjerë, kafshëve dhe madje edhe objekte, sepse çdo gjë është energji dhe çdo gjë ka një atmosferë. Është e qartë se aureola e një objekti është shumë më e hollë dhe të lehtë, pasi ajo është e pajetë, ndërsa atmosferë e një personi është shumë më i gjerë, sepse ajo jo vetëm që përmban një energji të thjeshtë gjithashtu përfshin përvoja, kujtimet, jetë të pastër që një objekt për arsye të dukshme ajo zotëron. Shih auras është shumë e dobishme dhe e rëndësishme për të hapur mendjen tonë dhe të kuptojnë se ata nuk e dinë, se ai kishte injoruar për jetën diku tjetër në botë ne ishim harruar se ekzistonte. Kur vendosni për të parë diçka kjo bëhet shumë më e qartë dhe më e dukshme, sepse ajo gjithmonë ka qenë atje, ju vetëm duhet t’i kushtoni vëmendje kësaj. Në fakt, ju do të kuptoni se kur vendosni të shihni aurat, këtu do të fillojnë të shihen, duke treguar shtresën e parë transparente dhe pastaj të përhapen gjithnjë e më shumë; kur i injoroni dhe i harroni ato, ata do të zhduken dhe ju nuk do t’i shihni më. Ky fenomen ndodh çdo ditë për çdo gjë të vetme, sepse në qoftë se tani unë pyetur ju për të përmendur të gjitha tiparet e dalluese të fytyrës së nënës sate që ju nuk mund të mbani mend ato dhe, me siguri absolute, ju nuk do të dinë për të përshkruar të gjitha moles ose karakteristika të tjera të fytyrës së tij me numrin dhe pozicionin e saktë, edhe pse e keni njohur fytyrën e nënës tuaj për një jetë, duke parë miliarda herë të saj. Shikimi i aureve nuk është një dhunti, por është një ushtrim që të gjithë mund të vendosin të bëjnë. Dhurata e vërtetë qëndron në vendosjen për të parë jetën për realitetin që është më tepër se ta injorojë atë dhe të kalojë një jetë në gjumë. Duhet pranuar shohin auras ndihet pak “të veçantë, për shkak se ajo është e hapur për të zbulimeve të reja që shumë të tjerë do të injorojë njerëzit për jetën, dhe me të drejtë ndjenjë më të mirë se më parë duke pranuar se ai kishte bërë diçka që shumë të tjerë nuk mund të bëjë.

Faqja 4 nga 4

Megjithatë, është e rëndësishme për të shfrytëzuar entuziazmin e përvojës së hershme për të ecur përpara dhe për të kapërcyer pengesat e tyre, duke kuptuar se pas shtresën e parë, nuk është i dyti, pasi i dyti ka një të tretë, dhe pasi i treti ekziston një pasuri të njohurive të tjera ata janë duke pritur vetëm për t’u zbuluar. Gabimi i shumë shpirtrave është të ndalemi në shtresën e parë dhe të ndihemi të përmbushur sikur të kishin përfunduar të gjitha hulumtimet e tyre vetëm për të parë një fije aure. Kjo është një milje larg nga ndërgjegjësimi, sepse ju vendosni të bini në gjumë në një pikë të ndryshme nga ku të gjithë të tjerët kanë rënë në gjumë; megjithatë, ai ende është duke fjetur.

Arsyeja që unë mendoj se është e rëndësishme për të shkuar përtej paraqitjes ngjyra është për shkak se unë kam parë shumë herë se kuptimi i cili është i lidhur me një ngjyrë atmosferë është pothuajse kurrë në përputhje me personalitetin e vërtetë të të njëjtit person. Ngjyra atmosferë mund të ketë kuptime gjithashtu shumë e rëndësishme, të tilla si errësira e zezë definitivisht formësuar dhe është shumë e rrallë për të parë atë, por ju nuk mund të them të njëjtën atmosferë të bardhë, pasi shtresën e parë të atmosferë të gjithë njerëzit, kafshët dhe objektet, është transparent bardhë / gri. Pra, ne jemi të gjithë të mirë dhe të shkolluar, ose ka diçka më të thellë për të kapërcyer tejkalimin e barrierave të kënaqësisë. Prandaj është e qartë se nuk mund të mbështetet besimi i vetvetes vetëm në ngjyrën e energjisë së të tjerëve kur duhet të përqendrohemi më shumë në dëshirën për të ditur më shumë se sa mbi bindjen për të njohur gjithçka. Vendimi për të parë atmosferë, për të kuptuar se si funksionon dhe për groped për të ndikuar dhe formën në të, janë veprime teknike dhe për këtë arsye shumë të ndryshme me njëri-tjetrin dhe duke i ndarë ato ne vetëm chip larg në një histori në një mijë copa se ne dështojmë, atëherë për t’u bashkuar dhe për të kuptuar. Shkurtimisht, ju kërkoni vetëm një pyetje mes shumë njerëzve për të njohur një përgjigje të vetme që vazhdon të mos plotësojë kërkesën tonë, sepse për të ditur përgjigjen e vërtetë dhe të plotë është e nevojshme të bashkohen të gjithë dhe të nxjerrin përfundimin e plotësisë së tyre. Të dinë një person do të marrë vite të vërtetë, por në qoftë se ju merrni të dini atmosferë e saj, të ndjehen atë dhe të shohim atë në të gjitha nivelet e saj, pastaj studimin tuaj dhe të njohin aftësitë shtang ju dhe njerëzit e tjerë të cilët do të ndihen më të vlerësuar nga përkujdesje tuaj.

Duke vendosur për të përjashtuar një aftësi bindëse se të tjerët janë më të rëndësishme, ju vendosni edhe një herë për të mbyllur mendjen e tij dhe plug pikëpamjen e tyre, duke parandaluar veten që të dini të gjithë të vërtetën, të jetë i kënaqur me një pjesë të vetme, të vogla që shpesh mund edhe të keqkuptohet. Për këtë arsye këshilla ime është që të mësojnë të ndjehen auras, por në të njëjtën kohë të zgjidhni për të parë ato, në mënyrë që të kemi një pasqyrë më të plotë të kuptimit të vërtetë dhe dobinë e pushtetit tonë më intime dhe private.
Pavarësisht nga çdo gjë, shikuar atmosferë mbetet një teknikë fun që ju jep të drejtë tani provat e së vërtetës së saj, si çdokush mund të shohin atë pa përpjekje të tepruar. Kur ne të fillojë një udhëtim shpirtëror ne duhet të kuptojmë se ju nuk mund të keni gjithçka në të njëjtën kohë, duke menduar për të marrë të gjitha përgjigjet një ditë pasi ai filloi të marrë pyetje, edhe pse, shikuar atmosferë, ajo ofron mundësinë që të ketë rezultate të mira nga kohët më të hershme në të cilën vizioni është praktikuar, duke qenë në gjendje të shohë të paktën haloun e parë transparent që nga sesioni i parë. Këshilli për të filluar për të krijuar një marrëdhënie të mirë me atmosferë të tij më të vogël duke kërkuar në të, kështu që të kuptojnë se nuk ka, kjo është e vërtetë, që nuk është një iluzion apo një fjalë të çuditshme. Duke parë atë ju lejon për të kuptuar se ajo është e vërtetë dhe të besojnë në të, e cila për fat të keq do të jetë e vështirë të mos qenë në gjendje për të dëgjuar as nuk shohin. Teknika e perceptimit të aurës është më komplekse dhe më e përparuar, prandaj filloni së pari nga bazat dhe ofroni vetë dëshmi të ekzistencës së saj. Shikoni në pasqyrë dhe përqendrohuni. Në artikullin vijues do të shpjegoheni se si ta shihni atë, duke përdorur hapat e duhur për ta bërë atë pa mundim. Ju pastaj mund të vazhdojë të ndjekë këtë rrugë dhe të mësojnë se si për të përmirësuar atmosferë tuaj, si për të kuptuar se të tjerët, si të njohin njerëzit që janë duke u përpjekur të mashtrojë duke treguar një shtresë e aurës së tyre gënjeshtërt që tenton të bëjë gjykim të gabuar rreth tyre dhe më shumë ajo do të jetë një rrugë fun, sepse ju mund të luajnë me atmosferë tuaj dhe atë të të tjerëve, por shumica do të ju lejojnë për të arritur aftësi praktike, pa përdorimin e kësaj, ju nuk mund të kuptoni.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19841) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 4 nga 4. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]