Disponibile in:

24 – Cila është Aura – si na influencon Aura (pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Kur flasim për aura, ne i referohemi strukturës energjike që përbën dhe rrethon çdo gjë që ekziston, qofshin njerëz, kafshë, bimë, minerale ose materiale. Çfarëdo që ekziston në botë dhe në tërë universin është bërë nga energjia, për këtë arsye ka fushën e saj energjike që ne e quajmë atmosferë. E gjithë kjo është e pajetë, si shkëmbi, hekuri, sendet, mobiljet, ka një atmosferë të kufizuar, sepse nuk është e gjallë nuk e zgjeron vetëdijen e saj në dimensione të tjera. Gjithçka që na rrethon është e përbërë nga energji dhe ekziston në disa dimensione, edhe pse ato janë të kufizuara në një numër të vogël, pa aftësi për të menduar dhe reflektuar mbi jetën e dikujt, për të lëvizur dhe përjetuar. Qeniet e gjalla, nga ana tjetër, kanë një atmosferë shumë më të gjerë të të dy trashësisë dhe sasisë dimensionale. Në fakt, çdo qenie e gjallë ekziston në më shumë dimensione, dhe sa më shumë ai është i vetëdijshëm për ekzistencën dhe ekzistencën, aq më shumë perceptimet e tij zgjerohen dhe dimensionet rriten. Njerëzit janë më të ndërgjegjshëm se kafshët, insektet dhe bimët, prandaj ata janë të pranishëm në një numër më të madh të dimensioneve sesa të tjerat. Mes njerëzve, megjithatë, ka njerëz shumë më të avancuara se të masës, ose për shkak se ata praktikojnë teknika shpirtërore, ose për shkak se ata e kanë kuptuar se realiteti po jetojmë është plotësisht iluzore dhe kështu bazojnë jetën e tyre në dëshirën për të qëndruar zgjuar, edhe kur të gjithë të tjerët duan të flenë dhe nganjëherë kërkojnë që ata të bëjnë të njëjtën gjë. Nuk është e lehtë të qëndrosh zgjuar kur të gjithë rreth nesh janë në gjumë dhe dëshirojnë që ne të flemë edhe me ta. Këta njerëz posedojnë një atmosferë shumë më të madhe sesa norma, e cila zgjerohet në shumë dimensione më shumë sesa mund të bëjë një individ normal. Sa më shumë ne bëhemi të vetëdijshëm për aurën e saj, aq më shumë ju mund të dëgjoni dhe të ndihmojë për të zgjeruar dhe sidomos për rigjenerimin kur vuajnë dëme nga jashtë, se aura shkërmoqet formë, duke e bërë atë më të dobët dhe e paqëndrueshme.

Aura është bashkimi i energjive tona, të cilat bashkohen për të formuar një masë të madhe që na kompozon dhe na mbron. Të gjitha ndjenjat tona janë të pranishme brenda aurës, pasi ato janë forma të energjisë. Midis këtyre, ka mendimet tona, të cilat janë ndjenjat më të përpunuara dhe të strukturuara; atëherë janë kujtimet e gjithçkaje që kemi përjetuar deri në ditët tona gjatë jetës sonë, të cilat na mbushin dhe na japin peshë, duke qenë shumë masivë. Është e qartë se nuk po flasim për peshën e trupit, por është sikur t’i japin substancën aurat tona, të cilat përndryshe do të ishin të dobëta dhe të zbrazëta. Aura e një personi që ka shumë përvojë është shumë më i madh dhe më i fortë se ai i një personi apatik që kalon ditën duke fjetur, sepse e para është më e mbushur. Me përvojën e përgjithshme nënkuptojmë çdo lloj njohurie që maturohet duke vepruar dhe duke u hapur në jetë, si përvoja në shkollë, punë, sociale, kulturore, udhëtime dhe njohje të njerëzve të tjerë. Çdo gjë që bëjmë në jetën tonë është përvoja dhe pasuron aurën tonë, duke qenë një fenomen tërësisht natyror që ndodh pavarësisht se ne kurrë nuk do ta vërejmë atë. Kujtimet dhe njohuritë tona janë mbledhur në atmosferë tonë dhe jo aq shumë në trurin tonë: ai e di se organ për të lidhur dhe aura nga ajo tërhiqet kujtimet që dëshiron që ne të rishfaqen. Kur ju nuk e mbani mend diçka kjo është për shkak se truri ynë nuk është në gjendje për të lidhur në zonën e kujtesës përkasin direkt në atmosferë, duke pasur ndoshta pësoi disa dëme që pengon atë për të përkthyer këto kode në kujtime. Megjithëse nuk mund t’i kujtojmë shumë gjëra, të gjitha këto informata mbeten të ngulitura në atmosferë, prej së cilës ata kurrë nuk do të fshihen në mënyrë të natyrshme; në mënyrë të qartë ka gjithmonë përjashtime. Megjithatë, pavarësisht nga se ne kujtojmë të kaluarën tonë apo jo, njerëzit që dinë të perceptojnë dhe kuptojnë atmosferë mund të zbulojnë personalitetin tonë dhe disa nga kujtimet tona thjesht analizuar atë. Shkencëtarët gjejnë të vështirë për të shpjeguar se çfarë është e kujtesës dhe se si ajo funksionon, thjesht sepse ata janë duke kërkuar në vendin e gabuar: ky fakt nuk i përket trupit fizik, por atmosferë dhe chakras e mendjes dhe kurorë.

Faqja 2 nga 5

Aura e një personi që praktikon meditim është shumë më e qëndrueshme, e balancuar, rezistente, e vështirë për t’u depërtuar nga ata që nuk mbrojnë veten dhe nuk e mbushin atë me energji pranike. Me pak fjalë, aureola e çdo personi në botë është plot me përvojat e jetës që normalisht kryen të njëjtat çdo ditë, por të ndikuar dhe viktima më e lehtë e rips dhe vampirism energjisë, larvat dhe ndikimi probleme të shëndetit mendor, pse jo ka një mbrojtje të fortë të energjisë. Bërja e përvojave jetësore dhe përvojave shpirtërore janë dy faktorë shumë të ndryshëm, sepse përvoja e jetës ushqen atmosferën në këtë dimension, por përvoja shpirtërore ju hapë dimensioneve të shumta ku ekzistoni dhe bëheni të ndërgjegjshëm. Për këtë arsye, aureola e atyre që praktikojnë teknika të vlefshme shpirtërore dhe vendosi është shumë më kompakte, sepse ai vendos për të bërë të vetëdijshëm në vend të injorojë atë përgjithmonë, shfrytëzimit të energjisë së meditimit për të bërë zgjerimin e tyre të energjisë trashë dhe më të fortë, me qëllimi që askush tjetër nuk mund ta vendosë ta ndikojë, ta shpojë atë, të futë probleme të çdo lloji dhe pastaj të marrë vendime për jetën e tij. Kjo është shumë e rëndësishme, për shkak se të vendosë të bëhet i vetëdijshëm për atmosferë të tyre është një hap i rëndësishëm i parë për të filluar për të mbrojtur, duke përfshirë edhe arsyet pse ju duhet të mësojnë të njohin dhe të kuptojnë sinjalet, dy prej tij, të dy auras të tjerëve.

Aura është shumë e madhe dhe si e tillë ndikon njerëzit dhe situatat që na rrethojnë. Duke ushtruar për të kuptuar atë, ne të mësojnë të njohin kur një mendim, një dëshirë, një ndjenjë është me të vërtetë e jona, ose ka qenë i imponuar nga dikush tjetër që është i afërt me ne dhe se është duke menduar shumë për atë gjë shumë. Për shembull, dikush afër nesh mund të ndihet i uritur dhe të mendojë për dëshirën për të ngrënë; nëse mendimi i tij do të jetë shumë i fortë, kjo do të na bënte të uritur edhe pa patur folur edhe për ne. Është një mendim që na ka ndikuar, sepse aura e tij në atë moment ka tronditur tonën. Çdo person në këtë botë ndikon te të tjerët, si pozitivisht dhe negativisht, kur ai është më i pavetëdijshëm. Problemi vjen kur dikush që ndikojnë negativisht mund të shpojnë atmosferë tonë dhe të bëjë atë të dobët dhe i hollë, edhe pse e parë ishte më e mirë, duke kërcënuar për të na vijë ndonjë sëmundje fizike ose të na sjellë përvoja të këqija dhe probleme të ndryshme personale, marrëdhënie dhe madje edhe ekonomike. Kur ne flasim për një person që “sjell fat i keq” ne jemi duke iu referuar atyre individëve që i japin off një trishtim të energjisë që ju nuk mund të shihni, por ju shumë mirë mund të perceptojnë, sepse prania e tij shoqëron situatat e keqe që të ndodhë me ata pranë.

Bazuar në njohuritë tuaja, menjëherë do të kujtoni dikë që ju bën të ndiheni në depresion sa më shpejt që t’i afroheni, sepse nuk është aq e rrallë. Në fakt, disa njerëz janë me të vërtetë të rëndë, sepse edhe pa shikuar ato dhe pa folur, ato mund t’ju bëjnë të ndiheni të vështirë të mbani ndjenja si ankthi, ankthi, trishtimi apo madje edhe nervozizmi. E gjithë kjo varet nga aura e tyre negative që, duke iu afruar, është në gjendje të ndikojë më mirë në tuajin dhe prandaj të bëjë që të përjetoni atë që ushqehen çdo ditë. Shurdhim të aurës së tyre varet nga disa arsye: zakonisht nga opinion i tyre pesimist mbi jetën që i bën ata të jetojnë në një shtet vazhdimisht të ulët dhe të papërshtatshme, duke parandaluar veten e tyre për të jetuar një jetë të qetë. Ata kalojnë ditët e tyre duke gjykuar gjithçka dhe mosbesojnë askënd, sepse ata nuk mund të vazhdojnë dhe të lënë pas problemet dhe aventurat e këqija. Herë të tjera ky shurdhim varet pikërisht nga negativitet e brendshëm të personit, veçanërisht në qoftë se flasim për njerëzit approfittatrici gënjeshtrave, në prani të të cilit ne të ndjehen të thith gjithë energjinë, duke i dhënë fund ditën e mërzitur dhe nervor, si në qoftë se dikush i kishte marrë me vete të gjitha kurajon e dhe lumturi nga thellësitë. Kjo nuk është krejtësisht e gabuar. Në fakt, ky lloj i njerëzve na vampirizon, ose e thith energjinë duke na lënë bosh, duke zëvendësuar energjinë tonë të mirë me mendime pesimiste dhe të zemëruara. Ndonjëherë edhe vetëm duke menduar për një njohje të jona që pasqyron këtë përshkrim na shkakton nervozizëm dhe ngurtësi edhe pse ai nuk është me të vërtetë para nesh.

Faqja 3 nga 5

Është e qartë se ky lloj i njerëzve mund të jetë edhe ne pa e kuptuar atë. Në të vërtetë, është gjithmonë e lehtë të besosh se të tjerët janë të gabuar, të thithim energjinë tonë larg, duke na konsideruar si viktima, por pa pushim mund të jemi ata që sillen në të njëjtën mënyrë me njerëzit e tjerë, të cilët do të ndjehen të rëndë dhe largohen nga jeta e tyre pa dhënë shumë shpjegime. Ne duhet të angazhohemi për të mos e bërë këtë gabim.

Kur një ndikim negativ merr shumë energji dhe vazhdon të veprojë për ne, ditë pas dite, pa u ndalur kurrë, krijon dëme shumë serioze ndaj shtresave të atmosferës sonë, duke u ndarë njëra pas tjetrës derisa të vijë në kontakt trupi fizik, për fat të keq, bie përsëri në shëndet. Megjithëse kjo varet nga sa i fortë është prania negative dhe sa është aura jonë, vazhdimi i këtij hapi pa ikur përfundon duke marrë sëmundje fizike dhe nganjëherë mendore si depresioni. Nuk ka sëmundje fizike ose mendore që nuk ka hyrë nga jashtë, sepse të gjitha dëmtimet që trupi dhe mendja i nënshtrohen gjithmonë rrjedhin nga një faktor i jashtëm që ka arritur të shpojë aurën tonë dhe të arrijë në shtresën e fundit. Kjo nuk është diçka që do të ndodhë në të ardhmen, por diçka që ka ndodhur kaq shumë herë gjatë jetës sonë. Çdo herë që vuajmë, aura përpiqet të mbrojë veten për atë që mundet, në mënyrë që të mbrojë jetën tonë, por nëse dëmi vazhdon të na godasë dhe ne nuk e ushqejmë atë, duke e lënë atë të bëhet më e shkurtër dhe më e shkurtër pa lëvizur gishtin ta përforcojë atë, do të vijë në një pikë ku nuk do të rigjenerohet më dhe kjo do të lërë dritën jeshile për çdo sëmundje. Në të vërtetë, sëmundjet gjithmonë vijnë njëra pas tjetrës dhe jo të gjithë së bashku, sepse së pari duhet të hyjë dhe, nëse arrin të thyejë aurën e mjaftueshme për ta parandaluar atë nga rikrijimi, të tjerët do të jenë në gjendje ta ndjekin atë dhe të hyjnë në përputhje me rrethanat. Sëmundjet janë para së gjithash energji dhe si e tillë mund t’i parandalojmë ata energjikisht duke kryer teknika që synojnë kujdesin e mbrojtjes sonë aurike.

Gjatë gjithë jetës ne kemi injoruar ekzistencën e aurës, kështu që nuk jemi mësuar të kuptojmë kur po ndikojmë në dikë ose kur jemi të mbingarkuar, për këtë arsye kjo ndodh dhe ne duket se nuk jemi në gjendje të bëjmë asgjë për ta parandaluar atë; as nuk na ndodh që ta bëjmë atë. Çdo qenie e gjallë që ndikon të tjerët, qofshin ato bimë ose kafshë, por njerëzit kanë një kapacitet shtesë, sepse forca e tyre mendore është më e fuqishme dhe mendimi i tyre është më krijues, në fakt aura jonë është shumë më e madhe dhe ne jemi në gjendje të ndikojmë të tjerët edhe në distancë. Ju do të keni kuptuar se vetëm duke menduar për disa njerëz pesimistë mund të ndiheni të dëshpëruar, edhe pse ata janë në anën tjetër të qytetit. Në raste të tjera ju keni menduar për një person dhe menjëherë ju thirri, sikur të kishte telepati mes jush. Kjo është pika. Telepatia është termi që ne përdorim kur marrim konfirmimin se kemi menduar të njëjtën gjë si dikush tjetër në të njëjtën kohë, ose që kemi parë atë që ka menduar duke e njohur atë si një mendim personal. Cili emër i japim, megjithatë, kur kjo situatë ndodh, por nuk kemi dëshmi? Askush, sepse edhe pse ndodh çdo ditë, nëse as ndonjë person nuk vjen për të thënë atë që ka ndodhur, e injorojmë plotësisht atë. Pavarësisht nëse duam ta kuptojmë apo jo, aura ndikon dhe ndikohet nga të gjithë ata që na prekin ose mendojnë intensivisht, madje edhe në largësi. Për shkak se të tjerët nuk mund të na ndikojnë dhe ne ndalet që ndikojnë negativisht te të tjerët, ne duhet të bëhemi të vetëdijshëm për atë që po bëjmë dhe për atë që jemi. Ndoshta kjo është hera e parë që ju e njihni aurën në një mënyrë kaq të drejtpërdrejtë dhe specifike, sepse të gjithë e emërojnë atë, por askush nuk e di se si ta shpjegojë atë me të vërtetë mirë për atë që është. Por para se të studioni teorinë e aurës, është e rëndësishme që ta kuptoni se kjo ekziston, të paktën duke ju trajnuar për ta parë atë. Pa provën fillestare të ekzistencës së saj, është shumë e vështirë për ju që ta pranoni atë si diçka që i ka takuar gjithmonë, sepse nuk e keni parë kurrë atë që e konsideroni si të jashtëm dhe të panjohur.

Faqja 4 nga 5

Duke parë atë të gjallë ju lejon të njohin praninë e Tij kudo që të shkoni dhe në çdo moment të ditës, për shkak se ajo është kështu, ajo ndjek ju pëlqen këmbët tuaja nuk shpesh të shikoni në të tillët janë ata të bëjnë të lëvizin. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që ju të stërviteni për ta parë atë dhe ta kuptoni se jeni ju që po drejtoni jetën tuaj.

Aura është disa metra e gjerë dhe e gjerë, por do të ishte e padobishme t’ju them tani se pse nuk do ta kuptoni kapacitetin që zotëron. Pra, vetëm do të themi se është e paktë tre metra e gjerë, sepse tani nuk duhet të përqendrohesh në diçka që nuk do ta kuptosh. Pra, imagjinoni ndjenja rreth jush energjia që ju takon dhe që zgjerohet në anët, pas jush, përpara jush, në lartësi dhe poshtë jush. Aura është kudo dhe jo vetëm në anët e shpatullave tuaja. Imagjinoni të jeni në gjendje të shihni gjerësinë e tij prej tre metrash përtej trupit tuaj, pastaj tre metra përpara, tre metra më poshtë ju, tre mbi ju, tre metra prapa dhe tre metra në anët. Kjo është vetëm një shembull i ushtrimit të bëhet i vetëdijshëm për atmosferë të tij, sepse më shumë ne do të shkojmë përpara me këtë proces si unë do t’ju mësojë për të praktikuar teknikat në atmosferë tuaj në mënyrë që të bëhet e fortë dhe kompakt, por edhe për shkak se ju do të jetë në gjendje të përdorin atë për simpati tuaj në vend se të vuajnë efektet pasiv. Aura jonë është shumë më e gjerë sesa ne mund të besojmë dhe detyra e saj është të mbrojë brendësinë tonë, duke parandaluar që diçka e keqe të ndodhë tek ne, kështu që ajo duhet domosdoshmërisht të jetë shumë e madhe; është detyra jonë, megjithatë, ta lejojmë atë të ketë sukses. Është sikur kur po ecim në një rrugë të zënë ku shoferët e shajnë si të çmendur; nëse duam të shmangim dëmtimin e vetes, duhet të qëndrojmë sa më larg nga rruga, sepse e dimë se nëse i afrohemi asaj, rreziku do të ishte më i lartë. Aura punon në të njëjtën mënyrë, sepse përpiqet të mbajë energjitë negative aq larg sa të jetë e mundur që do të shndërrohet në dhimbje emocionale, sëmundje fizike ose ngjarje të pakëndshme që do të na bënte të humbim kohë dhe energji. Sa më shumë që jemi larg rrugës së zënë dhe sa më shumë të mbajmë atmosferën tonë të gjerë dhe kompakte, aq më pak mund ta dëmtojmë vetveten dhe kështu të lejojmë që problemi të hyjë në jetën tonë.

Aura na mbron aq shumë, por nuk mund të bëjë më shumë se kaq, sepse nuk ka një furnizim të pakufizuar energjie. Energjia e tij në përgjithësi është pak, sepse ju duhet të merren me shumë faktorë dhe të shpenzojnë energjitë e tij nga çdo pikëpamje për të përmirësuar më shumë jetën tonë të jetë e mundur, kështu që herët a vonë të aksioneve të saj do të dalë jashtë dhe aftësinë e tij për të riparuar vetë në vetvete do të ngadalësohet ; siç ndodh me çdo pjesë të trupit tonë, madje edhe aura, duke shkuar përpara me moshën, moshat dhe ndalon të punojë mirë. Problemi është se kjo ndalon forcimin shumë kohë para moshës së mesme, sepse kjo varet nga mënyra e jetesës dhe ndikimet e vuajtur nga subjekti në fjalë. Mjekësia gjithashtu shpjegon se stresi dhe trishtimi ulin mbrojtjen tonë të imunitetit dhe na bëjnë më të prekshëm ndaj sëmundjeve. Në fakt, atmosfera na mbron jo vetëm nga emocionet e këqija, por edhe nga ngjarjet fizike që mund të na godasin nëse nuk mund t’i refuzojë ato. Sa herë që ndodh diçka e keqe, kjo ndodh sepse aura jonë nuk ka arritur të heqë atë ngjarje dhe prandaj është shpuar dhe tejkaluar për të na goditur drejtpërdrejt; përndryshe kjo ndodhi sepse ne shkuam ta kërkojmë. Nga ana tjetër, në qoftë se ne ndërtojmë atmosferë tonë të mendimeve negative si pesimizmit, zilia dhe ndjenjat e tjera të vibrimit të ulët, ky është i programuar në atë formë, kështu që ajo do të jetë shumë më e paqëndrueshme dhe, përveç për të mos qenë në gjendje të na mbrojë si duhet, do të vetë për të na tërhequr përvoja të këqija. Ligji i tërheqjes nuk është gjë tjetër veçse programimi i atmosferës tuaj për të tërhequr ngjarje pozitive ose negative, varësisht nga mënyra se si vendosni se duhet të jetë. Ajo është e lidhur ngushtë me mendjen tuaj, kështu që të dy duhet të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe të shkojnë dorë për dore në të njëjtën drejtim. Nëse unë u përpoq për të programit atmosferë tuaj për të tërhequr vetëm ngjarjet pozitive, por nga mëngjesi deri në I vazhdueshëm natë duke menduar obsesive për problemet, dështimet, çdo gjë që është e gabuar në jetën tuaj, do të jeni të planifikimit negativisht dhe do të jetë rruga drejt teje do të shtyjë për jetë.

Faqja 5 nga 5

Le të kujtojmë se aura është tërësia e përvojës sonë dhe emocionet kemi ndjerë, dhe lidhur me ato kujtime, kështu që në qoftë se ne jemi të lidhur shumë për të vuajtur për ndonjë arsye, ajo do të vazhdojë të jetojë dhe për të tërhequr situatat që do të na bëjnë të ndjehen të njëjtën dhimbje. Ky është ligji i tërheqjes: gjithmonë bie shi në lagështirë. Por ne mund ta ndryshojmë rrjedhën e jetës sonë duke kuptuar se ne kemi aftësi për ta bërë këtë, ne vetëm duhet t’i stërvitemi. Aura është në të vërtetë përfaqësimi i asaj që jemi, por edhe i asaj që të tjerët kërkojnë që ne të jemi apo çfarë përpiqemi të pretendojmë se do të na tregojë në sytë e të tjerëve. Për këtë arsye, nëse mund ta formësojmë atmosferën tonë pa e kuptuar, le të imagjinojmë se çfarë mund të bëjmë nëse punojmë shumë. Ne mund të krijojmë të ardhmen tonë programimit atë me qëllim për t’u bërë ajo që të vendosë, por ne kemi nevojë atmosferë është e fortë, sepse pa të nuk do të jetë shumë pengesa që na pengojnë nga pasuar në qëllimin tonë. Aura do të jetë e nevojshme pikërisht për të hequr ose shpërbërë këto pengesa para se të marrin shumë afër, sepse ndryshe do të fillojë të jetë vonë.

Në këtë pikë është e rëndësishme të marrësh një përshtypje vizuale për atë që jemi, për të na ndihmuar të njohim pikat mbi të cilat duhet të punojmë. Duke mësuar për të parë me sy se do të jetë më e lehtë për të kuptuar kuptimin e aurës shpuar, atmosferë delikate, atmosferë dobët, atmosferë shqyer dhe diferenca midis atmosferë të një personi praktikant dhe se e një person që jeton i zhytur në rutinë pa ndjenja dhe duke fjetur. Në fakt, aureola e një personi që mendon dhe është e angazhuar që të jetë i vetëdijshëm për energjinë e tyre, zgjeron gamën e saj përtej madhësisë normale, tani tejkalon atë të çdo personi tjetër pa ndjenja. Meditimi forcon aura sepse e mbush atë me energji të lartë, kështu që kjo tashmë do të ishte e mjaftueshme për ta pasur atë më të shëndetshëm se shumë të tjerë. Qëllimi ynë, megjithatë, duhet të jetë që të mos jetë i kënaqur, duke qenë në gjendje të kapërcejmë edhe modelet tona mendore. Ta themi thjesht, ajo ka atmosferë aktiv që tërheq ngjarje pozitive dhe kjo na sjell fat në situatat më interesante është gjithmonë më mirë se sa të ketë një të tillë që tërheq fat të keq nga të gjitha anët, dhe kjo nuk mund të na mbrojë nga ndikimi minimal energjik nga njerëzit e tjerë . Për këtë arsye, në dokumentin e ardhshëm ju do të gjeni një shpjegim më të detajuar në lidhje me teknikën për shikimin e auras, pas së cilës unë do të shpjegojë hap pas hapi se si për të rritur atmosferë tuaj dhe të përfitojnë nga aftësia e saj për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe të distancuar njerëzit dhe ngjarjet negative që vijnë dhe të ardhmen.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19832) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]