Disponibile in:

35 – Cila është Aura – Si ndikon Aura tek ne (2 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Kur flasim për aurën, ne i referohemi strukturës energjetike që kompozon dhe rrethon gjithçka që ekziston, qoftë njerëz, kafshë, bimë, minerale ose materiale. Do gjë që ekziston në botë dhe në tërë universin është bërë me energji, për këtë arsye ajo ka fushën e vet të energjisë që ne e quajmë një atmosferë. Nuk ka diçka të tillë që nuk ka aure, sepse përndryshe i njëjti temë nuk do të ekzistonte. Gjithçka në këtë botë është bërë nga energjia, kështu që gjithçka ka një atmosferë. Do gjë që është e pajetë, si shkëmbi, hekuri, sende, mobilje, ka një atmosferë me madhësi të kufizuar, sepse duke mos qenë gjallë nuk e zgjeron vetëdijen e saj në dimensione të tjera. Gjithçka që na rrethon është e përbërë nga energji dhe ekziston në dimensione të shumta, megjithëse ato janë të kufizuara në një numër të vogël, duke mos pasur aftësinë për të menduar dhe për të reflektuar në jetën e dikujt, për të lëvizur dhe për të përjetuar. Qeniet e gjalla, nga ana tjetër, kanë një atmosferë shumë më të gjerë si në trashësi ashtu edhe në sasi. Në fakt, çdo qenie e gjallë ekziston në dimensione të shumta, dhe sa më shumë ai është i vetëdijshëm për qenien dhe ekzistencën, aq më shumë perceptimet e tij zgjerohen dhe dimensionet rriten. Njerëzit janë më të vetëdijshëm se kafshët, insektet dhe bimët, kështu që ata janë më të shumtë se të tjerët. Në mesin e njerëzve, megjithatë, ka individë shumë më të evoluar se masat, si për shkak se ata praktikojnë teknika shpirtërore, dhe sepse e kanë kuptuar që realiteti në të cilin po jetojnë është plotësisht iluzor dhe me këtë ata e mbështesin jetën e tyre në dëshirën për të qëndruar zgjuar edhe kur të gjitha të tjerët dëshirojnë të flenë. Nuk është e thjeshtë të qëndrosh zgjuar kur të gjithë rreth nesh flenë dhe do të donim që ne të flinim si ata.

Ata që praktikojnë dhe janë të vetëdijshëm për realitetin e vërtetë kanë një atmosferë shumë më të madhe dhe më të evoluar se norma, e cila zgjerohet në shumë dimensione më shumë sesa një individ normal që nuk praktikon. Sa më shumë të bëheni të vetëdijshëm për atmosferën tuaj, aq më shumë mund ta ndjeni dhe ta ndihmoni atë të zgjerohet, por mbi të gjitha të rigjenerohet kur vuajmë dëme nga jashtë, të cilat zakonisht shkatërrojnë formën e aures, duke e bërë atë më të dobët dhe më të paqëndrueshëm. Aura është bashkimi i energjive tona, të cilat bashkohen për të formuar një masë të madhe që na komponon dhe na mbron. Brenda atmosferës sonë gjenden të gjitha ndjenjat tona, të cilat janë forma të energjisë. Midis këtyre, ka mendimet tona, të cilat janë ndjenja më të hollësishme dhe të strukturuara; atëherë ekzistojnë kujtimet për gjithçka që kemi jetuar deri më tani gjatë jetës sonë, të cilat na mbushin dhe na japin peshë, duke qenë shumë masive. Shtë e qartë se ne nuk flasim për peshën e trupit, por është sikur ata i dhanë substancës aures tonë, e cila përndryshe do të ishte e dobët dhe bosh. Aura e një personi që ka shumë përvojë është shumë më e madhe dhe më e fortë se ajo e një personi apatik dhe që kalon ditën duke fjetur, sepse i pari plotësohet më mirë. Me përvojë të përgjithshme nënkuptojmë çdo lloj njohurie që piqet duke vepruar dhe duke i hapur jetën, siç është përvoja në skolastik, punë, sociale, kulturore, udhëtime dhe njohja e njerëzve të tjerë. Do gjë që bëjmë në jetën tonë është përvoja dhe pasuron aurën tonë, duke qenë një fenomen krejtësisht i natyrshëm që ndodh pavarësisht se kurrë nuk mund ta vërejmë atë.

Kujtimet dhe njohuritë tona janë mbledhur në atmosferën tonë dhe jo aq shumë brenda trurit tonë: në fakt ky organ di të lidhet me atmosferën dhe nga kjo merr kujtimet që dëshiron që ne të rishfaqemi. Kur nuk mbajmë mend diçka sepse truri ynë nuk mund të lidhet me atë zonë të kujtesës që i përket drejtpërdrejt aurës, pasi ka pësuar ndoshta disa dëme që e pengojnë atë të përkthen ato kode energjie në kujtime vizuale. Në fakt, rrjedhjet e kujtesës janë shumë më komplekse nga sa duken. Kujtimet nuk fshihen përgjithmonë, pasi ato mbeten të etiketuara në atmosferë. Por nëse truri pëson dëme, për shembull përmes një aksidenti, përmes alkoolit të tepërt, përmes përdorimit të ilaçeve të buta ose të rënda, ose përmes një sulmi psikik, ky organ nuk funksionon më siç duhet dhe fillon të tregojë dëme serioze , aq serioz sa që i njëjti person nuk do të jetë në gjendje ta realizojë atë për pavetëdijen totale.

Faqja 2 nga 5

Kur vuani një dëmtim të një organi tjetër, siç është zemra, ju jeni i pari që e vini re, ndoshta për shkak të dhimbjes, por kur vuani dëm në organin në të cilin banon mendja juaj, që është truri, është shumë më e vështirë për ju të bëni vetë tregoni se cilat janë dëmet aktuale, sepse nuk shihni menjëherë se çfarë po ndodh. Tikat e fytyrës, obsesionet, rrjedhjet e kujtesës dhe gjithçka tjetër mund të fillojnë, por nuk do të jetë e lehtë për ju të realizoni menjëherë. Në fakt, shumë njerëz janë të bindur që kanë një kujtim të hekurt, se mbajnë mend gjithçka që u ndodhi atyre, që ata panë, thanë ata, sepse ata nuk janë të vetëdijshëm për sa informata kanë harruar. Nëse i keni harruar ato, për fat të keq nuk jeni të vetëdijshëm për ato që nuk mbani mend.

Sidoqoftë, megjithëse mund të mos mbajmë mend shumë gjëra, të gjitha këto informacione mbeten të përfshira në atmosferë, nga e cila nuk do të fshihen kurrë; qartësisht ka gjithmonë përjashtime, por ato janë raste të rralla. Pra, nëse nuk mbajmë mend diçka, nuk është sepse ajo memorje është fshirë, por ndodh sepse truri ynë nuk mund të deshifrojë atë kod të shtypur në atmosferë. Por është e rëndësishme të dini se, pavarësisht nëse e mbajmë mend të kaluarën tonë apo jo, njerëzit që dinë të perceptojnë dhe kuptojnë atmosferën, do të jenë në gjendje të zbulojnë personalitetin tonë dhe shumë nga kujtimet tona thjesht duke e analizuar atë, edhe nëse nuk i mbajmë mend ato së pari. Kjo konfirmon që kujtimet nuk janë fshirë, pasi ato janë të shtypura në atmosferë, thjesht truri mund të humbasë qasjen në ato të dhëna. Shkencëtarët e kanë të vështirë të shpjegojnë se çfarë është kujtesa dhe si funksionon, thjesht sepse kërkojnë në vendin e gabuar: kjo në fakt nuk i përket trupit fizik, por aurës, si dhe shpirtit tonë, në të cilin mund të qasemi më lehtë përmes chakras të Mendjes dhe Kurorës.

Aura e një personi që praktikon meditimin është shumë më e qëndrueshme, e ekuilibruar, rezistente, e vështirë për t’u depërtuar sesa ajo e atyre që nuk mbrojnë veten e tyre dhe nuk i mbushin ato me energji pranike. Me pak fjalë, atmosfera e çdo subjekti në botë është e mbushur me përvoja jetësore që i njëjti person normalisht i kryen çdo ditë, por ndikohet dhe më lehtë viktimë e lotëve dhe vampirizmit energjik, larvat, ndikimin mendor dhe problemet shëndetësore, pse jo ka një mbrojtje të fortë të energjisë. Bërja e përvojave të jetës dhe bërja e përvojave shpirtërore janë dy faktorë shumë të ndryshëm, sepse përvoja jetësore mbush atmosferën e kujtimeve në këtë dimension, por përvojat shpirtërore ju hapin në dimensione të shumta ku ekzistoni dhe bëheni të vetëdijshëm, si dhe të bëni vetveten atmosfera më kompakte në mënyrë që t’ju mbrojë dhe parandalojë larvat dhe energjitë negative të hyjnë në jetën tuaj. Për këtë arsye, atmosfera e atyre që praktikojnë teknika të vlefshme dhe vendimtare shpirtërore është shumë më kompakte, sepse ai vendos të bëhet i vetëdijshëm për atë sesa ta injorojë atë përgjithmonë, duke përdorur energjinë e meditimit për ta bërë zgjerimin e tij të energjisë më të trashë dhe më të fortë, me qëllimi që askush tjetër nuk mund të vendosë ta ndikojë atë, ta shpojë atë, të futë probleme të çfarëdo lloji dhe më pas të marrë vendime për jetën e tij. Kjo është shumë e rëndësishme, sepse të vendosësh të ndërgjegjësohesh për atmosferën tënde është një hap i parë themelor për të filluar mbrojtjen e tij, duke kuptuar arsyet pse duhet të mësosh ta njohësh atë dhe të kuptosh sinjalet e tij, si të aurave të tua ashtu edhe të aurave të të tjerëve.

Aura është shumë e madhe dhe ndikon tek njerëzit dhe situatat përreth nesh. Duke praktikuar për ta kuptuar atë, mësojmë të njohim kur një mendim, një dëshirë, një ndjenjë është me të vërtetë e jona ose na është imponuar nga dikush tjetër që është afër nesh dhe që po mendon intensivisht për atë gjë të saktë. Për shembull, dikush afër nesh mund të ndjehej i uritur dhe të mendonte për dëshirën për të ngrënë; nëse mendimi i tij është shumë i fortë, ai mund të na bëjë të uritur madje edhe pa i folur. Shtë një mendim që na ndikoi sepse aura e tij mposhti tonën në atë moment. Do person në këtë botë ndikon tek të tjerët, pozitivisht dhe negativisht kur është më i pavetëdijshëm.

Faqja 3 nga 5

Problemi lind kur dikush që na ndikon negativisht, arrin të shpojë aurën tonë dhe ta bëjë atë të dobët dhe të hollë, edhe pse ishte më mirë më parë, duke rrezikuar të na shkaktojë ndonjë sëmundje fizike ose të na sjellë përvoja të këqija dhe probleme të ndryshme personale, relacionale dhe madje edhe ekonomike. Kur flasim për një person që “sjell fat të keq” ne u referohemi atyre individëve që lëshojnë një peshë energjetike që nuk mund të shihet, por mund të perceptohet sepse prania e saj shoqëron situatat e këqija që ndodhin pas atyre afër tyre.

Bazuar në njohuritë tuaja, menjëherë do të kujtoni dikë që depresionohet sa më shpejt që të afrohet, sepse nuk është aq e rrallë. Në fakt, disa njerëz janë vërtet të rëndë, sepse edhe pa i shikuar ata dhe pa ata duke folur, ato mund t’ju ​​bëjnë të përjetoni ndjenja që janë të vështira për t’u mbajtur, siç janë ankthi, ankthi, trishtimi apo edhe nervozizmi akut. E gjithë kjo varet nga atmosfera e tyre negative që, duke u afruar, arrin të ndikojë më mirë tuajin dhe për këtë arsye t’ju bëjë të provoni ato që hanë çdo ditë. Ashpërsia e atmosferës së tyre varet nga disa arsye: përgjithësisht nga pikëpamja e tyre për jetën pesimiste që i bën ata të jetojnë në një gjendje vazhdimisht të ulët dhe të papërshtatshme, duke e penguar veten të jetojnë një jetë të qetë. Ata i kalojnë ditët e tyre duke gjykuar gjithçka dhe duke qenë të kujdesshëm ndaj kujtdo, sepse nuk mund të vazhdojnë më tej dhe të lënë pas problemet dhe aventurat e këqija që u ndodhën atyre në të kaluarën. Herë të tjera kjo rëndësi varet pikërisht nga negativiteti i brendshëm i personit, veçanërisht nëse flasim për njerëz përfitues dhe gënjeshtarë. Në prani të tyre ne e ndiejmë veten të thithur gjithë energjinë, duke i dhënë fund ditës të mërzitur dhe nervozuar, sikur dikush të kishte hequr tërë thellësinë dhe mirësinë nga thellësia e personalitetit tonë. Kjo nuk është plotësisht e gabuar. Në fakt, ky lloj i njerëzve na vuan, domethënë, na thith energjinë e brendshme duke na lënë bosh, duke zëvendësuar energjinë tonë të mirë me mendime pesimiste dhe të zemëruar. Ndonjëherë edhe të menduarit për një të njohur tonë, i cili pasqyron këtë përshkrim, na shkakton nervoz dhe ngurtësi edhe pse ai nuk është me të vërtetë atje para nesh.

Le të jetë e qartë se edhe ky lloj njerëzish mund të jemi edhe ne, edhe nëse nuk e kuptojmë. Në fakt, është gjithmonë e lehtë të besosh që janë të tjerët ata që gabojnë, të thithin energjinë tonë, duke na konsideruar si viktima, por mbi dhe mbi ne mund të jemi ata që sillen në të njëjtën mënyrë me njerëzit e tjerë, të cilët do të përfundojnë të rëndë dhe largohuni nga jeta e tyre pa na dhënë shumë shpjegime. Ne duhet të punojmë shumë për të mos bërë atë gabim.

Kur një ndikim negativ heq shumë energji dhe vazhdon të veprojë tek ne, dita ditës pa u ndalur, ajo krijon dëme shumë serioze në shtresat e aurës sonë, duke thyer njëra pas tjetrës, derisa të prekë për fat të keq trupi fizik bie përsëri në shëndet. Dhe kjo nuk është e pazakontë! Megjithëse kjo varet nga sa e fortë është prania negative dhe sa e fortë është aura jonë, duke vazhduar me këtë ritëm pa u mbuluar do të përfundoni duke marrë sëmundje fizike dhe nganjëherë mendore si depresioni. Nuk ka sëmundje fizike ose mendore që nuk ka hyrë nga jashtë, sepse të gjitha dëmet që trupi dhe mendja i nënshtrohen gjithmonë burojnë nga një faktor i jashtëm që ka arritur të shpojë aurën tonë dhe të arrijë deri në shtresën e fundit. Kjo nuk është diçka që do të ndodhë në të ardhmen, por diçka që ka ndodhur kaq shumë herë në jetën tonë. Kurdoherë që vuajmë dëme, atmosfera përpiqet të rregullojë veten për atë që mundet, në mënyrë që të mbrojë jetën tonë, por nëse dëmi vazhdon të na godasë dhe ne nuk e ushqejmë atë, duke e lënë atë të shkurtojë gjithnjë e më shumë pa ngritur një gisht në ta forcojë atë, do të arrijë në një pikë ku nuk do të jetë në gjendje të rigjenerohet më vete dhe kjo do të lërë vetëm dritën e gjelbër për çfarëdo sëmundje që dëshiron të krijojë. Në fakt sëmundjet vijnë gjithmonë njëra pas tjetrës, sepse që nga momenti që i pari arrin të hyjë, ajo hap dyert e aurës – duke thyer mbrojtjet e saj natyrore – gjithashtu duke i lejuar të tjerët të hyjnë më shpejt dhe të gjitha me radhë.

Faqja 4 nga 5

Sëmundjet janë mbi të gjitha energji, dhe si të tilla ne mund t’i parandalojmë energjikisht ato duke realizuar teknika që synojnë trajtimin e mbrojtjes sonë aurike.

Gjatë gjithë jetës sonë kemi shpërfillur ekzistencën e aurës, kështu që ne nuk jemi mësuar ta kuptojmë kur po ndikojmë dikë ose kur jemi duke u mbingarkuar, për këtë arsye kjo ndodh dhe ne ndiejmë se nuk mund të bëjmë asgjë për ta parandaluar atë; ne as nuk mendojmë ta bëjmë atë. Beingdo qenie e vetme e gjallë ndikon të tjerët, qofshin ato bimë ose kafshë, por njerëzit kanë një kapacitet shtesë sepse forca e tyre mendore është më e fuqishme dhe të menduarit e tyre më kreativ, në fakt aura jonë është shumë më e madhe dhe ne jemi në gjendje të ndikojmë të tjerët gjithashtu në një distancë. Do ta keni kuptuar që vetëm duke menduar disa njerëz pesimistë mund të ndjeheni të dëshpëruar, edhe pse janë në anën tjetër të qytetit. Herë të tjera mund të keni menduar për një person dhe menjëherë ju ka thirrur, sikur të ishte krijuar një lloj telepati midis jush. Kjo është pika. Telepatia është termi që ne përdorim kur marrim konfirmimin për të menduar të njëjtën gjë njëkohësisht me dikë tjetër, ose për të kuptuar atë që mendonte personi tjetër, duke e njohur atë në mënyrë të përsosur si mendimin e tij personal. Namefarë emri i japim, megjithatë, kur ndodh kjo situatë, por nuk kemi prova? Askush, sepse megjithëse ndodh çdo ditë, nëse askush nuk vjen të na tregojë se çfarë ka ndodhur, ne do ta injorojmë incidentin pa e kuptuar se çfarë ka ndodhur. Pavarësisht nëse duam ta kuptojmë apo jo, aura ndikon dhe është e ndikuar nga të gjithë ata që kalojnë pranë nesh jetojnë ose që mendojnë shumë edhe në distancë. Për shkak se të tjerët nuk mund të ndikojnë tek ne dhe ne ndalemi së ndikuari te tjerët negativisht, duhet të jemi të vetëdijshëm për atë që po bëjmë dhe çfarë jemi. Ndoshta kjo është hera e parë që ju e njihni aurën në një mënyrë kaq të drejtpërdrejtë dhe specifike, sepse të gjithë e emërojnë atë por askush nuk e di se si ta shpjegojë me të vërtetë mirë atë që është në të vërtetë.

Por para se të studioni teorinë e aurës është e rëndësishme që ta kuptoni që ajo ekziston, duke ju trajnuar të paktën ta shihni. Pa provat fillestare të ekzistencës së saj është me të vërtetë e vështirë për ju ta njohni atë si diçka që gjithmonë ju përket, sepse pasi nuk e keni parë kurrë atë do ta konsideronit si të jashtme dhe të panjohur. Shikimi i saj live ju lejon të njohni praninë e saj kudo që të shkoni dhe në çdo kohë të ditës tuaj, sepse kështu është ashtu, ajo ju ndjek si këmbët tuaja: ju nuk i shikoni ato shpesh, por ato ju bëjnë të lëvizni. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që ju të stërviteni për ta parë atë dhe për të kuptuar se jeni ju që drejtoni jetën tuaj. Aura është e gjerë dhe disa metra e lartë, por do të ishte e padobishme t’ju tregoja tani sepse nuk do të kuptonit kapacitetin që ka. Pra, thjesht do të themi që është të paktën tre metra i gjerë, sepse tani nuk ka nevojë të të bëjë të përqendrohesh në diçka që nuk do ta kuptonit. Pra, imagjinoni të ndjeni rreth jush energjinë që ju takon dhe që zgjerohet drejt anëve, prapa jush, para jush, në lartësi dhe poshtë jush. Aura është kudo dhe jo vetëm në anët e shpatullave tuaja. Imagjinoni të jeni në gjendje të perceptoni gjerësinë e tij prej tre metrash përtej trupit tuaj, pastaj tre metra përpara, tre metra poshtë jush, tre të vendosur mbi ju, tre metra prapa dhe tre metra në anët. Ky është vetëm një shembull i një stërvitje për tu ndërgjegjësuar për aurën e dikujt, sepse sa më shumë të ecim përpara me këtë rrugë, aq më shumë do t’ju mësoj të praktikoni teknika në atmosferën tuaj në mënyrë që të bëhet më e fortë dhe më kompakte, por mbi të gjitha sepse keni arritur ta përdorni atë sipas dëshirës tuaj në vend që t’i nënshtroheni asaj. efektet pasive.

Aura jonë është shumë më e gjerë nga sa mund të besojmë dhe detyra e saj është të mbrojmë brendësinë tonë, duke parandaluar që diçka e keqe të na ndodhë, prandaj duhet domosdoshmërisht të jetë shumë e madhe; megjithatë, është detyra jonë ta lejojmë atë të ketë sukses. Shtë si kur jemi duke ecur në një rrugë të ngjeshur, ku shoferet lëvizin si të çmendur; nëse duam të shmangim dëmtimin e vetvetes, duhet të qëndrojmë sa më shumë që të jetë e mundur nga rruga, sepse e dimë që nëse afrohemi shumë, rreziku do të ishte më i lartë.

Faqja 5 nga 5

Aura funksionon në të njëjtën mënyrë sepse përpiqet të mbajë sa më shumë të jetë e mundur energjitë negative që do të shndërroheshin në dhimbje emocionale, sëmundje fizike ose ngjarje të pakëndshme që do të krijoheshin në jetën tonë dhe që do të na bënin të humbim kohë dhe energji. Sa më shumë të qëndrojmë larg nga rruga e ngjeshur dhe sa më shumë ta mbajmë atmosferën tonë të gjerë dhe kompakte, aq më pak është e mundur të na lëndojnë dhe për këtë arsye të lejojmë që problemi të hyjë në jetën tonë. Aura na mbron aq shumë por nuk mund të bëjë më shumë se kaq sepse nuk ka një furnizim të pakufizuar të energjisë. Energjia e tij është përgjithësisht e ulët, sepse ai duhet të merret me shumë faktorë dhe të shpenzojë energjinë e tij në çdo aspekt për të përmirësuar sa më shumë jetën tonë, kështu që herët a vonë stoku i tij do të mbarojë dhe aftësia e tij për të vetë-riparuar do të ngadalësohet. ; siç ndodh me secilën pjesë të trupit tonë, madje edhe aurën, duke shkuar me moshën, moshat dhe ndalon së funksionuari mirë. Problemi është se ndalon forcimin shumë përpara moshës së mesme, sepse kjo varet nga mënyra e jetesës dhe ndikimet që pëson subjekti në fjalë. Mjekësia shpjegon gjithashtu se stresi dhe trishtimi ulin mbrojtjen tonë imune dhe na bëjnë më të prekshëm ndaj sëmundjeve. Po jua shpjegoj në aspektin psikik.

Aura, në fakt, jo vetëm që na mbron nga emocionet e këqija, por edhe nga ngjarjet fizike që mund të na godisnin nëse ajo nuk do t’i refuzonte ato. Kurdoherë që na ndodh diçka e keqe, kjo ndodh sepse aura jonë nuk ka arritur të heqë atë ngjarje dhe për këtë arsye është perforuar dhe tejkaluar që të jetë në gjendje të na godasë direkt; Përndryshe ndodhi sepse ne shkuam ta kërkojmë. Nga ana tjetër, nëse e ndërtojmë atmosferën tonë mbi mendime negative siç janë pesimizmi, zilia dhe ndjenjat e tjera të dridhjeve të ulëta, kjo është e programuar në atë formë, kështu që do të jetë shumë më e paqëndrueshme dhe, përveç që të mos jemi në gjendje ta mbrojmë veten siç duhet, do të jetë ajo. vetë për të tërhequr përvoja të këqija për ne. Ligji i tërheqjes nuk është gjë tjetër veçse programimi i aurës suaj për të tërhequr ngjarje pozitive ose negative, në varësi të mënyrës sesi vendosni se duhet të jetë. Ajo është e lidhur ngushtë me mendjen tuaj, kështu që të dy duhet të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe të shkojnë krah për krah në të njëjtin drejtim. Nëse do të provonit të programonit aurën tuaj për të tërhequr vetëm ngjarje pozitive, por nga mëngjesi në mbrëmje vazhdonit të mendonit me obsesion për problemet, dështimet, gjithçka që nuk shkon me jetën tuaj, do ta programonit atë negativisht pa e ditur atë, dhe kjo do të jetë sensi drejt së cilës do t’ju shtyjë për jetë.

Le të kujtojmë se aura është grupi i përvojave dhe emocioneve tona që kemi përjetuar dhe shoqëruar me ato kujtime, prandaj, nëse jemi shumë të lidhur me vuajtjet për çfarëdo arsye, ajo do të vazhdojë të jetojë dhe tërheqë situata që do të na bëjnë të ndiejmë të njëjtën dhimbje. Ky është ligji i tërheqjes: bie shi gjithmonë në lagështi. Sidoqoftë, ne mund të ndryshojmë rrjedhën e jetës sonë duke kuptuar se kemi aftësi për ta bërë këtë; ne vetëm duhet t’i trajnojmë ata. Aura është në të vërtetë përfaqësimi i asaj që jemi, por edhe i asaj që të tjerët na detyrojnë të jemi apo ajo që ne përpiqemi të pretendojmë të jemi për të treguar veten para syve të të tjerëve. Për këtë arsye, nëse ne mund ta formojmë aurën tonë pa e kuptuar madje, le ta imagjinojmë se çfarë mund të bëjmë nëse angazhohemi në vullnetin tonë të lirë. Ne mund ta krijojmë të ardhmen tonë duke e programuar atë me qëllim që të bëhet ajo që vendosim, por na duhet që aura të jetë e fortë, sepse pa të do të ketë shumë pengesa që do të na pengojnë të kemi sukses në qëllimin tonë. Aura do të jetë e nevojshme vetëm për të hequr ose shpërbërë këto pengesa edhe para se të afrohen shumë, sepse përndryshe do të fillojë të jetë vonë.

 

Në këtë pikë është e rëndësishme të na jepni një ide vizive të asaj që jemi, sepse na ndihmon të njohim pikat në të cilat duhet të punojmë. Mësoni të shihni me sy do të jetë më e lehtë të kuptoni kuptimin e aurës holey, aurës së hollë, aurës së zbehtë, atmosferës së grisur dhe ndryshimit midis atmosferës së një personi praktikues dhe asaj të një personi që jeton i zhytur në rutinën e pavetëdijshme dhe të gjumit.

Në fakt, atmosfera e një personi që mediton dhe është e angazhuar të jetë i vetëdijshëm për energjinë e tij, zgjeron fushën e tij të energjisë përtej dimensionit normal, duke tejkaluar shumë atë të çdo personi tjetër pa vetëdije. Meditimi forcon atmosferën sepse e mbush atë me energji të lartë, kështu që kjo tashmë do të ishte e mjaftueshme për ta pasur atë më të shëndetshëm sesa ai i shumë njerëzve të tjerë. Por qëllimi ynë duhet të jetë që të mos jemi të kënaqur, duke qenë në gjendje të kapërcejmë madje edhe modelet tona mendore. Me pak fjalë, të kesh një atmosferë aktive që tërheq ngjarje pozitive dhe që na sjell fat në situatat më interesante është gjithmonë më mirë sesa të kesh atë që tërheq fatkeqësi nga kudo dhe që madje nuk arrin të na mbrojë nga ndikimi më i vogël energjetik që vjen nga njerëzit e tjerë . Për këtë arsye në dokumentin tjetër do të gjeni një shpjegim më të detajuar në lidhje me teknikën e shikimit të auras, pas së cilës do t’ju sqaroj hap pas hapi se si të përmirësoni atmosferën tuaj dhe të shfrytëzoni aftësitë e saj për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe njerëzit në distancë dhe ngjarjet negative, tjetër dhe të ardhmen.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19832) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

1 commento

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]