Disponibile in:

040 – Pyetje rreth syrit të tretë – Të shohësh me sytë e tu (pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 10

Angel: Mirëmbrëma të gjithëve! Mund të filloni me pyetjen e parë.

Studenti: Përshëndetje Angel, për syrin e Tretë, gjithmonë më ka magjepsur dhe mendoj se evolucioni im filloi nga kjo gjë. Lexova mesimin tuaj. Unë gjithmonë e kam shoqëruar syrin e tretë me “zërin e vogël” që dëgjojmë brenda nesh. A është e gabuar kjo gjë?

Angel: Përshëndetje! Shtë padyshim konfuze për të shoqëruar zërin e vogël për të cilin flisni me Syrin e Tretë, pasi ne po flasim për një aftësi vizuale; mbase jeni duke u hutuar dhe keni menduar që ta lidhni këtë zë të vogël me sensin tuaj të Gjashtë; në këtë rast është e saktë!

Studenti: Përshëndetje Angel, faleminderit për këto mësime në të cilat mund të marr pjesë, kam dashur t’ju pyes nëse të nderosh kuptimin e Gjashtë do të thotë të zgjerosh të gjitha aftësitë e natyrshme jo vetëm në pamje, por edhe në prekje dhe të gjitha shqisat e tjera, domethënë është një sintezë e të gjitha shqisave se ne kemi që i përmbledh të gjitha. Dhe sa më shumë zhvilloj një praktikë, aq më thellë shkoj edhe në kuptimin e gjashtë i cili nuk është i kufizuar vetëm në shikimin në kuptimin e rreptë, por edhe për të parë prapa shpatullave ose për të parë më thellë të gjitha gjërat, i ndjeni ato, i kaloni ato ndërsa i prekni, ose flisni me një person dhe të ndiejë me mendjen e tij atë që po mendon, të shohë nxehtësinë e energjisë etj. Me praktikën, në fakt, siç thoni ju, përvojat ndodhin edhe nëse shpesh nuk janë mirëkuptimi im.

Angel: Ndjenja e gjashtë është një kuptim në vetvete, prandaj nuk është vetëm zgjatja e 5 të tjerëve, por është me të vërtetë një kuptim në vetvete, i cili ndër shumë cilësi të tij mund të përdoret gjithashtu për të amplifikuar 5 shqisat ditore, duke i bërë ato shumë më intensiv dhe i fortë sesa janë përgjithësisht. Kështu që ju mund të mësoni të zhvilloni 4 shqisat e tjera përtej shikimit, përmes sensit të gjashtë, duke i bërë ato edhe më dimensionale. Por mbani në mend se sensi i Gjashtë është me të vërtetë një ndjesi e veçantë.

Studenti: Përshëndetje, nuk e di nëse kjo pyetje është e rëndësishme për mësimin e sotëm. Doja të pyesja, a është pjesa Pineal e Syrit të Tretë apo chakra Mind?

Angel: Përshëndetje! Gjëndra pineale nuk është as pjesë e Syrit të Tretë dhe as chakra e Mind, por është një gjëndër e trurit që padyshim kontribuon në evolucionin e sensit të Gjashtë. Akakra Mind është një nga 5 çakrat në të cilat meditojmë; Syri i Tretë është emri që i atribuohet aftësisë për të parë në distancë, por nuk është një sy i vërtetë dhe nuk është një organ fizik; gjëndra pineale është një përbërës fizik i trurit tonë. Ato janë tre elemente të dallueshme, të cilat padyshim ndihmojnë njëra-tjetrën, por vazhdojnë të jenë tre elementë të veçantë që nuk duhet të ngatërrohen.

Studenti: A syri i tretë evoluon vetëm përmes meditimit në chakra Mind ose ekzistojnë teknika specifike? Pse pyes veten pse shumë njerëz që kanë medituar në chakras për shumë vite (meditime në jo-mendime ose diçka të ngjashme) nuk e kanë syrin e tretë të zhvilluar? A ka teknika specifike? Falemnderit.

Angel: Syri i Tretë nuk është chakra Mind, kështu që të medituarit në çakrën Mind nuk evoluojnë syrin e Tretë pasi ato janë dy elementë të ndryshëm. Nëse do të doja të evoluoja në kapacitetin e shërimit të energjisë, nuk do të kishte kuptim të praktikoja telepati duke përjashtuar teknikën e shërimit, sepse padyshim që unë do të evoluoja në telepati, dhe jo në shërim.

Faqja 2 nga 10

Kjo do të thotë që, siç e shpjegova në mësimin e mëparshëm, meditimi në çakrën Mind ndihmon në evolucionin e sensit të Gjashtë pasi chakra thith energjinë, e cila më pas do t’i shërbejë sensit të Gjashtë për të funksionuar. Syri i tretë është fakulteti i të parit, i cili kryesisht është i ndarë në vizionin mendor dhe vizionin energjik. Arsyeja pse njerëzit për të cilët flasim, meditojnë por nuk evoluojnë syrin e Tretë, është pikërisht sepse ata nuk stërviten në teknikat e synuara që lejojnë evolucionin e Vizionit, kjo do të thotë që ata nuk do të jenë në gjendje të evoluojnë syrin e Tretë në nivele të larta. Sigurisht, meditimi, nëse bëhet mirë – dhe nëse flasim për një meditim të vlefshëm (dhe nuk e dimë nëse ai që ata praktikojnë, a është ai) – ju duhet të evoluoni kuptimin e Gjashtë dhe, pak nga pak, të keni përvoja spontane në sektorët më të larmishëm , por siç e shihni nuk është e mjaftueshme, sepse për të evoluuar saktësisht një fakultet psikik nuk mjafton të meditoni, por të stërviteni në teknikat e synuara.

Studenti: Cilat janë teknikat specifike për të trajnuar më mirë syrin e Tretë?

Angel: Varet nga ato fakultete vizuale që doni të zhvillohen, sepse padyshim që jo të gjithë duan të arrijnë të njëjtat synime. Pra, teknikat specifike janë të ndara sipas qëllimit që ju intereson, qoftë ajo në Remote Vizion, duke parë ente, duke përmirësuar vizionin tuaj në Astral Travel, gjithçka varet nga ajo që ju intereson, prandaj ju rekomandoj të ndiqni atë rrugë të veçantë. Siç mund ta shihni, këtu në Akademi merrem me të gjitha temat psikike / shpirtërore, kështu që thjesht duhet të zgjidhni të praktikoni dhe brenda këtyre Hapave do të gjeni të gjithë materialin që ju nevojitet për të mësuar teknikat. Thjesht duhet të kërkoni brenda Hapave, të lexoni mësimet dhe të praktikoni teknikat e tyre.

Studenti: Premisa se kjo temë më prek shumë sepse është një nga arsyet (nëse jo edhe kryesore) që më bëri që të të njoh, kujtoj të lexoj, nuk e di se ku, pasi të hapet syri i tretë, duhet ta rreshtosh atë Për ta bërë këtë ju duhet ndihma e një mjeshtri, përndryshe nuk mund të arrini sukses vetëm, a është e vërtetë apo a kam lexuar një tjetër nga plasaritjet që po mashtroni?

Angel: anothershtë një marrëzi tjetër e bukur dhe e mirë dhe unë do t’ju them se është një nga më qesharake që kam dëgjuar. “Mjeshtri” në fjalë thjesht dëshiron të vjedh paratë tuaja, kështu që unë ju këshilloj të qëndroni mirë larg shtigjeve që ju bëjnë të ndjeheni të detyruar të varen nga “zotërit”, sikur të mos mund të evoluoni pa lejen e tyre. Ju mund të zhvilloheni shumë mirë dhe unë po ju mësoj të gjitha teknikat që do t’ju lejojnë ta bëni atë, pa pasur nevojë të varet nga askush. Po ju mësoj të jeni të lirë! Pra, mos u bëni mallkim për ato që thonë të tjerët, sepse ato janë vetëm iluzione që ju bëjnë përshtypje për t’ju bërë të besoni se duhet të varet prej tyre, në mënyrë që ata të mund të zbrazin portofolin tuaj pa e kuptuar mashtrimin. Kushtojini vëmendje këtyre gjërave marrëzie, të cilat pastaj për shkak të këtyre mashtruesve “mjeshtër”, njerëzit përfundojnë të humbasin besimin edhe në shtigjet e Rënda si kjo, në të cilat nuk kërkoheni para dhe asgjë tjetër, por ju mësoheni se si të jeni i lirë dhe të varet vetëm nga forca juaj.

Studenti: Ahahah e imagjinoja. Faleminderit Engjëll!

Student2: Më duket e jashtëzakonshme që ka akoma “mësues” që duan të bëjnë shpirtrat të besojnë se ata duhet të varen nga leja e tyre dhe ndihma e tyre për të qenë në gjendje të evoluojnë dhe se përndryshe ata nuk mund ta bëjnë këtë.

Faqja 3 nga 10

Angel: Epo kjo histori nuk është e re, në realitet është një zakon që përdoret veçanërisht në fe. Thjesht mendoni për kishën, e cila siç e dini mirë e ka shfrytëzuar shekuj pas shekujsh derisa të arrijë në mijëvjeçarë, injoranca e njerëzve për të bindur njerëzit se nëse do të donin të gjenin Zotin, ata do të duhej të shkonin në kishë dhe të mbështeteshin te një prift, përndryshe ata nuk mund të kishin komunikuar drejtpërdrejt me Zotin! Në thelb, kisha krijoi një mashtrim mbarëbotëror në të cilin bëri që çdo qytetar i vetëm të besojë se nëse doni të gjeni Zotin, komunikoni me të, kërkoni prej tij që t’ju ndihmojë, jetoni përvoja me të, ju duhet të varet nga ndihma e një prifti dhe prandaj përgatituni për kishën, përndryshe nuk mundeni! Përmes kësaj strategjie të zgjuar, kisha – ose më saktë përbërësit e saj – kanë garantuar të jenë në gjendje të shfrytëzojnë emrin e Zotit për të përkulur tërë njerëzit në këmbët e tyre. Në fakt, siç e dini në histori, kisha ka kryer shumë krime, mashtrime, mashtrime, dhunë (të cilat ende nuk ndëshkohen sot), nga bërja e njerëzve të paguajnë para për të “shkuar në parajsë”, për ta bërë botën të besojë se një fëmijë i papagëzuar (dhe prandaj ai nuk kaloi së pari përmes duarve të priftërinjve, dhe për këtë arsye për kishën) ai nuk mund ta njohë / komunikojë me Perëndinë, ose akoma më keq akoma, se ai është i përjashtuar nga dashuria e Zotit përgjithmonë vetëm sepse nuk shkoi në kishë. Ju e kuptoni që llogaritë nuk kthehen këtu, veçanërisht sepse gjithmonë ekzistojnë para në mes. Pra, Zoti i do vetëm ata që paguajnë me para? Por a nuk duhet të quhet Zoti para (apo Satana)? Pse kisha ka përfituar gjithmonë nga besimi i njerëzve për të zbrazur kuletat e tyre? Dhe për shkak se priftërinjtë mund të “bëjnë mëkate” si përdhunimi i fëmijëve dhe “Zoti i fal ata gjithsesi” dhe “shkoni në parajsë”, ndërsa një qytetar i zakonshëm, i cili kurrë nuk ka kryer veprime negative, mund të përfundojë në ferr vetëm sepse ai nuk është shkoi në kishë? Por, çfarë është me të vërtetë e rëndësishme është: pse nuk mbarojnë priftërinjtë pedofilë në burg? Sepse ju e dini që priftërinjtë, kur ato të zbulohen, nuk përfundojnë në burg siç ndodh me të gjithë qytetarët e tjerë që kanë kryer një krim, sepse përveç disa rasteve të rralla, të gjithë priftërinjtë e tjerë zhvendosen vetëm nga një kishë në tjetrën në një fshat / qytet ku askush nuk i njeh ata, në mënyrë që njerëzit të mos dinë precedentët e tyre dhe të besojnë se ata janë një person i mirë, pa dijeni për atë të tmerrshëm që ai ka bërë në strukturën e mëparshme. Këtë nuk e dinë të gjithë, sepse injoranca e njerëzve është e përshtatshme për kishën, në mënyrë që të mund t’i manipulojë ato 100%. Por le të mos zbrisemi nga tema, sepse do të kishte shumë për të thënë, por ky nuk është konteksti i duhur. Pra, këta “mjeshtër” shpirtërorë për të cilët ju flisni po imitojnë vetëm mashtrimet më të mëdha në botë me shpresën për ta pasuruar veten me të njëjtën strategji: ata ju bëjnë të besoni se për të evoluuar duhet së pari të kaloni nëpër duart e tyre, të cilët më pas do të duhet të vendosin nëse mund të evoluoni ose jo, nëse jeni gati ose jo, nëse meritoni të evoluoni syrin e tretë ose jo, dhe pas pëlqimit të tyre të lartë mbase mund të evoluoni, për sa kohë që keni zbrazur portofolin tuaj së pari. Për shkak të tyre, njerëzit përfundojnë me të vërtetë duke besuar se për të evoluuar ju duhet të kërkoni leje prej tyre, në vend që të ziheni dhe të praktikoni për të evoluuar me të vërtetë! Por akoma më keq, njerëzit përfundojnë duke menduar se të gjithë shpirtërat janë mashtrues (siç shpjegova në artikujt e mëparshëm) për shkak të këtyre njerëzve të këqij që përfitojnë nga naiviteti i të tjerëve. Ajo që mund t’ju them është se askush nuk “më aktivizoi”, megjithatë unë kurrë nuk kam nevojë për leje për të evoluuar, dhe unë vazhdoj të evoluoj gjithnjë e më shumë edhe pa lejet e të tjerëve; na duhen më shumë! Për më tepër, unë po ju mësoj teknikat psikike që shumë nga “zotërit” e tjerë as nuk e kanë idenë se ekzistojnë; prandaj mos u mashtroni nga ato gënjeshtra: mënyra e vetme për evolucion është praktika, pa kërkuar lejen e askujt!

Studenti: Mirëmbrëma Engjëll dhe të gjithë !! Faleminderit për këtë rrugë të re e cila është shumë e rëndësishme për zgjimin tonë dhe ju falënderoj për këto artikuj të mrekullueshëm që gjithmonë na jepni. Ka ca kohë që kam rritur meditimet në çakrën Mind, për shembull, bëj 2 komplete dhe 2/3 kushtuar vetëm çakras Mind, sepse mendova se kjo do të shpejtonte zhvillimin e syrit të tretë, a kam gabim? Natyrisht gjithashtu stërvitja e pamjes energjike çdo ditë! A ka të drejtë të praktikosh më shumë në Mendje sesa në chakras-in e tjerë, apo a rrezikoj të mos ekuilibroj të gjithë? Faleminderit Engjëll!

Faqja 4 nga 10

Angel: Përshëndetje! Nëse e keni bërë atë për një kohë të gjatë, ju me siguri po çekuilibroni chakras, në fakt, unë gjithmonë ju rekomandoj të praktikoni në të gjitha chakras dhe jo vetëm në një chakra të vetme dhe më pak mbi të tjerët, sepse në këtë mënyrë ju me të vërtetë rrezikoni të ekuilibroni veten energjikisht. Të pesë chakras janë themelorë, jo vetëm një ose dy. Nëse e keni bërë vetëm për një periudhë të shkurtër, është mirë, nuk do të sjellë çekuilibër të tepërt, për sa kohë që ju praktikoni meditime më të plota se ato beqaret, ose nëse praktikoni 5 meditime në ditë, të paktën 3-4 duhet të bëhen të plotë dhe të pestën që praktikoni në çakra të vetme për të cilat interesohen veçanërisht, p.sh. Mendja, por kini kujdes që të mos bëni ekuilibër. Gjithashtu mos e bëni atë çdo ditë, por përpiquni të praktikoni meditime të plota (d.m.th. në 5 chakras) pothuajse gjithmonë. Meditimi në chakra Mind ndihmon syrin e Tretë për çështje energjetike, por mbani mend se chakra Mind nuk është syri i tretë, kështu që nëse nuk e stërvitni seriozisht Sight Sight, Syri i Tretë nuk do të evoluojë kurrë. Për të pasur përvoja vizuale ju duhet të praktikoni shumë në Pamjen energjike, sepse të medituarit në chakra Mind shërben mbi të gjitha të tjerat.

Studenti: Përshëndetje Angel. Në radhë të parë kam dashur t’ju them se kam vërejtur se në syrin e tretë ka shumë keqinformime në internet dhe në libra, pasi ju shpjegoni se çfarë është dhe çfarë nuk është syri i tretë që askush nuk e bën atë, ju e kuptoni se ajo që na mësoni është vetëm frut të përvojës suaj personale dhe ju jam mirënjohës për ju sepse falë jush unë kuptoj se cili është syri i tretë në të vërtetë dhe ju falënderoj që ju i bëni njohuritë tuaja në dispozicion të të gjithë neve dhe na jepni mundësinë përmes teknikave që na mësoni të mund të evoluoni shpirtërisht. Nëse e kuptoj saktë, syri i tretë është emri i dhënë për të gjitha aftësitë vizive dhe është pjesë e aftësive që i përkasin sensit të gjashtë, kështu që pyetja ime është: pasi kuptimi i gjashtë është një pjesë e jona që ne mbartim jeta në jetë, ne trainojmë syrin e tretë përmes dy syve tanë, duke përmirësuar kështu vizionin energjik. Por, sapo të jetë zhvilluar syri i tretë, a e marrim pjesërisht këtë aftësi në jetën e ardhshme dhe prandaj do të jetë më e lehtë për ne ta zgjojmë atë ose në çdo jetë duhet të fillojmë të gjitha sërish ashtu siç ndodh me rivendosjen e kujtimeve?

Angel: Përshëndetje! Do gjë që ne zhvillojmë si psikikë në këtë jetë, do të mësohet përmendësh në Shpirtin tonë, që do të thotë se, pasi të zbulohet, gjithçka që kemi mësuar dhe kemi evoluar nuk do të humbasë. Në jetën e mëposhtme njerëzore, duhet të harrojmë përsëri atë që kemi jetuar në jetën e mëparshme, siç kemi bërë në këtë jetë (në fakt ne nuk mbajmë mend atë që dinim të bënim në të mëparshmën) dhe prapëseprapë diçka do të mbetet e përshkuar në ne, diçka që do të na shtyjë përsëri në kërkimin e evolucioni shpirtëror. Kush e di se sa jetë mund të kemi evoluar në pamjen tonë të Energjisë në nivele të larta, por në këtë jetë duhet të fillojmë, sepse kemi një trup të ri fizik, kështu që duhet të stërvitim sytë tanë të rinj drejt aftësisë për të parë energji. Ajo funksionon si kjo në këtë planet, por mos besoni se është e njëjta në çdo dimension. Nga ana tjetër, ne e dinim, para se të rimishim veten, se rregullat do të ishin këto, megjithatë ne kemi zgjedhur t’i bëjmë gjithsesi, në çdo jetë të vetme; prandaj nuk është diçka për të cilën ne nuk ishim në dijeni gjatë rimishërimit.

Studenti: Përshëndetje Angel! Faleminderit për këtë mësim, është e mahnitshme ajo që bëni për ne, pa kërkuar kurrë ndonjë gjë në këmbim, faleminderit për ekzistencën! Pyetja ime ka të bëjë me ato goditje që ndodhin gjatë meditimit dhe kur praktikojnë teknika. A na keni thënë tashmë se është pozitive dhe se ndodh kur ngriheni në dridhje, sa më të forta janë këto ndezje aq më shumë po ngriteni ton? A ka ndonjë gjë tjetër për të ditur në lidhje me këtë?

Faqja 5 nga 10

Angel: Po, këto ndezje të ndritshme që ju ndodhin ndërsa jeni duke medituar ose kur praktikoni diçka tjetër me sytë e mbyllur, të cilat ndonjëherë janë aq të forta saqë duket se dikush po tregon një pishtar tek ju aq shumë sa që menjëherë hapni spontanisht sytë tuaj për të parë kush e bëri atë (duke kuptuar që nuk ka asgjë dhe askush që mund ta krijojë atë dritë), janë absolutisht pozitivë. Në përgjithësi ata nënkuptojnë se po merrni shumë ton dhe prekni dridhje shumë të larta, por nuk e realizoni domosdoshmërisht atë, përkundrazi, shumicën e kohës kur ngriheni në tonale nuk e vini re se sa jeni në të vërtetë, sepse toni është ngrihuni në harmoni të përsosur me ju, nuk është asnjëherë ngritja e papritur. Në fakt, kur ngrihesh në ton, nuk vini re aq shumë sa jeni të gjatë, përkundrazi e kuptoni ndryshimin kur jeni me ton të ulët sepse vëreni se jeni ndryshe nga kur e keni atë të lartë. Pasi ta thuash këtë, ti i sheh ato goditje kur mediton thellë, kështu që kur je duke bërë mirë, ose në çdo rast po praktikosh mirë, duke u ngritur në ton. Ndonjëherë mund të nënkuptojë që po e hapni veten në dimensione më të larta, por gjithçka ndodh në një mënyrë delikate, gati të pakuptueshme, kështu që nuk e kuptoni. Kështu që të shohësh ato goditje është shumë pozitive dhe duhet të jesh i lumtur kur ndodh.

Studenti: Vetëm sot e pashë shumë qartë edhe kur hapa sytë në fund të praktikës! Faleminderit shumë Angel.

Student2: Përshëndetje Angel, faleminderit për këtë cikël të ri mësimesh! Syri i tretë është me të vërtetë dimensionale! Ri-leximi i dokumenteve tuaja në temën e Syrit të Tretë më dha frymëzim për reflektime të reja që, në të kaluarën, nuk më vinin në mendje. Në thelb po mendoja përsëri për përvojat që kisha me pamjen energjike, veçanërisht vizionin e statikut. Fillimisht fillova ta praktikoja atë në errësirë, sepse, në të vërtetë, kjo është më e lehtë për të parë statikën. Pasi fillova me penumbra dhe me një përqendrim pak më shumë, pata një përvojë që e mbaj mend edhe sot (duke marrë parasysh që, në atë kohë, ata ishin përvojat e para … të cilat tani do t’i quaja dimensionale.) Praktikisht në një pikë të caktuar pashë gjithçka e zeza dhe të gjitha objektet që kisha në fushën vizive u bënë të lehta. Kjo përvojë zgjati 2 sekonda, zgjati aq pak sepse pata një adrenalinë, sepse mendova se diçka nuk ishte në rregull me mua dhe u frikësova. Me pak fjalë, zemra më ishte në fyt! Natyrisht, sapo pata shkarkimin e frikës, vizioni u kthye “normal” dhe pa asnjë problem. Pas kësaj përvoje vazhdoja të praktikoja dhe sa herë që përpiqesha të qëndroja gjithmonë pak më shumë “në atë gjendje”. Me praktikë, në fakt, fillova të kem më shumë detaje mbi “dritën” e thjeshtë të objekteve dhe ky kat ngadalë u bë tulla, sheshe, sheshe me diçka brenda. Tashmë keni përmendur në rrugën e “jetës së kaluar” se e zeza që ne fillimisht shohim është “shkëputja dimensionale”. Vetëm sot, duke rilexuar dokumentet tuaja, unë u kujtova për shkëputjen dimensionale duke shikuar statikun, por jo vetëm, rishikova edhe vizionin e aurës, vizionin e fytyrave, të gjitha teknikat në të cilat (nuk do të thoja shumë zhurmë) pamja energjike është themelore. Me synime të ndryshme, por pamja energjike përdoret gjithmonë. Kjo do të thotë, duke parë me sytë tuaj (sepse ju keni sytë tuaj hapur, kështu që nuk ka imagjinatë ose vizualizim) këtë shkëputje, duke e ditur që është dimensionale, se me sytë tuaj po shihni një ndryshim dimensionale … Dhe po e shihni, duke mos imagjinuar … Unë mendoj se është një përvojë shumë e fortë! Jo vetëm sepse e jetoni, por edhe sepse filloni të kuptoni se cili është dimensioni. A mund ta kuptoni se cili është një dimension. Për shembull, ju nuk e shihni më shumë aurën si një “avull të thjeshtë me shtresa” rreth jush, por ju e shihni atë më dimensionale. Fatkeqësisht, nuk mendoj se ka fjalë për ta përshkruar atë ndjenjë. E njëjta gjë vlen edhe për vizionin e fytyrave: ato nuk janë fytyra të thjeshta si në një foto, dy-dimensionale, por ju i shihni ashtu si shtresa … Ata janë ndjesi që mund të provohen vetëm. Kjo është arsyeja pse unë do ta quaja syrin e tretë shumë dimensionale. Pamje e energjisë, pamje dimensionale! A jam gabuar Engjëlli? Për më tepër, për të zgjeruar syrin e Tretë me të vërtetë duhet të jesh i gjatë (për sa i përket tonit, dua të them): në fakt, gjatë vizionit të statikut, posa të biesh ti kthehesh në këtë dimension. Ekziston një efekt i dukshëm (pra i prekshëm) i humbjes së vetëdijes.

Faqja 6 nga 10

Angel: Po, është saktësisht si ai, ju thatë shumë mirë! Në fakt, kjo është saktësisht ajo që shpjegova në artikujt për Energjinë Vizion. Vazhdoni, përvojat do të bëhen gjithnjë e më interesante!

Studenti: Syri i tretë është një fakultet që zhvillohet duke trajnuar dy sytë tanë, a flet për trajnime vizion energjik apo edhe fizik? A mund të krijojë vizion të papërsosur fizik probleme të zhvillimit të syrit të tretë si ngadalësimi ose bllokimi i përparimit? Dua të shtoj se jam i nderuar që do të jesh Anxhi personalisht për të më dhënë një përgjigje !! Falemnderit.

Angel: Problemet e vizionit nuk krijojnë probleme për zhvillimin e syrit të tretë, sepse vizioni energjik shkon më tej, në fakt, në shumë raste trajnimi i vizionit energjik gjithashtu ndihmon në përmirësimin e vizionit të syve fizikë. Por do ta shihni të dorës së parë!

Studenti: Përshëndetje Angel, faleminderit për këtë mësim në syrin e tretë. Më duket se keni folur tashmë për të disa kohë më parë, por nuk jam i sigurt që mbaj mend mirë. Kur stërvitemi pamjen tonë energjike për një periudhë dhe arrijmë, le të themi në një nivel të drejtë, për të ruajtur këtë nivel të vizionit duhet të vazhdojmë të ushtrojmë gjithmonë shumë, ose të arrijmë në një pikë ku thjesht duhet të vendosësh qëllimin për të parë dhe vizioni është aktive? Praktikimi i vizionit të energjisë pasi kryeni teknika si E-L më duket se kam më shumë rezultate, është përshtypja ime? Falemnderit.

Angel: Pamja energjike është shumë delikate, në kuptimin që krahasuar me fakultetet e tjera, pamja bie në gjumë shumë më shpejt, edhe për shkak të ditëve tona të kaluara në kompjuter / celular / televizion, i cili siç e dini ulet pamja jonë energjike; kështu që duhen vetëm disa sekonda kur shikoni në ekran që tashmë do të godasë pamjen tuaj energjike për ta niveluar atë. Pra, të kesh një pamje energjike të zhvilluar mirë, pa e praktikuar atë çdo ditë, është vërtet e paimagjinueshme. Kështu që nëse kaloni shumë kohë pa praktikuar teknikat për ta stërvitur atë, pas një kohe pamja energjike ulet dhe kthehet në pikën dhe në kokë, prandaj ktheheni për të parë për shembull statikën me pika të bardha / të zeza dhe jo më të gjitha ngjyrat me ngjyra të energjisë që keni parë kur keni qenë në një diskrecion. Me siguri, nëse keni stërvitur për një kohë të gjatë, ju keni më shumë përvojë sesa dikush që nuk ka parë ndonjëherë energji në jetën e tij (ose më mirë, nuk ka trajnuar kurrë), kështu që do të ishte më e lehtë për ju të shihni energjinë në komandë , duke vendosur pikërisht qëllimin për të parë energjinë, madje edhe më shpejt se ata që nuk dinë saktësisht se ku të fillojnë. Sidoqoftë, nëse nuk keni stërvitur për një kohë të gjatë, padyshim që niveli juaj ka rënë dhe nuk e rifitoni atë shpejt vetëm nëse dëshironi, por duhet ta praktikoni përsëri atë siç e keni bërë dikur. Nga ana tjetër, nëse keni stërvitur për një kohë të gjatë në të kaluarën, do të jetë më e lehtë për ju të ktheheni mbrapa, dhe pastaj të ktheheni në një nivel të mirë me një trajnim të vogël, në krahasim me ata që fillojnë për herë të parë. Natyrisht nuk do të fillonit nga e para si ajo që fillon për herë të parë, por nëse nuk e keni praktikuar për një kohë të gjatë, filloni nga një nivel i ulët, në fakt, filloni përsëri nga baza që shihni statikun me pika të bardha / të zeza, siç do ta shikonte ndokush në herët e para

Faqja 7 nga 10

Pra, jo për këtë ne nuk duhet të nënvlerësojmë Ulët dhe të besojmë se shumë pak është e mjaftueshme për të evoluuar pamjen e energjisë, sepse me të vërtetë është një nga fakultetet më të prekur nga Low. Praktikimi i vizionit të energjisë pasi të keni bërë EL është absolutisht më i shpejtë, para së gjithash sepse përmes EL ju keni thirrur shumë prana afër jush (edhe nëse nuk keni praktikuar EL mbi ju, natyrisht) rrjedhimisht nëse ka shumë prana në shtëpi , është gjithashtu shumë më e lehtë ta shihni! Gjithashtu pas praktikimit të E-L ju keni një ton shumë më të lartë, nuk po filloni nga e para me një ton të ulët / të ulët, kështu që është më e lehtë të shihni energjinë. Në fakt, praktikimi i vizionit energjik pas meditimit, ose pasi të praktikoni E-L, sigurisht sjell përvoja më të shpejta, pikërisht sepse nuk filloni të praktikoni vizion me një ton të ulët, por tashmë filloni me një ton të lartë, prandaj thjeshtësoni gjithçka. Shtë shumë më mirë! Për këtë arsye ju rekomandoj gjithmonë të praktikoni Energy Vision pasi të keni praktikuar një Meditim të bukur!

Studenti: Kështu që ju mund të regresoheni, faleminderit Angel.

Angel: Po, për fat të keq po!

Studenti: Përshëndetje Angel, vite më parë mendoj se kam pasur një periudhë në jetën time në të cilën pamja energjike ishte pak më e zhvilluar. Ishte një kohë kur mijëra gjëra më ndodhën dhe, duke mos pasur një udhëzues si ju, për fat të keq u frikësova. Kështu që tani për mua është një mundësi e shkëlqyeshme të filloni nga e para me ju si një udhëzues që jeni i pranishëm dhe i mençur! Në një rast pashë dhjetëra pika me ngjyra në dhomën time, aq të mëdha sa pëllëmbën e dorës tuaj. Ata lëvizën nëpër dhomë dhe nuk më frikësuan aspak, ata ishin në dhomë dhe lëvizën, e gjithë gjë zgjati rreth 5 minuta. Kur i thashë mësuesit të kursit që po ndiqja (po flas rreth njëzet vjet më parë) ai më tha që këto ishin shpirtra të këqij sidomos duke pasur parasysh periudhën, pasi ne ishim afër periudhës së Të gjithë Shenjtorëve. Natyrisht që unë u frikësova dhe që nga atëherë u përpoqa të mos shikoja se çfarë lehtësisht në atë moment të jetës sime pata parë. Unë nuk e di se çfarë pashë në atë moment të veçantë, por u përpoqa të mos isha më vetëm dhe rashë në gjumë me TV për të mos i parë ato. Tani jam i lumtur që kam mundësinë të filloj stërvitjen përsëri me një pamje energjike dhe të na drejtosh, sepse që nga atëherë i premtova vetes që nuk do të shihja kurrë më asgjë. A mund të më thoni çfarë mendoni se pashë ju lutem? Dhe pse shikimi im energjik në këtë moment arriti kulmin?

Angel: Hahaha, kështu që nëse shihni një top energjik ditët para Halloween, mendoni se duhet të jetë një demon? Natyrisht që nuk po qesh me ju, por për marrëzinë që thuhet nga këta mjeshtër, të cilët japin shpjegime që nuk kanë as kokë, as bisht. Këto nuk ishin entitete negative, por orbs, të cilat mund të duket se janë topa mjaft të mëdha. Ju nuk keni pasur frikë në praninë e tyre dhe është e rëndësishme të theksohet, sepse gjëja e parë që subjektet negative bëjnë është të spërkasin terrorin mbi ju, për t’ju larguar menjëherë; kështu që nëse ata do të ishin entitete negative, nuk do të kishe dyshim sepse terrori do të të vinte menjëherë. Por frika ju erdhi vetëm pas shpjegimit të saj, të nesërmen, dhe jo gjatë përvojës, dhe kjo është me të vërtetë e rëndësishme të theksohet. Sa i përket përvojës suaj vizuale ishte orbs, dhe kjo është shumë pozitive, sepse ato tërhiqen nga energjia pozitive që mund të gjendet në një vend ose pranë një personi, dhe ato i afrohen shumë më tepër sesa me dëshirë nëse në një dhomë ka është shumë energji pozitive. Zakonisht duket se ata “kërcejnë”, sepse lëvizin nëpër dhomë, dhe ndryshe nga entitetet e tjera, madje asnjanëse, ato janë shumë më të këndshme për syrin, sepse është e lehtë të vërehet se këto nuk janë prezenca të armikut, por prania diellore dhe e këndshme . Ndoshta me zhanre të tjera të subjekteve kërkon pak më shumë para se ta kuptoni dhe të jeni të sigurt për të, por me to ndiheni menjëherë të qetë.

Faqja 8 nga 10

Studenti: Po, ato topa dukej se kërcejnë. Por isha i ri dhe u frikësova pas pohimeve që ai më dha.

Angel: Saktësisht, kështu që ata ishin orbs, asgjë negative, aq më pak ka të bëjë me datën kur keni qenë. Duhet thënë se nganjëherë mund të ndodhë që të shohim njësi / orbs edhe pa pasur pamje aktive veçanërisht aktive, sepse ndodh që ata janë ata që duan të shihen dhe jo domosdoshmërisht që ju jeni në gjendje t’i shihni ato. Në fakt, ju mund të shihni se edhe ata që nuk kanë përvojë absolutisht me praktikën e meditimit, etj, herë pas here mund të thonë se kanë parë një entitet. Kjo ndodh jo sepse ai ka pamjen energjike të zhvilluar edhe nëse nuk meditoni, por pikërisht sepse nganjëherë janë subjektet që arrijnë të shihen nga të tjerët, arrijnë të bëhen të dukshëm për një moment, madje edhe nga ata që në përgjithësi nuk mund të shohin asgjë energjike . Kështu që unë mendoj se ata arritën t’ju bëjnë të shihni veten. Unë e konsideroj një përvojë vërtet pozitive, kështu që nëse e merrni përsëri, dhe shpresoj se do të mund të shijoni përvojën ashtu si duhet, sepse të kesh orbs duke vallëzuar në dhomën tuaj është shumë më tepër sesa pozitive, dhe është gjithashtu e këndshme të shihet.

Studenti: Uau është mirë! Faleminderit !!

Student2: Duke reflektuar në syrin e tretë dhe duke ndjekur mësimin e sotëm, u kujtova për herë të parë kur pashë fijet rreth njerëzve përreth meje. Unë isha në një konferencë dhe kisha filluar të meditoja në ACD për disa muaj, kisha medituar pak para se të shkoja në këtë konferencë, kështu që toni im ishte shumë i lartë. Dhe ndërsa isha ulur, duke shikuar përreth pashë telat e Ulët të bashkangjitur për të gjithë mysafirët në dhomë! Ishte vërtet një ndjenjë e çuditshme, e veçantë, që nuk u ndjeva kurrë më parë. Ishte sikur të gjithë rreth meje ishin në gjendje të gjumit dhe unë po kuptoja për herë të parë sesa manipulonin të gjithë nga Low. Ishte sikur pashë që askush në atë dhomë nuk ishte vërtet zgjuar, sikur të udhëzoheshin nga dikush në zgjedhjet e tyre dhe ajo që ata bënë nuk ishte vendimi i tyre, por ishte bërë nga dikush tjetër për ta. Nuk do ta harroj kurrë atë moment. Pastaj më ndodhi edhe mua herë të tjera: ndërsa isha në klasë në universitet, ndërsa isha në tren ose kur ecja në rrugë, gjithmonë në vende mjaft të mbushura.

Angel: Kjo është një përvojë shumë e rëndësishme që nuk duhet ta harroni! Sepse kjo përvojë vizuale ju ka lejuar të shihni se sa e Ulët manipulon jetën e njerëzve, të panjohur për ta, dhe sa e rëndësishme është të prerë fijet e Lowit në mënyrë që ata të mos mund t’ju manipulojnë! Shtë një përvojë që mund t’ju ndihmojë shumë të mbani mend Ulët posaçërisht kur krijon situata / skenarë që duken të patejkalueshëm dhe që ju bëjnë të besoni se nuk mund të dilni prej saj; mbani mend këtë përvojë, prerë fijet dhe do të kuptoni se si shembet e gjithë perdja. Mirë që e keni vënë re, sepse keni pasur një ton të lartë.

Studenti: Përshëndetje Angel, dokumentet në syrin e Tretë janë mitike! Ju vendosni shumë entuziazëm në praktikë dhe unë me të vërtetë do të dëshiroja ta përmirësoja këtë fakultet pasi është ai që bëj më pak. Unë do të doja të ju pyes se si e vini re ndryshimin midis shikimit të një entiteti dhe shikimit të një qenie dimensionale? Do të më pëlqente të kisha më shumë përvoja me ta. Por e di që stërvitja është gjëja e parë!

Faqja 9 nga 10

Angel: Para së gjithash, pamja energjike evoluon pak nga pak, kështu që edhe ajo që filloni të shihni do të “dozohet” në sasi të vogla. Për shembull, një qenie dimensionale mund të kalojë para jush, por ju nuk do ta shihni sepse është “shumë e lartë” në dridhje, atëherë ndoshta një rruzull kalon përpara jush dhe ju mund ta shihni atë. Pra, varet se në çfarë niveli është pamja juaj energjike, sa larg keni trajnuar, pra në çfarë madhësie “mund të shihni”. Kështu që fillimisht ju mund të shihni orbs, atëherë ju mund të filloni të shihni njësi, dhe vetëm atëherë do të fillonit të shihni qenie dimensionale. Nga ana tjetër, përvojat mund të vijnë rastësisht sepse nuk respektojnë asnjë rregull! Pra, ndoshta për muaj e muaj të tërë nuk shihni asgjë, edhe nëse jeni duke stërvitur, jo sepse nuk po përmirësoni vizionin tuaj të energjisë, por pikërisht sepse në shtëpi ose në zonën përreth, kur përqendroheni të shikoni energjinë, askush nuk kalon! Pra, nëse asnjë entitet nuk kalon para jush, padyshim që nuk shihni ndonjë. Le të themi që për një muaj stërviteni, por nuk shihni asgjë, sepse asnjë entitet nuk kalon para jush; prapë jeni duke stërvitur, kështu që pas një kohe ju mund të ishit përmirësuar shumë, dhe papritmas një qenie dimensionale kalon para jush, dhe në atë pikë ju mund ta shihni! Nga e cila kuptoni se varet para së gjithash nga sa stërviteni dhe praktikoni gjatë ditës por, përveç kësaj, varet edhe nga kush kalon para jush, sepse në thelb duhet të shihni së pari entitetet më të afërta me këtë dimension, dhe më pas do të mësoni t’i shihni ato që i përkasin dimensioneve më të largëta. Por në praktikë, do të shihni se kush kalon para jush, sepse nëse stërviteni për të parë njësi, vetëm në vendet ku nuk kalojnë, në fund të parën që do të keni mundësi të shihni do të varet nga kush kalon, dhe jo vetëm sa keni trajnuar. Shpresoj se kjo është e kuptueshme. Në vend që të shpjegojmë ndryshimin vizual midis një entiteti dhe një qenie dimensionale, është e ndërlikuar, sepse para së gjithash le të kujtojmë se të gjithë ata janë njësi dhe të gjitha janë “dimensionale”, sigurisht jo tokësore; sidoqoftë, për të thjeshtuar mirëkuptimin, do të themi se entitetet janë ato më të afërta me dimensionin tonë, me rrafshin tonë dimensionale, ndërsa qeniet dimensionale janë pikërisht ato larg, të cilat nuk kanë asnjë lidhje me njeriun, madje as shumë larg. Por një ndryshim vizual është i vështirë për tu shpjeguar, sepse nuk mund t’ju them për shembull “entitetet gjithmonë kanë një formë humanoide, ndërsa qeniet dimensionale jo”, sepse nuk është e vërtetë, varet gjithmonë nga rasti në rast. Ka njësi që duken ovale, të rrumbullakëta, dhe ka qenie dimensionale që duken shumë të ngjashme me një formë humanoide, pasi ata kanë dy krahë dhe dy këmbë, prandaj nuk mund t’ju jap një përcaktim vizual, sepse lehtë mund të hutoheni; por unë mund t’ju them se për të parë janë shumë të ndryshme. Më ka parë entitetet me avull, domethënë si një avull pa formë që lëviz në shtëpi, dhe më ka rastisur të shoh qenie dimensionale me forma gjeometrike, një që mbeti shumë e impresionuar për ngjyrat e saj të bukura ishte një qenie dimensionale që ngjante pak në formën e një qift, unë them qift sepse përveç që ishte në formë trekëndëshi kishte një lloj bishti shumëngjyrësh, dukej si një qift, por ishte i gjallë dhe duke menduar, ishte një qenie e vërtetë e gjallë. Mund të dukej si një Manta, por shumë më e gjallë dhe e ngurtë. Kështu që varet, por sigurisht të shohësh entitete është shumë më e shpeshtë sesa të shohësh qenie dimensionale.

Studenti: Faleminderit Angel! Përgjigjet e tua më bëjnë edhe më kuriozë dhe dua të stërvitem !!!!

Student2: Na vjen keq Angel, u shfaq një kuriozitet: si do t’i referohej një ditë tipike një personi me një pamje energjike plotësisht të zhvilluar? Kjo do të thotë, ajo do të shihte prana dhe energji kudo, entitetet, aurat etj. gjatë gjithë ditës, sikur të ishte në një vend të magjepsur?

Angel: Jo, vetëm nëse ai do të dëshironte, në kuptimin që zhvillimi i pamjes energjike nuk do të thotë të marrësh një kapacitet që nuk mund të ndalesh më, por krejt e kundërta do të thotë të jesh në gjendje të vendosësh se kur të “shohësh” dhe kur jo. Natyrisht kur jeni të zhytur në Low, për shembull pas orarit të punës, nuk do t’i shihni të gjitha energjitë, aurat, etj., Në nivele shumë të larta siç do të mendonit gjithë ditën, por sigurisht (nëse doni të shihni) do të shihni aurat, energjinë dhe ndryshimet e energjisë (pra edhe entitetet) shumë më mirë edhe kur jeni në Ulje, në krahasim me ata që nuk praktikojnë sa duhet.

Faqja 10 nga 10

Për shembull, nga përvoja ime personale mund t’ju them se edhe kur jam në Low, në thelb unë gjithmonë shoh aurat e njerëzve, energjinë që lëviz dhe, nëse ka, unë shoh entitete që kalojnë; por kur jam i qetë, për shembull kur jam në shtëpi praktikoj teknikën për të parë energji, shoh shumë, shumë më tepër! Duhet thënë që e dua këtë aftësi, është një nga aftësitë e mia të preferuara, mbi të gjitha, dhe gjithashtu kam trajnuar shumë para se të shkoj në vendin ku jam sot. Kështu që me siguri është shumë ndryshe nga ata që kanë stërvitur shumë pak, dhe gjithashtu kur janë në Low, ata janë me të vërtetë në Low. Mundohem të jem i vetëdijshëm edhe kur jam në Low, e jetoj ndryshe. Pra, gjithçka varet nga sa praktikoni dhe sa dëshironi të arrini nivele të larta përvoje, por me siguri nuk keni pse të mendoni se pamja energjike zëvendëson pamjen normale, sepse vendosni se kur dhe nëse të shihni, nuk është një fakultet që ju imponohet. Kështu që ju vendosni kur të shihni energjinë dhe kur jo, nuk ndodh kundër dëshirës suaj.
Për sot ne përmbyllim mësimin këtu, por nëse keni ndonjë pyetje tjetër, mos prisni! Ju mund t’i dërgoni të gjitha duke klikuar këtu. Shihemi së shpejti!

Student1: Faleminderit Angel! Shtë fat i madh që të kemi pasur mundësinë të takohemi dhe të keni këtu, sepse pa ju ende do të jetonim me frikën që na kanë futur mësuesit e rremë, duke humbur mundësinë për të evoluuar dhe jetuar përvoja unike! Faleminderit Engjëll!

Student2: Ju keni të drejtë! Asnjëherë në këto vite të hulumtimeve personale nuk kam takuar një MIRSIS si Angel. Dhe unë kurrë nuk kam dëgjuar për “dikë” si ajo. Luckfarë fat i madh kemi dhe nuk mund ta humbim këtë mundësi!

Student3: Po, jam plotësisht dakord me ato që keni shkruar dhe jam dakord me ato që tha Angel më parë për mashtruesit mjeshtër. Mbaj mend shumë mirë kur isha 17 vjeç dhe kisha marrë tre mësime nga një “mësues”, i cili ishte frymëzuar nga “mësimet indiane”. Një mbrëmje ai dëshironte të “na mësonte të bënim një udhëtim astral” dhe ai na tha që nëse do të kishim zhveshur plotësisht energjia jonë do të kishte qenë më e lirë të shpëtonte. Natyrisht u largova, ky ishte mësimi i fundit për mua. Kështu që Angel faleminderit shumë për gjithçka, ju jeni drita për të gjithë ne.

Student4: Me të vërtetë, sa dëm bëjnë “mjeshtrat” ​​e rremë që nuk dinë se çfarë flasin. Ose më saktë, që flasin vetëm një gjuhë: atë të parave. Sa fat i madh për të qenë në ACD, Angel është shpirtëror!

Student5: Fituesit si kurrë më parë! Këto janë ato gjëra që më shqetësojnë! Përkundrazi, këtu me Engjëllin kemi marrë gjithmonë dhe vetëm fjalë sigurie, forcash që na inkurajojnë të bëjmë më mirë, ai kurrë nuk tha “duhet të kesh frikë, të qash!”. Në të vërtetë, ajo na inkurajon të praktikojmë dhe praktikojmë dhe të shohim me sytë tanë se si gjërat përmirësohen dhe ndryshojnë. Për mua Engjëll ju jeni unik, mësuesi më i mirë që mund të ekzistojë në botë, jo vetëm për mësimet që janë një gjë shumë e rëndësishme dhe themelore, por ashtu si një person. Për mënyrën sesi na ndihmoni të rritemi, për mijëra mundësi, për gjithçka, unë nuk i njoh njerëzit e tjerë aq të mrekullueshëm sa ju! Faleminderit shume

Angel: Faleminderit të gjithëve, vërtet vlerësoj ato që ju thoni.

Studenti: Faleminderit për ju, ishte një mësim kaq interesant dhe motivues!

Studenti: Faleminderit shumë Angel për këtë mësim të bukur. Mirëmëngjes të gjithëve.

 

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/57413) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.
Fundi i faqes 10 nga 10. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]