Disponibile in:

025 – Pyetjet rreth shikimit të energjisë – Njoftoni se çfarë është e vërtetë (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 7

Angel: Mirësevini në këtë mësim të parë për të parë energjinë. Mund të filloni me pyetjet tuaja.

Studenti: Përshëndetje Angel, faleminderit për këto mësime të reja mbi vizionin që më duhen vërtet. Pyetja ime ka të bëjë me floaterët që përmendët si një problem optik të mundshëm. Them se statikën siç përshkruhet në dokument, e shoh atë por ende jo shumë të ndritshme, në kuptimin që pikat e bardha i shoh më shumë në gri. Sidoqoftë, doja t’ju tregoja për përvojën time të shikimit të energjisë deri më tani. Herën e parë kur u përpoqa të shoh energjinë, duke ndjekur udhëzimet e teknikës së drejtuar, duke ndezur në një llambë tryeze të zezë, pashë pika të vogla dhe të bardha që na rrahnin dhe kërceja mbi të, sikur të ishin “fizike” “. I kam parë edhe herë të tjera, më pas, por rrallë dhe me shumë përpjekje. Duke vazhduar praktikën, fillova të shoh energjinë si një shi të trashë që binte gjithnjë diagonalisht, nga e djathta në të majtë ose anasjelltas, por gjithnjë nga lart poshtë, si brenda një dhome, ashtu dhe duke kërkuar jashtë. Po ashtu, disa muaj më parë, një ditë kur isha në një udhëtim në male, u shtriva pas drekës në lëndinë dhe në një moment të caktuar, duke shikuar në qiell, pashë shumë pika të bardha që dukeshin se kërcejnë. Më vonë, në raste të tjera, duke u përpjekur përsëri, unë gjithnjë arrita ta shoh, dhe në rastin e fundit, edhe me peizazhin (malet) si sfond, dhe jo vetëm qiellin, siç ndodhi disa herë të para. Tani duke lexuar dokumentin mbi vizionin e energjisë, nuk mund ta kuptoj se çfarë mund të kam parë në të vërtetë. Unë nuk mendoj se janë lundrues, sepse i shoh akoma ato. As që mendoj se kam imagjinuar gjithçka për shkak të pritjeve, pasi kurrë nuk kam pasur një ide të qartë se çfarë të shoh. Pjesërisht ju jeni përgjigjur tashmë në artikuj të ndryshëm, por kam dashur t’ju pyes nëse mund të më jepni mendimin tuaj. Thanks!

Angel: Përshëndetje! Në fillim është normale që kjo të ndodhë, sepse sytë ende nuk janë mësuar me këtë risi të dëshirojnë të shohin më tej, të dëshirojnë të shohin energji, kështu që jepini kohë. Gjëja e rëndësishme është të praktikoni për t’i stërvitur sytë tuaj për të qëndruar të hapur sa më gjatë që të jetë e mundur, në mënyrë që të shihni gjithnjë e më shumë informacion! Lidhur me përvojën që thatë, nëse jeni i sigurt se nuk janë floater, atëherë ishte prana. Padyshim që prana është kudo, është edhe në qiell, është gjithashtu në mes të maleve, me të vërtetë! Nëse vëzhgoni një vend natyror, ku nuk ka smog, ku nuk ka kaos, ashtu si në mes të natyrës, ose në qiell, prana është gjithashtu më e fortë dhe më e bollshme, kështu që është më e lehtë ta shihni atë. Në dokument kam specifikuar se është më mirë të stërviteni para së gjithash në shtëpi, në hije apo në errësirë, në mënyrë që të filloni menjëherë me shikimin e energjisë, pa rrezikuar të ngatërroheni me notuesit dhe të ngjashme. Nëse do të ishit larguar menjëherë që herën e parë duke shikuar në qiell, atëherë me siguri do të ishit hutuar. Pra, tani që ju mund të shihni energjinë në shtëpi, në errësirë, ju mund ta shihni atë edhe më mirë në dritë pa rrezikun e ngatërruar atë me gjëra të tjera. Por unë do të doja të isha i sigurt që me të vërtetë po shihni energji dhe nuk ju ngatërron me notat që mund të shfaqen si të zgjatur dhe si pika të bardha, kështu që ju këshilloj të bëni edhe disa teste të tjera për të kuptuar nëse është me të vërtetë energji. Testi i nëntë është të shikoni energjinë në errësirë: i shihni ato pika bardh e zi që lëvizin në hapësirën e dhomës? Atëherë është energji; nëse nuk i shihni, por i shihni vetëm ata duke shikuar qiellin gjatë ditës, atëherë ju ngatërroni veten me lundrues. Ju sigurisht që nuk mund të imagjinoni gjithçka vetëm për shkak të pritjeve, sepse këto nuk janë përvoja mendore, por vizuale, prandaj ose ju shihni ose nuk shihni; thjesht duhet të kuptoni nëse po shihni energjinë apo nëse po shihni “mizat” e syve, të cilat i shihni vetëm gjatë ditës duke shikuar në qiell.

Studenti: Po, jam i sigurt që ata nuk ishin notarë, por gjithashtu kisha dyshime për një fjali nga mësimi i fundit. Tani jam më i qetë. Faleminderit Angel!

Faqja 2 nga 7

Student2: Përshëndetje Angel. Kuptova se mund të shoh energji më mirë gjatë ditës, në errësirë ​​thjesht nuk mund të bëj mirë, pse?

Angel: Në errësirë ​​është në të vërtetë shumë më e lehtë të fillosh ta shikosh energjinë duke lëvizur, pikërisht sepse nuk ka dritë dielli (ose llamba të lehta të theksuara në sy) për t’ju ngatërruar me efekte të tjera optike; ju ndoshta nuk mundeni sepse ato janë përvojat tuaja të para, kështu që thjesht duhet të stërviteni pak më shumë. Provoni përsëri me pak më shumë durim, atëherë do të më njoftoni.

Student3: Në fakt, është gjithashtu shumë më e lehtë për mua të shikoj statikën nën dritën e diellit, kam dyshime.

Angel: Do të thuash të shikosh diellin? Sepse në këtë rast nuk po shikoni statikun, por lundruesit.

Student3: Duke parë një qiell të qartë për shembull, ose duke parë një mur të bardhë të ndriçuar drejtpërdrejt nga dielli. Më ndodh të shoh gjëra të vogla që lëvizin në qiell.

Angel: Po e kuptoj, kjo nuk është energji, ata janë notues. Unë ju këshilloj të stërviteni në errësirë ​​për të kuptuar vizualisht ndryshimin midis të dyve. Unë ngjis një përshkrim të notuesve në mënyrë që të jetë i dobishëm. Unë citoj: “Myodesopsies janë një fenomen entoptik për shkak të një transparence të papërsosur të trupit qelqor. Në fakt, trashjet e humorit qelqor që mbushin hijet e lëvizshme të projektit të syrit mbi retinë, dhe, për këtë arsye, paraqiten në fushën vizuale në formën e pikave, filamenteve, njollave, kaçkave apo mizave fluturuese, siç përcaktohen zakonisht. Ato perceptohen më së shumti kur shikojnë një sipërfaqe të njëtrajtshme të lehta ose të ndritshme, për shembull duke parë qiellin blu, një mur të qartë ose një ekran të bardhë kompjuteri. Nëse pozicioni i shikimit është ndryshuar, trupat lëvizës ndjekin ndryshimin e pozicionit dhe më pas ndalojnë kur syri të ndalet. Kjo nganjëherë mund të shqetësojë leximin, pasi floaterët mund të fshehin fytyrat e formës. ”
Duke thënë këtë, ekziston vetëm një mënyrë për të zbuluar nëse ajo që shihni është energji apo jo: shikoni në errësirë, nëse nuk mund të shihni më dhe t’i shihni këto gjëra, atëherë nuk ishte statike; sidoqoftë, ju garantoj se notat nuk do t’ju pengojnë të shihni energjinë e vërtetë, kështu që ju këshilloj të praktikoni, në mënyrë që të mësoni të shihni energjinë pa u ngatërruar.

Student3: Shumë faleminderit Angel.

Angel: Imagjinoni! Kujdesem që ju të mësoni të shihni energjinë e vërtetë, pa e ngatërruar me asgjë tjetër, sepse energjia ekziston dhe mund të shihet, çdokush mund të mësojë ta shohë nëse vetëm ai praktikoi të stërviste sytë për të parë, kështu që nuk do të kishte kuptim të shpikni përvoja vizuale ose ngatërroni njëri-tjetrin. Përmes praktikës sigurisht që do të mësoni të shihni energji dhe menjëherë do ta kuptoni ndryshimin!

Studenti: Përshëndetje Angel, para së gjithash ju falënderoj për këto mësime, ato janë një mundësi unike dhe unë jam jashtëzakonisht mirënjohës për ju! Vetëm sot, duke praktikuar këtë teknikë, në vend të pikave të zeza dhe të bardha pashë pothuajse menjëherë si kallamishte të ndritshme dhe me ngjyra në lëvizje; ato ishin me një ngjyrë blu të kaltërosh dhe gjithashtu jeshile / të verdhë dhe lëvizja e tyre ishte e ngadaltë por unë i pashë ato me ndërprerje, domethënë ato zgjatën disa sekonda dhe pastaj u zhdukën, pastaj u kthyen dhe u zhduk përsëri. Unë mendoj se është një efekt optik, sepse nuk ndiqet nga shikimi i pikave të zeza dhe të bardha që rriten, si në përfaqësimet e dokumentit tuaj, por ato u shfaqën menjëherë pasi filluan teknikën. Ata ishin të ngjashëm me përfaqësimet që shpesh shihen nga Universi dhe galaktikat e ndryshme, nuk e di nëse e kam bërë veten të kuptuar. Unë ende dëshiroja mendimin tuaj për këtë.

Faqja 3 nga 7

Angel: Përshëndetje! E përshkruar në këtë mënyrë, më duket një efekt optik në fakt, por mënyra e vetme për të qenë e sigurt është të provoni përsëri: praktikoni përsëri në atë dhomë dhe shihni pak nëse ndodh menjëherë, ose nëse ndodh vetëm pas një kohe që ju keni ndezur statikën. Kështu që do të kuptoni nëse është energji e vërtetë, apo një efekt optik që mund të ndodhë edhe për arsye normale, nëse syri është i lodhur, nëse një imazh tjetër ka mbetur i impresionuar për ju, etj. Ndonjëherë, për shembull, mund të shihni një lloj “rrjeti merimangash” sepse është me të vërtetë energjik, por herë të tjera ato që po shihni nuk janë një rrjet merimangash energjik, por një efekt optik si ai që përmenda disa minuta më parë me myoopsopsies. Për shembull, edhe në ueb ka figura që përfaqësojnë këto kaçube, të përmendura më lart, të shkaktuara nga efekte optike që mund t’i shihni edhe me sytë tuaj të hapur, por është ndryshe nga kur shihni energji. Për më tepër, kur bëhet fjalë për një efekt optik është sikur kjo të ndjek pas ku e zhvendos shikimin, ndërsa nëse po sheh energji kjo nuk të ndjek, prandaj nuk ndjek lëvizjen e shikimit tënd. Unë ju këshilloj të pyesni për notat në mënyrë që të dini se cilat janë ato, në mënyrë që duke u përpjekur përsëri të praktikoni teknikën për të parë energjinë që ju mund të përqendroheni në energjinë e vërtetë dhe të mos hutoheni me efektet / problemet optike.

Studenti: Topat blu, pikat blu dhe të bardha që shoh në errësirë ​​janë pjesë e energjisë, apo jo?

Angel: Po, edhe sepse floaterët nuk janë parë në errësirë, kështu që ajo që do të shihni do të jetë vetëm energji statike.

Studenti: A shihet energjia më mirë pa syze?

Angel: Po, padyshim që është më lehtë ta shikosh pa syze sepse nuk ka efekt optik dhe rrjedhimisht mashtrim të thjerrëzave, por mund ta bësh shumë mirë edhe me syze, pa problem. Unë ju këshilloj të praktikoni gjithmonë pa syze, por nëse keni probleme me shikimin aq serioze sa nuk mund të jeni me të vërtetë pa syze / lente kontakti, atëherë mund të praktikoni me ato pa, pa problem.

Studenti: Përshëndetje Angel dhe ju falënderoj për doket dhe mësimet mbi vizionin që po më bëjnë të kuptoj rëndësinë e vizionit shumë më mirë dhe ato më inkurajojnë shumë për të praktikuar. Pas mësimit të sotëm, më ndodhi që disa herë nëpër male kur fillova një meditim, duke mbyllur sytë pashë gjithçka kuqezi. Duke e ditur që nuk është pozitive të shohësh gjithçka të kuqe, vendosa një qëllim të fortë ta zëvendësoja atë të kuqen me të bardhë, dhe ngadalë në pak minuta arrita ta bëja, kështu që atëherë iu përkushtova meditimit. Sipas mendimit tim ishte vetëm një efekt optik, por në dyshim doja ta eliminoja. Cfare mendoni ju

Angel: Përshëndetje! Po, mos u shqetësoni, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, duhet të dini që kur mbyllni qepallat është normale të shihni gjithçka të kuq, janë qepallat tuaja; nëse ju ndodh që drita të jetë drejtuar, atëherë (veçanërisht për shembull kur keni diell të drejtuar, ose dritën e llambës) e kuptoni edhe më mirë, sepse shihni thjesht të kuqe të kuqe, por padyshim që nuk është energji por janë qepallat fizike që janë të kuqe brenda, ndërsa kur nuk keni shumë dritë shihni gjithçka më shumë “rozë”. Pra, nuk ka nevojë të shqetësohet; nuk është energji, por është ngjyra fizike e qepallave.

Faqja 4 nga 7

Studenti: Po me të vërtetë, si kur shikon diellin e parë; thjesht dukej pak e çuditshme për mua e njëjta gjë ndodhi. Thanks!

Studenti: Unë thjesht lexova doktrin mbi vizionin e energjisë që ju mësoni ta shihni atë me teknikën e udhëhequr. Më erdhi keq për të kuptuar që pamja e mrekullueshme që pashë në qiell nuk është energji por praktikisht një defekt në vizion. Në këtë pikë kam dashur të kuptoj nëse ajo që shoh në muret e mobiljeve kur ka shumë dritë (edhe nëse rrezja e diellit nuk ndikon drejtpërdrejt në mobilje) është gjithmonë për shkak të këtij defekti apo është me të vërtetë energji.

Angel: veryshtë shumë e rëndësishme të kuptoni nëse ajo që po shihni është me të vërtetë energji, apo nëse ato janë efekte optike apo është edhe pluhur, i cili mund të shihet kur rrezja e diellit godet një pjesë të mobiljeve. A e dini në mëngjes kur rrezja e diellit hyn në dhomë, dhe a e shihni këtë shteg të ndritshëm që duket se ka kaq shumë pika flakëruese? Këtu, kjo është pluhuri, dhe ju mund ta kuptoni atë gjithashtu sepse nëse bëni një fotografi me celularin tuaj, kjo rreze dritë plot me pika të bardha do të jetë e dukshme edhe në foto, kështu që është e qartë se nuk është energji, por pluhur. Nëse kërkoni “pluhur” në internet, asgjë përveç pluhurit dhe shikoni imazhet, ju e kuptoni se çfarë dua të them. Nga ana tjetër, sa i përket notuesve, padyshim që ato nuk mund të shihen në fotografi pasi ato janë probleme të syrit, prandaj nuk është pluhur apo efekt i jashtëm por është me të vërtetë një efekt i brendshëm për syrin. Siç është përmendur tashmë, për sa kohë që përpiqeni të shikoni energjinë vetëm që vështron në qiell ose gjatë ditës, nuk do ta kuptoni ndryshimin; kështu që ju ftoj të praktikoni në errësirë: do të vini re një hapësirë ​​të pikave të bardha që bëhen gjithnjë e më të dukshme, gjithmonë më të ndritshme, aq shumë sa të duket se dhoma po ndizet. Në atë pikë do të shihni energji! Nëse e shikoni pluhurin, kjo është dhe mbetet kështu, pavarësisht se sa kohë dhe sa me kujdes e shikoni atë; prandaj nëse do të ishte pluhur do të sillej në të njëjtën mënyrë! Përveç kësaj, ju mund të shihni vetëm pluhurin në mes, nëse ka një rreze dielli / dritë që ndriçon me një rreze të drejtpërdrejtë, ashtu si në imazhet që përmenda më herët duke klikuar në “pluhur”. Nga ana tjetër, ju mund të shihni lundrimet e mia vetëm nëse përqendroni sytë në qiell, kur dielli po shkëlqen, ose pasi mbani sytë tuaj të fiksuar për një kohë të gjatë para një ekrani (PC, telefon celular, tabletë ..). Mënyra për të qenë të sigurt për të parë energjinë dhe jo këto efekte / probleme optike është që të përqendroheni në shikimin e energjisë në errësirë ​​ose muzg.

Studenti: Pyetja ime për shikimin energjik është më poshtë, të nesërmen pas një meditimi hapa sytë dhe pashë gjithçka të mbuluar me re, sikur të kishte mjegull në dhomën time ajo zgjati disa orë, shikimi im nuk ishte i qartë por Unë pashë të paqarta, doja të kuptoja se çfarë isha duke përdorur pamjen energjike?

Angel: Po, pas meditimit ju keni një ton shumë më të lartë, kështu që edhe pa lodhje mund të shihni më lehtë energjinë brenda dhomës ku jeni duke ushtruar, gjithashtu sepse ndërsa jeni duke medituar jeni duke kujtuar prana, prandaj është shumë më lehtë sesa të jeni në gjendje ta shihni atë. Ajo mjegull që pa ishte shtrirja e pranës së bardhë!

Studenti: Të shohësh energji kërkon një gjendje jo të mendimit mjaft të zgjatur, kështu që le të themi se bëhet e vështirë ta bësh atë në një vend të mbushur me njerëz, prandaj ju fitoni një vizion më të mirë duke zhvilluar teknika të tjera shumë mirë. Duke qenë një teknikë themelore për evolucionin shpirtëror, atëherë në nivele të përparuara a duhet të jeni në gjendje ta bëni atë kudo?

Faqja 5 nga 7

Angel: Sigurisht që po, mund ta praktikoni kudo, por është e qartë që në fillim duhet të praktikoni këtë teknikë në një vend të qetë dhe në një atmosferë të qetë, domethënë në shtëpinë tuaj ndërsa jeni vetëm; nëse largoheni menjëherë në një vend të mbushur me njerëz, mbase me dritën mbi ju dhe ndërsa njerëzit po flasin me ju, është e qartë se është shumë më e vështirë të përqendroheni për të parë energjinë për herë të parë.

Studenti: Ndoshta imja është një pyetje pa kuptim. Pyesja veten nëse syri i tretë ishte përdorur për të parë pranën ose aurën edhe nëse nuk është ende shumë i zhvilluar. Dua të them që në fillim mund të shohim prana edhe me pak stërvitje, a përdoret akoma syri i tretë për këtë?

Angel: Sigurisht, për të parë atmosferën si për energjinë statike, po përdorni pamjen energjike që i përket syrit të Tretë. Nuk është fjala për të patur një sy të Tretë të zhvilluar dobët për të qenë në gjendje të shohë energji, por që duke trajnuar për të parë energji, ti po zhvillon Syrin e Tretë. Me fjalë të tjera, nuk duhet të prisni që evolucioni të evoluojë për t’ju treguar energji, por duhet të praktikoni për të parë energji në mënyrë që pamja të evoluojë.

Studenti: Përshëndetje Engjëll dhe përshëndetje të gjithëve. Shumë faleminderit që më dhatë mundësinë për të marrë pjesë në këto mësime. Ajo që ju bëni është që të na jepni është fantastike, dhe të paktën unë ndjej se duhet të jap më të mirën. Kam probleme për të parë energjinë statike, pikat, i shoh ato por shumë të vogla dhe nëse rregulloj një pikë me qëllimin ta shoh kudo pas një kohe imazhi errësohet, por asnjë pikë askund. Ndoshta kam gabuar me qëllimin. Unë u përpoqa në errësirë ​​dhe gjithashtu në këtë rast pashë pikat, shumë mirë edhe pse, dhe duke insistuar natën e kaluar pashë lëvizje të lehta, koncentrike drejt qendrës dhe forma të tjera që kthimi u bë si trëndafila me vija të ndritshme brenda . Unë gjithashtu kam parë disa forma të vogla me ngjyra, ylber, nëse është e mundur. Pra, dyshimi im është që të mos e shohësh pusin statik, që është hapi i parë, mbase edhe gjithçka që pashë më pas mund të mos jetë energji, por për shkak të problemeve vizuale ose të tjera.

Angel: Përshëndetje! Shtë në rregull nëse gjithçka rreth jush errësohet, sepse ky është momenti kur kaloni nga një gjendje dimensionale në një tjetër, kështu që vazhdoni si kjo, thjesht duhet të “besoni” atë që po ndodh, pa bërë pritshmëri. Ndoshta problemi juaj është ky, që e prisni, ju prisni që të ndodhë në një mënyrë të caktuar, por meqenëse nuk ndodh ashtu siç e prisni, ju bllokoni përvojat vetë dhe nuk vazhdoni me praktikën. Në vend të kësaj, përpiquni të qëndroni më të qetë, të prisni, të jeni të durueshëm: vëzhgoni një pikë në dhomë, ndaloni shikimin tuaj atje dhe prisni, me qëllimin për të parë energjinë, por prisni me qetësi që vizioni të evoluojë. Me më shumë trainime gjithmonë do të shihni më mirë, thjesht duhet të jeni të durueshëm.

Studenti: Kur shoh gjatë natës energji statike ndodh që lëviz, zhduket dhe rishfaqet, stërvitem ta shikoj dhe duket se luan me mua.

Faqja 6 nga 7

Angel: Po, nganjëherë ndjehet sikur je duke luajtur, dhe është argëtuese. Vazhdoni trajnimin dhe do të keni përvoja gjithnjë e më të bukura!

Studenti: Kur shikoj energjinë, shoh shtigje të vogla tymi, sikur një person të kishte lënë një cigare të ndezur, a është imagjinatë?

Angel: Nuk është imagjinatë, pasi i ke sytë hapur; janë pikërisht ato shtigje që përmenda këtu, ose atë lloj shiritash të bardhë që lëvizin në ajër.

Studenti: Ndërsa shikoj statikën, shoh gjëra të tjera që nuk mund t’i shpjegoj. Ato janë si shenja transparente.

Angel: Po ata nuk kanë një formë shumë të saktë dhe lëvizin sikur krijojnë një vizatim.

Studenti: Pikërisht. Cilat janë ato

Angel: energyshtë energji, energji e thjeshtë që merr formë. Energjia është në lëvizje të vazhdueshme dhe mund të ndryshojë formën sa herë që dëshiron, kështu që do të shihni lëvizje të vazhdueshme që do të duken njësoj sikur të krijonin një model në statik.

Studenti: Unë i kam parë që nga fëmijëria dhe ndonjëherë shqetësohesha. Mendova se kisha probleme me vizionin.

Angel: Nuk duhet të shqetësohesh, është krejt normale të shohësh energji, veçanërisht kur ishim fëmijë.

Studenti: Përshëndetje Angel dhe përshëndetje të gjithëve! Faleminderit që na dhatë mundësinë për të zhvilluar pamjen energjike, një hap themelor për zgjimin tonë. Doja t’ju pyesja: kur përpiqem të shoh energjinë statike, në fillim e shoh atë si pika të bardha dhe të zeza siç tregoni në artikull, edhe nëse jo në një mënyrë kaq të dukshme, por pastaj prana blu merr përsipër; domethënë, pas një kohe unë shoh energjinë blu sikur të ishte ngacmues, dhe deri më tani mendoj se është në rregull, por atëherë shoh pjesët e energjisë transparente që lëvizin me shpejtësi të madhe. Cilat janë ato Faleminderit Engjëll!

Angel: Përshëndetje! Ato pjesë transparente që i shihni duke lëvizur janë gjithmonë energji, por në vend që t’i shihni vetëm akoma, ju i shihni në lëvizje. Por nuk keni pse të shqetësoheni sepse është energjia që lëviz. Sa më tej të shkoni, aq më shumë do ta shihni që lëviz më shpejt dhe më shpejt, duke shëtitur nga një pjesë e dhomës në tjetrën, ose duke krijuar simbole, ose do të shihni një shi të fortë, çdo herë që të shihni lëvizje të ndryshme dhe secila do të jetë më interesante se tjetra! Por mos u shqetësoni, ka të bëjë gjithnjë me energjinë!

Studenti: Nuk kam frikë! Faleminderit Engjëll!

Angel: Për sot ne e përmbyllim mësimin këtu, por nëse keni ndonjë pyetje tjetër mos hezitoni t’i dërgoni ato këtu. Mirëmëngjes dhe do të shohim së shpejti!

Faqja 7 nga 7

Studenti: Faleminderit Angel dhe natën e mirë të gjithëve.

Studenti: Faleminderit për këtë mësim fantastik Angel! Mirëmëngjes të gjithëve.

Studenti: Faleminderit Mësimi i mrekullueshëm, natën e mirë. Mirëmëngjes të gjithëve.

Studenti: Ju faleminderit shumë për gjithçka, ju jeni drita për të gjithë ne.

Studenti: Faleminderit për mësimin, vërtet e bukur!

Studenti: Faleminderit Angel, ishte një mësim i shkëlqyeshëm dhe më ngarkove shumë !!! Me të vërtetë i morën këto mësime!

Studenti: Faleminderit Angel !!! Lessonfarë mësimi i këndshëm faleminderit shumë !!!

Studenti: Faleminderit Angel, ndihem i pasuruar me çdo mësim! Mirëmëngjes të gjithëve!

 

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/51228) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.
Fundi i faqes 7 nga 7. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]