Disponibile in:

16 – Shih Aura (1 pjesë)

 

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 3

Arsyet kryesore pse njerëzit janë të interesuar të shikojnë në Aura për herë të parë janë zakonisht kuriozitet i thjeshtë, për t’u argëtuar ose për të ditur kuptimin e personalitetit të tyre përmes ngjyrës së energjisë që i rrethon. Në të vërtetë, atmosfera është shumë më interesante dhe e dobishme sesa të besojmë, sepse në sajë të kësaj ne mund të ndikojmë në rrjedhën e jetës sonë dhe në disponimin e njerëzve rreth nesh. Aura është në fakt një energji shumë e trashë që na takon dhe punon pavarësisht nga ne duke injoruar origjinën dhe aftësitë e saj. Çdo ditë aura vepron, duke krijuar situata rreth nesh dhe duke u larguar ose duke iu afruar njerëzve të saktë që nuk e kuptojnë se si mund të kishin ndodhur në jetën tonë, por ata e bënë atë. Aura është diçka e paparashikueshme derisa të mësoni ta njihni dhe ta manipuloni në kohën e lirë. Ditur aura do t’ju ndihmojë të reflektoni mbi arsyet për gjithçka që ju ndodh, sidomos për situatat negative që janë të lidhura ngushtë me fushën tuaj energjetike. Në fakt, ata që posedojnë një atmosferë shumë kompakte dhe rezistuese, e gjejnë shumë më të lehtë realizimin e qëllimit të tyre, krahasuar me ata që kanë një të dobët dhe të shpuar, e cila gjithmonë gjen një mijë vështirësi për të realizuar edhe dëshirën më të vogël dhe më të vogël.

Aura është pjesë e nesh dhe e udhëheq jetën tonë drejt një drejtimi që nuk jemi duke vendosur qëllimisht, sepse mbetemi pa vetëdije për ekzistencën e saj dhe aftësinë e saj për të kontrolluar veprimet dhe mendimet e njerëzve rreth nesh. Për të bindur veten për praninë e aurës, për të kuptuar se kjo ekziston me të vërtetë dhe sa është me ndikim në jetën tonë, nuk është e nevojshme t’i besojmë fjalëve të dikujt tjetër; përkundrazi është e nevojshme që të shfrytëzohen fakultetet të shohin me sytë e tyre energjinë e atmosferës dhe të njohin kujt i përket. Megjithëse ky stërvitje është përdorur shumicën e kohës për të kaluar kohën duke shikuar ngjyrën dhe duke bindur se kjo mund të konkludohet nga gjithçka, në realitet shihni aura na lejon të zbulojmë pse jeta jonë po shkon drejt asaj drejtimi dhe nëse kjo ndodh për shkak të nesh ose për shkak të dikujt tjetër që na ndikon në një distancë. Megjithëse shtresa e parë e dukshme gjatë stërvitjes mund të jetë një ngjyrë e thjeshtë që nuk thotë asgjë, ecja përpara me përvojën dhe stërvitjen serioze mund të çojë në ndërgjegjësim përtej pritshmërive. Para thellimit të rëndësisë së aurës, aftësive të saj e kështu me radhë, do të ishte mirë për ju të njihni ekzistencën e saj duke e parë atë me sytë tuaj, në mënyrë që të kuptonit se kjo nuk është fantazi ose një zë i çuditshëm, realitet konkret në të cilin ne të gjithë jetojmë çdo ditë. Për këtë arsye ju ftoj të praktikoni një ushtrim shumë të thjeshtë për të gjithë që do t’ju lejojë të shihni të paktën shtresën e parë të aurës.

Kudo që të jeni tani, me siguri do të keni diçka për të cilën mund të ushtroni, si një mobilje, një kafshë ose një bimë. Ajo do të jetë më mirë për të filluar i ri me një objekt të thjeshtë dhe të mesme të tilla si një tryezë, një karrige, një stol, kështu diçka që nuk ka marrë të gjithë në këmbë tuaj vizuale dhe ende, kështu që ju mund të përqendrohen pa asnjë ngut. Për të mbajtur ju nga prishjen përvojën tuaj besimtar një iluzion ose një efekt optik për shkak të kundërtën e ngjyrës së subjektit ju jeni duke kërkuar në, do të ishte më mirë për të rregulluar një objekt nga neutrale dhe delikate ngjyra, të tilla si ngjyra druri të lehta, më tepër se një shumë ndezur si jeshile elektrike. Nëse keni shikuar në një objekt të gjelbër dhe rastësisht që kishte atmosferë të kuqe, do të ju bindë se kjo është e kundërta e thjeshtë se çdo ngjyrë ka, sipas shkallës kromatik të ngjyrave të kundërta. Ne e dimë mirë se ngjyra e kundërt e kuqe është e gjelbër, si portokalli është ajo e kaltër, si vjollca është ajo e verdhë, si e zezë është ajo e bardhë dhe anasjelltas. Prandaj, nëse një objekt është i purpurt, nuk mund të ketë ngjyrë të kuqe, të gjelbër ose të kaltër si një ngjyrë komplementare, sepse nuk janë kundërthëniet e saj. Rrjedhimisht, nëse shikoni një objekt të gjelbër dhe halo e saj ishte purpurt, kjo nuk do të ishte e kundërta e saj, por diçka tjetër që ju e dini sot të jetë aura.

Faqja 2 nga 3

Natyrisht çdo objekt posedon atmosferë, pra një objekt të kuqe mund të merrni atmosferë e gjelbër, por për të mbajtur nga marrja e kapur nga konfuzioni dhe besoj se vetëm tiparet e saj të kundërta, ju duhet praktikë në shumicën e artikujve, në mënyrë që ju bën numëroni nëse ajo që po shihni është kontrast i thjeshtë ose atmosfera e vërtetë.

Herën e parë që mund të bini në gabimin e efektit optik, por me më shumë përpjekje, shpejt do të jeni në gjendje të shihni një ngjyrë shumë më të fortë, e cila do të jetë fusha e saj e energjisë. Nëse është e mundur, merrni një objekt të bardhë ose me ngjyra të lehta, duke e vendosur atë të paktën dy metra larg nga ju. Është shumë e rëndësishme që pas objektin në fjalë ka një sfond të qetë, mundësisht mur të bardhë, pa objekte të tjera dhe aeroplanë mobilje të ndryshme dhe të ndryshme të distancës, e cila do të shkëpusin vëmendjen tuaj dhe do të parandalojë të shohin atmosferë e tij. Përveç shmangur ngutje dhe nxitim prejardhje si dritare, park apo zbrazëti e një dhomë ku dikush mund të shkojnë në mes dhe prishin ushtrimin, është e rëndësishme për t’u ulur drejt dhe ende për të vëzhguar objektin në frontin e tij në sy për shkak duke qenë hera e parë që bëni këtë ushtrim është më mirë ta thjeshtoni atë sa më shumë që të jetë e mundur. Kur objekti në të cilën për të parë atmosferë ka qenë i zgjedhur dhe i pozicionuar në distancë të drejtë, ju mund të ulen të qetë dhe për të shmangur pasur nevojë për të lëvizur dhe për të shkuar pas pak minutash, në mënyrë që të mbeten të qetë dhe të relaksuar dhe të përgatiten vëmendjen e tij në këtë objekt . Teknika është shumë më e thjeshtë se sa duket, është vetëm përqendrimi dhe durimi.

Këshilla e fundit që unë dua të ju jap para se të fillojnë të shohin atmosferë është për të praktikuar meditimin, por, në rast se ju nuk e kishte kohën apo më shumë dhe unë u detyruan të kaloni atë, ju mund të kryejnë ushtrimin pa medituar. Por është e rëndësishme të dini se aura është bërë nga energjia, kështu që nëse mund të meditoni, kjo do t’ju lejojë të ngrini vetëdijen tuaj dhe ta shihni energjinë shumë më mirë, duke kursyer kohë dhe përpjekje. Megjithatë, në rast se unë nuk mund ta bëjë atë, ju mund të ndriçohet teknikën duke bërë dy breaths ngadaltë, shumë i ngadalshëm dhe shumë të thellë, duke e mbushur barkun me qëllim të oksigjenit që të përqëndrohen më mirë në aftësinë për të parë auras. Buzët e thella nuk janë humbje kohe, por një fillim i relaksimit që do t’ju lejojë të lidheni më mirë me energjinë, gjë që është shumë më e vështirë nëse jeni të tensionuar, të shqetësuar dhe të nxituar. Pra, të pushojnë, ajo merr shumë pak. Kohëzgjatja e ushtrimit do të jetë rreth 10 minuta që të jetë e gjerë, kështu që unë ju këshilloj të përgatitni një orë me zile në mënyrë që të tingëllojë në fund të kohës, për të shmangur lëvizjen çdo dy sekonda për të parë se sa kohë ka kaluar.

Në këtë pikë ne mund të fillojmë ushtrimin. Hapat që duhet të kryhen janë të thjeshta dhe të drejtpërdrejta; ju do të keni për t’i vënë ato në praktikë, padyshim me sy hapur rreptësisht, sepse ju doni të provoni një përvojë të vërtetë dhe sigurisht që mos të imagjinoni gjithçka!

Vëzhgoni objektin para jush dhe përqendrohuni në një pikë, pa lëvizur shikimin tuaj nga pika e zgjedhur. Mundohuni të mos injoroni për aq kohë sa të jetë e mundur, duke u fokusuar në objektin me qëllimin për të parë atmosferën e tij. Pothuajse menjëherë një aureolë transparente dhe shumë e hollë do të shfaqet në ose në anët e objektit. Pa zhvendosur shikimin tuaj, përqendrohuni në atë halo me synimin e të qenit në gjendje ta shihni atë të zgjerohet dhe ngjyra e saj më e fortë. Në këtë pikë, nëse jeni të gatshëm të shihni aurën pa lënë jashtë kockave, brenda 2-3 minutash duhet të shihni tashmë një shtresë shumë të lehtë të ngjyrës, por megjithatë ndaloni ta shikoni atë derisa unazoni me timer. Qëndro i fokusuar në objekt, edhe nëse për pak minutat e para do të bindësh veten për të parë asgjë, sepse duke insistuar që do të mund të shihni me siguri të paktën haloun e parë transparent / të bardhë që do të përhapet përtej objektit. Herë të parë është shumë më e lehtë ta shohësh atë të ngrihet më shumë sesa të shohësh në drejtime të tjera. Ndërsa shikoni atmosferën, merrni disa frymë thellë, sepse kjo do t’ju ndihmojë të shihni më mirë energjinë. Kjo tha, vendosni kohën tuaj dhe kthehuni këtu për të lexuar vetëm pas mbarimit të 10 minutave të praktikës. Do të shkosh mirë! Ju vetëm duhet të përqëndroheni në ndezjen e objektit pa humbur besimin.

Faqja 3 nga 3

Tani e tutje, duke folur për auren dhe duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e saj, do të jetë shumë më e thjeshtë, sepse keni pasur dëshmi të ekzistencës së saj, duke pranuar se nuk ishte aq e vështirë sa dukej në fillim. Ajo që keni parë është vetëm shtresa e parë që është treguar, transparente dhe pothuajse e padukshme, por është e qartë se duke shkuar më thellë dhe me një trajnim më të madh mund të zbuloni shumë shtresa dhe mbi të gjitha shumë më të dukshme dhe me ngjyra. Nëse vishni syze, do të ishte më mirë nëse provonit ushtrimin pa to, sepse lentet mund ta pengojnë shikimin tuaj. Aurat janë bërë me energji, prandaj ju mund t’i shihni ato mirë pavarësisht problemeve tuaja të syve: kjo është për shkak se aftësia që përdorni për të parë aurat nuk varet nga sytë tuaj fizikë. Aftësia për të dalluar auras nuk është e kufizuar në një rreth të vogël njerëzish që mund ta vënë atë në praktikë, duke përjashtuar të gjithë të tjerët, sepse të gjithë mund ta shohin nëse vetëm ata vendosën ta bëjnë këtë. Ndoshta kjo ishte përvoja juaj e parë e shikimit dhe mund të kishit munduar të mbani sytë hapur pa u shqyer, kështu që po shndërroheni, keni humbur gjendjen që keni pasur më parë dhe keni pasur për të filluar. Kjo do t’ju ndihmojë të kuptoni se sa e lehtë është të ktheheni pa ndjenja dhe të humbisni sytë nga energjia, aq shumë saqë një rrahje e syrit të mjafton për t’ju ndaluar ta shihni dhe t’ju humbni dëshirën dhe motivimin për ta bërë këtë. Shumica e njerëzve heqin dorë për kaq pak dhe për këtë arsye ka nga ata që e shohin atë dhe ata që nuk e bëjnë, sepse ka nga ata që duan të vazhdojnë në rrugën e tij dhe që ndalohen vetëm pasi kanë parë një guralecë të vogël para tij për veten që e bën të ndihet i penguar.

Shikimi i aurës është një praktikë që evoluon hap pas hapi sepse përmban shumë informacione që mund të na ofrojnë. Edhe pse shumë besojnë se është vetëm një ngjyrë e thjeshtë për të parë dhe se ky është kufiri maksimal i potencialit të tij, në realitet kjo shkon shumë larg pamjes së parë. Njohja me atmosferën tuaj ju lejon të njihni vetveten, sepse ju mund të shihni me sytë tuaj strukturën e vërtetë të energjisë tuaj, si dëmtimi që ka aura juaj ose vrimat dhe arna me ngjyrë të errët të errët në disa zona të energjisë tuaj, llogari se si kjo mund të ndikojë në ju emocionalisht dhe fizikisht. Në të vërtetë, duke mësuar të shohësh atmosferën përtej niveleve të para, mund të zbulosh karakteristikat e tij më të rëndësishme, meqë ngjyra është sipërfaqësore, duke qenë në fakt një nga gjërat e para që do të vëresh në kërkim, edhe nëse nuk ka përvojë. Duhet të jetë e qartë se, si me çdo teknikë, madje edhe me atmosferën, mund të shkoni më thellë dhe të tejkaloni ato barriera që na penguan të dimë më shumë detaje. Kur shihni një copë toke të energjisë së errët në zonën e trupit tuaj që ju lëndon më shumë, ose kur shihni auren e shpuar ose të shqyer vetëm kur jeni nënshtruar një operacioni ose keni pësuar dëme serioze, mund të mendoni se sa energji lidhet me shëndetin tuaj fizik, megjithëse kurrë nuk e kisha kushtuar vëmendje para se të shihja atë me sytë tuaj. Natyrisht, përderisa vazhdoni të zgjidhni të mos shihni, ky informacion do të mbetet përgjithmonë i fshehur nga njohuria juaj. Nëse keni menduar se duke parë aura do të shërbejë vetëm si një lojë, për të parë ngjyrën e gjelbër ose të kaltërt rreth jush dhe kaloni pesë minuta të ditës suaj ndryshe nga zakonisht, do të habiteni se sa mund të shihni me një trajnim të mirë.

Kuptimi i atmosferës dhe shikimi përtej pamjeve të para është një përvojë që kërkon ushtrim praktik: nuk mund ta mësoni vetëm duke lexuar disa faqe të qenësishme në këtë temë, por duhet të zbatoni njohuritë e asimiluara dhe të stërvitni vetveten në to. Këshilla ime nuk është të japësh përtacësi, por ta bazosh praktikën tënde në parimet që janë të rëndësishme për ty, gjë që do të të motivojë të vazhdosh pavarësisht nga pasiguria ose mungesa e momenteve të caktuara. Nëse e lejoni, aura do t’ju ofrojë shumë informata të dobishme që do t’ju stimulojnë të doni të dini gjithnjë e më shumë.
Kur të ndiheni të gatshëm, vazhdoni të lexoni dhe praktikoni ushtrimet e ardhshme në këtë faqe, sepse ato mund t’ju ndihmojnë të hapni mendjen tuaj rreth asaj se sa të gjerë mund të jetë aura.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4735) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 3 nga 3. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]