Disponibile in:

76 – Syri i Tretë – Diferenca midis pamjes energjetike dhe vizionit mendor (3 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Në mësimet e mëparshme në Syrin e Tretë, ju sqarova disa përkufizime shumë të rëndësishme për të kuptuar më mirë se cilat janë Syri i Tretë, Pamja e Energjisë, sensi i Gjashtë, por më e rëndësishmja për të kuptuar se Syri i Tretë nuk është chakra i mendjes. Në mënyrë që ju të mësoni kuptimet më mirë, është e nevojshme një përmbledhje e shkurtër para se të trajtoni nivelet pasuese në lidhje me Syrin e Tretë.

Ne kemi thënë që Chakras janë zona të trupit që mund të përmbajnë sasi të mëdha të energjisë, prandaj është e rëndësishme të meditoni mbi to. Chakra e mendjes nuk është syri i tretë, por është një chakra, ashtu si çakra e zemrës, chakra plexus, etj., Pa asnjë ndryshim; prandaj chakra e mendjes nuk shndërrohet në syrin e tretë, por një chakra mbetet dhe do të mbetet gjithmonë, në fakt quhet chakra e mendjes, jo chakra e syrit. Meditimi në chakras ju lejon të thithni prana në mënyrë që kjo energji të përdoret më pas nga sensi i Gjashtë për të evoluuar dhe pastaj të zgjerohet në të gjitha aftësitë e tij psikike. Pra, sensi i Gjashtë përdor energjinë e të gjitha çakrasave, sidomos ato të larta (mendja chakras dhe chakras kurorë, por pa përjashtuar të tjerët!) Për të evoluuar, pasi sensi i gjashtë ka një nevojë të madhe për energji për punë, përndryshe mbetet e kufizuar. Chakras të lartë, si chakras Mind dhe Crown, janë të specializuara për të rritur të dy fakultetet mendore “normale” dhe “psikike”. Në fakt, të meditosh në Mendje dhe në Kurorë gjithashtu ndihmon shumë për të përmirësuar kujtesën e dikujt, inteligjencën e një personi, të bën që një person të jetë më vigjilent dhe mendërisht aktiv, kështu që përveç që janë të dobishëm për evoluimin e fakulteteve psikike, këto chakras gjithashtu ndihmojnë shumë në aftësitë mendore që ne i përdorim çdo ditë.

Do chakra është e specializuar në një mënyrë të caktuar, por kjo nuk i përjashton të tjerët. Për shembull, chakra Chi është e specializuar në rritjen e forcës fizike të personit, që nënkupton gjithashtu shëndetin fizik dhe jo vetëm forcën e muskujve; por jo për këtë është një chakra e dobishme vetëm për aspektin fizik, sepse në fakt është një chakra jashtëzakonisht e dobishme edhe gjatë praktikave energjetike, siç është Mbrojtja Psikike: në fakt falë meditimit që lejon Chi të thithë energji, ne kemi sukses në shfrytëzoni këtë energji për të praktikuar një Mbrojtje shumë më të fortë si në dimensionin fizik ashtu edhe në dimensionet e tjera. Prandaj është e rëndësishme të kuptojmë që secila chakra është thelbësore për rrugën tonë, në fakt ne meditojmë në 5 chakras kryesore dhe jo vetëm në një. Natyrisht, megjithatë, secila chakra është e orientuar mbi të gjitha në një sektor specifik, në fakt çakrat e larta janë të specializuara për të na lejuar të zbulojmë, njohim dhe kuptojmë informacionin “më të lartë”, pra informacione që shkojnë përtej dimensionit fizik në të cilin jemi mësuar. Kjo është edhe arsyeja pse chakra e mendjes lidhet gabimisht me syrin e tretë sikur të ishin e njëjta gjë, por ky nuk është rasti! Në fakt, chakra e mendjes është një qendër energjetike që lejon sensin e gjashtë të përdorë atë energji, e cila më pas do të shfrytëzojë për të evoluuar edhe Syrin e Tretë. Si pasojë, fije e përbashkët është shumë më e gjatë dhe më komplekse dhe nuk duhet të përmblidhet gabimisht me besimin se të dy termet tregojnë të njëjtin element.
Kjo do të thotë që nëse besoni se tashmë keni një sens të gjashtë të shkëlqyeshëm, madje nuk keni nevojë të meditoni, nuk e keni idenë se si do të evoluohet nëse në vend të kësaj të meditoni. Shumë herë ne kufizohemi duke menduar se kemi përfituar sa më shumë nga jeta, kur në vend të kësaj shumë pak do të ishte e mjaftueshme për të kapërcyer kufizimet tona dhe për të arritur rezultate jashtëzakonisht të kënaqshme dhe të kënaqshme për ne dhe për jetën tonë. Nuk është vetëm çështje e të qënit i kënaqur ose të kërkosh më shumë, por është çështje e të kuptuarit që nëse mund të dilni më shumë nga jeta nuk ka asnjë arsye pse të kufizoni veten me duart tuaja; përkundrazi merrni gjithçka që meritoni. Ndjenja e gjashtë është e juaja me të drejtë, por ju duhet ta fitoni atë, sepse të qëndroni akoma për t’u vendosur për pak që keni pasur për gjithë jetën tuaj nuk është e mjaftueshme për të arritur qëllimet tuaja: do të mbeteni në një kufi që i keni imponuar vetes për dembelizëm të thjeshtë.

Faqja 2 nga 5

Ju mund të stërviteni dhe të arrini nivele shumë më të larta dhe ato do t’ju lejojnë të keni fuqi të madhe gjatë jetës tuaj, duke hequr këtë fuqi nga duart e atyre që e përdorën për t’ju sjellë sëmundje dhe vuajtje. Me praktikë ju mund të vendosni të jeni i vetmi që keni fuqinë e jetës tuaj, duke hequr ato leje nga ata që deri më tani kanë vënë duart e tyre në jetën tuaj pa e ditur atë.

Meditimi në chakras ju lejon të merrni energji, e cila do t’i shërbejë kuptimit të Gjashtë për të evoluuar dhe zhvilluar aftësitë e saj më të mëdha. Në fakt sensi i gjashtë është i ndarë në sektorë të ndryshëm, dhe një nga këta është Syri i Tretë. Ky i fundit është një sektor i kuptimit të Gjashtë i cili nga ana tjetër është i ndarë në kapacitete të shumta. Syri i Tretë nuk është fizik, kështu që një sy i tretë nuk do të shfaqet në ballë dhe as nuk do të zëvendësojë pozicionin e chakra të mendjes; imazhet në të cilat Syri i Tretë është përshkruar në ballë, në vend të çakras Mind, janë vetëm për qëllime ilustruese, por papërvoja e njerëzve ka bërë që mesazhi të ngatërrohet dhe keqinterpretohet sa duhet për të besuar se chakra e Mendjes shndërrohet në Syri i Tretë. Por nuk do të jetë kështu! Përfaqësimet e Hyjnive me Syrin e Tretë të tërhequr përpara kishin qëllimin e vetëm që të mund ta përshkruanin atë Hyjnësi si të aftë për ta parë Përtej jetës tokësore, prandaj është një vizatim simbolik që dëshiron të tregojë aftësitë e larta psikike të atij karakteri historik dhe / ose Hyjnisë.

Syri i tretë është pra aftësia që na lejon të “shohim” atë që është përtej jetës tokësore, duke na lejuar kështu të shohim përtej asaj që shohin normalisht sytë e njeriut. Në këtë pikë, megjithatë, është thelbësore të kuptohet rëndësia e madhe e Syrit të Tretë, pasi kapacitetet që i përkasin asaj janë në thelb të ndara në dy: Pamja e energjisë dhe pamja mendore. Unë kam folur tashmë për S pamjen Energjike, e cila përdor Vizionin e Energjisë, në mësimet e mëparshme. Ajo që është thelbësore për të mbajtur mend është se pamja energjike ju lejon të shihni energjinë, të shihni aurat dhe gjithçka që duhet të shihni me sytë tuaj të hapur. Pra, pikëpamja energjike shërben për të forcuar pamjen e përditshme të një personi, në mënyrë që dikush të shohë me sytë e vet të vërtetën që na rrethon. Pamja mendore nuk mund dhe nuk duhet të zëvendësojë pikëpamjen energjike, vetëm si çështje dembelizmi, por duhet të përdoret për të gjitha ato fakultete në të cilat pamja energjike nuk është e specializuar. Ka gjëra që duhen shikuar me sy të hapur, përkundrazi, të tjerët nuk mund të shikohen me sy të hapur, kështu që ato duhen respektuar me sy të mbyllur. Theështja është se kaq shumë njerëz e ngatërrojnë fuqinë me paaftësinë, në fakt ata përfundojnë duke “shikuar” me mendjen e tyre se çfarë duhet të shikojnë në vend të kësaj me sytë e tyre dhe anasjelltas, duke bërë një gabim serioz themelor. Për të shpjeguar më mirë këtë koncept, është thelbësore të kuptoni se cilat teknika duhet të zbatohen me sy të hapur dhe cilat me sy të mbyllur. Teknikat si shikimi i auras, energjia statike, vizioni i fytyrave të jetës së kaluar, si dhe shikimi i Enteve, duhet të praktikohen me sy, pasi është e nevojshme të mësoni të shihni këto lloje të energjisë me sy të hapur, duke shfrytëzuar kështu Pamja e energjisë. Kjo për shkak se pamja energjike ju lejon të shihni me të vërtetë energjitë që keni para jush, për të jetuar përvoja që ju lejojnë të evoluoni shpejt pa më shumë hije dyshimi. Nëse, nga ana tjetër, ne flasim për teknika të tilla si Remote Vizion, duke parë Ardhmërinë, pasi pjesërisht edhe Vizualizimi, janë teknika që mund të praktikohen me sy të mbyllur pasi nuk jeni duke përdorur sy fizikë për të vëzhguar këto lloje të rrjedhave, por jeni duke përdorur sensin e gjashtë . Por përpara se të kuptoni se kur është kuptimi i gjashtë i vërtetë dhe kur është imagjinatë, duhet shumë praktikë.

Teknika e vizualizimit është fillimisht një teknikë që përdor “imagjinatën” krijuese, të cilën ne e përdorim për ta bërë mendjen tonë të mësohet të formulojë qëllime precize që teknikat të kenë sukses më të mirë. Siç e dini mirë, Mendimi ynë Krijon, kështu që ju mund të vendosni nëse t’i krijoni ato zona të realitetit me pavetëdije, ose nëse t’i krijoni ato me ndërgjegjen tuaj dhe do të përdorni teknikën e vizualizimit për të marrë rezultate pozitive për të përmirësuar jetën tuaj.

Faqja 3 nga 5

Kështu që fillimisht Visualization bazohet në imagjinatë, por është e rëndësishme sepse imagjinata fillon stimulimin e një qëllimi brenda jush dhe për këtë arsye një lloj energjie krijuese. Sidoqoftë, shumë njerëz e lënë veten të zhgënjehen nga Vizualizimi, sikur të ishte vetë një realitet i pamohueshëm. Në realitet Vizualizimi mund të gënjejë dhe mund të bëjë gabime, dhe si! Në fakt fillon nga një parim i imagjinatës, kështu që ju e kuptoni mirë që imagjinata mund të krijojë shaka të këqija. Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme të evoluohet vizioni i energjisë dhe jo vetëm pamja mendore.

Pamja energjike nuk mund të gënjejë, nuk mund të jetë e gabuar! Pamja energjike duhet të aplikohet me sy të hapur, kështu që përveç nëse bëhet fjalë për njerëz që janë nën ndikimin e ilaçeve (ose me probleme serioze mendore), nuk mund të imagjinohet diçka aq e fortë sa ta shikoni para vetes me sytë e vet. , sepse ju shikoni realitetin vetëm me sytë tuaj! Unë tashmë ju kam këshilluar një mijë herë të mos përdorni ilaçe vetëm për të shmangur atë që ju shihni me sytë tuaj (pra realitetin) ngatërrohen nga halucinacionet e shkaktuara nga ilaçet, prandaj është thelbësore të mos përdorni ilaçe vetëm në mënyrë që të shihni të vërtetën e vërtetë, dhe jo imagjinatat e shkaktuara nga ilaçet. Për më tepër, nëse ne gjithashtu duam të flasim për njerëz që kanë probleme mendore që çojnë në vizione imagjinare edhe me sy të hapur, ne po flasim për njerëz që kanë vizione vazhdimisht, kështu që ata janë njerëz të njohur tashmë që kanë probleme mendore. Me fjalë të tjera, problemet mendore nuk rezultojnë vetëm nga momenti kur ata njerëz përpiqen të shikojnë aurat, ose energjinë; problemet mendore janë shumëvjeçare, kështu që ne nuk mund të dyshojmë në ekzistencën e aftësive vizuale vetëm sepse në botë ka edhe njerëz me probleme mendore që “shohin gjëra” që nuk janë reale, madje edhe me sy të hapur. Dhe nëse duam të pyesim veten nëse ajo që ata njerëz shohin është me të vërtetë imagjinatë ose përvoja të vërteta, duhet të bëjmë pauzë në analizën rast pas rasti, pasi disa njerëz matë nuk janë vërtet të çmendur, sepse ata me të vërtetë i shohin entitetet, por askush nuk i beson ata. Fatkeqësisht, të tjerët prej tyre kanë probleme serioze psikologjike, kështu që ju nuk mund të besoni asnjë fjalë që thuhet prej tyre. Si rezultat, ne nuk mund të bëjmë një tufë bar, sepse çdo rast i vetëm është i ndryshëm.

Pikërisht për këtë arsye është shumë e rëndësishme që ne të zhvillojmë pamjen energjike në mënyrë që ajo që shohim me sytë tanë të hapur të jetë e vërtetë, dhe jo vetëm që shkaktohet nga vizualizimi ynë me sy të mbyllur, duke rrezikuar kështu që është imagjinare. Shumë njerëz besojnë se nuk ka asnjë ndryshim, se nuk ka asnjë problem të vëzhgojnë Aurat me sy të mbyllur, sepse ata janë të bindur se është “e njëjta gjë”. Por si mund të jetë e njëjta gjë? Kur shikoni fytyrën e burrit tuaj, kur shikoni fytyrën e fëmijës suaj, kur shikoni nënën tuaj, a e bëni atë me sy të hapur ose me sy të mbyllur? Me siguri me sy të hapur; dhe pse po i shikon me sy të hapur? Nëse nuk ka ndryshim, nëse është e njëjta gjë, pse të mos mbyllni sytë përgjithmonë dhe të filloni të flisni me ta me sytë tuaj të mbyllur pa i parë kurrë ato në fytyrë me sytë tuaj të hapur? Për faktin e thjeshtë që me sytë tuaj të hapur mund të shihni fytyrën e tyre të vërtetë, ndërsa nëse i mbyllni ato do të rrezikonit të harroni fytyrën e tyre të vërtetë, do të rrezikonit ta imagjinonit atë, për të mos parë ndryshimet fizike që koha sjell në fytyrën e tyre. Kështu që e kupton që është shumë e rëndësishme të mësosh ta shikosh me sy të hapur, dhe se ajo që shikon me sy të hapur nuk mund të zëvendësohet kurrë nga një vizualizim. Të dish të shohësh është shumë e rëndësishme!

Ekzistojnë teknika që duhet të kryhen me sy të hapur dhe të tjerë që duhet të kryhen me sy të mbyllur, kështu që ju duhet të respektoni teknika të caktuara në vend që të dëshironi t’i mërzitni ato dhe të ndryshoni rrënjësisht sipas dëshirës tuaj, vetëm për t’i dhënë vetes arsyet personale që kanë si qëllim të vetëm ushqyerjen tuaj panumërti, apatia dhe injoranca. Praktikimi për të evoluuar pamjen energjike kërkon kohë dhe përpjekje, dhe jo të gjithë e dëshirojnë atë, kështu që shumë njerëz preferojnë të pretendojnë se vizualizimi i Aures mund të jetë aq i mirë sa ta shohësh atë me sy të hapur. Kështu që shumë njerëz thonë se dinë të shohin Auratin, të shohin ngjyrat, të dinë t’i lexojnë ato dhe të gjitha këto bëjnë me mbylljen e syve.

Faqja 4 nga 5

Si? Imagjinoni gjithçka. Por ne nuk jemi këtu për të imagjinuar gjithçka, ne jemi këtu për të evoluuar, kështu që të evoluojmë aftësitë tona psikike për të vërtetë dhe jo vetëm për të pretenduar. Qëllimi ynë është të evoluojmë për t’u zgjuar; nuk është sikur të pretendosh të ketë evoluar vetëm për t’i dhënë ajër gojës dhe të pretendosh të dish pak për shpirtërore. Teknikat e praktikuara me sy të mbyllur nuk duhet të konsiderohen të pavlefshme ose të rreme apriori, por ato janë shumë më komplekse për tu evoluuar pasi është jashtëzakonisht e lehtë të imagjinohet gjithçka, krahasuar me teknikat e praktikuara me sy të hapur, në të cilën energjia që shihni është e vërtetë, nuk është imagjinare, sepse po e shihni duke hapur sytë. Kjo nuk duhet të bëjë që teknikat që praktikohen me sy të mbyllur të humbasin vlerën, siç është aftësia e Remote Vision, pasi në vend të kësaj ato janë teknika shumë të rëndësishme, në fakt unë i mësoj të gjitha këto përmes këtyre Hapave sepse ato janë teknika që vërtetë funksionojnë, por duhet të së pari mësoni të kuptoni se cilat janë ndezjet e vërteta nga ato që pamjet e imagjinuara janë.

Ky mësim në fakt nuk ka për qëllim t’ju distancojë nga praktikat që do të zbatohen me sytë tuaj të mbyllur, por përkundrazi t’ju bëjë që të njihni ndryshimin midis dy kapaciteteve, në mënyrë që të mund të evoluoni me të vërtetë dhe jo në një mënyrë të të folurit. Shumë njerëz e konsiderojnë veten të zgjuar pa ditur të bëjnë asgjë psikike! Ata e konsiderojnë veten të zgjuar, por nuk kanë aftësinë më të vogël psikike. Atëherë, ku është kjo zgjim? Ku është evolucioni shpirtëror tek ata që nuk kanë një copëz të kuptimit të gjashtë aktiv? A do të ishte e mjaftueshme ta konsideroni veten të evoluar për tu bërë kaq shpejt? Sigurisht që jo, dhe kjo është ajo që duhet të kuptojmë: ne mund të jetojmë në një botë iluzore ku mashtrojmë veten se kemi evoluar edhe pa bërë asgjë, dhe të dimë gjithçka për gjithçka, ose ne mund t’i hapim sytë dhe të kuptojmë që nuk jemi evoluar vetëm sepse ne ne mendojmë – duke pasur parasysh që jemi të qetë – por që për të evoluuar duhet të bëjmë diçka: stërvitemi veten, duke praktikuar të evoluojmë kuptimin tonë të Gjashtë. Që nga momenti kur të kuptoni që ekzistojnë teknika që duhet të praktikohen me sy të hapur, pa u kthyer shumë, dhe teknika që duhet të praktikohen me sy të mbyllur, ju po filloni në këmbën e duhur, sepse jeni të vetëdijshëm që çdo fakultet psikik duhet të evoluohet me teknika shumë precize që ato nuk mund të ndryshojnë në varësi të asaj që na duket më e rehatshme.

Nga ana tjetër, kjo është Epoka në të cilën të gjithë zgjedhin të shpikin njohuri të reja krejtësisht të rreme dhe të gabuara dhe ta përhapin atë hapur në të gjithë botën, thjesht për të justifikuar dembelizmin ose zakonet e këqija të tyre. Ashtu si ata që thonë se të bësh sport është e keqe për shëndetin tënd, thjesht të mos pranosh të jesh dembel, i papunë, duke mos dashur të lëvizësh gishtin dhe më pas të përfundosh duke kritikuar sportin aq shumë sa që ti dëshiron ta kalosh atë si të gabuar dhe negativ. Ose si dikush që thotë se pirja e birrës dhe verës është e mirë për shëndetin, vetëm për të pranuar se nuk jeni alkoolik; ose ata që thonë se ilaçet e buta bëjnë mirë që të zhvillohen më shpejt shpirtërisht, thjesht për të pranuar se nuk janë të varur nga droga dhe për këtë arsye të varur; ose më keq, ata që thonë se ilaçet halucinogjene si ayahuasca nuk janë ilaçe, por vetëm pije halucinogjene, po, pirja e ilaçeve që mund t’ju ​​heqin mendjen përgjithmonë dhe të prishin jetën tuaj më keq sesa mendoni. Nuk ka rëndësi nëse janë tableta, pluhur, lëngje apo pije, ato janë gjithmonë ilaçe dhe, pavarësisht nga mënyra se si i merrni ato, ato shkatërrojnë jetën tuaj përgjithmonë, asgjë nuk ka të bëjë me evolucionin shpirtëror! Kjo është epoka në të cilën të gjithë bëhen ekspert mjekësor, të gjithë bëhen një nutricionist, të gjithë bëhen profesorë të jetës së njerëzve të tjerë thjesht sepse ai ka lexuar disa artikuj në internet ose sepse po studion në universitet, duke harruar se është student, jo shkencëtar i njohur për zbulimet e tij të mëdha. Jemi në epokën e uebit, ku të gjithë mund të shpikin lirshëm njohuri të rreme vetëm për të gjetur një justifikim për veset e tyre, gabimet e tyre, gabimet e tyre dhe përpiqen t’i bëjnë ata të kalojnë si të vërteta absolute. Ne duhet të shkojmë kundër valës dhe të kërkojmë të vërtetën e vërtetë, jo atë që është më e rehatshme për ne, por atë të vërtetë, atë që do të na lejojë të zgjohemi vërtet në fund të ditës.

Faqja 5 nga 5

Një ditë të gjithë të tjerët do të kuptojnë se shpikja e një dije nuk është njësoj si ta bësh atë të vërtetë, kështu që ata do të kuptojnë që ilaçi nuk i ka bërë të evoluojnë, por vetëm t’i shkatërrojnë; që alkooli nuk ishte i mirë për shëndetin e tij, por i çoi në spital; që pijet halucinogjene nuk hapën syrin e tij të tretë, por shkatërruan trurin e tij; se frika nga sporti si i lig nuk i bëri ata superior, por i çoi ata në sëmundje serioze të shkaktuara nga sedentariteti i tepërt; dhe së fundi, shpikja e njohurive shpirtërore dhe iluzioni i Zgjimit nuk i bëri ata të zgjohen me të vërtetë, por vetëm të imagjinojnë gjithçka.

Ndjekja e rrugës së së Vërtetës është shumë më e vështirë sesa të pushosh në iluzione të dikujt duke bindur veten për Qenie dhe Të dish gjithçka. Sidoqoftë, në fund të gjithë kësaj, ata që e kishin ndjekur të vërtetën deri në fund, do ta kenë gjetur atë, ndërsa të gjithë të tjerët jo. Kërkimi i së vërtetës është shumë më i vështirë sesa të qëndroni në heshtje dhe të mos bëni asgjë; megjithatë do të jetë mënyra e vetme që do t’ju japë realizime konkrete, përvoja të vërteta dhe kënaqësi që do t’ju zgjasin për jetën dhe për të gjithë jetën që do të vijë. Vizioni Mendor, nëse është i trajnuar si duhet, mund t’ju ofrojë flluska shumë të vërteta dhe të sakta, asgjë të bëjë me flluskat e hutuara dhe që gjithmonë ju lënë me shumë dyshime, të cilat mund të keni pasur deri më tani. Pikërisht, në mënyrë që të mësoni të kuptoni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo, do të jetë thelbësore të praktikoni Paraqitjen Energjike dorë për dore, në mënyrë që sytë tuaj të shohin realitetin dhe të mund të kuptoni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë është imagjinare. Heshtja mendore në të gjithë këtë do të luajë një rol më shumë se thelbësor, sepse falë Non Pensiero do të mësoni të njihni cilat janë flluska të vërteta, arritën falë sensit të Gjashtë, nga i cili në vend të kësaj ato janë flakërime imagjinare, të cilat kanë ngecur në mendjen tuaj për t’ju ngatërruar përsëri më shumë.

Në mësimin tjetër do të thellojmë aftësitë në lidhje me Vizionin Mendor, në mënyrë që të mund të dini rëndësinë e praktikave të tilla. Në ndërkohë, megjithatë, unë ju këshilloj të filloni të praktikoni teknikat që kanë të bëjnë me Sight Energy, në mënyrë që të mësoni të shikoni realitetin me sytë tuaj, pa pasur dyshime, në mënyrë që të ulni Rregullatorin tuaj dhe të rritni përvojat tuaja vizive. Përvojat vizuale janë shumë të rëndësishme dhe nuk duhet të zëvendësohen kurrë nga ato që i përkasin vizionit mendor.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/51148) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]