Disponibile in:

052 – Tinguj dimensionale – Theudia e toneve (2 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Tinguj dimensionale janë si ura që ju lejon të përmbaheni në dimensionet më të pastra, edhe kur ndiheni të pikëlluar nga negativiteti. Shtë e pabesueshme të mendosh se ato janë tinguj që na kanë shoqëruar gjithmonë, por që ne kemi injoruar me këmbëngulje pa e kuptuar se çfarë fati kemi pasur në gjendje t’i dëgjojmë ata dhe të marrim shoqërinë e tyre. Ata janë një spirancë që na shpëton nga kohërat e errëta për të na rikthyer në dridhje pozitive. Ato paraqiten si copëza për t’i dhënë më pas hapësirave toneve, të cilat rriten vetëm nëse i kushtoni shumë vëmendje atyre, ose, nëse në atë moment ka prezenca dimensionale. Tonet janë si një paralajmërim se diçka jashtë zakonshme është afër, që nuk bën dallime pozitive ose negative; ata thjesht ngrihen kur jeni afër diçka që ka një energji më të lartë se normale: mund të ndodhë që edhe ju të afroheni me një person me energji më të lartë se standardi, mbi të gjitha mund të ndodhë kur jeni pranë një personi që praktikon shumë . Në përgjithësi, ju nuk vini re sepse jeni mësuar të injoroni këto tinguj, që edhe nëse ato shfaqen gjatë ditës dhe ngrihen pak më shumë se zakonisht, as nuk e vini re, sepse jeni shumë të zënë me atë që po bëni duke injoruar këto paralajmërime evolucionare . Tonet janë sikur shpirtërore po trokisnin vazhdimisht në derën tuaj, por ju jeni aq i mësuar t’i injoroni ato, saqë do të vazhdoni ta bëni këtë për një kohë të gjatë. Por një ditë do të kuptoni se sa të rëndësishme janë ato dhe do të pyesni veten pse nuk e keni praktikuar më parë, duke penduar që koha dhe vitet e humbura i injoruan ato.

Për t’ju ndihmuar të kuptoni se cilat janë tonet dhe si ato shfaqen, vendosa të krijoj një audio që mund t’i afrohet zërit të tyre. Prandaj kemi simuluar ardhjen e tingujve dimensionale me intensifikimin e më shumë toneve në një kohë, në mënyrë që të mund të njihni ndryshimet. Audio që ju jeni gati për të dëgjuar është një simulim, që do të thotë se është një shembull që ne kemi riprodhuar për të parashikuar se si ju duhet të dëgjoni tonet. Pikërisht sepse është një shembull, ju mund të keni dëgjuar tonet pak më ndryshe nga sa shfaqen në audio tonë; në fakt, të riprodhoni një tingull dimensionale nuk është aspak e lehtë, por ne jemi ndoshta të vetmit që e kemi krijuar atë për t’ju lejuar ta dëgjoni. Klikoni këtu dhe do të hapet dritarja në të cilën do të fillojë videoja e Tingujve Dimensional. KUJDES: para se të dëgjoni audio sigurohuni që keni futur vëllimin e pajisjes me të cilën do të vazhdoni me dëgjim mjaft të ulët, pasi tingulli i riprodhuar mund të jetë shumë i lartë dhe nuk duhet t’ju shqetësojë; nëse është shumë e ulët mund ta ngrini atë sipas dëshirës suaj. Ky audio u krijua vetëm me qëllim që t’ju tregojë një shembull tonesh, por nuk duhet të dëgjohet normalisht pasi nuk mund dhe nuk duhet të zëvendësojë dëgjimin e toneve të vërteta.

Duke dëgjuar pista, do të keni vërejtur se si fillimi bazohet në një skuqje, e cila më pas ka tendencë të zhduket. Zakonisht njerëzit fillojnë të dëgjojnë fillimisht shushurimin dhe më pas ngritjen e toneve, megjithatë nuk është një rregull në fakt që ju mund të dëgjoni drejtpërdrejt ardhjen e toneve pa u paraprirë nga shushurimi.
Pas disa sekondash fillon toni i parë, i cili zakonisht vjen kur dëgjoni pothuajse menjëherë. Në audio tonë vendosëm të shpejtojmë gjërat, kështu që vetëm në një minutë ju lejojmë të dëgjoni më shumë ton në një kohë; qartë në realitet do të shpenzoni më shumë kohë në varësi të përqendrimit tuaj dhe sa kohë praktikoni. Nuk do të kishte kuptim që të dëgjonit një audio 10-minutësh menjëherë për të përmbushur kohën e duhur pasi çdo person është i ndryshëm dhe ju mund të merrnit dy minuta për të arritur në tonin e dytë ndërsa të tjerët mund të merrnin dy sekonda ose dhjetë minuta, në varësi të trajnimit të tyre. Kështu që në audios tonë mund të dëgjonit tonin e parë pas shushurimit, menjëherë pas fillimit të sekondës, pastaj të tretit që zgjati pak më gjatë; më pas zuri toni i katërt dhe i pestë, pastaj i gjashti. Secili ton ishte më i lartë se ai i mëparshmi dhe ju bëri të ndjeheni më shumë tone bashkëkohore.

Faqja 2 nga 5

Në realitet mund të kalonit shumë më tepër kohë duke dëgjuar 6 tone bashkëkohore, në fakt ju këshilloj të stërvitni shumë dhe të përpiqeni të mbani gjurmët e toneve që po dëgjoni – të paktën disa herë të para – për të kuptuar se sa shumë mund të shtyni veten duke dëgjuar tinguj dimensionale.

Tinguj dimensionale janë shumë më të rëndësishme sesa shfaqen, sepse vetëm duke dëgjuar ato ju lejoni që sensi juaj i gjashtë të evoluojë nën një anë tjetër. Siç e dini, sensi i gjashtë nuk është vetëm parakushtimi ose telepatia, por është tërësia e të gjitha aftësive psikike dhe, duke stërvitur sensin tuaj të gjashtë, sigurohuni që të gjitha kapacitetet të evoluojnë më shumë. Dëgjimi i toneve pastron vibrimet tuaja mendore dhe rrit aftësitë e sensit të gjashtë. Efekti pozitiv që tingujt dimensionale kanë në mendjen tonë është i jashtëzakonshëm. Së pari, ata ju lejojnë të përmirësoni mendimin tuaj, duke pastruar energjitë tuaja të brendshme dhe duke prishur disa programe energjetike që ishin krijuar – ose krijuar në të kaluarën – në mendjen tuaj. Dëgjimi i toneve ju lejon të futni direkt në mendjen tuaj dimensione të pastra që largojnë energji negative dhe t’ju mbushin me pozitivitet nga brenda. Tinguj dimensionale janë shumë të rëndësishëm, ato janë tinguj evolucionarë. Duke dëgjuar tonet, ju krijoni një urë midis jush dhe dridhjeve më të pastra, duke i bërë ata të hyjnë dhe të pastrojnë mendjen tuaj. Nuk ka ton negativ, kështu që ju nuk mund të humbasë një tingull ndërsa përqendroheni të dëgjoni. Ka kaq shumë tinguj dimensionale, por tonet janë shumë të sakta (dhe ato janë si ato që keni dëgjuar në audio), kështu që nuk mund të gaboni. Shushurimi, për shembull, është një tingull dimensionale, por nuk është saktësisht një ton, kështu që mund të vijë edhe për arsye të tjera; tonet në vend të kësaj janë tinguj shumë evolucionarë dhe dëgjimi i tyre ju lejon të zgjeroni një zonë me sensin e gjashtë që përndryshe nuk mund të keni aktivizuar. Shtë e rëndësishme të zgjidhni të dëgjoni ata dhe të interesoni të shkoni më tej çdo herë, sepse qëndrimi ende në 2-3 tonet e para nuk është i mjaftueshëm; duhet të shkojmë më tej.

Përmes toneve që bëheni më të vetëdijshëm, nuk i vini re menjëherë por ju ndihmojnë të shkëputni maskat negative dhe të mos bien në grackën e ankthit të problemeve që në jetën e përditshme përpiqen të depresojnë. Ndërsa dëgjoni tonet, ju nuk e vini re efektin që ato kanë në mendjen tuaj, ju thjesht duket se dëgjoni një tingull që me sa duket nuk ka asnjë ritëm dhe nuk ka muzikalitet, kështu që mund të duket pothuajse një tingull i mërzitshëm për një kohë të gjatë. Shtyjeni veten përtej 6 toneve dhe do të filloni të perceptoni ndryshimin, veçanërisht nëse arrini të arrini përtej 10 toneve bashkëkohore. Kur të keni arritur më shumë se 15 ose 20 ton, nuk do të mendoni më se është një teknikë e mërzitshme, përkundrazi do të kuptoni që nuk keni njohur ende asgjë për fuqinë e tingujve dimensionale. Si me çdo teknikë të vetme, ju e kontrolloni atë vetëm kur vendosni ta praktikoni atë seriozisht, kështu që derisa ta vendosni në praktikë, ajo do të mbetet jashtë kontrollit. Shumë njerëz kanë frikë të fillojnë të praktikojnë këtë teknikë sepse kanë frikë se duke stërvitur për të dëgjuar tonet, ato do të bëhen shumë të larta dhe nuk do të keni mundësi t’i ndaloni ato më. Ju mund të qëndroni të qetë, sepse është një frikë plotësisht e gabuar! Të gjithë kanë qasje në tonet, por shumë njerëz preferojnë t’i injorojnë ato gjithashtu sepse nuk e dinë se çfarë është dhe mendojnë se rrjedhin nga një problem i dëgjimit, kështu që ata bëjnë gjithçka për të eleminuar këtë tingull nga jeta e tyre dhe, për fat të keq, në fund të fundit ata pothuajse mund ta bëjnë atë të zhduket. ose të paktën uleni shumë. Njerëz të tjerë – të cilët nuk e dinë se janë pak më të përparuar dhe për këtë arsye shtyhen drejt shtigjeve shpirtërore – e dëgjojnë këtë tingull shumë më tepër dhe pothuajse nuk mund ta mbysin atë edhe nëse provojnë. Nëse nuk e dini se çfarë është, mund të duket vërtet shqetësuese sepse nëse disa netë është aq e fortë sa nuk do t’ju lejojë të flini, mund të mendoni se është një peshë, një problem dëgjimi ose më keq. E gjithë kjo është e kuptueshme sepse nëse nuk e dini se për çfarë bëhet fjalë, padyshim ju frikëson dhe jo pak. Në të kaluarën mendoja se kisha probleme serioze në dëgjim sepse tingulli, veçanërisht gjatë natës, u ngrit aq shumë sa nuk mund të binja në gjumë dhe më duhej të vija në kufje me muzikë me zë të lartë për të më hutuar dhe për të fjetur. Nuk e kuptoja që tinguj dimensionale dukeshin të më paralajmëronin, për të më bërë të vetëdijshëm se ekzistonte një mënyrë për të arritur dimensionet më të larta në një thjeshtësi të jashtëzakonshme.

Faqja 3 nga 5

Për vite e vite të jetës sime, si të gjithë, mendoja se ishte tringëllimë në veshët, sepse nuk dija si t’i ulja ato dhe ndonjëherë tingulli dukej shurdhues. Kur më në fund vendosa t’i dëgjoja ata, gjithashtu mësova t’i ulja ato dhe vendosa netët t’i anuloja që të mund të flinin pa shpërqendrime.

Edhe në fillim kisha frikë se vendosja për të dëgjuar tonet do t’i kishte rritur ato deri në atë pikë sa të më mbaja pa gjumë përgjithmonë, përkundrazi doli të ishte zgjidhja më e mirë për të bërë. Para se të mësoja të dëgjoja tonet, ata erdhën vetëm dhe unë nuk dija t’i kontrolloja; çdo natë u përpoqa t’i largoja, përpiqesha ta shpërqendroja veten, t’i injoroja ato, ndizja muzikën në mënyrë që të mos i dëgjoja ata, duke menduar vërtet se ishin një shenjë e keqe. Për fat të mirë nuk ishte ashtu. Megjithatë nuk ishte e shpejtë për të marrë këtë vendim sepse, si për të gjithë, unë gjithashtu kisha frikë të dëgjoja tonin “përgjithmonë”, dhe bëra ide të çuditshme për ta, për fat të mirë plotësisht të gabuar. Në fakt, që kur fillova të praktikoj teknikën e të dëgjuarit, kam mësuar t’i ngre shumë ato dhe, me zgjedhjen time, kam mësuar gjithashtu si t’i ul ato, kur t’i bëj ata të shfaqen dhe kur t’i bëj ato të zhduken, pasi e kuptova mashtrimin. Nëse do të ishte veshkë, shurdhim ose probleme dëgjimi, sigurisht që nuk mund t’i bëja ato të zhdukeshin në kohën e lirë; pasi këto janë tinguj dimensionale, po. Në një kuptim të caktuar, tonet janë paraqitur për t’ju tërhequr vërejtjen, për t’ju njoftuar se ata janë atje, për t’ju lutur të evoluoni. Asshtë sikur Ndërgjegjja juaj më e lartë ju hedh një harpë për të mbajtur lart për të marrë një frekuencë më të lartë, por ju vazhdoni ta injoroni atë dhe prandaj Vetëdija juaj përpiqet të ngrejë vëllimin për të bërtitur për të bërë një zgjedhje, të cilën nuk duhet ta bëni qëndroni gjithmonë në ato vibracione të ulëta sepse keni mundësinë të zgjidhni dhe të shkoni në ato më të larta. Ndonjëherë ai e ngriti vëllimin aq me zë të lartë, saqë nuk mund të pretendoje të mos dëgjoje, vetëm për të të njoftuar se ishte atje. Herë të tjera ju e keni mbytur aq shumë sa ai nuk është më në gjendje ta bëjë veten të dëgjohet. Në fakt, nëse i mbytni tonet shumë gjatë, atëherë do të vijë koha kur me të vërtetë do ta keni të vështirë t’i dëgjoni. Shumë besojnë se është e pamundur, por ka një ndryshim të madh midis dëgjimit të tingullit të parë dhe të qenit në gjendje të arrijmë në tonin e gjashtë bashkëkohor, sepse duke i injoruar ato, atëherë bëhet e vështirë t’i dëgjosh ato.

Dëgjimi i toneve është shumë i rëndësishëm, sepse ekuilibron mendjen tuaj, psikikën tuaj dhe personalitetin tuaj. Në seancat e para nuk vini re asgjë, por duke e praktikuar atë shumë shpesh do të filloni të ndjeheni shumë më të qetë, të shkëputur nga problemet dhe më pak të interesuar për ngjarjet që ju bëjnë të sëmurë. Me fjalë të tjera, do të jeni më të përqendruar në veprimin dhe zgjedhjen e mënyrave që janë pozitive për ju, sesa të bini në veprime dhe zgjedhje negative që përfundimisht do t’ju sjellin të këqij. Gjithçka do të zhvillohet për ju në një mënyrë thuajse të pavetëdijshme pasi do të jetë e natyrshme, por pa e kuptuar atë gjithmonë do të bëni zgjedhjet e duhura për ju, duke gjetur zgjidhje për problemet tuaja dhe duke ndaluar për të ndriçuar jetën tuaj me duart tuaja. Kur praktikoni do të dëgjoni vetëm një tingull, por ai tingull do të ngritë dridhjet e trurit, mendjes dhe ndërgjegjes tuaj dhe do t’ju bëjë shumë më të ekuilibruar dhe pozitiv, si dhe do të rrisë mirëqenien në rutinën tuaj. Duket e çuditshme të thuash, sepse pyet veten: si mund të bëjë një tingull të gjitha këto? Në fakt nuk është vetë tingulli që përmirëson jetën tuaj, por duke dëgjuar tingujt ju futni dridhje pozitive në mendjen tuaj që do t’ju pastrojnë nga negativiteti, kaosi dhe shpërqendrimi, gjithçka që sjell konfuzion në jetën tuaj. Pra, duke u pastruar nga problemet, thjesht do të përjetoni një shëndet mendor të përditshëm dhe për këtë arsye edhe një shëndet më të madh fizik sesa ata që nuk i dëgjojnë. Dëgjimi i toneve gjatë natës dhe dëgjimi i tyre janë dy veprime krejtësisht të ndryshme, sepse dëgjimi i toneve është pothuajse një detyrim: ata janë atje dhe ju i dëgjoni ato, sikur t’i vuani; dëgjimi i tyre në vend të kësaj ju lejon të ngrini ato, të futni një nivel të ri, të rritni dridhjet pozitive që vijnë në ju. Imagjinoni sikur secili ton të ishte një shtresë e re e pozitivitetit që ju hyn: nëse arrini në tonin e tretë që po lejoni në tre shtresa të energjisë së bukur, nëse arrini në të gjashtën që po lejoni në gjashtë shtresa të energjisë së pastër. Kështu që sa më shumë të ngrihesh për të dëgjuar, aq më shumë shtresa hyjnë brenda jush dhe kështu rritin efektivitetin.

Faqja 4 nga 5

Shtë gjithashtu e rëndësishme që të kaloni kohën tuaj, sepse nëse arrin tonin e gjashtë, atëherë menjëherë e bllokoni ose shpërqendroheni, kjo nuk arrin të përfundojë pastrimin dhe punën që duhet të bëhet në mendjen tuaj; nëse, nga ana tjetër, ju mbeteni të përqendruar dhe vazhdoni të dëgjoni, ai mund të shtjellojë pa shqetësim atë që duhet të bëjë për të përmirësuar shëndetin tuaj. Ndalimi për të dëgjuar shushurimin, i cili ndër të tjera nuk është as ton, apo të qenit i kënaqur për të dëgjuar dy tonet e para, nuk është nga distanca e krahasueshme me efektin pozitiv që mund të merrni nëse tashmë dëgjoni përtej të katërtës.

Nëse keni provuar të dëgjoni tonet të paktën një herë, do ta keni kuptuar që nuk është e lehtë të ngjitesh në ato më të larta, sepse në tërheqjen e parë gjithçka bie. Ju madje mund të keni arritur në tonin e gjashtë që, nëse tërhiqeni veten nga të menduarit për ndonjë gjë tjetër, këtu ata papritmas bien; mbase tingulli i të parit mbetet akoma – që Vetëdija juaj tenton në mënyrë të dëshpëruar t’ju bëjë të ndjeheni – por nuk është njësoj si të dëgjoni tonet më të larta. Teknika e të dëgjuarit të tingujve dimensionale është gjithashtu shumë e dobishme për të mësuar jo të menduarit, sepse nëse përqendroheni në to me qëllim që të mos humbni vëllimin e fituar, jeni të angazhuar të mos mendoni për asgjë, duke e ditur që përndryshe do të humbisni gjithçka. Sa më i lartë të ngrihet, aq më e lehtë është të humbasësh tonin në shpërqendrimin e parë, duke ju kthyer në katet e poshtme. Sidoqoftë, në një moment, kur të keni arritur një nivel të mirë, atëherë gjithçka do të bëhet më interesante dhe do të keni mundësi t’i mbani ato në të njëjtin vëllim me më shumë thjeshtësi. Ju nuk duhet të shqetësoheni fare se nëse bëhen shumë të gjatë, atëherë nuk do të mund t’i ulni, përkundrazi. Por kur ato bëhen me të vërtetë të larta (ne flasim mbi 10-15 ton) dhe ju vendosni të ndaloni dhe ndaloni së praktikuari, është e qartë që do t’ju duhet të lejoni të paktën disa sekonda për t’i bërë ato të zhduken, në disa raste edhe disa minuta (1-2 min), sepse mendja juaj po shijonte mirëqenien që tonët po ju ofronin dhe duhet të mësoheni edhe një herë të ktheheni në dridhjet e ulëta. Prandaj është e qartë se nuk ndodh në një mijtë të sekondës por mund të zgjasë edhe një minutë. Në gjithë këtë nuk ka asgjë për tu shqetësuar, e kundërta do të ishte e çuditshme dhe e shëmtuar.

Siç u përmend më parë, për sa kohë që nuk mësoni shumë mirë të praktikoni tonet, qartë nuk do dini as t’i ulni ato ose t’i bëni ato të zhduken në kohën e lirë. Teknika e të dëgjuarit, ashtu si çdo teknikë tjetër, duhet të trajnohet. Mendoni për shembull të ëndrrave parafytyruese: duket një ngjarje e bukur, por nëse nuk i kontrolloni dot, vërtet mund të duket si një makth. Nëse e dini si t’i kontrolloni ëndrrat parafytyruese është fantastike sepse ju lejon të ëndërroni për të ardhmen dhe për këtë arsye të parashikoni ngjarjet që do të ndodhin dhe t’i shmangni ato, ose t’i ndryshoni ato, ose të përgatiteni veten për të qenë gati kur ato ndodhin; nëse në vend të kësaj nuk dini si t’i kontrolloni dhe këto ndodhin pa dëshirën tuaj, para së gjithash ata mbërrijnë kur i thonë ata dhe jo kur i dëshironi, për më tepër ata ju tregojnë atë që dëshirojnë dhe jo atë që dëshironi. Aq shumë herë ju ndodh të ëndërroni se me kë do të takoheni nesër në rrugë, ose thashethemet që miku juaj më i mirë do t’ju tregojë nesër, edhe nëse ato janë ngjarje mjaft të parëndësishme; por pastaj nota e keqe në provim ose pyetjet që prof do t’ju bëjnë jo ëndrrat, informacione që në vend të kësaj do të keni qenë shumë më të dobishme t’i njihnit ato më parë. Kështu që do të humbni kohë duke ëndërruar për informacione të kota – por kjo do të bëhet e saktë – por nuk do të ëndërroni atë që ju nevojitet vërtet, ose, akoma më keq, do të ëndërroni, por nuk do ta mbani mend atë derisa të ketë ndodhur tashmë, duke ju penguar kështu të përgatiteni. Kështu që nëse nuk dini si t’i përdorni ëndrrat paralajmëruese sipas dëshirës tuaj ato mund të duken vërtet të bezdisshme, por nëse i stërvitni dhe mësoni t’i menaxhoni ato bëhen themelore, sepse ju argëtojnë, ato janë të dobishme për ju dhe ju ndihmojnë të shpëtoni prej saj në shumë raste. Për të qenë në gjendje të zgjidhni atë që të ëndërroni duhet të stërviteni veten, përndryshe asgjë nuk do të ndryshojë dhe do të vazhdoni të vuani ëndrrat paramendimore ashtu si dëshirojnë.

Faqja 5 nga 5

Për të njëjtën arsye, nëse nuk vendosni të punoni me tonet që ato ndodhin siç duket, atëherë vjen nata vetëm kur dëshironi të flini, ata bëhen më të fortë vetëm kur tashmë e keni vendosur alarmin herët në mëngjes duke mos ju lënë të flini, dhe dita në të cilën ju duhet dhe dëshironi t’i praktikoni ato për të bërë një udhëtim të këndshëm astral, këtu ato zhduken dhe nuk ndjehen. Ata nuk janë keqdashës, por si me çdo teknikë, ato duhet të aftësohen, kështu që ju duhet të mësoni t’i menaxhoni ato në vend se t’i vuani.

Kështu që koha e parë e praktikës, kur të filloni t’i dëgjoni ato, mund të duket se nuk dëshironi t’i ulni ato më shumë, por nëse vendosni t’i praktikoni ato pak më shpesh, atëherë gjithashtu do të mësoni t’i ulni ato dhe të mos i dëgjoni kur nuk dëshironi. Në një kuptim të caktuar është sikur Ndërgjegjja juaj është abstenim, prandaj sa më shpejt që t’i jepni pak ton, këtu do të dëshironi të vazhdoni t’i dëgjoni ata përsëri dhe përsëri, edhe kur tani keni mbaruar kohën për të qenë në gjendje të praktikoni në atë ditë; nëse në vend të kësaj mësoheni t’i dëgjoni më shpesh – gjë që nuk do të thotë çdo ditë, por shumë më shpesh sesa t’i injoroni ato siç bëni gjithmonë – do të kënaqni nevojat e Ndërgjegjes tuaj dhe, kur nuk doni të dëgjoni tonet, do t’i jepni ato. Mund të duket e çuditshme, por nëse stërviteni duke dëgjuar tonet, atëherë do të zbuloni se sa e vërtetë është ajo që thashë.

Kur dëgjoni tingujt dimensionale ju po sjellni mirëqenien në trurin tuaj fizik dhe mendjen tuaj, gjë që do të pastrojë ingranazhet e tyre dhe do t’ju lejojë të arsyetoni më mirë gjatë ditëve në vijim dhe të kuptoni se çfarë ju rrethon më natyrshëm. Kur ndiheni të trishtuar ose të hidhur, unë ju këshilloj të dëgjoni tonet dhe t’i përdorni si baza, sepse ato do t’ju pastrojnë mendjen tuaj nga lëkundjet negative dhe do t’ju bëjnë të mos vëzhgoni. Pra, gjithçka që duhet të bëni është të praktikoni dhe të përpiqeni të arrini nivelin më të lartë që mund të arrini. Unë ju këshilloj të praktikoni teknikën e të dëgjuarit të paktën një herë në javë, minimum 10 minuta.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5214) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]