Disponibile in:

19 – Pyetje në lidhje me frekuencën e ulët – Natyra dhe e ulët: dallimi (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Studenti: Përshëndetje Angel, para se të filloj ju falënderoj për gjithçka që bëni. Kam vërejtur një ndryshim të madh pozitiv në jetën time në fusha të ndryshme që kur kam ndjekur këtë shkollë! Dhe ju jeni UNIK. Jam i ngazëllyer që kam mundësi t’ju shkruaj … është e mahnitshme ajo që thoni për ndërhyrjen e ulët. Unë e kuptoj gjithnjë e më shumë se si shikoj në të gjitha mënyrat për ta mbajtur veten të ulët dhe për të ndërhyrë në zgjimin tim. Do të dëshiroja t’ju pyesja: Frekuenca e Ulët është vetëdija e planetit që na mban të lidhur me të për të na penguar të njohim identitetin tonë të vërtetë. A është mendja e planetit Natyra që drejton gjithçka dhe gjithashtu kontrollon jetën tonë? Pse Natyra dëshiron të parandalojë zgjimin tonë? Kisha menduar gjithmonë deri më tani që Natyra ishte pjesë e modelit të Zotit, por duket se e kuptoj që dëshiron të na ndalojë të zgjohemi dhe për këtë arsye të vijnë në kontakt me veten dhe me Perëndinë. Pse? Wouldfarë do të ndryshonte për ju nëse do të vendosnim për jetën tonë? A mund të keni frikë se ne do të shkonim drejt vetë-shkatërrimit dhe prandaj drejt shkatërrimit të planetit? A është vetë ruajtja? Apo është një ndërgjegje “e sëmurë” që thjesht dëshiron të na kontrollojë të gjithëve?

Angel: Përshëndetje! Para së gjithash, Natyra dhe E ulta nuk janë e njëjta gjë, por të dy janë pjesë e Mendjes së Gaia. Këtu është ndoshta arsyeja pse u hutuat: ju menduat se ato ishin e njëjta gjë, kështu që është normale që u ngrit pyetja se pse Natyra duhet të dëshirojë të lidhet. Natyra nuk është problemi por pjesa e poshtme e mendjes së Gaia që na mban shumë të lidhur me këtë planet, përkatësisht Frekuencën e Ulët; këto janë dy argumente të ndara. Ne në fakt mund ta përcaktonim atë si pjesën më të ulët energjike të planetit, dridhjet e tij më shtypëse; ndryshe nga Natyra, e cila në vend të kësaj është pjesa e saj më e evoluar. Sigurisht që ne po flasim për pjesën më të evoluar të këtij planeti, pasi jashtë ka dridhje shumë më të larta se sa ato të pranishme në Natyrën e këtij; kjo është arsyeja pse për të evoluuar shpirtërisht nuk është e mjaftueshme që ne të shkojmë në një park dhe të jemi në kontakt me Natyrën, por përkundrazi duhet të praktikojmë të evoluojmë në dridhje më të mëdha se ato që i gjejmë këtu në Gaia. Siç shpjegova në artikujt e mëparshëm, në shembullin e kënetës, ne mund të pyesim veten pse planeti duhet të krijonte zona të Tokës që janë kaq të rrezikshme për ne, aq të ndyra ose negative. Frekuenca e ulët është si ajo zonë me moçale e mendjes së Gaia: na mban të lidhur, të ngatërruar në frekuencat e ulëta, sepse E ulta dëshiron që ne të gjithë të qëndrojmë të bindur ndaj instinkteve që ai fut, siç duhet të bëjnë insektet dhe kafshët. Kur E Ulët kupton se ne duam të dalim nga skemat e tij, duke ngritur dridhjet tona dhe për këtë arsye tonale, ai na ul – përmes shpërqendrimeve që ai na dërgon – për të na sjellë përsëri nën kontrollin e tij. E bën këtë sepse mendja e planetit pret dhe pretendon se gjithçka që lind brenda tij i përket asaj deri në fund; kjo do të thotë se pretendon se ne, si Shpirtra, duhet t’i përkasim asaj, jo vetëm në trup por edhe në ekzistencë totale. Mendja e planetit është mësuar të riciklojë energjitë, kështu që lind insekte, pastaj ata vdesin dhe riciklojnë energjitë për të bërë të reja të lindin. Ai do të dëshironte të bënte të njëjtën gjë me njerëzit dhe me shumicën që mundet. Por jo të gjithë njerëzit janë të barabartë, kjo është për shkak se një pjesë prej nesh nuk lindin vetëm për të punuar, thjesht për të krijuar një familje, por ne kemi lindur si Shpirtra që kanë një qëllim të jetës që shkon përtej. Ne punojmë, fillojmë një familje, por qëllimi ynë i jetës nuk është vetëm kjo, ne e bëjmë atë sepse ndjekim udhëzimet e kësaj loje të quajtur Matrix dhe sepse na pëlqen ta bëjmë, por nuk është arsyeja e vetme pse kemi lindur. Por njerëzit e tjerë e bëjnë këtë, dhe nuk ka asnjë ta mohojë atë, sepse ata vetë e thonë atë: “Unë zbulova arsyen pse ekzistoj vetëm që kur vajza ime ka lindur” dhe kjo është në rregull. Në vend të kësaj, njerëz të tjerë lindin për diçka më shumë sepse nuk janë vetëm vetëdijes që lindin dhe vdesin në këtë planet, por ata janë shpirtrat. Mendja e Gaia ka një anë shumë të mirë që dëshiron t’i afrohet Zotit të cilin ne e njohim me emrin e Natyrës; në të vërtetë Natyra është pjesa e planetit më afër dridhjeve të larta. Përkundrazi, Frekuenca e Ulët është pjesa më e ulët e planetit, është zona më energjetike me moçale, e cila përpiqet të ruajë kontrollin e tepërt mbi ne. Sidoqoftë, duhet të parashikojmë që Low nuk ka qenë gjithmonë në këtë mënyrë, por është bërë më i ngutshëm për shkak të arsyeve që unë do t’i shpjegoj në mënyrë më të detajuar në mësimet e ardhshme. Në fakt, kohë më parë, E Ulët ishte shumë më e lehtë nga sa e njohim sot.

Faqja 2 nga 5

Studenti: Do ta lexoj tërë mësimin plotësisht nga fillimi, por tani që ju jeni përgjigjur është gjithçka shumë më e qartë. Falemnderit.

Student2: Përshëndetje Angel dhe përshëndetje të gjithëve, jam i lumtur që jam pjesë e kësaj familje të mrekullueshme dhe është mirë të jesh të gjithë së bashku në të njëjtën kohë këtu në klasë. Faleminderit për durimin tuaj të jashtëzakonshëm, veçanërisht me mua, të cilët janë pak të ngathët dhe kaq shumë gjëra të gabuara, faleminderit që na pranuat me të gjitha gabimet, dyshimet dhe ngatërresat tona dhe na ndihmoni të gjejmë rrugën e duhur, siç ndodhi dhe po ndodh me mua dhe për këtë do të jem pafundësisht mirënjohës dhe nuk do të jetë kurrë e mjaftueshme gjithçka që mund të bëja për t’ju shlyer me ju që jeni unikë në univers! Tani ti banon në zemrën time për jetën. Dua të di: a ka ndonjë lidhje me Frekuencën e Ulët me gravitetin?

Angel: Përshëndetje! Shtë kënaqësi t’ju ndihmoj. Forca e gravitetit më shumë se Frekuenca e Ulët është një rregull i kësaj Matricë. Në njëfarë kuptimi është një nga rregullat që karakterizon Matricën e këtij planeti, në fakt në planetët e tjerë graviteti është i ndryshëm, sepse Matrica e atyre planeteve është e ndryshme. Në dimensionet e tjera, forca e gravitetit është edhe e kundërt, në varësi të rregullave të Matricës që janë në atë dimension. Por ne do të arrijmë atje me gradë; ajo që është e rëndësishme për momentin është të njohim ndryshimin e thjeshtë midis Matricës dhe Low. Fakti është se shumë njerëz flasin për këto dy tema sikur të ishin një sepse fatkeqësisht nuk i kuptuan dallimet; pak si ne flasim për çakrën e tretë të syrit dhe mendjes sikur të ishin e njëjta gjë, megjithëse në vend të kësaj ato janë dy tema shumë të dallueshme dhe të ndara. Megjithatë midis Matricës dhe Low ka dallime të mëdha dhe do t’i kuptoni ato më mirë dhe më mirë përmes kësaj rruge.

Studenti: Përshëndetje Engjëll, faleminderit përsëri që keni mundësi të bëni pyetje, e shoh me të vërtetë shumë të dobishme. Doja ta shtroja këtë pyetje kur thua që Natyra është pjesa e planetit më të afërt me Perëndinë; Unë mendoj se kjo është arsyeja pse të jesh në mes të natyrës, E Ulët ka më pak efekt në mendjen tonë dhe është më e këndshme të meditosh. Unë kam një pyetje pak më të ndërlikuar, por shpresoj që të mos shkoj shumë larg apo edhe jashtë temës. Nëse e kuptoj saktë, Natyra është pjesë e mendjes së Gaia dhe rregullon gjithçka me mekanizma të përsosur për të lejuar jetën në Tokë, por gjithashtu merret me kryerjen e veprimeve të nevojshme për mbijetesën e saj. Kështu që pyes veten: kur ka ngjarje ose agjentë të jashtëm që mund të rrezikojnë ekuilibrin që ai ka krijuar, jetën e qenieve njerëzore në Tokë apo edhe vetë ekzistencën e Gaia (ndotja, ndryshimi i klimës përmes kembejve, bombave atomike dhe katastrofave) fuqia bërthamore, vetëm për të dhënë një ide), si e mbron veten? A mund të bëjë edhe gjeste ekstreme? Unë gjithmonë kam menduar se kur nuk mund të bëjë më kështu është si një “tabula rasa”, një “rivendosje totale” dhe më pas fillon përsëri nga fillimi. Unë nuk e di se si ta shpjegoj, por e ndiej legjendën e përmbytjes universale si një lloj metafore që i thuhet të shpjegojë këtë koncept dhe fundin e qytetërimeve të kaluara që ishin shumë më të zhvilluara sesa ajo e tanishme. A nuk është se ndoshta ne jemi këtu vetëm për të sjellë Dritën e Zotit dhe për të parandaluar që kjo të ndodhë përsëri? Më falni nëse kam humbur shumë larg nga Frekuenca e Ulët, faleminderit shumë Angel.

Angel: Përshëndetje, unë mendoj se juaji është një pyetje shumë e rëndësishme. Le të fillojmë menjëherë me faktin se kudo që të ktheheni, kudo që të shkoni dhe me këdo që bisedoni, gjithmonë do të jetë dikush që do të përpiqet t’ju ngulë ju me idenë se njerëzit janë problemi i botës, se ne njerëzit jemi armiku i Tokës, se ne po e shkatërrojmë atë , se për shkak të nesh planeti po vuan, etj etj … dhe në atë pikë është e natyrshme të mendosh që planeti dëshiron të na heqë qafe, se dëshiron të na vrasë ose të përgjysmosh popullsinë, mbase përmes “katastrofave natyrore” për të jetuar më mirë në mungesë tonë. E vërteta është shumë e ndryshme por pasi kur do të dëgjoni zërin e injorantëve dhe depresioneve, do të bindeni se planeti dëshiron të shuajë racën njerëzore për të rikthyer qetësinë në Tokë dhe se po e bën atë përmes mjeteve të ndryshme.

Faqja 3 nga 5

Sidoqoftë, shumë keq që ato automjete nuk i përkasin planetit, por janë të simuluara përmes teknologjisë. Metoda e parë që mund të na vijë në mendje do të ishin tërmetet që shkatërrojnë shtëpi ose qytete të tëra, për të cilat dikush përpiqet të na bindë se Toka ka vendosur spontanisht të fillojë atë tërmet për të na vrarë të gjithëve dhe për të na shpëtuar. E vërteta është shumë e ndryshme! Shumica e tërmeteve të sotëm nuk janë aspak të natyrshëm, por prodhohen nga përdorimi i teknologjive që synojnë krijimin e dëmeve në planet. Dhe nga kush kontrollohet kjo teknologji? Nga njerëz të saktë dhe të pakët që kanë ide shumë të errëta rreth këtij planeti dhe të gjithë ne. Mjafton të themi se ka grupe njerëzish që e konsiderojnë njerëzimin shumë pak të zhvilluar për të qenë në nivelin e tyre dhe se ata (këto grupe njerëzish) janë të vetmit që meritojnë të jetojnë ndërsa të tjerët duhet të vdesin. Në këtë pikë ata u përpoqën të përhapin idenë se raca njerëzore duhet të përgjysmohet dhe shumë njerëz të thjeshtë e përsërisin këtë pappardella nga kujtesa, pa e kuptuar as sa absurditete dalin nga goja e tyre. Pra, le të fillojmë menjëherë me realitetin se njeriu nuk është problemi i këtij planeti përndryshe nuk do të na jepte jetë. Ka njerëz shumë të errët që duan që ne të shkatërrohemi nga duart tona, por ne nuk jemi të gjithë si ata. Ata krijojnë problemin brenda planetit për të na eliminuar, atëherë ata na japin fajet e këtyre katastrofave që ata krijuan, në mënyrë që të vendosim ta eliminojmë veten me duart tona. Me fjalë të tjera, ata marrin armën dhe shkatërrojnë jetën, atëherë ata na thonë se është faji ynë, që thjesht fakti që ne ekzistojmë është shkaku i të gjitha sëmundjeve. Ndalem këtu sepse tema është shumë e gjerë dhe ne do të hyjmë më vonë. Theështja është se njerëzit janë pjesë e këtij planeti dhe ato janë me të vërtetë shumë të rëndësishme për Gaia. Por ne jemi aq injorantë, aq sa ne besojmë se ne vetë jemi problemi, se faji ynë është ai i ekzistencës, në fund të fundit është vetë feja që na mëson këtë: që lindja jonë është tashmë vetë mëkati ynë i parë drejt Zotit. kur ndonjehere Ne jemi të hutuar nga idetë, duke i përfshirë këto mendime të gabuara si fëmijë për t’u siguruar që nuk e kuptojmë se nuk jemi problemi i vërtetë: është errësira. Njerëzit nuk janë të një natyre të errët, është errësira që na shkatërron. Kur shihni një të porsalindur, kur shikoni një fëmijë të vogël në sy, a mund të mendoni ndonjëherë se ai është mishërimi i së keqes? Jo, sepse duke e parë atë e kupton që njeriu i natyrës është i mirë, është pozitiv, është dritë, është dashuri. Vetëm më vonë, duke u rritur mes mijëra padrejtësive dhe vuajtjeve, ai gjithashtu përfundon të kryejë gabime dhe veprime negative, siç është bërja e njerëzve përreth tij të vuajnë ashtu si të tjerët e kanë bërë atë të vuajë. Shikoni në sytë e një të porsalinduri dhe më thoni nëse keni guximin të thoni që ai ka lindur i errët. Në atë pikë ju e kuptoni se problemi nuk është njerëzit si popull por janë ndërhyrjet e errëta që përpiqen të futin në mendime mendime të errëta, të cilat më pas do të bëhen veprime të dëmshme për ne dhe për të tjerët. Kështu që unë citoj pyetjen tuaj:
“Kur ka ngjarje të jashtme ose agjentë që mund të rrezikojnë ekuilibrin që ai ka krijuar, jetën e qenieve njerëzore në Tokë apo edhe vetë ekzistencën e Gaia (ndotja, ndryshimi i klimës përmes kthesave, bombave atomike dhe katastrofave bërthamore, apo jo) për të bërë idenë), si e mbron veten? A mund të bëjë edhe gjeste ekstreme? Unë gjithmonë kam menduar se kur ai nuk mund ta bëjë më këtë, ai është si një “tabula rasa”, një “rivendosje” totale dhe më pas fillon përsëri nga fillimi “.
Unë ju përgjigjem se Planeti dhe për rrjedhojë Natyra e tij është shumë, shumë inteligjente, edhe nëse shpirtërisht është ende pak pa vetëdije. Sidoqoftë, ndryshe nga ne, ajo e vë jetën para krenarisë personale. Para se të shkatërrojë gjithçka, ai do të kërkojë një mijë zgjidhje për të rikthyer motin e pastër, ndryshe nga ne që, sa më shpejt që nuk na pëlqen diçka më shumë ose të duket i prishur, ne e hedhim menjëherë menjëherë pa u përpjekur ta rregullojmë përsëri. Sidoqoftë, këtu nuk po flasim për një objekt të thyer por për jetë, dhe që nuk hidhet në mundësinë e parë. Nëse e keni thyer këmbën në jetën tuaj, keni vendosur ta prisni? Jo, sigurisht që më parë keni kërkuar një mijë zgjidhje për të zgjidhur problemin, kështu që ju ende keni këmbën tuaj. Këtu, planeti nuk e shkatërron njerëzimin nga blu, madje as me përmbytjen universale, e cila, ndër të tjera, është një tjetër nga ato histori që na janë thënë ndryshe nga mënyra se si ka ndodhur në të vërtetë, ashtu si zhdukja e dinosaurëve që nuk ka ndodhur kaq “lehtësisht dhe shpejt” siç jemi drejtuar të besojmë. Planeti, edhe me kohërat e tij që mund të mos jenë të menjëhershme, është duke kërkuar zgjidhje për të zgjidhur të gjitha problemet që qeniet e gjalla brenda tij mund të shkaktojnë aksidentalisht brenda tij.
Për të mos besuar se të gjitha problemet e botës janë “punë e njeriut” sepse planeti di si t’i menaxhojë “veprat” tona shumë mirë edhe kur është i gabuar.

Faqja 4 nga 5

Problemi i vërtetë lind kur individë të saktë vullnetarisht zgjedhin të krijojnë armë për të shkatërruar planetin nga brenda. Nuk është faji i qytetarëve të zakonshëm nëse bota vuan aq shumë, sepse ka armë shumë më të këqija që disa njerëz të specializuar po përdorin posaçërisht për të shkatërruar pak nga pak popullsinë dhe gjithë planetin, përmes sëmundjeve dhe teknologjive të krijuara në laborator. toka poshtë këmbëve tona, në mënyrë që të krijojë tërmete të tmerrshme. Ata mendojnë se janë të vetmit që meritojnë të jetojnë, kështu që ata po punojnë për të shkatërruar pjesën tjetër të popullsisë, me idenë se ne të gjithë jemi shumë budallenj për të merituar të jetojmë. Pavarësisht nëse është e vërtetë që njerëzit janë budallenj apo jo, kjo nuk do të thotë që dikush mund të vetë-zgjedhë të tjerët dhe t’i shfarosë ata. Thjesht hapni sytë dhe kupton sa njerëz kanë provuar në histori; këtu, ka shumë të tjerë që përpiqen edhe sot, por në një mënyrë shumë më të fshehur. Pjesa më e keqe është se ata i bëjnë njerëzit të besojnë se është faji ynë, ai i njerëzve, për faktin e thjeshtë që ne ekzistojmë. Më lejoni t’ju them se njerëzit nuk janë budallenj por injorant, po. Kjo është arsyeja pse kaq shumë njerëz, pa e ditur fare se çfarë thonë, përsërisin si papagallët: “Ne jemi problemi, të gjithë duhet të vdesim”. Epo, më duhet të të them, se ata fillojnë me veten e tyre, por ata nuk e marrin atë nga kushdo që ka gjithë qëllimin për të jetuar.

Studenti: Përshëndetje Engjëll, kam dashur të bëj disa pyetje për të sqaruar disa detaje. Në mësimin e parë në Low ju thatë që Natyra dhe E Ulët janë dy vetëdije të dallueshme të planetit. Kjo është pak e vështirë për mua për të kuptuar në kuptimin që unë zakonisht shoqëroj një vetëdije të vetme me një qenie të gjallë, kështu që mendova gjithashtu se kisha vetëm një për Gaia. Unë nuk përjashtoj asgjë a priori, kështu që mund të jetë edhe ashtu, por është një gjë e re dhe kam kërkuar një konfirmim. Ju i përshkruani të Ulët dhe Natyrën si dy qëllime të ndryshme të të njëjtit mendje, duke qenë të përbërë nga e njëjta energji si planeti por me dy objektiva të ndryshëm. Që e ulët është ajo energji inteligjente që përpiqet t’i mbajë qeniet e gjalla në dridhje të ulët për të qenë në gjendje t’i kontrollojë ato plotësisht. A është kështu? Falemnderit.

Angel: Përshëndetje! Zgjodha vullnetarisht të përdor termin termin vetëdije edhe pse e imagjinoja që ju mund ta ngatërroni atë në fillim. Natyrisht që planeti është i gjallë dhe ka vetëm një vetëdije që mund ta identifikonim si Shpirti i tij, pra një pjesë shumë e evoluar, pasi mund ta zotëronim, edhe nëse në këtë moment mund të jetë e vështirë ta imagjinosh këtë planet si “të gjallë”, nëse gjithmonë e ke parë planeti si një grup i thjeshtë shkëmbi dhe uji. Megjithatë, edhe planeti është i gjallë dhe ka një vetëdije, edhe nëse është ndryshe nga sa presim. E ulët dhe natyra janë dy aftësi të mendjes së tij, pak si ju dhe trupi juaj. Truri juaj drejton trupin tuaj fizik, lëvizja që trupi juaj do të kryejë më pas fillon nga truri. Në të njëjtën kohë, megjithatë, ju keni edhe shumë fakultete të tjera, për shembull ai i të kujtuarit, i cili është shumë i ndryshëm nga fakulteti i lëvizjes së trupit. Shtë vetëm një shembull për të bërë të kuptoni se E ulta dhe Natyra janë të dyja pjesë e këtij planeti, edhe nëse ato janë dy pjesë shumë të ndryshme të mendjes tuaj. Vendosa të përdor termin e vetëdijes sepse të dy Natyra dhe Frekuenca e Ulët janë aq të mëdha dhe aq inteligjente sa të mund të flasim për to sikur të ishin dy inteligjenca të ndara, edhe pse ata të dy janë pjesë e të njëjtit planet. Nëse duam të flasim për aftësinë tuaj për të lëvizur trupin tuaj, ose aftësinë tuaj për të kujtuar, do të duket se këto janë dy veprime krejtësisht të ndryshme dhe larg nga njëra-tjetra, megjithatë për t’i realizuar ato duhet t’i përdorni të dyja për trurin. Edhe planeti ka një mendje, e cila edhe pse është e ndryshme nga e jona, gjithashtu ka një lloj inteligjence që koordinon funksionet jetësore (të cilat ne i quajmë Natyrë) por gjithashtu ka edhe fakultete të tjera, njëra prej të cilave quhet Frekuenca e Ulët. Pra, ekzistenca e Natyrës nuk përjashton ekzistencën e Ulët, ose anasjelltas, pasi truri juaj ju lejon të kryeni një mori veprimesh, jo vetëm një që përjashton të tjerët. Kështu që vendosa të përdor termin “vetëdije” për t’ju bërë të kuptoni se sa të mëdhenj dhe inteligjentë janë të dy, por mos u mbërthyer në atë term, sepse është e qartë se planeti ka një “Vetëdijë” unike që kuptohet si “Soul”. Shpresoj se gjithçka është më e qartë tani.

Faqja 5 nga 5

Fakti është se kur mendoni për Të ulëtin dhe Natyrën si dy instinkte të të njëjtit vetëdije, menjëherë mendoni për idenë se Natyra është shumë e mirë për të “mbajtur të gjithë ne të lidhur”, duke harruar se ato janë dy instikte të dallueshme dhe jo një sistem i vetëm. Kjo është arsyeja pse vendosa t’i përshkruaj ato si dy inteligjenca të ndara: vetëm për t’ju ndihmuar të njihni kush është përgjegjës për atë që është.

Studenti: Përshëndetje Engjëll! Ndërsa isha duke lexuar artikullin në Low (vetëm natën vetëm në dhomën time gjatë natës), tre shpërqendrime ndodhën brenda 10 minutash, të cilat kurrë nuk do t’i kisha vërejtur nëse nuk do t’i kishit theksuar me mua. Telefonata ime më ra, dikush erdhi nga shtëpia ime me steren e bombës në makinë dhe ata filluan të bëjnë punë natën me një xhaketë (jetoj afër një autostrade), dhe këtë e përsëris brenda 10 minutash! Jam e mërzitur dhe në të njëjtën kohë gjithnjë e më pasionante. Mezi pres të vazhdoj të lexoj temat e rradhës.

Angel: Kjo do të të bëjë të kuptosh që E ulta ekziston dhe dëshiron të të shkëpusë nga evolucioni shpirtëror, por ky është vetëm fillimi dhe do ta realizosh gjithnjë e më shumë. Nëse e kuptoni që E ulta ekziston, ju gjithmonë e kuptoni më mirë se sa e rëndësishme është që ne evoluojmë të dalim prej saj dhe të bëhemi të lirë; përndryshe nuk do të ishte aq e zgjuar të na shpërqendrohej me këto zgjidhje të dobëta, të cilat për fat të keq shpesh funksionojnë. Për sot kemi përfunduar por ju ftoj të shkruani të gjitha pyetjet tuaja në pjesën përkatëse. Unë do të përgjigjem sa më shpejt që të jetë e mundur. Ndërkohë, mezi pres të lexoj komentet tuaja në fund të këtij artikulli, të cilat shpresoj t’i shkruani në komentet më poshtë! Mbrëmje e mbarë!

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/18709) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]