Disponibile in:

31 – Mbrojtja psikike – Si të mbroni veten nga çdo energji negative (1 pjesë)

 

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Mbrojtja psikike është arsyeja e parë pse duhet të filloni një udhëtim shpirtëror.

Shpjegoni për dikë të ri në kuptimin e botës së energjisë në të cilën jetojmë, pse duhet të mbrojtur veten psiqikisht nuk është e lehtë, për shkak se ajo nënvlerëson energjinë bindur se, në qoftë se injorohet, ky pushon së ekzistuari. Por fatkeqësitë, sëmundjet, ndikimet e energjisë nuk pushojnë së ekzistuari vetëm sepse ju injoroni ato, por çdo ditë ju godasin vetëm sepse nuk keni mbrojtje për ta parandaluar atë. Arsyet për të cilat mbrojnë shumë: për të parandaluar të tjerët për të lënduar, të ndjehen rehat kur ju shkoni jashtë në rrugë, të ndjehen më shumë në paqe kur ju jeni në shtëpi, të ndjehen të qetë kur jeni vetëm, për të mos merrni goditur nga emocione të çuditshme negative që sabotimi ditën tuaj, të ndaluar duke u frikësuar e errët, për të marrë për të fjetur çdo natë me asnjë zhurmë apo të papritura ndjenjat që ju shqetësojnë, për të parandaluar subjektet për të hyrë në shtëpinë tuaj, sepse ju duan të jetojnë në një mjedis të qetë dhe të sigurt, për dashurinë e familjes tuaj, për të mbrojtur edhe ata që nuk dinë asgjë, por energjia pëson çdo ditë, të ndjehen të fortë, për të parandaluar fat i keq ju goditi, për të mos vuajnë të ashtuquajturën syrin e keq dhe zili që ju e dini se si keq ata mund të bëjnë. Ka shumë arsye përse duhet të mbroheni, por i përmbledh të gjitha në një fjali: të evoluoni shpirtërisht dhe të liroheni nga problemet.

Mbrojtja psikike është teknika më e rëndësishme që secili prej nesh duhet të njohë dhe të ushtrojë vazhdimisht, si dhe meditimin. Çdo ditë ne marrim pa njohuri energjik ndikimet tona që vijnë nga njerëzit e tjerë, nga mjediset që ne të shpeshta, dhe nga paraqitjet rreth nesh, që ndikojnë në mendimet tona, në disponimin tonë, shëndetin tonë, por edhe zgjedhjet tona dhe vendime të rëndësishme. Mbrojtja shërben pikërisht për të parandaluar këto energji për të hyrë në jetën tonë dhe për ta ndryshuar atë siç do ta bënim ose ta bënim më negativ, për të ulur veten nga ndërgjegja, për të na sjellë probleme të llojeve të ndryshme që do të ndikojnë edhe në evolucionin tonë.
Mbrojtja psikike do t’ju mbrojë nga të gjitha format e energjisë negative që gjatë jetës tuaj do t’ju godasë dhe ju pengojnë, dhe ato janë shumë më tepër sesa mund të mendoni. Për shembull, fat i keq është një nga këto, sepse është një energji negative që minon sferën tuaj të jetës dhe vazhdon të tërheqë për ju ngjarjet e shtrembër që të çojnë në një humor të përhershëm, të përhershëm. fat i keq është diçka që ju nuk mund të ndalet me duart tuaja, sepse ajo duket pothuajse jo-ekzistente, kur ajo hits ju, por kur e bën atë ju bën të ndiheni bota crollarti mbi të, sepse ju nuk e dini se si për të ndaluar atë.

Faqja 2 nga 6

Pas të gjitha këto ngjarje që vazhdojnë të shkojnë shtrembër, çdo herë që ju të merrni përsëri dhe mendoj se kjo është e fundit dhe në vend të kësaj ai ka një tjetër, energji rubandoti dhe shpresa është e gjitha për shkak të mungesës së mbrojtjes. E quajti atë fat i keq, ose si ju preferoni, por është energjia negative që ju vishet përreth dhe vazhdon për të goditur ju gjithmonë gjetja e pikave të reja hyrëse, të ndryshme çdo herë, por shumë efektive për të bërë ju ndiheni keq më shumë se një herë më parë. Mbrojtja ndalon këto vrima hyrëse dhe parandalon që energjia negative t’ju godasë dhe t’ju bëjë të ndiheni keq, duke e bërë jetën tuaj të përditshme shumë më të lehtë. Problemet nuk e përkeqësojnë jetën tonë, e shkatërrojnë, por le t’i lëmë këto, sepse ne nuk dimë se si ta ndalojmë, pasi askush nuk na ka shpjeguar. Prandaj, mbrojtja psikike është përsosmëri për të shmangur shumë probleme të përditshme që nuk do të jetë në gjendje për të formuar dhe për t’iu qasur atyre që e praktikojnë atë, sepse ajo krijon një barrierë që pengon ngjarjet dhe njerëzit negative të na afrohen. Natyrisht ju mund të kuptoni dhe besoni efektivitetin e saj vetëm pasi të keni marrë rezultate që e provojnë, kështu që t’i merrni ato që ju duhet të mbroni veten dhe të shihni se çfarë ndryshimesh. Nëse filloni të mbroni veten, nuk do të keni më arsye për të besuar ndryshe, por do ta kuptoni vetëm pasi të keni filluar të praktikoni seriozisht.

Mbrojtja psikike gjithashtu ju mbron nga prezencat negative, qofshin ato subjekte, larvat e kështu me radhë, duke i penguar ata që t’ju afrohen dhe t’ju lëndojnë. Mbrojtja mund t’ju mbrojë nga ngjarjet e përditshme që ndodhin çdo ditë, si nga ngjarjet energjike, paranormale dhe dimensionale, të cilat disa i frikësohen më shumë se të tjerat. Mbrojtja shërben për t’ju mbajtur të sigurt pa pasur nevojë të fshihni ose të bllokoni në shtëpinë tuaj për shkak të frikës personale. As nuk do të duhet të heqësh dorë nga përvoja shpirtërore që nuk i njeh dhe pikërisht për shkak të kësaj, sepse Mbrojtja Psikike ju lejon të kryeni përvojat tuaja pa patur frikë nga ndonjë reagim negativ. Nëse shumë njerëz kanë disa nga përvojat më paranormale dhe janë të gjallë dhe të mirë, kjo është për shkak se ata janë të mbrojtur, në krahasim me ata që e injorojnë problemin, por vazhdojnë ta vuajnë atë. Mbrojtja është që t’ju lejojë të largoheni nga shtëpia pa frikë dhe të dilni nga ngushëllimi juaj i përditshëm pa pasur frikë të pengoheni në atë që nuk ju pëlqen. Mbrojtja është vetëm për këtë: t’ju mbrojë nga ajo që keni frikë ose nga ajo që nuk dëshironi të takoni. Të jetë pozitiv në jetën tuaj është shumë e rëndësishme, megjithatë, jo gjithmonë të jetë e mjaftueshme për të parandaluar problemet dhe negativitet të na goditur, kështu që ne kemi nevojë për diçka më të fortë se vetëm një humor të mirë, sepse kjo na ndihmon për të kapërcyer pengesat, por nuk e ndalon problemet që hyjnë dhe, në afat të gjatë, do të na pengojnë që të ndihemi në paqe me veten tonë. Prandaj është e vërtetë se ndjenja pozitive gjatë ditës vesh mirë dhe e lë disa negativitet, por nuk do të na mbrojë të gjithë: vetëm nëse kjo e mjaftueshme për të mposhtur çdo të keqe nuk do të ketë turp për botën. Si ne do të duhet një mbrojtje të vërtetë që na lejon të pushoni lehtë pa marrë për të paralajmëruar fuqinë çdo ditë duke pritur për diçka të ndodhë, por ne duam të ndjehen të sigurt në jetën tonë të përditshme, atëherë ne duhet të mbrojmë veten me teknikat praktike që të na lejojë që të bëhen të mbrojtur nga energjia dhe nga njerëzit negativë.

Faqja 3 nga 6

Teknika e mbrojtjes psikike është shumë e thjeshtë, por shumë më efektive se sa duket. Sa më shumë që praktikoni, aq më i madh forca dhe rezistenca juaj, kështu që përforcimi shpesh do të ndihmojë për ta bërë atë të padepërtueshëm nga ajo që do të donte të godiste nga jashtë. Unë dua që ju të provoni një seancë shumë të thjeshtë, të drejtpërdrejtë dhe të shpejtë, e cila ju lejon të ndjeheni më mirë dhe të ndiheni të sigurt kur jeni jashtë dhe në shtëpi. Kështu që unë ju këshilloj të merrni rehat sepse ne do të praktikojmë Mbrojtjen për 10 minuta. Kur jeni gati, vazhdoni të lexoni dhe bëni hapat e treguar me kujdes.

Nëse dëshironi të dëgjoni teknikën e versionit Audio, klikoni këtu, pastaj vazhdoni të lexoni artikullin; ndryshe, lexoni versionin me shkrim dhe ndiqni hap pas hapi.

 

Filloni të merrni frymë prana, të ndiheni të relaksuar dhe të mbushni veten me energji.

 

 

 

Ajo tërheq energji të bardhë dhe të ndritshme rreth jush.

 

 

 

Ndjehen të relaksuar duke kujtuar energji të pastër që fillon të rrethojë ty.

 

 

 

Shikoni energjinë e bardhë që rritet, që ju rrethon dhe ju bën të ndiheni mirë.

 

 

 

Vini re pozitivitetin e energjisë së bardhë të prana që ngrihet rreth jush.

 

 

 

Ndjeni një gjendje të thellë paqësore, që ju bën të ndiheni mirë. Prana ngrihet rreth jush.

 

 

 

Lëreni që energjia të fillojë të lëvizë rreth jush, si të ktheheni.

 

 

 

Energjia rritet, bëhet më e ndritshme dhe fillon të rrethojë ty me më shumë kompaktësi.

 

 

 

Ndjeni energjinë e bardhë, të pastër dhe të ndritshme që ju rrethon, dhe filloni ta përdorni atë për të krijuar një sferë në të cilën jeni brenda.

 

 

 

Kujdesuni që energjia të marrë formën e një sferë kompakt që ju mbron brenda.

 

 

 

Forma e saj është sferike, ajo nuk bëhet oval ose model vetë në trupin tuaj, por duhet të jetë një sferë e përsosur.

 

 

 

Nga çdo anë e trupit tuaj, prapa jush, mbi kokën dhe nën këmbët tuaja, sfera formon veten si një flluska qelqi, nga e cila mund të shihni, por asgjë nuk mund të shkojë përtej saj për t’ju lënduar.

 

 

 

Frymë prana dhe ndjehen të sigurt brenda flluskës.

 

Thirrni përsëri prana brenda Bubble tuaj, duke shtuar dëshirën që ju mbron nga ndonjë e keqe, duke e penguar atë që të hyjë.

 

 

 

Bëni këtë flluskë me madhësi prej rreth 1.50 m nga çdo anë e trupit tuaj; ajo bëhet gjithnjë e më e ashpër dhe e padepërtueshme.

 

 

 

Brenda ju duhet të ndiheni të sigurt, të mbrojtur, pa frikë më të vogël se ajo që ju rrethon, sepse flluskë juaj mbron.

 

 

 

Megjithëse është e padepërtueshme nga energjitë negative, ju mund të vazhdoni të kujtoni prana të bardhë brenda tij, sepse është energji pozitive. Pra, thirrni prana të bardha dhe përdorni atë për të përforcuar flluskën dhe për ta bërë atë më kompakte.

 

 

 

Lëreni energjinë e bardhë të hyjë në flluskë dhe ta mbushni atë, në mënyrë që të përmbajë ju dhe energjinë që ju mbron.

 

 

 

Të ndiheni të sigurt brenda Bubble, duke specifikuar se doni të mbroni veten nga çdo lloj e keqe, dëshironi të afroheni me ju.

 

 

 

Qetësohuni dhe qëndroni të qetë, sepse Bubble është lindur dhe ju mund të filloni të ndiheni të sigurt.

 

 

 

Frymë energji të bardhë në ju … dhe kur të ndiheni të plotë, mund t’i jepni fund Mbrojtjes dhe vazhdoni të lexoni këtë mësim.

 

 

Mirësevini prapa nga Mbrojtja Psikike. Shpresoj që të ndjeni energjinë pozitive që po fillon të punojë për t’ju mbrojtur. Sigurisht, seanca që keni bërë pak kohë më parë është një bazë, për të cilën pastaj do të shtojmë detaje të reja me kalimin e kohës për të rritur fuqinë e saj. Mbrojtja është shumë e rëndësishme dhe ka nevojë për energji të vazhdueshme, kështu që unë ju këshilloj që të praktikoni mbrojtje shumë shpesh, madje edhe për 5 minuta. Në këtë mësim kam shpjeguar se si ta bëj praktikën për kohëzgjatjen prej 10 minutash, por kur nuk mund ta kushtoni këtë kohë mund të zgjasë 5 minuta, duke u përpjekur të mos ulni më tej. Mbani në mend se Mbrojtja ka nevojë për energji dhe një praktikë të caktuar, kështu që sa më shumë që të kushtoni më shumë do të jetë forca e saj, ndërsa nëse ju lejoni të kaloni shumë kohë nga një sesion në tjetrin, ju rrezikoni të dobësoni shumë dhe nuk mundeni më bëni detyrën tuaj për të mbrojtur veten. Këshilla ime është ta praktikosh pothuajse çdo ditë, sepse fuqia e saj mbrojtëse kundër jush qëndron e fortë dhe rritet me kalimin e kohës, duke e bërë gjithnjë e më në gjendje t’i gjejë problemet dhe t’i mbajë ato nga jeta juaj.

Faqja 6 nga 6

Praktikimi i Mbrojtjes vetëm një herë dhe duke e bërë atë të zgjasë për më shumë se disa ditë përfundon duke dobësuar Bubble dhe duke e penguar atë të bëjë punën e saj. Për këtë arsye unë ju këshilloj që Mbrojtja të vihet në praktikë më shpesh gjatë javës edhe kur mendoni se nuk ka nevojë për të, sepse Bubble nuk ju lë të zbuluar dhe mund t’ju mbrojë kur të vijnë problemet e papritura që përpiqen të shkatërrojnë ditën tuaj; nëse Mbrojtja është konstante, sulmet e papritura nuk mund të të befasojnë, sepse ato ndërpriten dhe mbahen jashtë Mbrojtjes suaj para se të mund t’ju godasin.
Në mësimin e ardhshëm unë do t’ju mësoj se si të mbroni energjinë e shtëpisë tuaj të tërë dhe të përmirësoni mbrojtjen personale. Ndërkohë, mund të filloni të forconi flluskën tuaj dhe ta bëni më të fortë për të mbrojtur veten nga energjitë negative që ju goditën gjatë ditës. Unë do të jem i lumtur të di përvojat tuaja me praktikën e Bubble, sepse ju mund të vini re edhe dallimet në mes të seancës së parë dhe atyre që do të praktikoni në një kohë. Kështu që ju ftoj të jepni një koment më poshtë dhe tregoni menjëherë se si keni përjetuar këtë teknikë të re dhe përvojën që ju dha. Ju uroj që të përmirësoni në këtë praktikë dhe të njohni të gjitha privilegjet që na ofron Mbrojtja në jetën e përditshme dhe në jetën shpirtërore. Unë pres për të lexuar përvojën tuaj!
Pastaj, unë sugjeroj që ju të shikoni në këtë video të shkurtër që kam krijuar për t’ju treguar se çfarë ndodh gjatë krijimit të një flluskë psikike. Vendosa ta tregoja vetëm tani, sepse mund të provosh ndjenjat e tua të para personale dhe vetëm pasi të marrësh konfirmimin për atë që ke parë dhe kuptuar gjatë praktikës. Kliko këtu dhe të shijoni videon. Mos harroni të vendosni Si dhe të regjistroheni në kanalin tonë.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4469) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

2 commenti

    1. Përshëndetje 🙂 Nëse ka diçka që ju nuk e kuptoni ose keni dyshime pyesni edhe ne. Ndërkohë, ju dëshirojmë një ditë të bukur, të shohim së shpejti 🙂

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]