Disponibile in:

51 – Angel dhe A.C.D. – Pyetje dhe Kuriozitete (1 pjesë)

 

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 10

Mirë se vini! Unë jam Angel, themeluesi i Akademisë.
Sot unë do të jetë i lumtur të dini ju dhe e di më mirë nga të gjithë ju, që kanë të bëjnë me të gjitha pyetjet dhe kuriozitet që njerëzit të pyesin kur regjistroheni në këtë faqe interneti. Sigurisht që do të keni një mijë pyetje në lidhje me Akademinë dhe unë jam këtu për t’u përgjigjur me kënaqësi të madhe, kështu që filloni.

Student: Përshëndetje Angel, unë jam shumë i kënaqur që ju të na ofrojnë një shans për të dini ju më mirë dhe e di se ju, si unë, kanë një personalitet të shoqërueshëm, përveç të qënit shumë e bukur siç e kam parë në private. Me të vërtetë dua të njoh njerëzit dhe të shkoj përtej pamjes që na tregon ekranin e kompjuterit. Duke lexuar dokumentet tuaja ju mund të mendoj shumë për ju, ju jeni shumë interesante, dhe unë jam i goditur nga rruga që ju të hapur veten deri për njerëzit dhe për të marrë në nivelin tonë, si të thuash poshtë nga piedestali në të cilin të gjithë mësuesit shpirtërorë të rritet për t’u admiruar. Por ju tregojnë ju në dispozicion me të ardhurve, a na afrohen sikur të ishim të gjithë miq, edhe në qoftë se ju e dini shumë mirë se mësuesi ynë. Unë me të vërtetë desha të ju jap komplimentet e mia për këtë mënyrë për të bërë gjëra, sepse nuk është për të gjithë dhe isha duke shpresuar kaq shumë për të gjetur një mundësi për t’ju thënë. Para mbërritjes në ACD kam njohur shumë mjeshtra, plot fjalë që flasin e dashurisë, por ata janë gjithmonë të gatshëm për të gjykuar studentët dhe të bëjë atë të kujtohet se si inferior në krahasim me ta, kështu që unë kam bërë gjithmonë, dhe unë mbajtur në kërkim të me bishtin midis këmbëve; Mendova se nuk të gjeta kurrë. Pastaj kam gjetur ju dhe çdo gjë ndryshoi, sepse ju keni lejuar mua që të ndihem në paqe me veten dhe me të tjerët, duke e bërë të ndihem e vlerësuar, duke e bërë të ndihem një ndjenjë kurrë ndjerë më parë. Unë kam gjithmonë mendonin gjykohet nga të gjithë, por ajo ishte e mjaftueshme për të biseduar me ju një herë të ndjehen këtë pushtet në mua që unë e mori larg të gjithë mësimdhënësit e tjerë. Ju jeni shumë të mirë në duke tërhequr edhe shpirtrat të cilët nuk e dinë dhe të motivuar që të ecur përpara, në vend se të përfitojnë dhe të trullos ata që janë më të dobët se ju. Çfarë ju keni krijuar është e pabesueshme dhe kurrë nuk do të dinë se si një person ishte në gjendje të bëjë aq shumë. Për të ju them se unë me të vërtetë e vlerësojmë çdo gjë që ju bëni është vetëm nuk është e mjaftueshme, sepse ju meritoni shumë më shumë se vetëm fjalë. Ndërkohë, faleminderit që jeni si jeni. Pyes veten nëse të gjithë studentët tuaj janë aq i mirë sa ju, ose në qoftë se mes nesh ka edhe njerëz negative.

Angel: Para së gjithash ju falënderoj aq shumë për fjalët tuaja, ju jeni shumë e ëmbël. Unë jam i kënaqur që kam kaluar këtë mesazh dhe më në fund këtu në ACD ndihen si në shtëpi, sepse në qoftë se unë angazhohem çdo ditë për të përmirësuar këtë ambient është pikërisht në mënyrë që njerëzit si ju nuk ndiheni të gjykohet, në të vërtetë, të ndjehen në një familje ku ju mund të veten. Është e qartë se karakteri apo sjellja e të tjerëve nuk duhet të jenë të lidhur me mesazhin që unë, Angel, përmes Akademisë, unë dua të përcjellë, për shkak se përdoruesit janë të përziera, kështu që ka njerëz që ndjekin ACD të jetë pak ‘e kohës dhe që ata të kuptojnë plotësisht mësimin e vërtetë dhe tjetrin në vend janë regjistruar por nuk e ndjekin ideal ynë, prandaj ata mund të jenë plotësisht në kundërshtim me grupin tonë ne kemi menduar se në vend të kësaj u bashkua konflikteve të dashur dhe grindjet. Prandaj, unë jam shumë i lumtur se njerëzit që shkojnë atje për një kohë, ndërsa ‘seriozisht duke vënë në praktikë mësimet e mia, tregojnë të vërtetë të mirë dhe \ ose ndryshuar për të mirë, por me të drejtë kështu që nuk mund të gjykojë Akademia sipas sjelljes së disa përdorues të cilët nuk e kanë kuptuar fare kuptimin e kësaj shkolle të mendimit, dhe që të përfitojnë nga mirësia e disa të lënduar e tyre dhe të sillen negativisht, ndonjëherë edhe duke e bërë atë me qëllim vetëm për të na vënë në një dritë të keqe. Fakti se Akademia është e lirë për të gjithë portit të mirat dhe të këqijat, sepse siç e shihni, kushdo mund të bashkohet me faqen e internetit dhe kjo do të thotë se edhe njerëzit aspak të interesuar në shpirtërore, por me të vetmin qëllim të shkaktojnë bezdi në grupe si e jona , ju të regjistroheni për të fyejnë përdoruesit e tjerë të çarë e xhaketës problemet e tyre të jetës në ne si në qoftë se ata ishin arkitektët, gjyqtar dhe kritikojnë njerëzit të regjistruar që janë të ekspozuar ndaj përvojave të tyre, mendimet, për mënyrën që ata bëjnë dhe jetuar jetën, duke u përpjekur për të bërë të tjerët të ndjehen inferior, si në qoftë se ata ishin më të mirë në vend.

Faqja 2 nga 10

Çdokush mund të regjistrohet në këtë faqe interneti, sepse dua t’i jap të gjithëve mundësinë për të zgjedhur spiritualitetin pa pasur parasysh; megjithatë, kjo nganjëherë më shtyn të takoj njerëz që nuk duhet të jenë këtu, por që pretendojnë të jenë të interesuar në spiritualizëm për të ardhur në motive të mëvonshme. Unë do të doja shumë në gjendje të thonë: “mos u bëni merak, tani këtu gjeni vetëm njerëz të mirë dhe kurrë nuk takohen një gënjeshtar, një vepër e falsifikuar, tradhtar, sepse i cili është i regjistruar në këtë faqe është e gjitha mirë dhe kjo gjithmonë do të jetë” por ju duhet të kuptoni se regjistrimi në faqen nuk ju bën automatikisht një person të mirë, sepse ju jeni regjistruar vetëm në një faqe interneti! Duhet të vendosësh, dita ditës, nëse do të bëhesh (ose të vazhdosh të jesh) një njeri i mirë dhe të përmirësosh veten të jesh edhe më shumë, ose të vazhdosh të jesh (ose të bëhesh) një person negativ i etur për të lënduar tjetrin. Unë nuk e di se çfarë ide të çuditshme disa njerëz besojnë se të gjithë anëtarët e kësaj faqe duhet domosdoshmërisht të jenë të shkolluar dhe super të mirë; Do të isha shumë e lumtur nëse do të ishte e mjaftueshme për t’u abonuar në këtë faqe interneti, por kjo nuk është e vërteta, sepse nuk mjafton të regjistrohesh, duhet ta dëshirosh dhe të angazhosh shumë. Pra, nëse pyetja juaj është “ai që është nxënësi dhe pastaj u bashkua vendi është i mirë?” Atëherë përgjigja ime është “jo”, sepse ata vendosin të regjistrohen në faqen ACD dhe kështu të bëhet studenti im nuk detyrojnë njerëzit për të bërë mirë dhe evoluar shpirtërisht nga një ditë në tjetrën: kushdo është i lirë të bëjë zgjedhjet e tij për më mirë ose për keq dhe nuk kam përgjegjësi për zgjedhjet e të tjerëve. Nëse pyetja juaj është “të gjithë do të ndjekin seriozisht rrugën ju treguar dhe plotësisht të kushtojnë për filozofinë tuaj të jetës, ajo do të zhvillohet shpirtërisht deri në pikën për t’u bërë sa më i mirë?” Pastaj ai me siguri ju them “Po”, sepse ato janë të sigurta për të ofruar mësim të shkëlqyer jo vetëm nga pikëpamja shpirtërore, por edhe për jetën, këshilla për përmirësimin e karakterit, qasjen ndaj njerëzve të tjerë etj., sepse jeta po shpërndahet dhe për këtë arsye ne duhet të mësojmë të respektojmë të tjerët njerëzit: nuk duhet të bëjmë pa to.

Në këtë botë ne jemi shumë dhe nuk mund të pretendojmë të jemi vetëm dhe të mos respektojmë të tjerët vetëm sepse duam të besojmë se kjo është vetëm shtëpia jonë; të gjithë “të paguajnë qiranë”, në kuptimin që ne të gjithë kemi problemet tona të jetës dhe të gjithë ne po paguajnë pasojat nëse bota ndodhin ngjarje të dhimbshme të shkaktuara nga vetë njeriu, kështu që ne të gjithë duhet të përpiqemi për të shmangur veprimet që njerëzit fytyrën gabuar. Që nga njeriu i cili shkakton dhimbje për të tjerët mund të jetë dikush, mund të jetë një i huaj i plotë, por si edhe ju mund të jetë ju apo mua, ajo është e mirë që të gjithë së bashku ne të përpiqemi për të përmirësuar dhe të bëhet më i pjekur, më të mençur, më të vetëdijshëm për veprimet tona dhe të ngjarjeve që do të pasojnë për ne, kështu që ne duhet të përpiqemi të bëhemi më të mirë. Me këtë dua të them se unë nuk mund të jem përgjegjës për të gjithë anëtarët e kësaj faqe sepse unë nuk i njoh ato një nga një, duke qenë regjistrimi falas për të gjithë. Ajo që unë mund të garantoj, edhe pse, kjo është se ata që ndjekin plotësisht jetesës time dhe kështu mësimet e mia të përfshira në hapat, ti e kupton se sa kundërproduktive probleme për të tjerët shkaku dhe sa është e drejtë dhe të kënaqshme të jetë e drejtë për njerëzit e tjerë çdo ditë, duke u përpjekur të jetë më bujar dhe altruist se sa një ditë më parë. Nuk është e lehtë të ndiqni këtë stil të jetës, por siç e shihni, më ka çuar në këtë, dhe unë jam jashtëzakonisht krenar për rezultatet e arritura falë kësaj mënyre të punës. Me këtë ju ftoj të besim në mirësinë e të tjerëve sepse këtu në ACD do të gjeni shumë të gatshëm për të përmirësuar dhe me të vërtetë e mirë për të duan ty, por mos të jetë naive në pikën e rënies në grackën e njeri i bezdisshëm parë i cili maskuar do të përpiqet që të angazhohen ju në situata të pakëndshme që nuk do të bëjnë të ndiheni mirë. Edhe pse kjo do të jetë më e lehtë për të besuar se do të jetë e mjaftueshme për të regjistroheni në këtë faqe për të jetë e mirë, e vërteta është se ju mund të regjistrohen askënd dhe me se një sulmues mund të paraqesin si një student i ACD dhe pastaj ju dhe njerëzit e tjerë të regjistruar në faqen e internetit në nivele negative reale camuffandoli saj angazhohen sikur të ishin ACD-të. Pra, nëse ju jeni këtu për të ndiqni udhëzimet e mia, ndjekin ata deri në fund pa rënë në mashtrimin e të tjerëve të cilët pretendojnë për të treguar mësimet e mia, por në vend të kësaj ata do të ju shpie në humbje.

Faqja 3 nga 10

Mësimet e mia shkruhen të gjitha në Hapat, kështu që nëse dikush ju ka thënë ose mësoi diçka ndryshe nga ajo që them, duke pretenduar se është imi, mbani mend këto fjalë të mia. Mos u besoni!
Ajo që ka rëndësi është që ju do të ndiqni këtë rrugë të vetëdijshme për atë që po bëni, si dhe të jeni të vetëdijshëm për faktin se gjithmonë do të ketë njerëz të gatshëm për t’ju bërë të bien në mendime dhe vendime të gabuara.

Student: Për të parandaluar njerëzit negativë nga nënshkrimi për ACD, a nuk mund ta kufizoni regjistrimin tuaj? Për shembull, duke bërë një intervistë të vogël njohëse për çdo person të vetëm që dëshiron të regjistrohet në mënyrë që të kuptojë nëse meriton të ndjekë rrugën tuaj ose jo.

Angel: Gjithkush meriton ta njohë këtë rrugë së paku një herë në jetë, atëherë secili prej nesh e vlerëson atë dhe të jetë i lumtur me atë që na është dhënë ose përçmuar dhe nuk vendos për ta merituar më. Qëllimi i Akademisë është të lejojë që dikush të bëjë një zgjedhje. Nëse kufizoj mbishkrimet, do të kufizoja evolucionin kolektiv, në të cilin do të përkushtoja më shumë. E di që mund të duket e vështirë për t’u kuptuar, por mendoj se shumica e njerëzve nuk kanë pasur kurrë një mundësi për të bërë një zgjedhje, sepse ata e gjetën veten të katapultuar në një jetë në të cilën dikush tjetër vendosi për ta. Shumë njerëz nuk zgjedhin të jenë si ata, disa janë pesimistë, sepse kanë pasur shumë përvoja negative që i bëjnë ata të besojnë se ata duhet të shohin gjithnjë anën negative të gjithçkaje; të tjerët janë viktima të zgjedhjeve të gabuara të prindërve dhe, dikur të rriturit, kanë ndjekur hapat e tyre. Shkurtimisht, disa njerëz që paraqiten si negativë, kurrë nuk kanë pasur mundësinë të zgjedhin që të mos jenë, kështu që ata vazhdonin të ishin kështu derisa dikush të mos paraqiste një zgjedhje. Unë dua të ofroj zgjedhje për njerëzit që vendosin ta zbatojnë atë, për të bërë një ndryshim në jetën e tyre. Për fat të keq, jo të gjithë pajtohen në faqen tonë me synimin për të bërë një zgjedhje pozitive, sepse disa kanë zgjedhur tashmë të jenë njerëz negativë, ata kanë zgjedhur të jenë me gjithë forcën e tyre, kështu që ata janë të vetëdijshëm për atë që po bëjnë sepse janë qëllimisht. Qëllimi im është që të lejoj këdo që kurrë nuk ka bërë një zgjedhje për të zbuluar se ekziston kjo mundësi, por unë nuk mund të imponoj një zgjedhje pozitive mbi atë se kush ka vendosur të jetë negativ për jetën. Çështja është se asnjëri prej tyre gjithnjë i pranishëm rrëfyer synimet e tij të vërtetë, sepse ai që nuk e njeh ekzistencën e zgjedhjes mund të mos e di edhe që të dy do të bëjë, ata që kanë zgjedhur tashmë të jetë negative kurrë nuk do të pranojë prej tij ndryshe se sa negative do të jetë ai? Disa njerëz të nënshkruajë për ACD bindur se ata do të lexojnë dy rreshta dhe pastaj të shkojnë larg për shkak skeptik të vlefshmërisë së këtyre teknikave, vetëm për të hipnotizuar nga suksesi dhe shumë ngjarje pozitive që kjo zgjedhje sjell, duke vendosur që të mbeten të regjistruar në faqen e internetit dhe të na ndiqni për muaj , atëherë për vite me radhë. Fillimisht, megjithatë, ata nuk e dinin se do ta bënin këtë zgjedhje! Ndërsa të tjerët janë në dijeni të dashur për të hyrë në faqe, me të vetmin qëllim të dëmtuar njerëzit e tjerë, atëherë ju të përgatisë recitimi vazhdon të cilat ata do të kryejnë, pa fërkim veten ose të njihet nga tjetri, sepse ata duhet të jenë të moles, spiunë, ndonjëherë ata paguhen për ta bërë këtë; ata duhet të veprojnë fshehurazi, ata duhet të pretendojnë të jenë viktima, duke ditur se duke vepruar kështu, të tjerët do t’i hapin zemrat e tyre dhe do të mashtrohen me shumë më tepër lehtësi. Por nuk më intereson t’i mbylle mbishkrimet nga frika se anëtarët mund të fshehin infiltruesit, sepse nuk i kam frikë qëllimet e tyre. Unë jam i vendosur në zgjedhjet e mia dhe askush nuk mund të lëvizin më, kështu që abonentët spiun i cili përpiqet për të bindur të tjerët për të marrë ato në mënyra të tjera, do të jetë në gjendje për të sjellë poshtë vetëm të dobëtit-mendje, ndërsa njerëzit të vendosur në vendimin e tyre do të mbetet i balancuar dhe i paprekshëm, ashtu si unë. Ata mund të vijnë në 100 ose 1000 për groped për të ndryshuar mendjen time në lidhje me zgjedhjen time, por jo të jetë në gjendje për të vënë ndonjë dyshim në mendjen time, si dhe me persona të tjerë janë në këtë faqe janë të së njëjtës mendje në mënyrë të vendosur, për këtë arsye nuk ka thashetheme, tundimi apo manipulimi mendor mund të jetë në gjendje ta bëjë atë të ndryshojë mendjen për zgjedhjen që bënë.

Faqja 4 nga 10

Nga ana tjetër, njerëzit kanë nënshkruar për të ndjekur mësimet e mia, jo thashethemet që një përdorues i thjeshtë si ata mund të insinuate bazuar në asnjë provë. Pra, edhe pse unë mend, kur disa njerëz të cilët mund të zhvillohet dhe të bëhet më e fortë, ata bien në asnjë dyshim se disa hacker atë të mbërthyer dhe të vendosë për të ndryshuar vetëm zgjedhje sepse një përdorues të thjeshtë kanë hyrë në një mendim negativ në kokën time të kësaj rruge shpirtërore, mbetjet fakt se në qoftë se ata ishin vërtet të gatshëm për zgjimin shpirtëror që ata do të vazhdojnë të shikojmë në faktet që tregojnë çdo ditë në vend të dëgjimit të fjalëve të një të huaj se ka dhënë ndonjëherë ndonjë gjë dhe ai nuk kurrë të ju jap çdo gjë në të gjithë jetën e tij. Besimi im është i bazuar në njohuritë për të ofruar një ndihmë për shumë njerëz pa kërkuar asgjë në këmbim, ndryshe nga ata që paraqesin një ditë, thonë disa fjalë të këqija për vendin e dyshimit në mendjen e dëgjues, dhe pastaj të lë kurrë për t’u dëgjuar, duke e lënë atë të lartë dhe të thatë pas arritjes së qëllimit për ta bërë atë të bjerë në grackën e anti zgjimit, pa i dhënë atij asgjë konkrete në dorë, por vetëm kaq shumë iluzione fillestare. Unë nuk shkoj, jam këtu, për të gjithë njerëzit që kanë vendosur të jenë të fortë në ndjekjen e zgjedhjes së tyre fillestare, pa u hutuar nga ndonjë wasters kohë. Kjo është arsyeja pse unë nuk kam frikë nga ndonjë krahasim.

Student: Pyetja ime është shumë e thjeshtë. Unë deklaroj se me të vërtetë unë dua atë që mëson, por nuk e kuptoj pse t’i ndani ato në nivele të ndryshme. Pse ekzistojnë hapat? Faqet të tjera janë të organizuara ndryshe nga tuajat, për shembull ju mund të gjeni shkrimet e shkruara dhe pak ‘të shpërndara pa ndarje sipas nivelit, ndërkohë që i ndani ato me hapa. Pse?

Angel: Ndarja në hapa është thelbësore. Faqet e tjera që mos nivelet e tanishme nuk janë të interesuar në sigurimin studentin me një mënyrë të qartë dhe konstruktive, por janë artikuj të shkruar nga kurioz ose për kurioz të cilët nuk janë në kërkim për një rrugë të vërtetë por vetëm një përgjigje rrufe të një pyetje të lindur në kohë . Artikujt e mia nuk janë të shkruara nga njerëz të rastit pa përvojë për të kaluar pak kohë për përdoruesit që të na vizitoni dhe pastaj të bëjë ato të shkojnë larg më shumë e dyshimtë se më parë, por ato janë të shkruara dhe të përditësuar nga unë – dhe vetëm mua – me shumë përvojë pas saj për të përmirësuar evolucionin e studentëve që duan të realizojnë veten në spiritualitetin e tyre dhe jo vetëm. Hapat janë të nevojshme për të ndarë mësimet dhe të bëjë të qartë për studentët vlera e çdo teknikë dhe çdo hap mësime, duke qenë në gjendje për të kuptuar dallimin dhe peshën e secilit që ju nuk mund të krahasohet apo të vënë në një nivel me të tjerët, sepse çdo dokument është e gjatë një e mëparshme me qëllim që ta çojë studentin në një ndërgjegje më të lartë, herë pas here, hap pas hapi. Hapat janë të rregulluar dhe të përditësuar periodikisht me qëllim për të bërë e duhur, dhe më të kuptueshme evoluimin e çdo pasazh kështu që ka kohë për të asimiluar konceptet e shprehura në secilin dokument; në të vërtetë, mund të shihni se çdo artikull është numëruar, veçanërisht për shkak se studenti e kupton se duhet të lexohen me kujdes në mënyrë që të kuptojnë më mirë domethënien e secilit. Edhe pse dikush mund të mendoj se për shkak se hapat e parë dhe të dytë janë të arritshme për të gjithë të drejtë tani, janë më pak të rëndësishme se hapin e tretë e cila është megjithatë vetëm të jetë i hapur pak nga pak, në fakt, qëllimi është vetëm e kundërta: e para dy nivele janë me rëndësi thelbësore, pasi ato janë bazat që do të formojnë aftësitë psikike që më pas, në nivelet e mëvonshme, do të thellohen edhe më mirë. Për shkak se dy Hapat e parë janë thelbësore, ata ishin të hapur për të gjithë me qasje të menjëhershme dhe urgjente do të shtoja, në mënyrë që përdoruesit menjëherë mund të kuptojnë se çfarë është, ajo që merret me Akademinë, se si ata janë të menaxhohen mësimet dhe të gjitha ato që ne duhet të dimë. Pas kësaj, nëse përdoruesi është i interesuar të vazhdojë me këtë rrugë praktike, ai do të vazhdojë të marrë qasje të reja për të lexuar dokumente të hapave më të përparuar.

Faqja 5 nga 10

Është e qartë, nga 3 hapat e ardhshëm do të ketë gjithnjë e më shumë dokumente interesante, por ato nuk do të kishin vlerë nëse nuk i vunë në praktikë dy hapat e parë. Në fakt, qëllimi i saj është vetëm për të bërë të qartë për përdoruesit që nuk varen nga e lexuar këtë duke menduar se kjo është që të zgjojë tyre: është praktika, e cila është arsyeja pse kemi lënë të kalojnë kohë në mes të një dokument dhe të tjera, për të lejuar studentët që të përdorin atë kohë për të praktikuar dhe kuptuar se leximi i dokumenteve pa praktikuar ato nuk ka shumë kuptim. Unë jam i vetëdijshëm për faktin se studentët, duke parë dy hapa e para plotësisht të arritshme menjëherë, gllabërojë ato si në qoftë se ata të ngutemi për të marrë në fund të çdo gjë, por e vetmja leximin e artikujve nuk është e mjaftueshme që të zhvillohet dhe kjo është arsyeja pse unë rekomandoj që ju lexoni ato, por pastaj lexoni ato përsëri në ndërkohë ju praktikuar teknikat e mësuara në këto dokumente, në vend të në një nxitim për të lexuar hapin e tretë dhe të ankohen për nuk ka lëshuar menjëherë në qoftë se ajo ende nuk e ka mësuar edhe për të medituar, i cili është 1 hap! Rastësisht, pasi që dy hapa e parë “urgjente”, kjo është normale dhe kjo është e drejtë që të jetë kurioz për të lexuar shumë nga një nxitim nga etja për dije, dhe kjo është e mirë të mos humbasë ndonjë dokument, pa pritur për të shijuar atë shumë, kjo është arsyeja pse ato u bënë publike menjëherë: nëse nuk lexoheshin menjëherë, nuk do t’i liroheshim menjëherë! Por nga 3 hapa në ndryshimet e programit, sepse është koha për të kuptuar se vetëm leximi nuk është më i mjaftueshëm, ne duhet të zbatojmë në praktikë atë që kemi mësuar në hapat e mëparshëm.

Student: Pyes veten, megjithatë, pse ndarja e hapave … për shembull ato që nuk janë të arritshme.

Angel: Ndarja e hapa nuk ka një qëllim të fshehtë apo se ajo do të jetë në dispozicion të shumë pak të zgjedhur. Hapat e parë janë të dallojnë nivelet e vështirësisë së teknikave dhe koncepteve që janë mësuar brenda çdo dokument. Në qoftë se një student i ri filloi të studiojë 5 hapat e pa edhe praktikë 1, disa ditë më vonë do të ankohen se hapi i pestë nuk funksionon, është e kotë, ajo nuk vlen asgjë. Në fakt, 5 hap është shumë i rëndësishëm dhe funksionale, por vetëm me një përgatitje të gjatë nga nivelet e para që ju mund të praktikoni atë mirë, sepse në qoftë se ju nuk mund të meditoni dhe pastaj të marrë pushtetin, as kurë ju do të dini të energjisë në nivele të larta apo praktikuar shumë teknik më të avancuar, por ende nuk e di se si të bëjë asgjë dhe të japin fajin për mua ose teknik. Ndarja Hapat për më tepër ka një vlerë të rëndësishme të skimming, sepse në qoftë se ju nuk jeni të gatshëm për të medituar dhe praktikë për shkak të mungesës së dëshirës apo interes, ka shumë të ngjarë që ju nuk do të jetë në pritje për qasje ACD në hapin 5, sepse ju nuk do të duan të praktikojnë jo edhe atë! Pra, ajo është e dobishme nga një bazë skimming dhe pastaj të kalojnë në shkuma e tjera që do të pasojnë, për shembull diferencuar i cili po tregon përkushtim dhe praktikë nga ata që nuk do të kuptojnë fare teknika të caktuara dhe disa koncepte mësohen edhe duke u shkruar për një kohë të gjatë. Në fakt, siç thashë, është jo të regjistruar në vend për të bërë automatikisht Awake, por kjo është përpjekja e vazhdueshme në duan për të zgjuar, që e bën rezultate të caktuara. Sepse unë nuk e identifikojnë jetën tuaj nga avatar tuaj, ju mund edhe të ketë llogaria juaj regjistruar në faqen tonë që nga viti i kaluar, por në qoftë se ju nuk e kam praktikuar teknikat për mua që të vazhdojë të jetë një student i ri i cili kurrë nuk ka praktikuar. Ato janë fakte që numërimin. Për më tepër, të gjithë kanë të kuptuarit e tyre të kohës, kështu që do të ishte e padrejtë për të mbajtur të njëjtin nivel si njerëz që nuk e praktikojnë dhe nuk e kuptojnë koncepte të caktuara me ato që vazhdimisht të praktikuar dhe menjëherë kuptojnë konceptin ekspozuar në nenet. Në mënyrë të qartë, ata që nuk e kuptojnë ata, ajo është e mirë për të mbajtur një pak ‘më shumë në nivelet që ka ende për të kuptuar, ndërsa ata që janë më të aftë për të kuptuar dhe ka tejkaluar tashmë nivele të caktuara mund të shkojnë përtej këtyre çështjeve të jetë në gjendje të dinë detajet më shumë. Prandaj nuk është për të kuptuar se unë nuk e kontrollojnë jetën e anëtarëve ACD, ai mund të praktikojnë atë, ndoshta jo praktikuar, kështu që një student nuk mund të praktikojnë aq sa unë e di dhe për të marrë në hapin 4 sipas moshës dhe sjellje të mirë por në një pikë ai do të bëj që të kuptoj se nuk po e mban lart, se teknikat dhe përvojat e mia tregohet në dokumente janë më të fortë se ai, dhe do të kuptojë se kjo është e padobishme për të shkuar në qoftë se ju ende nuk e kanë asimiluar mirë hapat e parë të këtij evolucioni. Pse? Pse nuk meditoni.

Faqja 6 nga 10

Nëse dikush nuk praktikon, ai kurrë nuk do të kuptojë përvojat dhe teknikat e mia, sepse ato do të ishin vetëm fjalë që ai nuk do ta pranonte si fakte, duke mos pasur kurrë përvojën e tyre. Kjo është arsyeja pse praktika është kaq e rëndësishme. Ka shumë të ngjarë që ai të mos e kuptojë këtë mekanizëm dhe do të besojë se është e padrejtë të mos i japë atij qasje në dokumentet më të avancuara, sepse në thelb “ai vetëm donte t’i lexonte ato” dhe nuk ka asgjë të keqe, problemi do të lindë kur ai nuk arrin të qëndrojë në hap me të tjerët dhe për të praktikuar teknikat e mia, duke mos përfshirë edhe një pjesë të vogël të projektit të madh të evolucionit që po realizojmë.

Student: Por pse jeni të interesuar për skimming njerëzit?

Angel: Sepse nëse të gjithë njerëzit e lexojnë Hapin 5 edhe pa e praktikuar 1, ata do të ankoheshin për mua që të mos ishin në gjendje të praktikonin teknikat, edhe pse është faji i tyre nëse nuk i kuptojnë ato dhe jo vetë teknikat. Qëllimi im është që njerëzit të ndihen të kënaqur me këtë rrugë dhe për ta bërë këtë unë duhet t’i motivoj ata të praktikojnë, përndryshe do të ishte e padobishme, një dështim total. Një trajner sportiv duhet të motivojë që të luani sport nëse qëllimi juaj është të humbni peshë, ju nuk mund ta humbni peshën me pilula magjike. Sigurisht, ka shtesa që ndihmojnë, por pa sport dhe një dietë të shëndetshme nuk punojnë aspak! Pse njerëzit ankohen për mosfunksionimin e tyre? Për shkak se ata nuk praktikojnë sporte dhe gëlltisin tableta të bindur që mund të bëjnë mrekulli, duke vazhduar të hanë si derra. Pastaj ata do të zhgënjehen që të mos humbasin peshë dhe do të fajësojnë joefikasitetin e atyre shtojcave. Pra, trajneri sportiv duhet t’ju shtyjë të lëvizni dhe të ndryshoni stilin e jetës tuaj duke ju bërë djersë, në vend që të bëni që të mashtroni se do të ishte e mjaftueshme për të marrë një tabletë magjike. A e kuptove shembullin? Pa praktikë të vazhdueshme ju nuk do të jeni në gjendje të kuptoni edhe nivelet më të ulëta.

Student: Unë jam student i ACD disa muaj por mendoj se e kuptoj se ACD është një rrugë shpirtërore për të gjithë, por në një kuptim për disa, sepse pak janë të gatshëm të kuptojnë dallimin e madh në perspektivën që na duhet të na tregoni. Unë e kuptoj se faqja është e arritshme për të gjithë, por a janë teknikat e përshtatshme për të gjithë?

Angel: Teknikat që unë mësoj janë të përshtatshme për të gjithë ata që janë në gjendje të kuptojnë dhe duan. Teknikat në hapa nuk bëjnë asgjë, përveç se të mësojnë mendjen tuaj për të kryer veprime psikike të natyrshme për qeniet njerëzore, të cilat me kalimin e kohës lanë të bien në gjumë duke harruar ekzistencën e tyre, por që gjithmonë kanë mbetur atje. Megjithëse sot quhen “aftësi paranormale”, në realitet ato gjithmonë kanë qenë të natyrshme. Teknikat janë të përshtatshme për të gjithë ata që kanë qartësi mendore dhe mund ta njohin fantazinë nga realiteti. Ata që marrin drogë ose të marrë drogë për shkak të paqëndrueshmërisë së tyre mendore, kanë tendencë të kenë probleme në suksesin e të dhënave, sepse ata ngatërrojnë realitetin me fantazi, vetëm për suggestionarsi, edhe duke krijuar probleme për veten dhe të tjerët. Për shkak se kjo rrugë nuk do të zhvillohet fantazi apo sugjerim, por ai dëshiron të arrijë përvojat reale dhe fizike për njerëzit që e kalojnë atë, ju duhet të kuptojnë nëse ju jeni në gjendje për të mbajtur kthjelltësi dhe mendje e shëndoshë të mjaftueshme për të të jetë në gjendje të njohin realitetin nga fantazia. Unë e kuptoj se për përdoruesit e rinj kjo temë mund të duket kaq e çuditshme, por përvojat që unë dhe qindra studentë tregojnë në këtë faqe janë reale dhe kanë ndodhur me qartësi të plotë mendore pa përdorur droga, alkool, hallucinogens, apo substancave të tjera të dëmshme për shëndetin tonë mendor dhe fizik, e cila është arsyeja pse unë dua që të gjithë nxënësit janë në gjendje të kuptojnë me qartësi se çfarë përvojat janë reale dhe që ato janë mendimet dhe fantazitë e krijuar në mendjen e tij.

Faqja 7 nga 10

Nëse papritmas një objekt pranë jush do të zhvendoset, kjo do të ishte e vërtetë, por nëse përpiqesh të imagjinosh se një objekt ka lëvizur, megjithëse nuk ka bërë të vërtetë, kjo do të quhet fantazi. Brenda ju e dini se çfarë është fantazi dhe çfarë është realiteti, nuk mund të hutoheni, sepse jeni në gjendje të dalloni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë nuk është, ndjeshmëria juaj mendore e lejon atë. Që ka marrë drogë, edhe ata që supozojnë, ata që marrin drogë psikotrope, ilaqet kundër depresionit apo droga të tjera të rënda, ka tendencë të mos e njohin të vërtetën nga sugjerimin tuaj, ndonjëherë ëndrrat konfuze me realitetin. Kjo është e rrezikshme për shkak se ajo çon njerëzit të shpikë përvoja që nuk kanë pasur, deri atëherë humbasin seriozitetin edhe të njerëzve që ata me të vërtetë kanë përvojat reale në qartësi të përsosur e mendjes, por për shkak të tyre do të përfundojë nuk u besuan. Ajo duhet të them se shumë njerëz, përmes meditimit, kanë ndaluar duke marrë drogë duke përfshirë gabim të rëndë, dhe unë jam krenar që në mesin e studentëve të mi ka edhe shumë njerëz të cilët me anë të meditimit ACD vendosur për të ndaluar marrjen e ndryshme llojet e drogave për të pastruar plotësisht si në trup dhe në mendje. Prandaj, teknikat janë absolutisht të përshtatshme për të gjithë, sepse nuk i dëmtojnë askënd, por jo të gjitha janë të përshtatshme për teknikat, sepse ju duhet të jeni të shëndetshëm për të jetuar në mënyrë paqësore. Spiritualiteti, meditimi është një mënyrë jetese pozitive dhe relaksuese, nuk duhet të vënë ankth ose frikë për njerëzit që praktikojnë për shkak të paqëndrueshmërisë së tyre mendore, ose jo ata do të praktikojnë mirë dhe është e drejtë që ata të ndaluar menjëherë praktikën, sepse ajo do të mirë për ta dhe nuk do të na bënte që ne të duronim sugjerimet, ndikimet, negativitetin e tyre që do të ngrinin krye kundër nesh.

Student: Në një pikë të caktuar, a do të paguhen hapa më të lartë?

Angel: Çdo hap i vetëm dhe çdo përmbajtje e vetme brenda hapave është plotësisht i lirë, nga hapi i parë në hapin e fundit. Siç kam shkruar në rregullore, siç shkruaja në prezantim, siç kam shkruar kudo, gjithçka që unë mësoj është plotësisht e lirë dhe e bëj me krenari të madhe dhe evolucion mendor.

Student: Unë e admiroj shumë atë që ju bëni dhe unë ju respektoj si një person më shumë se kushdo tjetër. Mund të gjeja në mes të dokumenteve mësimet që kisha gjetur në rrugë të tjera shpirtërore, me dallimin se kisha për të paguar qindra euro për t’i lexuar ato, por ti i mëson këtu të gjithë falas! Natyrisht, kjo është e pabesueshme, sepse nuk jemi mësuar me këtë luks dhe sa më shpejt që ofrohet, ne tentojmë të jemi të trembur, vetëm nga frika, na duhet të na falësh. Ajo që më befasoi më së shumti ishte se përveç mësimeve të ngjashme me diku tjetër unë kam për të paguar për të e di kur unë shumë mirë mund të vijnë tek ju dhe lexoni ato për të lira, në ACD kam gjetur më shumë materiale dhe më shumë teknike se sa në rrugë të tjera Asnjëherë nuk gjeta, madje as nuk dëgjoja. Më duhej të paguaja shumë para për të mësuar të shihte atmosferën, pastaj arritët dhe shpjegove se si t’i shihje shtresat e sipërme dhe jo vetëm të bardhën e parë, pa pyetur asgjë në këmbim. Unë kisha për të paguar aq shumë për të marrë pjesë në klasa meditim, i cili tregoi edhe shpirtërore si diçka për disa, duke na bërë të paguajë çdo takim, pasi duke e çuar këtë meditim shitur si diçka e rrallë dhe e vështirë për të gjetur, si në qoftë se askush tjetër përveç tyre e dinin meditim. Gjëja e parë që mendova, arriti në ACD, ishte: sa para hidhen larg! Këtu mësojnë të njëjtat gjëra falas! Atëherë pyetja ka evoluar, sepse nëse lexoj artikujt e parë lexoj se gjërat e përsëritura tashmë kanë thënë diku tjetër, duke vazhduar me leximin kuptova se sa materiale të reja po e mbushni jetën time: teknikat dhe përkufizimet që nuk i njihja kurrë, shumë më pak të kuptueshme. Për shembull, duke njohur Matricën për mua dukej heroike, por në sajë të shpjegimit tuaj, me njohuri që na ofrojnë çdo ditë dhe shpjegime të thjeshta dhe të hollësishme që ju ekspozuar në hapat e tua, unë tani mund të them se ju e kuptoni cos ‘ është Matrica.

Faqja 8 nga 10

Çfarë mësimi shkon përtej mësimeve tipike dhe kjo më bën të kuptojë se sa shumë eksperiencë e vërtetë që ju keni pasur në vite, unë jam mësuar të njohin që flet nga përvoja e tij nga altoparlanti për të kaluar në atë që të tjerët kanë thënë nga ana e tij. Pra, pyetja ime është: si e keni fituar dëshirën për të gjetur një Akademi të zgjimit shpirtëror?

Angel: Para së gjithash ju falënderoj për komplimentet që gjithmonë vlerësohen dhe vlerësohen. Projekti im do të jetë ndryshimi që në të kaluarën ishte normaliteti, por që sot duket diçka surreal. Unë jam duke iu referuar faktit se spiritualiteti është diçka që i përket jetës sonë dhe zotëruesit shpirtërorë janë ata që duhet t’ju udhëheqin për të njohur veten dhe atë që është brenda jush, me mençuri dhe bujari. Kjo është pikëpamja ime. Në të kaluarën, kur mjeshtrat e mëdhenj i mësonin teknikat e tyre pasuesve të tyre, ata nuk kërkuan para ose pasuri, por thjesht kërkuan që të angazhoheshin për të mësuar se çfarë duhej t’i tregonin pa humbur kohë. Mësuesit ishin shumë të durueshëm, duke duruar ankesat e nxënësve pa humbur shpresën tek ata, pa humbur durimin me ta. Në të njëjtën kohë ata ishin shumë të rreptë sepse dëshironin të mësonin se si të jetonin teknikat, jo vetëm si t’i praktikonin ato. Për të cilat studentët u nderuan aq shumë sa të ishin në gjendje të ndiqnin ata mjeshtra që vendosën në mënyrë spontane të bënin oferta, të cilat mund të ishin pasuri, dhurata, ushqim. Zotëtarët nuk u paguan, por ata gëzonin shëndet të plotë ekonomik dhe material falë njohjes periodike të nxënësve të tyre, jo vetëm një herë në jetën e tyre. Sot gjithçka është e ndryshme. Mësuesit e sotëm nuk duan të ndihmojnë, të mësojnë, të bëjnë njerëzit të rriten dhe të pjeken, për t’i bërë ata të mençur. Mësuesit shpirtërorë sot nuk bëjnë asgjë në të gjitha, nuk ndihmojnë lirë për shkak se ata nuk kanë asnjë interes në të ndihmuar të tjerët të huaj të plotë, nuk ndihen nën presion për të bërë këtë botë më të mirë, por vetëm për të mbushur xhepat e tyre, pastaj i shesin ndihmën e tyre në këmbim të paratë që janë pasuria e sotme. Për fat të keq, këtu ata vijnë në lojë të dy anët e gabimet: mësuesit janë të gabuara për të mos për të mësuar bujarinë e vërtetë, mirësinë e vërtetë dhe përulësi të vërtetë me faktet, apo tre cilësi që duhet të demonstrohet nga shembull praktik, por vetëm flasin me fjalë; kështu që është e qartë se kërkesa për para për të ndihmuar dikë nuk është më bujaria, sepse po shesin një produkt që konsumatori po paguan.

Brezat nuk mund të shiten sepse është falas. Prandaj, që nuk ka dëshirë për të mësuar dhe të presim, preferojnë për të kërkuar para për studentët, ose më mirë, për klientët e tyre, kështu që të paktën mund të ndihen nën presion nga një motivim i mirë për t’iu përgjigjur me edukatë të njerëzve të cilët i referohen atyre, pa humbur durimin e tij pas dy sekonda bisedimesh. Shpesh as paratë nuk arrijnë t’i mbajnë të qetë, në fakt arrijnë ta humbin durimin dhe t’i trajtojnë keq klientët e tyre edhe pse paguajnë për t’u kënaqur. Studentët fakt, ose më mirë klientët, ata mendojnë më shumë taksa janë shifra të paguajë, aq më i madh disponueshmërinë e zotit të tyre, si në qoftë se ai nuk mund të zgjojë ata se ata duhet të bëjnë asgjë. E pra është e qartë, zotërit na bëjnë të besojmë tek klientët e tyre, kështu që do të jetë më e lehtë për t’u paguar pa shumë histori. Nga ana tjetër, ne kemi nxënësit të cilët preferojnë të paguajnë kaq shumë para që të pretendojë që të ketë çdo gjë në të njëjtën kohë (për shembull, një shërim nga zotëria e tij, edhe pse ajo do të zgjasë një kohë shumë të shkurtër apo përgjigje të menjëhershme për pyetjet e tyre edhe kur ata nuk do të jetë e vërtetë dhe të sinqertë) dhe të mendojnë si sot biznesi dëshiron që arsyet, duke menduar se sa më i lartë të jetë çmimi për të paguar, aq më mirë cilësia e produktit, kështu që nëse çmimi do të jetë më i ulët do të thotë se ajo është me cilësi të ulët. Zotërit e vërtetë e vjetër nuk ka paguar, sepse ata mësojnë evolucionin me përulësi, në fakt mësimet e tyre ishin më të mirë, sepse ata e dinin se ju nuk mund të mësojnë përulësi dhe bujari, duke pretenduar për t’u paguar shtrenjtë. Këtu flasim për të kuptuar kuptimin e termave. Nxënësit vërtetë kuptuan mësimet e tyre dhe sakrificat e tyre, kështu që ata ishin spontan në sjelljen e dhuratave për zotërinjtë e tyre. Nga ana tjetër, sepse njerëzit sot ngatërruar shërbim falas me një shërbim me vlerë të vogël, sepse sot ajo që ka rëndësi është e para dhe numërimin nuk ndjenjat dhe vlerat mendore, një shërbim i ofruar nga përulësia e vërtetë dhe bujaria është vlerësuar, por jo frikë.

Faqja 9 nga 10

Nëse diçka nuk mund të paguhet, na frikëson, për këtë arsye është shumë më e lehtë të marrësh një kurs pagese sesa një të lirë, sepse kur paguan, ke pushtet mbi njerëzit që po paguash, ndërsa kur nuk pagon, do të thotë këta njerëz ata janë të lirë nga zinxhirët tuaj dhe ju nuk ndiheni më aq të fuqishëm, diçka që nxit në ju që ju nuk e kuptoni. Kjo ndjenjë të çon në pyetjen tënde: “si mund ta dalloj veten, të bëhem e rëndësishme për mësuesin tim, ta bëjë atë të kuptojë sa e çmoj atë që më mëson?”. Ju bën të ndiheni të dobët, sepse nuk mund ta nënshtroni mësuesin tuaj, nuk mund ta lidhni atë nëpërmjet parave, nuk mund ta detyroni atë që ta përshpejtojë shtegun tuaj ose t’ju mësojë atë që nuk jeni gati ta kuptoni, prandaj në atë moment jeni të detyruar të evoluojnë dhe kuptojnë se duhet të punoni shumë për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe t’i tregoni atij se ai nuk po harxhon kohën e tij me ju, ose heq dorë nga gjithçka dhe kërkon një rrugë të paguar, sepse është shumë më e lehtë për t’u pamësuar nga një mësues i paguar i cili do t’ju mbushë fjalë të rreme dhe jo të meritojnë evolucionin shpirtëror me fuqinë e tyre. Qëllimi im është të kthej traditën e lashtë të mësimdhënies. Për këtë arsye unë nuk kërkoj dhe nuk kërkoj para, që është shumë ndryshe nga mos pranimi i saj. Me këtë unë nuk po kritikoj njerëzit që vendosin të kërkojnë para për shërbimin e tyre, sepse duke qenë brenda, unë e kuptoj saktësisht se sa të larta do të jenë shpenzimet për të mbajtur faqen online, për të udhëtuar dhe për të njohur studentët të jetojnë, dhe sa tjetër. Studentët nuk e kuptojnë se sa e shtrenjtë është të mbajnë gjithçka në këmbë, duke menduar se një faqe në internet nuk ka shpenzime, ose që puna jonë që përfshin një staf shumë të madh nuk ka asgjë për të humbur, edhe nëse “koha është para” dhe ne i kushtojmë shumicën e kohës tonë studentëve, pa marrë asgjë prej tyre. Megjithatë, qëllimi im kryesor është të zgjojë njerëzit, atëherë ata do të vendosin se çfarë të bëjnë dhe nëse duhet të bëjnë diçka, por donacionet e tyre (qoftë para, ushqim ose dhurata materiale) do të jenë gjithnjë spontane dhe kurrë nuk do të imponohen. Ju nuk do të gjeni një student të vetëm në ACD i cili ka gjasa të mos marrë fundin e muajit, sepse ai është i detyruar të paguajë Akademinë për mësimet e tij, sepse ACD ofron gjithçka falas. Përkundrazi, e dini se sa e vështirë është për njerëzit që ndjekin mësimet e paguara dhe që çdo muaj e gjejnë veten duke u përballur me frikën se nuk janë në gjendje të ndjekin kursin për shkak të mungesës së parave. Jam jashtëzakonisht krenar për zgjedhjen time të jetës që ka vazhduar me vite, sepse vendimi që kam marrë, në lidhje me shërbimin falas që unë ofroj, më lejon të zbuloj se çfarë është dhe përhapja e tij në të tjerat me të shembullin tim, jo ​​vetëm me fjalë. Ndërkohë, unë mund ta di personalitetin e vërtetë të njerëzve që shumë të tjerë kurrë nuk do të dinë. Ju e dini, kur njerëzit paguajnë, të gjithë duken bukur në sytë e atyre që i shikojnë ato, por kam mundësinë të njoh personalitetin e vërtetë prapa maskës së parave dhe njëkohësisht mund të prezantoj veten me atë që vërtet jam, pse më tepër se të prezantohem fjalët, prezantoj veten me faktet dhe me shembullin që jap çdo ditë. Synimi im është i vërtetë, kaq shumë kanë frikë nga unë.

Student: Cfare ju ka motivuar te shkoni deri tani, domethene te perhapni njohurite tuaja per studentet, ne vend qe te ndaleni ne ide te thjeshte?

Angel: Para së gjithash, vullnet. Ndërmjet të menduarit për një ide dhe të marrësh nën të për ta bërë atë të ndodhë ka kaq shumë ndryshime dhe çdo ditë mund të ndryshojë diçka për t’ju ndaluar ta kuptoni ose t’ju ndihmojë të përfundoni projektet tuaja. Unë kam qenë i vetëdijshëm se diçka ishte e gabuar në këtë shoqëri, por në vend se të ulen ende besojnë se më e mirë unë mund të bëja ishte të kritikojnë, unë kam qenë i zënë për të provoni, të paktën të përpiqet për të ndryshuar diçka. Sot mund të them se kam bërë përparim të mirë, megjithëse jam i sigurt se jam ende në fillim të një evolucioni të madh në masë. Natyrisht, ditët e para nuk dinin rezultatet që do të vinin, kështu që veprova pa e ditur se si do të shkonte, por dëshiroja të provoja, të paktën të përpiqesha. Kur ju filloni një projekt ky i madh nuk ka asnjë siguri në anën tuaj, ju nuk e dini se si do të përfundojë, ose në qoftë se ndonjëherë shkon përmes, por ndjehen brenda jush që është gjëja e drejtë për të bërë dhe se vetëm një justifikim është shumë e vlefshme për të motivuar që të përballeni me çdo pengesë që ju përballoni përpara se të përpiqeni të ndaloni.

Faqja 10 nga 10

Nëse nuk ka siguri në këtë jetë është injoranca që të çon në shkatërrimin e planetit, kështu që është e rëndësishme groped për të edukuar njerëzit të paktën në mënyrë themelore, sepse ajo mund të ju mbrojë nga manipulimi keqe dhe mund të mbani mend se në çdo situatë të tyre jeta gjithmonë ekziston një zgjedhje, nuk ka kurrë fund dhe kjo është ajo. Ajo që më bëri të vendosë për të tjerët le të dinë në lidhje me njohuritë e mia në vend tenermele ngushtuar morbidly, ishte kthjelltësi për të njohur se sa njerëz janë pushim të luftojnë, për shkak të lodhjes se manipulimi mendor ne jemi transmetimit. Robotizimit e rutinës sonë ka qenë i studiuar për shekuj me radhë për të na sjellë të pranojë moshën e re të paraqitjes që po ndodh sot, ku më shumë dhe kemi bërë vetëm njëjtat veprime të përditshme dhe nuk e thyejnë myk, që të na shkëpusin nga ndryshimet që ata duan të imponojnë në jetën tonë, duke i bërë ata të pranojnë ato pa e kuptuar atë. Ajo që drejton mua për të bërë gjithçka që është duke shpresuar për të anulluar robotizimit të personave të njeriut, duke i bërë ata të zgjuar para se të ndodhë dëmi i madh. Ne jemi ende në kohë për t’u kthyer njerëz psikike dhe jo të bëhemi skllevër njerëzish.

Student: A keni plane të ardhshme për faqen aktuale? A mendoni se do ta ndryshoni?

Angel: Po absolutisht, kam shumë projekte për të cilat po punoj dhe do t’ju lejoj të merrni pjesë vetëm kur puna është e përfunduar. Vendi është vazhdimisht në evolim dhe bukuria nuk ka mbërritur ende! Por unë nuk dua të parashikoj asgjë, po punojmë shumë. Ajo që unë mund t’ju them, dhe se ne jemi të hapur për këshilla dhe grafika funksionale, kështu që nëse ju doni të propozojë disa ide të reja që ne jemi të gatshëm për të dëgjuar.

Student: A mendoni se Akademia është e pranishme nga disa, nga shumë, nga shumë njerëz ose në mënyrë të balancuar?

Angel: Njerëzit nuk janë shumë, mendoj se gjithçka është e balancuar. Vendi është shumë popullor dhe shumë njerëz flasin për ne, është e përhapur në të gjithë Italinë dhe jashtë vendit, kemi përdorues nga e gjithë bota. Ne duhet të konsiderojmë se shumë përdorues të lexojnë dhe të ndjekin të mos regjistroheni për të, sepse një shumë e materialit ACD është gjithashtu e hapur për jo-regjistruar dhe kështu nuk do të ndjeni nevojën për të regjistruar. Në fakt site anëtarësimit ofron përparësi të shumta, të tilla si të qenit në gjendje për të përmbushur përdoruesit e tjerë të regjistruar, duke qenë në gjendje për të komunikuar me ta dhe të bisedoj, për të të treguar përvojat e tyre shpirtërore në grupe dhe pastaj të marrin këshilla apo konfirmimin nga persona të tjerë hynë, dhe kështu me radhë . Disa njerëz nuk janë të interesuar në grupin e vetë por vetëm për mësimet e mia, kështu që unë vetëm le të gjithë e bëjnë zgjedhjet e tyre dhe në qoftë se dikush dëshiron të ndërmarrë hapat në mënyrë të vetmuar mund të sigurtë të bëjë kështu pa regjistrim paraprak. Në mënyrë të qartë, megjithatë, jo të gjitha hapat janë të hapur për jo-regjistruar, kështu që nëse ju dëshironi të shkoni lexim më të thellë ato më të larta duhet të regjistroheni, por ka nga ata që janë të kënaqur nga të parët. Abonentë në këtë faqe interneti mund të zgjidhni për të ndjekur nga një mësues privat, në mënyrë që mësimi i tyre do të jetë më e lehtë dhe madje edhe navigacion në faqen tonë të internetit do të thjeshtohet, sepse ata gjithmonë mund të pyesni stafin për ndihmë. Akademia është i madh dhe në rritje, në mënyrë që njerëzit vazhdojnë të regjistroheni në faqen e do të ketë nevojë për të zgjeruar dhe përmirësuar, kështu që ne përpiqemi për të qëndruar krah për krah me herë. Sigurisht ne do të dëshironim për të fituar shikueshmëri më shumë, kështu që ne duhet të bëjmë pak më shumë ‘të gjithë për të publikuar Akademinë dhe të bëjë atë të njohur për ata që kanë nevojë, ose për ata që janë të interesuar në rrugë që ne propozojmë. Ne të gjithë jemi shumë krenarë për atë që Akademia është dhe si do të evoluojë me kalimin e kohës.

Student: A mendoni se do të ketë shumë lajme në afat të gjatë?

Angel: Unë jam i sigurt. Nuk më pëlqen jeta monotone as nuk e dua këtë për të ardhmen e Akademisë, prandaj me siguri absolute do të ketë shumë risi për shkak të evolucionit tim, shkollës së mendimit dhe gjithashtu studentëve që janë pjesë e saj! Do të jetë kënaqësi.

Nëse dëshironi t’i ekspozoni pyetjet dhe kuriozitetet tuaja për mua ose stafin tim, mund të na shkruani duke renditur të gjitha pyetjet dhe ne do t’i përgjigjemi mësimit tjetër. Zgjimi i mirë!

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19944) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 10 nga 10. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]