Disponibile in:

63 – Cila është Aura – Ju shmangni shumë probleme! (3 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Aura jonë, si dhe fusha jonë e energjisë, mund të ndryshojnë me kohën në varësi të përvojave të jetës që jetojmë, në varësi të mënyrës sesi ne praktikojmë dhe në bazë të ndikimeve energjike që marrim nga jashtë. Kjo është nga njerëzit e tjerë, nga entitetet, nga vampirët, nga larvat, etj. Aura e çdo personi të vetëm, e çdo qenie të gjallë dhe e çdo objekti, megjithatë, gjithashtu mund të ndryshojë nga një moment në tjetrin, nëse goditet nga një forcë superiore që vepron mbi të. Për sa kohë që jetojmë të pavetëdijshëm për aurën tonë, ajo mund të ndryshojë rrënjësisht dhe nuk e kuptojmë se çfarë ka ndryshuar edhe pas vitesh. Mund të na ndodhë të vuajmë një ndikim të fortë negativ, i cili do të shkojë drejt shpimit dhe prishjes së atmosferës sonë, por kurrë nuk mund ta vërenim atë, ashtu siç nuk e vërejnë të gjithë njerëzit e tjerë jo praktikë. Për shembull, punëdhënësi juaj, kolegu juaj ose fqinji juaj mund të bien në një depresion akut pothuajse gjatë natës, të marrin fatkeqësi të mëdha dhe ndryshime në jetën e tyre, dhe kurrë mos të vini re se kjo negativitet është hynë në jetën e tyre për shkak të atmosferës së shpuar që u godit nga diçka.

Derisa t’i kushtojmë vëmendje atmosferës sonë, mund të mos e kuptojmë se çfarë po ndodh në të, dhe për këtë arsye në jetën tonë. Të qenit i vetëdijshëm për aurën tonë na lejon të parandalojmë çështje që përndryshe do të manifestoheshin menjëherë pas kësaj dhe atëherë do të ishte “shumë vonë” për të shmangur atë situatë. Sigurisht, gjithçka mund të zgjidhet dhe mund të praktikohet për të përmirësuar situatën, por diçka nuk mund të shmanget nëse ajo ka ndodhur tashmë. Nëse në vend të kësaj i kushtojmë vëmendje atmosferës sonë, madje mund të vërejmë diçka që do të ndodhë në të ardhmen, duke reaguar menjëherë për të parandaluar atë me të vërtetë materializuese. Kjo për shkak se shumë herë, ngjarjet negative (madje edhe ato të vogla) që ndodhin në jetën tonë, nuk janë raste të “fatit”, por burojnë nga energjitë negative të dërguara nga dikush. Këto janë energji që na godasin dhe na bëjnë të zbresim planet tona. Këto energji para së gjithash godasin atmosferën tonë, pas së cilës ata shpojnë aurën tonë për të qenë në gjendje të hyjnë në jetën tonë. Aura është si mbrojtja jonë natyrore që e mban negativitetin jashtë, në mënyrë që ata të mos mund të hyjnë në jetën tonë. Jeta jonë është një enë energjish, dhe nëse kjo është e mbushur me energji negative do të jetë e mbushur me fatkeqësi, probleme dhe vuajtje. Për pasojë, nëse këto energji arrijnë të shpojnë dhe pastaj të futen në aure, ata qasen në jetën tonë dhe materializohen në të si situata reale, duke konkretizuar problemin / ngjarjen negative që ata synojnë të na sjellin.

Megjithëse pamjet përfaqësuese, siç është ajo në fillim të këtij artikulli, tregojnë aurën si një lloj skicë shumë-shtresore me gjerësi rreth 40-50 cm jashtë trupit të njeriut, në të vërtetë aura është jashtëzakonisht më shumë të gjerë sesa e imagjinojmë. Do shtresë e atmosferës është shumë më e madhe dhe shpesh krahasohet me mënyrën se si vizatohet. Sigurisht që vizatimet e aurës duhet ta përfaqësojnë atë, duke arritur ta përmbajnë atë brenda një çarçafi, kështu që një i vogël i vogël është tërhequr, por aura është shumë më e madhe dhe më e gjerë nga sa mund ta imagjinoni. Ngjyrat, forma dhe detajet që ka secila aureë individuale, janë shumë më të bukura se ato që mund të vizatoni në një fletë. Pra, është shumë më mirë të keni përvojën tuaj, të mësoni të shihni aurën me sytë tuaj, sesa të fosilizoni imazhin e një vizatimi dhe të përfundoni duke zvogëluar njohuritë tuaja për idenë që keni për atë vizatim. Në këtë Akademi ne përpiqemi të përfaqësojmë aurat në mënyrën më të vërtetë të mundshme, por asnjë vizatim nuk mund të zëvendësojë kurrë emocionin që ju ofron të shihni aurën në nivele të larta dhe me sytë tuaj. Por siç është përmendur tashmë, shikimi i aureas është një llogari, ndërsa praktikimi mbi të për ta forcuar atë, për ta bërë atë më të fortë, kompakt, etj., Janë veprime që mund të kryhen pavarësisht nëse e shihni apo jo. Kjo do të thotë që të shihni aurën do t’ju ndihmojnë të përmirësoni disa fakultete të psikikës suaj, siç është aftësia për të parë energji aurike për dallim nga verbëria psikike që keni në këtë moment; por për të kryer teknika të tjera, të tilla si përforcimi aurik, ose nxjerrja e informacionit nga aura e njerëzve të tjerë, nuk është e detyrueshme të dimë se si ta shohim aurën.

Faqja 2 nga 5

Por mbani në mend se evoluimi i një fakulteti gjithashtu i ndihmon të tjerët të evoluojnë më shpejt, sepse të gjithë ata janë duke forcuar reciprokisht. Kjo do të thotë që, nëse mund ta shihni aurën në nivele të larta, kjo do t’ju ndihmojë të jeni më të aftë edhe në teknikat e përforcimit aurik, sepse do të keni një shtytje shtesë për të ditur se ku nevojitet energjia; prandaj, të shohësh aurën nuk është e detyrueshme në mënyrë që të praktikosh aurën me qëllim të njohjes së informacionit të caktuar, por sigurisht që ndihmon të jesh edhe më i saktë dhe i synuar. Shikimi i ngjyrave të aurës nuk do t’ju lejojë të “shihni kujtimet” e njerëzve, pasi kujtimet mund të zbulohen përmes teknikave të tjera, por jo përmes syve; sidoqoftë, të mësuarit për të parë aurën është si të forconi shqisat tuaja dhe të ulni rregullatorin tuaj, kështu që edhe teknikat e tjera të aurës do të jenë në gjendje të bëjnë më mirë. Për të mos përmendur se sa për të parë aurat është e dobishme për të përmirësuar vizionin tuaj të energjisë. Aura e tij nuk ndryshon nga momenti në moment, veçanërisht nëse mbajmë një rutinë mjaft të ngjashme gjatë gjithë ditëve të jetës sonë (dhe kjo nuk është gjithmonë e mirë). Por shpesh energjitë e jashtme ndërhyjnë që mund të shqetësojnë aurën tonë, duke çuar në negativitet ose pozitivitet brenda. Në varësi të asaj që na godet, mund të vijnë ndryshime të vogla ose ndryshime të mëdha shumë të forta për ne, në mënyrë që të destabilizojnë energjinë tonë aurike. Me fjalë të tjera, kur një energji nga jashtë, në rast se është negative, na godet shumë, ajo futet drejtpërdrejt në aureën tonë dhe, pra, në jetën tonë, duke sjellë ndërprerje dhe probleme të llojeve të ndryshme. A jeni të vetëdijshëm për ato periudha të jetës kur çdo ditë keni pasur problem të mendoni, çdo ditë një tjetër ose një ekstra, sikur të bën të ndjeheni të gatshëm ditën dhe natën? Ato periudha kur dukej sikur çdo ditë kishte ndonjë problem të ri apo ndonjë incident të ri për të menduar, që gati nuk po të linte të jetosh? Këtu, në atë periudhë ju goditi një energji negative, e cila hyri në jetën tuaj dhe prishi gjithçka. Shtë e vështirë të shpjegosh në dy rreshta se si e bëri atë, por me pak fjalë që energjia negative hyri në jetën tënde dhe, si një top Flipper, ai shpejt goditi më shumë pikë në jetën tënde (dashuri, punë, pasuri të përgjithshme, para) duke sjellë problemet në secilën prej tyre.

Do ta keni kuptuar sesi kjo energji, si një top i lëshuar, goditi në radhë të parë punën tuaj, në të cilën keni pasur probleme me kokën tuaj ose gjëra të tjera të ngjashme, më pas goditi marrëdhënien tuaj romantike dhe filloni të grindeni me partnerin . Menjëherë patët humbje të çuditshme ekonomike dhe të gjitha këto probleme ndodhën së bashku! Në ato momente ju nuk e kuptoni lidhjen sepse, me të drejtë, ju mendoni se nuk ka asnjë fije të përbashkët që mund të shoqërojë problemet që kishin me punën me problemet që kishin në familje; megjithatë është sikur dikush të ketë goditur të gjitha pikat në të njëjtën kohë, duke krijuar probleme për ju për çdo faktor që krijon jetën tuaj. Ja çfarë dua të them me energji negative që ju godet: se energjia negative hyn në jetën tuaj dhe godet çdo pikë që ju përfaqëson, përfshirë pikat e brendshme. Në fakt, në ato kohë kur keni pasur më shumë probleme të jetës së bashku, ishte në mënyrë të pashpjegueshme edhe koha kur keni pasur më shumë obsesione dhe mendime negative për veten dhe dekurajim për të ardhmen tuaj. Në sipërfaqe ata nuk kishin asnjë lidhje me të dhe ju menduat se çdo problem ishte i kufizuar në vetvete, sepse me logjikë nuk mund të gjesh një fije që mund t’i lidhë të gjitha këto probleme në një arsye të vetme. Kjo për shkak se ju nuk e kishit idenë e ekzistencës së aureas dhe si funksionoi!

Në ato kohë një energji negative ju goditi dhe arriti të depërtojë në aurën tuaj, kështu që shqetësoi sa më shumë pika të jetës tuaj për t’ju bërë të mallkuar dhe për t’ju bërë të ndjeheni nga fryma, duke ju detyruar të vraponi nga njëra anë në tjetrën për të zgjidhur të gjitha ato problemet tuaja Mund të ketë ndodhur që gjatë punës të keni pasur probleme, për shembull, shefi nuk pranoi t’ju paguante një muaj pune, dhe në të njëjtën kohë filloi të shfaqej një ortek i shpenzimeve të papritura që larguan shumë para.

Faqja 3 nga 5

Për shembull, makina u prish, ndërkohë makina larëse u prish, brenda disa ditësh një tub u prish dhe ju duhej të telefononit hidraulikun, dhe të gjitha këto shpenzime ndodhën brenda një ose dy jave. Si është e mundur që, në të njëjtën kohë kur ju keni probleme ekonomike nga ana e punës (shefi i cili nuk dëshiron t’ju paguajë, kështu që ai nuk dëshiron t’ju japë paratë) në të njëjtën kohë nga një pjesë tjetër e jetës tuaj ju jeni duke marrë para të tjera (si makina që prishet dhe ju duhet të paguani mekanikun), duke krijuar probleme ekonomike nga pika krejtësisht të ndryshme dhe të shkëputura midis tyre, por të destinuara të dy për të njëjtin qëllim (që do të thotë të ju bëjë të qëndroni pa para)?

Sigurisht që kurrë nuk do të mendonit se të gjitha këto gjëra janë të lidhura, sepse nëse makina prishet dhe ndërkohë makina larëse, e logjikës, ju mendoni se të dy makinat nuk janë të lidhura sepse njëra i përdor për udhëtime dhe tjetra është ndalur brenda shtëpisë; kështu që ju mendoni se asgjë nuk hyn! Në të njëjtën kohë, nëse shefi nuk pranon t’ju paguajë, dhe në të njëjtën ditë që makina juaj prishet, nuk do të mendonit kurrë se të dy gjërat janë të lidhura, sepse është e qartë se nuk ishte shefi juaj që e prishi atë. Atëherë, çfarë i lidh të gjithë këta faktorë me njëri-tjetrin? Energjia, dhe në këtë rast po flasim për energji negative që ju ka goditur, dhe si një rrokullisje po prek të gjitha pikat e jetës tuaj për të provuar t’i “prishni” ato, ose po përpiqet të krijojë probleme për secilën prej tyre. Kur një energji negative godet aurën tuaj, nëse fusha juaj e energjisë është shumë e fortë dhe rezistente, energjia negative mbetet e jashtme dhe nuk mund të depërtojë në jetën tuaj, prandaj nuk krijon ndonjë problem në faktorët e ndryshëm. Nëse në vend të kësaj aura juaj është e dobët, delikate dhe energjia negative është më e fortë në mënyrë që të keni mundësi të shponi aurën dhe të depërtoni në jetën tuaj, kjo do të fillojë të ndikojë në të gjithë faktorët që e përbëjnë atë, duke ju sjellë probleme në disa pika njëkohësisht . Ju mund të keni një grindje në shtëpi, menjëherë pasi tualet, dush ose lavaman dështon, makina nuk fillon dhe kur më në fund vendosni të largoheni këtu gjeni trafik çnjerëzor në rrugë, gjë që do ju bëjë të vononi për punë ku do të vuani një poshtërim tjetër serioz. A është e mundur që e gjithë kjo të jetë thjesht një rastësi? Sigurisht jo, sepse kur ndodhin situata të ngjashme, shumë anomale për të qenë normale, ti e kupton që diçka nuk është në rregull dhe nuk mund të shpjegohet me logjikë, nëse nuk e ke vetëdijen se ekziston një atmosferë dhe ka energji negativ që përpiqen të të godasin.

Ky shembull shërben për të bërë të kuptosh sesi energjia të ka goditur gjithmonë, megjithëse nuk e ke parë kurrë. Kështu që të kthehemi te aura, ai nuk ndryshon nga momenti në moment, veçanërisht nëse ne ruajmë një rutinë mjaft të ngjashme çdo ditë, por nëse energjitë e jashtme ndikojnë tek ne ata mund të shqetësojnë aurën tonë duke sjellë probleme në jetën tonë. Kjo do të thotë se në varësi të asaj që na godet, mund të ndodhin ndryshime të vogla ose të mëdha në jetën tonë për të cilën ne nuk ishim të përgatitur. Nëse jeni të vetëdijshëm për atmosferën tuaj, mund të ndjeni se diçka nuk është në rregull, edhe para se kjo “gjë” të hyjë në jetën tuaj. Në thelb, ju e ndjeni këtë energji që rrotullohet rreth jush, duke kërkuar një mënyrë në aurën tuaj. Nëse e gjen atë, ai hyn dhe si një top Flipper godet të gjitha pikat e jetës tuaj. Nëse ai nuk e gjen atë, ai nuk mund të hyjë, kështu që ai nuk mund të krijojë probleme. Derisa të mos jeni të vetëdijshëm për atmosferën tuaj, energjitë e jashtme do të përmirësohen nga ju, sepse do t’ju godasin derisa të krijojnë një vrimë të qasjes në jetën tuaj, kështu që ata do të bëjnë vullnetin e tyre mbi ju dhe nuk do të ndalen derisa të kenë arritur qëllimet e tyre. Përkundrazi, nëse filloni të bëheni të vetëdijshëm për aurën tuaj, duke praktikuar atë, ajo do të bëhet më e fortë dhe më e trashë, kështu që do të jetë më e vështirë për energjitë negative të hyjnë në jetën tuaj dhe të prishin atë. Po kështu, për sa kohë që nuk jeni në dijeni të atmosferës suaj dhe i kushtoni vëmendje zero, do të jetë jashtëzakonisht e lehtë për njerëzit përreth jush të vampirohen (vjedhin energji) nga aura juaj, sepse do të jetë e brishtë dhe e pambrojtur; dhe kjo ndodh shumë shpesh. Nëse praktikoni në atmosferën tuaj për ta bërë atë më të fortë dhe më të fortë, do të krijoni një lloj mbrojtjeje nga vampirët që do t’i parandalojnë njerëzit të ju thithin energjinë që ju takon dhe ju bëjnë të lodheni dhe të pafuqishëm për të luftuar.

Faqja 4 nga 5

A jeni në dijeni të atyre kohërave kur keni ndjenjën se diçka do të ndodhë në jetën tuaj? Shumë herë kjo ndjenjë është e drejtë, sepse po ndjen një energji negative që dëshiron të hyjë në jetën tënde. Nëse praktikoni, mbroni veten dhe meditoni, kështu do të ndodhë kjo situatë negative; nëse në vend të kësaj prisni, pa bërë asgjë, sikur të sfidoni fatin për të parë se çfarë do të ndodhë, ja si do të ndodhë të nesërmen apo edhe në të njëjtën ditë problemi për të cilin keni ndjerë ndjesinë do të ndodhë. Gjëja më e keqe është se ju do të harroni se e keni perceptuar atë! Kështu që, ju do të jeni kaq të zhytur në atë problem, duke humbur kohën tuaj për ta zgjidhur atë, do të harroni për ndjenjën që keni ndjerë dhe mundësinë që keni pasur për të mbrojtur veten tuaj, por që nuk dini të shfrytëzoni sa më shumë; në fakt problemi ka ndodhur. Përtej dëmtimit, ekziston edhe tallja, sepse përveç mbërritjes së problemeve – për shkak të faktit se aura ishte shumë e dobët për t’i mbajtur jashtë – do të ketë edhe talljet e rregullatorit, pasi do t’ju ​​bëjë të harroni përvojën dhe, herën tjetër kur ndodh një situatë e ngjashme në të cilën do të perceptoni ndjenjën e keqe, do të përsërisni gabimin e mos mbrojtjes së vetes për të parë se çfarë do të ndodhë, pothuajse e pabesueshme që diçka negative mund të ndodhë; dhe kështu do të ndodhë përsëri, duke sjellë probleme të tjera në jetën tuaj.

Aura nuk ndryshon nga momenti në moment si rregull, por ju duhet të merrni parasysh të gjitha mundësitë e jashtme që mund të ndryshojnë atmosferën dhe ta bëjnë atë më negativ, të brishtë dhe të dobët. Në fakt, aura e natyrës kërkon ca kohë para se të ndryshojë, në varësi të rastit që mund të ndodhë çdo 3 muaj, në raste të tjera çdo 9 muaj, në të tjerët me siguri nuk respekton datat e sakta! Kështu që për fat të keq duhet të keni në mendje që të goditeni nga energjia negative nuk është aspak e rrallë dhe nuk ndodh një herë në jetë, por mund të ndodhë shumë më shpesh nga sa mund ta imagjinoni. Edhe nëse do të kisha një natyrë të qëndrueshme dhe me sa duket të fortë natyrisht, papritmas (brenda pak ditësh) mund të bëhet shumë e dobët, e shpuar dhe mbushur me probleme, kjo ndodh sepse mbrojtja natyrore nuk është e mjaftueshme për të kundërshtuar energjitë e jashtme pak më të forta që ata mund të ju godisnin. Ilaçi është praktikë e vazhdueshme për të forcuar atmosferën e dikujt dhe për të parandaluar tejkalimin e tij nga energji të tilla negative. Me fjalë të tjera, është e lehtë të ruash një atmosferë të fortë kur nuk ka asgjë që të sulmon, por për fat të keq në këtë planet është shumë e lehtë të takosh disa larva, një entitet negativ, disa person që ia pështjellon zilinë dhe shpreson të të shoh të mbarojë keq; dhe kështu aura juaj nuk është aq e fortë sa më parë, sepse nëse nuk e mbroni veten, aura mund të ndryshojë shpejt formën dhe të bëhet e dobët dhe e shpuar. Për sa kohë që nuk hasni energji negative gjatë jetës tuaj, ju duket se gjithçka është e lehtë dhe nuk keni nevojë për këto praktika; por për fat të keq, herët a vonë të gjithë vuajnë nga zilia, ata hasin në një larvë, ata bllokohen në një program të energjisë negative ose të ngjashme, dhe në atë pikë teknikat do të jenë të dobishme; por do të fillojë të jetë vonë. Kjo është arsyeja pse është më mirë të jesh i sigurt se sa i vjen keq, sepse shërimi është shumë më i vështirë dhe jo gjithmonë mund të marrësh atë që dëshiron.

Përmes meditimit ju tashmë po mbushni atmosferën tuaj me energji pranike, e cila do t’ju mbrojë nga energjitë negative. Por parandalimi nuk është kurrë shumë. Në fakt, asnjëherë nuk e dini se çfarë lloj energjish mund t’ju godasin nga një ditë në tjetrën, veçanërisht kur jeni i zënë dhe i zhytur në punët tuaja të përditshme dhe nuk do të vini re se çfarë po ndodh. Vetëm për të mos lejuar që të goditeni nga ndonjë energji ngjitëse kur jeni më shumë të hutuar dhe të dobët, është më mirë ta parandaloni veten duke e mbrojtur veten çdo ditë përmes Mbrojtjes Psikike. Edhe në këtë rast, mbrojtja tashmë do të ishte e mjaftueshme për të mbrojtur veten nga energjitë e vogla negative që do të përpiqeshin të të godisnin, duke i mbajtur ata larg nga flluska dhe për këtë arsye larg teje. E megjithatë, ekziston gjithmonë mundësia që disa energji negative të jenë në gjendje të shpojnë mbrojtjen dhe të marrin direkt tek ju.

Faqja 5 nga 5

Në këtë rast, nëse atmosfera juaj nuk është aq e fortë, negativiteti gjithashtu do të shpojë aurën tuaj dhe do të hyjë në jetën tuaj. Nëse, nga ana tjetër, ju keni një atmosferë të fortë, sepse e keni praktikuar atë më lart për ta forcuar atë dhe për ta bërë atë më të fortë, energjia negative nuk do të jetë në gjendje për të hyrë dhe për këtë arsye nuk do të sjellë ndonjë problem në jetën tuaj.

Në artikullin tjetër do t’ju mësoj bazën e teknikës për të forcuar aurën tuaj dhe ta bëni atë më të mbrojtur. Asnjëherë nuk e dimë kur do të na godasë një lloj negativ energjie, përndryshe do të përgatisim veten në minutën e fundit dhe do ta harxhojmë gjithmonë mirë. Fatkeqësisht, ne nuk e dimë kur do të na godasë dhe akoma më keq, nuk e dimë se si do të ndikojë tek ne dhe jo edhe sa e fortë do të jetë ajo energji negative, kjo është arsyeja pse, nëse nuk jemi të mbrojtur, ajo mund të na godasë dhe të na japë një goditje emocionale dhe mbi të gjitha fizike. Kur mendojmë për goditje, natyrshëm mendojmë se sa më e fortë të jetë rrahja e marrë, aq më shumë do të kemi një “zgjim”; por për fat të keq shumë herë në shpirtëror nuk funksionon si kjo, sepse sa më të forta të vijnë pengesat, aq më shumë bie në gjumë në gjumë të ulët, duke harruar se ekziston një mënyrë shpëtimi që quhet Shpirtësia. Prandaj, është gjithmonë më mirë të mos arrini në fund të Ulët, sepse kur prekni pjesën e poshtme nuk është e lehtë të mendoni të ngriheni përsëri, çfarë ndodh në situata të tjera, por përfundoni të bini në gjumë përgjithmonë brenda pusit të ulët.

Përmes këtyre mësimeve dua t’ju mësoj se sa e fuqishme është aura, sepse nëse vërtet ushqehet dhe përforcohet, ajo mund t’ju ofrojë përvoja shumë më të mira sesa keni ndonjë ide. Aura mund t’ju ​​mbrojë nga dëmtimi, mund t’ju ​​përmirësojë shëndetin tuaj fizik, mund t’ua mbajë jashtë mendjes tuaj mendjet, mund t’ju ​​tërheqë për ju qëllimet pozitive që aq shumë dëshironi t’i arrini. Por aura nuk mund të bëjë gjithçka, përveç nëse ushqehet nga Meditimi i përditshëm, si dhe mbrohet nga Mbrojtja Psikike. Shumë njerëz mendojnë se aura duhet të jetë mbrojtja jonë e vetme, por nuk është kështu: aura duhet të jetë shtresa e fundit mbrojtëse para se të arrijë tek ne, kjo do të thotë se energjitë negative duhet të gjejnë një vështirësi të madhe për të na afruar , ata duhet të kenë një rrugë të vështirë plot pengesa! Nëse mbrohemi, Mbrojtja Psikike do të bëjë detyrën e saj, kështu që negativiteti do të mbetet jashtë Mbrojtjes, dhe nëse ai arrin të depërtojë në Bubble, do të duhet të përballet me vështirësinë e pestë, para se të arrijë tek ne: shtresat e aurës sonë që na mbrojnë . Do të ishte shumë ndryshe nëse nuk do të praktikonim Mbrojtje psikike, pasi energjitë negative do të kishin vetëm një kundërshtar para se të arrinin te ne; aura jonë. Pra, energjia negative do të shkonte shpejt përtej atmosferës sonë, do të hynte direkt në trupin dhe mendjen tonë dhe fitorja e saj do të ishte shumë e lehtë. Në këtë udhëtim synoj t’ju mësoj hap pas hapi se si të mësoni ta përdorni aurën tuaj në maksimum, por para se ta bëni këtë, le të fillojmë ta përforcojmë!

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/35337) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]