Disponibile in:

91 – Cila është Aura – Ndikimet energjetike të auresë (6 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Aura ka gjithnjë na ka takuar dhe, si për të gjithë, aura e të tjerëve ndikon tek ne dhe ndonjëherë madje edhe manipulon me ne, megjithatë ne harrojmë praninë dhe fuqinë e saj, pothuajse duke injoruar sa ndikim ka në të vërtetë në jetën tonë. Objectdo objekt i vetëm që ekziston në këtë dimension ka një atmosferë, prandaj edhe aq më tepër çdo qenie e gjallë, pavarësisht nëse është një qenie njerëzore apo bakter. Aura e një objekti është e ndryshme nga ajo njerëzore, sepse njeriu ka një jetë të vetin, objektin nr. Megjithatë ne gabimisht mendojmë se objekti nuk ka atmosferë ose është shumë i vogël dhe i dobët për të ndikuar tek ne.

Në vend të kësaj, nëse e mbani mend mësimin për Programet e Energjisë, do të shihni se si secili objekt, si dhe muri, dyshemeja, tavani, si dhe tryeza, karriget, shtrati dhe çdo objekt më i vogël ose i madh që përbën mobiljet ose mjedisi rrethues, ka një atmosferë dhe për këtë arsye brenda tij programet e energjisë negative ose pozitive. Kështu që çdo objekt mund të ndikojë në energjinë e dhomës dhe në mënyrë të qartë tuajin, duke ju bërë të ndryshoni gjendjen shpirtërore, mendimet, duke ju bërë edhe të fiksuar për jetën tuaj edhe nëse nuk ka ndonjë arsye të vërtetë për të qenë kaq të frikësuar nga e ardhmja juaj ose marrëdhëniet tuaja. Objektet kanë një atmosferë përgjithësisht më të vogël se njerëzit, duke mos qenë të gjallë, por gjithnjë ekziston rasti dhe rasti që mund të bëjë diferencën. Para së gjithash duhet të kuptojmë se aura e një objekti nuk është e vogël disa centimetra, por madje mund të arrijë disa metra. Koncepti ynë për pamjet katrore është shpesh i gabuar, në fakt vlen të përmendet se për njerëz të caktuar është me të vërtetë e vështirë të kuptohet gjatësia dhe hapësira në metra. Si shembull, shpesh takoj njerëz që flasin për “50 metra larg” sikur të ishin shumë larg, për të mos përmendur “200 metra” që sugjerojnë një udhëtim prej 5 orësh. Në vend të kësaj, 50 metra është pothuajse ekuivalent me lënien e shtëpisë dhe të shkon drejt shtëpisë së dytë ose të tretë bashkangjitur tonës; 200 metra mund të udhëtohej brenda një minutë në këmbë. Kjo do të thotë që ne po flasim për distanca shumë të shkurtra. Megjithatë, disa nuk e kanë në mendje mirë distancën dhe kur flasim për 200 metra, pothuajse duket se po flasim për 2 kilometra dhe në të vërtetë, për rreth 2 km ato janë më të realizueshme sesa të udhëtojnë 200 metra të cilat duken shumë, vetëm sepse numri thotë: ” 200 “.

Edhe kur drejtoni makinën, shumë ngatërrohen me distancat, sepse nëse navigatori thotë se “midis 80 metrash kthehet djathtas” shumë mendojnë “Epo, ne ende humbasim shumë”, përkundrazi ata duhet të vendosin shigjetën sepse në disa sekonda do të duhet të kthehen djathtas . Por në fakt nuk është me të vërtetë “faji” i tyre nëse shumë nuk mund të njohin distancat, duke folur për fqinjin para nesh, sikur të jetonte në 2 metra edhe nëse 2 metra mund të ishte tryeza e kuzhinës tuaj, ndërsa fqinji ajo është gjetur për shembull në 35 metra. Vështirësia e të kuptuarit të madhësive është një diskurs disi më i gjerë, i cili para së gjithash varet nga studimet që keni bërë, sepse për fat të keq në shkollë ata nuk na mësojnë gjithçka, veçanërisht gjërat më të rëndësishme. Nëse keni studiuar për t’u bërë arkitekt, ka më shumë të ngjarë të kuptoni ndryshimet në hapësirë ​​në metra, por nëse keni studiuar ndonjë kurs tjetër mund të mos ju keni mësuar diçka kaq të rëndësishme që ju nevojitet në jetën e përditshme, si ta kuptoni atë hapësirë ​​në metra. Nëse i njihni distancat në mënyrë perfekte, do t’ju duket absurde që të tjerët nuk dinë t’i njohin ato, prandaj do të konsideroni se kjo fjalim është e padobishme dhe madje qesharake. Atëherë unë ju sfidoj të pyesni cilindo nga miqtë ose të njohurit tuaj që të llogarisin mendërisht distancën midis jush dhe një objekti në dhomë, dhe t’ju them se sa hapësirë ​​në centimetra ose metra ka midis jush. Ju menjëherë do të kuptoni se shifrat do të jenë të gabuara; nëse midis jush dhe objektit ka një distancë metër e gjysmë, disa do t’ju thonë se është 40cm, të tjerët do t’ju tregojnë 4 metra, edhe nëse është 1.50m. Prandaj, ju ftoj të përsërisni eksperimentin dhe të pyesni se sa larg është stenda e lajmeve / bar / farmaci, ajo ndërtesë precize që është mjaft afër shtëpisë tuaj. Nëse kjo është rreth 300 metra larg shtëpisë tuaj, shumë do të thonë se është 5 metra, ose 20 metra, ose 500, por janë të paktë ata që njohin distancën e saktë ose pothuajse. Ju mund të jeni vetë, i bindur të dini se si të njihni në mënyrë të përsosur distancat, të bëni gabime.

Faqja 2 nga 5

Shtë e qartë se jo të gjithë jemi arkitektë ose llogaritës ekspertë në distanca, por është mirë të marrim një minimum besimi me këtë koncept, sepse ne kemi nevojë për të në jetën e përditshme, si dhe në të kuptuarit e atmosferës. Nëse e kuptoni se aura e një personi standard mund të ndikojë në aurën tuaj tashmë nga 15 metra larg, ju e kuptoni që fuqia e aurës është shumë më e madhe nga sa mendoja, sepse deri vonë keni besuar se vetëm njerëzit me bërryla mund të ju ndikojnë energjikisht dhe mendërisht, por ju jo.

Në të njëjtën kohë, objektet gjithashtu mund të ndikojnë tek ju përmes aurës së tyre, e cila mund të shkojë nga 3 metra për objektin më të vogël dhe më të parëndësishëm, në 7 metra dhe kalon nëpër lloje të tjera të objekteve të programuara. Natyrisht nuk varet nga madhësia e objektit, por nga sa energji programohet brenda. Për më tepër, aura nuk është si një formë fizike, e cila nuk mund të ndryshojë, por përkundrazi mund të ndryshojë me shpejtësi dhe të bëhet më e vogël, më e madhe, më e dendur, ose të shtrihet më shumë drejt një drejtimi të saktë dhe më pak drejt të tjerëve. Për të dhënë një shembull, nëse vendosim një top futbolli në mes të dhomës, pa vetëdije mendojmë që atmosfera e saj është e madhe po dhe jo maksimumi 40cm, e gjithë rreth vetes, duke formuar një lloj rrethi, kështu që aura do të jetë perimetri i saj. Si rezultat, ju bën të mendoni se do të ishte e mjaftueshme të mos futni këto 40cm hapësirë, në mënyrë që të mos ndikoheni nga aura e objektit. Mendërisht, pra, na tërheq një rreth përreth dhe mendo se është e mjaftueshme që ju të mos shkoni përtej këtij rrethi për të mos u ndikuar nga energjia e tij. Në të vërtetë, megjithatë, është shumë e ndryshme. Para së gjithash objekti, në këtë rast tullumbace, ka një atmosferë të paktën 3-5 metra, jo centimetra. Kështu që ndërsa është në dhomë, ai me siguri po ndikon në të gjithë brendësinë, dhe më gjerë. Siç është përmendur tashmë, varet nga çdo objekt i vetëm, sepse nëse marrim shembull topin, menjëherë mendojmë se një top është tepër i parëndësishëm për të pasur një atmosferë, sepse është vetëm një “lodër”. Në të vërtetë nuk ka rëndësi se çfarë mendojmë për atë objekt, sepse ai mund të përmbajë energji brenda tij dhe mund të përmbajë programe energjetike që janë gjithashtu shumë negative, pavarësisht nga forma e saj apo ngjyrat me të cilat është pikturuar, të cilat nuk kanë asnjë lidhje me ‘energjisë.

Kjo do të thotë që ju mund të ndikoheni nga aura e tij vetëm duke hyrë në dhomën ku është ai objekt, si me të gjitha objektet e tjera. Se atëherë ekzistojnë programe të forta energjetike në të ose jo është çështje tjetër, kështu që mund të ndikojë tek ju pak a shumë nga sa e imagjinoni. Për më tepër, duhet të kuptojmë menjëherë se për energjinë, ai objekt nuk është përdorimi që ne e përdorim atë, por është një enë me energji, kjo është gjithçka. Me fjalë të tjera, nuk duhet të mendojmë se topi mund të përmbajë vetëm programe që lidhen me futbollin apo sportin, sepse në realitetin e Matricës që nuk është një “top futbolli”, por është një “enë energjie”. Kjo do të thotë se në atë top mund të ruhen energji të tilla si depresioni, shtypja, obsesionet mendore, të cilat do të rezultojnë në fushat më të larmishme dhe që nuk kanë asnjë lidhje me stërvitjen sportive. Në fakt ju mund të jeni një person që nuk interesohet aspak për futbollin, por ju keni një top në shtëpi për arsyet më të larmishme: mbase nuk e keni përdorur atë për 10 vjet megjithatë ai është atje, si një suvenir, duke pushuar në një cep të shtëpisë. Prandaj, ky objekt nuk ka domosdoshmërisht programe që lidhen me futbollin, ose përdorimin që do të bënit për objektin, por mund të përmbante programe energjetike ndër më të ndryshmet. Për shembull, nëse keni qenë në një cep të shtëpisë për 10 vjet, që lëvizni vetëm për të pastruar dyshemenë ose pluhurin, ky objekt do të ketë marrë energjinë nga ai cep i shtëpisë, i cili mund të jetë i papërdorur dhe me shumë energji ndenjur. Pra, ajo ka energji negative brenda tij, edhe nëse nuk ka asnjë lidhje me futbollin dhe sportin.

Faqja 3 nga 5

Pra, atmosfera e tij mund të ndikojë tek ju sapo të hyni në atë dhomë, sepse është një atmosferë që numëron disa metra në madhësi, por kjo nuk duhet të bëjë që të mendoni për futbollin ose si ta përdorni atë top, thjesht sepse zakonisht është se përdorimi i tij; sepse në realitet programet energjetike nuk shikojnë askënd ose asgjë në fytyrë: ato nuk dallojnë përdorimin e zakonshëm të një objekti, por ato mund të përshkojnë çdo material që përdorni edhe për qëllime pozitive, duke i mbushur ato me energji negative. Për shembull, ju e doni një gjerdan që ju është dhënë nga një i afërm i dashur, dhe ju pëlqen aq shumë sa që e vishni vetëm për momente të veçanta, sepse është shumë e bukur dhe nuk doni ta prishni atë. Kështu që ju po përdorni atë objekt për qëllime pozitive, në kuptimin që e vishni sepse ju pëlqen, sepse jeni i dhënë pas tij, sepse kjo ju bën të mendoni për atë të afërm që e doni. Megjithatë, nëse ai gjerdan ishte për një kohë të gjatë afër objekteve të tjera që kanë një program energjie negativ, mund të kishte zhytur të njëjtin program dhe për këtë arsye të kishte një energji negative brenda tij. Nuk ka rëndësi nëse e doni atë gjerdan dhe estetikisht është e bukur, e shtrenjtë dhe me një vlerë të madhe, sepse programi i energjisë nuk shikon se sa ju kushtoi ajo gjerdan, por ngjitet brenda tij duke e trajtuar atë si çdo enë energjie. Kështu që gjerdanja më e bukur mund të kishte energji negative, ashtu si objekti më i padobishëm në shtëpi mund të kishte një program të fortë energjie në të, pozitiv ose negativ për ju. Kjo e rigjallëruar e konceptit të Programeve të Energjisë ju duhet të kuptoni lidhjen midis temave të ndryshme që po ju mësoj në Akademi, për t’ju bërë të kuptoni se si të gjithë janë pjesë e tjetrit. Pra, ne po analizojmë më shumë pjesë që përbëjnë një tërësi më të madhe, dhe është e rëndësishme të kuptoni një pjesë në të njëjtën kohë, përndryshe nuk do të jeni në gjendje të kuptoni konceptin më të madh. Pasi e kemi thënë këtë, le të kthehemi te aura.

Një objekt, si një tullumbace, ka një atmosferë prej disa metrash, që do të thotë se nuk është e mjaftueshme që ju të ktheheni në mënyrë që të mos ndikoheni nga atmosfera e tij dhe për rrjedhojë nga energjitë që janë shtypur mbi të, sepse që nga momenti kur hyni në dhomë në aty ku është e vendosur ju mund të ndikoheni nga aura e saj. Atëherë varet nga vendi ku ndodhet objekti kur fluturon gjeli, sepse nëse dhoma gjumi juaj është gjigande dhe ka 90 metra katror, ​​padyshim që nuk është e krahasueshme me një dhomë gjumi 4 metër katror, ​​e cila është më e zakonshme në një shtëpi standarde . Në fakt, objekti nuk ka një atmosferë të saktë në milimetër, por mund të ndikojë paksa në një drejtim sesa në një tjetër. Për shembull, mund të ndikojë më shumë në horizontale, sesa vertikalisht, ose anasjelltas. Kështu që ndonjëherë situatat mund të ndodhin aty ku aura ju ndikon më së shumti nëse objekti pozicionohet në një mënyrë specifike. Ndoshta hapa afër objektit dhe ndikimi që ju vjen juve është pak, por atëherë nëse e gjeni veten më lart, ose nën atë objekt, mbase ndodh që aura e tij të ndikojë shumë më tepër. Si shembull, ju kaloni nga dera por energjia e saj ka pak ndikim tek ju, atëherë në vend të kësaj ju kaloni nën të (kështu kaloni kornizën e derës për të hyrë në dhomën tjetër) dhe këtu aura e saj ju impreson me programet e saj të energjisë, duke ndikuar shumë mendjen tuaj dhe për këtë arsye mendimet dhe gjendjen shpirtërore. E njëjta gjë mund të ndodhë për shembull me objektet e vendosura sipër kabinetit. Ndoshta ju kaloni pranë nesh, por ju jeni paksa të ndikuar nga atmosfera e saj, por atëherë ju ndodh që të hapni dyert e veshjet dhe të shihni më mirë se çfarë është brenda, vendosni kokën lehtë, dhe këtu është pikërisht nën objekt ( energjia e atmosferës së objektit tejkalon çështjen, kështu që godet kokën tuaj edhe nëse fizikisht jeni i ndarë nga druri i veshjet) dhe kështu atmosfera e tij ndikon në tuajat më shumë sesa bëhej më parë.

Ose objekti është në tokë dhe për sa kohë që kaloni pranë tij, ju prek paksa (thuaj 30%, që në çdo rast nuk është i lirë), por më pas ju afroheni dhe ndërsa kryeni aktivitetet tuaja e gjeni veten duke kaluar sipër objektit pasi gjeli fluturon, kjo është aura juaj apo edhe trupi juaj fizik (p.sh. koka) është gjetur sipër objektit, kështu që ju goditeni nga poshtë lart me një vlerë shumë më të lartë (duke shkuar lart p.sh. në një 70%) sepse pozicioni ku jeni në të lejon një ndikim më të madh të energjisë së tij në tuajin. Kjo mund të ndodhë me gjithçka, pavarësisht nëse është një objekt, një mur apo ndonjë gjë tjetër.

Faqja 4 nga 5

Për shembull, ndodh çdo herë që kaloni pranë dritares, gjë që ju ndikon pak, por nëse e hapni dhe shikoni, e gjeni veten gjysmë trupi “brenda” dritares dhe më pas atmosferën e saj, e cila ju godet nga çdo drejtim ngre ndikimin e saj mbi ty në një vlerë të lartë. Por duhet të kuptojmë që ju, pa një trajnim të shkëlqyeshëm, nuk e kuptoni spontanisht atë që ju ndikon dhe çfarë fuqie të madhe ka në disponimin dhe mendimet tuaja, kështu që ju vazhdoni të nënvlerësoni ndikimin e objekteve që mendojnë, përsëri, se ato mund të ndikojnë tek ju vetëm nëse ka kontakt fizik midis jush dhe që në çdo rast ndikimi i tyre do të jetë minimal dhe jo i qëndrueshëm. Gabimi më i madh do të jetë të besoni se nëse objekti do të ndikonte tek ju me energjinë e tij, menjëherë do të kuptonit pse gjurma e tij do të ishte shumë e qartë, por për fat të keq nuk është kështu! Everydo ditë jeni të ndikuar nga energjia e objekteve, njerëzve dhe mjedisit përreth, dhe vazhdoni të mos e vini re atë, të bindur se dini të perceptoni dhe njohni energjinë dhe ndikimet e saj në mënyrë të përsosur; por pa një trajnim të fortë kjo nuk ndodh, kështu që ju jeni të ndikuar nga energjia e jashtme pa qenë të vetëdijshëm për të.

Edhe vetë muret, dhe objektet pas mureve, mund të ndikojnë tek ju me aurën e tyre. Në fakt ne mendojmë se nëse një objekt nuk është parë, atëherë ai nuk mund të ndikojë tek ju. Për shembull, nëse rrobat janë brenda dollapit, dhe dyert janë të mbyllura, pasi nuk i shihni, ato nuk mund të ndikojnë në energjinë e dhomës dhe për rrjedhojë tuajin, sepse atmosfera e tyre “mbyllet” brenda dollapit . Por nuk është kështu. Shtë e vërtetë që aura e rrobave dhe e objekteve brenda veshjet mund të paksa të boksuar dhe për këtë arsye të kufizuara në zgjerim, por vetëm pak! Ajo që ka rëndësi është distanca e aurës në ajër, e cila ndër të tjera nuk është e njëjtë çdo ditë por mund të ndryshojë në varësi të situatave të ndryshme që mund të ndodhin gjatë ditës. Për shembull, nëse nuk e keni prekur një objekt për një kohë të gjatë, por më pas filloni ta përdorni përsëri, këtu është se “fuqia” rifillon, sepse thjesht i keni dhënë energji ose ia keni dhënë programit të energjisë të shtypur në atmosferën e tij. Pra, nëse aura mund të kishte qenë 3 metra më parë, atëherë nga një moment në tjetrin mund të bëhej 4-5 metra. Rrjedhimisht, duhet vetëm një moment për të riprogramuar energjinë e një objekti dhe për të ndryshuar atmosferën e tij, në varësi të veprimeve që ne kryejmë çdo ditë.

Për më tepër, duhet të theksohet se aura e objekteve pas mureve mund të ndikojë në dhomat e tjera të shtëpisë ose shtëpitë e fqinjëve. Edhe në këtë rast ne naivisht mendojmë se një objekt në shtëpinë tonë, edhe nëse ka një atmosferë prej 5 metrash, nuk mund të ndikojë në shtëpinë e fqinjit, sikur muret të ishin me trashësi 5 metra secila. Në të vërtetë, muri që ndan apartamentin tonë nga ai i fqinjit, zakonisht është shpesh nga 10cm në 25cm, kështu që trashësia është minimale. Kjo do të thotë që aura e objekteve në shtëpinë e fqinjit tuaj mund të ndikojë në energjinë e shtëpisë tuaj, dhe anasjelltas, energjia e shtëpisë tuaj mund të ndikojë në tuajin. Mjafton të themi se shtëpia juaj ndahet nga disa mure ndarës, të cilat e ndajnë apartamentin në banjë, kuzhinë, dhomë të gjallë ose dhoma të ndryshme, korridor etj. Përtej këtyre mureve, edhe nëse nuk i shihni me sytë tuaj, ka objekte që ndikojnë në aurën e dhomave të tjera, kështu që nëse tani përqendroheni në dhomën ku ndodheni, mund të ndërgjegjësoheni se përveç të gjitha mureve (në 4 anët), objektet, mobiljet, njerëzit në dhoma të tjera janë akoma “prek” energjikisht aurën tuaj, kështu që ato po ju ndikojnë energjikisht. Por gjithashtu tavani dhe dyshemeja janë mure, të cilat zakonisht kanë një trashësi më të vogël se 35cm. Kjo do të thotë që aura e objekteve të fqinjëve, të cilat ndodhen në banesën mbi tuajin, ose nën tuaj, ndikon në atmosferën tuaj dhe atë të shtëpisë tuaj, kështu që energjia e tyre mund të programojë edhe energjinë e shtëpisë tuaj, d.m.th. sepse aura e tyre arrin të ndikojë shumë në atë të shtëpisë tuaj.

Faqja 5 nga 5

Sinora abbiamo parlato dell’aura degli oggetti, quindi puoi immaginare quanto sia forte a maggior ragione l’aura degli esseri viventi, quindi delle persone che abitano sopra di te, sotto di te e ai lati del tuo appartamento, influenzando l’energia tua e della tua casa. In altre parole, l’energia dei vicini di casa può influenzare la tua aura, facendoti venire pensieri strani, negativi, ossessivi, senza che nessuno dei due sappia che cos’è appena successo. Tante volte poi, se sotto casa nostra non ci abita nessuno, per esempio perché c’è un appartamento vuoto o perché si trova il nostro garage, pensiamo che dal pavimento non arrivi nessuna influenza energetica, in quanto il piano di sotto è disabitato. Ma come ho appena spiegato, anche gli oggetti emanano un’aura, quindi se nel garage o nel piano disabitato sono presenti oggetti programmati negativamente, questi possono influenzare l’aura in altezza e in larghezza, colpendo e influenzando anche la tua (che ti trovi al piano di sopra, quindi a meno di 5 metri da essi in linea d’aria). Inoltre, una casa disabitata, proprio come un garage, non significa che sia disabitata davvero, perché potrebbero invece trovarsi entità. Ciò significa che le entità, con la loro energia, possono influenzarti energeticamente anche qualora si trovino nel garage sotto casa tua e non direttamente dentro casa tua (ecco la ragione per cui bisogna sempre proteggere l’intero edificio in cui si abita, e non solo la propria camera da letto). Le entità poi, sono esseri viventi, non sono inanimati come gli oggetti, quindi la loro aura è molto più influente e ampia rispetto a quello di un mobiletto, un soprammobile o un muro, perché le entità sono vive.

Quindi bisogna sempre considerare il fatto che le influenze energetiche, oltre ad arrivare dai lati, arrivano anche da sotto il pavimento e da sopra il soffitto, perché ci possono essere energie negative derivanti dall’aura di oggetti programmati, delle altre persone o di entità, etc. Proprio come un oggetto non pensa a influenzarti volontariamente, perché semplicemente la sua aura tocca la tua e così ti influenza, anche le altre persone che ti vivono intorno non sono intenzionate a influenzarti energeticamente, però accade! Quindi la giusta domanda da porsi non è “Perché quel vicino di casa mi sta influenzando con la sua aura? Che cosa vuole da me?”, perché lui non sa affatto di influenzarti. Piuttosto, chiediti: “Perché non pratico sulla mia aura per renderla più forte, affinché gli altri non riescano ad influenzarmi con la loro?” allora si inizia a ragionare. Nel frattempo, ricordati che più proteggi casa e più l’energia degli altri avrà meno influenza su di te mentre ti trovi in casa (quindi dentro la protezione casalinga), ma questo solo se proteggi bene e molto forte la tua casa; se proteggi solo la camera, o solo il soggiorno, sarà solo quella stanza ad essere protetta ma non sarà abbastanza, quindi subirai facilmente influenze dalle altre direzioni, talvolta anche mentre ti trovi in quella stessa stanza. Se prendi l’abitudine di capire i tuoi pensieri, i tuoi cambi d’umore e le tue ossessioni che non sono davvero tue, ma derivano da energie esterne che ti influenzano e si modellano nella tua mente prendendo la forma di ciò che per te è più plausibile, la maggior parte dei problemi si risolve così: grazie alla presa di coscienza. Infatti, se diventi davvero consapevole che gli oggetti, i muri, tutti e tutto ciò che ti circonda possiede un’aura con la quale influenza la tua, inizi a distaccare spontaneamente molti dei pensieri negativi o fastidiosi che ti facevano perdere un sacco di tempo e di energie, come ad esempio la paura del futuro e di cosa accadrà o cosa potrebbe andare male. Distacca tutto, ti sentirai meglio!

Detto questo, ti consiglio di concentrarti più spesso, durante la giornata, a ricordarti di avere un’aura che può influenzare il mondo circostante, affinché ti aiuti a prendere coscienza di quanto anche le aure che ti circondano possano influenzarti. Più prendi coscienza dell’aura e più sei spinto a riconoscere le influenze che ti arrivano, impedendogli quindi di entrare con tanta leggerezza nella tua mente e nella tua vita come invece facevano prima che scoprissi l’importanza dell’aura. L’aura di una persona praticante può essere molto più forte e intensa, se decide di praticare sulla propria aura; altrimenti non cambia più di tanto. Desiderare un’aura forte e impenetrabile non è abbastanza per renderla davvero: bisogna praticarci e praticarci ancora, rinforzandola volta per volta. Di conseguenza ti consiglio di praticare la tecnica per Rinforzare l’Aura, almeno una volta a settimana attraverso l’audio guidato, e più volte al giorno anche solo per pochi secondi, per dare coscienza alla tua aura e ricordarti che lei c’è, esiste e ti sta proteggendo, ma se le presti attenzioni sarà ancora più forte di prima.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/36430) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]