Disponibile in:

58 – Frekuenca – Dridhje personale (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 4

Sot do të flas për një temë shumë interesante dhe që gjatë udhëtimit tuaj shpirtëror do t’ju ndihmojë shumë. Ne do të flasim për dridhje të energjisë personale. Unë nuk dua t’ju tremb me terma të ndërlikuar dhe të kujtueshëm, por dua t’ju sqaroj dhe t’ju lejoj të njohni atë që ju rrethon, duke shoqëruar përkufizimet e sakta me fjalët. Në fillim kjo temë mund të duket komplekse, por kur të varet nga ajo do të kuptoni që do të jetë më e lehtë për tu kuptuar dhe shfrytëzuar. Unë do t’ju sqaroj se cila është dridhja personale që ne do ta quajmë Frekuenca për precizion më të madh.
Frekuenca është dridhje personale e ndonjë gjëje, e gjallë ose e pajetë, e cila ekziston në univers. Frekuenca është personale, sepse të gjithë kanë të tijën; në një kuptim të caktuar si Vetëdija, sepse nuk ka dy njerëz që ndajnë të njëjtën Vetëdijë, por secili ka të vetin. Do gjë që ekziston ka një frekuencë personale, madje edhe objekte të pajetë dhe jo vetëm qenie të gjalla dhe të vetëdijshme. Frekuenca personale është si IP e kompjuterit tuaj, ose më mirë akoma kodi juaj tatimor: ai është vetëm i juaji dhe nuk mund të ndryshohet ose të ndahet me të tjerët, ju takon nga lindja dhe nuk do të ndryshojë me kalimin e kohës. Frekuenca, ndryshe nga emri juaj ose kodi juaj tatimor, nuk do të ndryshojë as nga jeta në jetë, sepse dridhja juaj personale do të mbetet përgjithmonë, gjurma e asaj që jeni, unike dhe e pazëvendësueshme. Për të dhënë shembuj praktikë, mund të mendoni për nënën tuaj për një moment: ajo është vetëm një dhe duke menduar për të, ju po mendoni për Frekuencën e saj. Ka shumë nëna në botë, por është ajo që është e juaja, dhe është ajo që posedon atë Frekuencën e saktë. Nëse do t’ju kërkoja të mendonit për shpeshtësinë e nënës suaj, menjëherë do të mendonit për të, dhe jo nënën e dikujt tjetër që jeton në anën tjetër të botës. Një shembull tjetër mund të jetë qeni juaj: ka kaq shumë qen në botë, por nëse mendoni për tuajin, nëse mendoni për një qen specifik, këtu jeni duke u lidhur me Frekuencën e tij. Ju e bëni atë pa e ditur atë, ju e bëni atë sepse është e natyrshme ta bëni atë, të gjithë e bëjnë atë: kur mendoni për dikë ose diçka, ju jeni të lidhur me Frekuencën e tyre.
Ne jemi mësuar të bëjmë dallimin e gjithçkaje dhe të gjithëve përmes emrave të tyre personalë, por a ju ka ndodhur ndonjëherë që t’i përshkruani një miku tuajin fytyrën e një personi që të dy e keni parë kohë më parë, por, në atë moment, ju nuk mbani mend atë që quhet? Ndonjëherë ndodh që ju të përshkruani një person në mënyrë të përsosur dhe megjithatë miku juaj thjesht nuk mund të kujtojë kush është; në vend të kësaj, herë të tjera, ju ndodh që as të dini se si ta përshkruani personin që keni parë dhe akoma, pa dhënë shumë shpjegime, shoku juaj menjëherë ndjen se me kë po flisni, edhe pse është një person që shihet vetëm një herë në të gjithë jeta dhe vetëm në kalimin për disa sekonda, mbase më shumë se 10 vjet më parë. Pse ndodh kjo? Sepse pa e kuptuar ju e keni lejuar mikun tuaj të perceptojë Frekuencën e atij personi për të cilin po i referoheshit nëpër kujtesën tuaj dhe, telepatikisht, ju e bëtë atë të kuptonte për kë po flisnit. Duket e çuditshme, por gjithsesi është një veprim që ne e kryejmë çdo ditë, dhe kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të dimë se si të njohim një Frekuencë dhe të mësojmë të përdorim këtë kumtesë. Në fakt, si duket duket gjithçka këtu, por ka shumë më tepër për të ditur për Frekuencën. Shtë personale dhe nëse mëson ta njohësh atë nuk mund të ngatërrosh veten. Nëse ju thuhej emri i një personi, mund të mendoni për aq shumë individë që i njihni me të njëjtin emër, por nëse do t’ju jepej Frekuenca e atij personi të veçantë, nuk mund të gabonit, sepse ajo është unike dhe vetëm ajo ekziston me atë dridhje të saktë: nuk ka njerëz të tjerë që kanë të njëjtën gjurmë energjie. Frekuenca është një kod numër shumë i madh që ju takon vetëm juve, është si kodi tatimor i shpirtit tuaj. Ju mund të ndryshoni trupin, emrin, dimensionin në të cilin duhet të jetoni, por kodi tatimor i Shpirtit tuaj do të mbetet gjithmonë i njëjtë.
Thingdo gjë e pajetë ose e animuar në këtë planet dhe në të gjithë universin ka një frekuencë personale; për më tepër ka frekuenca masive. Për shembull, planeti ynë ka një frekuencë të gjitha të vetat, e cila është e përbërë gjithashtu nga të gjitha qeniet e gjalla që e banojnë atë. Kur mendojmë për Tokën, ne nuk përqendrohemi në të gjithë planetët ekzistues, por vetëm në të.

Faqja 2 nga 4

Nëse në vend të kësaj ne mendojmë për popullsinë botërore, përqendrohemi në një frekuencë masive, që është populli dhe jo një person i vetëm. Nëse mendojmë për popullsinë italiane, përqendrohemi në një frekuencë tjetër masive, që është populli italian dhe jo të gjithë njerëzit e botës. Nëse mendojmë për familjen tonë, ne përqëndrohemi në frekuencën e tij, por jo në atë të të gjithë italianëve. Prandaj, kur mendoni për familjen tuaj, ju jeni duke u lidhur me Frekuencën e tyre dhe jo me dridhjen e një familjeje tjetër në botë. Njohja me këtë ju lejon të kuptoni dhe rrisni efektivitetin e teknikave tuaja, dhe unë do të shpjegoj pse. Mendoni, për shembull, nëse keni dashur të praktikoni Mbrojtjen psikike mbi mikun tuaj më të mirë: në këtë rast duhet të lidheni me Frekuencën e tij dhe më pas të praktikoni atë, në mënyrë që teknika të funksionojë siç duhet. Meqenëse ai është shoku juaj, do të jetë e lehtë për ju të merrni Frekuencën e tij në mënyrë që ju ta bëni atë pa menduar, sepse jeni aq të mësuar me të dhe energjinë e tij që nuk mund ta ngatërroni veten, nuk mund të gaboni, nëse mendoni për të që automatikisht lidheni me Frekuencën e tij. Do të ishte ndryshe nëse do t’ju kërkohej të mbronit dikë që nuk e njihni në distancë: nuk e dini emrin e tij, nuk e keni parë kurrë fytyrën e tij, nuk dini asgjë rreth tij; vetëm se ai është një mik i një shoku juaj i cili ju ka kërkuar që ta mbroni. Si mund të praktikoni një person që nuk e njihni dhe nuk e keni takuar kurrë në jetën tuaj? Ndjekja dhe lidhja me frekuencën e tij.
Nëse dikush ose diçka ekziston, frekuenca e tij ekziston, kështu që është e mundur të gjurmohet. Unë mund t’ju jap shembullin e teknologjisë. A i dini funksionet që mund të njohin fytyrën e një personi pa emrin të i shkruhet? Si shembull, disa rrjete sociale përdorin mundësinë e etiketimit të një fotografie, por ato gjithashtu mund të njohin se në cilën foto jeni prezent pa ju ose askush tjetër nuk ju ka përmendur dhe për këtë arsye automatikisht ju etiketojnë. Në praktikë, programi është në gjendje të njohë fytyrën tuaj midis të tjerëve, për shkak të shenjave në fytyrën tuaj, detajeve që ju përfaqësojnë, dhe madje edhe nëse prerë flokët ose rruani, do ta njihnitit veten për formën dhe detajet që janë të pamundura për tu maskuar te fytyres tende. Disa site dhe rrjete sociale janë në të vërtetë shumë të përparuara, sepse ata arrijnë të njohin një fytyrë pavarësisht faktit se i mungon një emër. Për shembull, nëse bëni një fotografi të një këngëtari ose një aktoreje nga faqja e internetit, dhe e përdorni atë si avatar të profilit tuaj personal, disa rrjete sociale menjëherë ju njohin dhe ju zbuloni se fotografia nuk është vetëm e juaja, por i përket asaj këngëtari specifik. Në të vërtetë, teknologjia është shumë më e përparuar se kaq. Në fakt, ne mund të mendojmë për kamerat dhe programet e përdorura nga policia për të njohur individë të dyshimtë. Përmes kamerave të instaluara në qytete, siç janë ato nga stacioni i karburantit, te dyqani ushqimor, në bankë, në lokalin tonë të preferuar, tek ato të pozicionuara në rrugën e shtëpisë sonë, fytyra jonë është e regjistruar dhe çdo lëvizje që bëjmë. Nëse është e nevojshme ose nëse dëshirojnë, disa forca speciale policore mund të kenë qasje në të gjitha këto kamera dhe regjistrat e tyre, për të identifikuar lëvizjet e njerëzve që ata i konsiderojnë të dyshimtë. Do të ishte e pamundur që një person të kontrollojë të gjitha videot e regjistruara nga të gjitha kamerat e një qyteti të vetëm, e lëre më të gjithë botën! Prandaj ata kanë ideuar një program kompjuterik që është në gjendje të njohë një fytyrë të saktë midis të gjitha videove të të gjitha kamerave, dhe për këtë arsye hidhni videot në të cilat nuk shfaqet dhe nxirrni ato në të cilat është e pranishme. Kjo thjeshton dhe shpejton punën e atyre që po kërkojnë atë. Kjo tingëllon mirë, por gjithmonë duhet të kemi në mendje se këto programe të shkëlqyeshme nuk janë gjithmonë në duart e njerëzve të mirë që kanë qëllime të mira. Duke lënë mënjanë etikën për momentin, një program i thjeshtë teknologjik mund të njohë fytyrën e një personi specifik nga çdo video, edhe kur ngjyrosni flokët ose rruani, kur është i përbërë ose ka një parukë; në çdo rast, disa nga programet më të avancuara janë në gjendje të gjurmojnë fytyrën e një personi pavarësisht nga shumë dallime që mund të jenë mashtruese për një sy njerëzor.
Ndër të tjera, edhe telefonat mobil të ri mund ta bëjnë këtë. Sigurisht në një mënyrë shumë më të maskuar, por ato kanë programe që lejojnë telefonin tuaj të gjejë fytyrën tuaj midis albumeve të fotove tuaja dhe ju “etiketojë” që t’ju njohin midis të gjithë personave të tjerë që keni fotografuar.

Faqja 3 nga 4

Ju gjithashtu mund të përdorni njohjen e fytyrës, kështu që në vend që të vendosni kunjat e sigurisë dhe fjalëkalimet për të zhbllokuar smartphone tuaj, thjesht mund të tregoni fytyrën tuaj dhe ai, përmes aparatit të tij të vogël të integruar, njeh fytyrën tuaj edhe kur jeni rrezitur ndryshe, duke ju lejuar të kontrolloni telefonin tuaj dhe privatësinë maksimale me të afërmit tuaj që përpiqen të kërkojnë telefonin tuaj, në këmbim të kontrollit të jetës tuaj dhe zerosjes absolute të intimitetit ndaj atyre që e krijuan atë telefon dhe ua shesin të dhënat tuaja palëve të treta. Duke thënë këtë, aftësia për të gjurmuar një frekuencë është shumë e ngjashme me etiketën që përdorin këto programe teknologjike për të gjurmuar fytyrën e një personi mes mijëra të tjerëve, qofshin ato video, foto, thirrje telefonike etj. Frekuenca është si një foto personale, por përveç që është futur në një kompjuter ose një telefon celular, ajo është përfshirë në të gjithë programin e Matrix. Në këtë mënyrë, kur mendoni për shpeshtësinë e një personi, gjurmoni kodin e tij, brenda gjithë botës së retikuluar të quajtur Matrix. Por mos lejoni që të duket e ndërlikuar, sepse nuk është kështu! Ndjekja e frekuencës është si të gjesh një foto, por përtej fytyrës së personit mund të njohësh edhe jetën e tij, mendimet dhe kujtimet e tij. Siç e kam thënë tashmë, nëse dikush ose diçka ekziston, Frekuenca e tij ekziston, kështu që është e mundur të gjurmohet. Për të dhënë një shembull të thjeshtë mund të mendonim për kartën e identitetit ose kodin e tij fiskal: nëse dikush ekziston është regjistruar dhe është e mundur të gjurmoni hapat e tij, dhe unë ju garantoj që ata tashmë i dinë hapat e të gjithëve, por preferojnë ta mohojnë atë ose të pretendojnë nuk është kështu sepse ata marrin interesa personale për të fshehur të vërtetën nga qytetarët; por do të flasim edhe për këtë më vonë.
Duke lënë mënjanë arsyet negative për të gjurmuar një person, ka shumë arsye pozitive pse është thelbësore të mësosh të njohësh dhe gjurmosh një frekuencë. Arsyeja e parë absolute është të jesh i aftë të praktikosh teknikat te një person tjetër, për shembull mbrojtja psikike, shërimi i energjisë ose forcimi i atmosferës tek dikush që është i largët (ndonjëherë mbi dikë që ne as nuk e njohim por që kërkon ndihma jonë). Arsyeja e dytë është të lidhemi me frekuencën e një vendi larg nga vendi ku jemi dhe të jemi në gjendje të praktikojmë në të: për shembull një mbrojtje psikike në shtëpinë e një personi tjetër ose në shtëpinë tonë kur udhëtojmë, ose a Shtrirje ndriçuese në një qytet ose në një vend të largët nga ku ne gjendemi. Për të praktikuar diçka ose dikë që ju duhet të lidheni me Frekuencën e saj. Për sa kohë që ju e dini vendin ose personi është i lehtë dhe i natyrshëm, sepse jeni i sigurt, tashmë e keni parë atë dhe e dini se si bëhet, kështu që menjëherë mendoni për të dhe nuk mund të gaboni. Vështirësitë fillojnë kur të gjendeni në një situatë kur duhet të praktikoni diçka ose dikë që nuk e njihni, si një qytet që nuk e keni vizituar kurrë, një person që nuk e keni parë kurrë në foto, apo edhe diçka që nuk e dinit as që ekzistonte. Në atë moment, nuk është e mjaftueshme që ju të mendoni për atë person, sepse nuk dini asgjë për të dhe nuk mund të kuptoni se për kë duhet të mendoni. Këtu vjen teknika për të ditur si të gjurmoni Frekuencën, një aftësi që padyshim që duhet të aftësohet sepse duhet të rafinohet dhe përmirësohet, përndryshe bën kaq shumë gabime. Për shembull, ne mund të flasim për Remote Vision. Vizioni i largët është aftësia për të qenë në gjendje të shikoni në një vend nga distanca, duke përfshirë një vend që nuk është parë kurrë live, duke arritur të “guess” të gjitha karakteristikat e një mjedisi, pa qenë asnjëherë i pranishëm fizikisht në atë vend . Për të pasur sukses, ju duhet të lidheni me frekuencën e tij dhe të mpreh aftësitë tuaja vizuale psikike.
Prandaj, një mendje e pa trajnuar do të humbasë gjithçka ose pothuajse gjithçka, ndërsa një mendje shumë e trajnuar do të jetë në gjendje të kuptojë sesi bëhet ky vend, ku është vendosur, nga kush është i banuar dhe frekuentohet, për çfarë përdoret dhe si përdoret ai, etj. duke thënë, pa e thënë askush ndonjëherë më parë. Për të patur sukses, megjithatë, ajo duhet të lidhet në frekuencën e duhur, dhe nuk është gjithmonë aq e lehtë sa duket.

Faqja 4 nga 4
Në fakt, në fillim të praktikës mund të kryeni gabime serioze të diktuara nga imagjinata e vet dhe paaftësia për të ruajtur një jo-mendim të mirë, i cili është thelbësor për të dalluar informacionin e vërtetë që sensi ynë i gjashtë na bën të njohim, nga mendimet dhe fantazitë që na bën truri ynë vë përpara për të na ngatërruar dhe për të na bërë gabim. Kur bëheni pak më mirë, mund të pengoheni për gabime konfuze, për shembull në vend që të lidheni me shpeshtësinë e shtëpisë së një personi, ju aksidentalisht lidheni me frekuencën e shtëpisë së gjyshërve tuaj, mbase madje edhe duke e përshkruar atë mirë. Kjo pasi nëse ai person ishte shumë i dashur për shtëpinë e gjyshërve dhe kaloi pjesën më të madhe të fëmijërisë së tij atje, frekuentimi i tij shpesh do të ishte memorizuar në atë shtëpi dhe një gjurmues i papërvojë mund të pengohej dhe të hutohej, duke besuar se kjo është shtëpia e tij , pa e kuptuar që në vend të kësaj janë gjyshërit. Një mendje shumë e stërvitur, nga ana tjetër, arrin të gjejë frekuencën e duhur pa bërë gabime ose duke u ngatërruar me të tjerët. Pra, edhe një objekt ose një vend ka një frekuencë, dhe jo vetëm një person ose një qenie e gjallë. Në fakt, ju mund të përdorni teknikën për të gjetur objektet që keni humbur dhe doni të gjeni, ose të lidheni me mjediset ose materialet e njerëzve të tjerë për arsye të ndryshme.
Njohja, njohja dhe përcjellja e një Frekuence kërkon nivele të ndryshme aftësish dhe përvoje. Njohja e një frekuence do të thotë që ju e njihni një person dhe është e lehtë të mendoni për të dhe të lidheni me të në çdo kohë. Njohja e shpeshtësisë së një personi është pak më e komplikuar, sepse do të thotë që duhet të pranoni se kujt i takon asaj frekuencë pa ndonjë të dhënë për t’ju ndihmuar. Një shembull është një telefonatë anonime: ju përmes frekuencës, duhet të njihni se kush e bëri atë telefonatë dhe më pas kush është personi që qëndron pas telefonit që ju telefonon ose bën shaka në telefon. Ndjekja e një Frekuence mund të jetë edhe më e vështirë në varësi të nivelit për të cilin po flasim. Në fakt, një gjë është të praktikosh një teknikë tek një person – p.sh. mbroni një person që nuk e dini – është një gjë të gjurmoni se ku jeni tani dhe ta përshkruani atë në mënyrë të përsosur; edhe një rast tjetër është të gjurmoni trupin e tij fizik dhe ta përshkruani atë pa bërë gabime. Ato janë veprime shumë të ndryshme. Prandaj ndjekja e frekuencës është shumë e rëndësishme për arsye që do të kuptoni më mirë dhe më mirë gjatë praktikës dhe rrugën e evolucionit.
Deri më tani kam dashur të ju jap një shije të asaj që është Frekuenca, por ka ende shumë më tepër që duhet të dini. Për momentin po ju lë të reflektoni në mësimin e sotëm dhe nëse diçka nuk është e qartë për ju mund të shkruani të gjitha pyetjet që dëshironi në pjesën e veçantë. Në disa mësime të ardhshme do t’ju sqaroj në mënyrë më të detajuar se çfarë është Frekuenca dhe si funksionon, si ta njohni atë, ta gjurmoni dhe fshehni tuajin. Ndërkohë, ju tashmë mund të praktikoni praktikë mbi njerëzit që njihni ose me shokët e klasës ACD, duke filluar të njiheni me këtë temë të re. Fat të mirë!

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/10879) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 4 nga 4. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]