Disponibile in:

12 – Gjashtë Sense – Ai i takon përgjithmonë, ju vetëm duhet të njohin atë (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Ndjenja e Gjashtë është ajo që na ka takuar gjithmonë, por kurrë nuk na është shpjeguar në shkollë ose nga prindërit tanë, prandaj duket e panjohur për ne. Në të vërtetë ne kemi njohur gjithmonë se e kemi atë brenda nesh, edhe pse e kemi përcaktuar me emra të ndryshëm. Nëse duam ta quajmë ndjesi, perceptim, ndjeshmëri, largpamësi ose siç jemi më shumë të përkufizuar, ne të gjithë e dimë se ka një sensor brenda nesh që nganjëherë na paralajmëron për një ngjarje ose na bën të ndihemi të çuditshëm, për të na paralajmëruar se diçka është e gabuar. Sigurisht që nuk është diçka që ju mund të përshkruani me fjalë, sepse në fakt askush nuk e ka shpjeguar ndonjëherë atë para teje tani. Megjithatë brenda ju e dini se kur e kuptoni këtë ndjenjë të saktë, kjo do të thotë vetëm një gjë. Gjithkush mund ta perceptojë atë ndryshe, sepse ka nga ata që ndjejnë një ndjesi në gjoks, ose ata që shohin një lloj blic në mendjen e tyre, por fakti është se kur ndodh ju e dini që nuk është një gabim, ju e dini se nuk është fantazi. Është diçka që ju paralajmëron për një situatë që po ndodh ose që do të ndodhë së shpejti. Ju mund ta definoni atë si ju pëlqen, por ky është kuptimi i gjashtë. Disa njerëz e kuptojnë atë tashmë si fëmijë, sepse ndoshta kanë ndodhur të kenë ëndrra premtuese, ose mund të kuptojnë atë që një person tjetër do të thoshte, shumë mirë para se të thoshte ai. Njerëz të tjerë e kuptojnë atë si adoleshentë, të tjerë ende e kuptojnë atë si të rritur. Nuk ka rëndësi kur ti e kupton, sepse kuptimi i gjashtë gjithmonë ka qenë për ty. A e dini kur flasim për largpamësi, ose premonition, ose aftësinë për të ditur diçka që do të ndodhë apo që do të ndodhë në të ardhmen e largët, shumë mirë para se të ndodhë? Ose aftësia për të perceptuar atë që do të thonë të tjerët para se ta thonë këtë, si dhe një formë telepatie? Ose aftësia për të kuptuar nëse dikush po të gënjen, ose fsheh diçka nga ju, edhe nëse keni biseduar përmes bisedës dhe nuk do të keni mundësi të shihni fytyrën e tij për t’i respektuar lëvizjet e tij? Këto janë vetëm shije të Gjashtë Sense.

Sot shohim botën e ndarë në dy pjesë, sepse nga njëra anë ka ata që nuk besojnë në kuptimin e gjashtë dhe pasojat e saj të ndryshme, nga ana tjetër ne gjejmë ata që thonë se kanë kuptimin e gjashtë të zhvilluar ndonjëherë. Por të dyja palët nuk janë të vetëdijshme se sa tepër të avancuar është kuptimi i gjashtë dhe se si nuk ndalet në një ëndërr të paracaktuar ose një ndjenjë të çuditshme që natën ju paralajmëron. Ndjenja e Gjashtë gjithnjë na përkiste, pasi është pjesë e Ndërgjegjësimit tonë, është një ndjenjë që lind bashkë me ne. Ashtu si me të gjitha shqisat e tjera, ajo nuk paraqet vetvetiu si anormale në jetën tonë, por është aq normale që ne nuk e kuptojmë se e kemi atë. Kështu, ne besojmë se njerëzit e vetëm që posedojnë kuptimin e gjashtë, janë vetëm ata që jetojnë me përvoja më të “forta”, të tilla si ata që bëjnë ëndrra që pas një kohe të shkurtër realizohen me saktësi të lartë ose ata që ndiejnë praninë e entiteteve. Në atë pikë, në qoftë se ne kurrë nuk kemi pasur një ëndërr premtuese ose kemi parë një entitet, ne besojmë se kuptimi i gjashtë nuk është diçka që na përket ose që na intereson. Në të vërtetë kuptimi i gjashtë nuk është vetëm ky, por është grupi i të gjitha kapaciteteve të kombinuara ndijore. Vetëm për shkak se disa njerëz rriten me një ndjesi pak më aktive, mendohet se ata kanë kuptimin e gjashtë, ndërsa të gjithë të tjerët nuk e bëjnë këtë. E vërteta është shumë më komplekse, por edhe pozitive. Kush e di sa herë gjatë jetës tënde ke pasur shenja të posedimit të kuptimit të gjashtë, por nuk e vëren fare fare, sepse ajo i përket ty dhe është krejtësisht normale ta përdorësh atë. Për shembull, aftësia juaj më e dukshme mund të jetë të perceptojë një ndjesi, nëse një person i njohur në atë kohë mund të jetë një person i mirë ose mund t’ju lëndojë. Nuk ka të bëjë me pamjen, por me përvojën: në fakt ju nuk e gjykoni pamjen e saj, por ju mendoni brenda vetes se ai person, edhe nëse është i bukur dhe i këndshëm për të gjithë, fsheh diçka që do t’ju sjellë probleme serioze nëse e futni atë në jetën tuaj. Ju e dini sepse, sa herë që keni ndierë këtë ndjenjë, keni pasur të drejtë dhe përvoja e situatave të ngjashme të ngjashme ju bëri të kuptoni menjëherë se kur kjo ndjenjë është e drejtë dhe duhet të dëgjohet menjëherë, ose kur është vetëm një përshtypja. Këtu, kjo është një shije e sensit të gjashtë.

Faqja 2 nga 5

Ose mund të keni një kapacitet krejt tjetër. Në të vërtetë, mund të kishit bërë shumë përshtypje të gabuara tek të tjerët, kështu që i bëtë shumë njerëz të këqij në jetën tënde, pa e kuptuar deri sa të shkaktonin probleme serioze. Kjo mund t’ju bëjë të besoni se nuk keni një ndjenjë kuptimi të gjashtë; dhe atij fakulteti është e vërtetë. E megjithatë, mund të keni një predispozicion për të perceptuar ngjarje të tjera në një kontekst krejtësisht të ndryshëm. Për shembull, mund ta dini që kur shkoni në një vend të caktuar, për shembull në një bar, do të takoni një person me të cilin nuk ju është dhënë asnjë emërim dhe nuk keni pasur arsye për t’ju takuar; por në mendjen tuaj, në normalitet absolut, e kuptoni se sot ju do ta takoni atë person të saktë dhe në fakt atëherë kur e shihni atë do të duket plotësisht normale. Askush nuk ju tha se ajo do të jetë atje, dhe përveç kësaj, ajo nuk është një vend ku ajo merr pjesë, por ju tashmë e dini se do ta gjeni të drejtën atje. Kush e di sa herë keni ndodhur të mendoni për një person që nuk e keni parë për një kohë të gjatë dhe këtu ju e gjeni atë para jush gjatë ecjes ose gjatë blerjes. Kush e di sa herë keni menduar të thërrisni një person, me të cilin zakonisht nuk e telefononi, por sapo të vini në telefon, kjo fillon të bjerë, sepse në atë moment i njëjti person ka vendosur t’ju telefonojë. Ju mund t’i quani ato rastësi për jetën, ose mund ta kuptoni se ekziston kuptimi i gjashtë. Ndjenja e gjashtë është një organ i Ndërgjegjësimit tuaj, prandaj të gjithë e kanë atë, por jo të gjithë e zbulojnë atë në të njëjtën mënyrë. Në të vërtetë, secili prej nesh mund të paraqitet në një mënyrë tjetër, por kuptimi i gjashtë është aq normal saqë nuk ka ndërprerje për ta aktivizuar ose çaktivizuar, dhe kjo nuk ju paralajmëron kur do t’ju ofrojë vizionin ose perceptimin e tij Thjesht, ashtu si veshët tuaj nuk ju paralajmërojnë kur ata janë gati për të dëgjuar diçka: ata vetëm dëgjojnë atë. Ndjenja e gjashtë mund të shfaqet ndonjëherë, në një mënyrë më të theksuar, si për shembull në rastin e ëndrrave premtuese, duke e bërë kështu personin të dyshuar se ka një kuptim shtesë, përveç 5 shqisave më të zakonshme të studiuara në shkollë. Në fakt, për aq kohë sa prisni të takoni dikë në bar apo në një vend tjetër, nuk keni frikë nga largësia juaj, sepse ju injoroni atë që sapo ka ndodhur dhe pretendoni se nuk keni bërë asgjë; ju e mohoni atë për veten tuaj. Në vend të kësaj, kur të ndodh diçka më e theksuar, si të bësh një ëndërr premtuese me detaje të mëdha dhe të njëjtën ditë / ose të nesërmen të rivishësh të njëjtën situatë edhe në realitet, kjo të bën të hysh më vigjilent, siç parashikon të ardhmen mund të trembë shumë. Në fakt, ka aftësi kuptimi i gjashtë më i theksuar ose më i dukshëm se të tjerët, dhe kjo sugjeron që disa njerëz posedojnë kuptimin e gjashtë dhe të tjerët nuk e bëjnë këtë. Në të vërtetë të gjithë e kanë atë, madje edhe skeptikët, por ka edhe ata që e kuptojnë atë dhe ata që, nga frika e të panjohurës, preferojnë të mohojnë provat dhe të bindin veten se është një suksesion i madh i rastësive dhe sugjerimeve masive. Natyrisht, pse parashikoni një aksident me makinë të një personi tjetër, apo shikoni në një distancë – me siguri absolute – ku personi tjetër është dhe çfarë po bën tani – konfirmuar nga vetja! – është e gjitha sugjerim, një fantazi; në të vërtetë edhe personi tjetër ka konfirmuar gjithçka, sepse ai po e imagjinon atë. Le të përballojmë atë: kur duam të mohojmë provat, ne jemi në gjendje të krijojmë ndonjë gjë, madje edhe justifikime më absurde sesa aftësitë shqisore. Prandaj mund të pretendoni se ato janë të gjitha fantazi, ose mund të kuptoni se kuptimi i gjashtë është gjëja më e zakonshme në botë, sepse gjithnjë u takon juve, sepse secili organ i trupit tuaj ju takon. Çdo aftësi ekstra sensore është pjesë e sensit të gjashtë. Kur flasim për telepatinë, për paragjykimin ose për të qenë në gjendje të shohim në distancë, po përshkruajmë kapacitetet individuale që të gjithë i referohen të njëjtit kuptim të Gjashtë. Ne mund ta krahasojmë kuptimin e gjashtë me dëgjimin: ka nga ata që janë shumë të mirë në njohjen e çdo tingulli që dëgjojnë dhe përcaktimin e tij si një shënim muzikor, ndërsa ata që vetëm dëgjojnë një masë të tingujve sikur të ishte një zhurmë e madhe; por e vërteta është se të dy janë duke përdorur dëgjimin për të dëgjuar, vetëm se i njëjti është trajnuar të njohë tingujt, tjetri dëgjon pa e kuptuar atë që po dëgjon, prandaj ai është pothuajse i mërzitur.

Faqja 3 nga 5

Nëse dëgjon zhurmën e zhurmës, ose dëgjoni zhurmën e autobusit që kalon para shtëpisë tuaj, ju po përdorni dëgjimin tuaj për të dëgjuar të dyja tingujt, edhe pse ato janë shumë të ndryshme nga njëri-tjetri. Ndjenja e gjashtë është pak e njëjta gjë: nëse prisni të takoni një person ose që ju e kuptoni dënimin që do të thotë, ju po përdorni kuptimin e gjashtë në të dy rastet. Duke marrë shembullin e dëgjimit, jo të gjithë kanë “veshin muzikor” të aftë të njohin shënimet muzikore të çdo pjese. Por a vjen kjo nga mungesa e dëgjimit në të gjithë ne? Jo, natyrisht; varet vetëm nga trajnimi. Një muzikant trajnon veten për të mësuar të njohë shënimet, ndërsa të gjithë të tjerët – që nuk janë muzikantë – nuk stërviten, prandaj shumica e madhe nuk është në gjendje të kuptojë të gjitha nuancat e muzikës ose të njohë një instrument muzikor nga ana tjetër, por vetëm dëgjon një melodi të vetme në tërësi. Ndjenja e gjashtë është e njëjta gjë: nëse nuk është e trajnuar, është shumë e ulët dhe nuk mund të dallojë se çfarë po ndodh rreth jush, por nëse është i trajnuar – si veshi muzikor – filloni të njihni atë që të tjerët nuk e shohin, nuk dëgjojnë dhe mos e perceptoni, posedoni një veshje të madhe shtesë për të jetuar më mirë jetën tuaj. Sigurisht veshi muzikor nuk intereson ata që nuk janë të gatshëm të bëhen muzikantë, por dëgjimi interesohet edhe nëse nuk dëgjoni muzikën.

Ashtu si dëgjimi, apo si shikimi, edhe kuptimi i gjashtë ka më shumë nivele aftësie. Gjithashtu pamja ndryshon jo vetëm në gradat që posedoni nga syri, por edhe në “aftësinë për të vëzhguar”. Për shembull, ju mund të jeni një nga ata njerëz që veshin syze sepse ju mungojnë aq shumë të dhjetën, megjithatë, kur vishni syze, kur ecni nëpër rrugë ose shkoni diku, shihni shumë detaje rreth jush. Përveçse të shohësh menjëherë nëse në mesin e turmës që kalon afër jush ka një mik apo koleg që ju njihni menjëherë. Ose, mund të jesh një nga ata njerëz që zotëron 10/10, që do të thotë të kesh një pamje të përsosur, por përkundër kësaj, kur ecni në rrugë nuk shihni asnjeri që ndalon të shikojë ju për t’ju përshëndetur, ju dukeni më verbër sesa një njeri i verbër . Kjo është për shkak se për të parë, nuk është vetëm vlerësimi i shikimit që ka rëndësi, por edhe aftësia juaj për të ditur se si të shikoni përreth, në vend që të ecni sikur të kishit sy të verbër! Sa për kuptimin e gjashtë, mund të keni një pamje të përsosur, maksimumin e gradave, por ju vazhdoni të shihni asgjë nga rrethanat tuaja, deri në atë pikë sa një person me 3/10 e sheh më mirë se ju. Kjo është arsyeja pse të gjithë janë në zotërim të sensit të gjashtë, por ka shumë më pak njerëz që me sa duket e zotërojnë atë.

Pra, pyetja e vërtetë që duhet t’i bëjmë vetes nuk është sepse disa njerëz kanë kuptimin e gjashtë dhe të tjerët nuk e bëjnë, por sepse disa njerëz e kuptojnë se e kanë atë që në moshë të hershme dhe të tjerë nga të rriturit nuk e kuptojnë atë. Arsyeja e parë është zakonet, para së gjithash, që është konteksti në të cilin jeni rritur dhe zakonet që keni pasur ose keni dashur të keni. Le të marrim disa shembuj të vegjël. Një fëmijë i rritur në një shtëpi të infektuar me njësi ka më shumë gjasa të rritet me aftësinë për të perceptuar këto prania, apo edhe për t’i parë, në vend se një personi tjetër i cili ka lindur dhe rritur në një shtëpi ku ndodhjet e tilla kurrë nuk ndodhën “paranormal”. Megjithëse ne të gjithë e kemi këtë kapacitet brenda nesh, ka nga ata që e kanë trajnuar atë që kur ishim fëmijë (që dëshirojmë apo jemi të detyruar në një farë mënyre) dhe ata që nuk janë, prandaj ka të rritur që janë në gjendje të ndiejnë dhe madje të shohin entitete, dhe të tjerët nuk e bëjnë. Një shembull tjetër është një fëmijë që u rrit në një mjedis shumë të qetë, shumë të pamatur dhe shumë të qetë, nga një familje e dashur, në një kontekst të qëndrueshëm, e gjithë kjo e ka çuar fëmijën të mos hyjë kurrë në mbrojtje. Kështu që ai u rrit në zonën e tij të rehatisë dhe derisa ishte më i moshuar ai nuk mund të kishte vënë re se kishte ndonjë aftësi shqisore, sepse gjithçka që kishte nevojë ishte tashmë atje.

Faqja 4 nga 5

Një fëmijë i cili u rrit në një situatë disi më komplekse, e cila nuk duhet domosdoshmërisht të jetë një familje e dhunshme ndaj tij, por edhe në një kontekst që është pak më vështirë të merret, pavarësisht nëse vjen nga brenda (problemet në familje) ose nga jashtë (problemet në shkollë, viktimë e ngacmimit, etj.), ka më shumë gjasa që ai të jetë i prirur të kërkojë zgjidhje për problemet e tij, qoftë edhe në mënyrë të pandërgjegjshme, në mënyrë që të aktivizojë diçka në pavetëdijen e tij që do ta hapte atë në një ose më shumë fakultete të gjashtë kuptim. Për shembull, me kalimin e kohës ai ka mësuar të parandalojë se ku janë problemet, si ta dinë se kthimi në një rrugë specifike do të takohet me dhunuesit që do ta shqetësonin dhe kështu ai tashmë do të dijë se ai duhet të ndryshojë kursin. Ose do të fillojë të ëndërrojë për të ardhmen, duke zbuluar që nga fillimi çfarë do të ndodhë ditën tjetër, kështu që ai do të jetë në gjendje të shmangë gabimin që do të çonte në shifra të këqija para shokëve të tij ose do të shmangte një pyetje në shkollë. Ata janë shenja të vogla, nëse mendojmë tani, por kur e gjeni veten në ato situata ato janë ndjesi ndihme të madhe, sepse shmangin problemet që në atë moshë mund të duken shumë serioze.

Pra, duke zbuluar ekzistencën e sensit të gjashtë, nga të rinjtë ose më pak të rinjtë, varet shumë nga zakonet dhe konteksti në të cilin secili prej nesh u rrit. Sigurisht, megjithatë, gabimi më serioz që mund të ballafaqohet është ideja se nëse sensin e gjashtë nuk zhvillohet si fëmijë, ajo kurrë nuk do të zhvillohet përsëri, sikur të kishte mundësi që duke u bërë një i rritur do ta humbisni atë organ mendor. Në të vërtetë kuptimi i gjashtë do t’ju shoqërojë deri në ditën e fundit të jetës, sepse ajo i përket vetëdijes tuaj dhe ju nuk do të jeni në gjendje ta humbni atë për çfarëdo arsye. Sigurisht, ju mund t’i rrisni aftësitë e tij duke i dhënë atij më shumë vëmendje, ose duke zvogëluar aftësitë e tij duke e injoruar atë, por është diçka që ju ka përkrahur gjithmonë. Dallimi i vetëm që ne mund të konsiderojmë një ndihmë të madhe është që nëse bëhesh mësuar si një fëmijë që të rritesh i vetëdijshëm për zotërimin e kuptimit të gjashtë, do të ishte më e lehtë edhe kur të rriturit do të afroheshin në fakultetet e saj të ndryshme, sepse ti e kupton se është e gjitha natyrale: muskujve që kanë nevojë për trajnim. Në vend të kësaj, duke filluar si një i rritur mund të jetë më e frikshme, sepse nuk jeni përdorur për aftësitë e tij, si për të parashikuar të ardhmen ose për të parë atë që dikush do t’ju thotë më parë; kështu që e gjithë kjo mund t’ju trembë! Frika është një bllok i madh, i cili mund t’ju ndalojë të ndjekni një rrugë evolutive, edhe nëse e dini brenda vetes se kuptimi i gjashtë është gjëja më normale në botë. Por ndodh, që si të rritur, ju keni frikë më shumë, kështu që ju kufizoni veten shumë në kuptimin e gjashtë. Nuk ka dallim apo pamundësi që një i rritur të zhvillojë sensin e tij të gjashtë, edhe nëse ai nuk ka filluar që kur ai ishte fëmijë. Nëse nuk do të kishte frikë dhe nëse do të fillonit të kuptonit se nuk duhet të kesh frikë nga diçka që i ka takuar gjithmonë. Në fakt, le të përballojmë atë qartë: çfarë prisni ju? Nëse nuk keni filluar që kur keni qenë fëmijë, çfarë ju intereson? A doni me të vërtetë të mendoni se nuk mund të bëni asgjë për të tashmen tuaj dhe për të ardhmen tuaj, nëse nuk e keni filluar ta bëni atë si fëmijë?

Prandaj është me të vërtetë e rëndësishme që të kuptoni se sensin e gjashtë është muskujt tuaj, të cilat mund të evoluohen edhe nëse filloni ta bëni kur jeni tashmë i rritur; ai nuk ka vdekur ndërkohë! Për më tepër, duhet të jemi të vetëdijshëm se kuptimi i gjashtë është grupi i shumë kapaciteteve ndijore dhe jo sinonim i vetëm një fakulteti. Në fakt, shumë njerëz flasin për veten e tyre sikur të kishin të gjithë sensin e gjashtë të zhvilluar, pasi ata ishin fëmijë. Kjo është për shkak se, me të drejtë, duke mos ditur se ç’është kuptimi i gjashtë, ata as nuk e dinë se nuk e kanë kuptimin e plotë të gjashtë, por vetëm një shije të një kapaciteti të caktuar. Mundohuni të mendoni për një çast rreth aftësisë për të parë Aurën, ose Vizionin e largët, ose Parashikimin ose Telepatinë. Këtu, këto janë të gjitha aftësitë që i përkasin kuptimit të gjashtë, por secila prej tyre është shumë e ndryshme nga të gjitha fakultetet e tjera të listuara. Në fakt, për ata që nuk njohin aftësitë e pamasë të sensit të gjashtë, mund të mendojnë se të gjitha këto fakultete janë të ndara nga njëra-tjetra, sikur të ishin “shqisat” e ndryshme. Në vend të kësaj, të gjitha këto janë pjesë e të njëjtit grup dhe rrjedhimisht të të njëjtit muskuj, të quajtur kuptimi i gjashtë.

Faqja 5 nga 5

Pra, nëse duam të jemi të saktë, të themi se “ne kemi kuptimin e gjashtë të zhvilluar si fëmijë”, është e gabuar, sepse nuk i keni të gjitha këto fakultete të avancuara në të njëjtin nivel, por është e mundur që të keni pasur disa tastings të rëndësishme të disa aftësive, parashikimi; megjithatë, të gjithë të tjerët akoma nuk i njohin. Për shembull, mund të keni pasur kaq shumë përvoja të parashikimit, por kurrë nuk keni parë një Aurë në jetën tuaj para se të takoni këtë Akademi. Kjo nuk do të thotë që posedoni vetëm një dhe një kapacitet të vetëm të kuptimit të gjashtë, por i posedoni të gjithë! Vetëm këtë, gjatë jetës tënde, keni pasur vetëm një shije të një ose disa prej tyre, sepse konteksti dhe zakonet që keni jetuar ju çuan të eksperimentoni vetëm ato dhe nuk doni të zbuloni të gjithë të tjerët.

Ndjenja e gjashtë është shumë më tepër, në fakt mund të vendosni nëse do të zhvilloni aftësitë që tashmë i njihni, në nivele shumë më të larta, në mënyrë që të keni zotërimin absolut të fakultetit tuaj të preferuar. Ju mund të zbuloni ekzistencën e shumë fakulteteve të tjera, të cilat ju nuk e njihni më parë. Për momentin është normale të besosh se dëshiron të zhvillosh vetëm fakultetin tënd të preferuar: sepse vetëm ti e di këtë, kështu që është normale që të jesh i preferuari yt! Por në qoftë se ju mund të hapni mendjen tuaj dhe madje zgjidhni të përpiqeni të kuptoni dobinë e të gjitha fakulteteve të tjera, sigurisht që nuk do të jeni më të ngujuar në zonën tuaj të rehatisë, por do të vendosni gjithashtu të eksperimentoni edhe të tjerët. Ndjenja juaj e gjashtë ka të gjitha aftësitë, madje edhe ato që nuk keni dëgjuar kurrë më parë; kështu që do të ishte me të vërtetë një turp nëse nuk e përdorni plotësisht. Nëpërmjet këtij udhëtimi, unë do t’ju njoftoj të gjitha aftësitë që i përkasin kuptimit tuaj të gjashtë, në mënyrë që të zbuloni pafundësinë e asaj që mund të bëni nëse vendosni ta bëni. Pas kësaj, unë do t’ju mësoj teknikat për të zhvilluar secilin prej tyre, në nivele gjithnjë e më të larta dhe më pak të njohur për pjesën tjetër të njerëzve. Ju vendosni kur dhe … Nëse jeni me të vërtetë ndaloni; sepse në qoftë se filloni të kuptoni vlerën e asaj që keni në kokën tuaj, sipas mendimit tim, ju kurrë nuk do të jeni në gjendje të bëni pa dashur të njihni atë edhe më thellë. Pa marrë parasysh se në çfarë niveli jeni, apo në çfarë niveli mendoni se e gjeni veten, sepse ju siguroj se ky është vetëm fillimi i rrugës suaj evolucionare.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/16173) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]