Disponibile in:

Home

Mirë se erdhe. Në këtë website do mësosh si të meditosh, të zhvillosh aftësitë e tua psiqike, potencialin e shqisës tënde të gjashtë dhe të rizgjosh kujtimet e tua të kaluara.

Kemi përkthyer për ty mësimet e Angel Jeanne, e cila i shpërndan në Shkollën e Mendimit online në Itali. Në qoftë se dëshiron të njohësh mesimet origjinale mund t’i gjesh në sitin zyrtar www.accademiadicoscienzadimensionale.com

Për të filluar, kliko te dora që ndodhet djathtas, pastaj lexo artikujt duke ndjekur rendin në të cilin janë vendosur.
Email: [email protected]

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]