Disponibile in:

13 – isfarë është Aura – Njoftoni praninë e saj (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Njohja e Aurës është thelbësore për të qenë në gjendje të evoluojmë dhe mësojmë teknika psikike, sepse është pjesë e energjisë dhe vetëdijës sonë shumë më tepër sesa mund të duket. Edhe para se të kuptojmë se si është bërë, nëse ajo ka një ngjyrë ose për çfarë përdoret, bëhemi të vetëdijshëm për atë që është dhe pse të gjithë e kanë atë. Aura është një fushë energjetike që të gjithë kanë, duke qenë energjia jonë personale. Ne mund ta krahasojmë atë me një fustan që kemi veshur, megjithëse aura nuk mund të hiqet ose ndryshohet nga një ditë në një tjetër, megjithatë ajo mund të modelohet dhe modifikohet me kalimin e kohës. Tek shumica e njerëzve mbetet e njëjtë, por të tjerët që janë të vetëdijshëm për ta poseduar atë dhe që janë në gjendje ta ndryshojnë atë sipas dëshirës me përdorimin e teknikave precize, formojnë atë në mënyrë që të duket sikur ata vendosin që të tjerët duhet ta shohin atë. Në fakt, ne mendojmë se një person ka veshur një kostum elegant, për shembull një shitës derë më derë me një kostum dhe kravatë që shfaqet në shtëpi. Burri në fjalë mund të jetë një person i mirë që po bën një punë të saktë dhe të pastër, ose ai mund të jetë një mashtrues i babëzitur dhe egoist që mendon vetëm për veten e tij me koston e mashtrimit të njerëzve; megjithatë, me veshjen e saj të bukur dhe një gjuhë të dizajnuar për të qenë interesante dhe tërheqëse, ajo mund të jetë në gjendje të mashtrojë fatkeqësit që e lënë veten të binden nga prania e saj e bukur. Ky njeri mund të ishte personi më i keq në botë, por me veshjen e tij të bukur dhe fjalimin e rrjedhshëm, ai mund t’i bëjë shumë të tjerë të besojnë se ai ishte një person shumë i mirë, i kulturuar dhe i drejtë, me parime të mira dhe vlera të shkëlqyera.

Epo, veshja e bukur dhe prezantimi i zoti mund të mashtrojnë shumë fatkeqë që do të mbështeten vetëm në paraqitjet. Aura është pak a shumë si veshja që ju vishni çdo ditë, megjithëse kjo është energjike dhe nuk mund të hiqet ditën tjetër. Shumë njerëz e lënë veten të mashtrohen nga rrobat që ju vishni, sepse ato janë mësuar të zgjaten në shtresën e parë që shohin prej jush, ose më sipërfaqësore. Pavarësisht se jeni një person i mirë, do të ishte e mjaftueshme që ju të vishni një fustan të ngathët, të ndyrë nga puna ose shumë të prishur nga shumë dëme të pësuara në lavatriçe, gjë që do t’ju gjykonte në një mënyrë shumë të ndryshme në krahasim me mënyrën se si do ta vini re dhe do ta trajtoni veten nëse do të kishit një fustan elegant dhe të këndshëm, pavarësisht personi nen rroba eshte gjithmone ti. Kjo ndodh edhe për ata që ju gjykojnë nga paraqitja e aurës suaj, pavarësisht nëse është e ndotur nga krimet e kryera apo shkatërruar nga padrejtësitë e të tjerëve që keni pësuar gjatë jetës tuaj dhe që e kanë shembur atë.

Në realitet, megjithatë, edhe ju jeni pjesë e këtij rrethi njerëzish. Në fakt, kur shikon dikë para jush, nuk po shikon vërtet flokët e tij, buzëqeshjen e tij, formën e trupit të tij ashtu siç mendon se je, por po kërkon, ose më saktë percepton, atmosferën e tij dhe asgjë tjetër përveç veshjes së tij energji që nuk mund të heqë, por mund të formojë nëse është i vetëdijshëm për ta pasur atë. Si shumica e njerëzve ju nuk e kuptoni atë që ju shikoni, por edhe gjykimi juaj bazohet në pamjen dhe jo në thellësinë e personit. Edhe para se të shihni veshjen e tij, gjëja e parë që do të vini re dhe mbi të cilën do të bazoni gjykimin tuaj – megjithëse nuk jeni të vetëdijshëm për atë që po ndodh – do të jetë atmosfera e tij, kështu që fusha e energjisë që gjithmonë i përket atij edhe pse asnjëri nga ju nuk e di atë . Aura është shumë e rëndësishme sepse është prezantimi i saj në një kontekst. Në varësi të energjisë së tij, ju mund të shihni dikë që, megjithëse shumë estetikisht i pashëm, i rregulluar dhe i veshur me shumë elegancë, ka një atmosferë që lëshon mosbesim, mashtrim, diçka për të cilën duhet të bëni kujdes; nuk do ta pëlqesh fare atë person. A e dini thënien “ka ajër mashtrimi” ose “Më vjen erë si gënjeshtër”? Epo, këto mënyra të të folurit bazohen në atë ndjenjë që është atje, por nuk mund të shihet, megjithatë ti e ndjen aq mirë sa e di që është e pranishme, edhe pse nuk i sheh me sytë e tu. Kjo është për shkak të atmosferës së tij.

Faqja 2 nga 5

Prania e aureas mund të modifikohet pasi një veshje e bukur mund të fshehte një person të pamëshirshëm; veshja elegante dhe e zbukuruar mund t’ju bëjë të besoni se jeni një person i mirë, por ndjesitë e lëkurës mund të na tregojnë diçka tjetër. Për këtë arsye është e nevojshme të shkoni përtej shtresës që paraqet veten, ashtu si nuk është e nevojshme të gjykoni dikë për rrobat që i veshin. Siç thonë ata, veshja nuk e bën murgun, prandaj nuk do të ishte e mjaftueshme të veshësh një fustan të bukur për tu bërë një person bujar dhe i sinqertë; në të njëjtën mënyrë është e nevojshme të mposhtim ndjesinë e parë që aura e tij na ofron sepse gjithashtu mund të na mashtrojë. Disa njerëz shumë empatikë mund të ndjehen menjëherë nëse ai para tyre është i sinqertë dhe i mirë ose i rremë dhe negativ edhe pa i shikuar ata; megjithatë, ka nga ata që e dinë se kanë një atmosferë dhe si ta përdorin atë, kështu që ata mund të jenë në gjendje ta formësojnë atë për të mashtruar edhe ata që zakonisht nuk bëjnë gabime. Aura është një masë e energjisë që ju takon dhe gjithmonë ju përfaqëson. Shtë si trupi juaj fizik, i cili ka një aspekt estetik, por edhe një tërësi elementësh të brendshëm siç janë organet, kockat, muskujt etj. Në fakt, aura nuk është vetëm një zarf i hollë dhe i zbrazët brenda, por është një fushë energjie e plotë dhe thelbësore, me ndryshimin e vetëm që nuk e shohim sepse është e padukshme për ne për shkak të syve tanë të pa trajnuar. Edhe ajri është i padukshëm dhe çdo ditë harrojmë ekzistencën e tij, megjithatë ajo është gjithmonë këtu dhe ne vazhdojmë ta marrim frymën, ashtu siç vazhdojmë ta përdorim pa vetëdije aurën tonë dhe ne jemi të ndikuar nga ajo e të tjerëve.

Ata që e kuptojnë se kanë një atmosferë, mund ta modifikojnë atë dhe ta përdorin atë, mund të përmirësojnë në masë të madhe jetën e tyre, ndryshe nga shumica e të pandërgjegjshmit që vazhdojnë të vuajnë gabimet e aurës së tyre dhe të të tjerëve. Mund të shihet se shpesh dhe me dëshirë është e përfaqësuar në vizatime dhe imazhe në internet si një shtresë energjie e largët nga trupi ynë fizik, sikur ta rrethonte por nuk e prekte, pothuajse sikur të mos na përkiste. Në realitet, aura është shumë më e thellë nga sa mendojmë, pasi ajo është një pjesë integrale e vetë shpirtit tonë. Në fakt, aura është e gjithë energjia jonë, e kujtimeve tona, e vuajtjeve tona, e problemeve tona, është përfaqësimi i asaj që jemi, që na kanë bërë të bëhemi ose që duam të shfaqemi në sytë e të tjerëve. Sidoqoftë, aura ka disa shtresa, disa prej të cilave janë shumë të brendshme dhe të tjera shumë më të jashtme. Kur shikojmë një person ne jemi të ndikuar nga shtresat e tij të jashtme, atëherë ata më të afërt me ne dhe më larg saj. Kur në vend të kësaj vendosim të shkojmë përtej paraqitjeve dhe të angazhohemi të kapërcejmë ato barriera që mbrojnë shtresat më të brendshme, ne njohim qëllimet e vërteta dhe personin e vërtetë që fshihej pas atyre shtresave, ndonjëherë për të mbrojtur veten nga e keqja, herë të tjera për të mashtruar tjetra me synime negative.

Për të njëjtën arsye që nuk duhet të gjykoni dikë për veshjen që ju vishni, ne nuk duhet ta gjykojmë as për ngjyrën e atmosferës së tij. Epo, shumë njerëz janë të bindur që ne mund të njohim dikë sipas ngjyrës së tyre, por kjo është shumë larg nga realiteti! Në fakt, aura nuk është vetëm një ngjyrë, por është një grup i pafund faktorësh që përbëjnë fushën tonë të energjisë dhe që e bëjnë atë unik, pavarësisht nga ngjyra që mund të jetë e ngjashme me atë të një personi tjetër krejtësisht të ndryshëm nga ne në çdo kuptim. Aura, në fakt, nuk është vetëm perimetri që na rrethon, por është e gjithë zona e brendshme që është e mbushur me energji. Meqenëse numri i ngjyrave në këtë dimension është i kufizuar, mund të besonim se ekzistojnë vetëm aura me ngjyra jeshile, blu, portokalli, të verdhë, sepse këto janë ngjyrat më tipike për të parë dhe kështu përfundojnë duke strukturuar personalitetin e njerëzve, duke qenë në gjendje ta ndajnë atë në shumë pak grupe. Për shembull, mund të mendojmë se të gjithë ata që kanë një atmosferë të gjelbër janë shumë të ngjashëm si në karakter ashtu edhe në përvojë, e njëjta gjë për të gjithë ata që kanë atmosferën e verdhë, por nuk është kështu; secila prej tyre ka atmosferën e asaj ngjyre për arsye krejt të ndryshme. Persondo person i vetëm është shumë i ndryshëm nga të tjerët sepse jetoi përvoja të ndryshme, ai reagoi ndaj jetës në një mënyrë tjetër, ai përjetoi probleme dhe momente të lumtura në një mënyrë të kundërt me shumë të tjerët.

Faqja 3 nga 5

Megjithëse mund të shohim atmosferën e kuqe te dy ose më shumë njerëz, ata mund të jenë krejtësisht të ndryshëm nga njëri-tjetri si me temperament, ashtu edhe në jetë dhe shëndet. Njohja e atmosferës dhe të dish ta shohësh atë janë dy aftësi shumë të ndryshme, ashtu si aftësia për të parë një sanduiç të këndshëm dhe për ta ngrënë atë. Të jesh në gjendje të shohësh aurën është një përvojë e bukur sepse të lejon të njohësh një nivel realiteti për të cilin më parë nuk beson se ekzistonte. Kur e shihni aurën me sytë tuaj, ju e kuptoni se është e vërtetë që ekziston dhe kjo ju hap mendjen, sepse ju e përjetoni përvojën e dorës së parë, duke u bërë të vetëdijshëm se ka kaq shumë gjëra të tjera që janë reale, por që keni menduar se nuk ekzistonin deri më tani. Në fakt, shikimi i aurave ju lejon të shihni dimensione të tjera me sytë tuaj dhe të kuptoni se ekzistojnë parime të tjera të jetës përtej atyre që i njihni zakonshëm, duke qenë në gjendje të kapni disa shenja; kjo nuk do të thotë që vetëm duke e parë atë nuk do të arrini të kuptoni se si funksionon dhe çfarë kuptimi ka, sepse mund ta kufizoni veten në pamjen e thjeshtë.

Në fakt, shumica e shpirtërave ndalen në shtresën e parë: shumë e shikojnë aurën dhe e gjykojnë atë për ngjyrën e saj, sikur të ishte e mjaftueshme që të njihnin mirë se kush është përpara, megjithëse mund të ishte një i huaj i përsosur që sapo u takua. Paraqitjet shpesh mashtrojnë! Aura është një energji shumë intensive që mund të shikohet me sy të lirë, duke vendosur të aplikoni çdo ditë në ushtrime specifike për të qenë në gjendje ta shihni atë. Le të jetë e qartë se të shohësh aurën është shumë e rëndësishme sepse të mahnit dhe i hap sytë, në çdo kuptim, në fusha të tjera të së vërtetës që më parë i ke injoruar. Pamja jonë ka tendencë të fshehë atë që vendosim të injorojmë, ashtu si dëgjimi ynë fsheh ato që nuk duam të dëgjojmë. Kur, për shembull, përqendrohemi në diçka që me të vërtetë na pëlqen ose që tërësisht na tërheq vëmendjen, humbasim aftësinë për të dëgjuar ose parë gjithçka tjetër, sepse jemi aq të përqendruar saqë humbasim vetëdijen për pjesën tjetër të rrethinës sonë. Nëse tani i mbylla sytë, nuk do të dini se si ta përshkruani hollësisht dhomën tuaj, edhe pse e keni parë mijëra dhe mijëra herë. Kjo ndodh sepse nuk keni qenë të përqendruar dhe, madje edhe me sytë tuaj të hapur mund të shihni pjesën më të madhe të dhomës madje duke mbajtur sytë tuaj të fiksuar në një vend falë vizionit periferik, ju e keni injoruar atë deri më sot dhe do të vazhdoni ta bëni këtë me zakon të thjeshtë. Për të njëjtën arsye, ju vazhdoni të injoroni kaq shumë ngjarje, ndryshime dhe lëvizje që ndodhin rreth jush, por që ende nuk i shihni për zgjedhjen tuaj; prandaj, mund të mos e kuptoni që jeni atje dhe në planin afatgjatë harroni plotësisht ekzistencën e tyre. Në këtë moment mund të mos mbani mend formën dhe ngjyrën e orës që varet në kuzhinë ose një objekt tjetër me pak rëndësi për ju, sepse pas kaq vitesh që e keni shpërfillur vazhdimisht, sot nuk e shihni më, madje edhe nëse vazhdoni të jeni në të zakonshmen gjithnjë pozicion. Sidoqoftë, sapo të vendosni të rivendosni rëndësinë në ato që po shikoni dhe të përqendroheni në detaje, të gjitha objektet që u zhdukën nga shikimi juaj rishfaqen dhe ju bëjnë të kujtoni praninë e tyre. Ngjashëm aura funksionon.

Kur vendosni ta shikoni atë, ju po jepni lejen tuaj për të parë fushat e energjisë, të kafshëve dhe madje edhe të sendeve të njerëzve të tjerë, sepse gjithçka është energji dhe gjithçka ka një atmosferë. Shtë e qartë se aura e një objekti është shumë më e hollë dhe më e lehtë, duke qenë e pajetë, ndërsa aura e një personi është shumë më e gjerë sepse përveç që përmban energji të thjeshtë përfshin edhe përvoja, kujtime, jetë të pastër që një objekt për arsye të dukshme nuk e bën ajo zotëron; por kjo nuk do të thotë që objektet nuk kanë aura. Shikimi i aurave është shumë i dobishëm dhe i rëndësishëm për të hapur mendjen dhe për të kuptuar se ne nuk e dimë, se kemi injoruar një realitet tjetër në botë që ne po harronim që ekzistonte për pjesën tjetër të jetës sonë. Kur vendosni të shihni diçka, bëhet shumë më e qartë dhe më e dukshme, sepse gjithmonë keni qenë aty, thjesht duhet t’i kushtoni vëmendje.

Faqja 4 nga 5

Në fakt, ju do të kuptoni se kur të vendosni të shihni auras, këto do të fillojnë të shfaqen, duke treguar shtresën e parë transparente dhe pastaj duke u zgjeruar gjithnjë e më shumë; kur t’i injorosh ato dhe t’i harrosh, atëherë edhe ata do të zhduken nga shikimi yt, kështu që nuk do t’i shohësh më.

Ky fenomen shfaqet çdo ditë për çdo gjë të vetme: në fakt, nëse tani ju kërkoj që të përmendni të gjitha shenjat e veçanta të fytyrës së nënës tuaj, ju mund të mos i mbani mend ato dhe, me siguri absolute, nuk do të mund të përshkruanit të gjitha tiparet e fytyrës së saj me numrin dhe pozicionin e saktë, edhe pse e dini fytyrën e nënës suaj gjatë gjithë jetës suaj, pasi e keni parë atë miliarda herë. Shikimi i aurave nuk është thjesht një pajë por është një ushtrim që të gjithë mund të vendosin të bëjnë. Dhurata e vërtetë është të vendosësh të shohësh jetën për realitetin që është në vend se ta injorosh atë dhe ta kalosh jetën në gjumë. Duhet të pranohet që të shihni aurat ju bëjnë të ndiheni pak të veçantë, sepse po hapni zbulime të reja që shumë njerëz të tjerë do të injorojnë gjatë gjithë jetës së tyre, dhe është e drejtë të ndjeheni më mirë se më parë duke pranuar se keni bërë diçka që shumë të tjerë nuk dinë të bëjnë. Importantshtë me rëndësi, sidoqoftë, të shfrytëzohet entuziazmi i përvojave të para për të ecur përpara dhe për të kapërcyer barrierat e dikujt, duke kuptuar se, pas shtresës së parë, ekziston e dyta, pas së dytës ka të tretën dhe pas së tretës ka një pafundësi të njohurive të tjera që ata nuk presin asgjë tjetër përveç zbulimeve. Gabimi i shumë shpirtërave është të ndalemi në shtresën e parë dhe të ndjeheni të përmbushur sikur të kishin përfunduar të gjithë studimet e tyre vetëm për faktin se kishin parë një fije aureje. Ky është një milion milje larg ndërgjegjësimit, sepse ju po vendosni të bini në gjumë në një pikë ndryshe nga ajo në të cilën të gjithë të tjerët kanë fjetur; por ti akoma po fle.

Arsyeja pse unë mendoj se është e rëndësishme të shkoj shumë larg nga pamja e ngjyrës është sepse kam parë herë të panumërta që kuptimi i lidhur me një ngjyrë të aurës është pothuajse asnjëherë në përputhje me personalitetin e vërtetë të të njëjtit person. Ngjyra e atmosferës gjithashtu mund të ketë kuptime shumë të rëndësishme, siç janë ngjyrosjet e zeza me siguri errësirë ​​dhe është shumë e rrallë ta shohësh atë, por e njëjta gjë nuk mund të thuhet për aurën e bardhë, pasi shtresa e parë e aurës së të gjitha njerëz, kafshë dhe sende, është e bardhë / gri transparente. Pra, ose jemi të gjithë të mirë dhe të shkolluar, ose ka diçka më të thellë për t’u marrë parasysh duke kapërcyer pengesat e kënaqësisë. Prandaj është e qartë se nuk mund të mbështetet siguria e dikujt vetëm në ngjyrën e energjisë së të tjerëve kur njeriu duhet të përqendrohet më shumë në dëshirën për të ditur më shumë, sesa në besimin se dikush tashmë di gjithçka.

Vendimi për të parë atmosferën, për të kuptuar se si funksionon dhe të përpiqemi ta ndikojmë atë dhe ta formësojmë sipas dëshirës suaj, janë teknika dhe prandaj veprime shumë të ndryshme midis tyre dhe ndarja e tyre ne nuk bëjmë asgjë përveçse të shembim një histori në një mijë copë që nuk do të kemi sukses atëherë të bashkohen dhe të kuptojnë. Me pak fjalë, është bërë një pyetje midis shumë njerëzve për të ditur një përgjigje të vetme që akoma nuk e plotëson kërkesën tonë, sepse për të ditur përgjigjen e vërtetë dhe të plotë është e nevojshme t’i bashkoni të gjithë dhe të tërhiqni tërësinë e tyre prej tyre. Në këtë Akademi do t’ju mësoj të gjitha këto teknika, por së pari duhet të mësoni se si të ndërmarrni hapat e nevojshëm, si të meditoni dhe thithni energjinë, dhe pastaj të mësoni të përdorni, modifikoni dhe shfrytëzoni sa më shumë atmosferën tuaj përmes mësimeve të mia. Për ta njohur me të vërtetë një person do të duheshin vite, por nëse mësoni ta njihni aurën e tij, ta perceptoni atë dhe ta shihni atë në të gjitha nivelet, atëherë aftësia juaj për ta studiuar atë dhe për ta njohur atë do t’ju mahnisë ju dhe njerëzit e tjerë që do të ndjehen më të vlerësuar nga vëmendjet tuaja; përtej faktit se ata nuk do të jenë në gjendje të fshehin asgjë nga ju, edhe nëse do të donin.

Vendosja për të përjashtuar një aftësi duke bindur veten se të tjerët janë më të rëndësishëm, vendoset edhe një herë të mbyllim mendjen e tij dhe të mbyllim shikimin e dikujt, duke mos lejuar veten që ta njohim të gjithë të vërtetën, duke u kënaqur me një dhe vetëm një pjesë të vogël që shpesh mund edhe ejani keqkuptuar.

Faqja 5 nga 5

Për këtë arsye këshillat e mia janë të mësojnë të ndjehen aurat, por në të njëjtën kohë të zgjedhin t’i shohin ato, në mënyrë që të kemi një pamje më të plotë të kuptimit dhe dobisë së vërtetë të energjisë sonë më intime dhe private.

Pavarësisht çdo gjëje, shikimi i atmosferës mbetet një teknikë shumë interesante dhe madje edhe argëtuese, sepse menjëherë ju ofron provën e vërtetësisë së saj, pasi çdokush mund të mësojë ta shohë atë – me trajnimin e duhur – pa bërë përpjekje të tepërt. Kur fillojmë një udhëtim shpirtëror duhet të kuptojmë se nuk mund të kemi gjithçka dhe menjëherë, duke besuar se i marrim të gjitha përgjigjet një ditë pasi të fillojmë t’i bëjmë vetes pyetje, megjithatë, duke shikuar aurën, ofron mundësinë që të kemi rezultate të mira tashmë që nga herët e para në të cilën praktikohet vizioni, duke qenë në gjendje të shihet së paku haloja e parë transparente tashmë nga seanca e parë. Prandaj rekomandoj të filloni të krijoni një marrëdhënie të mirë me aurën e tij të paktën duke e parë atë, në mënyrë që të kuptoni se ekziston, se është e vërtetë, se nuk është një iluzion optik ose një thashetheme e çuditshme. Duke parë atë ju lejon të kuptoni se është e vërtetë dhe të besoni në të, e cila për fat të keq do të ishte e vështirë për ju të mos jeni në gjendje të dëgjoni ose të shihni. Teknika e perceptimit të aurës është më komplekse dhe e avancuar, prandaj fillon së pari nga bazat dhe i ofron vetes provat e ekzistencës së saj. Atëherë do të arrijmë te ajo! Ndërkohë, shikoni në pasqyrë dhe përqendrohuni.

Në artikullin tjetër do të sqaroheni se si ta shihni atë, duke përdorur hapat e duhur për të mësuar ta shihni me lehtësi. Atëherë mund të vazhdoni të ndiqni këtë rrugë dhe të mësoni se si të përmirësoni atmosferën tuaj, si ta kuptoni atë të të tjerëve, si të njihni njerëz që po përpiqen t’ju mashtrojnë duke ju treguar një shtresë të atmosferës së tyre iluzionale që ka tendencë t’ju bëjë të keqkuptoni llogarinë e tyre, dhe shumë më tepër ende. Kjo Akademi ofron një rrugë që synon të bëjë që ju të evoluoni psikologjikisht, kështu që të gjitha mësimet që do të gjeni në artikuj, edhe nëse në pamje ju mund të mendoni se ato nuk kanë asnjë lidhje me qëllimet që dëshironi të arrini, do t’i realizoni duke i lexuar ato se si çdo temë është e lidhur ngushtë me tjetër. Në fakt, sa më shumë të meditoni dhe praktikoni, aq më lehtë do të bëhet për ju të shikoni aurën në nivele më të larta dhe të nxirrni informacionin që ju interesojnë. Do të jetë një udhëtim argëtues sepse do të keni mundësi të luani me atmosferën tuaj dhe atë të të tjerëve, por mbi të gjitha do të jetë evolucionare sepse do t’ju lejojë të arrini aftësi praktike që, pa e përdorur atë, nuk mund ta kuptoni kurrë.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19841) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]