Disponibile in:

18 – Low Frequency – Distractions dhe mekanizmat e ulët (2 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Frekuenca e ulët është një vetëdije inteligjente që është pjesë e mendjes së planetit, të cilën ne gjithashtu do ta quajmë mendjen e Gaia. Nëse nga një anë kemi dëshmi të inteligjencës së planetit, në sajë të mrekullive që Natyra arrin të arrijë në mënyrë që të mbijetojë edhe në kohë krize, nga ana tjetër, planeti gjithashtu ka një fytyrë të dytë, shumë të ndryshme nga evolucioni i vazhdueshëm që Nature; Unë po flas për atë vetëdije që na mban të lidhur të lidhur me një frekuencë të ulët, e cila quhet frekuencë e ulët. Natyra dhe frekuenca e ulët nuk janë e njëjta gjë, por të dyja janë pjesë e mendjes së planetit. Ne mund ta krahasojmë Natyrën me nevojën njerëzore për të ngrënë ushqim për të qëndruar gjallë falë ushqimeve, prandaj ndaj urisë normale që vjen kur kemi qenë shumë të gjatë pa prekur ushqimin. Frekuenca e ulët, nga ana tjetër, është e krahasueshme me urinë e ngulët, e cila na kërkon të hamë edhe nëse trupi nuk ka nevojë vërtet për atë ushqim, megjithatë ne duket se jemi të uritur dhe na detyrojnë të hamë sërish, përsëri dhe deri në rrezik probleme serioze shëndetësore për shkak të obezitetit dhe përkundër kësaj dëshiron që ne të besojmë se ne jemi ende të uritur dhe na detyrojnë të hamë përsëri. Ky krahasim shërben për të kuptuar dallimin e madh midis Natyrës dhe Frekuencës së Ulët: të dyja janë pjesë e mendjes së Planetit dhe nuk është e lehtë t’i dallosh, ashtu siç nuk është e lehtë të dallosh urinë e vërtetë nga uria nervore, sepse të dy shkaktojnë simptoma të ngjashme të mjaftueshme për të bërë që ju të besoni se ata janë e njëjta gjë; por njëri ka për qëllim të të mbajë të gjallë, ndërsa tjetri, nëse i dëgjon, shkatërron. Natyra, në vetvete, vazhdon me kursin e saj, kështu që siguron që qeniet njerëzore, të tilla si kafshët, insektet dhe mbretëria e bimëve, të vazhdojnë jetën e tyre duke kryer veprime të dobishme për planetin.

Pra, Natyra ju nxit të bëni punë që ndihmon shoqërinë e llojit tuaj, i cili në rastin tonë ndodh përmes një kontrate pune, ndërsa në specie të tjera, si milingonat, bletët etj, ndodh shumë më spontanisht: secili e di çfarë të bëjmë që nga lindja. Insektet i kushtojnë të gjitha jetët e tyre në punën e tyre dhe në procreim, i cili është misioni i vetëm i jetës, sepse ata punojnë gjatë gjithë kohës për të mbajtur speciet. Sidoqoftë, ne nuk jemi milingona dhe megjithëse ne mund të mësojmë shumë prej tyre si në aspektin e punës dhe shoqërisë – sa bashkëpunimi i sinqertë midis individëve për t’u bërë një grup i bashkuar që është gjithnjë më i rrallë mes nesh njerëzve – ne duhet mos harroni të jeni shumë më të evoluar sesa insektet, sepse ne kemi një inteligjencë dhe një ndërgjegje superiore ndaj tyre. Sigurisht, më shumë se një herë do të kemi ndodhur të shohim disa nga të njohurit tanë dhe të mendojmë se një kacabu do të ishte më i mençur se ai, por në faktet aktuale, raca njerëzore nuk mund të krahasohet me një specie shtazore ose me insekte. aftësitë tona intelektuale dhe psikike janë më të pjekura, më të avancuara. Brenda planetit Tokë, raca njerëzore është më e aftë të zhvillohet mentalisht, teknologjikisht, mentalisht dhe shpirtërisht. Kur mendojmë për Natyrën, mund të mendojmë vetëm për peizazhe të mrekullueshme, livadhe me lule dhe kafshë të bukura, por Natyra nuk është vetëm kjo. Nëse në njërën anë ka vende parajsore, pa marrë parasysh se sa bukur janë ato, ka edhe vende natyrore të mbushura me kafshë helmuese, leeqe, ticks, parazitë të çdo lloji, zona të moçalive, shkretëtira ku nuk mund të shpresoni të mbijetoni për toka të pafundme akulli, në të cilën jeta nuk do të ishte trëndafili dhe lule siç do të mendonit. Kështu që Natyra nuk është vetëm lule dhe peizazhe të bukura, por gjithashtu përmban zona shumë të moçme me energji të ndenjur. Për këtë arsye nuk është e çuditshme të mendosh se mendja e Gaia posedon, përveç instinktit të Natyrës, gjithashtu një ndërgjegje që shndërrohet në frekuencë të ulët, kjo është një ndërgjegje inteligjente që na lidh tepër mbi frekuencën e ulët.

Frekuenca e ulët është si zona e kënetës së mendjes së planetit: në kuptimin figurativ është ajo pjesë e mendjes së Gaia që ju bën të stagnoni në pavetëdije.

Faqja 2 nga 5

Por, siç e dimë të gjithë, njeriu është i aftë të rimarrë një moçal për ta bërë atë një vend më të mirë, kështu që nëpërmjet praktikës së vetëdijes dhe daljes nga Frekuenca e Ulët, ju mund t’i përdorni aftësitë tuaja për të manovruar Matricën dhe për të përfituar për veten tuaj vetë dhe për të tjerët. Frekuenca e ulët ka ndikuar gjithmonë në ju dhe nuk ka asnjë person ose jetë që jeton në botë, i cili tashmë është lindur me mendje jashtë Frekuencës së Ulët, sepse do të ishte sikur të mendonit se mund të lindësh jashtë Natyrës: sepse ke lindur brenda planet Gaia, gjithmonë nën ndikimin e tij, pa e kuptuar, nëse doni apo jo. Ashtu si Natyra nuk ju kërkon leje për të hyrë në jetën tuaj, por fillon të ketë efekt mbi ju nga dita e parë e lindjes (siç është urgjenca për të marrë frymë, uria, por edhe nevoja për të pasur kontakt me të tjerët qeniet e llojit tuaj) Frekuenca e ulët nuk kërkon as leje. Ai punon vazhdimisht për të tërhequr vëmendjen tonë nga zbulimi i identitetit tonë, duke vënë para syve tanë një mijë arsye për të harruar se kush jemi. Frekuenca e ulët nuk është “e panjohur”, por nuk është as aleati ynë, pasi roli i tij është pikërisht ai që na lejon të mbetemi në gjumë, në mënyrë që ta kryejmë punën tonë si një milingonë dhe nuk sillemi si ndërgjegje të evoluar.

Me siguri keni kuptuar se ka njerëz që duan të dinë më shumë për identitetin e tyre dhe të tjerëve që nuk e bëjnë këtë. E para, ata shpesh pyesin veten nëse jeta është e gjitha këtu, ata pyesin veten nëse jeta ka një qëllim më të evoluar, ata shpesh bëjnë veten e tyre të njëjtën pyetje që e keni pyetur veten shumë herë: “Kush jam unë?” Dhe edhe nëse ata ende nuk e njohin përgjigje, vazhdoni të bëni pyetje. E di mirë se njerëzit e tjerë nuk janë aspak të interesuar të bëjnë këto pyetje, sepse ideja e tyre për jetën është ajo që po përjetojnë: ju punoni, ju vini në shtëpi nga familja juaj dhe nesër do të punoni përsëri; nuk ka asgjë tjetër për ta. Në të vërtetë, sipas mentalitetit të tyre, nëse jeni të intriguar nga diçka që është jashtë punës dhe familjes, është sigurisht diçka që nuk është e drejtë! Sipas tyre, ju vetëm duhet të punoni, sillni paratë në shtëpi, thjesht mbani familjen tuaj; Më së shumti, nëse dëshiron të jesh “i hapur”, ju lejohet të luani një sport, por mos e merrni shumë kohë nga familja juaj, përndryshe kjo nuk është e mirë. Pra, ti e kupton se disa njerëz janë shumë më të gatshëm të kërkojnë të vërtetën, ndërsa të tjerët nuk duan ta dinë, edhe nëse e vendosni para tyre. Ky është dallimi i parë që njohim mes atyre që mund t’i quajmë njerëzit që kërkojnë evolucionin, prej atyre që mund ta quajmë Low Gaia. Gaia’s Low është shembulli i përsosur i asaj që Low dëshiron për ne: ai pretendon se njerëzit sillen si milingona, domethënë që e kalojnë gjithë jetën duke punuar dhe duke filluar një familje pa pasur kohë minimale për t’u ndalur për të reflektuar dhe për këtë arsye të vendosë për të evoluar Ndërgjegjen e dikujt nëpërmjet praktikës shpirtërore.

I Ulët dëshiron që ne të besojmë se spiritualiteti është një zbavitje ndaj detyrave tona të punës, për të na larguar nga e vërteta, që angazhimet tona të punës na largojnë nga evolucioni ynë shpirtëror. Në fakt, frekuenca e ulët pret që njerëzit të sillen si insekte, por ne nuk jemi insekte të Gaisë: ne jemi njerëzore, të aftë për të evoluar aftësitë tona psikike, në mënyrë që të arrijmë nivelin e ndryshimit të ngjarjeve personale dhe të gjithë planetit, me qëllime më pozitive. Mund të bëjmë shembullin e Jezusit: ai ka arritur nivelin e manipulimit të Matricës aq shumë sa të jetë në gjendje të ndryshojë ngjarjet dhe të kryejë mrekulli, shumë prej të cilave sot nuk u është thënë as edhe për ne, megjithëse ne ende e kujtojmë atë. E megjithatë, ai e la të ulta, të bënte veprime pozitive për vete dhe për të gjithë planetin. Qartë se nuk është e lehtë të arrihet niveli i tij, por nuk jemi këtu për të konkurruar, sepse nuk është kjo për të cilën ai donte të na mësonte: ne jemi këtu për të pranuar se ne nuk jemi makina pune, por ndërgjegjet që duhet të zgjohen sa më shpejt të jetë e mundur për të kujtuar se kush jemi me të vërtetë. Frekuenca e ulët është aq e mençur sa është e fshehur, sepse na ndikon që nga lindja, kështu që bëhet e vështirë ta njohësh atë në rutinën tonë nga një ditë në tjetrën.

Faqja 3 nga 5

Kemi kaluar gjithë jetën pas jetës së tanishme, në vend që të zgjedhim jetën me vendimin tonë të vërtetë, kështu që vetëdija që frekuenca e ulët ekziston dhe na mban nën kontroll mund të jetë një e vërtetë e ashpër për t’u pranuar, por vetëm në fillim. Pas kësaj, ju mësoni ta njihni dhe të mashtroni metodat e tij për t’ju mbajtur të ulëta.

E Ulët përdor dy metoda kryesore për t’ju mbajtur të ulët, të hutuar dhe larg kërkimit të së vërtetës, gjë që do t’ju çojë në ushtrimin e një rruge për të arritur Zgjimin tuaj. Metoda e parë që Përdorimi i ulët për t’ju mbajtur ankoruar në tokë është mendimi juaj, përmes Rregullatorit do të flasim për më vonë. Metoda e dytë është përdorimi i njerëzve përreth jush, të cilët duhet të të shpërqendrojnë dhe të bëjnë të humbësh kohë, kështu që të përfundosh duke harruar se çfarë evolucionarish dëshironit të arrish, të zgjedhësh të merresh vetëm me detyrat e përditshme të biznesit që ishin vënë para jush . Edhe nëse mund të zgjidhni të bëni të dyja, i Ulët do të bëjë që ju të besoni se vetëm duhet të kujdeseni për biznesin familjar, duke harruar plotësisht atë që mund të keni bërë. E vërteta është se ju mund ta kuptoni ekzistencën e frekuencës së ulët, vetëm nëse filloni të praktikoni, sepse kjo do t’ju japë prova për vërtetësinë e pranisë së saj. Për sa kohë që qëndroni brenda Frekuencës së Ulët, nuk do të kuptoni se sa jeni në kafaz, në fakt ju me siguri mund të mendoni se pas të gjitha, ju nuk mund ta prekni atë. Por nëse filloni të praktikoni, e kuptoni se sa e vërtetë është se ai ekziston dhe sa ndikim ka prania e tij në jetën tuaj. Për të dhënë një shembull praktik, njerëzit me lëvizshmëri të ulët dhe situata rreth jush që t’ju tërheqin vëmendjen dhe ju ndalojnë të praktikoni Meditimin, kështu që – duke mos praktikuar atë – do të mbeteni të ulëta dhe plotësisht të nënshtruar ndaj vullnetit të tij. Për shembull, mund të përdoreni për të jetuar në një shtëpi mjaft të qetë dhe të qetë, në të cilën zilja e veshit rrallëherë nuk del, përveçse kur vjen posta; por zakonisht ajo pothuajse gjithmonë arrin në të njëjtën kohë dhe nuk ju shqetëson. Në vend të kësaj, është shumë e ndryshme kur jeni gati të uleni dhe të fillojnë të praktikoni.

Mendimi i parë ndonjëherë, gjithashtu mund të zhdukej pa asnjë ndërprerje; mund. Ditën tjetër, pastaj ditën e dytë të shtegut tuaj praktik, i Poshtmi tashmë mund të ndërhyjë me disa distractions të brendshme, të tilla si apatia, panjohur, dhe pavarësisht nga meditimi i ditës para se ju ka pëlqyer shumë, në ditën e dytë ju mund të mendoni nuk ndiheni sikur e praktikoni përsëri; por ju mund të jeni në gjendje ta praktikoni gjithsesi dhe të shkoni kundër apatisë tuaj. Rreth ditën e tretë / të katërt, Fillimi do të fillojë të ndihet më seriozisht. Përtej zbavitjes personale, E Ulët do të fillojë të vë në lëvizje mekanizmat e saj për të mobilizuar njerëzit e tjerë rreth jush, kështu që ata do të jenë ata që do t’ju shkëpusin dhe do t’ju bëjnë të humbni kohë, që t’ju bëjnë të harrojnë të praktikoni meditimin e përditshëm. Le të vendosim një shembull që ju doni të praktikoni meditim rreth orës 16:00. Gjatë gjithë mëngjesit keni bërë punët e shtëpisë tuaj ose çfarë keni pasur për të bërë, dhe askush nuk ju ka thirrur, kontaktuar ose rrahur zile. Gjatë gjithë ditës, askush nuk u shfaq ose ju kontaktoi për të bërë diçka së bashku dhe për të vjedhur kohën tuaj. Pra, ju bëni të gjitha detyrat dhe mbani veten të lirë për pasditen, të bindur se askush nuk mund t’ju ndalojë të praktikoni. Dhe megjithatë, sa më shpejt që të jetë ora 16:00 do të bëhet dhe do të mendoni të uleni për t’u praktikuar, të bindur se keni bërë tashmë të gjitha detyrat dhe punët që keni dashur të bëni dhe të jeni të lirë që më në fund t’ia kushtoni vetes meditim, zile juaj do të zë vend dhe do të zbuloni se është vijnë për të parë një mik i dashur që nuk e keni parë për një kohë të gjatë. Situata do të duket shumë normale dhe e qetë: e lejoni atë të hyjë në shtëpi, sepse nuk e keni parë atë për një kohë të gjatë, jeni të lumtur dhe kaloni mbrëmjen duke biseduar dhe duke qeshur, kështu që kurrë nuk do të mendoni se ishte Low që ju dërgoi atë mik shkëpusni veten nga qëllimi juaj Zgjimi.

Faqja 4 nga 5

Nëse ai nuk është mik, ai është xhaxhai i cili paraqitet vetëm në partitë e rëndësishme si Krishtlindjet dhe Pashkët, por sot, edhe pse është një ditë shumë normale si çdo tjetër, ai do të paraqitet papritur me justifikimin se ai ka filluar të ndjejë mungesa juaj, apo që ai me të vërtetë kishte nevojë për të marrë një pushim, duke marrë mundësinë të vinte dhe të vizitonte dhe të kalonte ca kohë së bashku! Ai mund të arrinte gjysmë ore para ose gjysmë ore më vonë, në vend të kësaj ai erdhi të dilte në zile në minutën e parë para se të fillonit meditimin, madje edhe në mes të seancës, të shpërqendroje dhe të ndërpresësh, duke e bërë madje të ndjeje një ndjenjë pakënaqësie dhe bezdi, për shkak të ndërprerjes së papritur, ndërsa ishit të relaksuar. Çështja është se ju nuk do të mendoni menjëherë se ky ndërprerje ju është dërguar nga Low, kështu që ju nuk do të jeni në gjendje të dilni nga influenca e tij falë meditimit. Pra, do ta nënvlerësoni këtë praktikë, duke menduar se është vetëm një seancë (shumë e gjatë!) E relaksimit dhe se nuk është asgjë më shumë se kjo. Megjithatë, nëse do të ishte aq e vogël, i varfëri nuk do të mobilizonte njerëz të tjerë për t’i bërë ata të vijnë në shtëpinë tënde, me qëllim që t’ju largojnë juve nga praktika dhe t’ju ndalojnë ta bëni atë siç dëshironi. Nëse meditimi nuk ishte aq i rëndësishëm për Zgjimin tuaj, dhe kjo nuk ju ndihmonte të dilni nga influenca e Low, sigurisht Frekuenca e Ulët nuk do të bëjë shumë përpjekje për t’ju parandaluar. E megjithatë, nuk e kuptoni derisa të filloni të praktikoni dhe e kuptoni se në një mënyrë ose në një tjetër ndodh gjithmonë diçka që përpiqet t’ju ndalojë të meditoni ose ta bllokoni atë në më të bukurën.

Ju mund ta keni kaluar gjithë ditën duke bërë gjithçka që keni dashur të bëni: keni punuar, jeni kujdesur për familjen tuaj, keni pastruar shtëpinë tuaj, keni bërë gjithçka në detyrat tuaja të përditshme dhe askush nuk ju ka ndërprerë; atëherë sapo të uleni për të medituar, ju merrni një mesazh në chat direkt nga personi që nuk ju ka dhënë kurrë vëmendjen dhe kush ju bën të vdisni nga dëshira për të marrë tabletë / kompjuter / telefon celular dhe kaloni orë duke biseduar me të, duke menduar se do të ishte qesharake ta hidhja poshtë këtë mundësi. Mund të jetë një person i cili nuk është dëgjuar për javë, muaj apo vite, ose një person që gjithmonë ka injoruar bisedat tuaja ose që vetëm e bën veten të dëgjohet kur ndodhin ngjarje të rëndësishme; por sa më shpejt që të uleni për të medituar, ajo do t’ju kontaktojë me një justifikim që në sytë tuaj do të duket shumë interesante që të lejojë që ajo të presë 30 minuta, kohë për të pasur një meditim të mirë. Ju mund të zgjidhni të meditoni, dhe pastaj menjëherë bisedoni me të sa kohë që dëshironi; në vend të kësaj ju do të zgjidhni të bisedoni me të, duke përfunduar duke folur për absurditetin më të padobishëm në botë, deri kur do të bëhet shumë vonë dhe do të duhet të shkoni për të fjetur, sepse nesër ju punoni! Ndërkohë, i Vogël do të punojë në mendjen tuaj, për të bërë që të zgjedhni vullnetin tuaj të lirë për të humbur kohën pas atij bisede, në vend që t’i kushtoni gjysmë ore për të evolucionit tuaj dhe pastaj të jeni të lirë të hapni të gjitha bisedat që dëshironi. Pra, nëse në një anë Low ka punuar rreth jush, të shtyjë njerëzit e tjerë për të shkëputur ju, në të njëjtën kohë ka punuar në mendjen tuaj, për të bërë që ju të zgjidhni të pranoni zbehjen, në vend që t’i kushtoni vetes evolucionin tuaj. Kështu, do t’ju bëjë të mendoni se asgjë e rëndësishme nuk ka ndodhur, se nuk ka asgjë të keqe, sepse sot ju biseduat, por nesër ju mund të kushtoheni veten në meditim; prapëseprapë brenda jush e dini se nesër nuk do të jeni në gjendje të meditoni, sepse i Poshtmi tashmë po punon për justifikime të tjera për të larguar kohën dhe për të parandaluar ju, madje edhe më shumë nesër, të jeni në gjendje të kushtoni gjysmë ore për meditimin tuaj.

Deri sa të filloni të praktikoni, nuk do ta kuptoni ekzistencën e frekuencës së ulët dhe metodat që ai përdor për të ulur dhe penguar ju, por vetëm teoritë do të mbeten që kurrë nuk do të jeni në gjendje të kuptoni seriozisht. Në vend të kësaj, duke filluar të praktikoni meditim, do të kuptoni se sa e interesuar është e ulët për të mbajtur gjumin, sepse do të fillojë me krijimin e një numri të ngjarjeve që do t’ju bëjnë të humbni vullnetin për të praktikuar, ose që do t’ju bëjë të harroni plotësisht. Do t’ju duket absurde, por do të gjeni një mijë mënyra për të bërë që të harroni atë që keni dashur të bëni. Para së gjithash, ajo do t’ju mbushë me ngjarje dhe pengesa të papritura, të tilla si shoku më i mirë i cili papritmas do të ndjehet nostalgjik dhe do t’ju kërkojë të kaloni tërë mbrëmjen duke e ngushëlluar apo duke mbajtur kompaninë e saj, duke ju lënë kështu mundësinë të meditoni.

Faqja 5 nga 5

Ose, mund të jetë anëtari i familjes suaj, i cili dëshiron të kalojë më shumë kohë me ju sot, ose kombinon një prej tij, duke ju bërë të humbur ditën tuaj për të zgjidhur problemet që e kanë shkaktuar atë. Në gjithë këtë, ju do të ktheheni në shtëpi që do të bëheni vonë dhe nuk do të dëshironi të meditoni. Nëse, nga ana tjetër, nuk mund ta mbash veten larg shtëpisë për një kohë të gjatë, ai do të përpiqet t’ju sjellë shtëpinë e ulët, për t’ju mbajtur të praktikoni edhe kur keni arritur të mbani veten të lirë të meditoni. Pra, uleni të bindur se asgjë dhe askush nuk mund t’ju ndalojë të meditoni: u keni thënë shokëve tuaj se do të flini për një orë, kështu që ata do të binden se nuk do t’ju duhet të shqetësoni për atë orë, kohën e duhur për meditim. E megjithatë, do të filloni të merrni thirrje telefonike të përsëritura nga qendrat e thirrjeve ose nga numra të panjohur që, rastësisht, vetëm sot keni numër të gabuar, duke ju nervozuar me mijë telefonata dhe zile që gjithmonë duket më e lartë, vetëm ndërsa jeni duke medituar.

Nëse, nga ana tjetër, e kisha fikur telefonin tuaj celular, për të parandaluar që dikush t’ju shqetësonte, atëherë dikush do të vijë në zile të fqinjit tuaj, duke luajtur atë në mënyrë të përsëritur, edhe nëse zakonisht telefonohen vetëm një herë dhe pastaj – duke kuptuar se askush nuk gjendet në shtëpi – ata largohen; por jo sot! Sot ata duhet të thërrasin atë zile sikur dera e parë të hapeshin vetvetiu, edhe pse është shumë e qartë se fqinjët nuk janë në shtëpi! Mund të ketë qenë një ditë e heshtur dhe e heshtur, gjithashtu edhe koha (pasdite, ku të gjithë qëndrojnë), por sapo të uleni për të medituar, në rrugën e shtëpisë ju do të kaloni një varg makinash që do tingëllojnë bri dhe do të bëjnë një zhurmë të bezdisshme që nuk kanë pasur bërë gjatë gjithë ditës, por tani ata përpiqen të jenë sa më të zhurmshëm që është e mundur. S’ka rëndësi nëse hesht para dhe nuk mund të dëgjohet as zhurma as në distancë: sapo të ulesh për të medituar, qeni i fqinjëve do të fillojë leh dhe të tjerët do të ndjekin me atë ulërimë që duket se e paralajmëron apokalipsin, sepse ata do të lëvorin me kaq zë dhe me këmbëngulje , se edhe pse i doni qentë, do të theksoheni me zërin e mprehtë që shkaktojnë, duke shqetësuar meditimet tuaja; dhe gjithë kjo rrëmujë, vetëm për t’ju ndaluar të meditoni, të mërzitur nga zhurma. Vetëm kur të filloni të praktikoni, mund të vini re ekzistencën e frekuencës së ulët, sepse ajo do të aktivizohet vetëm kur vendosni të praktikoni për të dalë jashtë ndikimit të saj. Vetëm atëherë do të kuptoni se sa e rëndësishme është të largoheni nga Low. Para se ti nuk e kuptove, nuk e dinit për ekzistencën e saj dhe nuk e vure re; Megjithatë, sapo të filloni të meditoni, do ta vini re me të vërtetë praninë e tij, sepse situata absurde do të ndodhë që deri kohët e fundit nuk duket të ndodhë. Është e qartë, nëse vendosni të vazhdoni në këtë rrugë, do të jeni në gjendje të përmirësoni më shumë çdo ditë, duke arritur kështu të meditoni edhe kur Testi përpiqet t’ju shkëpusë me strategjitë e tij. Pra, mos mendoni se do të jetë “përgjithmonë si kjo”, përndryshe do të ishte me të vërtetë e pamundur të meditoni. Sidoqoftë, duhet të jetë e qartë që nga fillimi se nëse prisni që e Ulët t’ju japë leje për të medituar, atëherë menjëherë mund t’i thoni lamtumirë zgjimit tuaj: duhet të vendosni të praktikoni, madje edhe kur e Ulët ju bën të ndiheni më të fortë për t’ju parandaluar; sepse nëse prisni që ai t’ju japë afat dhe t’ju ofrojë kohë të lirë për të medituar, jeni duke pritur për një mrekulli që jeni të sigurt se nuk do të ndodhë.

E Ulët nuk dëshiron që ju të zgjoheni, prandaj mos e mashtroni veten se një ditë nuk do të vijë kurrë që do t’ju lërë të lirë të meditoni me qetësi, pa ju penguar që nga dita e nesërme. Është armiku i Zgjimi, për të cilën është thelbësore ta kuptojmë atë, por mbi të gjitha të angazhohemi për të kuptuar arsyen pse Low nuk dëshiron që ju të Zgjoheni. Në atë moment, do të jeni në rrugën tuaj për të kuptuar se sa e rëndësishme është të evoluoni aftësitë tuaja psikike. Për momentin, të gjithë ju duhet të bëni është të meditoni dhe të kuptoni se sa situata ndodh pikërisht në momentet kur zgjidhni të meditoni, vetëm për t’ju mbajtur nga praktika, ose për t’ju tërhequr në mes të meditimit, në mënyrë që të mos arrihet mirëqenia e vërtetë. për t’ju bërë të mendoni edhe se meditimi nuk është kaq relaksues. Në fillim do të duket për Ju një armik shumë i zgjuar për ju, sepse sapo të uleni për të medituar, qeni do të fillojë të leh, fqinji do të bërtasë dhe makinat do të mbushen në shtëpi, por ju nuk duhet të lejoni që të bini nga këto metoda të parëndësishme . Mirëqenia mendore dhe fizike, por mbi të gjitha përfitimet që meditimi do të sjellë në jetën tuaj, do të jetë shumë më e dobishme se çdo shpërqendrim që Low mund të sjellë për t’ju mbajtur nga praktika. Pra, pavarësisht nga distractions që do të ju vë përpara, i lënë ata mënjanë për gjysmë ore dhe të ulen për të medituar. Jeta juaj do të ndryshojë shumë.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4601) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]