Disponibile in:

82 – Mbrojtja psikike – Mbrojtja e dikujt nga larg (4 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Shpesh mendojmë për dëshirën për të mbrojtur njerëzit që duam, por ndihemi të mbërthyer në disa fronte të cilat më pas bëhen shkaqe për mbylljen tonë egoiste, të cilat na detyrojnë të mos i ndihmojmë kurrë të tjerët. Arsyeja e parë është përtacia, sepse ne dëshirojmë të mbrojmë njerëzit për të cilët na intereson, por në të njejtën kohë nuk jemi angazhuar për të gjetur kohë për t’u kushtuar atyre; Arsyeja e dytë është ajo e mosnjohjes nëse është e drejtë ta bëjë këtë apo jo; arsyeja e tretë është të mos jesh i sigurt se si ta bësh atë të drejtë. Edhe në qoftë se arsyeja e parë duket e qartë, në të vërtetë është gjithmonë e lehtë të biesh në atë mendim, sepse derisa të vijë tek fjalët, është e lehtë të thuash se do të bësh gjithçka për njerëzit që duam, por kur ke rrugën për ta bërë atë, dhe ju harroni, ose i referoheni një dite që kurrë nuk do të vijë. Ka shumë mënyra që ju mund t’i ndihmoni të tjerët, veçanërisht njerëzit që ju interesojnë, dhe njëri prej tyre është t’i mbrosh ato në mënyrë psikike. Ushtrimi i mbrojtjes psikike ndaj njerëzve për të cilët ne jemi të lidhur na lejon që t’i ndihmojmë në shumë mënyra. Nëpërmjet mbrojtjes, ne largohemi nga ata energjitë negative që ata donin t’i goditnin dhe t’i dëmtonin, duke hequr disa pesha që mund t’i lëndonin shumë. Ne i mbrojmë ata nga subjektet negative, larvat, prezencat e çdo forme, madje edhe nga njerëzit rreth tyre që dëshirojnë të luajnë truket e këqija. Duke i mbrojtur ata psikikisht, u lejojmë atyre të jetojnë pak më shumë në mënyrë paqësore, sepse ata marrin ndihmë të jashtme shumë të fortë, pasi nuk është vetëm një mendim, por një praktikë. Kur është fjala për të ndihmuar të tjerët, Low përpiqet të gjitha kartat që ai ka për të na dërguar përsëri në një kohë tjetër ose të na bëjnë të mendojmë se thellë ai person nuk e meriton ndihmën tonë, kështu që e Ulët arrin të na bëjë të heqim dorë nga dëshira për të mbrojmë ata që duam, duke na bërë të qëndrojmë me fjalët e folura, por pa fakte.

Njerëzit që duam janë të shumtë, por do të ishte e mjaftueshme për t’i mbrojtur ato një herë dhe jo domosdoshmërisht çdo ditë. Por fuqia e Mbrojtjes nuk duhet të nënvlerësohet, sepse edhe një seancë për një person tjetër mund të përmirësojë ditën dhe kush e di, madje edhe gjithë periudhën që po kalon. Mund të ndodhë që një mbrojtje nuk është e mjaftueshme, pasi që ju duhet të mbroheni çdo ditë, edhe ju duhet të mbroheni vazhdimisht. Pra, ju do të mendoni se nëse nuk mund të kujdeseni për atë çdo ditë ju mund të shmangni gjithashtu mbrojtjen e saj, të bindur se vetëm një herë nuk i shërben asnjë qëllimi. Është e vërtetë që për të rritur efektin ju duhet ta praktikoni atë çdo ditë, por personi që doni nuk është ndoshta një praktikues, kështu që mbrojtja e saj edhe një herë do të ishte shumë më mirë sesa kurrë ta mbronte atë. Është e drejtë të mendosh se do të ishte më mirë nëse do të fillonit të mbronit veten dhe të praktikoni flluskën çdo ditë, kështu që zgjedhja e parë do të ishte t’jua tregojë ekzistencën e kësaj teknike dhe ta lejojë atë të praktikojë vetë. Sidoqoftë, në rast se nuk mund të komunikoni në mënyrë të hapur me të dhe le të dijë për të, ju mund të vendosni për ta mbrojtur atë, të paktën nganjëherë. Mbrojtja e shumë njerëzve çdo ditë përtej vetes mund të bëhet e mundimshme, por nëse do të duhej të praktikoni edhe 2-3 seanca mbrojtje në muaj për dikë tjetër, çdo herë për njerëz të ndryshëm, sigurisht që do të jetë shumë më pak sfidues. Nëse atëherë 3 persona janë shumë, mund ta bëni edhe vetëm një person në muaj, kështu që nuk do të keni asgjë për të humbur; por në ndërkohë ju mund të përmirësoni ditën dhe nganjëherë edhe jetën e një personi tjetër. Ju nuk mund ta dini tani, por nganjëherë edhe mbrojtja është e mjaftueshme për njerëzit që i duam për të shmangur probleme serioze dhe për ta bërë jetën e tyre shumë më pozitive. A mendoni se nëse një sesion i Mbrojtjes mund të largojë një entitet nga shtëpia ose të mbajë njerëzit negativë larg prej jush; jeta e tij do të përmirësohej në një blic. Për këtë arsye është e vërtetë që gjithmonë kemi pak kohë dhe është e vërtetë se pothuajse nuk mjafton që ne të praktikojmë për veten tonë, por është gjithashtu e vërtetë që shumë herë gjejmë justifikime vetëm për të mos ndihmuar të tjerët, sepse preferojmë të flasim më shumë sesa të veprojmë. Është e lehtë të thuhet se për të mbrojtur të dashurit tanë do të ishim të gatshëm të japim jetën tonë, por nuk jemi as të gatshëm t’u japim atyre 5 minuta kohë për t’i bërë ata të ndihen më mirë. Nuk ka nevojë të bëjmë sakrifica të mëdha, vetëm të fillojmë të veprojmë më shumë sesa flasim.

Faqja 2 nga 6

Për më tepër, Mbrojtja e një personi tjetër na lejon të shfaqim dashamirësinë tonë edhe nëse ajo nuk e sheh, por veprimi mund t’i mbushë zemrat tona më shumë sesa besojmë.

Sidoqoftë, ndonjëherë vjen dyshimi: a meriton ai apo jo? A është e drejtë ta bëj këtë apo nuk duhet të hyj në jetë? Para së gjithash, besoj se nëse e duam një person, atëherë ne gjithashtu meritojmë vëmendjen tonë në këtë kuptim, jo ​​vetëm fjalë dhe premtime, por edhe në vepra. Mbrojtja e dikujt është një mënyrë tjetër për të treguar dashurinë tuaj, por unë mendoj se është më e vërteta, sepse ju po përdorni kohën dhe energjinë tuaj për të. Asgjë nuk mund të jetë më e vërtetë se kjo demonstrim! Nëse e doni një person, kjo do të thotë që ju doni që ajo të jetë mirë dhe gjithmonë e lumtur dhe mund ta ndihmoni duke praktikuar Mbrojtjen për të shmangur energjitë e liga dhe negative në format e saj të ndryshme. Dhe a është e drejtë ta bëjmë atë? Po, pa dyshim. Në ditët e sotme, për fat të keq, ka shumë shpirtra të rremë që vënë në dyshim drejtësinë, duke besuar se nuk ka nevojë për të ndihmuar jetët e të tjerëve dhe nëse shohim se një i dashur vuan, nuk do të ishte e drejtë ta ndihmonte, sepse – sipas këtyre njerëzve – kjo do të thotë se ajo meriton të vuajë dhe ky është fati i tij në të cilin ne nuk duhet të ndërhyjmë. Përkundrazi, nuk besoj fare se njerëzit meritojnë të vuajnë, aq më pak kur i njohim mirë dhe themi se i duam ata. Mjeshtrat më të mirë (si Jezui i mirënjohur) mësuan t’i duan të tjerët, t’i ndihmojnë ata, t’i kushtojnë kohën dhe energjitë tona: mos lejoni që njerëzit e varfër të vënë në dyshim fjalën e Qenieve të Zgjuara. Mjeshtrat e mëdhenj thanë se ndihmojnë, njerëzit e dobët dhe të dobët zhvillojnë mendimin se është e gabuar ta bëjë këtë. Kush preferon të dëgjosh? Sidoqoftë, dashuria e një personi tjetër nuk nënkupton shpërfilljen e vuajtjeve të saj, por ndihmën e saj sa më shumë që të jetë e mundur, sepse duam ta shohim të lumtur. Kështu që unë jam i sigurt se nëse e doni dikë, do të gjeni kohë për ta mbrojtur atë, madje edhe vetëm një herë në muaj, pa u lodhur sa mendoni.

Ndihma për të tjerët është e drejtë, ajo që është e gabuar është të besojmë se nuk duhet të hyjmë në jetën e tij dhe për këtë arsye të injorojmë vuajtjet dhe problemet e tij, sikur të mos na interesonte. Mbrojtja e dikujt nuk nënkupton manipulimin e jetës apo zgjedhjeve të tij, por duke i dhënë atij mundësinë për të bërë të vetën në liri të plotë. Kur një person sulmohet nga e keqja, kur vuan ose bëhet i sëmurë, ai nuk ka më shumë zgjedhje, sepse e gjen veten duke vuajtur kundër vullnetit të tij dhe nuk di më shumë se si të dalë prej tij, ndonjëherë ndjenja e shtyrë për të marrë veprime të rrezikshme. Mbrojtja e një personi nënkupton mbajtjen e së keqes nga jeta e tij, si dhimbje, fatkeqësi, sa më shumë që të jetë e mundur edhe sëmundje, në mënyrë që ai të mund të jetojë jetën dhe zgjedhjet e tij pa vuajtur energji negative që vijnë nga jashtë. A po e mbron një person kundër vullnetit të tij? Jo, sepse ju nuk jeni duke u imponuar atyre se çfarë vendimi për të bërë, apo çfarë zgjedhje të jetesës për të bërë; ju jeni duke hequr negativitetin, të keqen, në mënyrë që ajo të mund ta jetojë seriozisht jetën e saj dhe të bëjë zgjedhjet e saj me një mendje të qartë. Ajo që na bën të endemi dhe na bën të marrim vendime të gabuara janë ndikime të jashtme – që vijnë nga kush dhe çfarë na rrethon – që na ndikojnë dhe na ndikojnë. Mbrojtja e atij personi e mbron atë nga ndikimet e jashtme – prandaj nga vendimet që nuk janë të sajat që dëshirojnë ta godasin atë për ta bërë atë të ndryshojë gjendjen dhe mendimin e saj – duke e lejuar atë të jetë e qartë në zgjedhjet e saj dhe disponimin e saj. Unë dyshoj seriozisht se njerëzit që doni do të duan të sëmuren ose vuajnë, por jam i bindur se nuk do të kishit mendje fare ndjenjën e lehtë nga barrët e tyre të përditshme. Mbrojtja e njerëzve që duam do të thotë të hiqni peshat negative nga jeta e tyre, në mënyrë që ata të mund të gëzojnë më mirë pozitën që ata kanë ose t’u paraqiten atyre pasi të keni hapur rrugën për pengesa negative. Të besosh se të ndihmosh të tjerët është e gabuar, shkon kundër çdo mësimi të Mjeshtrave më të mëdhenj dhe më të mirë, prandaj mendoni rreth tyre për një moment përpara mbështetjes së kësaj teorie të diktuar nga errësira dhe të shpallur nga njerëz që ndihen të mençur për t’u mësuar të tjerëve ndihmë të ndërsjelltë. Errësi i tundon të gjithë, madje duke folur me zërin e njerëzve që pretendojnë të jenë të mirë, dhe ju do të gjeni shumë prej tyre, për fat të keq edhe mes atyre shpirtërore.

Faqja 3 nga 6

Por ju mund të bëni një zgjedhje, për të mbrojtur ata që doni ose për të injoruar vuajtjet e tyre dhe për të mbajtur duke ju thënë se nuk mund të bëni asgjë për t’i ndihmuar ata.

Arsyeja e tretë pse njerëzit nuk i ndihmojnë ata që duan janë sepse nuk dinë se ku duhet të fillojnë, por ky është problemi më i lehtë për t’u zgjidhur. Një mënyrë shumë efektive është mbrojtja psikike në distancë, të cilën do t’ju mësoj në linjat e ardhshme. Kështu që rri duarkryq dhe përgatiteni, sepse ne do të kushtojmë një sesion prej rreth 10-15 minutash për mbrojtjen psikike në një person tjetër. Unë ju këshilloj që të ndiqni çdo dorëzim dhe leni veten kohë për ta bërë atë përpara se të shkoni në atë të ardhshëm. Mos u nxitoni për të përfunduar, por shijoni përvojën!

Kur të jeni gati, filloni të relaksoheni.

 

 

Breathe në prana dhe relaksohuni …

 

 

 

Thirrni prana rreth jush … dhe pastaj frymë thellë.

 

 

 

Frymë energji të bardhë dhe mos mendoni për ndonjë gjë tjetër …

 

 

 

Përqëndrohu vetëm në relaksim.

 

 

 

Frymë energji të bardhë në ju.

 

 

 

Tani përqendrohuni te të dashurit që vjen në mendje …

 

Dhe përqendrohu te ajo, në frekuencën e saj.

 

 

 

Shikoni këtë person, për t’u lidhur më mirë me frekuencën e tyre.

 

 

 

Tani vizito energjinë e bardhë që i afrohet asaj.

 

 

 

Ai e quan prana direkt pranë saj.

 

 

 

Shihni energjinë e bardhë që i afrohet, me një dritë të fortë pozitive që e rrethon.

 

 

 

Paraqitni këtë energji të lehta që fillon të marrë formë, formën e një sferë.

 

Ajo është brenda sferës.

 

 

 

Bëni flluskën rreth një metër e gjysmë të gjerë, kështu që ajo të fillojë prej jush dhe zgjerohet në të gjitha drejtimet.

 

 

 

Shikoni flluskën që e rrethon plotësisht, e cila është 150 cm e madhe edhe mbi kokën dhe nën këmbët. Mos i nënvlerësoni këto zona!

 

 

 

Paraqitni prana shumë të ndritshme që mbush brendësinë e Bubble me një ndjenjë të dashur ndaj këtij personi.

 

 

 

Ndjeni se si Bubble fillon të planifikojë, duke marrë qëllimin që ajo të mbrojë personin që ju intereson.

 

 

 

Përqëndrohuni në qëllimin e dashur që Bubble duhet të ketë: ajo duhet të mbrojë ata që doni me gjithë forcën e saj.

 

 

 

Ajo e quan prana në shtresën e jashtme të Bubble: përforcojë atë në mënyrë që asnjë negativitet nuk mund të hyjë.

 

 

 

Bëni Bullin më të fortë dhe të përsosur, sepse mund t’ju mbrojë nga ndikimet e humorit, ndryshimi i mendjes dhe nga vullneti i të tjerëve që ju imponojnë. Pra, mbroni personin që doni nga ndikimet e të tjerëve.

 

 

 

Ndjeni se si flluskë pengon energjitë e jashtme të dridhjeve të ulëta të hyjnë, duke parandaluar kështu që personi të preket negativisht nga ata.

 

 

 

Kujton energji të bardhë brenda flluskës, me qëllim që të mbushë personin me pozitivitet dhe se ai gjithmonë mund t’i mbajë ata në një gjendje shpirtërore të mirë.

 

 

 

Ndjeni se si ky Bubble parandalon fat të keq nga goditja e personit që e doni.

 

 

 

Ndjeni se si Flluskimi pengon entitetet që të ndikojnë në të menduarit, në gjendjen shpirtërore dhe në jetën e tij.

 

 

 

Ndjeni se si Bubble parandalon njerëzit negativë ose oportunistë që të përfitojnë prej jush, duke vjedhur energji nga ju dhe duke ju bërë të ndiheni keq.

 

 

 

Tani ajo e quan prana shumë të ndritshme brenda Bubble, me qëllim të mbushjes me energji pozitive në mënyrë që një negativ nuk ka qasje.

 

 

 

Zgjero një ndjenjë dashurie brenda Bubble, në mënyrë që një njeri i dashur të ndihet mirë, i dashur, i mbrojtur gjithmonë.

 

 

 

Tani shtrijeni flluskën në madhësinë e rreth 3 metra larg nga trupi i personit, nga secila anë.

 

 

 

Mos harroni mbi kokën tuaj, nën këmbët tuaja, si edhe prapa shpinës.

 

 

 

Plotësoni Bubën e Pranës së Bardhë me qëllim që ta bëni atë të pakalueshëm.

 

 

 

Seanca e Mbrojtjes është e lidhur; kur doni të vazhdoni të lexoni.

 

Mirëpritur përsëri në praktikën e Mbrojtjes. Praktikimi ndaj të tjerëve është gjithmonë shumë emocionues dhe na mbush me ndjenja të mira, prandaj pse të mos e bëjmë më shpesh? Sigurisht që nuk duhet ta harrojmë kurrë vetveten, por të dy interesat mund të jetojnë së bashku mirë pa pasur nevojë ta harrojnë. Pra, më lejoni të di se si filloi seancën tuaj të parë të praktikës së largët dhe të shijoni përvojën e ushtrimit të njerëzve të tjerë që doni në raste të tjera. Edhe nëse ata nuk e dinë se cilët meritat i përkasin, ata do të ndihen shumë më afër dhe të dashur prej jush, kështu që ata do të bëjnë të njëjtën gjë.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5103) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]