Disponibile in:

051 – Mbrojtja psikike – Mbroni dikë të lartë në distancë (4 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Shpesh mendojmë për dëshirën për të mbrojtur njerëzit që i duam, por ndjehemi të mbërthyer në disa fronte, të cilat më pas bëhen arsyet e mbylljes sonë egoiste, të cilat na detyrojnë të mos i ndihmojmë kurrë të tjerët. Arsyeja e parë është dembelizmi, sepse ne do të donim të mbronim njerëzit për të cilët kujdesemi, por në të njëjtën kohë ne nuk angazhohemi të gjejmë kohë për t’u kushtuar atyre; arsyeja e dytë është ajo e mosnjohjes nëse është e drejtë ta bëni këtë apo jo; arsyeja e tretë është të mos jeni të sigurt se si ta bëni atë siç duhet. Edhe nëse arsyeja e parë duket e qartë, në të vërtetë është gjithmonë e lehtë të bjerë në atë mendim, sepse derisa të vijë fjala është e lehtë të thuash që do të bëje gjithçka për njerëzit që i duash, por kur të kesh rrugën ta bësh atë, pjesën më të madhe të kohës e humb dhe ju harroni, ose i referoheni një dite që nuk do të vijë kurrë. Ka kaq shumë mënyra që mund t’i ndihmoni të tjerët, sidomos njerëzit që ju interesojnë, dhe një prej tyre është t’i mbroni ata psikikisht. Praktikimi i mbrojtjes psikike ndaj njerëzve me të cilët jemi të lidhur na lejon t’i ndihmojmë ata në shumë mënyra. Përmes mbrojtjes, ne largojmë prej tyre energjitë negative që ata donin t’i godisnin dhe t’i dëmtonim, duke hequr disa pesha që mund t’i kishin dëmtuar shumë. Ne i mbrojmë ata nga entitetet negative, larvat, prezencat e çdo forme, madje edhe nga njerëzit përreth tyre që dëshirojnë të luajnë truket e këqija. Duke i mbrojtur ata psikikisht, ne i lejojmë ata të jetojnë pak më paqësisht, sepse ata marrin një ndihmë të jashtme shumë të fortë, pasi nuk është thjesht një mendim, por një praktikë. Kur është fjala për të ndihmuar të tjerët, Low provon të gjitha kartat që ai ka për të na dërguar në një kohë tjetër ose të na bëjë të mendojmë se thellë poshtë ai person nuk e meriton ndihmën tonë, kështu që Ulët arrin të na bëjë të heqim dorë nga dëshira për të mbrojmë ata që duam, duke na bërë të mbetemi me fjalët e folura por pa fakte.

Njerëzit që i duam janë të shumtë, por gjithashtu do të ishte e mjaftueshme për t’i mbrojtur ata një herë në një kohë dhe jo domosdoshmërisht çdo ditë. Por fuqia e Mbrojtjes nuk duhet të nënvlerësohet, sepse edhe një seancë ndaj një personi tjetër mund të përmirësojë ditën dhe kush e di, madje edhe tërë periudhën që po kalon. Mund të ju ndodhë që një mbrojtje nuk është e mjaftueshme, pasi që ngaqë duhet të mbroheni çdo ditë, edhe ju duhet të mbroheni vazhdimisht. Kështu që ju do të mendoni se nëse nuk mund të kujdeseni për të çdo ditë mund të shmangni mbrojtjen e tij, të bindur se vetëm një herë ajo nuk shërben për asnjë qëllim. Shtë e vërtetë që për të rritur efektin duhet ta praktikoni atë çdo ditë, por personi që e doni ndoshta nuk është praktikues, kështu që mbrojtja e saj edhe një herë do të ishte patjetër shumë më mirë sesa ta mbroni kurrë atë. Shtë e drejtë të mendosh që do të ishte më mirë sikur të fillonit ta mbroni veten dhe praktikoni flluskën çdo ditë, kështu që zgjedhja e parë do të ishte të ju bën me dije për ekzistencën e kësaj teknike dhe ta lejoni atë ta praktikojë vetë. Sidoqoftë, në rast se nuk mund të komunikoni kaq hapur me të dhe ta njoftoni atë, mund të vendosni ta mbroni atë, të paktën ndonjëherë. Mbrojtja e kaq shumë njerëzve çdo ditë përtej vetvetes mund të bëhet e lodhshme, por nëse do të duhet të praktikoni edhe 2-3 seanca mbrojtjeje në muaj për dikë tjetër, çdo herë për njerëz të ndryshëm, sigurisht që do të jetë shumë më pak sfiduese. Nëse atëherë 3 njerëz janë shumë, ju mund ta bëni atë vetëm me një person në muaj, kështu që nuk do të keni asgjë për të humbur; por ndërkohë mund të përmirësonit ditën dhe ndonjëherë edhe jetën e një personi tjetër. Ju nuk mund ta dini atë tani, por ndonjëherë edhe mbrojtja vetëm është e mjaftueshme për njerëzit që ne duam që të shmangin problemet serioze dhe ta bëjnë jetën e tyre shumë më pozitive. A mendoni se nëse ajo seancë e Mbrojtjes mund të largojë një entitet nga shtëpia ose t’i mbajë larg njerëzve negativë; jeta e tij do të përmirësohej në një fiksim. Për këtë arsye është e vërtetë që gjithmonë kemi pak kohë dhe është e vërtetë që pothuajse nuk është e mjaftueshme që ne të praktikojmë vetë, por është gjithashtu e vërtetë që shumë herë gjejmë justifikime vetëm për të mos i ndihmuar të tjerët, sepse preferojmë të flasim më shumë sesa të veprojmë. Shtë e lehtë të thuhet se për të mbrojtur të dashurit tanë ne do të ishim të gatshëm të jepnim jetën tonë, megjithatë ne nuk jemi as të gatshëm t’u japim atyre 5 minuta nga koha jonë për t’i bërë ata të ndjehen më mirë. Nuk ka nevojë të bëjmë sakrifica të mëdha, vetëm për të filluar aktrimin më shumë sesa ne flasim.

Faqja 2 nga 6

Për më tepër, Mbrojtja e një personi tjetër na lejon të tregojmë dashurinë tonë edhe nëse ajo nuk e sheh atë, por veprimi mund të mbushë zemrat tona më shumë se sa ne besojmë.

Sidoqoftë, nganjëherë lind dyshimi: e meriton apo jo? A është e drejtë ta bëj atë apo nuk duhet të ndërhyj në jetën e tij? Para së gjithash, besoj se nëse e duam një person, atëherë ne gjithashtu meritojmë vëmendjen tonë në këtë kuptim, jo ​​vetëm fjalë dhe premtime, por edhe me vepra. Mbrojtja e dikujt është një mënyrë tjetër për të treguar dashurinë tuaj, por unë mendoj se është më e vërteta, sepse po përdorni kohën dhe energjinë tuaj për të. Asgjë nuk mund të jetë më e vërtetë se kjo demonstratë! Nëse e doni një person, kjo do të thotë që ju dëshironi që ajo të jetë mirë dhe gjithmonë e lumtur, dhe ju mund ta ndihmoni atë duke praktikuar Mbrojtjen për të shmangur energjitë e liga dhe ato negative në format e saj të ndryshme. Dhe a është e drejtë ta bësh atë? Po, pa dyshim. Në ditët e sotme, për fat të keq, ka shumë shpirtra të rremë që vënë në pikëpyetje drejtësinë, duke besuar se nuk ka nevojë të ndihmojë jetën e të tjerëve dhe se nëse shohim që një i dashur të vuajë, nuk do të ishte e drejtë ta ndihmonte, sepse – sipas këtyre njerëzve – do të thotë që ajo meriton të vuajë dhe ky është fati i tij në të cilin nuk duhet të ndërhyjmë. Përkundrazi, nuk besoj aspak se njerëzit meritojnë të vuajnë, aq më pak kur i njohim mirë dhe them se i duam. Mjeshtrat më të mirë (si Jezusi i mirënjohur) mësuan të duan të tjerët, t’i ndihmojnë ata, t’ua kushtojnë kohën dhe energjitë tona atyre: mos lejoni që njerëzit e varfër të vënë në dyshim fjalën e Qenieve të Vërteta të Zgjuara. Mjeshtrat e mëdhenj që thanë të ndihmojnë, njerëzit e dobët dhe të zhvilluar dobët thonë se është e gabuar ta bësh atë. Kush preferoni të dëgjoni? Në çdo rast, të duash një person tjetër nuk do të thotë të injorosh vuajtjet e saj, por ta ndihmosh atë sa më shumë që të jetë e mundur, sepse ne duam ta shohim atë të lumtur. Kështu që jam i sigurt se nëse e doni dikë, do të gjeni kohë për ta mbrojtur atë, edhe nëse vetëm një herë në muaj, pa u ndier aq i lodhur sa mendoni.

Të ndihmojmë të tjerët është e drejtë, ajo që është e gabuar është të besosh që ne nuk duhet të ndërhyjmë në jetën e tij dhe për këtë arsye të injorojmë vuajtjet dhe problemet e tij, sikur të mos na interesonte. Mbrojtja e dikujt nuk do të thotë të manipulojë jetën e tij ose zgjedhjet e tij, por përkundrazi t’i japësh mundësinë për ta bërë të vetën në lirinë totale. Kur një person sulmohet nga e keqja, kur vuan ose sëmuret, ai nuk ka më aq zgjedhje, sepse e gjen veten duke vuajtur kundër vullnetit të tij dhe nuk di më si të dalë prej saj, ndonjëherë duke u ndjerë i shtyrë të ndërmarrë veprime të rrezikshme. Mbrojtja e një personi nënkupton mbajtjen e së keqes nga jeta e tij, si dhimbje, fatkeqësi, sa më shumë që të jetë e mundur edhe sëmundje, në mënyrë që ai të mund të jetojë jetën e tij dhe zgjedhjet e tij pa vuajtur energji negative që vijnë nga jashtë. A shkon mbrojtja e një personi kundër dëshirës së tij? Jo, sepse nuk po u impononi atyre çfarë vendimi për të marrë, ose cilat zgjedhje jetese për të bërë; ju jeni duke hequr negativitetin, të keqen, në mënyrë që ajo të mund të jetojë jetën e saj në mënyrë të qetë dhe të bëjë zgjedhjet e saj me një mendje të qartë. Ajo që na bën të endemi dhe na bën të marrim vendime të gabuara janë ndikime të jashtme – që vijnë nga kush dhe çfarë na rrethon – që na ndikojnë dhe na ndikojnë. Mbrojtja e këtij personi e mbron atë nga ndikimet e jashtme – pra nga vendimet jo të vetat që dëshirojnë ta godasin atë për ta bërë atë të ndryshojë gjendjen shpirtërore dhe mendimin e saj – duke lejuar që ajo të jetë e kthjellët në zgjedhjet dhe gjendjen shpirtërore të saj. Unë dyshoj seriozisht që njerëzit që ju duan do të duan të sëmuren ose të vuajnë, përkundrazi jam i bindur që nuk do të shqetësonit aspak të ndjehen të lehtësuar nga ngarkesat e tyre të përditshme. Mbrojtja e personave që ju doni do të thotë heqja e peshave negative nga jeta e tyre, në mënyrë që ata të mund të shijojnë më mirë pozitivet që kanë ose t’i paraqesin para tyre pasi të keni pastruar rrugën për pengesa negative. Të besosh se të ndihmosh të tjerët është e gabuar, shkon kundër çdo mësimi të Mjeshtrave më të mëdhenj dhe më të mirë, kështu që mendohu për ta një moment përpara se të mbështesësh këtë teori të diktuar nga errësira dhe të shqiptohet nga njerëz që ndihen të mençur për t’u mësuar të tjerëve jo ndihmë reciproke. Errësira i tundon ata të gjithë, madje duke folur përmes zërit të njerëzve që pretendojnë të jenë të mirë, dhe do të gjeni shumë nga këto, për fat të keq edhe midis atyre shpirtërore.

Faqja 3 nga 6

Por ju mund të bëni një zgjedhje, të mbroni ata që ju doni ose të injoroni vuajtjet e tyre dhe vazhdimisht t’ju tregoni se nuk mund të bëni asgjë për t’i ndihmuar ata.

Arsyeja e tretë pse njerëzit nuk i ndihmojnë ata që i duan është sepse nuk dinë ku të fillojnë, por ky është problemi më i lehtë për t’u zgjidhur. Një mënyrë shumë efektive është Mbrojtja Psikologjike në distancë, e cila do t’ju mësoj në rreshtat e ardhshëm. Kështu që uluni dhe përgatituni vetë, sepse do t’ju kushtojmë një seancë prej rreth 10-15 minutash për Mbrojtjen Psikike ndaj një personi tjetër. Unë ju këshilloj të ndiqni çdo dërgesë dhe t’i lini vetes kohë ta bëni atë përpara se të kaloni në atë tjetër. Mos u nxitoni për të përfunduar, por shijoni përvojën!

Kur të jeni gati, filloni të relaksoheni.

 

Bëni frymë në prana dhe relaksohuni …

Thirrni prana rreth jush … dhe pastaj merrni frymë thellë.

Fryni energjinë e bardhë dhe mos mendoni për asgjë tjetër …

Përqendrohuni vetëm në relaksimin tuaj.

Fryni energjinë e bardhë tek ju.

Tani përqendrohuni tek i dashuri që ju vjen në mendje …
Dhe përqendrohuni tek ajo, te shpeshtësia e saj.

Shikoni këtë person, për t’u lidhur më mirë me frekuencën e tyre.

Tani vizualizoni energjinë e bardhë që i afrohet.

Ai e quan prana direkt pranë saj.

Shihni energjinë e bardhë që i afrohet, me një dritë të fortë pozitive që e rrethon.

Vizualizoni këtë energji të lehtë që fillon të marrë formë, formën e një sfere.
Ajo është brenda sferës.

Bëni flluskën rreth një metër e gjysmë të gjerë, në mënyrë që të fillojë nga ju dhe të zgjerohet në të gjitha drejtimet.

Shikoni flluskën që e rrethon plotësisht, e cila është e madhe 150 cm edhe mbi kokë dhe nën këmbë. Mos i nënvlerësoni këto zona!

Paraqisni pamjen prana shumë të ndritshme që mbush pjesën e brendshme të Bubble me një ndjenjë të dashur ndaj këtij personi.

Ndjeni se si Bubble fillon të planifikojë, duke marrë si qëllim që ajo të mbrojë personin që ju intereson.

Përqendrohuni në qëllimin e dashur që Bubble duhet të ketë: ai duhet të mbrojë ata që doni me gjithë forcën e tij.

Ai e quan paranë në shtresën e jashtme të Bubble: përforcojeni atë në mënyrë që të mos hyjë asnjë negativitet.

Bëni Bull më të fortë dhe të përsosur, sepse mund t’ju mbrojë nga ndikimet e humorit, ndryshimi i mendjes dhe nga vullneti i të tjerëve që ju imponojnë. Kështu që mbrojeni personin që e doni nga ndikimet e të tjerëve.

Ndjeheni se si Bubble parandalon hyrjen e energjisë me dridhje të ulët, duke parandaluar që personi të preket negativisht prej tyre.

Kujton energjinë e bardhë brenda flluskës, me qëllim që ta mbush personin me pozitivitet dhe se ai gjithmonë mund t’i mbajë ato në një humor të mirë.

Ndjeni se si kjo Bubble parandalon fatin e keq që të godasë personin që e doni.

Ndjeni se si Bubble parandalon njësitë që të ndikojnë në të menduarit e tij, gjendjen shpirtërore dhe jetën e tij.

Ndjeni se si Bubble parandalon njerëzit negativë ose oportunistë të përfitojnë nga ju, vjedhin energji nga ju dhe ju bëjnë të ndiheni keq.

Tani ajo e quan prana shumë të ndritshme brenda Bubble, me qëllimin për ta mbushur atë me energji pozitive në mënyrë që ajo negative të mos ketë akses.

Zgjeroni një ndjenjë dashurie brenda Bubble, në mënyrë që i dashuri juaj të ndihet mirë, i dashur, i mbrojtur gjithmonë.

Tani shtrini flluskën në madhësinë prej rreth 3 metrash larg trupit të personit, në secilën anë.

Mos harroni mbi kokën tuaj dhe nën këmbët tuaja, si dhe pas shpinës.

Mbushni Bubble Prana të Bardhë me qëllimin për ta bërë atë të padepërtueshëm.

Seanca e Mbrojtjes përmbyllet; kur doni të vazhdoni të lexoni.

Mirësevini përsëri në praktikën e Mbrojtjes. Ushtrimi ndaj të tjerëve është gjithmonë shumë tërheqës dhe na mbush me ndjenja të mira, kështu që pse të mos e bëjmë më shpesh? Sigurisht që nuk duhet të harrojmë kurrë veten, por të dy interesat mund të jetojnë së bashku shumë mirë pa e harruar një. Kështu që, më lejoni të dinë se si shkoi seanca juaj e parë e praktikës në distancë dhe të shijoni përvojën e praktikimit të njerëzve të tjerë që i doni në kohë të tjera. Edhe nëse nuk e dinë se kujt i takojnë meritat, ata do të ndjehen ende më afër dhe të dashur nga ju, kështu që ata do të bëjnë të njëjtën gjë.

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5103) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]