Disponibile in:

57 – Mbrojtja psikike – Mbroni shtëpinë (pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Mbrojtja psikike është një teknikë shumë e rëndësishme për mirëqenien tuaj dhe për evolucionin tuaj shpirtëror, si dhe për të shmangur problemet e përditshme që mund të ndikojnë në jetën dhe karrierën tuaj personale. Mbrojtja shërben për t’ju mbrojtur nga energjitë negative, nga njerëzit armiqësor, nga entitetet, por edhe nga problemet ditore që lindin dhe mund të shmangen thjesht duke mbrojtur veten. Në fakt, përveç mbrojtjes, është thelbësore të mbrosh energjinë e shtëpisë, në mënyrë që të bëhet një strehë e vërtetë që nuk na shërben, por të na mbrojë, të na mbrojë nga e keqja, vendi ku mund të gjejmë pasuri të humbur dhe ai mirëpret njerëzit brenda vetes, jo vetëm që i përmban ato. Të jetosh në një shtëpi të mbrojtur është një koncept shumë i vështirë për të kuptuar për ata që mësohen të jetojnë pa përdorimin e energjive psikike, sepse merret si e mirëqenë se shtëpia e vet tashmë është e mbrojtur nga çdo gjë dhe se asnjë e keqe nuk mund të ndodhë; por natën ne zgjoheshim ndjenjën e vërejtur, nganjëherë kemi ankthe dhe ne zgjoheshim të shqetësuar, nuk duam të ecim në korridor nëse nuk e ndezim dritën, ne kategorikisht refuzojmë të shkojmë në një zonë të shtëpisë që na frikëson sidomos kur është natë ose vetëm ne refuzojmë të hyjmë në bodrumin e shtëpisë sonë, përveç kur është dita, ne vëzhgojmë dollapin, mobiljet ose derën e dhomës në të cilën gjejmë veten para se të flenë në gjumë pa e kuptuar arsyen për këtë ndjesi që në thelb quhet frikë. Të jetosh në një shtëpi të mbrojtur, të lejon të kesh kontroll absolut të shtëpisë tënde, duke u ndjerë i mbrojtur deri në një shkallë të tillë që të mos kesh frikë nga errësira dhe të fillosh të fleësh në paqe pa u zgjuar në trazira, kështu që nuk mund ta kuptosh se si mund të jetosh pa të mbrojtje psikike vite më parë.

Mbrojtja e shtëpisë tuaj është gjithashtu e nevojshme për të jetuar mirë kohën e familjes, të fle mirë dhe të zgjoheni të freskët dhe plot energji në mëngjesin e ardhshëm, sepse mbrojtja psikike zvogëlon gjithashtu efektet që energjitë negative kanë tek të afërmit tanë ose tek njerëzit që jetojnë me ne, dhe madje edhe më shumë mbi ne. Për të përmirësuar gjumin tonë, ulje të këqija ose herë kur ndjeheni të vëzhguar dhe nuk mund të flini, duhet të praktikoni mbrojtjen psikike, si dhe në veten tuaj, madje edhe në shtëpinë ku jetoni zakonisht. Në mësimin e sotëm unë do t’ju mësoj një teknikë për të mësuar se si të mbroni mirë shtëpinë tuaj. Pra, uluni mirë, madje edhe më mirë nëse jeni në mes të një zambak uji dhe përgatituni për një sesion praktik 20 minutash. Sigurisht seancat e ardhshme mund të zgjasin më pak në varësi të zgjedhjes suaj, por në këtë mësim dëshiroj t’ju mësoj praktikën e Mbrojtjes ndaj shtëpisë. Kur të jeni gati, filloni të praktikoni sa më poshtë, duke kujtuar që të lejoni kohën për secilën shpërndarje para se të kaloni në tjetrën.

Le të fillojë.

 

Nëse dëshironi të dëgjoni teknikën e versionit të drejtuar me Audio, klikoni këtu, pastaj vazhdoni të lexoni artikullin; ndryshe, lexoni versionin me shkrim dhe e zbatoni hap pas hapi.

 

Relax, frymë energji të bardhë të ndritshme brenda jush.

 

 

 

Relax thellë, relaksuar trupin dhe mendjen tuaj.

 

 

 

Prej këtij momenti, filloni të nxjerrni energji të lehta direkt në dhomën ku jeni.

 

 

 

Trego një energji të bukur të dritës që vjen pranë jush dhe gradualisht mbush dhomën.

 

 

 

Përqëndrohuni në ndjenjën e energjisë së dritës që shtrihet në dhomë dhe vazhdon të rritet, duke e mbushur me prana të bardhë.

 

 

 

Impresioni energjinë pranike në muret e dhomës me qëllimin për t’i pastruar ato nga energjia negative dhe për të shtyrë atë që ka mbetur prej tij.

 

 

 


Pra, shtyjeni energjinë edhe përtej mureve, duke krijuar një pengesë që shkon përtej mureve në çdo drejtim.

 

 

 

Paraqitni energjinë pranike që fillon të marrë formën e një flluskë.

 

Shikoni këtë Bubble të madhe që përmban dhomën ku ndodheni dhe për këtë arsye ju mbron gjithashtu.

 

 

 

Kujton një sasi të madhe prane të bardhë, me synimin që kjo të përforcojë shtresën e jashtme të Bubble dhe do të mbrojë dhomën në të cilën jeni shumë i fuqishëm.

 

 

 

Forconi flluskën në secilën anë, madje edhe në katin e poshtëm (ose nëntokë nëse jeni në katin përdhesë) dhe mbi tavanin. Ndjeni se si energjia kalon nëpër mure për t’i mbrojtur më mirë.

 

 

 

Bëni Bubble më të mëdha: të paktën një metër larg përtej mureve në çdo drejtim.

 

 

 

Filloni të jepni qëllimin për këtë Bubble, një qëllim: ju duhet të mbroheni, duke mbajtur të gjitha energjitë negative jashtë, duke ju bërë një mburojë nga çdo e keqe.

 

 

 

Ai bën thirrje për më shumë energji të bardhë që përforcon tërë formën e flluskës me qëllim që ta bëjë atë të pakalueshëm.

 

 

 

Ndërsa përforcon Bubble, ju ndjeni dëshirën për mbrojtje, të sigurisë absolute që Bubble do të bëjë detyrën e saj dhe t’ju mbrojë nga çdo energji negative.

 

 

 

Tani ai kujton sa më shumë energji të lehta që mundeni, brenda flluskës, në mënyrë që ta mbushni plotësisht.

 

 

 

Përqendrohuni mirë në mbushjen e të gjithë flluskës me prana (duke përfshirë dhomën), në mënyrë që ajo të mos jetë e zbrazët por e bollshme në energji.

 

 

 

Impresioni në çdo grurë të energjisë qëllimi i fortë që duhet të mbrojë ju, duke penguar hyrjen e energjive negative dhe pastrimin e të gjithë dhomës për ta bërë atë më pozitiv dhe të mbrojtur.

 

 

 

Përforcon çdo pjesë të jashtme të flluskës, madje edhe nën dysheme dhe mbi tavan, një metër larg përtej murit dhe përtej dyshemesë.

 

 

 

Shikoni këtë flluskë shumë të ndritshme dhe mbrojtëse për ju. Ndjeni forcën dhe mbrojtjen e saj ndaj jush.

 

 

 

 

Relax dhe për një moment rifilloni frymëmarrjen e pranisë brenda jush.

 

 

 

Fokusohu tani në të gjithë shtëpinë ku je. Bëni mendjen për madhështinë e tij dhe filloni të përqendroheni në tërë shtëpinë, ose në të gjithë apartamentin pavarësisht nëse ajo është e banuar edhe nga njerëz të tjerë.

 

 

 

Lëreni Bubbleun e parë që keni krijuar pak kohë më parë ku është, sepse duhet të vazhdojë të mbrojë dhomën tuaj dhe të përqëndrohet në krijimin e një flluskë të dytë më të madhe se tërë shtëpia.

 

 

Pastaj, ai kujton energjinë pranverore të ndritshme dhe fillon të formojë atë drejtpërdrejt jashtë shtëpisë, duke krijuar një flluskë shumë të madhe që mbron tërë shtëpinë.

 

 

 

Forma një sferë që përmban të gjithë shtëpinë brenda, të paktën dy metra lartësi mbi çatinë dhe dy metra poshtë sipërfaqes. Bëni atë sa më shumë sferike, kështu që nëse është e nevojshme shtoni lartësinë e flluskës duke u siguruar që ajo të mund ta mbajë shtëpinë në mënyrë të përkryer brenda, pa pasur pjesë të zbuluara ose shumë afër murit të flluskës.

 

 

 

Është shumë e rëndësishme që mbrojtja të jetë e madhe, prandaj vizito Bubble duke marrë formë dhe duke e mbushur atë me energji të bardhë, e cila e përforcon dhe e ngurtëson atë.

 

 

 

Paraqitni flluskën e bardhë duke u formuar dhe duke u bërë më e ndritshme dhe më e fortë, që përmban ju dhe shtëpinë tuaj brenda.

 

 

 

Qëllimi i Bubble duhet të jetë për t’ju mbrojtur, për të parandaluar çdo lloj pranie ose energji negative për të hyrë në shtëpi.

 

 

 

Ai kujton energji shumë të bardhë brenda shtëpisë, dhe zgjerohet për të mbushur gjithë shtëpinë dhe gjithë flluskën, me qëllim që kjo prana të mbrojë nga çdo e keqe.

 

 

 

Përqendrohuni në rikthimin e prana përsëri për të përforcuar murin e jashtëm të flluskës, në mënyrë që të bëhet e padepërtueshme për atë që është negative ose e dëmshme për ju.

 

 

Bëni shumë më të fortë.

 

 

 

Tani në vend të kësaj tërheq energji brenda Bubble për ta mbushur plotësisht atë me prana të bardhë, me qëllim që të bëhet e fortë brenda dhe jashtë. Duhet t’ju mbrojë me gjithë forcën e saj.

 

 

 

Frymë thellë dhe kthehu përqendruar te ti. Relax për një moment.

 

 


Tani mund ta merrni parasysh flluskën tuaj të përfunduar. Prandaj, kur të ndiheni të gatshëm, vazhdoni ta lexoni artikullin.

 

 

 

Në këtë mësim ju mësova të mbroni dhomën që jeni në fillim, atëherë ne e mbrojmë tërë shtëpinë përmes një flluskë të dytë shtesë. Mbrojtja e vetes, mbrojtja e dhomës dhe mbrojtja e shtëpisë janë tre nivele të ndryshme mbrojtjeje, por themelore për të trefishuar forcën e mbrojtjes kundër jush. Vetëm mbrojtja e vetes ndërsa jetoni dhe fle në një shtëpi krejtësisht të “hapur” ndaj energjive negative nuk është shumë e zgjuar, sepse ata mund të godasin dhe të heqin mbrojtjen tuaj shumë më të shpejtë dhe pastaj të jenë në gjendje të depërtojnë në të. Përkundrazi, nëse përveç mbrojtjes, edhe ti praktikon mbrojtje në shtëpinë tënde, do të jetë shumë më e vështirë të kapësh dhe të kapërcehësh pengesën tënde personale, sepse ka shumë mbrojtje që e pengojnë atë. Në këtë seancë prej 20 minutash, unë ju kam udhëhequr me një praktikë të detajuar, por ju mund të vendosni që të reduktoni kohën e Mbrojtjes në 5-10 minuta. Këshilla ime është të përpiqesh të mbrohesh së paku një herë në ditë, madje edhe për vetëm 5 minuta, në vend që të kalosh mbrojtjen e përditshme dhe të rrezikosh të vuash ndonjë ndikim negativ ose të lejosh që prezencat armiqësore të bëhen shumë afër. Mbrojtja psikike është shumë më e rëndësishme sesa duket, sepse përmirëson jetën tuaj të përditshme dhe jo vetëm atë shpirtërore, duke parandaluar energji negative (prandaj fatin e keq, prezencën ose njerëzit e dëmshëm) nga hyrja dhe krijimi i dëmeve në jetën tuaj. Praktikimi i vetë mbrojtjes dhe mbrojtjes në shtëpinë tuaj çdo ditë, madje vetëm 5 minuta (për secilin) ​​do t’ju lejojë të vini re përmirësime të rëndësishme në jetën e përditshme. Ndonjëherë, megjithatë, shtyjeni veten edhe më tej, duke zgjedhur të praktikoni pak më shumë dhe të përforconi mbrojtjen e vetes, dhomën ku jeni (madje edhe më mirë në dhomën e gjumit) dhe në shtëpi. Në këtë mënyrë do të krijoni një kombinim të përsosur për mbrojtjen tuaj psikike, sepse do të mbroheni gjatë ditës, gjersa të flini dhe në çdo zonë të shtëpisë sa herë që jeni brenda saj. Ajo do të jetë thelbësore për evolucionin tuaj dhe gjithashtu për qetësinë tuaj të jetës së përditshme.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives//7528) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]