Disponibile in:

69 – Mbrojtja psikike – Si të mbroni veten nga entitetet (pjesa 3)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 10

Arsyeja e parë që fillova të mbroja veten shumë vite më parë ishte frika e entiteteve. Për fat të keq, nuk kam jetuar një situatë të thjeshtë, sepse disa pranime shumë të forta më kanë mbajtur zgjuar çdo natë dhe kanë ndikuar në jetën time. Por falënderoj për atë sasi të ngjarjeve të kaluara, sepse më kanë shtyrë të mësoj mbrojtjen dhe të stërvitem për ta përmirësuar atë dhe të zbuloj se ka nivele të tjera, shumë më të larta sesa imagjinojmë. Gjatë viteve kam mësuar se Mbrojtja shërbeu jo vetëm për të mbrojtur veten nga entitetet, por edhe për të mbrojtur veten nga njerëzit dhe ngjarjet negative që mund të prekin çdo individ, ndonjëherë duke zgjedhur atë verbërisht. Ndonjëherë, në fakt, vuajmë sulme të shënjestruara që u krijuan në mënyrë specifike për të na dëmtuar, herë të tjera na godisin situatat që nuk ishin të destinuara për ne, por ne e gjetëm veten të vuajtur edhe pse nuk bënim asgjë për ta merituar. Ka kaq shumë arsye pse ne duhet të mbrohemi çdo ditë dhe të godasim nëse nuk e bëjmë, por në këtë mësim dëshiroj t’ju shpjegoj se si të mbroni veten nga subjektet dhe pse.

Subjektet kanë një dritë jeshile në çdo shtëpi të pambrojtur, sepse nuk ka barrierë psikike që i pengon ata të hyjnë. Ata nuk respektojnë rregullat njerëzore, sepse nuk kanë arsye, prandaj nuk ndalen para dyerve të mbyllura ose ndalojnë aksesin: ato hyjnë kudo dhe ndikojnë në vendet ku lëvizin. Zakon i besimit se njësitë ekzistojnë vetëm në shtëpitë e braktisura, prandaj fantazma dhe që nuk lëvizin nga atje, na bën të mendojmë se nuk ka asnjë mënyrë që në shtëpinë tonë ose në vendet ku ne shpeshherë mund të kemi prezenca, sepse ne mbështetemi në një ide të njësisë plotësisht të gabuar. Në të vërtetë, ne jemi të bindur se nëse në një shtëpi nuk ka ngjarje të shpeshta poltergeist, që janë objekte që lëvizin vetë ose dyert që godasin me dhunë, atëherë nuk ka prani që në njëfarë mënyre mund të na dëmtojë. Ne madje mendojmë se nëse ekziston një entitet i pranishëm, por nuk hedh dyert ose nuk lëviz objektet, atëherë mund të definohet si i mirë dhe për këtë arsye i padëmshëm. Për fat të keq, kjo është shumë ndryshe nga realiteti. Prania e entiteteve gjithnjë shkakton probleme. Përveç nëse ata janë subjekte vërtet të mira, por me të vërtetë të ndritshme dhe pozitive, aq shumë sa prezenca e tyre të shëron dhe zgjidh problemet, përndryshe prezencat sjellin konfuzion dhe ndikime që ulin energjinë dhe shëndetin. Nëse ata janë fantazmat e njerëzve që kanë jetuar në shtëpi para jush, të cilët mendoni se janë të padëmshëm vetëm për shkak se ata kurrë nuk kanë pasur sjellje të dhunshme në praktikë, qofshin ato larva apo subjekte më kërcënuese, mbrojtja psikike mund të bllokojë ndikimet energjetike dhe t’i largoni ato nga ju. Për fat të keq, madje edhe subjektet që ne e konsiderojmë ndikimin më neutrale ne, pikërisht si njerëzit bëjnë: edhe njerëzit rreth nesh, edhe pse jo negative, na ndikojnë dhe shpesh na ulur me energji, duke na kthyer në një dridhje të ulët. Problemi është se për shumicën e rasteve, subjektet – madje edhe ato më të heshtura – na ndikojnë me energjitë e tyre që në fund të fundit krijojnë probleme për shëndetin tonë, emocionet tona dhe madje punët tona të përditshme, duke i bërë ato më negative. Për të përdorur një fjalë të thjeshtë, njësitë e shtëpive në përgjithësi mbajnë shumë trazira energjie, duke përfshirë “fat të keq”. Edhe nëse nuk e kuptoni, subjektet ndikojnë shumë në mendimet, ndjenjat dhe disponimet tuaja; ju jeni të bindur se keni arsye të mira për të qenë shpesh të shqetësuar ose të trishtuar, por këto emocione janë nxitur nga prania e tyre. Fakti është se shumica e njerëzve nuk i shohin subjektet, duke mos pasur një pikëpamje të zhvilluar energjie, aq shumë besojnë se nuk ka asnjë nga këto në shtëpi, por ka diçka.

Siç u përmend më parë, në disa shtëpi mund të gjesh fantazma të pranishme për një kohë të gjatë, por kjo nuk i bën shtëpitë e tjera të pabanuara nga prezencat. Fantazmat, larvat, njerëzit hije, të gjithë ata mund të lëvizin nëpër vende dhe të paraqiten në një shtëpi pa iu përkitur atyre.

Faqja 2 nga 10

Mendimi se një fantazmë shfaqet vetëm në shtëpinë e vjetër në të cilën ai jetoi kur ai ishte gjallë, është i pakuptimtë, sepse shumica e entiteteve kthehen, nuk foksizohen në një shtëpi të vetme, por lëvizin kaq shumë. Le të marrim shembullin tipik të gjyshërve që mbrojnë nipin e tyre. Në shumë raste, kur nipi ka një marrëdhënie të bukur me një nga dy gjyshërit ose me të dyja, kur të fundit kalojnë në “jetë më të mirë” ata shpesh e ndiejnë praninë e tyre. Shumë herë keni dëgjuar se dikush ju thotë se ndihet i mbrojtur nga gjyshërit e tij dhe se ndonjëherë, në shtëpinë e tij, ai e ndjen praninë e tyre. Ndonjëherë është vetëm një ndjenjë, por shumë histori të tjera janë të vërteta. Ky është thjesht një shembull i thjeshtë por tipik që tregon se edhe fantazmat më të fundit – të cilët nuk kanë shumë përvojë në përmasën e zbërthyer – mund të lëvizin nga një shtëpi në tjetrën pa kufij; në fakt nipi ndjen praninë e tyre edhe nëse ai është në shtëpinë e tij, dhe jo domosdoshmërisht duke shkuar në shtëpinë e vjetër të gjyshërve të tij. Subjektet mund të zhvendosen, madje edhe më shumë njerëzit e hijes, të cilët janë shumë më të përhumbur dhe nuk bëjnë probleme për të ndryshuar zonat shumë shpesh. Ndërsa disa fantazma preferojnë të qëndrojnë shumicën e kohës në shtëpinë e tyre të vjetër, njësitë e tjera të tilla si njerëzit e hijes nuk lidhen me një vend të caktuar, por rri atje derisa t’i përshtatet, ose derisa të gjejnë ushqimin dhe ngushëllimin e duhur. Sapo ata mendojnë se vendi nuk është më i përshtatshëm për ta, ata largohen dhe ndryshojnë shtëpitë. Duke pasur një ose më shumë njerëz në hije në shtëpi nuk është aspak e mirë, sepse ato sjellin probleme, sëmundje, gjendje të keqe, madje edhe sjellje, në mënyrë që të ndryshojnë karakterin e njerëzve që jetojnë në shtëpi dhe t’i bëjnë ata mendërisht të paqëndrueshëm. E gjitha ndodh papritmas sepse askush nuk e vë re momentin kur entiteti hyn në shtëpi, pasi asnjë prej qiramarrësve nuk është në gjendje t’i shohë ato, por që nga ai moment ndikon në gjendjen shpirtërore dhe shëndetin e njerëzve, duke i sjellë shpesh ato probleme familjare dhe jo një jetë pak serioze. Shumë subjekte nuk janë poltergeistë, në kuptimin që ata nuk lëvizin objekte dhe nuk bëjnë zhurmë, kështu që nëse nuk jeni të ndjeshëm në nivele të larta, nuk do ta vini re kurrë praninë e tyre, madje edhe në vite dhe vite të bashkëjetesës, nëse nuk janë ata që e bëjnë vini re veten duke u parë ose duke shkaktuar zhurma që të bëjnë të dyshosh; përndryshe ju kurrë nuk do të vini re ndonjë gjë, por kjo nuk do të thotë se nuk ka prani.

Disa prezenca janë edhe më të heshtura, si larvat e vegjël, të cilat nuk shihni ose dëgjoni, por që arrijnë të futen në aura të njerëzve ose, më keq akoma, në trup dhe të shkaktojnë dhimbje shumë të forta dhe nganjëherë të sjellin rritje të sëmundjeve . Nëse keni dhimbje fikse, siç është dhimbja e vazhdueshme në gjunjë, hip, shpatulla, zona e poshtme e shpinës (e cila nganjëherë lëviz nga një pikë në tjetrën) atëherë duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje kësaj teme dhe të lexoni me kujdes të gjitha artikujt në lidhje me temën e Entitetit. Pavarësisht nëse keni përvoja me larvat, fantazmat, njerëzit hije dhe lloje të tjera të entiteteve, ose që nuk keni hasur kurrë në ndonjë situatë që ju bëri të dyshoni për praninë e tyre, është mirë të mbroheni nga ana psikike dhe mbi të gjitha ta mbroni shtëpinë për të shmangur që një ditë, një njësi negative ose me dridhje të ulëta, madje vetëm duke kaluar nëpër, hyjnë në shtëpinë tuaj dhe ndikojnë te ju dhe njerëzit që jetojnë atje. Fakti që kurrë nuk keni parë ose dëgjuar ndonjë gjë në veçanti nuk do të thotë se ata nuk mund të afrohen me shtëpinë tuaj ose se nuk mund të afrohen me ju, ndërsa jeni në shtëpitë e të tjerëve, ku ekzistojnë prezenca, por natyrisht që nuk i shihni ata dhe ju nuk bëni të ndjehen. Ata gjithashtu mund të jenë në shtëpinë e miqve ose të afërmve tuaj, madje edhe në shtëpinë ku keni jetuar gjatë gjithë fëmijërisë tuaj, por ju – natyrisht, nëse nuk keni zhvilluar kuptimin e gjashtë – nuk e keni kuptuar kurrë praninë e tyre. Pra, kur të shkoni në shtëpinë e tyre, prania e subjekteve mund të ndikojë në ju dhe të ndryshojë diçka në ju, si gjendjen tuaj, mendimet tuaja ose më keq shëndetin tuaj. Kur ktheheni në shtëpi ju nuk do të kuptoni pse dhe me siguri ju nuk do të kuptoni se është faji i njësisë, por ju do të fajësoni diçka tjetër, atë që keni ngrënë ose punën stresuese të ditës së mëparshme; çdo justifikim është mirë të mos e vini re arsyen e vërtetë pse mendoni kështu, dhe kjo do të vazhdojë edhe pse tashmë jeni kthyer në shtëpi. Ajo do të vazhdojë për një kohë të gjatë për të ardhur.

Faqja 3 nga 10

Edhe nëse nuk i shihni ato, njësitë janë atje dhe mund të ndikojnë në humor, mendimet, zgjedhjet dhe shëndetin e njerëzve shumë më intensivisht se sa mendoni. Për shembull, në spitale ka shumë larva, të cilat lëvizin nga personi në person, vjedhin energji dhe sjellin problemet e tyre shëndetësore. Nëse keni ndodhur të shkoni në spital shpesh vetëm për të shoqëruar dikë, kështu që jo për shkak të problemeve tuaja shëndetësore, ju do të keni vënë re se edhe pse keni ndjerë mirë para se të hyni në ndërtesë, kur keni dalë, ju ndiheni të lodhur dhe të drenazhuar, nëse dikush ose diçka e kishte vjedhur gjithë energjinë tënde. Kjo ndodh sepse njerëzit e sëmurë vjedhin shumë energji nga kalimtarët, por gjithashtu sepse në spitale ka shumë subjekte dhe gjithashtu shumë larva që bëjnë të njëjtën gjë. Nëse pastaj largoheni nga spitali me dhimbje, edhe pse keni hyrë si kujdestar dhe jo si pacient, është e mundur që dyshimi të ka prekur, por që si zakonisht keni dashur të injoroni instinktin më të lartë. Për më tepër, nëse punoni në spital ose në vende të ngjashme, është edhe më e keqe, sepse këto ndikime ju kapin të gjitha ditët dhe jo vetëm herë pas here, kështu që nuk besoni se energjia juaj u përdor për ta, sepse në vend të kësaj ju ndikohet çdo ditë dhe ose më shumë vampirized, deri në lodhje. Nuk është rastësi që ata që punojnë me njerëz të sëmurë shpesh përfundojnë të sëmuren nga ana e tyre, edhe nëse kanë sëmundje të ndryshme: në të vërtetë ata nuk sëmuren, sepse pacientët i infektojnë ata me sëmundjen fizike, por sepse vjedhin shumë energji nga mjekët dhe infermierët , të cilat herët a vonë do të kenë një kolaps të energjisë që do t’i çojë në shqetësime mendore ose fizike. Për çrregullime mendore, nuk nënkuptoj me forcë nivelin më të lartë, atë të çmendurisë, por edhe shumë trishtim të thellë, moodiness konstante dhe patologjive të ngjashme, të cilat përfundojnë duke sjellë probleme të konsiderueshme emocionale. Por zgjidhja nuk është të ndalojë ndihmën e njerëzve që kanë nevojë ose të qëndrojnë larg tyre për shkak të frikës se mund të jenë të infektuar, veçanërisht sepse nuk është çështje e ngjitjes, por e vampirizimit (apo e energjisë së vjedhur) ose ndikimeve energjitike. Për të shmangur ndikimet negative energjetike nuk ka nevojë të izoloni veten nga bota dhe të qëndroni larg nga çdo qenie njerëzore, sepse në të vërtetë kjo nuk i pengon subjektet të përfitojnë nga vetmi juaj për t’ju goditur edhe më të fortë. Zgjidhja është të mbroheni, sepse nuk mund të ikë nga ndikimet energjike dhe nga njerëzit ose subjektet që vjedhin energjinë tuaj, por ju mund t’i pengoni që të kenë një mbrojtje të fortë psikike që ju mbron në çdo kohë, edhe më shumë sepse nuk e dini se çfarë momenti më i keq, pasi ajo do të vazhdojë t’ju mbrojë.

Ndikimet më të rënda që marrim kur e presim më së paku, sepse nuk ka nevojë të punoni në spital për të marrë një grub, mund ta merrni edhe kur jeni në supermarket dhe ju po renditni pranë një personi që është viktimë e larve dhe nëse energjia juaj është e mbrojtur keq, është e lehtë për ata që të hyjnë me ju (të cilat tashmë janë vampuar mjaftueshëm për ju) tek ju, të cilët kanë ushqim të mirë. Disa njerëz duan të besojnë se nëse keni energji të mirë, dhe veçanërisht nëse jeni të shëndetshëm dhe keni energji të lehta, larvat do të jenë edhe më të tërhequr për ju. E vërteta qëndron në mes, sepse larvat nuk tërhiqen nga ata që kanë energji shumë pozitive dhe të ndritshme, por thjesht kërkojnë ushqim dhe nuk e kërkojnë atë në njerëz të sëmurë ose të vdekur, sepse ata do të kishin shumë pak për të ngrënë. Gjithashtu blini ushqime të freskëta në supermarket dhe në vend që të synoni mishin e skaduar ose perimet e kalbur, zgjidhni perime të freskëta, mish të freskët të paketuar sa më shumë që të jetë e mundur, në mënyrë që të përpiqeni sa më shumë që të jetë e mundur për të ngrënë ushqime të mira. Larvat padyshim preferojnë një vakt të freskët, kështu që ata kërkojnë njerëz që kanë energji për të cilat mund të ushqehen dhe ushqehen derisa të sëmuren dhe mungojnë në energji dhe të mbeten në to derisa të gjejnë një viktimë më të mirë; por nuk është e sigurt se ata do ta gjejnë së shpejti, kështu që ata vazhdojnë të ushqehen me të për aq kohë sa të munden, ndonjëherë deri në fund të jetës së saj. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se personi më i shëndetshëm dhe më pozitiv është, aq më shumë ai tërheq larvë, përndryshe çfarë duhet të bësh? Të sëmuresh dhe të kesh energji të ulët për të mos tërhequr ata? Nuk ka kuptim.

Faqja 4 nga 10

Energjia e ndritshme nuk tërheq larvë, përkundrazi, por është normale që ata si qenie të frikshme të frikshme – jo çuditërisht të quajtura larva – aspirojnë t’i afrohen njerëzve që përmbajnë më shumë energji dhe prej të cilëve mund të marrin ushqim më të mirë. Megjithatë, kjo është shumë e ndryshme nga tërheqja, sepse në të vërtetë, sa më shumë që një person është në shëndet të mirë dhe me energji të shkëlqyeshme dhe pozitive, aq më shumë tërheq vëmendje pozitive dhe ngjarje.

Këto janë arsye shumë të rëndësishme përse duhet të mbroheni dhe të ushtroni mbrojtje të fortë gjatë gjithë kohës, për të shmangur që larvat, subjektet negative dhe njerëzit me vibracione të ulta të na ndikojnë ose të vjedhin energjinë tonë. Mbrojtja e vetes është e rëndësishme që, kur ju ndodheni të shkoni në vende që vjedhin energji më shumë se të tjerët, nuk jeni të tronditur; por nuk duhet nënvlerësuar Mbrojtjen në shtëpinë tonë, sepse kjo është gjithashtu themelore për shëndetin tonë mendor dhe mbi të gjitha fizik. Siç është përmendur më parë, nuk duhet të besosh që shtëpia e dikujt është e pabanueshme nga këto prania, edhe nëse ishte një larvë e vogël, vetëm për shkak se nuk je në gjendje t’i shohësh. Për më tepër, gjithashtu mund të jetë e vërtetë që në shtëpinë tuaj një entitet, të tilla si fantazma, nuk ka hyrë kurrë, por ata dhe sidomos llojet e tjera të entiteteve (larvat, hija etj.) Mund të hyjnë në çdo kohë, madje edhe midis viteve dhe viteve për arsye më të ndryshme. Ndonjëherë, për fat të keq, vetë entitetet hyjnë në shtëpinë tuaj vetëm, ata ndjehen mirë dhe vendosin të qëndrojnë; Herë të tjera ata të ndjekin nga jashtë, nga vendet që keni vizituar dhe vijnë në shtëpi me ju; në raste të tjera ata kanë ndjekur njerëz të tjerë të cilët, duke hyrë në shtëpinë tuaj, i kanë sjellë ata me vete. Pra, nuk e dini kurrë arsyen pse e gjeni veten duke vuajtur nga ndikimet e njësisë ose nga vampirët, por kjo ndodh dhe nuk duhet të trembë, por kjo duhet të motivojë që të mbroni veten. Në fakt, Mbrojtja nuk mund të të dëmtojë, duke shpenzuar netë pa gjumë dhe ditë të obsesionuar për frikën, por po! Prandaj ju nuk keni asgjë për të humbur, por vetëm për të fituar duke vendosur për të mbrojtur veten nga pikëpamjet psikike dhe nga ajo që është negative ndaj jush. Ju nuk keni arsye të keni frikë dhe të ndiheni të frikësuar, por keni shumë arsye për të mbrojtur veten çdo ditë.

Le të shkojmë në praktikë.

Dëshiroj t’ju mësoj mbrojtjen psikike që ju mbron nga shtëpia juaj nga prezencat dhe rrjedhimisht nga ndikimet e diktuara nga entitetet, të çfarëdo lloji që ata janë. Unë ju këshilloj që të uleni në mënyrë të qetë, me shpinën drejt, dhe ndiqni udhëzimet që do t’ju tregoj hap pas hapi; kushtojini një minutë për të praktikuar shpërndarjen e parë dhe më pas të kaloni në një tjetër. Kur të jeni gati ju mund të filloni me teknikën e mbrojtjes psikike. Teknika do të zgjasë rreth 25-30 minuta.

Nëse dëshironi të dëgjoni teknikën e versionit të drejtuar me Audio, klikoni këtu, pastaj vazhdoni të lexoni artikullin; ndryshe, lexoni versionin me shkrim dhe e zbatoni hap pas hapi.

 

Filloni të relaksoheni, ndieni në paqe dhe mos ju prisni se çfarë do të vijë.

 

Ji i qetë dhe i relaksuar.

 

 

 

Frymë thellë … dhe filloni ta quani energji të bardhë rreth jush.

 

 

 

Shikoni prana e bardhë që vjen më pranë jush.

 

 

 

Përqendrohuni në kujtimin e energjisë më të pastër, me qëllim që të nxitoni për t’u afruar më shumë me ju. Duhet të jetë e mrekullueshme.

 

 

 

Ndjeni energjinë pozitive dhe mirëqenien që sjell praninë e saj.

 

 

 

Ndjehen më të sigurt në praninë e tij, e dini se ai është këtu për t’ju bërë më të fortë.

 

 

 

Tani vizualizoni prana e bardhë që fillon të marrë formë rreth jush, formën e një Bubble.

 

 

 

Frymë thellë …

 

 

 

Kjo flluskë, rreth një metër e gjysmë e gjerë, ju përmban, ju rrethon dhe ju mbron plotësisht.

 

 

 

Frymë prana brenda jush.

 

 

 

Ajo e quan prana jashtë flluskës, për të përforcuar shtresën e saj dhe për ta bërë atë të padepërtueshëm.

 

 

 

Përqendrohuni në forcën e Bubble, ju duhet të ndiheni të vështirë, kompakt, që ju nuk mund të kalojnë.

 

 

 

Vendosni mirë qëllimin që asnjë prani, i asnjë lloji, nuk duhet t’ju afrohet dhe të jetë në gjendje t’ju ndikojë me energjinë e tij.

 

 

 

Bëni flluskën më të fortë, më të fortë, asgjë nuk mund ta kalojë atë.

 

 

 

Siç e dini mirë, Mbrojtja është bërë nga prana, kështu që ushqeni atë më shumë prana. Ai bën thirrje për energji të bardhë në Bubble në mënyrë që ajo të jetë plotësisht e mbushur.

 

 

 

Plotësoni të gjithë flluskën e bardhë të prana, duke u siguruar se nuk ka hapësira boshe.
Brenda ju jeni dhe një sasi e prana të bardhë.

 

 

 

Ndjeni prana e bardhë që mbush flluskën dhe nuk lë vend për prania e llojeve të ndryshme, as edhe larvat dhe qeniet e vogla që vjedhin energjinë tuaj. Ndjeni që ata të fshijnë flluskën tuaj dhe t’i ndalojnë ata të hyjnë.

 

 

 

Frymë prana brenda jush.

 

Dhe relaksohuni …

 

 

 

Shikoni tani shtëpinë tuaj.

Thirrni prana të bardha përreth shtëpisë tuaj.

 

 

 

Ajo bën thirrje për shumë më tepër prana, shumë më tepër sesa keni bërë deri më tani.

 

 

 

Shikoni prana e bardhë të afroheni me shtëpinë tuaj dhe ta rrethoni atë.

 

 

 

Ajo kujton shumë më tepër prane të bardhë dhe fillon t’i japë asaj një formë, ta bëjë atë të marrë formën e një flluskë që mbyll plotësisht shtëpinë tuaj.

 

 

Flluskë duhet të jetë rreth 2 metra larg shtëpisë, në çdo drejtim.

 

 

 

Shikoni Bubble të marrë formë dhe të bëhet më e fortë. 2 metra mbi çatinë …

 

 

 

2 metra poshtë, për të mbrojtur shtëpinë edhe nga ndikimet nga toka.

 

 

 

2 metra nga pjesa e prapme e shtëpisë …

 

 

 

2 metra nga çdo anë e shtëpisë …

 

 

 

Përqëndrohuni në të gjithë flluskën, e madhe, e cila duhet të përmbajë dhe mbrojë tërë shtëpinë.

Tani e shfaqni atë të ndritshme, më të fortë dhe më kompakte.

 

 

 

Përqëndrohuni në flluskë, e bëni më të fortë, më të fortë, me qëllim që të mos mund të tejkalohet.

 

 

 

Frymë prana brenda jush.

Tani ajo e quan prana rreth Bubble, kështu që pengesa e saj mbrojtëse të bëhet më kompakte, më vendimtare.

 

 

 

Le të lëvizim brenda flluskës. Ajo kujton energjinë e bardhë praniane brenda shtëpisë, duke kujtuar sa më shumë që mundeni.

 

 

 

Kujton energji të lehta me qëllim të mbushjes së shtëpisë, pastaj zgjerohet për të gjithë madhësinë e shtëpisë, drejt çdo dhome dhe çdo drejtim, duke përfshirë banjën, dhomën që përdorni më së paku dhe bodrumin.

 

 

 

Thirrni më shumë prana të bardha në shtëpi dhe zgjeroni atë në të gjitha drejtimet.

 

 

 

Ndjeni energjinë që pastron shtëpinë, e mbron atë dhe e rigjallëron atë.

Ajo ende e quan prana, dhe e zgjeron atë në të gjithë shtëpinë me një qëllim më të saktë: ajo duhet të shtyjë çdo lloj prezence të energjisë nga shtëpia.

 

 

 

Ndjeni energjinë e bardhë të bollshme, zgjeroni atë në të gjithë shtëpinë dhe në ndërkohë ndjeni se shtyni, si një pengesë e fortë prej xhami, e ndjeni të hedhin jashtë çdo prani dhe lloj entiteti jashtë shtëpisë.

 

 

 

Nga qendra e shtëpisë, ajo projekton edhe më fort këtë goditje energjike drejt jashtë shtëpisë tuaj, duke larguar çdo lloj prani të pranishme.

 

 

 

Energjia e bardhë pengon entitetet që të hyjnë në shtëpi. Ndjeni atë dhe vendosni për këtë qëllim.

 

 

 

Tani mbushni shtëpinë me energji të bardhë mirë, deri sa të arrijë buzë.

Shtëpia duhet të derdhet me energji të ndritshme dhe pozitive, e cila duhet ta bëjë atë të mbrojtur dhe të pamundur të depërtojë.

 

 

 

Zhvendosni vëmendjen tuaj vetëm në dhomën tuaj, në dhomën ku fle dhe mbusheni me prana me intensitet më të madh, duke larguar çdo lloj pranie.

 

 

 

Bëni mbrojtjen më të fortë, sidomos në zonën tuaj të gjumit.

 

 

 

Përqëndrohuni përsëri në pjesën e jashtme të flluskës. Përforconi atë me prana, me qëllim që asnjë entitet të mos e kalojë atë dhe të hyjë në shtëpinë tuaj.

 

 

 

Kini besim në lidhje me këtë, sepse Bubble mund të jetë shumë më e fortë se sa mendoni.

Bëni atë të aftë për të penguar ndonjë entitet që të kalojë pengesën: askush nuk mund të hyjë në shtëpinë tuaj.

 

 

 

Për herë të fundit, mbushni Bubble nga brenda, pastaj thirrni prana brenda shtëpisë dhe rrisni atë, duke e bërë atë të zgjerohet kudo me qëllimin për të rrëzuar çdo lloj subjekti.

 

 

 

Tani përforconi pengesën e jashtme të Bubble, për të mbrojtur shtëpinë tuaj nga jashtë, të paktën 2 metra larg në çdo drejtim.

 

 

 

Breathe në prana dhe relaksohuni …

 

 

Frymë thellë …

 

 

Dhe relaksohuni.

 

 

 

Kemi përfunduar Mbrojtjen Psikike. Kur të jeni gati, ju mund të vazhdoni ta lexoni këtë artikull.

 

Mirëpritur përsëri në praktikën e Mbrojtjes kundër subjekteve dhe prania negative. Unë shpresoj se ju keni ndier fuqinë që kjo Mbrojtje mund të ketë në shtëpinë tuaj, kështu që të gjithë ju duhet të bëni është të praktikoni shumë më shpesh. Në mësimin e sotëm ua mësova teknikën e detajuar, por kur keni pak kohë, ju mund ta zvogëloni këtë teknikë në 5 minuta praktikë; kur mundeni, ju këshilloj ta praktikoni edhe më gjatë. Edhe nëse nuk e kemi specifikuar atë, Mbrojtja psikike mbron nga njësitë negative, ose të paktën presenca që synojnë të lëndojnë, por sigurisht që nuk do të largojë ndonjë praninë e ndritshme dhe të mirë, sepse ata nuk konsiderohen nga Bulli si armiq; prandaj nuk keni frikë. Flluskë do të funksionojë shumë më mirë se sa mendoni, sepse do të jetë në gjendje të kuptojë se kush vibron me dridhjen e vet (prandaj pozitive) dhe kush në vend të saj ka dridhje më të ulët, pra negative, duke e penguar atë që të hyjë. Sa më shumë që praktikoni sa më shumë jeni të sigurtë se Mbrojtja punon shumë; për këtë arsye unë ju këshilloj që ta praktikoni atë çdo ditë, të paktën një herë, për të paktën 5 minuta. Ndoshta, praktikoni më shpesh, për shembull dy herë në ditë ose një herë por me pak minuta: do të vini re dallime të mëdha. Kur keni pak kohë për 5 minuta, por mos e neglizhoni, sepse mund t’ju mbrojë nga shumë më tepër dëmtime nga sa mund të imagjinoni. Mos harroni të mos nënvlerësoni prezencën duke besuar se është e mjaftueshme për të praktikuar një herë në një kohë për të parandaluar ndonjë entitet që të hyjë në shtëpinë tuaj ose t’ju ndikojë nga distanca. Praktikimi merr pak kohë, por shmang problemet që do të kishin kërkuar shumë më tepër për t’i zgjidhur ato.
Më lejoni të di më poshtë përmes një koment se si praktika ka shkuar, si u ndiet gjatë rrjedhës së teknikës dhe çfarë kalimi ju lejoi ta ndjeni Mbrojtjen më të fortë. Do të jem i lumtur të lexoj çdo përvojë mbrojtëse.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5218) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 10 nga 10. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]