Disponibile in:

64 – Përforconi Aurën – Bëhuni të vetëdijshëm për Aura (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 8

Aura është një fushë shumë e madhe energjie e përbërë nga shumë shtresa energjie, por para se t’i kontrollosh të gjitha ato që duhet të dimë se si të lëvizësh mekanizmat e para. Aftësitë tona psikike janë muskujt që thjesht kanë nevojë për trajnim. Pasi që nuk dini se si t’i lëvizni të gjitha muskujt e trupit tuaj, nuk mund t’i lëvizni as ato të mendjes. Në të vërtetë, ashtu si me trupin fizik, shumë muskuj mendor janë të panjohur për ju, edhe pse ato gjithmonë kanë qenë për ju. Atletët më të aftë rrëfejnë se vetëm pas ushtrimit të sportit për një kohë të gjatë, ata e kuptonin se si të përdorin muskujt e trupit që kurrë nuk kishin parë më parë, megjithëse ata besonin se i njihnin të gjithë. Imagjinoni sa aftësi psikike fsheh mendjen tonë, të cilën do ta zbulojmë vetëm pas një udhëtimi zgjimi, në të cilën do të bëjmë që aftësitë e reja të dalin përsëri e përsëri pa e kuptuar se si e bëmë atë.
Qëllimi ynë është të mësojmë të shfrytëzojmë çdo kapacitet të vetëm të mendjes sonë dhe në këtë mësim do të përqendrohemi në atmosferën.

Meqë ne e dimë se aura ndikon në jetën tonë, duke iu afruar apo krijuar situata rreth nesh që përshtaten me dridhjet tona, qëllimi përfundimtar do të jetë që të jetë në gjendje të krijojë pikërisht atë që duam përmes energjisë sonë, në vend që të vuajmë vazhdimisht efektet e një kapaciteti pakontrolluar. Siç e dimë, nëse deri më sot kemi ushqyer atmosferën tonë negativisht për shkak të stresit, lodhjes ditore, trishtimit dhe dhimbjes që përjetohet për shkak të ngjarjeve të kaluara, mund të gjendemi me vibracione negative: me fjalë të tjera do të kemi pesha për ne ne duhet ta lirojmë veten. Hapi i parë në të mësuarit për të përdorur aura është zbulimi i ekzistencës së tij, prandaj duke u bërë i vetëdijshëm për dendësinë brenda dhe jashtë trupit tonë. Për këtë arsye, teknika e parë që do të bëjmë do të jetë njohja dhe zgjerimi i atmosferës sonë. Hap pas hapi do t’ju drejtoj për të përmirësuar atmosferën derisa të fitoni forcën që do t’ju lejojë të ndryshoni jetën tuaj dhe t’ju sjellin dallime të mëdha.

Kjo teknikë do t’ju bëjë të vetëdijshëm për fushën e energjisë që keni, por që ju keni injoruar gjithmonë. Duke u bërë të vetëdijshëm për të, ju do të jeni në gjendje ta formësoni atë dhe ta përdorni atë për qëllime të ndryshme. Sesioni i parë do të zgjasë rreth 15 minuta, kjo është hera e parë që po praktikoni teknikën; nga herën tjetër, ju mund të vendosni lirisht se sa kohë ju kushtoni çdo sesioni, duke kujtuar se të paktën 5 minuta janë të nevojshme për të formësuar më mirë energjinë tuaj. Ideali do të vazhdojë të jetë 15 minuta.
Mos harroni se gjatë praktikës ju nuk duhet të nxitoni për të kaluar në treguesin e ardhshëm nëse nuk e keni gëzuar plotësisht të kaluarën. Le të fillojë.

Nëse dëshironi të dëgjoni teknikën e versionit të drejtuar me Audio, klikoni këtu, pastaj vazhdoni të lexoni artikullin; ndryshe, lexoni versionin me shkrim dhe e zbatoni hap pas hapi.

 

Uluni të qetë dhe mbani mbrapa drejt dhe të relaksuar.

 

 

 

 

Frymë thellë dhe përqendrohuni te të bëheni të vetëdijshëm për trupin tuaj.

 

 

 

 

Frymë prana e bardhë brenda jush.

 

 

 

 

Vazhdoni të merrni frymë nga prana e bardhë e thellë.

 

 

 

 

Duke vendosur të relaksoheni, ju jeni duke lejuar atmosferën tuaj të relaksoheni, që të mos jeni më të tensionuar.

 

 

 

 

Vazhdimi për të marrë frymë prane, përqendrohu në praninë e atmosferës suaj.

 

 

 

 

Paraqitni atë si një dritë që buron nga trupi juaj fizik, një dritë e bardhë që ju rrethon plotësisht.

 

 

Përqëndrohuni në dritën që po jepni. Bëni më reale, duke ju ndihmuar me frymëmarrje të thellë dhe të relaksuar. Sa më shumë që fryni prana, aq më shumë ndriçon aura juaj dhe zgjerohet më shumë se 10 centimetra nga trupi juaj.

 

 

 

 

Ju e dini se është e vërtetë, e dini se ekziston aura, e dini se si është bërë, e keni parë me sytë tuaj! Tani ju vetëm duhet të mbani mend atë dhe përforcuar atë.

 

 

Frymë në prana dhe bëjeni veten të vetëdijshëm për prezencën e tij rreth jush.

 

 

 

 

Përqëndrohuni në perceptimin e atmosferës rreth jush, duke e parë atë si një shtresë të bardhë që fillon të ngrij.

 

 

 

 

Frymë në prana dhe zgjeroni atmosferën tuaj së paku 50 centimetra. Mos u nxitoni, të relaksoheni dhe të përqendroheni në atmosferën tuaj.

 

 

Kushtojini vëmendje çdo pike të atmosferës tuaj: prapa shpinës, mbi kokën tuaj, poshtë jush dhe zgjeroni atë në çdo drejtim.

 

 

 

 

 

Frymë në prana dhe zgjeroni atmosferën tuaj, duke u forcuar, gjithnjë e më të ndritshëm.

 

 

 

 


Përqendrohuni në mbushjen e çdo zone të aurës tuaj me dritë, pa lënë pas dore, për gjithë gjerësinë e saj.

 

 

 

 

 

Frymë në prana dhe përqendrohuni në zgjerimin e atmosferës suaj lart, duke ndihmuar veten me Chakra e Kurorës për të shtrirë energjinë tuaj për të paktën një metër / një metër e gjysmë mbi kokë.

 

 

 

 

 

Përqëndrohuni në çdo anë të atmosferës tuaj njëkohësisht, veçanërisht në zgjerimin lart.

 

 

 

 

Frymë në prana dhe përqendrohuni në zgjerimin e atmosferës tuaj poshtë, me dritë të bardhë, për të shtrirë energjinë tuaj për të paktën një metër poshtë juve, duke i bërë ata të shkojnë përtej dysheme pa ju bllokuar. Energjia shkon përtej çdo materiali.

 

 

Ndërsa zgjeroni atmosferën tuaj, hyni në të një dëshirë për mbrojtje, kështu që kjo rrit aftësitë mbrojtëse ndaj jush. Programoni atë për t’ju mbrojtur nga çdo ndikim negativ.

 

 

 

 

 

Qëndroni të përqendruar në çdo fushë të atmosferës tuaj në të njëjtën kohë, duke shfaqur gjithashtu zgjerimin dhe zgjerimin lart poshtë vetes, të paktën një metër / një metër e gjysmë.

 

 

 

 

 

Mos u nxitoni, të relaksoheni dhe të merrni frymë prana.

 

 

 

 

 

Zgjeroni atmosferën tuaj para jush për të paktën një metër.

 

 

 

 

 

Tani shtrijeni edhe pas jush, duke u përqendruar mirë në të gjithë gjatësinë e atmosferës.

 

 

 

 

 

Zgjero atë në të majtën tuaj, duke mbetur i vetëdijshëm për formën e ndritshme që aura po merr.

 

 

 

 

Zgjero në të djathtë, në mënyrë që të formohet një formë e saktë sferike brenda jush.

 

 

 

 

Frymë prana.

 

 

 

 


Nga ky moment deri në përfundimin e teknikës, përqendrohuni njëkohësisht në energjinë e aurës tuaj para jush, pas jush, poshtë jush, mbi ju, në të djathtë dhe në të majtë, duke formuar një sferë që zgjerohet një metër / metër e gjysmë mbi trupin tuaj.

 

 

 

 

 

Mbetja e përqendruar në formë, mbush aurën tuaj me dritë të dendur, sikur të donit të ngurtësoni brendësinë e atmosferës.

 

 

Vazhdoni të shtoni një ndjenjë mbrojtjeje, larg energjive negative.

 

 

 

 

 

Rritni kapacitetin e dritës tuaj, e bëjnë atë më të fortë dhe më të ndritshëm dhe jini më të sigurt për ekzistencën e saj dhe kompaktësinë e saj.

 

 

 

 

 

Frymë thellë dhe mbarojeni teknikën duke ndjerë veten të vetëdijshëm për atmosferën tuaj.

 

 

 

 

 

Prej tani mund të vazhdoni të lexoni dokumentin.

Faqja 7 nga 8

Përmes kësaj sesioni praktik ju keni filluar të bëheni të vetëdijshëm për atmosferën tuaj, por kjo nuk është e gjitha. Edhe nëse mund të besoni se aura është e dukshme dhe jo e perceptueshme, në realitet me trajnimin e vazhdueshëm të kësaj teknike do të jeni në gjendje ta kuptoni konkretisht, ta ndjeni atë fizikisht dhe jo vetëm energjikisht. Nëse mund ta shihni, mund ta prekni gjithashtu; kjo kërkon vetëm një trajnim të ndryshëm, pasi këto janë dy shqisat e dallueshme, të cilat kërkojnë dy teknika të ndryshme.

Kur ta stërvitni vizionin tuaj për të mësuar të shihni aurën, po zbuloni ekzistencën e energjisë si një fakt i vërtetë dhe jo më thjesht si një teori e shkruar. Duke e parë atë live ju lejon të kuptoni se ekziston vërtet një shtresë energjie të ndritshme që ju rrethon, sepse e keni parë atë me sytë tuaj. Duke vepruar kështu, kur ju duhet të praktikoni teknikën e fortifikimit të aurës, do të jetë shumë më e lehtë për ju të imagjinoni dritën që buron, sepse në fakt ju do të dini se është e vërtetë. Në të ardhmen e afërt do të mësoni t’i lidhni të dyja teknikat dhe t’i praktikoni ato në të njëjtën kohë, por kjo nuk është koha, sepse nëse ju e bazoni aftësinë tuaj për të përforcuar aurën në vizionin e të njejtit në pasqyrë, nuk do të bëni asgjë, por besoni se nuk mund ta zgjeroni aura juaj vetëm për shkak se ju nuk do ta shihni atë siç keni pritur. Shkurtimisht, ju do të kufizoni një teknikë për shkak të paaftësisë tuaj për ta parë atë me sytë tuaj. Siç është përmendur shumë herë, vizioni i aurës nuk varet nga sa ari i subjektit që ne po shohim është, por varet vetëm nga aftësia jonë për të parë. Prandaj, ne mund të kemi një atmosferë të gjerë prej 5 metrash, por vetëm të shohim 2 centimetra dhe ne do të përfundonim duke bindur veten se kjo është e gjitha që ekziston. Për këtë arsye unë ju këshilloj që të praktikoni dy teknikat veç e veç, dhe vetëm nganjëherë t’i bashkoheni atyre për të luajtur pak. Të dyja teknikat janë shumë të rëndësishme dhe duhet të praktikohen me kujdes një nga një, pa neglizhuar asnjërën prej tyre.

Kur e forconi atmosferën tuaj, është shumë e rëndësishme që t’i kushtoni vëmendje pikave që keni injoruar gjithmonë, siç është zona prapa shpinës, pas kokës suaj dhe poshtë jush. Siç keni parë në imazhet e para, në fakt, atmosfera u zgjerua në drejtim të secilës anë, përveç në fund. Kjo përfaqësim u krijua me qëllim që t’ju tregojë gabimin më të zakonshëm që bëjnë të gjithë, atë të besimit se nuk ka nevojë për të zgjeruar aurën sikur të ishte e dukshme dhe e parëndësishme; duke parë vizatimin, ju mund të keni një pasqyrë të qartë të gabimit të rëndë dhe të ndjeni pasojat. Aura duhet të përforcohet në çdo pikë të vetme, sepse nëse fusha jonë e energjisë është e shpuar ose shumë më e dobët në një zonë të trupit, do të tejkalohet më lehtë me negativitet, i cili pastaj do të jetë në gjendje të hyjë brenda nesh. Le të kuptojmë se pjesa e poshtme e trupit tonë është aq e rëndësishme sa ajo e përparme, sepse këmbët tona, barku ynë, zona seksuale duhet të mbrohen po aq sa zona e gjoksit dhe kokës, pasi ato janë gjithashtu pjesë e trupit tonë fizike. Ju nuk duhet të frikësoheni duke mbrojtur ultësirën tonë sepse nuk ka asgjë për të cilën keni turp ose frikë. Duke mbrojtur nën ne, ne parandalojmë negativitetin nga hyrja në vendet më të papritura dhe për këtë arsye shmangim sëmundjet që mund të kontraktohen, manipulimet fizike të diktuara nga njerëz të jashtëm, sëmundjet fizike dhe emocionale të lidhura me seksualitetin tonë. Ju do të kuptoni se duke mbrojtur zonën nën ju do të filloni të ndjeheni më mirë dhe të shkëputni problemet dhe traumat që keni grumbulluar në të kaluarën dhe nuk u hiqni kurrë. Për më tepër ju do të kuptoni se sa e vështirë do të jetë për t’ju mbrojtur nga sakramenti poshtë, duke përfshirë edhe këmbët, sepse do të gjeni një mijë arsye për të mos bërë atë, për të shpërqendruar, për të humbur dëshirën dhe për të vendosur përsëri. Nëse jeni të vetëdijshëm, do të kuptoni se nuk ka ndonjë arsye logjike për të mos kërkuar mbrojtje të këmbëve, barkut të poshtëm dhe mbrapa, prandaj çfarë ju pengon ta bëni? Manipulimet e jashtme që e dinë se mund të arrijnë atje poshtë, ndikojnë në mendjen tuaj për t’ju mbajtur nga të menduarit për mbrojtjen e atyre zonave. Për këtë arsye është e domosdoshme që të filloni seriozisht dhe njëherë e përgjithmonë të mbroni vetveten dhe të forconi auren tuaj edhe poshtë.

Gjatë praktikës ju fton të relaksoheni disa herë, si dhe të merrni frymë prana. Aura është si një muskul në trup dhe, nëse dëshiron që ajo të kryejë detyrën e vet, duhet të jetë e relaksuar.

Faqja 8 nga 8

Sa më shumë të jeni të tensionuar, aq më shumë do ta keni të vështirë të zgjeroni energjinë tuaj dhe të forconi auren tuaj; në të kundërtën, sa më shumë të jeni të relaksuar, aq më shumë energjia juaj do t’i bindë menjëherë urdhërimet tuaja, zgjerimin dhe zgjerimin sa më shumë që dëshironi. Prania e frymëmarrjes gjatë këtyre teknikave është thelbësore për të qenë në gjendje të lëvizë më mirë energjinë, sepse jo vetëm që shpejt ju sjellë përsëri në një dridhje më të lartë – frekuencën në të cilën duhet të jemi kur ne praktikojmë – por e forcon fushën e energjisë dhe aftësinë tonë për të drejtojë atë. Një teknikë nuk mund të fillojë mirë pa frymëmarrjen e parë Prana. Në fillim, për të qëndruar i përqendruar para së gjithash në një masë, për shembull një metër i gjerë, në vend që menjëherë të imagjinosh atmosferën që shkon për metra dhe metra pa limit ose kontroll nga ana juaj, ju lejon të kuptoni aurën tuaj në realitet , e cila përndryshe do të ishte shumë e shpërndarë dhe nuk mund të ngurtësohet, sepse do të ishte si hedhja e energjisë në ajër.

Në përfundim kemi dhënë aurën tonë formën e një sferë. Është e qartë se aura nuk ka një formë sferike, por është shumë më e parregullt dhe në disa zona shumë e paekuilibruar. Për këtë arsye ne kemi shfrytëzuar formën e sferës për të balancuar energjinë tonë dhe për ta zgjatur atë në çdo drejtim sidomos kur shtresat janë më të thyera dhe tejkaluar nga negativiteti. Ju mund të keni bashkangjitur formën sferike të aurës me teknikën e mbrojtjes së flluskës (të cilën e kam mësuar në artikuj të tjerë) dhe natyrisht që nuk jeni gabim, sepse aura mund të ndihmojë mbrojtjen Bolla për të punuar më mirë. Megjithatë, të dyja teknikat janë të ndara, sepse aura është energjia jonë e brendshme dhe nuk duhet të konsumohet vetëm për të mbrojtur veten, kështu që ne gjithashtu praktikojmë mbrojtjen e flluskës, kështu që ju duhet të kujdeseni për mbrojtjen e nesh (nga entitetet, etj.), në mënyrë që aura të kujdeset për rolet e saj më të thella. Siç është përmendur tashmë, aura do të ndihmojë flluskën që të ketë një efekt të dyfishtë mbrojtës, por ne kemi shumë teknika për të përmirësuar shumë jetën tonë, prandaj le t’i përdorim të gjitha.

Në këtë pikë ju ftoj të praktikoni teknikën e forcimit të Aurës sa herë që dëshironi, duke kujtuar të paktën një herë në javë. Mos bëni vetëm të njëjtën gjë që keni bërë çdo herë, por përpiquni të tejkaloni veten në çdo seancë për të përmirësuar me të vërtetë atmosferën tuaj dhe aftësinë tuaj për të menaxhuar atë. Nëse me të vërtetë doni të mësoni se si të përdorni aurën për të arritur qëllimet, siç do t’jua shpjegoj në artikujt e ardhshëm, veproni tani për të konkretizuar qasjen tuaj në energji duke praktikuar teknikën e nxjerrë sot pa pushim. Sa për meditim, mund të vazhdoni me shtimin e detajeve dhe qëllimeve, por baza kryesore, të cilën ju kurrë nuk do të duhet të injoroni, do të jetë teknikë e dhënë sot dhe kurrë nuk duhet të nënvlerësohet, sepse duke u bërë të vetëdijshëm për aura dhe forcimin e tij mbetet dhe do të mbetet shtylla kryesore e praktikës përgjithmonë.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19893) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 8 nga 8. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]