Disponibile in:

25 – Përmbledhje 1 Hapi – Ky është vetëm fillimi!

Ben ardhur! Ne jemi rreth gjysmës së rrugës përmes 1 Hapi. Ky është një moment historik shumë i rëndësishëm, sepse do të thotë që ju po vazhdoni në rrugën tuaj pa u mbërthyer nga Frekuenca e Ulët!

Ne kemi hyrë në këtë rrugë me tema shumë komplekse por themelore për të ndërmarrë hapat e parë drejt zgjimit. Nisur nga Whatfarë është Energjia, në të cilën filluat të njihni ndryshimet midis llojeve të ndryshme të energjisë, derisa të kuptoni se kjo e fundit përbën gjithçka rreth nesh. Pastaj zbuluat kuptimin e Matricës, e cila nuk është vetëm një term, por një koncept shumë më i gjerë i jetës sesa dukej. Frekuenca e Ulët angazhon Matricën, e cila përdor çdo mjet për të na mbajtur të lidhur me dridhje të ulëta, midis angazhimeve dhe shpërqendrimeve, për të na penguar që të kemi kohë për t’u kushtuar pyetjeve tona më të thella dhe shpirtërore. Këto pyetje meritojnë përgjigje dhe këtu ndërhyjnë Meditimi.

Ju e kuptuat që nuk jeni këtu rastësisht, sepse vetëdija juaj ju ka shtyrë të kërkoni përgjigje që do të plotësonin atë zbrazëti që ndjeheshit brenda jush. Ju nuk e dini se si, apo pse duhet të keni qenë të interesuar për tema të ngjashme, megjithatë ata ju shtynë të njihni këtë Rrugë Shpirtërore.

Mendimet ju përmbytën, duke ju bërë të keni frikë se ishte thjesht humbje kohe. Nëpërmjet praktikës, megjithatë, ti e kupton që jo të gjitha këto mendime janë vërtet të tuat. Në fakt, ju zbuluat se si Frekuenca e Ulët ndikon në mendimet tona për t’u larguar nga e vërteta, për të na mbajtur të lidhur me vibracionet e saj të ulëta. Ajo na mbush mendjen me mendime dhe ditët tona me angazhime, për t’u siguruar që nuk do të kemi kohë për të gjetur përgjigjet e pyetjeve tona. Por sa mund të zgjasë? E gjitha varet nga ne dhe nga vendimi ynë për të medituar.

Duke kujtuar dhe përthithur Pranën, ne kemi mundësinë që të evoluojmë shpirtërisht, duke bërë që të zgjohet Sense jonë e Gjashtë. Kështu do të zbulojmë aftësitë e mrekullueshme psikike që gjithmonë na përkisnin! Përmes meditimit në chakras, ne lejojmë që ndjesitë tona të ushqehen me prana dhe të zhvillojnë aftësi të shumta që ne as nuk dinim se kishim, të tilla si të dimë se si ta shohim Aurën.

Në fakt, një nga aftësitë më të njohura që i përkasin sensit të gjashtë është pikërisht Syri i Tretë, i famshëm për aftësinë e tij për të parë energji. Por ky nuk është i vetmi fakultet që na takon nga natyra. Duke praktikuar në të pesë chakras, ju mund të zbuloni se mund të keni qasje në dimensione të mëtejshme, të zgjeroni fuqinë tuaj në këtë aeroplan fizik, si dhe të jeni në gjendje të komunikoni me Universin më intensivisht nga sa kam bërë më parë.

Por ky është vetëm fillimi i Rrugës Shpirtërore, sepse ajo që akoma duhet të dini është shumë më interesante nga sa mund ta imagjinonit! Në fakt, hapi tjetër do të jetë të kuptojmë nëse Dndrrat, të cilat karakterizojnë netët tona, janë me të vërtetë vetëm ëndrra ose nëse ka diçka tjetër që fshihet brenda tyre. Më pas, do të keni mundësinë të njihni ekzistencën e qenieve të tjera të gjalla, Subjektet më të përcaktuara, të cilat vazhdojnë ekzistencën e tyre edhe pa pasur nevojë për një trup fizik. Do të ketë një shpjegim të Mbrojtjes psikike, e cila do t’ju lejojë të mbroni veten nga prezencat dhe energjitë negative që ju rrethojnë. Paraliza e Natës, Udhëtimet Astrale, Tinguj Dimensionale, të gjitha do të jenë tema që ne do të shqyrtojmë së bashku për të studiuar në thellësi përvojat shpirtërore që na ndodhin gjatë jetës sonë. Dhe ka akoma shumë më tepër!

Në këtë pikë ju thjesht duhet të vazhdoni të lexoni, duke ushqyer njohuritë që ju duhet të ndiheni të plotë. Përgatitni veten sepse do të jetë fillimi i rrugës që keni dëshiruar gjithmonë por që kurrë nuk keni guxuar të kërkoni.

Vazhdim i mirë nga Akademia e Koshiences Dimensionale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]