Disponibile in:

70 – Pyetje për Mbrojtjen Psikike – Rivlerësime dhe përpjekjet e para (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 9

Angel: Mirësevini në mësimin e parë për Mbrojtjen Psikike. Nëse keni ndonjë dyshim rreth krijimit të Bubble, mund të më kërkoni çfarëdo pyetje që dëshironi.

Student: Hi Angel, do t’ju pyesja se sa e rëndësishme është vizualizimi për qëllime mbrojtjeje. Në sajë të dokumenteve tuaja unë e kam kuptuar shumë më mirë se pse është thelbësore, por unë kam bërë mbrojtje të shkëlqyeshme duke shfaqur pak dhe asgjë dhe duke u përqendruar shumë më shumë në qëllimin. Kështu që unë do të doja t’ju pyes: a është kështu apo këshilla pavarësisht nga trajnimi edhe me vizualizim sepse është shumë e rëndësishme? Falemnderit.

Angel: Hi! Vizualizimi i mësimit është shumë i rëndësishëm, sepse ju lejon të arrini nivele shumë më të larta se ato që tani mund të njihni. Natyrisht është mirë që ju keni praktikuar mirë me përdorimin e vetëm të qëllimit, që është qëllimi! Por qëllimi ka një kufi nëse nuk stimulohet nga vizualizimi, kështu që edhe pse tani gjithçka duket sikur po shkon mirë, në një kohë të shkurtër do të humbisni motivimin dhe mbrojtjet nuk do të kenë më sukses si në fillim. Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme të mësohet vizualizimi: sepse ju lejon të tejkaloni nivelin fillestar dhe të rrisni fuqinë e qëllimit tuaj, në mënyrë që rritja të jetë e vazhdueshme pa pengesa. Prandaj unë ju këshilloj që të përpiqeni të përmirësoni vizualizimin përmes praktikës dhe trajnimit.

Student: sapo përfundova duke bërë mbrojtjen e energjisë, por siç thashë në pyetjet e tjera që nuk mund të përfytyroj dhe pasi që nuk kam arritur kurrë në jetën time, unë mund të bëj meditimin vetëm mbi chakrat. Vendi i A.C.D. është e bukur dhe që kur kam filluar të studioj dhe praktikoj këtu një muaj më parë jam më mirë. Faleminderit për ekzistimin.

Angel: Hi! Jam shumë i kënaqur që ndiheni rehat në ACD. Vizualizimi është shumë i rëndësishëm, kështu që ju këshilloj të mos heqni dorë menjëherë dhe të keni durim të provoni. Nëse nuk keni pasur sukses në gjithë jetën tuaj, kjo është për shkak se nuk keni gjetur teknikat e duhura dhe për shkak se keni hequr dorë nga vetja; por tani jeni në ACD dhe unë ju këshilloj që të provoni, me qetësi, duke ndjekur udhëzuesin audio që ne kemi krijuar posaçërisht për ju. Me kalimin e kohës, nëse vendosni përpjekje në të, do të arrini me siguri absolute. Por ju duhet ta doni atë dhe do të shihni se nuk do të bëni shumë përpjekje.

Student: Sapo të krijohet fllucka, a duhet vetëm të shfaqet dhe të motivohet apo duhet të rindërtohet çdo herë?

Angel: Fillimisht flluskë është shumë e brishtë, kështu që duhet të rikrijohet çdo ditë derisa ta përshtatni atë në program dhe ta mbani të paprekur edhe në ditët në vijim, kur do të jetë e mjaftueshme për ta mbushur atë me energji dhe për ta përforcuar atë. Epo, jo pak! Ky nuk është një mendim, dembel dhe i shpejtë, por një praktikë! Nëse doni të mbroheni psikikisht, bëni angazhim, përndryshe mos prisni që ajo të mbijetojë gjatë. Pra, flluskë duhet të përdoret çdo ditë dhe unë ju siguroj se është gjëja më e mirë për të bërë; nëse jeni shumë i nxituar dhe preferoni të bëni gjërat me ngut, mund të jeni të sigurtë që nuk do të jeni në gjendje të krijoni një flluskë të fortë.

Student: A është e mundur të krijohet një flluskë efektive në një minutë në vend të dhjetë minutash?

Faqja 2 nga 9

Angel: Varet nga ajo që nënkupton me efektivitet: një flluskë që kënaq imagjinatën tënde, por nuk mbron nga ndonjë gjë ose një që mund të të mbrojë me të vërtetë nga të gjitha energjitë negative? Në rastin e parë, ju mund të mashtroni veten se punon edhe me vetëm një minutë; por sigurohuni se nuk do të funksionojë. Në rastin e dytë, nëse doni mbrojtje që punon me të vërtetë, mos ndaloni në vetëm një minutë të praktikës, sepse është me të vërtetë shumë pak.

Student: Bubble Energji: Unë kryej ushtrimin, por si mund ta përfundoj atë? Vetëm në praktikë, sapo flluska të përfundojë, marr frymë dhe hap sytë, ose çfarë duhet të bëj?

Angel: Kur të keni mbaruar praktikimin e flluskës, frymë prana për ta mbajtur ndërgjegjen tuaj të lartë dhe le të kalojë disa sekonda, pastaj hapni sytë dhe ju jeni bërë. Është e preferueshme që të mos hapni sytë menjëherë pa marrë ende frymë pas përfundimit të teknikës, sepse ju sjell mbrapa shumë shpejt në një dridhje më të ulët, tipike të rutinës normale; nëse, megjithatë, i jepni vetes disa sekonda të frymëmarrjes së prana pas përfundimit të flluskës, do t’ju ndihmojë të mos bini menjëherë dridhjet, por të mbeteni më lart në ton, dhe do ta vini re atë. Ka disa sekonda, prandaj jepni pa qenë shumë i nxituar.

Student: Flluskë, sfera, shpesh punon, por me disa jo, pse?

Angel: Sigurisht, sepse ata nuk përdorin teknikën e duhur: nuk është forma që nuk funksionon, por si bëhet teknika. Ju ftoj të praktikoni teknikën e flluskës që jua mësova dhe t’i sfidoni të tjerët – të cilët thonë se nuk punojnë me ta – ta praktikojnë atë, dhe nëse e bëjnë këtë siç them unë, do të punojë pa asnjë dyshim me ta.

Student: Do të doja të dija nëse mendimet e të menduarit, të menduarit pozitiv dhe të lënia nuk janë, në njëfarë kuptimi, mbrojtja e energjisë nga negativiteti që na rrethon.

Angel: Sigurisht që ata janë, secili prej tyre, por nuk arrijnë një nivel të plotë mbrojtjeje, pasi nuk ka mendime personale negative, por edhe ndikime të jashtme, të cilat mund të jenë shumë të forta, siç janë sulmet psikike. Kur të merrni një manipulim shumë të fortë, apo edhe një sulm, mund të jeni personi më pozitiv në botë, më optimist, i sigurt dhe i guximshëm, por unë ju siguroj se i merrni të gjitha në çdo rast. Mos-mendimi mund të bëhet shumë i fuqishëm, por është i dobët nëse nuk ndihmohet nga Bubble; ashtu si në anën tjetër, kështu që duke qenë pesimistë dobëson mbrojtjen tuaj. Dobësimi, megjithatë, nuk do të thotë eliminimin e tij plotësisht. Pra, për t’u mbrojtur plotësisht, ne duhet së pari të praktikojmë flluskën psikike që do të ndihmojë në mbajtjen e energjive negative, gjë që nuk do të ndikojë në mendjen tonë si një mitralozë dhe kjo do të na ndihmojë të përmirësojmë jo-të menduarit dhe të jemi më pozitivë për gjithçka.

Student: Luftoj që të kem kohën time, gjithmonë. Unë kam tre me kohë të pjesshme, një vajzë dhe një shok i mundimshëm, i cili gjithmonë shqetëson, edhe tani haha, por unë jam kokëfortë.

Angel: Problemi është gjithmonë se: punë shumë për të pasur më shumë para dhe familje për t’u kujdesur; të gjitha së bashku marrin shumë kohë. Natyrisht se e Poshtmja dhe errësira përpiqen në çdo mënyrë që ta largojnë nga ne, duke zhdukur madje edhe ato momente të lira që marrim kur i kemi plotësuar tashmë të gjitha çështjet tona personale. Pikërisht për këtë arsye duhet të gjejmë më shumë kohë për të praktikuar dhe përkushtuar veten tonë, dhe jo vetëm të tjerëve.

Faqja 3 nga 9

Nëse ata përpiqen kaq shumë për të na mbajtur që të mos kemi kohë për të praktikuar, pse nuk e kuptojmë se sa e rëndësishme është për jetën tonë ta bëjmë?

Student: Ndjehem si një karavidhe, një hap përpara dhe një prapa, por sa e bukur që hap përpara kur nuk i pëlqej të gjithë. Po, problemi është se me anë të mërzitjes zemërimi im më ndez dhe pastaj meditimet nuk janë më siç duhet.

Angel: Sigurisht, e kuptoj, kjo më ndodhi kur jetova me prindërit e mi. Kishte një bujë kaq të fortë sa nuk mund të meditoja, por e bëra gjithsesi, edhe kur, ju garantoj, dukej e pamundur. Ndonjëherë, ndërkohë që isha duke medituar, nëna ime filloi të blasfemonte aq fort sa që ajo mund ta dëgjonte atë në të gjithë lagjen; ajo e urren Perëndinë, sepse ajo mendonte se ajo meriton më shumë prej tij, e urren atë thellë; dhe ndërkohë u përpoqa të meditoj në chakra e zemrës për t’u lidhur me Perëndinë, për të mbajtur paqen dhe qetësinë. Por si mund ta bëja unë? Disa herë do të dilja në lot, sepse derisa të bëja ndonjë gjë që nuk kishte të bënte me evolucionin, nuk u bë e ditur, atëherë kur u ula për të medituar dhe për të gjetur përsëri paqen time, ajo filloi të bërtiste për shkak të frustrimeve të saj personale, Urrej të gjithë dhe Perëndinë, urrej kur përpiqesha të meditoj dhe ajo filloi të betohej, të bërtiste me zë të lartë saqë më bëri të ndihem e turpëruar, inatosur dhe madje edhe dhimbje, sepse kërkimi për Perëndinë më bëri të ndihem keq nëse i urrej ata thellë brenda meje . Kështu që shumë herë, megjithëse fillova të meditoj mirë, gjeta veten duke qarë nga dhimbja që më bëri të ndihesha ta dëgjoj që ajo e pështyu urrejtjen ndaj të vetmit që gjithmonë më dha shpresë: Zot. Ndihem shumë fat që e kam zgjedhur dhe e kam ndjekur, pavarësisht besimi im nuk ka lindur nga familja ime. Shumë herë mendova se nuk do të isha në gjendje të kapërceja ato momente – por unë vendosa të provoja gjithsesi – derisa, pasi u stërvitën për të mos e prishur paqen time të brendshme me zhurmën e tmerrshme që shkaktoi me fjalët e tij, arrita të ndryshoja situatën dhe ta bëjë atë gjithnjë e më të menaxhueshme. Ju siguroj se nuk ka qenë e lehtë, por me kalimin e kohës gjërat kanë ndryshuar dhe jam shumë krenar që kam punuar kaq shumë, sepse jam trajnuar për të mbajtur paqen ashtu si kishte urrejtje, zemërim dhe frustrim rreth meje. Nëpërmjet mbrojtjes, mësova ta mbaj Lowin dhe ta pengoja që ajo të fillonte të bërtasë dhe të më shpërqendronte vetëm kur fillova të praktikoj. Ndoshta duket pak për ty, por të jesh në gjendje të mbash larg Energjinë e ulët dhe të gjithë atë negative për kohëzgjatjen e praktikës suaj, pa marrë ndërprerjet e vazhdueshme tipike të fillimit të rrugës, është një kënaqësi e madhe personale që duhet absolutisht të arrihet për të kuptuar vlera e madhe e teknikave. Dhe të mendosh se ky ishte vetëm fillimi!

Student: A ka kryesisht ndikime negative rreth nesh? A nuk ka as edhe diçka në favorin tonë? Apo duhet vetëm të luftojmë?

Angel: Natyrisht që ka edhe energji pozitive që na ndihmojnë, përndryshe ne do të kishim humbur tashmë në fillim, në të vërtetë, nuk do të kishte qenë kurrë një largim. Ne duhet të luftojmë, jo vetëm me luftërat tona personale, por edhe me ato të të tjerëve dhe me mbrojtjen e të tjerëve; atë që ne e quajmë Misioni shumë. Misioni nuk është për të luftuar sfidat dhe pengesat tuaja, ata të gjithë e bëjnë atë! Një mision është të ndihmojmë të tjerët, duke luftuar luftërat që sjellin dëm për të gjithë dhe jo vetëm për ne. Lufta për veten është e lehtë, të gjithë e dinë se si ta bëjnë këtë, por lufta për të tjerët është ajo që e bën një shpirtërore vërtet të fortë dhe të evoluar. Ne udhëhiqemi dhe ndihmohemi edhe nga energjitë pozitive, përndryshe nuk do të kishim as forcën për të filluar një rrugë shpirtërore; sigurisht, marrja e saj përpara është diçka që pak kanë guximin të bëjnë, sepse na takon ta bëjmë atë dhe asnjë ndihmë apo ndikim i jashtëm nuk mund të bëjë punën për ne.

Faqja 4 nga 9

Shumë shpesh, pa e kuptuar, ne marrim nxitje dhe ndihmë nga entitete, njerëz, njerëz të tjerë shpirtërorë, të cilët na japin forcë për të filluar dhe na shtynë në hapin e parë, por atëherë ne jemi ata që duhet të ecim me kohë.

Student: Kur gjej veten në situata ku unë duhet të përballoj diçka ose dikush, shpesh kam frymë dhe një zemër që rreh në 1000, a mendon se ndikimet negative po përpiqen të më dobësojnë?

Angel: Po, me siguri, në mënyrë që energjia juaj të destabilizohet, ju filloni të dilni jashtë dhe të thyeni pa kontroll dhe nuk mundeni më të mbroni veten; kjo është arsyeja pse atëherë ju ndiheni më të dobët se të tjerët, të mbytur dhe ju filloni të ndjeni një pasiguri të caktuar dhe parehati. Kur energjia juaj nuk është e qëndrueshme dhe e fortë, negativitetet vijnë në shumë më mirë. Pra, kur të ndodhë, ju merrni frymë prana, forconi atmosferën tuaj dhe mendoni për flluskën tuaj, thjesht duke frymëzuar prana dhe duke u ndjerë relaksuar; ju nuk keni për të bërë asgjë më të komplikuar. Do të shihni se gjithçka do të fillojë të ndryshojë. Kam pasur të njëjtat probleme, me ironi mund të përcaktoja një pasuri faktin se nuk kam jetuar një jetë të lehtë, kështu që unë mund të mësoj gjithçka që unë di sot dhe tani unë mund t’ju mësoj juve dhe të gjithëve.

Student: Pra, unë forcoj dhe intensifikoj mbrojtjen! Meditimi juaj po më ndihmon kaq shumë. Faleminderit Angel!

Angel: Pikërisht! Jam e lumtur për këtë.

Student: Kur unë forcoj mbrojtjen, unë zakonisht e vë në dukje veten të pezulluar në hapësirë, sepse unë imagjinoj flluskoj që shkon përtej mureve, dyshemesë etj. Më duket e vështirë, sidomos kur do të bëj një mbrojtje shumë-shtresore. Unë e kam bërë gjithmonë këtë dhe ndihem mirë, por ka lindur dyshimi: nëse e bëra duke e vizualizuar veten në vendin ku jam në atë moment, a do ta bëja mbrojtjen më efektive në nivel fizik?

Angel: Është e rëndësishme të kuptosh nëse gjetja e vetes së mirë do të thotë se kjo metodë të bën të shtrihesh, të të përqendrosh pak, të udhëtoje me imagjinatën tënde dhe për këtë arsye të bën të imagjinosh, në vend që të lëvizësh energji reale dhe të krijosh diçka reale dhe konkrete; ose nëse gjetja e vetes së mirë do të thotë se është me të vërtetë duke punuar në realitetin fizik. Meqenëse mbrojtja është projektuar për të mbrojtur ju dhe shtëpinë tuaj, ju sugjeroj që të përqendroheni në shfaqjen e mbrojtjes të drejtë ndaj jush dhe shtëpisë tuaj, në vend se në hapësirë. Ku dëshiron mbrojtja? Ju duhet të kuptoni se çfarë është qëllimi dhe me siguri tani nuk mund të mbroni veten nga e gjithë hapësira … por ju mund të praktikoni për të mbrojtur shtëpinë tuaj nga ndikimet negative. Pra, po, mbrojtja hyn në fuqi që nga momenti që përqendroheni aty ku jeni në atë moment. Natyrisht që mund të kryeni edhe teknika në distancë, për shembull nëse jeni në zyrë, ju mund të praktikoni një mbrojtje psikike në shtëpi për të siguruar që çdo gjë shkon mirë edhe kur nuk jeni aty; por për momentin mësojnë ta bëjnë mirë atë.

Student: Arsyetimi im ishte se në çdo rast unë duhet të bëj vetë flluskën, gjëja e rëndësishme është qëllimi, apo jo?

Faqja 5 nga 9

Angel: Po, por ju duhet ta bëni atë në këtë plan fizik, sepse ai duhet t’ju mbrojë këtu, në këtë dimension fizik. Kjo është arsyeja pse ne duhet të përqëndrohemi në bërjen konkrete në realitet dhe jo vetëm në imagjinatën tonë, prandaj ne duhet të jemi të ndërgjegjshëm për vendin ku ne gjejmë veten pa udhëtuar shumë me imagjinatën.

Student: Çfarë përcakton pushimin e mundshëm të flluskës? A mund të parandalohet kjo thjesht me qëllim që të bëhet e pashkatërrueshme?

Angel: Nëse kjo ishte e mjaftueshme, ashtu si dëshira për ta krijuar atë të pathyeshëm për ta bërë atë kështu për jetën, më besoni se nuk do të kaloj gjithë kohën që kaloj duke bërë mbrojtje tek unë dhe ata që unë praktikoj në njerëzit bëhen më të fortë. angazhim për të mbrojtur. Më vjen keq, por ju duhet të përballeni me të vërtetën e ashpër: nuk mundeni të mbroni veten një herë dhe mendoni se është e vlefshme përgjithmonë, por ju mund t’i bëni mbrojtjen tuaj më të fortë dhe më të fortë në mënyrë që të mund të mbroheni nga ngjarje më të mëdha. Arsyeja e parë pse flluskë dobësohet është mungesa e energjisë, kështu që nëse meditoni pak për të absorbuar prana dhe praktikoni pak mbrojtje psikike për të përforcuar flluskën, dobësohet sepse nuk ka një bazë të fortë mbi të cilën të ligët. Për më tepër, nuk duhet të nënvlerësoni as shtetin mendor, sepse është e qartë që nëse nuk keni besim më të vogël në suksesin e mbrojtjes, ajo nuk do të bëhet shumë e fortë, pasi ju jeni armiku i parë. Është e qartë që ju nuk mund të filloni me besimin maksimal nëse, me të drejtë, nuk keni pasur ende përvojë të drejtpërdrejtë, por një minimum për të filluar ju duhet ta vendosni atje, përndryshe si krijoni një mburojë mbrojtëse nëse së pari, me mendimin tuaj pesimist, shkatërrojë? Është një gjë të besosh pak dhe një llogari nuk është që të besosh fare. Pra, keni pak më shumë nderim në Bubble tuaj dhe mbi të gjitha praktikën, sepse në këtë mënyrë ju mund ta forconi atë dhe t’i jepni një mënyrë për t’ju treguar se çfarë mund të bëjë. Në mungesë të energjisë është shumë e lehtë për të goditur flluskën e dikujt, prandaj duhet të ushqehet vazhdimisht. Në fillim mund të duket sfiduese, por atëherë e kupton se është absolutisht e vlefshme dhe ju pyes veten se pse nuk e keni bërë më parë.

Student: Por a mund të shkatërrohet edhe nëse e forcoj atë ditë pas dite?

Angel: Kjo varet, natyrisht, jo vetëm, sepse ju jeni të ushqyer atë çdo ditë dhe ju jepni atë energji që ajo ka nevojë për të vazhduar për të kryer punën e saj. Por kjo varet nga fakti se sa të fortë janë ndikimet e jashtme që ju godasin ju dhe në çdo prani të subjekteve apo njerëzve të keq rreth jush që mund të arrijnë ta thyeni dhe t’ju lëndojnë shumë, prandaj nuk duhet të vendosni për një mburojë të lehtë, por duhet të krijoni vetveten një mbrojtje gjithnjë e më e fortë. Çdo ditë ne duhet të përpiqemi ta bëjmë më të fortë se sa ishte një ditë më parë.

Student: Dhe a mundet shenja e famshme e kryqit të shkatërrojë flluskën? Edhe nëse nuk dua?

Angel: Nuk e kuptoj pse duhet. A do të thotë kryq që katolikët bëjnë ndërsa ata luten?

Student: Po. Meqë kam lexuar në internet që e zvogëlon energjinë, e pyeta veten për problemin dhe në fakt tani nuk e bëj më. Kam lexuar se duke e bërë shenjën e kryqit përcakton një prerje në energjinë tonë dhe pyeta veten nëse kjo gjithashtu nënkupton një prerje të mundshme të flluskës time, në mënyrë që të lejojë që energjia tjetër të depërtojë. Kam lexuar diçka të pasaktë?

Angel: Jo, mos besoni gjithçka që lexoni në internet, dhe sidomos kur hyni në këtë faqe, mos e përzieni atë që keni lexuar diku tjetër me atë që mësoni këtu në ACD.

Faqja 6 nga 9

Shenja e kryqit u mësua për të lëvizur energjinë brenda trupit të një personi, kështu që ishte një ushtrim praktik shpirtëror. Është e vërtetë se sot lëvizja është e njohur në një mënyrë disi ndryshe dhe shihet si një shenjë katolike, e kryer tani pa lëvizjen më të vogël të energjisë; por nga këtu për të thënë se ai thyen energjinë tuaj dhe shkatërron flluskën … ju jeni të qetë se nuk është kështu.

Student: Faleminderit. Kur unë mendoj negativ ose unë jam poshtë në depon, ju push larg prana e flluskë energjisë? Sepse, nëse është kështu, secili prej nesh duhet të përgatitet para se ta krijojë atë dhe duhet të jetë i vetëdijshëm se mendimet negative e shkatërrojnë atë, përndryshe humbim kohën duke e përforcuar atë dhe ditën tjetër me disponimin tonë e dobësojmë atë.

Angel: Mos e bëj aq tragjike. Në vend që ta përshtatim praktikën tonë me gjendjen tonë, ne përshtatim gjendjen tonë me praktikën tonë. Në vend që ta shohësh atë në mënyrë pesimiste, duke menduar se kur je i trishtuar apo negativ, nuk duhet të praktikosh sepse ke frikë ta largosh energjinë, shikoni flluskën për atë që është me të vërtetë: praktikoni ju ndihmon të ktheheni në qetësi. Kjo është arsyeja pse gjithmonë duhet ta bëni kur jeni ndjenjë negative dhe të lodhur, sepse kjo do të thotë se diçka po ndikon në ju ose, akoma më keq, duke vjedhur energji për t’ju bërë të ndiheni të shkatërruar. Mbrojtja e vetës ul këto flashe të nxehta negative dhe do të ndiheni më mirë, si në trup ashtu edhe në humor. Duket kaq e çuditshme për momentin, sepse kur jemi të trishtuar, nuk duam të mendojmë për ndonjë gjë që mund të na bëjë të ndihemi mirë, por nëse vetëm ti provuat për një moment për të kryer mbrojtjen psikike edhe në këto momente të errëta, do ta kuptoni se falë saj filloni të ndjeheni shumë më mirë, me një gjendje shumë më pozitive. Papritmas do të ndiheni të trishtuar ose të zemëruar; Pse? Sepse kjo ndjenjë nuk ishte e jotja, nuk ishte diçka që ju përkiste thellë brenda, por ju ishte mbushur nga jashtë. Ju gjithmonë do ta kuptoni më mirë këtë koncept me praktikë, por vetëm me praktikë! Pastaj është e qartë: varet edhe nga sa larg jeni negativ, por është edhe koha për të punuar për veten dhe për të prerë tejkalimin e negativitetit. Në këto hapa ju mësoj se si ta bëni këtë, ju takon të vendosni ta filloni këtë punë të rëndësishme për veten tuaj.

Student: Problemi im është që gjatë ditës, siç e thashë më parë, Low më mbush me dyshime, sepse nganjëherë mendoj, “Por a do të jetë vërtetë kjo flluskë atje? A isha mjaft mirë në ndërtimin e tij apo nuk ekziston më? “. Si mund të rifitoj përqendrimin? Ndoshta kjo është një pyetje e trashë, por unë thjesht nuk mund të qëndroj i përqendruar.

Angel: Mos u shqetësoni, kjo është pengesa e parë që i shqetëson të gjithë. Ajo merr vetëm një trajnim pak para se të filloni të merrni më shumë besim në praktikën e mbrojtjes dhe të mësoni të njohin efektin që ka dhe ngjarjet negative që ju mbron, ose që i pengon ata që t’ju godasin dhe t’ju lëndojnë. Nëse nuk do të kishte flluska, ata do të kishin arritur tek ju dhe do të krijonin probleme, siç ndodh gjithmonë. Problemi është se ata të gjithë vijnë së bashku, pa ju dhënë një mënyrë për të marrë frymë, por nëse vendosni të mbroni veten atëherë ju pengoni që ky sistem i zakonshëm të ketë një efekt mbi ju. Edhe nëse dyshimet tuaja janë të kuptueshme, filloni të mos mendoni më nëse mbrojtja funksionon ose jo: praktikë dhe, pasi ta praktikoni, mos e mendoni më atë. Stop. Me kalimin e kohës do të vëreni se ka diçka të ndryshme në njerëz, në mënyrën e tyre të afrimit me ju, se si situata fillon të marrë gjithnjë e më shumë një kthesë në favorin tuaj, madje edhe kur keni shpresuar për atë dhe si jeni edhe ju duke mos ditur se si apo pse, do të filloni të jeni më të fortë dhe më të guximshëm ndaj situatave të caktuara në jetën tuaj që më parë ju ndaluan. Mbrojtja e praktikave dhe ju do të vini re se si gjithçka do të jetë më mirë, duke u përdorur për të mos menduar më negativ.

Faqja 7 nga 9

Student: Nëse kam fjetur gjatë natës pa shqetësime, falë mbrojtjes, do të ishte aq shumë për mua!

Angel: Forconi mbrojtjen tuaj dhe ju do të shihni se ajo do të jetë!

Student: Para se të njihesh, e krijova flluskën time me një frazë të fuqishme të shpikur nga unë dhe ajo punoi, çfarë mendoni?

Angel: Sigurisht që nuk keni punuar aq gjatë nëse keni kërkuar zgjidhje të tjera. Tani ju e dini, ndryshoni faqen dhe filloni të testoni teknikat e mia. Atëherë do të më thoni.

Student: A mund të përdoret mbrojtja edhe në kohë të tjera jashtë meditimit? Unë jam vetëm në errësirë, a kam frikë dhe e bëj flluskën? A mund të jetë e dobishme?

Angel: Sigurisht Po! Flluskë shërben vetëm atë, veçanërisht në kohën kur jeni i frikësuar. Prandaj e përforconi sa herë që e ndjeni nevojën edhe jashtë praktikës së përditshme, pa harruar këtë të fundit – natyrisht – sepse është baza e gjithçkaje. Nuk duhet të praktikohet vetëm kur keni frikë, por duhet të praktikohet çdo ditë për të parandaluar ngjarjet negative që ju godasin nga prapa ose në mënyrat që ju presin më së paku.

Student: Hi! Unë po ju shkruaj sepse kam dyshim për flluskën mbrojtëse. Të më ndihmosh me gjeste të krahut, duke imagjinuar delikimin e kufijve edhe me sytë hapur, a është kundërproduktive apo mund ta bëj atë? Faleminderit shumë!

Angel: Do të ishte më mirë nëse praktikoni mbrojtje psikike pa lëvizur fizikisht, gjithashtu sepse mbrojtja duhet të jetë shumë më e gjerë sesa distanca që mund të mbuloni me gjatësinë e armëve. Por ju mund të përdorni lëvizjen fizike – për shembull gjestet e krahut – për të praktikuar teknika të tjera të tilla si lëvizjet e energjisë, prerja e telave dhe kështu me radhë.

Student: Kam krijuar flluskën time dhe e përforcoja shpesh, por vetëm me qëllimin. Problemi është se unë nuk e shoh atë. Unë nuk e shoh prana, unë vetëm imagjinoj se është atje. Unë imagjinoj hapësirat e flluskës prej dy metrash, mendoj se forcon kur i kushtoj vëmendje, por nuk e shoh. A është në të vërtetë një problem apo funksionon njësoj?

Angel: Sigurisht, është normale. Ju nuk e keni trajnuar ende vizionin tuaj të energjisë, prandaj nuk mund të prisni që të shihni flluskën! Por qartë kjo është krijuar dhe ende punon, Zoti na ruajt.

Student: A është e mundur për të forcuar flluskën edhe kur bën diçka tjetër? Për shembull, nëse unë jam duke punuar, ndërsa unë mund ta bëj teknikën, ose a do të ishte më pak efektive? Dhe gjithashtu, a ndryshon ndonjë gjë nëse e bën atë të shtrirë apo të ulur?

Angel: Natyrisht, ju mund ta forconi mbrojtjen sa herë që dëshironi, gjëja e rëndësishme është që baza të jetë formuar me praktikën që jua shpjegova, ndërsa ju jeni ulur me sytë tuaj të mbyllur për t’u përqëndruar vetëm në krijimin e saj. Pas kësaj, ju mund ta përforconi atë sa herë që ju pëlqen gjatë ditës dhe ndërsa jeni duke bërë ndonjë gjë. Mund të duket përsëritëse, por është një gjë për të krijuar dhe një gjë është përforcimi: baza për mbrojtje të fortë është e falsifikuar në shtëpi, ndërsa jeni të qetë dhe të rehatshëm, atëherë gjatë ditës mund ta forconi kudo që të jeni.

Faqja 8 nga 9

Student: A mund ta ushqej atë edhe pa e bërë teknikën e plotë? Për shembull, nëse unë jam përreth dhe përpiqem të jem i vetëdijshëm dhe t’i dërgoj prana, është e dobishme si një gjë? Unë nuk dua të them që të mos e bëj teknikën, thjesht dua të di nëse është e mundur të ushqehet pa bërë teknikën e plotë pasi që unë e bëj tashmë në shtëpi.

Angel: Po, sigurisht; për sa kohë që është për të përforcuar atë ju mund të bëni edhe më të shpejtë.

Student2: Unë e quaj atë përsëri tek unë ashtu si unë ecin nëpër rrugë … e ndiej.

Student3: Po, ndoshta e dini se ai është atje dhe ndiheni të mbrojtur sepse jeni brenda saj.

Angel: Pikërisht.

Student: A është e pamundur që Low ta thyejë atë?

Angel: Hahaha, edhe fatkeqësisht jo sepse Lowi është anti evolucioni, kështu që është e qartë që çdo ditë përpiqet të dobësojë mbrojtjen tuaj dhe nëse e lëshoni atë, pa përforcimin e flluskës suaj, do ta shkatërrojë atë brenda pak ditësh. Është pikërisht arsyeja pse ne duhet ta ripërdorim atë çdo ditë në vend që ta bëjmë atë një herë në jetë: nëse nuk do të kishte të ulta, do të ishte e mjaftueshme një herë, por e Ulët është atje dhe ne duhet të bëjmë një të drejtë për të.

Student: Por sa shpejt mund ta thyeni atë?

Angel: Kjo varet nga sa e fortë është, sa kohë ju e keni praktikuar atë dhe sa energji ka flluskë e krijuar. Është e qartë se ka një ndryshim të madh mes jush që keni praktikuar flluska për disa ditë dhe kush ka praktikuar (për mirë!) Flluskë për disa vite, pa u ndalur kurrë duke e bërë atë. Ky është gjithashtu një provë interesante, sepse të thuash se ke mbrojtje të fortë është e lehtë, por të kesh një të vërtetë është një gjë tjetër. Shpesh e pranoj evolucionin e një personi nga flluska e tij: nuk ka rëndësi nëse ai përpiqet të më bindë se është një praktikues i vërtetë, nëse ai nuk ka mbrojtje të fortë është provë se ai nuk e ka praktikuar për një kohë të gjatë ose nuk është praktikuar kurrë . Sidoqoftë, në këtë moment mund të zgjasë nga 1 deri në 3 ditë për ju, por nëse në rastin tuaj ju jeni i rrethuar nga energjitë apo presencat negative që duan të dëmtojnë, edhe disa orë janë të mjaftueshme.

Student: Mund të përpiqem të mos e praktikoj për 3 ditë për të parë se sa ka …

Angel: Dhe çfarë do të ishit të ndryshëm nga një person jo-shpirtëror? Asgjë, sepse të dy nuk praktikohen. Pastaj, ju flisni sikur keni qenë tërësisht të vetëdijshëm për mbrojtjen tuaj, sikur ta kisha bërë flluska për vite me radhë dhe të dinin gjithçka për të. Unë ju këshilloj ta praktikoni atë për të parë se çfarë ndryshimesh, sepse tashmë e dini se çfarë ndodh nëse nuk e bëni këtë: asgjë, sepse problemet vijnë si gjithmonë dhe do t’ju duhet të mundeni vetë për t’i zgjidhur ato. Nëse dëshironi ta shihni ndryshimin, ju duhet të bëni diçka ndryshe nga ajo që keni bërë më parë; prandaj të mbroheni.

Faqja 9 nga 9

Student2: Kam marrë një ritëm të këndshëm sepse ndjehem shumë më mirë që kur e praktikoj dhe bëj tri herë në ditë.

Angel: Mirë, i madh.

Student: Kur ne praktikojmë disa teknika si flluskë, prerje teli ose ndonjë teknikë tjetër, a mund të përdorim ndihmën e Perëndisë dhe të ndiejmë se ai po na ndihmon vërtet në atë moment apo duhet të mbështetemi vetëm tek ne?

Angel: Sigurisht, Perëndia na ndihmon gjithmonë, kështu që ne mund të lidhemi me Të ashtu siç praktikojmë për të na ndihmuar që t’i bëjmë më të fortë. Duke numëruar forcën tonë nuk do të thotë të përjashtojmë Zotin nga jeta jonë, por kjo do të thotë të veprosh pa pritur që Ai të bëjë atë ndërsa nuk bëjmë asgjë për të ndryshuar dhe përmirësuar jetën tonë. Ka një ndryshim të madh! Të veprosh edhe me ndihmën e Perëndisë dhe të mos veprosh sepse presim që ai është Ai që duhet të bëjë është ajo që dallon një praktikues shpirtëror nga një fetar. Fetare, në fakt, i luten Perëndisë për t’i mbrojtur ata, por ne e mbrojmë veten ndërsa Perëndia rrit forcën dhe efektin tonë.

Student: Kohët e fundit kam vënë re se pasi kam përforcuar flluskën, sidomos nëse bëhem 2-3 herë radhazi, ndihem i ndezur kudo, sidomos duart dhe krahët, dhe tonet bëhen shumë të mprehta. A mund të jetë për shkak të stresit?

Angel: Është në të vërtetë një shenjë e madhe, sepse kjo do të thotë që po bën shumë mirë, kështu që po zë tonale dhe mund të dëgjosh energjinë dhe madje edhe dimensionale tingëllon më mirë. Ky është një fillim i shkëlqyeshëm!

Student: Ndërkohë që po bëja flluska, ndihesha thellësisht se ishte me zë të lartë, sikur ajo të dëshmonte për mua fuqinë e saj. Kam vazhduar teknikën, por çfarë mendoni? A është i Poshtëmi që donte që unë të ndalem?
Angel: Është normale të ndihesh kështu, por natyrisht që nuk ndalet vetëm sepse mendon se e ke praktikuar mirë, madje edhe më shumë deri në fund për ta bërë atë edhe më të fortë se dje.

Student: Rreth një muaj e gjysmë më parë ndjeva ndjenjën e fortë se unë do të kisha përfunduar në spital dhe do të kisha kaluar një operacion emergjent. Kam pasur lloj imagjinate, por jo, ndoshta, pa skenën. Nuk mund ta shpjegoj. Përgjithësisht kur kam këto vizion, në pak kohë, ato bëhen të vërteta. Këtë herë megjithatë, të paktën tani për tani, kjo nuk ndodhi. A mund të jetë mbrojtja që ju shmangët?

Angel: Unë me të vërtetë mendoj kështu, sepse në qoftë se ju them se vizionet tuaja gjithmonë vijnë e vërtetë, kjo do të thotë që ju keni bërë një punë të madhe! Jam e kënaqur që po filloni të keni testet tuaja të para.
Mësimi i sotëm ka mbaruar. Nëse dëshironi të më shkruani më shumë pyetje ose të më tregoni për përmirësimet tuaja të para me Mbrojtjen Psikike, do të jem i lumtur t’ju lexoj! Ju mund të shkruani përvojat tuaja më poshtë me një koment, ose më shkruani pyetjet tuaja përmes seksionit të duhur. Në mësimin e ardhshëm!

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/7558) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 9 nga 9. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]