Disponibile in:

88 – Pyetje në lidhje me atë që është Aura – Aura dhe manipuluesi negativ (2 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 9

Angel: Mirësevini përsëri në këtë mësim të ri në Aura! Mund të filloni me pyetjet tuaja.

Studenti: Përshëndetje Engjëll, përshëndetje të gjithëve. Nëse nuk e kam kuptuar keq aurën, atëherë ndikon në mendjen tonë të pavetëdijshme. Ajo që kemi brenda asaj mendje, si imazhi i vetvetes, traumat dhe besimet e kaluara, janë në të vërtetë në atmosferën tonë dhe mendja i “deshifron” ato, ose “i kap” ato. E drejtë? Pra, çdo ndërhyrje në mendje, duke folur energjikisht, madje edhe të menduarit pozitiv, vepron në atmosferë? Pra, edhe e Ulët në fakt lidh dhe ndikon aurën tonë e cila, nga ana tjetër, ndikon në mënyrën tonë të të menduarit?

Angel: Le të fillojmë nga fakti se Ulët veprojnë nga çdo pikë e jetës sonë, si nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Ajo vepron nga brenda, përmes trurit tonë falë përdorimit të rregullatorit, dhe vepron nga jashtë, përmes njerëzve të tjerë që na ndikojnë. Atëherë vepron nga brenda, duke ndikuar – përmes rregullatorit – trurin tonë që na detyron të mendojmë se çfarë Low do që ne të mendojmë (p.sh. mendime skeptike, të cilat na pengojnë të evoluojmë) dhe pastaj punon nga jashtë për të na dërguar njerëz që, me mendimet e tyre, me aurat e tyre, energjia e tyre mendore ndikojnë tek ne dhe na lidhin me ta. Në këtë mënyrë Low-i përdor të njëjtët njerëz për t’i lidhur ata me njëri-tjetrin, në mënyrë që të krijohet një rrjet merimangash në të cilin të gjithë janë merimangat që vazhdojnë të endin fijet mbi të tjerët, për të parandaluar njëri-tjetrin të dalë nga ajo dhe pastaj Zgjohen. Mendimet tona krijojnë atmosferën tonë, por në të njëjtën kohë, nëse aura jonë është e programuar (p.sh. negativisht nga traumat tona të së kaluarës, ose për shkak të njerëzve të tjerë që ndikojnë tek ne) ajo vetë ndikon në mendimet tona të brendshme, duke krijuar një lak energjie. Pra, ne duhet të marrim nën kontroll vetë atmosferën tonë në mënyrë që të respektojë vendimet tona, qëllimin tonë, në vend që të na ndikojë dhe të na mbajë të mbytur nga energjitë tona mendore, kujtimet, traumat, etj. Thënë kështu, të gjitha kujtimet tona janë të ruajtura në atmosferën tonë, kështu që kujtimet, ndjenjat, mendimet, etj; por kjo nuk do të thotë që mendja ose truri ynë nuk kanë kujtesë. Edhe truri ynë ka memorje, por është shumë i vogël në krahasim me atë të pranishëm brenda aurës; në fakt, për të kujtuar shumë më tepër informacion, i merr ato nga aura dhe i përkthen ato për ne në kujtime. Gjëja e rëndësishme është të kuptoni që truri nuk është plotësisht i zbrazët i kujtesës, natyrisht!

Studenti: Përshëndetje Engjëll dhe përshëndetje të gjithëve, ndërkohë kam dashur t’ju falënderoj për gjithçka që bëni për evolucionin tonë dhe për dhënien e të gjithëve mundësinë për të marrë pjesë në mësimet tuaja mbi Aurën. Duke parë dokumentin e dytë, unë lexova që kujtimet dhe informacionet e vjetra, edhe nëse nuk i mbajmë mend ato, mbeten të njëjtat gjithnjë të shtypura në atmosferë, nga të cilat ato kurrë nuk do të fshihen. Natyrisht që ekzistojnë përjashtime, por ato janë raste të rralla. Për raste të rralla çfarë do të thotë? Si fshihen përgjithmonë nga aura jonë? Falemnderit.

Angel: Përshëndetje! Epo ne nuk po flasim për raste natyrore, natyrisht, sepse nga natyra Aura ruan dhe ruan të gjitha kujtimet brenda saj. Rastet e jashtëzakonshme për të cilat unë flas janë raste të sulmeve të rënda psikike të marra, në të cilat aura sulmohet shumë për kaq gjatë dhe me një forcë të madhe psikike. Në atë pikë ju mund të prishni atmosferën e një personi me pasoja të rënda, në mënyrë që ta bëni atë më të vogël, copa shkatërruese të aureas dhe në mënyrë të pashmangshme ndërprerjen e energjisë që gjithashtu do të humbasin kujtimet. Por nuk është aq e lehtë sa duket, për fat të mirë! Por duhet të kemi parasysh faktin që ekziston mundësia. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të praktikohet për të forcuar dhe mbrojtur atmosferën e dikujt. Përsëris se nuk ndodh nga natyra, por vetëm se pëson sulme serioze psikike.

Faqja 2 nga 9

Humbja e kujtesës mendore është për shkak të dëmtimit në tru, të cilat padyshim që janë po aq serioze; për shembull, ata që kanë marrë drogë për shumë vite, e gjejnë veten të kenë probleme të rënda të kujtesës, sepse u kanë dëmtuar trurin. Pra, humbja e kujtesës (mendore) nuk do të thotë që aura është dëmtuar, sepse aura vazhdon të përmbajë informacionin brenda saj. Situata ndryshon nëse aura është dëmtuar seriozisht, sepse në atë rast energjia humbet. Për të shmangur keqkuptimet është e drejtë që unë t’ju them se, nëse aura është e dëmtuar dhe për këtë arsye disa kujtime humbasin, nuk do të thotë që ato kujtime “zhduken” nga jeta juaj. Me fjalë të tjera, nëse dikush arrin hipotetikisht të fshijë kujtimet e fëmijërisë suaj, nuk do të thotë që përvoja juaj të zhduket dhe se nuk do të keni më një fëmijëri, duke ndryshuar kështu të kaluarën. Thjesht do të thotë që kujtesa është zhdukur. Por po e përsëris që është një përjashtim shumë i rrallë, e kam emërtuar sepse është e drejtë të njihni variantet, por mos mendoni se është kaq e lehtë të ndodhë.

Studenti: Engjëll i përsosur, ju falënderoj shumë për shpjegimin!

Student2: Përshëndetje për ju Engjëll dhe të gjithëve, shfrytëzoj rastin të ju falënderoj për gjithçka që bëni dhe për mundësinë për të marrë pjesë në këto mësime. Ju thoni që nëse nuk mbajmë mend diçka nuk është sepse memorja është fshirë, por sepse truri ynë nuk mund të deshifrojë atë kod të shtypur në Aura, i cili megjithatë do të mbetet i shtypur përgjithmonë. Duke lexuar këtë pyesja veten nëse kujtimet e ëndrrave mbarojnë në Aura, dhe në atë rast, nëse bëj një makth shumë të keqe, atëherë a do të mbetet kjo e gdhendur në Aurën time përgjithmonë? Dhe mbase do të ndikojë gjithashtu në mendimet e mia ose në vizionin e Aurës?

Angel: Përshëndetje! Dndrrat janë pak më ndryshe, sepse ato nuk ndodhin në këtë dimension, por zhvillohen në një dimension tjetër, pikërisht në dimensionin e ëndrrave. Disa prej tyre mund të ndikojnë me të vërtetë edhe në dimensionin fizik (d.m.th ai në të cilin jetojmë tani); ti e kupton kur disa ëndrra, edhe nëse ato janë vetëm ëndrra, të lënë me një ndjenjë shumë të keqe edhe kur je zgjuar, edhe për tërë ditën. Nuk po flas për ëndrrat parafytyruese ose të ngjashme, por ëndrrat që i njeh si “plotësisht fantastike”. Një shembull i një ëndrre absurde mund të jetë që ju të ëndërroni nënën tuaj 40-vjeçare që e gjen të dashurin e saj dhe ik në Amerikë, dhe ju qan në dëshpërim sepse nuk do ta shihni më kurrë; megjithëse nëna juaj është 70 vjeç dhe sigurisht nuk ka dëshirë të gjejë një dashnor për të shpëtuar me të. Pra, është një ëndërr plotësisht fantastike, por absurde, ju qëndroni gjithë ditën me atë ankth të çuditshëm që, logjikisht, nuk ka as kokë, as bisht. Në fakt nuk ishte vetë ëndrra që ju bëri të ndjeheni keq, por energjia që fshihet pas saj: diçka ju ka ndodhur, ju u sulmuat ose diçka e tillë, dhe kur zgjoheni mendoni se është faji i asaj që keni ëndërruar, pa e kuptuar se faji është sulmi i pësuar gjatë kohës që flinit. Por për t’iu përgjigjur pyetjes suaj, ëndrrat zhvillohen në një dimension tjetër dhe për këtë arsye nuk ndikojnë në atmosferën tuaj. Më së shumti, ajo që mund të ndikojë në atmosferën tuaj është ajo ankth që mbetet për ju gjatë gjithë ditës, sepse është ajo ankthi që do të ndotë më pas energjinë e aurës suaj, jo ëndrrën. Atëherë, natyrisht, gjithmonë ekziston përjashtimi, kështu që mbase një ëndërr mbetet aq e impresionuar sa të bëhet mendimi juaj dhe kështu ruhet në mesin e kujtimeve të atmosferës; sepse le të kujtojmë se ne nuk jemi vetëm aura, ne jemi mendja, kështu që nëse mendoni dhe mendoni për diçka, ai mendim ndikon në atmosferë. Por pjesa dërrmuese e ëndrrave mbetet në dimensionin e ëndrrave, për të thënë kështu.

Studenti: Faleminderit që ishit shumë e qartë si gjithmonë.

Faqja 3 nga 9

Student2: Ju thatë që kujtimet e ëndrrave nuk përfundojnë në atmosferë, por atëherë si mund t’i kujtoj ëndrrat e mia? Nëse dyqani i kujtimeve është aura, ku mund ta kujtoj një ëndërr? Faleminderit shumë!

Angel: Siç thashë, edhe mendja jonë ka kujtesë, siç bëjnë trurin tonë; aura jonë ruan të gjitha kujtimet tona por kjo nuk do të thotë që truri është zbrazur plotësisht prej tij, përfshirë mendjen. Kjo është arsyeja pse ju kujtoni ëndrrat, dhe kjo është arsyeja pse shumica e ëndrrave nuk i mbajnë mend fare ato; sepse këto nuk ruhen në atmosferë.

Studenti: Përshëndetje Engjëll, kam dashur t’ju falënderoj për këtë mësim të ri, çdo temë që ju merrni është një rritje e madhe për ne. Duke lexuar dokumentet, ju keni shkruar që të gjitha kujtimet tona banojnë në atmosferë, por vetëm kujtime të kësaj jete apo edhe të jetës së kaluar? Apo me jetën e re, a rivendosin të gjitha kujtimet nga aura? Dhe atëherë kam dashur t’ju pyes nëse ne tashmë e mbrojmë Aurën tonë me mbrojtje psikike, dhe natyrisht me teknika specifike.

Angel: Përshëndetje! Saktësisht, siç i thashë studentit më parë, në çdo jetë kemi një atmosferë praktikisht të re, kështu që brenda ne gjejmë vetëm kujtimet e jetës së tanishme. Por ka disa informacione, në shtresat më të largëta dimensionale të aurës, që mund t’ju ndihmojnë të deshifroni disa kujtime të jetës së kaluar. Sidoqoftë, ju siguroj se kjo praktikë është më e vështirë sesa të kujtoni jetën e kaluar përmes teknikave që ju mësova në librat e Lives së kaluar; kështu që nuk është një shkurtore për t’i kujtuar ato më parë, por një praktikë më komplekse që sigurisht ju lejon të zbuloni informacione interesante, por kërkon shumë më tepër trajnime dhe ndjesi të trajnuar. E thënë kështu, me mbrojtje psikike ju po mbroni aurën tuaj, por nuk është e mjaftueshme, sigurisht që ndihmon, por nuk mund të mbrojë plotësisht aurën; kjo është arsyeja pse do të ishte më mirë të forcohet aura përmes teknikave specifike.

Studenti: Faleminderit shumë Angel, është gjithçka shumë e qartë!

Student2: Përshëndetje i dashur Angel, faleminderit për mundësinë që na jepni. Në faqen 3 të dokumentit “Si na ndikon atmosfera” ju thoni që ngjyra e zezë në atmosferë njofton errësirën. Pra, supozohet se aura është shpuar nga ndikimet negative që mbajnë një mallkim, një faturë ose posedim. Ju thoni që është shumë e rrallë të shohësh një atmosferë të errët, pse? Unë bëj pastrim energjie, prerje teli, përforcim aure, mbrojtje; kur praktikoj teknikat që na mësove, aura ime e errët nga ana e djathtë pastrohet derisa të jetë e ndritshme, pas disa ditësh ajo bëhet e errët edhe nëse është më pak kompakte. Unë kam arsye të besoj se kam marrë një sulm të fortë psikik, pasi familja ime ka pasur sëmundje fizike, probleme marrëdhënieje, probleme ekonomike dhe sëmundje të ndryshme për shumë vite. Jam i bindur që dikush ka dërguar me dashje programe të energjisë negative në aurat e të gjithë familjes me qëllimin të na asgjësojë. Në këtë rast janë teknikat që përmenda më lart mjaftueshëm apo keni nevojë për një teknikë më të fuqishme? Kam përshtypjen se nuk e lë më, sepse ngjarjet negative vazhdojnë në familje.

Angel: Një atmosferë e zezë paralajmëron errësirën, më shpesh sepse i njëjti person është i errët dhe ushqehet me këto energji. Sidoqoftë, nëse shihni arna të energjisë së zezë në atmosferë, e cila është mjaft e ndryshme, ato mund të nënkuptojnë sulme të marra dhe që po shihni ashtu si njolla të zeza brenda atmosferës suaj, ose larva, etj. Kjo varet, sepse ngjyra e zezë nuk ka vetëm një kuptim, në kuptimin që nëse shihni të zezë nuk do të thotë një gjë e vetme.

Faqja 4 nga 9

Kaq shumë gjëra mund t’i shihni të zeza, madje edhe një entitet hije, por nuk është domosdoshmërisht errësirë ​​e pastër; ju thjesht e shihni atë të zezë sepse ende nuk keni pamjen e energjisë të zhvilluar mjaftueshëm për të parë ngjyrat e tjera. Ne tokat kemi një pamje me të vërtetë të ngushtë me ngjyra, kështu që ndoshta ju shihni njësi të zeza, por përkundrazi ato mund të jenë blu të errët, kafe të errët, vjollcë të errët, me pak fjalë, ka kaq shumë ndryshime që nuk mund t’i shihni me syrin tuaj të pa trajnuar, duke kufizuar vizuale me një ngjyrë të vetme të errët që interpreton si të zeza. Në fakt, shumica e njerëzve i shohin entitetet ose të bardha ose të zeza, por unë i shoh ato pothuajse gjithmonë me ngjyra, sepse unë shoh ngjyrën e tyre dimensionale, e cila mund të shihet vetëm me një sy të stërvitur. Duke thënë këtë, them se është shumë e rrallë të shohësh një atmosferë të zezë, pikërisht sepse është shumë e rrallë që një person i errët, i cili ushqehet me prana të zezë, është akoma gjallë. Ushqyerja me prana e zezë është vërtet e rrezikshme, ju bën të sëmureni shpejt. Ju thoni që shihni një pjesë të atmosferës tuaj të errët, por jo sepse meditoni duke marrë frymë nga prana e zezë, ose sepse bëni sakrifica njerëzore që ndotin aurën tuaj; gjithashtu sepse sigurisht që nuk do të ishit këtu ndryshe. Shihni atë zonë të aurës së errët sepse ekziston energji negative që ka rënë në aurën tuaj dhe që duhet të pastroheni me praktikë; e cila mund të jetë një larvë, e cila është arsyeja pse përsëritet kaq shpesh.

Studenti: Nëse një person ka një atmosferë kryesisht të kuqe ose të zezë, a është një përfundim i pashmangshëm se ai është një person negativ ose a mund të mos pranojnë ngjyrat qëndrimin dhe karakterin e atij personi? Sa më shumë zhvillohet Aura dhe sa më shumë bashkëjeton në dimensione të ndryshme, duke pasur parasysh këtë, a është e mundur që ka qenie ose objekte pa Aura? Faleminderit për përgjigjet.

Angel: Nëse një person ka një atmosferë të kuqe dhe të zezë, është pothuajse e sigurt që ai është një person shumë negativ, kjo nuk do të thotë se ai trajton arte të errëta, ose se ai përdor teknika të errëta, por gjithashtu mund të nënkuptojë “vetëm” që qoftë një person shumë i rremë, një tradhtar, një frikacak, i cili përdor njerëz të tjerë vetëm për interesin e tij dhe që i thith ato në kockë, ashtu si një larvë njerëzore. Ai mund të jetë një person me sa duket i sjellshëm dhe i sjellshëm, sigurisht që ai nuk e njeh menjëherë veten me mënyrën se si flet, por “ligësia” e tij bazuar në sjelljet jetësore e ndotur atmosferën e tij duke e bërë atë të kuqe; atëherë, kur jeni gjithmonë shumë fitimprurës, përfundoni të tërhiqni energji negative ndaj vetvetes që padyshim që nuk mund t’i kontrolloni, për shembull ju merrni larva mbi ju, sulme, etj, dhe këtu është arsyeja e pikave të zeza në atmosferën e kuqe. Atëherë është e sigurt që gjithmonë ka përjashtime, por unë kam parë aurën e kuqe në shumë pak njerëz: në hajdutë, mashtrues, mashtrues, ata që jetojnë duke u ushqyer me jetën e të tjerëve, në praktikë në larvat njerëzore. Nuk ka asnjë objekt, e lëre më një qenie e gjallë që nuk zotëron aurën, përndryshe ai nuk do të ekzistonte në këtë dimension fizik, as në ndonjë dimension tjetër.

Studenti: Si mund që një person i errët dhe një person pozitiv të kenë të njëjtën atmosferë të gjelbër?

Angel: Epo, para së gjithash aura e gjelbër nuk është domosdoshmërisht pozitive, varet nga shumë faktorë, por zakonisht aura e gjelbër identifikon një person që ka probleme serioze shëndetësore ose madje edhe çrregullime mendore; shumë herë kam parë atmosferën e gjelbër te njerëzit që kanë pasur një histori të drogës. Pra, nuk është vërtet një gjë e mirë, por përsëris që gjithmonë varet nga rastësia dhe për cilën gjelbër flasim. Fakti është se ngjyra e aureas, siç shpjegohet në artikujt për Vizionin e Auras, nuk mund të identifikojë me saktësi karakterin e një personi. I shpjegova në mënyrë të përsosur arsyet pse dy njerëz krejtësisht të ndryshëm, të karakterit, aftësisë, të gjithçkaje, mund të kishin të dyja aurat e së njëjtës ngjyrë, për shembull të verdhë, portokalli, vjollcë etj .; ne kemi një spektër të ngushtë ngjyrash, kështu që në fund të fundit shohim vetëm “pak” ngjyra në aurat. Por duke stërvitur vizionin tonë energjetik ne mund të fillojmë të shohim shumë ngjyra më dimensionale dhe të njohim që edhe ato dy aurena “jeshile” kanë ngjyra shumë të ndryshme; për shembull njëra është jeshile e ndritshme, me shkëlqim, ndërsa tjetra është e gjelbër e kanalizimeve. Ju e kuptoni që ka një ndryshim të madh.

Faqja 5 nga 9

Studenti: Aura është shumë e madhe në rastin e njerëzve të vetëdijshëm dhe pozitivë. A mund të jetë e shkëlqyeshme edhe në kuptimin negativ? Psh: njerëz shumë të këqij. Kjo dyshim më erdhi.

Angel: E gjitha varet nëse flasim për praktikimin e njerëzve apo jo. Madhësia e atmosferës nuk varet nga sa i mirë jeni apo sa i keq jeni, por sa praktikoni. Ju mund të jeni personi më i mirë në botë, por nëse nuk e praktikoni aurën tuaj mund të jetë shumë i dobët dhe i brishtë, sepse dobësohet nga sulmet e errëta të marra nga njerëzit e këqij. Në të njëjtën kohë mund të flisnim për njerëz të këqij, të cilët nëse nuk praktikojnë do të kenë një atmosferë shumë më të dobët dhe të kalbur, por nëse veprojnë kështu, ata mund të kenë një atmosferë shumë më të fortë dhe më imponuese sesa personi i mirë i përshkruar më parë. Evolucioni psikik, për shembull zhvillimi i aftësive të veta ekstra shqisore të një personi, varet jo vetëm nga mirësia e personit, por nga sa praktikon ai. Ka njerëz të mirë në botë por aspak të evoluar shpirtërisht, dhe njerëz shumë negativë që dinë të përdorin aftësitë e tyre psikike, kështu që në aspekte të caktuara ata janë më të evoluar se të tjerët. Kuptimi i gjashtë është një sens shumë normal, edhe nëse ata na kanë bërë që ta kalojmë atë si diçka anormale, paranormale, të jashtme për ne. Në realitet, kuptimi i gjashtë gjithnjë na përkiste, prandaj ashtu si shikimi dhe dëgjimi, nuk ka rëndësi nëse jeni një person i mirë apo një person i keq, sepse ende i keni ato. Shtë e qartë se nëse flasim për evolucionin shpirtëror të kuptuar si një lidhje me Zotin, atëherë padyshim që ligjërimi ndryshon, sepse njerëzit e mirë janë shumë më të lidhur me Zotin sesa njerëzit e këqij; por edhe këtu gjithçka varet nga sa personi praktik, sepse nuk mjafton ta konsiderosh veten të mirë për të evoluuar shpirtërisht. Nga ana tjetër, këtu po flasim për atmosferën, aq mirë apo jo gjithçka varet vetëm nga sa praktikon personi individual.

Studenti: Duke lexuar artikullin e parë me temë “isfarë është Aura”, ai thotë se shpesh ne mashtrohemi nga paraqitja e aurës së një personi, pasi që ne ndalemi vetëm në shtresat më sipërfaqësore të aurës dhe nuk shkojmë në thellësi. Kështu që një person i mirë që ka aurën pak të shtypur nga problemet që ai ka hasur gjatë jetës së tij do të jetë i pakëndshëm, si aura e një personi mashtrues dhe përfitues. Por shtresat sipërfaqësore të atmosferës së këtyre dy personave nuk duhet sidoqoftë të jenë të ndryshme duke pasur parasysh që në një rast aura është shkatërruar nga rruga e saj e jetës ndërsa në tjetrën është një person përfitues dhe asgjë tjetër? A nuk duhet t’i perceptojmë njerëzit ndryshe?

Angel: Shtresat janë të ndryshme, natyrisht, por njerëzit nuk kanë lindur me një sens të gjashtë super të zhvilluar, përkundrazi, të gjithë njerëzit e këtij planeti kanë lindur me një rregullator të fortë dhe të ulët të brendshëm. Kjo do të thotë që sensi juaj i gjashtë nuk ju lejon të dalloni menjëherë dallimet e mëdha në shtresat e aurës së njerëzve, por ju mashtroheni nga një ndjesi e parë, e cila do të jetë negative në të dy rastet; përtej kësaj nuk do të mund të deshifroni, derisa të zhvilloni sensin tuaj të gjashtë. Pra, edhe nëse ka një ndryshim të madh në dy aurat, nuk do të arrini ta njohni atë – pa zhvillimin praktik të sensit të gjashtë – kështu që do ta ngatërroni me lehtësi një person që vuan me një person negativ, dhe anasjelltas, duke përfunduar duke trajtuar keq personin që vuan sepse ngatërroni për negativ, dhe përpiquni të trajtoni mirë dhe të keni keqardhje ndaj personit negativ të bindur se ai është një person që vuan. Ky është një problem i madh, sepse njeriu përfundon duke trajtuar keq të mirën dhe duke trajtuar të keqen, dhe është një nga problemet e shumta të shkaktuara nga sensi i gjashtë i përgjumur; kjo është arsyeja pse ne duhet të zgjohemi!

Faqja 6 nga 9

Studenti: Siç është shkruar në dokument, unë gjithashtu ndodh që të takoj njerëz që gjenerojnë një ndjenjë pothuajse nervoze dhe refuzuese vetëm kur i shoh ata dhe pa ndonjë arsye të dukshme. Ndonjëherë ndodh që ky person fillon të flasë me mua, ai e bën atë edhe në një mënyrë të sjellshme dhe ndjenja e mëparshme venitet ose të paktën zvogëlon shumë. Tani më ndodh që megjithëse natyra e tyre është negative, mbase edhe pa vetëdije ata kanë tendencë ta maskojnë atë me mënyra të dukshme normale: a është kjo apo a mund të ketë një shpjegim tjetër?

Angel: Natyrisht, ndjenjat e zmbrapsjes dhe nervozizmit zakonisht nuk shkojnë keq, sepse nuk është thjesht çështje pëlqimi, por ju mendoni se ka diçka të gabuar me atë person dhe aq shpesh keni të drejtë. Por më pas ajo fillon të flasë me ju dhe, në një farë mënyre, arrin të bëjë që të besoni se i keni gabuar të gjitha dhe se ajo është në të vërtetë një person i mirë, sepse është i sjellshëm. Sigurisht, ndonjëherë mund të zbuloni se keni gabuar, por shumë herë të tjera, me mirësinë e tij, ai arrin të fshehë qëllimet e tij të vërteta. Sa më shumë njerëz janë të këqij, aq më shumë ata janë në gjendje të përdorin mirësinë e rreme për të qenë në gjendje t’ju mashtrojnë, duke zbuluar identitetin e tyre të vërtetë aq shpesh shumë vonë. Pra, është mirë që ju i kushtoni vëmendje ndjesive që ndjen kur njihni dikë, pa filluar me idenë se nëse është i butë do të thotë domosdoshmërisht që fsheh diçka; por pa e lejuar veten të tërhiqet shumë nga dafina dhe më pas ta gjesh veten goditjen në fund. Paraqitjet mund të jenë mashtruese, veçanërisht nëse ai person është i zgjuar dhe është mësuar të mashtrojë njerëzit duke maskuar qëllimet e tij të vërteta me një fytyrë të sjellshme dhe të sjellshme. Qëndroni gjithmonë të vetëdijshëm dhe do të kuptoni identitetin e personit tjetër përpara se të jetë shumë vonë.

Studenti: Unë e kuptoj, atëherë ndoshta edhe fakti që ndërsa ai po flet me ju, ai është larguar nga perceptimi, ne themi energjik, duke u përqëndruar më shumë në ato që po ju thotë dhe priren të jenë më pak të vetëdijshëm.

Student2: Një lloj i shitësve si, siç përshkruante Angel në artikujt e tij, kur ata përpiqen t’ju bindin të shesin diçka edhe pse nuk ju nevojitet vërtet. Kjo për shkak se ata kanë qenë në gjendje t’ju bindin dhe për këtë arsye të ndikojnë në ju në mënyrë që të blini atë produkt specifik.

Angel: Saktësisht, kështu që ai ju largon me kaq shumë fjalë të bukura dhe ndërkohë ju mashtron.

Studenti: Po, keni bërë vetëm shembullin e duhur. Unë kam një pyetje tjetër për këtë temë. Kur mendoni për një person negativ, edhe nëse jeni fizikisht të largët, dhe ju e përjetoni atë ndjenjën e ankthit, kjo ndodh sepse krijoni një lidhje midis aurave përkatëse dhe prandaj nuk është vetëm për shkak të një mendimi personal, si mund të jetë një kujtim i keq për shembull?

Angel: Kur flasim për energji nuk ka distancë, kështu që nuk varet vetëm nga aura, por nga lidhja telepatike që krijohet midis jush dhe atij personi, i cili çon në mënyrë spontane në një shkëmbim informacioni / energjie; në këtë rast ju e ndjen atë ndjenjën e ankthit sepse duke menduar për atë person jeni të lidhur me një energji negative, kështu që është ajo që keni kuptuar. Shkëputja i shërben pikërisht kësaj: të jesh në gjendje të perceptojmë të tjerët pa u mbingarkuar nga ndjesitë që “prania” e tyre na sjell.

Faqja 7 nga 9

Studenti: Përshëndetje Angel, Do të dëshiroja t’ju pyes se si mund të luaj episodin e mëposhtëm. Mua më ndodhi që një nga miqtë e mi më të dashur që ka ushtruar yoga për vite me radhë dhe jo vetëm (ai është një person shumë i hapur për rritjen shpirtërore), pas gati 10 vjet miqësie, një ditë ai filloi të më akuzojë për gjëra që nuk ekzistojnë. Ajo filloi të më thoshte se më në fund e pa personin e vërtetë që unë isha dhe që është e keqe dhe zili, që ndjeu dhe pa një energji të keqe rreth meje tash e një vit, që ajo të shihte mendimet e mia etj. E pranoj që me të vërtetë nuk e prisja një qëndrim të tillë dhe madje më akuzoi për gjëra që nuk i kisha bërë kurrë dhe nuk i kisha menduar, duke pretenduar se ajo pa dhe ndjeu energjinë negative tek unë. Unë nuk e njihja atë: ajo kishte sytë e poseduar nga demoni dhe buzëqeshjen dhe ajo gjithashtu më tregoi gjëra me të vërtetë të këqija, dhe ajo nuk e lejoi veten të zbutet nga fjalët e mia dhe duke u përpjekur ta bënte atë të kuptonte se ajo ishte gabuar, të paktën për akuzat e pabaza që më jepte. . Nuk kam kaluar një kohë të mirë, por tani jam më mirë dhe nuk kam dashur të injektoj “energji negative” tek të tjerët, me të vërtetë! Unë gjithashtu izolova veten që kjo të mos ndodhte. Sidoqoftë për të përfunduar do të dëshiroja t’ju pyesja: meqë isha subjekt i atribuimit të kësaj atmosfere negative, çfarë duhet të bëj? Unë kërkoj sugjerimin dhe këshillën tuaj. PS: Shokët e tjerë më thanë që pavarësisht motit të keq kam injektuar energji pozitive. Falemnderit.

Angel: Sinqerisht, sapo filluat fjalinë me “mikun tim që ka vite që praktikon yoga”, menjëherë mendova “Ok, këtu nuk mbaron mirë!”, Në fakt atëherë lexova pjesën tjetër të pyetjes sate dhe ti përshkruaj saktësisht atë që prisja. Kjo për shkak se disa shtigje, posaçërisht sipas “zotit” të tyre, ju shtyjnë drejt një shtegu të ekzaltimit absolut, ku ju jeni perfekt dhe pjesa tjetër e botës është e kalbur, ziliqar për ju, më pak të evoluar se ju, më pak e rëndësishme se ju; ka vetëm ju, duke qenë suprem dhe më i miri nga të gjithë, më i zgjuari, ndërsa të gjithë të tjerët janë atje vetëm për t’ju pasur zili dhe për t’ju shërbyer më së shumti. Këtu atëherë është ajo që u ndodh këtyre njerëzve: fjalë për fjalë ata çmenden nga një ditë në tjetrën, duke fajësuar miqtë e tyre, duke i trajtuar keq miqtë dhe të afërmit, me të cilët u pajtuan deri një ditë më parë, dhe shumë më tepër. Atëherë për shkak të këtyre shtigjeve të sëmura, sepse kjo është ajo që është në të gjitha, ne gjithashtu kalojmë të gjitha shtigjet e tjera që janë serioze dhe profesionale, duke përfunduar duke u bashkuar ashtu si të ishim të gjithë njëlloj, “të gjithë të çmendur”, ashtu siç e shpjegova në artikuj nga 1 hapa. Mua më pëlqeu saktësia me të cilën ju përshkruani “sytë dhe buzëqeshjen që zotëronit” tipike për ata që ndjekin një rrugë të bazuar në vetë-ekzaltimin, i cili në të gjithë ato vite nuk bën asgjë, përveç heqjes së tyre nga Zgjimi i vërtetë dhe nga e vërteta, ndërsa ata janë të bindur për pasi e keni gjetur: mjafton të lartësoni veten dhe të bindeni veten se dikush është më mirë se të tjerët për t’u zgjuar, apo jo? Duke thënë këtë, unë ju këshilloj ta lini veten të heqë të gjitha ato gjëra të këqija që ai ju tha dhe që padyshim ju lëndojnë, sepse e shihni që nuk jeni problemi, por ajo dhe bindjet e saj. Këtu atmosfera nuk ka asgjë për të bërë, këtu vjen që kërkon arsimimin para së gjithash, respekt për njerëzit e tjerë dhe gjithashtu një majë saniteti, i cili nuk dëmton kurrë. Unë e kuptoj që disa gjëra mund të dëmtojnë dhe të bëjnë të ndihesh keq, por kur një person fillon të tregojë ndryshime të tilla të tepërta të humorit dhe sjelljes, aq sa të të fajësojnë për gjëra që nuk i ke bërë, është më mirë të qëndrosh larg tij, sepse ato nuk do të sjellin asgjë të mirë. Koka e tij ka shkuar, lërini të shkojë atje ku e sheh të arsyeshme, por ju mbeteni të vetëdijshëm dhe nuk e lejoni veten të preket nga agresioni i tij i padobishëm verbal. Disa njerëz i humbasin më mirë, sepse nëse i mbani afër ato do t’ju sjellin shumë probleme dhe konfuzion. Vendoseni atë zhgënjim mënjanë dhe hiqni përsëri buzëqeshjen tuaj, të cilën nuk duhet ta hiqni nga një person i tillë!

Studenti: Përshëndetje Engjëll, unë lexova dokumentin në atmosferë dhe e gjej përvojën time në mënyrë perfekte. Kur jam pranë një personi (për fat të mirë ndodh rrallë) gjatë gjithë ditës, ditën pasi të ndiej se jam në tokë, ndihem negativ. E di që është pikërisht kjo temë që e transferon këtë negativitet tek unë, sepse është një person pasiv, depresiv etj. Pyetja ime është: si ta heq menjëherë këtë negativitet?

Faqja 8 nga 9

Angel: Përshëndetje! Menjëherë, kur qëndroni atje përpara këtij personi, unë ju këshilloj të merrni frymë thellë dhe të përqendroheni në përforcimin e aurës tuaj, ose në forcimin e mbrojtjes tuaj psikike; në të dy rastet, shumë i dobishëm, ai mbetet i vetëdijshëm për atë që ju po bëni në mënyrë që peshimi dhe negativiteti i këtij personi të mos mund të ndikojë tek ju dhe për këtë arsye t’ju bëjë të ndjeheni keq. Nëse e praktikoni menjëherë kur e keni atë ballë për ballë, pa pritur derisa të largohet, do të kuptoni që efekti do të jetë shumë më i fortë, sepse energjia e tij negative thjesht nuk ka kohë për të hyrë tek ju dhe të ndikojë tek ju; nëse, nga ana tjetër, ju prisni derisa të praktikojë, ju po i jepni gjithë kohën që të futet brenda jush, të ndikojë tek ju, t’ju lejojë të ulni veten etj. Rikuperimi i situatës më vonë bëhet i vështirë, më mirë të veproni tani!

Studenti: Ndërkohë, ju falënderoj shumë Engjëllin. Kam lexuar që energjia negative mund të hyjë në atmosferë dhe të krijojë probleme në fusha të ndryshme të jetës dhe gjithashtu besoj në shëndetin e një personi. Por a e shuan kjo energji vetveten? Nëse personi nuk e di se si ta neutralizojë atë, sa larg mund të shkojë ai për krijimin e problemeve në jetën e këtij personi?

Angel: Epo varet, sepse nganjëherë mbaron vetë, bën një zhurmë dhe më pas mbaron; herë të tjera kjo energji vazhdon derisa të bëhet një program i vërtetë në aurën e viktimës, i cili nuk është më në gjendje të shkëputet prej tij; prandaj vazhdon të përsëritet vetë dhe të provokojë dëmet që do të vazhdojnë në vite, sepse viktima nuk është në gjendje të heqë qafe atë. Pothuajse bëhet një lak që çon në situata negative për të përsëritur veten, ose më saktë fatkeqësia vazhdon të përsëritet vetë, duke propozuar skenarë gjithmonë të ndryshëm, por diçka përfundon duke shkuar keq në të gjithë. Kjo është ajo që ndodh kur ekziston një energji negative që është bërë një program energjetik.

Studenti: Mirëmëngjes Engjëll. Gjithmonë kemi folur për një atmosferë negative që ndikon negativisht në një atmosferë tjetër, për një pozitive që refuzon atë negativ, por unë do të doja të kuptoja nëse kishte raste në të cilat aura pozitive, në vend se të hiqte atë negative, nuk mund të ndikojë pozitivisht në të dhe prandaj ta ndihmojë atë . Përveç kësaj, ju na shpjeguat se ne ndikojmë çdo gjë rreth nesh me atmosferën tonë. Dhe pse po ndodh apo jo?

Apo mund të ndihmohet një atmosferë tjetër të bëhet vetëm me teknika?

Angel: Sigurisht që mund të ndodhë, por duhet të kuptohet se varet edhe aq shumë nga sa shumë dëshiron ai person të ndryshojë karakterin e tij dhe për këtë arsye të ndihmohet. Për të dhënë një shembull, shumë herë më pyesin pse një person që ka një atmosferë negative, nëse afrohet me ne (shpresojmë që aura jonë të jetë pozitive) nuk ndryshon dhe nuk bëhet pozitiv. Sigurisht që ndonjëherë mund të ndodhë, në varësi të arsyes pse ai person është negativ; por ndonjëherë jo, sepse atmosfera jonë nuk i detyron të tjerët të jenë gjithashtu njerëz të mirë dhe pozitivë. Aura jonë mund të ndikojë pozitivisht tek dikush, por nëse ai person nuk dëshiron të jetë pozitiv, nuk dëshiron të ndjehet mirë ose nuk dëshiron të jetë mirë, ka pak që mund të bëhet, nuk mund ta detyrosh dikë të bëhet i mirë ose pozitiv, sepse sapo të kthehet qoshe do të kthehet saktësisht siç ishte më parë, negative ose e keqe. Në të vërtetë, është një barrë për ne që humbasim kohën afër. A është kjo që keni menduar?

Faqja 9 nga 9

Studenti: Kjo është pikërisht ajo që unë kërkoja! Faleminderit shumë Angel! Ju faleminderit shumë për këshillat tuaja! Falë këtyre mësimeve jam duke u përqëndruar shumë në atmosferë, kështu që unë jam duke u përpjekur të studioj çdo gjë të vetme që më ndodh gjatë ditës dhe gjithçka përreth meje.

Angel: Shumë mirë! Për sot mësimi mbaron këtu, por nëse keni pyetje të tjera, mos hezitoni t’i dërgoni tek unë përmes kësaj kutie. Unë do të përgjigjem sa më shpejt që të jetë e mundur. Ndërkohë, ju uroj natën e mirë dhe mezi presim mësimin tjetër!

Studenti: Faleminderit shumë Engjëll për mësimin. Të qenit prezent në këto mësime të mbajtura nga ju është gjithmonë një përvojë pasuruese, faleminderit shumë.

Studenti: Mësim fantastik, Engjëll ju jeni të mahnitshëm, faleminderit dhe natën e mirë të gjithëve!

Studenti: Faleminderit shumë Angel, një mësim fantastik dhe vërtet i bukur! Pothuajse tre orë e gjysmë dhe ata kanë fluturuar! Faleminderit shumë, ishte e shkëlqyeshme! Dhe pushim i mirë, natë e mirë për të gjithë. Hello!

Studenti: Shumë faleminderit Angel ishte një mësim super interesant! Faleminderit për kohën dhe për gjithçka!

Studenti: Mësim i mrekullueshëm me të vërtetë! Mirëmëngjes të gjithëve dhe faleminderit Angel për përgjigjet e mrekullueshme!

Studenti: Mësim fantastik! Ti e kalon Engjëllin çdo herë! Faleminderit shumë!

Studenti: Faleminderit Engjëll! Mësim i bukur, natën e mirë!

Angel: Mirëmëngjes të gjithëve!

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/10829) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 9 nga 9. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]