Disponibile in:

068 – Pyetje për të parë energjinë – Energjia në lëvizje (pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Angel: Mirësevini në një mësim të ri për të parë energjinë. Në mësimin e mëparshëm u përgjigja të gjitha pyetjeve tuaja të para në lidhje me temën, pastaj ju thashë për energjitë me ngjyrë. Sot do të vazhdoj t’u përgjigjem pyetjeve tuaja.

Studenti: Përshëndetje Engjëll. A është e mundur të filloni ta shihni automatikisht energjinë pas disa muajsh meditimi edhe nëse nuk keni praktikuar kurrë teknikën e duhur? Unë pyes pse për ca kohë më ndodh të shoh njolla të dritës anësore me të dy sytë në të njëjtën kohë, shoh sfera të bardha në mes të një shtegu gri margaritar për disa momente. Në fakt është sikur të ishte pjesë e imja dhe për disa momente mund ta shoh, por ndërsa unë bëj gjëra të tjera dhe jam marrë nga vepra të tjera të ulta. Ashtë pak e komplikuar të shpjegohet; në ato momente pothuajse duket se kalon në një dimension tjetër, ose më saktë, realiteti përreth tij duket më i butë pothuajse si të qenit nën ujë ose diçka të ngjashme dhe në çdo rast një ndjesi e re, kurrë nuk ka përjetuar. Edhe koha duket më ndryshe, më duket se jetoj në ato momente si një skenë e ngadalësuar.

Angel: Mund të ndodhë, sigurisht, sepse duke medituar tashmë po praktikon të evoluosh kuptimin të gjashtë, pra aftësitë e tua të ndryshme; por për të evoluar pamjen tuaj energjike në nivele më të larta është e nevojshme të praktikoni, përveç meditimit, edhe teknikën e synuar për të parë energjinë. Deri më tani keni pasur përvoja spontane, të cilat siç e shihni rrallë ndodhin dhe janë gjithashtu të hutuara; nëse praktikoni të shihni energjinë në komandën tuaj, megjithatë, përvojat do të rriten dhe do të jenë shumë më intensive dhe të detajuara, shumë më të bukura.

Studenti: Kohët e fundit kam pasur një perceptim vizual të çuditshëm. Praktikisht gjithçka shikoj është sikur të ketë ndërhyrje. Nuk mërzitem nga imazhi i vërtetë por, nëse e vë re, vërej se gjithçka që shoh është në të vërtetë një imazh mbi një bazë ndërhyrje. Nuk e di nëse e shpjegoj veten time.

Angel: Saktësisht, kjo është energji statike.

Studenti: Kam provuar ushtrimet që ju na mësuat dhe duhet të them që u gjenda shumë mirë, gjithashtu si humor, sepse kjo më bën të ndjehem më mirë. Në një moment kam pasur disa përvoja të çuditshme, por ju do të më tregoni se çfarë është. Praktikisht dëgjova një “klik” të çuditshëm, si një aparat fotografik dhe të nesërmen, ndërsa përpiqesha të vëzhgoja aurat, pashë një copëz të ngjyrës së bardhë që ishte në kontrast me pjesën tjetër. Pastaj edhe në mbrëmje pika të kuqe dhe pika të tjera jeshile, por rrëfej se kam akoma pak frikë të shoh energjitë, Low luan si kjo me mua. Kam frikë të shoh fantazma, të them kështu; në të kaluarën si fëmijë mendoj se më ka ndodhur.

Angel: Nuk duhet të kesh frikë të shohësh fantazma, mos u shqetëso. Gjithashtu sepse me flluskën tuaj të mbrojtjes psikike i largoni, kështu që nuk keni pse të keni frikë nga asgjë. Pikat që keni parë, jeshile dhe të kuqe, janë energji me ngjyra për të cilën kam folur në mësimin e mëparshëm, dhe në fakt është energji negative, por jo sepse është e lidhur me fantazmat, por sepse kjo energji është krijuar në mjedise ku ka pasur e negativit; për shembull, nëse keni pasur një diskutim të nxehtë me një anëtar të familjes, ose nëse keni qenë shumë të zemëruar gjatë hyrjes në atë dhomë, përfundoni duke krijuar energji të kuqe negative. Thjesht pastroni energjinë e vendit dhe gjithçka do të përmirësohet! Mos u mashtroni nga Low!

Studenti: Kur fillova stërvitjet, në një moment pashë së pari pikat me ndërprerje blu, pastaj një pikë të bardhë lëvizëse, e cila u zgjerua. A është energji statike? Më pëlqeu drita e bardhë.

Faqja 2 nga 5

Angel: Po saktësisht, ishte energjia statike që lëvizi.

Studenti: Faleminderit shumë Angel, këto mësime janë shumë të rëndësishme, ata po më ndihmojnë shumë! Më pëlqen shumë të bëj teknikën e të parit energji. Unë e bëj atë çdo ditë. Në mbrëmje, kur është pothuajse e errët, unë bëhem rehat, marr frymë prana dhe shikoj në tavan. Pas një kohe i shoh pikat e bardha dhe të zeza, disa minuta më vonë filloj të shoh prurje shumë të vogla të bardha me rreth 4/5 cm dhe pika të bardha shumë të ndritshme. Sot për herë të parë pashë gjithashtu linja të gjata të bardha, ato dukeshin si fije. Disa javë më parë pashë edhe disa pika fuchsia, gati të kuqe; ata ishin shumë pak, u frikësova pak dhe mbrova menjëherë tërë shtëpinë! Faleminderit shumë Angel për këtë mësim. Unë tashmë kam sqaruar disa nga dyshimet e mia me përgjigjet tuaja!

Angel: Përshëndetje! Ju nuk keni pse të frikësoheni, ajo ishte thjesht energji me ngjyra, asgjë për t’u frikësuar. Vazhdoni trajnimin dhe do të shihni që energjia të përmirësohet!

Studenti: Përshëndetje Angel, po pyesja veten: nëse dikush vazhdimisht i zbaton teknikat dhe për një periudhë nuk i bën më, duke vazhduar të meditojë normalisht, a e humbet atë që kishte fituar gjatë praktikës së Vizionit?

Angel: Përshëndetje! Po, ajo humbet shumë, sepse Vizioni është një teknikë shtesë, nuk është meditim. Ndoshta ju nuk e humbni atë menjëherë, por në planin afatgjatë po, ndërsa nëse gjithashtu do të ndalonit meditimin do të humbisni gjithçka. Meditimi na lejon të ngritemi në ton, të përvetësojmë energjinë dhe të na bëjmë të evoluojmë sensin e Gjashtë, por më pas për tu specializuar në një praktikë specifike duhet të stërviteni edhe në atë, sepse po punoni shumë për të evoluuar aftësitë tuaja vizive, dhe ka të drejtë. Për më tepër, nuk duhet të harrojmë se Low është shumë i zgjuar: ai kënaqet duke luajtur, sepse nuk i humb përvojat e tua gradualisht, por krejt papritmas pa pasur kohë të mendosh për të. Ndoshta pesë ditët e para kur nuk praktikoni, prapëseprapë mund të shihni energjinë dhe keni përvoja të ngjashme, kështu që e mbivlerësoni veten dhe besoni se Low nuk ka asnjë efekt tek ju, që ju të mund të evoluoni edhe pa medituar, dhe shumë më tepër ende. Por atëherë, jashtë kaltër, nuk shihni më asgjë, nuk ndiheni, nuk e perceptoni, kuptoni se keni humbur gjithçka, dhe kjo do t’ju bëjë të mendoni se nuk ia vlen më stërvitja sepse tashmë keni humbur gjithçka një herë. Ju nuk duhet të mashtroheni nga Low!

Studenti: Kjo është një pyetje që shpesh më vjen në mend. Të paturit e teknikave vizuale të zhvilluara është për ata që praktikojnë vazhdimisht, por të nxitur nga qëllime pozitive, apo mund të bëjnë njerëz të errët, të errët dhe ndonjë gjë tjetër? Dhe nëse po, pse? A nuk duhet të kemi gjithmonë një hap të lartë kur shohim?

Angel: onedokush mund të evoluojë sensin e tyre të Gjashtë dhe aftësitë psikike që i bashkëngjiten, pavarësisht nëse janë njerëz pozitivë apo negativë, për faktin e thjeshtë që sensi i Gjashtë nuk është një dhuratë nga Zoti, i destinuar si një dhuratë që u jep vetëm njerëzve meriton. Kuptimi i gjashtë është një sens që gjithmonë na ka takuar, që nga lindja, te çdo person i vetëm; atëherë ka nga ata që stërviten ta evoluojnë atë dhe që jo, megjithatë kjo nuk varet nga mirësia e personit, por nga dëshira për tu zgjuar. Jo vetëm njerëzit e mirë kanë shikim, dëgjim, erë, por të gjitha qeniet njerëzore që nga lindja, dhe e njëjta gjë është e vërtetë për kuptimin e Gjashtë. Tonaliteti nuk rritet sipas asaj që ju jeni i mirë dhe pozitiv, por sipas sa e lini të ulët; çdokush mund ta bëjë këtë, të mirë dhe të errët, për fat të keq.

Faqja 3 nga 5

Studenti: Përshëndetje Engjëll! Praktikimi i vizionit energjik është shumë relaksues dhe gjithashtu tërheqës! Tani më shumë se kurrë jam kurioz të zbuloj gjithçka që fshihet nga ne! Faleminderit që na ofroi edhe një udhëzues për të parë energjinë, kuptova që nuk isha shumë qëllim gjatë praktikës dhe kjo është thelbësore për të ruajtur përqendrimin! Doja të të pyesja: gjatë vizionit, kur të shihni gjithçka të zezë, dhe për këtë arsye ekziston shkëputja Dimensionale, gjithmonë ndiej një ndjesi fizike në sy, nuk mund ta shpjegoj, sikur diçka të lëvizte si tek nxënësit, ashtu edhe brenda tërë llambë. Nuk dhemb, është një ndjenjë e bukur. Çfarë?

Angel: Përshëndetje! Probablyshtë ndoshta energjia që lëviz brenda syve tuaj për të aktivizuar aftësinë tuaj për të parë: është sikur energjia të përqendrohej në ato pika për të forcuar shikimin tuaj dhe t’ju lejojë të shihni më mirë.

Studenti: Përshëndetje Angel, faleminderit për këto mësime fantastike! Faleminderit për gjithë kohën që ju na kushtoni, faleminderit për gjithçka që po na jepni! Pyetja ime ka të bëjë me vizionin e energjisë: kur filloj të praktikoj vizionin e energjisë, por ndonjëherë edhe pas teknikave, unë shoh prana, zakonisht energji të artë, e cila lëviz dhe zbrazet nëpër dhomë. Për të shkuar më tej duhet të vazhdoj të përqendrohem në energji, apo jo?

Angel: Po saktësisht, vazhdoni të përqendroheni, pa pritjen më të vogël, përndryshe nëse prisni diçka përfundoni të bllokoni vetë përvojën! Bëni pak si të lini të shkojë, ose besoni atë që po ndodh pa pyetur veten se çfarë do të ndodhë ose si, por thjesht shijoni përvojën duke vëzhguar atë që po ndodh. Qëndroni të përqendruar dhe do të keni përvoja të bukura!

Studenti: Përshëndetje të gjithëve! Faleminderit Angel për këto mësime. Zbulojmë gjithnjë e më shumë gjëra dhe kjo është shumë stimuluese, në të vërtetë, ju kurrë nuk ndaleni së mësuari! Faleminderit që na lanë të bëjmë këtë! Edhe në këto ditë kam qenë e zënë me praktikën e vizionit të energjisë. Sa më tej shkoj, aq më shumë mund ta shoh edhe gjatë ditës, dhe natën shoh gjëra më interesante! Sot pashë shumë ngjyra (jo vërtet të gjalla) duke ndjekur njëri-tjetrin para syve të mi: blu, portokalli, një jeshile e përzier me një të verdhë, një ngjyrë që nuk mund ta deshifroj. Të gjithë ata që vallëzuan para meje, sa bukur! Për më tepër, kam parë për disa sekonda disa pika të ndizen. Tonet e mia u ngritën shumë! Wow, unë nuk mund të presim për të parë më shumë! Një gjë që unë shpesh shoh se janë si pika transparente, por të thurura me shirita ose shirita. Ata lëvizin gjithmonë. E cila, meqë edhe i pashë teksa shikoja aurën e jastëkut tim, a mund të jetë kjo energji që unë shoh aktualisht në këtë mënyrë? Ndoshta unë ende nuk e shoh atë të gjallë. Faleminderit përsëri nga zemra, kam përvoja të mrekullueshme!

Angel: Përshëndetje! Shumë mirë që po shihni ngjyra, dhe në mesin e tyre, gjithashtu ngjyra që nuk mund t’i deshifroni, sepse po filloni të shihni hije që nuk i përkasin vetëm këtij dimensioni, por edhe të tjerëve! Po, në lidhje me energjinë, ajo gjithashtu mund të paraqitet në këtë mënyrë, dhe ju nuk e shihni domosdoshmërisht atë menjëherë me ngjyrë; gradualisht do të përmirësoheni gjithnjë e më shumë dhe do të shihni llojet e energjisë me llojet e tyre të ngjyrave. Ju jeni akoma në fillim, kështu që mund të ndodhë të shihni disa copa të energjisë me ngjyrë në statik, por jo për këtë tashmë keni arritur në maksimum; prandaj ndonjëherë ju shihni në të zezë dhe të bardhë, ndonjëherë me ngjyra, pastaj përsëri në të zezë dhe të bardhë, por sa më shumë të shkoni përpara aq më shumë do të jeni në gjendje të rritni nivelin tuaj dhe të zbuloni ngjyrat që i përkasin atyre llojeve të energjisë. Mos u dorëzo!

Studenti: Faleminderit për përgjigjen dhe kohën tuaj! Ju na inkurajoni të praktikojmë gjithnjë e më shumë dhe në fund ndjehem më i kënaqur, më i plotë!

Student2: Mirëmbrëma Engjëll dhe të gjithë !! Faleminderit për këtë rrugë të re e cila është shumë e rëndësishme për zgjimin tonë dhe ju falënderoj për këto artikuj të mrekullueshëm që gjithmonë na jepni. Pas meditimit më ndodh mua, kur hap sytë, të shoh gjithçka blu sikur gjithçka, çdo objekt, bimë, etj. u kthye blu. Skena që shoh është plotësisht e asaj ngjyre, a është e mundur që unë jam duke parë prana blu? Ndodh sidomos kur praktikoj një meditim të mirë!

Faqja 4 nga 5

Angel: Po sigurisht, ju jeni duke parë prana blu, apo energji shumë pozitive, e cila pas meditimit rezulton të jetë shumë më e pranishme sepse e keni thirrur atë, gjithashtu pas meditimit jeni gjithashtu shumë më perceptues, kjo është arsyeja pse ju mund të shihni shumë më mirë l energji në krahasim me çdo kohë tjetër të ditës kur keni një ton më të ulët. Pra, është normale që ju po shihni prana e cila, në ato momente, është edhe më e dukshme për ju se gjithçka tjetër përreth jush.

Studenti: Përshëndetje Engjëll, unë dua t’ju falënderoj për këto mësime sepse më nxitët aq shumë për t’u stërvitur në këtë teknikë që unë e lashë pas dore, ju na bëtë të kuptojmë se sa përvoja të mrekullueshme mund të jetonim dhe unë jam vërtet mirënjohës për të! Doja t’ju tregoja për një përvojë që kam përjetuar kohët e fundit. Ishte vonë natën dhe unë sapo kisha mbaruar një meditim, dhe menjëherë pasi mbarova në Corona ndjej se duhet të hap sytë dhe të bëj një vizion energjik. Unë e bëj atë dhe pas disa sekondash filloj të shoh shumë pika blu që gradualisht zgjerohen nga një pikë e dhomës, dhe papritmas dhoma është bërë plotësisht blu, ishte një ngjyrë e bukur dhe unë u mrekullova! Më emocionoi shumë, më dha një ndjenjë të mrekullueshme ta shikoja atë dhe u ndjeva shumë paqësore. Pyesja veten a ishte pikërisht prana blu që tërhoqa gjatë meditimit, sepse kisha këtë instinkt të fortë për të hapur sytë menjëherë pasi mbarova seancën. Faleminderit për gjithçka!

Angel: Përshëndetje! Po absolutisht, ju thjesht po shikonit prana blu që kishit tërhequr pak më parë, kështu që është një konfirmim i dyfishtë, pavarësisht nëse tërhiqeni energjinë përreth jush shumë mirë (dhe unë bast që Rregullatori juaj donte të ju bëjë të dyshoni në të, duke ju bërë të besoni se nuk ishte e njëjta gjë duke tërhequr mirë ndërsa keni medituar!) dhe nëse mund ta shihni, përmes Pamjes energjike. Pra, ishte një konfirmim i bukur, mos harro!

Studenti: Faleminderit që konfirmuat dhe na dhatë mundësinë për të jetuar disa përvoja të mrekullueshme!

Student2: Përshëndetje Engjëll, në dhomën time, gjatë një stërvitje për vizionin e energjisë, pashë flluska jeshile që rrëshqisnin në gjethet e orkideve dhe më pas binin në asgjë; bima po sëmuret. Pashë diçka që ka kuptim?

Angel: Po, energjia e gjelbër nuk është pozitive, nuk është se duhet të shoqërohet me natyrën vetëm sepse natyra është jeshile (p.sh. pemë, gjethe, etj.) Sepse ngjyrat e dimensionit fizik nuk janë të barabarta me ngjyrat e pranës; ashtu si energjia e kuqe është negative dhe nuk duhet të ngatërrohet me objektet fizike të kuqe, siç mund të jetë një mollë e kuqe, e cila padyshim nuk është negative. Shumë njerëz ngatërrojnë energjinë pranike (jeshile, të kuqe, blu) me ngjyrat e energjisë materiale (p.sh. bimësia jeshile, molla e kuqe, qielli blu) pa e kuptuar se ato janë dy lloje të elementeve jashtëzakonisht të ndryshëm. Nëse hani mollën e kuqe jeni mirë, sepse është një mollë! Nëse praktikoni me energji të kuqe me qëllim, sëmureni, merrni sëmundje, sepse është energji e errët dhe jeni duke vendosur të lejoni që errësira të hyjë në ju. Energjia e gjelbër është e hutuar në mënyrë të barabartë nga shumë, sepse ata e lidhin atë me natyrën, kështu që ata mendojnë se është energji shumë pozitive; Përkundrazi, është mjaft e ulët në frekuencë, në të vërtetë ju mund të gjeni energji neutrale jeshile që ka tendencë negative, pasi mund të gjeni energji jeshile shumë negative.

Faqja 5 nga 5

Ajo që keni parë është energjia e gjelbër e cila, duke qenë negative, po shkakton siklet në bimën tuaj, duke e bërë atë të sëmurë. Ajo që keni parë është shumë e rëndësishme, sepse keni kuptuar se sa e rëndësishme është të dini se si të shihni energji. Në thelb, ju keni parë shkakun që po e bën bimën tuaj të sëmurë, domethënë energji negative. Nëse besoni se jeni akoma në kohë, sepse bima nuk ka vdekur, mund të përpiqeni ta shëroni atë, duke e mbushur atë me prana të bardhë, me qëllimin ta shëroni atë. Mund të rikuperohet përtej pritjeve tuaja!

Studenti: Përshëndetje Angel, ju falënderoj shumë për të gjitha këto mësime, tema e pamjes energjike po më ndihmon të reflektoj shumë, falë edhe përvojave të vogla që po jetoj. Në fakt, doja të tregoja dy. Gjatë mësimit të fundit, me siguri sepse prania dhe praktika juaj po na rritnin tonalisht, pavarësisht se isha në PC, pashë pranën rreth meje mjaft mirë; duke lexuar pyetjen e një studenti kujtova për një moment një ngjarje negative nga e kaluara ime, po mendoja për gjëra negative dhe u ndjeva sikur zemra jote ngrin, ajo zgjati disa sekonda dhe në të njëjtën sekondë kuptova që pika të kuqe u shfaqën sipër meje, si një mjegull e vogël e kuqe që shkëlqente me pika më të gjalla pranë meje. Edhe pse ai mendim ishte i shkurtër, disa sekonda, ai arriti të afronte energji negative pranë meje. Në atë moment unë menjëherë merrja frymë prana në mua dhe rreth meje, disa sekonda, koha e një fryme të thellë, dhe në atë moment prana e kuqe u zhduk dhe e bardha u kthye me madje pika të kaltra. Me sa keni spjeguar gjithë këto shumë herë, duke parë me sytë e mi se si funksionon energjia ka qenë diçka që ka mbetur më e shtypur brenda meje. Kjo përvojë më bëri të kuptoj vërtet se sa e rëndësishme është të menduarit tonë, aq shumë sa që edhe ditët në vijim u përpoqa t’i kushtoja shumë më tepër vëmendje mendimeve të mia, sepse një mendim i vogël negativ është vërtet i mjaftueshëm për të tërhequr energji negative për ne dhe, në të njëjtën kohë, unë Kuptova se si vetëm marrja e frymës së pranës sjell Wellness. Edhe pse në shumë mësime i keni përsëritur këto koncepte, duke parë atë me sytë e mi ka bërë gjithçka më të vërtetë, më shumë pjesë të jetës sime, sikur thjesht nuk mund ta injoroja, sepse i pashë, ishte aty. Në vend të kësaj, të nesërmen, në punë, pasi kalova orë në PC, mbase sepse ishte shumë falë mësimit nga një ditë më parë, sapo u ktheva për të parë një kolegun tim që po fliste me mua, menjëherë shoh shtresën e bardhë të atmosferë; kur e shoh atë ndjehem si lehtësues, si zgjimi, sepse përpara se të isha zhytur plotësisht në Uljen e punës dhe në vend të kësaj duke parë aurën, edhe nëse vetëm shtresa e parë, më ndihmoi të bëhem i vetëdijshëm, si për të kujtuar shpirtëror. Këto dy përvoja më bënë të mendoj shumë për sa e rëndësishme është të përmirësohet në pikëpamjen energjike, ndoshta sepse ne njerëzit jemi shumë afër pamjes. Kam pasur ndjenjën se nëse do të shihja mirë energjinë dhe do të kisha një nivel të drejtë gjatë ditës, do të isha më reaktive në praktikë, sepse do të shihja kur një mendim sjell energji negative pranë meje, ose do të më ndihmonte të isha më i vetëdijshëm dhe në përgjithësi të ndjenja sikur shpirtërore integrohet shumë më tepër në jetën time të përditshme. Faleminderit kaq shumë Engjëll që na nxit çdo ditë të praktikojmë më të mirën dhe të na mësosh të gjitha këto, sepse është e bukur dhe e veçantë dhe është sikur jeta të bëhej vërtet e bukur dhe interesante! Faleminderit shumë!

Angel: Përshëndetje! Shikimi i këtij realiteti me sytë tuaj është shumë i ndryshëm sesa të lexoni teorinë e tij, sepse është një gjë ta lexoni, është një gjë ta shihni atë me sytë tuaj, dhe në atë moment ju me të vërtetë e kuptoni se sa e rëndësishme është ajo që mendoni, sepse nëse mendoni negativisht jeni të dehur, ju energjia e kuqe vjen menjëherë, dhe sa më shumë që të fiksosh për atë energji, aq më shumë rritet. Pra, zgjidhja, kur të shihni energjinë e kuqe, nuk është që të fiksoni atë, ta keni frikë sepse e keni parë atë, por pikërisht për tu qetësuar, siç keni bërë mirë, duke marrë frymë në prana dhe duke pushuar. Duke vepruar kështu, energjia e kuqe zhduket dhe zëvendësohet nga energjia e bardhë dhe / ose blu. Kjo është shumë e rëndësishme, sepse nëse përqendroheni në praninë e energjisë së kuqe, është e qartë që ju vetëm i bëni gjërat më keq. Pra, zgjidhja e vërtetë është të qetësoni, të relaksoheni dhe të merrni frymë nga prana e bardhë, dhe këtu gjithçka zgjidhet. Shumë mirë!

Studenti: Faleminderit shumë Angel dhe kjo është pikërisht ajo që ndodhi kur marr frymë prana, energjia e kuqe u zhduk dhe ishte mirë ta shihja me sytë e mi sepse konfirmoi efektin e teknikave! Faleminderit shumë që na mësove këto teknika, për shpjegimin e gjithë kësaj, faleminderit për gjithçka që po bën për ne!

Angel: Ishte kënaqësi! Për momentin mësimi mbaron këtu, por nëse keni ndonjë pyetje tjetër, mos hezitoni t’i dërgoja tek unë në kutinë e duhur. Shihemi së shpejti!


Studenti: Mësim i bukur Angel, faleminderit shumë.
Studenti: Ishte një mësim i mrekullueshëm!

Studenti: Me të vërtetë i bukur. Faleminderit Angel dhe vazhdim i mbarë.

Studenti: Angel je shumë i madh, faleminderit për këtë mësim të mrekullueshëm. Natën e mirë.

 

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/58923) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]