Disponibile in:

36 – Pyetje se çfarë është Aura – Rëndësia e Aurasë (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Angel: Mirësevini në këtë mësim të parë mbi Whatfarë është Aura. Sot do t’ju përgjigjem të gjitha pyetjeve tuaja, mendoni për atë me qetësi.

Studenti: Përshëndetje Engjëll! Ju falënderoj për këtë rrugë në të cilën po na drejtoni, është shumë interesante. Doja të të pyesja: a ka ndonjë qenie të gjallë apo jo të gjallë që nuk ka aurenë?

Angel: Përshëndetje, dhe mirëseardhje! Jo, nuk ka diçka brenda këtij planeti që nuk posedon aurën. Pavarësisht nëse janë qenie të gjalla, apo objekte të pajetë, ne gjithmonë flasim për energji; kështu që gjithçka ka një atmosferë.

Studenti: Aura e secilit, nëse nuk ushqehet dhe forcohet, do të dobësohet me kalimin e kohës. Por është e pamundur që ajo të zhduket plotësisht, d.m.th., ne kurrë nuk do të shohim asgjë dhe askush që nuk ka atmosferë, pasi gjithmonë ka energji rreth njerëzve dhe gjëra që e “formojnë” atë, edhe nëse, për shembull, një person nuk bën asgjë për të ruajtur atë. Correct?

Angel: Saktësisht, është e pamundur që aura të zhduket plotësisht pikërisht sepse nuk ekziston një qenie e gjallë ose e pajetë që nuk ka një atmosferë. Përmes teknikave të synuara, të cilat unë do t’ju mësoj në këtë rrugë, ju mund ta forconi atmosferën tuaj dhe ta bëni atë shumë më të fortë dhe më rezistente dhe më vonë do të zbuloni avantazhet e panumërta të të pasurit një atmosferë të fortë sesa një të dobët dhe gjysmë të shkatërruar. Nga ana tjetër, edhe sikur ta dobësoja aurën tuaj sa më shumë që të ishte e mundur përmes zakoneve të këqija dhe harresës për ta ushqyer dhe forcuar atë, megjithatë aura do të mbetej; natyrisht, do të ishte shumë më e dobët dhe më e brishtë sesa një atmosferë e zakonshme, por kjo nuk do të thotë se aura nuk mund të zhduket, pasi objektet gjithashtu kanë një të tillë. Në thelb, nuk ka asnjë objekt ose material që nuk ka një fushë energjetike, pasi materia në vetvete është e bërë nga energjia; e lëre më një qenie e gjallë që nuk ka aura.

Studenti: Përshëndetje Engjëll. Unë gjithmonë e kam parë aurën si diçka të jashtme për ne. Po, me siguri gjithmonë pjesë e energjisë sonë ose në çdo rast e pashë atë si një fushë elektrike të gjeneruar nga ne, por plotësisht jashtë personit edhe nëse me siguri kisha lexuar tashmë në një tjetër dokument të juajin që nuk është kështu. Nga këto mësime, megjithatë, unë arrita të mësoj se aura është shumë e thellë brenda nesh dhe vetëm atëherë shtrihet përtej trupit tonë fizik. Mësimet gjithashtu shkruanin se aura është “një pjesë e shpirtit tonë”. Cilat janë teknikat psikike që kryhen përmes atmosferës? Ndoshta të gjitha nëse, siç e kuptoj, aura korrespondon me energjinë personale të secilit prej nesh.

Angel: Së pari jam i kënaqur që falë kësaj rruge po njiheni më shumë me temën e aurës dhe po kuptoni se sa e rëndësishme është, dhe jo vetëm një formë me ngjyrë që na rrethon, por pothuajse e parëndësishme. Aura është shumë e rëndësishme sepse na mbron, na ndihmon të përballemi me vështirësitë e përditshme dhe na lejon të kemi fuqi më të madhe mbi këtë dimension fizik. Ky është vetëm mësimi i parë në temë, kështu që mos u shqetësoni, sepse çdo herë ne do të thellojmë temën në nivele gjithnjë e më të larta. Në fakt, në mësimet e ardhshme do të shpjegoj disa nga teknikat psikike për të përmirësuar dhe forcuar atmosferën tuaj; atëherë unë do t’ju mësoj se si ta përdorni për të arritur qëllimet personale.

Faqja 2 nga 6

Studenti: Po ju faleminderit, sepse është shumë e rëndësishme ta përforconi atë dhe të mos e lini pas dore. Po e realizoj në një mënyrë pozitive.

Angel: Kjo më pëlqen.

Studenti: A ka gjithçka aura, përfshirë entitetet? Duke qenë edhe energji si ne, si objekte dhe si gjithçka që ekziston.

Angel: Po, absolutisht, njësitë gjithashtu kanë një atmosferë, pasi ato janë qenie të gjalla; aura nuk e posedon vetëm atë që ka një material material, sepse aura është bërë nga energjia, prandaj të gjitha entitetet më dimensionale dhe qeniet e gjalla e posedojnë atë.

Studenti: Aura a entitet është e ngjashme me tonën, apo ka karakteristika të ndryshme?

Angel: ashtë pak më ndryshe, natyrisht, duke pasur parasysh që funksionet që do të duhen në aspekte të caktuara do të jenë të ndryshme nga nevojat e njeriut; por mos besoni, në shumë aspekte të tjera, dy aurat janë shumë të ngjashme.

Studenti: Nëse aura ime është rreth meje, ku është prana? Në një dimension tjetër?

Angel: Aura nuk e përjashton paranë! Aura juaj është bërë me energji; prana është energji. Pse mendoni se të dy përplasen? Të dy energjitë mund të bashkëjetojnë shumë mirë në të njëjtën hapësirë, në fakt sa më shumë të marrësh frymë prana aq më shumë aura jote bëhet e fortë dhe kompakte. Kur bëhet fjalë për energjinë nuk duhet të imagjinojmë sesi funksionon me materien. Për të dhënë një shembull të thjeshtë, nëse mbushni një kuti me materie, për shembull me rërë, brenda kutisë nuk do të ketë asgjë, sepse do të jetë e plotë dhe nuk mund të përmbajë asgjë tjetër brenda; por kur bëhet fjalë për energji, nuk ka kufi, nuk ka bllok që nuk lejon hyrjen e energjisë, kështu që kutia gjithashtu mund të mbushet me energji të ndryshme dhe jo për këtë njëra do të përjashtonte tjetrin. Në fakt, kutia ka atmosferën e vet, megjithatë ju mund, për shembull, të mbushni brendësinë e saj me prana.

Studenti: Meqenëse shumë informacione mund të nxirren nga aura për jetën tonë, shëndetin tonë, evolucionin dhe energjinë tonë, aura është projeksioni i asaj që kemi brenda në formën e një fushe energjie?

Angel: Po, mund të themi që është, por ju do të vini re me përparimin e këtyre mësimeve në atmosferë se si është shumë më i avancuar sesa një përkufizim i thjeshtë themelor. Me njohuritë e reja që do të zbuloni në mësimet e ardhshme, shumë dyshime do të zgjidhen tek ju dhe do të bëheni të vetëdijshëm për informacionet që keni nënvlerësuar gjatë gjithë jetës suaj.

Studenti: A është aura e kokës e bashkuar në chakra të Kurorës mbi të cilën meditojmë?

Faqja 3 nga 6

Angel: Chakra Crown dhe aura e kokës nuk janë të njëjta, kështu që energjitë nuk ngatërrohen me njëra-tjetrën. Por sigurisht njëri ndihmon tjetrin, kështu që sa më shumë të meditoni në Kurorë aq më shumë forcohet aura rreth kokës; dhe sa më shumë të forconi aurën rreth kokës, aq më shumë meditim mbi çakrat më të lartë do të përmirësohen!

Studenti: Përshëndetje të gjithëve dhe përshëndetje Engjëll! Ju faleminderit shumë për këtë mundësi! Unë desha të ju pyes, në dokumente ju thatë që të gjithë kanë një atmosferë, pra qenie të gjalla dhe objekte. Pyesja veten nëse Gaia e kishte në pronësi atë.

Angel: Përshëndetje dhe mirëseardhje! Po sigurisht, planeti Tokë gjithashtu ka një atmosferë. Edhe nëse është çështje shumë më e madhe se ne, nuk do të thotë se nuk duhet të ketë një fushë energjetike; përkundrazi, e posedon atë më shumë sepse ne po flasim për një qenie të madhe të gjallë, edhe nëse është ndryshe nga mënyra se si jemi bërë. Edhe pemët janë shumë të ndryshme nga mënyra se si jemi bërë, megjithatë ato kanë një atmosferë të shkëlqyeshme, ndonjëherë edhe më të madhe se tonat.

Studenti: Përshëndetje Angel, faleminderit që keni qenë këtu për t’iu përgjigjur pyetjeve tona. Nuk e kam kuptuar mirë kuptimin e aureas. Për ta kuptuar atë, është e nevojshme ta provosh atë saktësisht, unë ende nuk kam pasur aq shumë përvojë që të jem në gjendje të bëj pyetje në lidhje me praktikën, të rëndësishme, por mbase jam gabim, i marr disa gjëra si të dhëna, por jam duke punuar në të. Vura re që ndryshe nga qasjet e tjera që kam zbatuar në vitet e kaluara, ku u lodha herët dhe më pas hoqa rrugën që kisha marrë, sot ndjehem natyrisht proaktive, dua ta di atë, kam ndjenjën e fortë (gjithashtu të marrë, nga rruga për të cilën ju përshkruani Engjëllin: ju më kujtoni jetën, substancën që gjallëron gjithçka, më pëlqen vërtet mënyra sesi i shpjegoni këto tema) që dëshironi të shpreheni dhe të lindni përmes meje dhe anasjelltas. Këtë i kam borxh vetëm ty. Reallyshtë vërtet e rëndësishme për evolucionin tonë dhe të të tjerëve. Aura, “e lindur me ne”, është pjesë e shpirtit tonë, e gjithçkaje që përmban, ndjesi, kujtime, fjalë, gjeste, gëzim, dhimbje dhe ndjenja (ajo që do të donin të tjerët që ne të ishim, etj.). Aura ka një shumë energjie, çfarë krijon kapacitetin e saj të energjisë? Ai është atëherë i njëjtë për të gjithë, i nënshtrohet plakjes, domethënë nëse nuk mbrohet si duhet, përkeqësohet, përndryshe, përmes njohjes së tij, evoluon dhe ne gjithashtu përfitojmë nga ai duke e ngritur tonalin tonë përmes informacioneve të reja që na lejojnë për të parë dhe kuptuar dimensione të tjera dhe shumë më tepër. Në lidhje me aurën e sendeve, të gjërave të parjeta, pa një shpirt në fakt, kuptimi i tij ndryshon; ku buron aura nga një shtresë më “sipërfaqësore”? A është detyra që e mbulon atë të ndryshme? Por në të njëjtën kohë e nevojshme, pasi krijon vazhdimësinë e informacionit, një cikël i vazhdueshëm energjish që nuk humbasin, por që mund të shndërrohen. Mund të themi se aura është energji e organizuar, në nivele të ndryshme, zgjerimi, shndërrimi dhe pavarësia e saj varet nga evolucioni ynë. Shpresoj ta shpjegova pak dhe nuk bëra një pyetje të papërshtatshme. Falemnderit.

Angel: Para së gjithash mirëseardhje në këtë rrugë, unë jam i kënaqur të di që përmes këtyre Hapave ju po keni një qasje shumë më të thellë për çështjet shpirtërore, përfshirë aurën. Vura re se si atmosfera merret lehtë dhe merret si e mirëqenë nga shumë njerëz, dhe kjo nuk është rastësi, sepse shumë njerëz shpirtërorë që e përkufizojnë veten si praktikues (gjithashtu nga këtu qartë) e trajtojnë atmosferën si diçka të parëndësishme, si p.sh. nëse e gjithë kjo që kishte rëndësi ishte thjesht duke parë ngjyrën e saj për disa minuta dhe pastaj duke harruar përsëri ekzistencën e saj. Kjo do të thotë që edhe ata që janë të interesuar për temën për herë të parë, përfundojnë duke lexuar tekste në të cilat aura përfundimisht nënvlerësohet dhe pothuajse tallet, duke e bërë atë të kalojë si një siluetë me ngjyrë që na rrethon, por asgjë më shumë. Shtë e qartë se edhe unë, shumë vite para se të filloja të përjetoja personalisht me praktikën e aurës, e nënvlerësova; falë përvojës që atëherë fillova të kuptoj se sa e rëndësishme është aura, sepse është falë atmosferës që veprime shumë të shkëlqyera mund të kryhen, duke forcuar deri tani të gjitha teknikat që ne kryejmë dhe aftësitë psikike që zotërojmë.

Faqja 4 nga 6

Për të dhënë një shembull, të shikosh aurën nuk është vetëm të shohësh ngjyrën e saj të sipërfaqes, dhe pastaj të kthehesh në jetën e përditshme pa dijeni të fuqisë së vërtetë të fushës sonë të energjisë. Edhe pse në fillim praktikimi i vizionit të aurës mund të lodhet dhe duket pothuajse humbje kohe, në realitet ofron një përvojë të shkëlqyeshme, e cila nuk ndalet në shtresën e parë me ngjyrë. Kjo për shkak se sa më shumë ta shikoni, aq më shumë bëheni të vetëdijshëm për ekzistencën e dimensioneve të tjera, që nëse nuk i shihni me sytë tuaj nuk do t’i kuptonit kurrë ato siç janë në të vërtetë, por do të mbështeteshit vetëm në idenë që e keni bërë veten në emër të tyre, dhe kjo nuk do të ishte e mjaftueshme për të zbuluar të vërtetën. Usshtë e kotë të mendosh që dimensionet mund të kuptohen pa pasur përvojën e tyre, pra pa pasur dëshmi të ekzistencës së tyre. Testet, sidoqoftë, nuk duhet t’ju japin juve nga të tjerët, por duhet t’i merrni me sytë tuaj, me përvojën tuaj të dorës së parë, sepse të shihni dimensionet e tjera nuk është diçka e pamundur ose e destinuar për disa të zgjedhura; ato mund të shihen, por ju duhet të vendosni t’i praktikoni ato për t’i hapur vetes këtyre përvojave. Për të parë aurën, thjesht duhet të rregulloni një pikë dhe këtu këto energji fillojnë të bëhen të dukshme për sytë tuaj; nga atje për të parë aludimet e para të dimensioneve të tjera hapi është i shpejtë, thjesht duhet të vendosni ta praktikoni atë më lart. Cila është aura? Energyshtë energji dimensionale, dhe është vetëm fillimi, sepse padyshim që të shihni dimensione më të rëndësishme duhet të stërviteni veten për të parë më thellë, por është e rëndësishme të kuptoni që është kjo, të stërviteni për ta parë dhe për ta bërë atë duhet të hapni sytë dhe të angazhoheni vetë.

Jemi mësuar t’i mbyllim sytë, të gjithë i duam t’i mbyllim, sepse edhe nëse themi se duam ta dimë të gjithë të vërtetën, gjithmonë përfundojmë duke mos dashur të dimë asgjë për të; kjo është ajo që duhet të ndryshojmë tek ne. Kështu që unë jam shumë i kënaqur që dokumentet e mia po ju stimulojnë që të dëshironi të provoni përsëri dhe dëshironi të përfshiheni më shumë në këtë praktikë, sepse njohja e aurës dhe mësimi për ta përdorur atë është thelbësore për Zgjimin. Si mund të zgjoheni nëse nuk dini as ekzistencën e dimensioneve të tjera? Dhe për ta bërë këtë ju duhet të shikoni aurën, sepse gjithçka është e lidhur, secila teknikë është e lidhur ngushtë me të tjerët dhe nuk mund të hiqet dorë vetëm sepse me sa duket kërkon kohë dhe përpjekje, sepse asgjë nuk mund të arrihet pa to. Aura ka lindur me ne dhe është pjesë e shpirtit tonë, në fakt është shumë e rëndësishme ta kuptojmë këtë koncept sepse ju lejon të hapeni tek të gjithë të tjerët. Aura përmban gjithë dhimbjen tonë brenda saj, kjo do të thotë se çdo herë që vuajmë, kjo energji e vuajtjes futet në aurenë, e cila nga ana tjetër futet drejtpërdrejt në shpirtin tonë.

Kjo nuk duhet të nënvlerësohet sepse do të thotë se çdo herë që vuajmë, kjo energji e rëndë hyn në shpirt dhe mbetet atje, derisa të vendosim ta heqim atë, përndryshe do të mbetet atje edhe në jetën e ardhshme. Për këtë arsye është e rëndësishme të mbani mendjen tuaj të qëndrueshme, të shkëputni emocionet e dhimbshme dhe negative dhe të ndërgjegjësoheni se gjithçka që ne ndiejmë negative infiltron aurën tonë dhe për këtë arsye drejtpërdrejt në shpirtin tonë. E gjithë kjo mund të bëhet serioze me kalimin e kohës, veçanërisht nëse ne vazhdojmë jetën pas jetës pa pastruar dëmet e shkaktuara në jetën e kaluar. Këtu unë ndalem sepse do të përfundoja të flas me ju për orë të tëra për jetën e kaluar, dhe ky nuk është konteksti, por ajo që është e rëndësishme të kuptohet është se aura është pjesë e shpirtit tonë dhe ne nuk mund ta marrim si të mirëqenë ose ta nënvlerësojmë atë. Përveç ndjenjave tona, programet që njerëzit e tjerë na vendosin gjithashtu janë ngulitur në atmosferë, domethënë programet që të gjithë ata që na rrethojnë projektojnë tek ne për të na bërë njerëzit që ata do të donin të ishin.

Faqja 5 nga 6

Sa prej jush ka ndjerë gjithmonë të sigurt për çdo zgjedhje të bërë në jetën tuaj? Unë nxjerr shumë pak, kjo për shkak se për çdo zgjedhje të jetës suaj ka qenë egoja juaj që ju ka thënë të shkoni drejt, por programet e imponuara nga njerëz të tjerë në atmosferën tuaj dhe prandaj në mendjen tuaj ju thanë të shkoni diku tjetër, dhe kështu e keni gjetur veten të hutuar në shumë raste dhe shumë prej jush nuk e keni kuptuar as dëshirën dhe qëllimin tuaj sepse u ndal nga frika, një frikë që nuk ju përkiste vërtet. Shpesh ne e gjejmë veten duke pasur një atmosferë që është programuar për ne nga prindërit tanë, nga partneri ynë / i dashuri / burri, nga vëllezërit tanë, nga miqtë tanë më të mirë që besojnë se ata e dinë më mirë se ne atë që është e duhur për ne, pa na dhënë lirinë për vendosni vetë se cili është fati ynë, pa folur për atë që programohet nga njerëzit që na kanë zili, të cilët dëshirojnë të na shohin të rrëzohemi dhe të dështojmë në gjithçka që bëjmë, dhe gjithashtu për këto programe do të flasim për to në mënyrë më të detajuar në mësimet e ardhshme .

Aura ka një sasi të drejtë energjie që do të ishte shumë e mirë nëse nuk ekzistonte e keqja, errësira dhe sulmet psikike. Fatkeqësisht, megjithatë, këto ekzistojnë, sulmet ekzistojnë, ekzistojnë mallkime, ekzistojnë faturat, ekzistojnë larva, ka nga ata njerëz që vjedhin shumë energji (të quajtura vampirë energjie sepse ata vjedhin energji nga ne, prandaj ata “vampirojnë” energjinë, shpesh edhe pa e ditur atë, duke na bërë të ndjehemi të lodhur dhe të dobët) dhe shumë më tepër. Pra, atmosfera gjen se duhet të vuajë çdo ditë një situatë të ndryshme që mund të çojë në dobësimin e saj; para së gjithash vampirizmi themelor i energjisë, që është ajo që ne vuajmë çdo ditë nga kushdo që mendon për të ose kalon prej tij (prandaj nuk jemi strehuar kurrë prej tij), në fakt do të keni vërejtur se si bëni ndonjë gjë, nëse bëni vetëm, atëherë kthehuni tek në shtëpi se jeni mirë, nëse në vend të kësaj e bëni atë me dikë që është afër jush për shumë orë në ditë, ju vijnë në shtëpi se jeni shumë të lodhur. Kjo nuk varet vetëm nga veprimet që keni bërë gjatë ditës, por edhe nga njerëzit që ishin pranë jush dhe që ju kanë konsumuar shumë energji. Për të mos përmendur larvat, të cilat nuk janë aq të rralla sa mund të mendoni; ose ndikimet energjetike dhe fatkeqësitë që na janë dërguar nga të tjerët, që zakonisht quhen “sy i lig”: asgjë përveç zili ose zemërimi i një personi që nuk mund të të qëndrojë ty dhe për këtë arsye të mendon aq negativisht sa ai krijon një mjedis me fat të keq rreth teje, i cili gjithashtu mund të derdhet në trupin tuaj, pra në shëndetin tuaj. Pastaj ka sulmet më të rënda psikike, dhe shumë më tepër.

Pra, po, aura jonë ka lindur me sasinë e duhur të energjisë që do të ishte e përsosur nëse nuk do të jetonim në një mjedis kaq negativ si sot, prandaj aura e sotme nuk i mban të gjitha këto goditje negative dhe përfundon duke u dobësuar më herët nga sa pritej dhe të plakesh ; në kuptimin që në një moment të caktuar ai nuk mund të durojë më as fyerjen më të vogël, ashtu si një i moshuar nuk do të mund të përballohej më as me një ftohje të thjeshtë sepse për fat të keq ai nuk ka më forcë ta kapërcejë atë. Për të forcuar aurën, para së gjithash duhet të kuptohet se ekziston, po por jo me fjalë! Ju duhet ta kuptoni atë përmes përvojës, kjo është arsyeja pse ju duhet ta shihni atë, përndryshe nuk mund ta bëni veten të vetëdijshëm për ekzistencën e saj sepse gjithmonë do të mbetej një teori e paqartë bazuar në thashethemet e njerëzve të tjerë dhe jo në sigurinë e dhënë nga përvoja juaj. Për ta forcuar atë, duhet të ndërgjegjësohet se ekziston dhe menjëherë pas kësaj të fillojë ta ushqejë atë dhe ta mbrojë, përmes teknikave të synuara (për të cilat do të diskutojmë më vonë), ndërsa mbetet i vetëdijshëm për ekzistencën e tij gjatë ditës, veçanërisht kur jemi në situata të vështira dhe të cilat duhet të na bëjnë kthehu në një gjendje të ulët të gjumit. Sa për objektet, gjithçka në këtë univers ka një atmosferë sepse nuk është shpirti, aura është energji që bashkon shpirtin tek njerëzit; jo të gjithë njerëzit e posedojnë shpirtin, megjithatë të gjithë kanë atmosferën. Aura është pjesë e shpirtit të pronarit të saj, sepse është një fushë energjetike, por nuk është drejtpërdrejt vetë shpirti. Objektet janë bërë nga energjia, kështu që ata gjithashtu kanë një atmosferë. Gjithçka është energji përreth nesh, Matrica është energji dhe gjithçka që e përbën është bërë me energji, prandaj edhe objektet janë bërë me energji dhe posedojnë aurën.

Faqja 6 nga 6

Studenti: Faleminderit Engjëll, ju zgjoni gjithmonë aq forcë në mua. Do të reflektoj shumë në mësimin e sotëm.

Angel: Ishte kënaqësi për mua. Për sot ne përmbyllim mësimin këtu, por ju ftoj të reflektoni me kujdes në temën e aurës dhe mbi të gjitha të filloni të bëni përvojën tuaj, duke filluar nga praktika e Vizionit të Auras. Pas kësaj, shumë mësime të tjera mbi temën do të na presin. Ndërkohë, nëse keni pyetje të tjera ose ndonjë koncept nuk është i qartë, mund të shkruani të gjitha pyetjet tuaja dhe t’i dërgoni ato në këtë kuti; Do t’u përgjigjem të gjithëve sa më shpejt të jetë e mundur. Mirëmëngjes të gjithëve!

Studenti: Mësimi ishte shumë i bukur, faleminderit Angel dhe natës së mbarë të gjithëve.

Studenti: Ky mësim është shumë interesant. Faleminderit që keni qenë kaq të fortë dhe të pranishëm. Goodnight!

Studenti: Faleminderit Engjëll! Super mësim gjithashtu sonte. Mirëmëngjes të gjithëve!

Studenti: Faleminderit për mësimin, madje sot ju iu përgjigjën pyetjeve tona pa lënë asnjë dyshim. Natën e mirë.

Studenti: Faleminderit për mësimin e mrekullueshëm përsëri sonte, ishte shumë e rëndësishme për mua të merrja pjesë. Goodnight!

 

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/10826) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]