Disponibile in:

53 – Pyetjet e syrit të tretë – Dyshimet e syrit të tretë (1 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Angel: Mirësevini! Mund të filloni me pyetjen e parë rreth Syrit të Tretë.

Studenti: Përshëndetje Angel. Për të qenë e qartë: është e drejtë të përcaktohet syri i tretë si pjesë e kuptimit të gjashtë, të destinuar për të parë se çfarë sytë e pa-trajnuar të njeriut nuk shohin (për shembull energjitë, entitetet, programet energjetike, format e mendimit?) Apo duhet ta kuptojmë ashtu si diçka fizike? Me pak fjalë, jo me të vërtetë një fakultet në vetvete, por përkundrazi një tërësi aftësish të tjera, siç është pikëpamja energjike mbi të gjitha. Por emri është sugjestionues dhe për këtë arsye ka hyrë në përdorim të përbashkët më shumë sesa shprehjet e tjera. Kjo gjithashtu më duket një mënyrë tjetër për të mos u dhënë njerëzve një vizion të saktë të shpirtëror (më korrigjoni nëse gaboj), që do të thotë se të gjitha fakultetet, siç janë pamja energjike, telekinesis, udhëtimi astral, janë gjëra që nuk kanë lidhje me njëra-tjetrën. të tjera dhe nuk kanë asnjë lidhje me të tjerët. Në këtë mënyrë, pak arrijnë të kuptojnë se ato janë të gjitha shprehje të kuptimit të gjashtë dhe se është pikërisht mbi atë dhe në meditim, që së pari duhet të përqendrohemi, nga e cila pastaj mund të zhvillojmë pjesën tjetër.

Angel: Përshëndetje! Po, gjithçka është e saktë, Syri i Tretë është pjesë e sensit të gjashtë, i cili nga ana tjetër është i ndarë në kapacitete të ndryshme duke përfshirë kryesisht Pamjen e Energjisë dhe Vizionin Mendor. Natyrisht nuk është një sy fizik dhe as nuk duhet të ngatërrohet me çakrën Mind, sepse kombinimi është vetëm një konfuzion mendor. Në realitet, syri i tretë është një aftësi dhe nuk ka asnjë lidhje me një sy fizik. Ju thatë mirë për metodën që përdoret për të ngatërruar ide të tjerët dhe për t’i bërë të gjitha aftësitë psikike të duken të shkëputura nga njëra-tjetra, sikur të gjitha ato nuk i përkisnin të njëjtit sens të gjashtë! Ata përpiqen në çdo mënyrë të ngatërrojnë idetë e të tjerëve dhe ta bëjnë njeriun të besojë për një tjetër, kështu që duhet të jesh gjithnjë i kujdesshëm çfarë thuhet, veçanërisht sepse shumicën e kohës ato thuhen nga njerëz që nuk kanë përvojë personale, por vetëm lexime teorike.

Studenti: Më shumë se një pyetje, imja është një konfirmim i të kuptuarit të saktë. Syri i tretë është ajo pjesë e kuptimit të gjashtë që na lejon të perceptojmë me vetëdije energjinë (pavarësisht nëse është prana apo entitet) dhe të bashkëveprojmë me të ose ta manipulojmë atë siç dëshirojmë (duke kryer teknika psikike).

Angel: Syri i Tretë nuk përdoret vetëm për t’ju bërë ta perceptoni atë, por për t’ju bërë ta shihni atë; duke parë energjinë dhe manipuluar atë janë dy koncepte të ndryshme, në fakt ju mund të shihni energji, por jo të jeni në gjendje ta përdorni atë, ose mund të përdorni energji pa e ditur si ta shihni, sepse kurrë nuk jeni trajnuar ta shihni. Prandaj syri i tretë është emri i dhënë fakultetit psikik që ju lejon të shihni energjinë.

Studenti: Trajnimi me vizionin e aurës Shoh një vello të bardhë dhe të ndritshme, e cila bie veçanërisht në fytyrë, mendova se ishte prana e bardhë, a është e mundur? Nëse po, në atë rast unë shoh me mendje chakra apo syri i tretë?

Angel: Po, është prana dhe ju po e shihni me Pamjen energjike, e cila i përket syrit të Tretë.

Studenti: Ndoshta është një zbritje e parëndësishme, pasi quhet syri i tretë, por vetëm për të theksuar, nga ajo që unë kuptoj syrin e tretë është ajo pjesë e sensit të gjashtë që na lejon të shohim të gjitha format e ndryshme të energjisë dhe për këtë arsye dimensionet e tjera, por vetëm dhe ekskluzivisht në aspektin e tyre vizual. A është e saktë kjo?

Faqja 2 nga 6

Angel: Po, Syri i Tretë specializohet në vizion, prandaj ju lejon të njihni edhe dimensionet e tjera në kuptimin vizual, por nëse dëshironi të jetoni përvoja më të plota, për shembull edhe në sensin dëgjimor dhe jo vetëm vizual (siç shpjegoj në artikujt në Tinguj Dimensionale) ju duhet të praktikoni për të evoluuar edhe atë aftësi specifike. Zhvillimi i Syrit të Tretë na lejon të shohim gjithçka që është “përtej” dimensionit material.

Studenti: Syri i tretë zakonisht përfaqësohet si sy fizik i vendosur në mes të ballit. Më duket se kjo është një përfaqësim shumë i strukturuar që rrjedh nga zakoni i botës fizike, kufizuese, sepse besoj që nëse zhvillohet mirë syri i tretë duhet të shohë 360 °, por edhe nga këndvështrimi i pikës së saktë se ku ta vendos, nuk jam kaq i bindur. Nëse do të ishim të strukturuar kështu, nëse syri i tretë është organi i sensit të gjashtë me të cilin “shohim” realitetin e vërtetë, duhet të mendojmë të kemi edhe një vesh të tretë (që për shembull na bën të dëgjojmë tinguj dimensionale), një gjuhë e dytë për shije, një hundë të dytë (ose ndoshta një hundë e tretë?) për sensin e erës dhe një lëkurë të dytë për prekjen. Am I gabuar?

Angel: Sigurisht, në të vërtetë është ashtu si, përfaqësimi i Syrit të Tretë ka si qëllim të na bëjë të kuptojmë ekzistencën e këtij Pamjeje më të përparuar sesa ai që kemi përdorur gjithmonë, por si zakonisht ka nga ata që ngatërrojnë gjithçka dhe interpretojnë mësimet tek pëlqimin e vet, kështu që ai përfundon duke besuar se duhet të ketë një sy të tretë fizik dhe se duhet të gjendet midis dy syve; për më tepër, siç e keni thënë mirë, kjo gjithashtu kufizon konceptimin tonë për “shikimin”, sepse mund të na bëjë të besojmë se është një sy shtesë shumë i zakonshëm që nuk sheh asgjë më shumë dhe asgjë më pak se dy sytë e tjerë themelorë. Në fakt, nëse do të donim të besonim se syri i tretë është fizik, do të nënkuptonte që asgjë nuk do të ndryshonte nga dy sytë e tjerë, sepse të tre janë në fytyrë (dhe jo, për shembull, njëri pas kokës për t’ju dhënë një mënyrë për të parë gjithashtu prapa dhe jo vetëm përpara), për më tepër shpesh përfaqësohet vertikalisht, ndryshe nga dy sytë e tjerë që janë horizontale; nëse do të donim ta besonim këtë, a do të thotë kjo se syri i tretë do të na shihte gabim? Apo do të ishte e mjaftueshme ta vendosni kokën në një kënd për të parë “realitetin”, pa pasur nevojë të evoluoni syrin e tretë? Natyrisht që e gjithë kjo gjë shërben vetëm për të ngatërruar idetë dhe për t’i larguar të gjithë larg së vërtetës. Syri i tretë nuk është fizik, por është një aftësi psikike, e cila ju lejon të “shihni” energjinë, e cila është arsyeja pse tërhiqet në formën e një syri. Ilustrim i pastër!

Studenti: Përshëndetje Engjëll! Por ky sy, në të vërtetë, ekziston vërtet, a nuk është thjesht një fjalë që përfshin aftësitë tona të vizionit (atmosferë dhe energji)? Teknikisht duhet të jetë kështu sepse ne shohim energji edhe me sy të mbyllur. Kjo pyetje rrjedh nga fakti se në disa meditime (mbase më të vetëdijshme se të tjerët) kam vërejtur sikur energjia hyri në Mendje dhe gjithashtu e pashë atë brenda lëkurës sime që hynte në chakra.

Angel: Syri i Tretë është një aftësi, kështu që ai vërtet ekziston, por nuk është fizik! Ashtu siç ekziston shërimi energjik, ai vërtet ekziston, por nuk është një përbërës fizik i trupit tonë, siç nuk është as Perceptimi, as teknika e oobe, ashtu si Tinguj Dimensional nuk janë veshi i tretë. Syri i Tretë përfaqësohet si një sy fizik vetëm për qëllime ilustruese, por nuk është një përbërës i vërtetë fizik, por një kapacitet i sensit të gjashtë. Ndjesitë që keni pasur gjatë meditimit në çakrën Mind janë të drejta, sepse ndërsa meditoni dhe përthithni pranën, ju gjithashtu panë që kjo prana të hynte në ju; por kjo nuk do të thotë që chakra Mind është syri i tretë, do të thotë se me Vizionin Mendor të Syrit të Tretë keni parë energjinë ndërsa hyri në një chakra. Nëse provoni përsëri, me më shumë përqendrim, mund ta shihni që gjithashtu hyn në Chi, gjithashtu në Plexus dhe në Zemër, jo vetëm në Mendje.

Faqja 3 nga 6

Studenti: E kuptoj që syri i tretë nuk është sy fizik, por a është e mundur ta shihni me sy të hapur tek çakra Mind? Sepse muaj më parë vajza ime për disa sekonda duke më parë në fytyrë më tha: mami në qendër të ballit pashë një lloj syri të ndritshëm. Whatfarë mendoni se ai pa? Një jetë e huaj e imja ku kisha tre sy? Apo ishte syri i tretë? Ndoshta ishte vetëm sugjerimi i tij. Ai më pyeti se kush ishte dhe unë padyshim nuk dija si t’i përgjigja. Falemnderit.

Angel: Nëse përvoja që ju keni thënë është e vërtetë, dhe nuk e ka interpretuar keq atë, sigurisht që ishte një fytyrë e jetës së kaluar, pasi ka gara që kanë tre sy fizik, si dhe gara që kanë tetë, sepse trupi i tyre fizik është krijuar në atë mënyrë; ekzistojnë gjithashtu raca që kanë vetëm një sy, dhe racat që nuk kanë sy, sepse trupi i tyre është përshtatur me dimensionin në të cilin kanë lindur dhe që ndoshta nuk kanë nevojë të shohin me sy (p.sh. në vende shumë të errëta). Prandaj këto raca të huaja ekzistojnë dhe me siguri nëse keni jetuar mishërime në ato dimensione, duke praktikuar teknikën Vizioni i Faces do të keni mundësi të shihni fytyrat e jetës së kaluar shumë ndryshe nga fytyra që keni tani, jo vetëm në lidhje me detajet, por pikërisht në lidhje me elementet që në këtë jetë të zotëroni por që në organet e tjera të huaja mund të ishin shumë të ndryshme; për shembull në jetën e huaj mund të keni një organ që, në këtë jetë njerëzore, nuk e keni sepse trupi fizik i njeriut është i përshtatshëm për këtë planet, për këtë dimension, por jo për të tjerët, dhe anasjelltas. Unë thashë, sidoqoftë, se është e nevojshme të kuptohet nëse ajo e interpretoi mirë përvojën, sepse mund të jetë gjithashtu që ajo pa një top të ndritshëm në ballin tuaj dhe tha që ishte një sy, megjithëse ajo vetëm pa një top të ndritshëm, dhe në atë në rast se ndryshon gjithçka, sepse mund të ketë parë energjinë e çakras tuaj Mind, asgjë të bëjë me një sy të tretë. Akakrat mund të shihen nëse praktikoni të evoluoni pamjen tuaj energjike. Fëmijët janë shumë më perceptues dhe gjithashtu e shohin më mirë energjinë, kështu që mund të ndodhë që ai ta ketë parë chakrën tuaj.

Studenti: A është e saktë të themi se ne përdorim syrin tonë të tretë sa herë që do të bëjmë akte shpirtërore? Kjo është se ne e përdorim atë kur bëjmë gjithçka që lidhet me shpirtërore.

Angel: Jo, sepse syri i tretë është i lidhur vetëm me fakultetin e të parit, por nuk është i lidhur me “të gjitha” aktivitetet e tjera shpirtërore. Për shembull, nëse jeni duke bërë një Meditim, nuk do të thotë që po përdorni syrin e Tretë, ose nëse praktikoni një Shërim të Energjisë nuk do të thotë që po përdorni syrin e Tretë, sepse të dy fakultetet janë shumë të dallueshme: mund t’i përdorni së bashku, padyshim, nëse i evoluoni ato të dy në nivelin e duhur, kështu që ju mund të përdorni shumë fakultete në të njëjtën kohë; por kjo nuk do të thotë që nëse kryeni ndonjë veprim shpirtëror gjatë ditës, automatikisht po përdorni syrin e Tretë; absolutisht jo. Ju ndoshta keni ngatërruar syrin e Tretë me sensin e Gjashtë.

Studenti: wouldfarë do të ndodhte nëse papritmas u hap syri im i tretë?

Faqja 4 nga 6

Angel: Nuk do të ndodhte, sepse syri i tretë nuk hapet, duke mos qenë një sy fizik; është një fakultet që duhet të evoluohet me kohën, dhe gjithashtu për këtë nuk mund të evoluojë papritur, por kërkon shumë trajnime, ashtu si të gjitha praktikat e tjera si shërimi i energjisë, Telepatia, të gjitha kërkojnë trajnim dhe nuk evoluojnë ” befas ”, por hap pas hapi. E gjitha varet nga sa stërviteni dhe qëllimi që dëshironi të arrini.

Studenti: E di që e kam syrin e tretë të hapur sepse më thanë kur isha në shtigje të tjera para se të mbërrija këtu, por është ngecur, çfarë duhet të bëj?

Angel: importantshtë e rëndësishme të kuptoni që nëse do të ishte me të vërtetë aktive, do të shihni tashmë energjitë, prezencat, do t’i shihni aurat deri në përsosmëri, do të shihni gjithçka që është energjike dhe jo vetëm atë që shihni me sytë tuaj fizikë, atëherë do t’i shihni aurat shumë mirë (me sytë hapur) pa qenë e nevojshme të stërvitesh, do të shikoje entitete pa qenë nevoja të stërvitesh, do të shikoje kodet e Matrix, etj. A i shihni vërtet të gjitha këto? Padyshim jo, sepse nuk keni trajnuar kurrë, por në shtigje të tjera ju është thënë kështu sepse në to diçka krejtësisht ndryshe mësohet nga ajo që mësohet këtu. Këtu ju mësoj të përjetoni realisht përmes praktikës, unë nuk mësoj vetëm teori. Nëse jeni larguar nga ato shtigje do të ketë një arsye, sigurisht sepse nuk e gjetët të vërtetën në ato që ata mësuan, kështu që vendoseni atë që ju është thënë atëherë, dhe filloni rrugën e re duke mësuar shpallje të reja dhe njohuri të reja, pa krahasojini ato me ato që keni lexuar diku tjetër, sepse rrezikoni të mbërtheheni aty ku keni ndaluar më parë. Shkoni përpara dhe vendosni mënjanë teorinë, sepse praktika ju lejon të evoluoni me të vërtetë.

Studenti: Përshëndetje Engjëll! Kur isha më i ri, unë ndoqa udhëzuesit audio në internet për të “hapur” syrin e tretë. Ata thanë që nëse përqendrohesha, mund ta ndjeja atë në ballë dhe pasi ta ndjeja, hapeni. Kam ndjerë vërtet diçka në mes të ballit duke lëvizur. Meqenëse siç e keni thënë tashmë padyshim që nuk ka asnjë sy fizik të tretë, unë me siguri po aktivizoja chakra Mind duke i dhënë rëndësi në atë zonë dhe prandaj ndjeva “atë peshë” mbi ballin, a e konfirmoni?

Angel: Po saktësisht, ju ishit duke praktikuar chakra Mind duke i dhënë thjesht një emër tjetër. Kështu që po lëvizje energjinë brenda çakras Mind, kështu që e ndjeje këtë energji duke lëvizur sepse chakra ka qenë gjithmonë e pranishme në ballin tënd dhe pak energji ka qenë gjithmonë atje, si në të gjitha chakras; për pasojë ajo që ju po bënit ishte përqëndrimi në chakra i bindur se ishte diçka tjetër, apo syri i tretë. Do të ishte shumë ndryshe nëse do të provonit përsëri, sepse do të ndjenit shumë më shumë energji në chakra, pasi jeni duke medituar për të. Por syri i tretë nuk kishte asnjë lidhje me të, gjithashtu sepse përndryshe do të kishit pasur përvoja të shkëlqyera vizuale për t’u treguar, por nuk mendoj se keni jetuar shumë me përdorimin e asaj praktike.

Studenti: Jo jo, në fund të fundit, absolutisht asgjë nuk ka ndodhur! haha !! Thanks !!

Angel: saktësisht, saktësisht. Këto janë udhëzuesit e zakonshëm të clickbait, të cilat premtojnë t’ju bëjnë të hapni syrin tuaj të tretë falë asaj videoje, ju bëjnë të evoluoni në dimensionin e njëmbëdhjetë, t’ju bëjnë të bëni një mijë gjëra, por në realitet ata thjesht duan të marrin një tjetër klikim.

Faqja 5 nga 6

Studenti: Kur zhvilloni syrin e tretë, a po mbyllen gjërat që shikoni me sytë tuaj ato që do të shihni me sytë tuaj të hapur? Dua të them, përveç enteve ose ndonjë gjë paranormale që mund të shihni me syrin e tretë, mund të shihni edhe gjëra normale si një vend etj.

Angel: Po, ju po flisni për Remote Vizionin, i cili ju lejon të shihni një vend, siç është, edhe nga distanca, kështu që ju mund ta shihni vendin fizik menjëherë përmes Remote View, kështu që padyshim që mund të bëhet. Shtë një teknikë që do t’ju mësoj më vonë, sepse kërkon shumë stërvitje dhe përqendrim.

Studenti: Për ata me një sy të tretë të zhvilluar dhe për këtë arsye të aftë ta shohin të padukshmen, a është e drejtë të mendoni se janë fituar cilësi të tjera, siç janë ndjeshmëria dhe mirëkuptimi më i madh njerëzor ndaj njerëzve të tjerë?

Angel: Po, sigurisht të dish të shohësh realitetin nuk është çështje që u ndodh vetëm njerëzve të mirë, sepse çdokush mund të zhvillojë aftësitë e tij psikike me trajnime të thjeshta, madje edhe me njerëz negativë, kështu që ka nga ata që e përdorin këtë njohuri për të mirën e tyre dhe fqinj, dhe ata që i përdorin për qëllime negative. Shumë varet edhe nga rruga që ata ndjekin, sepse ka nga ata që ju mësojnë t’i përdorni këto fakultete për qëllime pozitive (siç ndodh në ACD!) Dhe ka nga ata që i mësojnë t’i përdorin ato për qëllime negative. Por, duke ndjekur rrugën e duhur shpirtërore, dhe të mësoni se këto teknika mund të jenë shumë të dobishme për të mirën tuaj dhe të fqinjit, mund të zhvilloni ndjeshmëri më të madhe përmes këtyre përvojave dhe sigurisht të lindni reflektime të mëdha që ju lejojnë të përmirësoni stili i jetës, kështu që do të ketë cilësi të mira.

Studenti: Mirëmbrëma Engjëll dhe kompani turistike. Faleminderit për disponueshmërinë tuaj si gjithmonë. Më erdhi një kuriozitet: nëse Syri i Tretë është pjesë e kuptimit të gjashtë, zhvillimi i aftësive të tij na bën të aftë të shohim përtej shikimit të zakonshëm. Po pyesja veten nëse një i verbër që zhvillon këtë aftësi mund të jetë në gjendje të shohë energji, entitete?

Angel: Po, nuk është e pazakontë që njerëzit e verbër të “shohin” pa përdorur sytë e tyre, padyshim që ata nuk shohin sesi i shohim, por për shembull ata shohin prezenca përmes përdorimit të një pamje tjetër, një pamje psikike. Kjo do të thotë që edhe njerëzit e verbër mund të mësojnë të shohin entitete, përmes syrit të tretë, kështu që ata do të përdorin sensin e gjashtë sesa pamjen energjike, pasi ky i fundit përdor sytë fizikë. Meqenëse janë të verbër, ata nuk mund të evoluojnë shumë në Pamjen e Energjisë (por unë them se mund, sepse atëherë varet gjithmonë nga rasti në rast dhe gjithmonë ekziston përjashtimi); por me siguri me sensin e gjashtë ata mund të mësojnë të ndiejnë dhe të shohin (përmes Vizionit Mendor) praninë e entitetit përmes prurjeve mendore. Po po

Studenti: A është e dobishme për të zhvilluar seanca meditimi vetëm në chakra Mind me këtë qëllim për të zhvilluar syrin e tretë? Nëse po, sa duhet të praktikohet një person për të mos rrezikuar një çekuilibër të çakrasave?

Faqja 6 nga 6

Angel: Meditimi mbi çakrat e larta ndihmon, por kjo nuk është e gjitha, pasi syri i tretë nuk është çakra Mind, kështu që nëse doni të evoluoni pamjen e Energjisë, ose Vizionin Mendor, do të duhet të stërviteni në ato dy aftësi përmes ushtrimeve që ju mësoj në Hapat. Meditimi shërben për të bërë që të thithësh energji dhe të rritësh tonen në mënyrë që të mundesh, kohë pas kohe, të dalësh gjithnjë e më shumë nga manipulimi i Frekuencës së ulët. Pra, meditimi është thelbësor për t’ju ofruar energji dhe tonalitet të lartë për të qenë në gjendje të praktikoni teknikat e tjera që ju lejojnë të evoluoni sensin e Gjashtë. Kështu që meditimi në chakra Mind ndihmon qartë, pasi ju jeni duke thithur energji, por ai nuk mund të bëjë gjithë punën, pasi që për të evoluuar aftësitë vizuale (të syrit të tretë) ju duhet të stërviteni në teknika specifike. Për më tepër, është e rëndësishme të meditoni për të pesë chakras dhe jo vetëm në ato të larta, sepse padyshim që do të çonte në një çekuilibër të energjisë. Kështu që unë ju këshilloj të meditoni për pesë chakras, pasi në seancë ju mësova në mësimet e mëparshme.

Për sot mësimi mbaron këtu, por nëse keni dyshime të tjera mund të më shkruani dhe të dërgoni gjithçka duke klikuar këtu; Unë do t’ju përgjigjem të gjitha pyetjeve tuaja! Mirëmëngjes të gjithëve!

Studenti: Faleminderit për mësimin e mrekullueshëm Engjëll, është një temë vërtet interesante që nuk pres të thellohem !! Vetëm këtu në Akademi ai trajtohet shumë mirë, duke eleminuar menjëherë besimet dhe frikën e rreme për shkak të atyre që flasin pa praktikuar kurrë me të vërtetë! Ju jeni e vetmja që na nxitni të praktikojmë dhe përjetojmë, për të na treguar sa përvoja të mrekullueshme na kanë munguar! Shumë faleminderit për gjithçka.

Studenti: Faleminderit Angel për këtë mundësi të mrekullueshme!

Studenti: Faleminderit për pastrimin e dyshimeve tona! Mësim i bukur! Mirëmëngjes të gjithëve!

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4298) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]