Disponibile in:

44 – Sense e gjashtë – Liria e jetesës (Pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Në mësimin e mëhershëm në kuptimin e Gjashtë, unë ju shpjegova se si ky kuptim i ka përkasur gjithmonë, pasi që është kuptimi që ju lejon të plotësoni të tjerët dhe të kuptoni se çfarë me tjetrën 5 nuk mund ta kuptoni, as për të kuptuar. Çdo fakultet psikologjik që ju e dini, përveç shumë të tjerave që nuk i dini, të gjitha i përkasin së bashku në kuptimin e Gjashtë. Kjo do të thotë që ne mund të jemi të ndjeshëm, por edhe të parapërgatitur, por edhe telepatikë, por edhe telekinetikë, pa pasur nevojë të zgjedhim vetëm një fakultet dhe pa pasur nevojë të kufizojmë veten, me bindjen se ne mund të zgjedhim vetëm një rrugë në jetë. Është e natyrshme që secili prej nesh të shtyhet drejt një drejtimi specifik, të bindur se të gjithë të tjerët nuk na interesojnë. Për shembull, mund të jeni shumë të interesuar për telekinezën, por pasi që nuk e njihni temën e telepatisë, nëse jo në terma të gjera (madje edhe të gabuara), jeni të bindur se argumenti i fundit nuk do të ketë asnjë qëllim, ose në asnjë rast nuk do të inkurajohet për ta thelluar atë. Ose mund të nxirrni për të kërkuar Perëndinë, për të kërkuar të vërtetën për identitetin e tij, praninë e tij, fuqinë që zotëron dhe për të besuar se asgjë përtej kësaj nuk mund t’ju interesojë. Megjithatë, kjo bindje rrjedh nga mungesa e njohurive të subjekteve të tjera. Qëllimi im nuk është të bindni ju që të kënaqni të gjitha çështjet frymore ose të ndjekni të gjitha aftësitë psikike, as nuk dëshironi që unë të harroj interesin tuaj personal në një kapacitet të vetëm; Përkundrazi, do të doja që ju të kuptoni se ideja jote për të interesuar ju në një fakultet të vetëm në vend që të zbuloni të tjerët, mund të mos jetë dëshira juaj e vërtetë, por një vendim i marrë nga mosnjohja e temave të tjera. Siç shpjegova në mësime të tjera, kur është fjala për aftësitë psikike, është nevoja për të mprehur zgjuarsi, në kuptimin që ne jemi mësuar të jemi të interesuar për një temë specifike ose një fakultet të caktuar vetëm nëse ne kemi nevojë të madhe për të në atë kohë; përndryshe, zgjedhim ta injorojmë dhe bindim veten se nuk jemi të interesuar ta njohim atë.

Kjo do të thotë se nëse jetojmë një periudhë jete në të cilën duhet të dimë nëse njerëzit përreth na gënjejnë, mashtrojnë, mashtrojnë dhe nuk kemi asnjë mënyrë për ta zbuluar atë, sepse nuk mund t’i besojmë askujt, këtu po kërcejmë në mendje idenë e zhvillimit të kapacitetit tonë për telepatinë, në mënyrë që të kuptojmë mendimet dhe qëllimet e të tjerëve. Por nëse jetojmë një periudhë mjaft normale të jetës sonë, këtu harrojmë plotësisht një fakultet të ngjashëm si telepati, sepse ne besojmë se nuk na intereson. Në parim nuk mendojmë për të ardhmen, nuk mendojmë se sa e dobishme do të ishte të dinim mendimet e njerëzve vetëm për të shmangur tradhëtimet apo të ngjashme, por ne preferojmë të presim që të gjendemi brenda problemit dhe pastaj të tradhtojmë ose të marrim gënjeshtra për shumë vite, të ekzistencës së telepatisë dhe të mendojmë se sa e dobishme do të ishte në jetën tonë. Çështja është që ju nuk mund të vendosni nga një moment në tjetrin për të “ndezur” telepatinë tuaj, në kohëra të nevojshme, pasi ajo duhet të trajnohet çdo ditë vetëm për t’u bërë shumë e saktë. Kjo do të thotë që kur të ndjeni nevojën e madhe për të përdorur telepatinë, nuk do të funksionojë për ju, pasi nuk e keni trajnuar dhe nuk është e mundur që ta bëni atë nga një ditë në tjetrën, nëse nuk e dini se si funksionon. Në të njëjtën mënyrë, ne mund të mendojmë për Mbrojtjen Psikike. Shumë e nënvlerësojnë mbrojtjen, duke menduar se kjo duhet të bëhet vetëm kur e gjeni veten në probleme serioze ose në një situatë shumë të rrezikshme. Çështja është që, nëse nuk mësoni kurrë në mbrojtje, atëherë kur e gjeni veten në një situatë shumë të rrezikshme, sigurisht që nuk do të jeni në gjendje të bëni një mbrojtje shumë të fortë psikike, sepse nuk keni përvojë në këtë praktikë. Ideja se në momentin e nevojës, fakultetet tuaja të vijnë në vetvete dhe të zgjohen papritmas është një gënjeshtër e keqe që duhet të ballafaqohet. Ju e dini mirë se në kohë nevoje, fakultetet tuaja nuk merren më vete për t’ju mbajtur jashtë trazirës, ​​kështu që është vetëm një histori që ju tregoni veten të qëndroni të relaksuar në zonën tuaj të rehatisë, pa menduar për të ardhmen tuaj.

Faqja 2 nga 5

Derisa ta dini kuptimin e vërtetë të secilit fakultet, është e kuptueshme që nuk jeni tërhequr prej tij. Arsyeja pse, këtu në Akademi, vendosa të mësoj si të zhvilloj të gjitha aftësitë psikike dhe të flas me ju në detaje për secilën prej tyre, është pikërisht t’ju jap mundësi të zgjidhni të hapni evolucionin, në vend që të jeni të kufizuar në unknowing. Deri sa nuk dinit asgjë nga aftësitë psikike dhe dobishmëria e tyre, ju u “justifikuat”, por përmes këtij procesi keni mundësinë të kuptoni arsyet pse të gjitha aftësitë e sensit të gjashtë janë absolutisht të rëndësishme dhe jo vetëm një. Qëllimi im nuk është që të detyrosh të zhvillosh aftësitë që nuk dëshiron, sepse askush nuk mund të të detyrojë ta bësh: mund t’i zhvillosh ato vetëm nëse ke vendosur të mësosh në to, përndryshe nuk do të evoluojnë. Qëllimi im është që t’ju vë përpara njohurive, në mënyrë që të keni mundësinë të zgjidhni nëse do t’i mësoni apo jo. Ju nuk keni pasur zgjedhje më parë, kështu që edhe nëse dëshironi të zgjoheni, nuk keni ditur se si ta bëni atë, çfarë hapash duhet të bëni. Nëpërmjet këtij procesi po ju tregoj hapat që ju nevojiten për të zhvilluar në mënyrë psikike, por mbi të gjitha, unë dua që ju të kuptoni arsyet që duhet t’ju motivojnë ta bëni këtë. Nëse vendosni të mos zhvilloni aftësitë tuaja, do të jetë zgjedhja juaj, përgjegjësia juaj, por së paku keni pasur një zgjedhje falë Akademisë, të cilën nuk e keni pasur më parë.

Vite para se të vendosja të ngrinte Akademinë, besoja gjithashtu se isha i interesuar vetëm në disa nga fakultetet psikike. Kur isha i vogël që kisha, ose më mirë, pata shumë përvoja me entitete negative, kështu që nevoja për të shpëtuar veten prej tyre dhe për t’i dëbuar ata nga jeta ime, më bëri të evoluohesha psikikisht drejt një mbrojtjeje të fortë psikike. Kur isha fëmijë kisha ëndrra shumë të sakta premtuese, por për disa arsye mendova se ishte gjithçka atje, që nuk mund t’i zhvilloja më, ose më mirë, nuk e dija që ne mund të ushtronim veten për të përmirësuar veten dhe për t’u bërë më preciz në parandjenjë, sepse askush nuk më tregoi për këtë. ai kishte shpjeguar; kështu që unë besoja se me një “dhuratë” kemi lindur, por ju nuk mund të bëni më shumë se kaq. Ndonjëherë, kur jetova situata të sakta në jetën time, kam jetuar përvoja të telekinesisë, por gabimisht, në injorancën time, isha i bindur se ata ishin gjithmonë dhe në çdo rast të rrjedhura nga prania e entiteteve që lëviznin rreth shtëpisë. E kuptova ndryshimin vetëm pasi fillova të meditoj, sepse kuptova se, në ditët kur tonin tim ishte më i lartë dhe kisha më shumë energji – falë sesioneve të përditshme të meditimit – nëse e ndiqja një objekt që filloi të luhatet ose ra në tokë. Kuptova se momenti ishte i ndryshëm nga ai i prodhuar nga entitetet, sepse ato lëviznin objekte ose i bënin ato të binin, gjithmonë derisa nuk i pashë, pastaj në anët e mia ose prapa krahëve, vetëm për të më trembur. Në vend të kësaj, nëse me tonin e lartë dhe me një qëllim të fortë, unë fikova një objekt – ndoshta për të parë aura – kjo filloi të luhatet. Sapo kjo ndodhi me llambadar, i cili lëkundi aq shumë saqë nuk mund t’i besoja sytë, në fakt kisha pothuajse frikë. E megjithatë unë isha unë që e kisha lëvizur, me telekinezë. Por, kur isha fëmijë, nuk e kuptoja rëndësinë e të gjitha këtyre aftësive psikike, kështu që gabimisht e lash veten të mashtruar nga mosdituria ime, duke e bindur veten se telekineza nuk më shërbeu, se nuk ishte një fakultet i rëndësishëm për mua, sepse thashë me vete dhe mua: “Çfarë përdorimi është ajo për të lëvizur një objekt me mendjen time? Ka gjëra shumë më të rëndësishme! Si për të mbrojtur veten nga entitetet, për shembull! ”

Për fat të mirë, shpejt hapja mendjen time dhe vendosa të shikoja atë që nuk desha të shihja më parë. Në fakt, jo-njohuria është gjithashtu një zgjedhje, në kuptimin që nganjëherë ka kaq shumë arsye për jetën që ju duhet t’i kushtoni vetes evolucionit të aftësive tuaja psikike; dhe akoma ju zgjidhni të injoroni ato, të mbeteni injorantë, në besimin se nuk keni nevojë të dini dhe njihni. Kuptimi i gjashtë ka aftësi që nuk mund të numërohen, pavarësisht sa mund të jenë.

Faqja 3 nga 5

E megjithatë, ne e bindim veten se gjithçka që na duhet është vetëm një, maksimumi dy kapacitete, për të jetuar jetën tonë në mënyrë të këndshme; Për më tepër, ne besojmë se këto fakultete duhet “të ndriçohen” vetëm kur duam, pa pasur ndonjë nevojë për t’i trajnuar ata, t’i zhvillojmë ato në nivele shumë më të larta dhe më të sakta në detaje. Për ndonjë arsye absurde, ne e mashtrojmë veten se kuptimi i gjashtë ka një kufi, domethënë që ne duhet të lindim me një paketë të paracaktuar të kapaciteteve, të cilat duhet të mbeten në të njëjtin nivel përgjithmonë dhe kjo është maksimumi që mund të arrihet. Për fat të mirë, realiteti është shumë i ndryshëm. Seksioni i gjashtë ka shumë aftësi psikike dhe nëpërmjet Hapave unë do t’ju mësoj të zhvilloni sa më shumë fakultete që të jetë e mundur, në mënyrë që Zgjimi të jetë gjithnjë e më pranë. Në të vërtetë shumë njerëz preferojnë të mashtrojnë veten se duke qenë pak të ndjeshëm ose duke përmbushur disa ëndrra spontane premtuese është vetë sinonim i Zgjimit. Por zgjimi shpirtëror është shumë më tepër dhe nuk kufizohet në një fakultet të vetëm, i cili ndër të tjera, as nuk mund të kontrollosh. Në të vërtetë, ju nuk zgjidhni kur të përmbushni ëndrrat premtuese ose çfarë situate dëshironi të ëndërroni për të njohur më parë, por është ëndrra që vendos gjithçka; prandaj ju mund të ëndërroni për një ngjarje që do të ndodhë nesër, por që në të vërtetë nuk keni nevojë as të parashohni dhe në vend të kësaj ta harrojmë të ardhmen e javës së ardhshme në të cilën do të ndodhë diçka shumë e rëndë për ju. Kjo është ajo që duhet për të evoluar aftësitë psikike të një personi: të sigurohemi që nuk është e padobishme të kemi atë “dhuratë”.

Kush e di sa herë, nëse keni ndodhur të bëni ëndrra premtuese, keni menduar: “Epo, ç’të mirë është të dini se nesër do të takoj atë person që nuk e kam parë për 5 vjet? Edhe nëse është një ngjarje e rrallë, nuk është kaq e rëndësishme ta dini paraprakisht. A nuk mund të më ketë paralajmëruar për diçka shumë më të rëndësishme, e cila ndodhi për shkak të një gabimi që kam bërë, por nuk mund ta shmangem? “Kjo situatë mund t’ju bëjë të mendoni, dhjetëra herë, se fakultetet që keni si fëmijë ata janë pak a shumë të padobishëm, sepse zbulojnë “atë që ata duan”, por jo atë që dëshironi të dini. Për shembull: “A do të përfundojë historia ime e dashurisë?” Ose “A do të kem sukses në punën time?” Ose “A do të bëj karrierë nëse ndjek ëndrrën time?”, Megjithatë ndjeshmëria juaj spontane nuk ka dhënë kurrë përgjigje pyetjeve që ju interesojnë më shumë. E gjithë kjo ndodh sepse nuk ke kontroll mbi aftësitë e tua, kështu që çdo aq shpesh kuptimi yt i gjashtë jep një “llak të dijes”, të cilën atëherë duhet të interpretosh dhe të mësosh të kuptosh, por është e rrallë për të dhënë atë që dëshiron ose një përgjigje detajuar dhe të saktë. Kjo është arsyeja pse është e nevojshme të stërviteni për të zhvilluar kuptimin tuaj të gjashtë: të merrni komandën e aftësive tuaja dhe ta përdorni atë si të keni nevojë, në vend që të merrni sinjale që ai zgjedh dhe që shumë herë mund të konsideroni aq të dobishme. Aftësitë psikike shërbejnë për të përmirësuar jetën tuaj, sepse ju japin përgjigjet për atë që ju duhet të dini, dhe jo për çështje të rastësishme që nuk u interesoni. Ju keni jetuar gjithë jetën tuaj pa të gjitha aftësitë evolucionare psikike, kështu që ju jeni aq të përdorur për të jetuar pa një kuptim të gjashtë të evoluar, që nuk e kuptoni, edhe nëse ju e angazhoni veten, cila do të ishte jeta juaj nëse zotëronit të gjitha aftësitë aktive psikike; prandaj jeni i bindur se nuk do të ndryshojë aq shumë, ose mund të mendoni se jeta juaj, për disa arsye, mund të përkeqësohet. Kjo është për shkak se ju keni rritur me ide dhe teori që kanë provuar, gjithë jetën tuaj, për të manipuluar ju dhe për të bërë që ju t’i nënshtroheni frekuencave të ulëta, në mënyrë që ata t’ju lejojnë të zgjidhni me iniciativën tuaj për të mbetur në gjumë. Pra, gjithë jeta juaj ju ka mbushur me mesazhe të gabuara, siç thotë “të kesh aftësi aktive psikike që të të shtyjnë të bëhesh gjithnjë e më shumë i shqetësuar dhe i trishtuar” ose “ata që posedojnë kuptimin e gjashtë aktiv janë të destinuar të qëndrojnë vetëm” dhe gënjeshtra të tjera që në mënyrë të qartë, nëse jeni të bindur se ato janë të vërteta, do të vendosni të largoheni nga evolucioni i kuptimit të gjashtë, sepse askush nuk “dëshiron të jetë vetëm”. Megjithatë, gjithçka ishte e organizuar në mënyrë që njerëzit si ju të zgjedhin në mënyrë spontane të mbeten përgjithmonë të fjetur, prandaj i nënshtrohen rregullave të atyre që na padisin në mënyrë të padukshme.

Faqja 4 nga 5

E vërteta rreth kuptimit të gjashtë është se, nëse vendosni ta stërvitni dhe ta zhvilloni, jeta juaj do të bëhet gjithnjë e më pozitive në të gjitha fushat që e bëjnë atë. Nëse mendoni se “duke ditur gjithçka” është e mërzitshme dhe se kjo do t’ju çojë të jetoni një jetë monotone, ju jeni gabim. Para së gjithash sepse “të dish çdo gjë” nuk ekziston, as “Perëndia” nuk di gjithçka; por jeta juaj do të ishte shumë e ndryshme në qoftë se ju mund të dini paraprakisht se kush është absolutisht i vendosur për t’ju lënduar nga ata që do të bëjnë ndonjë gjë për t’ju bërë të lumtur. Jeta juaj do të ishte shumë e ndryshme në qoftë se e njihni më parë sëmundjen tuaj të ardhshme, duke e ditur shkakun e saj, në mënyrë që të shmangni gabimet që duhet të çoni në të ose të filloni një rrugë më të mirë (si një sport, një dietë më e mirë ose eliminuar stresi i tepruar nga ditët tuaja) për të parandaluar që kjo të ndodhë. Jeta juaj do të jetë shumë e ndryshme, nëse mund të dini paraprakisht se çfarë do të ndodhte në qoftë se keni ecur në një mënyrë specifike, si të zgjidhni një tregti të caktuar, në vend që të ndjekni një tjetër, si të zgjidhni të angazhoheni për të arritur një përdorim krejt tjetër; duke qenë në gjendje të dinë nëse e ardhmja e një pasioni të veçantë do t’ju çojë në lumturi, ose nëse lumturia gjendet në vende të tjera, kështu që ju mund të zgjidhni të ndryshoni kursin dhe të udhëtoni në atë drejtim. Dituria se si të arrini lumturinë tuaj, mirëqenien tuaj, pavarësinë tuaj ekonomike, përpara se të bëni gabime ose të besoni dhe të besoni njerëzit e gabuar, nuk është fare e mërzitshme, por më tepër një lehtësim i madh, sepse ju bën të ndiheni të jetoni një jetë të lumtur dhe të kënaqshme , sesa një jetë vuajtjesh.

Ajo që është më komplekse për të arritur, gjatë udhëtimit shpirtëror, është largimi nga idetë e rreme dhe të gabuara që na kanë radikalizuar në mendje që kur ishim fëmijë. Të tilla si ideja që të zhvillohet kuptimi i gjashtë, është e nevojshme të shkëpusim gjithçka që na takon në jetën materiale, që ne duhet të sakrifikojmë veten dhe të jetojmë një jetë të varfër, pa dashuri, pa materiale, pa siguri. Realiteti i kuptimit të gjashtë është shumë i ndryshëm, sepse ajo mund të përmirësojë jetën tuaj të përditshme falë aftësive tuaja psikike, në vend që ta largoni dhe t’ju çojë në një jetë sakrifica, pasi na kanë bërë të besojmë të gjithë jetën tonë. E megjithatë, edhe kur beson se ke kaluar atë skenë dhe nuk beson në “thashetheme”, do të ketë ende një fije të këtyre gënjeshtrave, të cilat na kanë radikalizuar në mendjen tonë, për t’ju bërë të mendoni: “Unë jam në rregull, nuk dua të evoluoj më shumë sepse … kam frikë “. Frika se kuptimi i gjashtë i zhvilluar mund t’ju çojë në vuajtje ose të largojë nga ju atë që është e dashur për ju, është frika që i takon të gjithëve, sepse shoqëria në të cilën jetojmë ka punuar shumë në mendjet e fëmijëve tanë për të na dhënë detyrimin që të mos zgjoheni, përndryshe ne do të bëhemi të lirë nga manipulimet dhe parashtrimet e tyre. Prandaj, nga gjithë jeta jonë ne marrim larje truri që na bëjnë të mendojmë se zhvillimi psikik është ekuivalent me sakrifikimin e jetës së vet, kështu që ne, me duart tona, do të vendosim të mbetemi të fjetur dhe të nënshtruar, me mendimin absurde që na mbulon: “Të paktën unë jam i sigurt se asgjë e keqe nuk do të ndodhë me mua …”

Kjo frikë ka qenë aq mirë e ngulitur në mendjen tonë se do të jetë pengesa juaj e parë për të kapërcyer, por jo më e thjeshtë. E megjithatë, duhet të kuptosh që nëse duan që të flejë, kjo është sepse nëse zgjohesh, ata nuk mund të bëjnë asgjë për t’ju ndaluar. Unë gjithashtu besoja, shumë vite më parë, sa më shumë që evoluoja aftësitë e mia psikike, aq më shumë do të “rrezikoja” diçka; por falënderoj Perëndinë për forcën që më dha për të kapërcyer frikën absurde, e cila si shumë njerëz mund të më ndalonte. Falënderoj Perëndinë zgjodha të shkoj përpara dhe të përpiqesha të kuptoj nëse ishte e vërtetë se të kesh aftësitë e avancuara psikike do ta bënte jetën time të vështirë. Fillimisht është normale të mendoni kështu sepse ata ju kanë besuar të gjithë jetën tuaj; e megjithatë, ndërsa përparoja, hap pas hapi, kuptova se sa më shumë praktikoja, aq më mirë ishte jeta ime, ndërsa kur nuk e praktikoja, jeta ime u kthye në “normale” dhe normalisht do të thoja me probleme të përditshme që një person ai jeton zakonisht por pranon në jetën e tij, sepse ai është i bindur se “nuk mund të bëjë asgjë për të ndryshuar situatën”. Kur praktikohesha, situatat u bënë gjithnjë e më lineare për të bërë që të arrinin qëllimet e mia, madje edhe ato më të vogla, por ndodhi në një mënyrë aq “normale” që pothuajse nuk e kuptoja se ishte në sajë të aftësive të mia psikike.

Faqja 5 nga 5

E gjithë kjo ndodhi shumë spontanisht, sepse aty ku kishte një pengesë për të kapërcyer, me natyralitet të madh e kalova atë, ose u zhduk para se të kishte nevojë për mua që të ndërhyja. Në vend të kësaj, kur nuk praktikoja, me arsyetimin se nuk kisha kohë për të praktikuar, ose që nuk kishte nevojë për të, këtu në jetën time të përditshme problemet e zakonshme me të cilat përballet një person zakonisht janë lindur përsëri: për shembull, ju doni të bëni diçka , por dikush duhet të qëndrojë gjithmonë në mes dhe të thotë fjalën e fundit; ose doni të merrni diçka, por dikush tjetër vjen përpara jush dhe e merr atë. Ne kemi qenë gjithmonë të përdorura për këto lloj problemesh që ne as nuk mendojmë për idenë e të qenit në gjendje t’i zgjidhim, sepse themi brenda nesh “Nuk mund të bëj asgjë, ndodh kështu, është jeta”, por nuk e kuptojmë se mund të bëjmë diçka për të ndryshuar jetën tonë, por ne nuk e bëjmë atë sepse nuk duam.

Pra, le të mendojmë për aftësitë psikike si psikologjitë e filmave: zëra në vesh që na nxisin të çmendur, vizione të tmerrshme, të gjitha të destinuara për të na trembur dhe për të na distancuar nga e vërteta e Zgjimit. Unë mund t’ju siguroj se nuk është diçka e tillë, sepse kuptimi i gjashtë është shumë më i natyrshëm dhe i lidhur me jetën sesa ne duam që ajo të shfaqet, vetëm për të na mbajtur në gjumë. Por derisa të mbeteni në frikë, nuk mund ta kuptoni vërtet dhe do të mbeteni në dyshim përgjithmonë. Zgjedhja në vend të kësaj, pak nga pak, për të hapur mendjen tuaj për të kuptuar kuptimin e gjashtë, e kupton se është e gjitha që ju po kërkoni për ta bërë jetën tuaj më të mirë: asnjë heqje dorë, por ajo është e tëra fituar! Nuk ka nevojë për ju të nxitoni ose të dëshironi të bëni çdo gjë menjëherë, por të paktën lejoni veten të dini se çfarë ju është treguar më parë me një vizion krejtësisht të shtrembëruar, për t’ju mbajtur të mbërthyer dhe të palëvizshëm, duke përdorur frikën tuaj. Ju do ta kuptoni që në mënyrë që të jetoni një jetë shumë më të kënaqshme, keni nevojë për shumë fakultete më aktive dhe jo vetëm pak dhe të vegjël, kështu që nuk keni kontroll total. Ndoshta mendoni se fakulteti i vetëm që mund të jetë i dobishëm për ju është ai i Mbrojtjes, në mënyrë që të mund të mbroheni nga njerëz që nuk ju pëlqejnë ose nga prezenca negative; por do të ishte edhe më mirë nëse do të kishit aftësinë për të krijuar diçka të bukur për jetën tuaj, e cila me sa duket vjen nga asgjëja, kështu që gjithçka që rrethon ju mobilizohet për të marrë atë që keni shpresuar. Pa marrë parasysh se si ju merrni atje ose nga të cilët, ajo që ka rëndësi është që të arrini atje. Do të ishte mirë nëse, përveç kësaj, ju gjithashtu mund t’i jepni një dorë të tjerëve për të arritur qëllimin e tyre, pa patur domosdoshmërisht njohuri në atë fushë, por me ndihmën e vetme të aftësive tuaja psikike. Këtu, kjo është vetëm një përparim i kuptimit të gjashtë, sepse mund të jetë shumë i dobishëm për ju dhe për jetën e atyre që janë përreth jush, vetëm nëse i lini mënjanë besimet që ju janë futur nga fëmijëria dhe zgjidhni të zbuloni realitet i vërtetë për të pasur kuptimin e gjashtë aktiv. Ka ardhur koha që të merrni kurajë dhe të hapni mendjen tuaj, në ritmin tuaj, në ritmin tuaj, por lini mënjanë mosnjohjen tuaj dhe filloni të njihni gjithçka që mund të ju ofrojë kuptimi juaj i gjashtë.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/6594) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]