Disponibile in:

039 – Shih Aura – Aura e njerëzve në lëvizje (5 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 6

Përkundër përvojës praktike në vizionin e aurës, mund të vazhdojmë të besojmë se aura është e pranishme për disa centimetra, duke harruar se amplituda e saj ndryshon për disa metra. Unë do të përcaktoja shtresën e bardhë si e para në një seri të gjatë ose, edhe më mirë, një vrojtim që hap vizionin e fushës energjetike. Në një farë kuptimi, halo e bardhë që na rrethon është fasada e parë që i paraprin atmosferës me ngjyrë, sepse ka shumë më tepër prapa saj. Zakonisht ngjyra e parë që vërehet kur praktikohet është e bardhë, ose më mirë se shtresa transparente që ka tendencë të bardhë, ndonjëherë në gri. Herë të tjera, halo që na rrethon mund të duket e bardhë duke u prirur për të verdhë ose një blu shumë transparente dhe të lehta, pasi ajo është gjithmonë e njëjtë halo shkëlqim; për të parë ngjyrën e vërtetë të aurës ju duhet të qëndroni më gjatë për ta rregulluar atë. Aura është energjia më e lehtë për t’u parë, por nuk është e vetmja lloj energjie që ekziston. Ajo që besohet, në të vërtetë, është se duke parë aura do të thotë vetëm të shohësh halo ngjyrë rreth personit për rreth 10 centimetra dhe pastaj kjo është ajo, është e gjatë. Midis shpirtrave, ka ndoshta bindjen se duke parë 10 centimetra aure është e barabartë me 15 metra, sepse mendohet të jetë identike për të gjithë gjatësinë dhe gjerësinë e saj dhe prandaj nuk ka nevojë të harxhojmë kohë duke parë shtresa të tjera pasi ato janë “të gjitha të njëjta”, duke kufizuar gjithashtu trajnimin dhe qëndrueshmërinë me arsyetimin e zakonshëm të: “Tash shumë unë e di se si ta bëj, nuk ka nevojë për mua që të bëhem më shumë”. Në ndërkohë, megjithatë, harrojmë se sa ndikim është atmosfera në ngjarjet e jetës sonë, duke na bindur se është shumë e vogël dhe e mjerueshme që të mund të bëjmë kaq shumë, pasi ne e matim atë në disa centimetra dhe jo në shumë metra. Në ditët e sotme, duke folur për aura duket sikur nuk flet për asgjë, sepse ajo është nënvlerësuar në atë masë sa që besohet të mos ketë vlerë. Teknika e aurës tallet nga të rinjtë dhe praktikuesit të cilët e quajnë veten ekspertë, që kanë 40 vjet eksperiencë prapa praktikës së vizionit, nga të cilat, në fakt, të gjitha ato që kanë mësuar të bëjnë është të shohin halo të bardhë rreth personit pas më shumë se dhjetë minuta përpjekjesh. Me fjalë të tjera, pas “40 vjet përvojë”, ata do të jenë në gjendje të shohin të njëjtat gjëra që një i sapoardhur do të shihte në përpjekjen e parë. Pse?

Para së gjithash sepse njerëzit, nga përvoja e parë e shikimit të aurës, do të mësojnë mësuesit ose njerëz të veçantë, duke ndaluar menjëherë për të stërvitur pa u ndalur ende për një moment më të gjatë për të kapërcyer nivelin e parë sepse ata do ta konsiderojnë veten tashmë të ardhur, tashmë të zgjuar dhe të vetëdijshëm e gjithçkaje. Së dyti, për fat të keq, është shumë e lehtë të ulësh aftësinë e një personi për të parë energjinë pavarësisht nga trajnimi i mëparshëm; kështu ndërprerja e praktikës do të çojë në uljen e vizionit shpirtëror. Në një kuptim të caktuar është sikur, duke jetuar vazhdimisht në errësirë, pikëpamja ulet derisa të bëhet e verbër. Vizioni i aureve nuk duhet të kufizohet vetëm në vegimin e thjeshtë të halo-s të bardhë: pasi një farë trajnimi, në fakt, do të fillojë të shfaqet gjithnjë e më shumë, edhe kur nuk jeni të gatshëm ta shihni atë dhe pa bërë më pak përpjekje. Vështirësia qëndron në të parë shtresat me ngjyrë dhe të gjitha detajet e tjera brenda saj, siç janë programet e energjisë, blloqet, lotët, vrimat, larvat e mundshme dhe ndikimet e jashtme. Pa trajnim të vazhdueshëm, vizioni energjetik do të humbasë elasticitetin, kështu që aftësia për të parë energjinë do të zvogëlohet përkundër faktit se për një periudhë të caktuar ishte e mundur. Jeta bazohet në të tashmen, prandaj nuk mund të jetojmë duke vazhduar të kapemi në përvojat e jetuara në të kaluarën. Aftësia për të parë auras evoluon kur ekziston interesi për të vazhduar praktikën, përndryshe humbim ritmin dhe gjithçka që kishim bërë më parë, ndonjëherë edhe kujtime.

Faqja 2 nga 6

Duke parë atmosferën e një qenieje të gjallë është shumë më e thjeshtë dhe më e kënaqshme sesa shikimi në atë të një objekti (prandaj diçka e pajetë, e cila nuk ka as jetë as vetëdije); për shumë prej tyre mund të jetë më pak e mundshme, thjesht sepse jo të gjithë ne kemi një kafshë në shtëpi që është ende në këmbë, ose një person të cilit mund t’i besojmë praktikave tona dhe të kërkojmë favorizimin e qëndrimit ende para nesh për të na treguar aurën e saj, kështu që kjo rrit vështirësinë; megjithatë, do të ishte shumë më e lehtë për t’u trajnuar për individë të gjallë sesa për sende ose materiale të pajustifikuara, sepse qeniet e gjalla kanë shumë më shumë energji sesa materialet (ata mendojnë dhe emocionohen) dhe lëshojnë rrymat e energjisë që një objekt nuk mund të lëshojë duke pasur ndonjë lloj reagimi. Nëse është e mundur, do të rekomandoja të filloja të shihja aurat e njerëzve, të kafshëve dhe të bimëve, dhe pastaj të objekteve; kjo është për shkak se me qeniet e gjalla është e mundur të shohësh shumë më shumë energji dhe ngjyra në lëvizje, kështu që gjatë përvojave të para do të jetë shumë motivuese dhe e kënaqshme. Atëherë do të jetë e rëndësishme të stërvitet edhe në objekte dhe materiale të pajetë, vetëm për të mësuar të shohin energjinë e tyre, më pak komplekse nga pikëpamja e strukturës (pasi nuk kanë emocione dhe mendime të tyre), por edhe pak më lehtë për të parë për të njëjtën arsye . Sa më shumë që një person përjeton emocione (veçanërisht ato pozitive), aq më shumë aura e tij do të jetë e madhe dhe e ndritshme, ndryshe nga një person apatik që do të ketë një atmosferë më pak voluminoze. Sidoqoftë, kjo këshillë nuk desha ta jepja menjëherë, vetëm për të shmangur kufizimin e mendjes suaj për të besuar se ju mund ta shihni vetëm aurrën e njerëzve dhe kurrë atë të objekteve: nuk po ju them, ju lejova të përjetoni lëkurën tuaj dhe të kuptoni që objektet gjithashtu kanë një atmosferë dhe kështu ju mund ta shihni atë pa mbyllur mendjen tuaj. Thjesht ajo e njerëzve është shumë më e kalitur dhe interesante.
Nëse subjekti që ne po shohim për të praktikuar vizionin e aurës po përjeton një emocion shumë të fortë, do të nxjerrë atmosferën e saj shumë më të gjerë se norma dhe për këtë arsye halo e bardhë do të jetë më e lehtë për t’u parë edhe me pak trajnim . Mund të marrim shembullin e një koncerti, në të cilin këngëtarja, e ngazëllyer dhe e gëzuar me publikun që e vlerëson, duke kënduar do të ketë një atmosferë shumë të ndritshme, falë lumturisë së momentit ose emocioneve që do të dalin në sajë të tekstit të theksuar. Në fakt, është krejtësisht normale të shohësh një këngëtar, i cili gjatë këngës së tij do të japë dritat e dukshme të dritës edhe nga sytë e pa trajnuar, sepse ato do të rrjedhin nga emocioni i momentit. E njëjta gjë mund të shohim tek atletët, atletët e arteve marciale apo ndonjë lloj tjetër, ndërsa kryejnë shfaqjet e tyre. Emocioni, por edhe përqendrimi i momentit, duke ditur se ju keni të gjithë sytë e njerëzve mbi ju, do t’i bëjë ata shumë të përqendruar në atë që ata po bëjnë në një mendim pothuajse absolut, kështu që aura do të zgjerohet dhe mund të shihet shumë më tepër të ndritshme se zakonisht. Prandaj, forca e aurës varet aq shumë nga gjendja mendore që ndjen njeriu dhe nga emocionet e tij të forta në momentin e saktë. Nëse do ta mbanim vazhdimisht të njëjtin gjendje mendore dhe të njëjtat emocione të bukura çdo ditë, dhe jo vetëm në ngjarjen e jashtëzakonshme të një koncerti apo shfaqjeje, evolucioni shpirtëror do të ishte shumë më i lehtë për të gjithë. Është për këtë arsye që ne meditojmë dhe praktikojmë: për të forcuar energjinë tonë dhe për ta bërë atë shumë më voluminoze!

Në këtë imazh dua të përfaqësoj një person që nuk praktikon meditim; megjithatë, gjatë një situate shumë të bukur për të, ajo do të lëshojë energji nga të gjitha poret. Të gjithë njerëzit posedojnë atmosferën dhe të gjitha, gjatë momenteve më të rëndësishme ose emocionuese të ditëve të tyre, zgjerojnë aura duke e bërë atë shumë më të dukshëm edhe për sytë e trajnuar keq. Gjatë momenteve më të bukura të jetës sonë, aura bëhet e madhe. Nëse do të ishte një person praktikues dhe me të vërtetë i vetëdijshëm, aura do të ishte shumë më e madhe, më e ndritshme dhe më kompakte, madje edhe më e dukshme. Megjithatë, lumturia e vërtetë prodhon efekte të bukura në jetën tonë dhe aura është provë e kësaj. Megjithëse në skicën e mësipërme mund të duket pak, dëshiroja të përfaqësoja një skenë të parë gjatë një shfaqjeje të gjallë, në të cilën vajza që kërcente para publikut dha një dritë kaq të mbushur me emocione që mund të shihej nga metra e metra larg: të ishte një personi që nuk praktikon, në atë kohë ai me të vërtetë kishte një energji të bukur. Objekte që ajo mbante në dorën e saj gjithashtu kishin një atmosferë të dukshme nga larg, sepse energjia e saj mbeti shumë e shtypur në to.

Faqja 3 nga 6

Atletët që stërviten me objekte (të tilla si armë, shkopinj, kaseta dhe më shumë), sidomos nëse mbahen me duar, duke trajnuar, edhe nëse në mënyrë të pandërgjegjshme, përpiqen të manipulojnë dhe posedojnë objektin për ta kontrolluar atë, kështu që të mos dështojë gjatë performancës para publikut. Edhe në qoftë se ata nuk mund ta shpjegojnë atë me fjalë, ajo që po bëjnë aktualisht është futja e energjisë së tyre në objektin në fjalë për të qenë në gjendje ta komandojë atë më mirë, në mënyrë që çdo gjë të shkojë pa probleme; ata do të thoshin se ata kanë hyrë në harmoni me armën, shiritin ose shkopin e tyre, por në realitet ata janë “posedues” të energjisë së objektit duke e mbivendosur atë me të vetin, në mënyrë që t’u bindet interesave të tyre. Objekti nuk ka ndërgjegje ose aftësi për të reaguar, kështu që do të jetë shumë më e lehtë të manipulohet dhe të bëhet “e vet”. Në të vërtetë, të gjithë luftëtarët më të mirë, që nga antikiteti, mbanin shpatën apo armë e tyre që për asnjë arsye nuk donin të braktisnin ose të ndryshonin me diçka tjetër. Kjo nuk ndodhi vetëm nga zakoni, por për shkak se ata e dinin se sa më shumë që përdorën të njëjtën armë, aq më shumë e mori energjinë e tyre, kështu që u bë “pjesë e tyre”; për këtë arsye ata ishin shumë më të mirë në luftën me armën e tyre se sa me armë të dikujt tjetër, edhe pse këto të fundit mund të jenë identike me të tyrin. Ndonjëherë, nëse ata përdorën një armë të ndryshme ata rrezikonin të humbnin betejën. Energjia që përmbante objekti ishte gjithçka që kishte rëndësi dhe ne e shohim përsëri sot në artistët më të mirë, sportet dhe kështu me radhë. Në fakt, gjatë performancës së tij, atleti kishte kontroll të shkëlqyeshëm të objekteve të tij, kështu që edhe atmosfera e tyre ishte e qartë, madje edhe në lëvizje, gjë që nuk do të kishte ndodhur ndryshe, pasi që objektet e thjeshta të sfondit do të mbeteshin për pikëpamjen tonë. Është e qartë se ata që nuk duan të shohin, as nuk shohin atmosferën e një shpirti shumë të fuqishëm që do të qëndrojë para tyre për orë të tëra, sepse duke parë të vërtetën është një zgjedhje që fatkeqësisht jo gjithkush e bën.

Kur një person është shumë i përqendruar në diçka që ai po bën apo mendon, mund të shihni lëvizjen e bardhë të halo mbi kokën e tij dhe të rritet më shumë, duke treguar përkushtimin që po na vë në moment. Nëse keni pasur mundësi të merrni pjesë në një mësim, si në shkollë ose në universitet, me qëllim të shikimit të energjisë, do të shihni aurinë e profesorëve të cilët, ndërsa ata po e shpjegojnë mësimin e tyre, janë kaq të përqendruar në atë që po thonë ose do të dëshironin të thoshin për të fryrë aura e tyre veçanërisht në zonën e kokës. Mendoni për të gjitha vitet e kaluara në shkollë ku nuk keni kuptuar asgjë. Meqenëse ato janë shumë të përqendruara, nëse i kushtoni vëmendje, mund të vëreni se kur një profesor pyet një pyetje ose po e pyet atë, aura e tij lëviz dhe shtrihet drejt tij, pothuajse duke e mbështjellë atë. Nëse fokusoheni me kujdes, do të vini re shumë informacione interesante; për shembull, duke shikuar aurën e profesorit, do ta kuptoni tashmë para së cilës nxënësi do të donte të pyeste, sepse ndërsa mësuesi po mendon se kush të pyesë, aura e tij do të shtrihet drejt atij nxënësi, kështu që ju mund ta shihni atë dhe të parashikoni lëvizjet e tij. Për të njëjtën arsye, duke parë paraprakisht se ku do të lëvizë aura e profesorit – dhe për këtë në cilin nxënës ai do të synojë – ju mund të luani me energjinë e tij dhe ta drejtoni atë aty ku dëshironi; për shembull, nëse e kuptoni se mësuesi është i interesuar t’ju pyesë, nëpërmjet teknikave të mbrojtjes psikike dhe prerjes së lidhjes që mësoni në këtë shkollë, mund ta largoni interesin tuaj nga ju dhe t’ia ktheni dikujt tjetër, duke vënë në dukje se si profesori do të thërras papritmas atë person dhe jo ti. E njëjta situatë mund të të shohë në punë, për shembull duke vënë në dukje se kur punëdhënësi dëshiron ta marrë atë nga dikush, aura e tij do ta godasë viktimën edhe para se ta takojë fizikisht; ose kur shefi dëshiron t’i japë dikujt një punë të re ose po mendon shumë për një projekt, ju do të vini re se vlera e tij e energjisë dhe ndonjëherë lëvizin. Ju gjithashtu mund ta vini re kur ju shikoni një person i cili është i kënaqur me kontekstin në të cilin ai ose çfarë po mendon, ose kur ai është duke dëgjuar me shumë kujdes atë që ju ose dikush tjetër po thoni, duke e bërë atmosferën e tij të mbush me lumturi ose vëmendje i cili po krediton në atë kohë.

Faqja 4 nga 6

Me fjalë të tjera, kur jemi shumë të lumtur ose shumë të përqendruar në diçka, ne kemi një atmosferë shumë më të madhe dhe më kompakte sesa kur jemi apatikë dhe pa dëshirë për të bërë asgjë: në këtë rast, në fakt, aura është shumë më e dobët dhe padukshme.

Është e qartë se shëndeti i personit ndikon edhe atmosferën e tij; në të vërtetë mund të vërejmë se aura e dikujt që po kandidon është shumë më e madhe dhe më voluminoze se ajo e dikujt që po ecën në atë moment. Sport ndihmon shumë për të përforcuar aurën e vet falë lëvizjes që, megjithëse mund të duket e qartë, e bën lëvizjen e energjisë brenda trupit dhe prandaj nuk e lejon atë të ngecë, ndryshe nga ata që nuk lëvizin. Çdo lloj sporti ndihmon energjinë për të lëvizur dhe përforcuar veten, por raca ka një veshje shtesë sepse i bën të gjitha muskujt të lëvizin ndryshe nga disa sporte të fokusuara vetëm në muskujt e krahëve ose këmbëve; prandaj është gjithashtu e nevojshme të dini si të zgjidhni sportin për të bërë mirë sipas rezultateve që dëshironi të merrni. Drejtimi i shpejtë, në fakt, është shumë më efektiv për të përforcuar fushën e energjisë me një metodë të thjeshtë dhe të natyrshme. Natyrisht që vetëm një vrapim nuk është i mjaftueshëm për të mbrojtur aurën në rast të ndikimeve të jashtme, larvat, etj., Por aura e atyre që bëjnë lëvizje të vazhdueshme është shumë më e fortë se ajo e dikujt që në vend të kësaj mbart një jetë shumë të ulur, shumë më të vrullshëm dhe të lënë pas dore. Duhet të thuhet se shumica e njerëzve besojnë se lëvizja do të thotë pastrim i shtëpisë, duke ecur qen ose duke shkuar në këmbë; Sigurisht që kjo nuk duhet të neglizhohet, por nuk është fare e krahasueshme me garën e shpejtë, e cila është mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për të forcuar trupin, eshtrat e dikujt, shëndetin fizik, mendor dhe aurën energjike të dikujt. Ju do të vini re, në të vërtetë, se ata që praktikojnë sporte të këtij lloji (prandaj më të gjalla) kanë një energji më të fortë se ato, përkundrazi, nuk zhvillojnë asnjë, duke rezultuar me një atmosferë më të dobët dhe energji të ndenjur pavarësisht se janë në formë peshe.

Imazhi i mësipërm paraqet një vizion tipik të atmosferës rreth një personi që po kandidon. Në përgjithësi, është mezi i dukshëm dhe i pakapshëm, pikërisht për shkak se personi po kandidon, prandaj ai shpejt zhduket nga pikëpamja jonë. Herë të tjera, megjithatë, në varësi të personit, se sa ai në të vërtetë trena dhe për këtë arsye të asaj që është e shëndetshme dhe disponimin e tij të atij momenti, është e mundur të shihet shumë më mirë, më e madhe dhe më e ndritshme.

Për të parë më mirë atmosferën e tij gjithashtu llogaritet distanca, sepse sa më shumë personi të jetë larg prej nesh, aq më mirë mund ta shohim energjinë e tij, ndërsa nëse është shumë afër, nuk mund ta vëmë re edhe atë.

Kur një person është në lëvizje, sidomos nëse lëvizja është e shpejtë – për shembull nëse ai po vrapon – aura e tij bëhet më e gjatë dhe është e mundur ta shohësh sikur ta tërhiqte atë. Sa më shpejt që të vraponi, aq më shumë mund të shihni shtrirje, ndërsa nëse ecni ngadalë do të shihni vetëm pak më shumë ënjtje. Në përgjithësi shtrihet shumë më tepër në zonën e kokës dhe trungut, pak në zonën e këmbëve. Kjo mund të ndodhë, siç është përmendur edhe, edhe kur një person mendon shumë fuqishëm: aura e tij do të shtrihet drejt një drejtimi të saktë, pak si kur profesori dëshiron të marrë në pyetje dikë.

Duke mësuar për të parë auras do të njihni se sa shpejt mendoni: duke parë me sytë tuaj se energjia e aurës lëviz kur personi po mendon për diçka, ju do të kuptoni sa herë lëviz ndërgjegjia juaj për secilën nga mendimet tuaja individuale , ndonëse menduat se ishit gjithmonë “këtu”.

Faqja 5 nga 6

Falë vizionit të aurës, do të kuptoni më mirë konceptin e “Këtu dhe Tani”, sepse duke parë se për çdo mendim që lëviz ndërgjegjja juaj, do të filloni të kuptoni se sa e rëndësishme është mos-menduar, sidomos gjatë meditimit, në mënyrë që mendja juaj të mbetet “ këtu “, pa lëvizur diku tjetër.

Në varësi të personalitetit, disponimit të momentit dhe qëllimit që na bën personi ndërsa po vrapon, është e mundur të shihet një atmosferë shumë më e madhe se ajo e të gjithë vrapuesve të tjerë. Nga kjo mund të njihet edhe nëse është një person i mësuar për të kandiduar, kështu që ai ka qenë në stërvitje për disa kohë, ose nëse është një garë e sapo filluar, e lodhur dhe e lodhur. Sa më i madh të jetë aura, aq më shumë është një shenjë e shëndetit të mirë.
Kur një person është duke menduar shumë për diçka ose dikush, mund të ndodhë që kjo pjesë e aurës së tij të dalë për të shkuar diku tjetër dhe kjo është e mundur të shohësh me sytë e tij, sidomos kur i ngulim sytë një personi për disa kohë, duke qenë në gjendje ta kapim edhe atë moment. Për shembull, nëse shohim aurën e një mësuesi ose një profesori gjatë bisedës, mund të shohim një pjesë të atmosferës së tij që del dhe shkon diku tjetër, ose që për disa sekonda qëndron atje derisa subjekti është zhvendosur në një pjesë tjetër të dhomë. Është shumë e lehtë të shohësh të njëjtën situatë edhe tek dikush që po mendon intensivisht ndërsa ai po vrapon ose po ecën shumë larg prej nesh, pasi kjo do të na japë mundësinë të shohim më mirë momentin e shkëputjes dhe vendin ku është drejtuar ajo pjesë e atmosferës së shkëputur.

vedere l'aura - l'aura delle persone in movimento             7(1)

Shumica e kohës kjo ndodh në mënyrë të pandërgjegjshme, sepse ne po flasim për njerëzit që nuk janë të vetëdijshëm gjatë ditës, kështu që ata nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh. Në raste të tjera të rralla, nga ana tjetër, këto janë veprime të vetëdijshme të vendosura nga vetë subjekti. Për shembull, nëse shohim aurën e një personi që jep pëlqimin, lidhja që krijohet midis dy energjive rrit pamjen e aurës dhe nuancat e saj të ndryshme, ndryshe nga një person shumë i trembur, i cili, duke u ndjerë i vëzhguar, do të mbyllet në vete vetë edhe energjikisht. Pra, duke shikuar auren e dikujt të interesuar për të pasur pamjen e saj dhe duke qenë emocionalisht e hapur na lejon të shohim informata shumë më të detajuara madje edhe për ata që nuk janë të trajnuar mirë. Për më tepër, nëse shohim atmosferën e një personi që praktikon shumë meditim dhe është i vetëdijshëm gjatë ditës, atmosfera e tij do të jetë shumë më e lehtë për t’u parë se kushdo tjetër, edhe nëse ai nuk po mendon në atë moment ose nuk ka emocione të forta. Me pak fjalë, ata të panjohur kanë një atmosferë që është qartë e dukshme vetëm në momentet kur përjetojnë emocione të forta ose mendime të forta, ndërsa ata që praktikojnë kanë një atmosferë shumë të madhe në çdo kohë të ditës; kështu, kur ky i fundit ka mendime ose emocione shumë intensive, ai do ta zgjerojë atmosferën e tij më shumë se kushdo tjetër, duke pasur më shumë ndikim në jetë.

Hera e parë që pashë një dukuri të ngjashme me sytë e mi daton që në muajt e parë kur unë isha i interesuar në meditim. Isha në plazh dhe vendosa të shikoja atmosferën, kështu fillova të ndezur në një njeri që ecte shumë ngadalë vetëm, me ujin që arriti në gjunjë. Meqenëse ai ishte i ngadalshëm dhe isha fillestar, mendoja se ishte më e lehtë për të rregulluar atmosferën e tij mbi të gjitha, sepse ai po shikonte në një drejtim tjetër, kështu që ai nuk do të më shihte që të ndihem në të. Ai eci ngadalë, duke shikuar në ujë, duke përkëdhelur dhe zbutur. Ai kishte një gjendje shumë të relaksuar të mendjes. Papritmas atmosfera e tij filloi të rritet më shumë, sikur diçka shumë e rëndësishme t’i kishte ndodhur atij, ai u rrit në veçanti nga bust up.

Faqja 6 nga 6

Unë vazhdoja ta ndiqja atë për të parë më mirë dhe më mirë, kur në një pikë të caktuar një pjesë e atmosferës së tij me formën e siluetit të tij u shkëput nga trupi, duke fluturuar anash; ndërkohë që njeriu që nuk dyshon vazhdoi të ecë përpara, ndërsa një pjesë e tij fluturoi në anën e kundërt. Në atë moment vizioni ishte aq i fortë saqë pothuajse mendova: “Por si e bëri ai? Pse u largua aura e tij? “, Duke menduar se diçka e parregullt ndodhi, pothuajse negative. Në atë kohë unë nuk isha në dijeni të faktit se pjesët e aurës mund të shkëputeshin, si në rastin e atij njeriu që po mendonte kaq intensivisht për diçka që e drejtonte energjinë e tij drejt atij vendi, por në atë çast kuptoja se ishte e njërit prej mendimeve të tij. Ky rast më dha mundësinë të lind një reflektim të thellë brenda meje, sepse ndërsa vazhdoi të ecë ngadalë, sikur të mos kishte ndodhur asgjë, vazhdova të pyesja veten se si kjo ishte e mundur dhe nëse kjo do të ndodhte me këdo, në çdo kohë. Ndoshta kjo ishte përvoja që më shtyu më shumë të dëshiroja të aplikoja më shumë për vizionin e aurës, sepse, ndonëse me sa duket e vogël, më bëri të kuptoj se sa gjëra ndodhin rreth nesh dhe ne i injorojmë në mënyrë të përsëritur. Falë atij momenti kam vendosur të dua të shoh. Marrja e vendimit për të parë aurinë e të tjerëve ju bën më të ndërgjegjshëm për atmosferën tuaj, kështu që sa më shumë që vendosni ta zbuloni dhe studioni, aq më shumë keni kujdes për të punuar në energjinë tuaj për ta përmirësuar atë. Kjo është ajo që bëra dhe vazhdoj të bëj.

Gjatë turneve të mia të gjalla, ku mësoj të shpjegoj më mirë temat e mbuluara, t’u përgjigjem pyetjeve të studentëve ose të fillojnë tema të reja, studentët shpesh më ndalojnë të më thonë se kanë parë aurën time gjigante, edhe nëse pranojnë se nuk kanë stërvitur kurrë në këtë teknikë. Siç është shpjeguar deri më tani, kur një person mediton dhe praktikon kaq shumë, ai ka një atmosferë shumë më të madhe se norma. Për më tepër, në kohën kur dikush po bën diçka të rëndësishme (për shembull në rastin tim unë jam duke shpjeguar një temë të re për studentët) aura e tij zgjerohet më shumë dhe bëhet më intensive. Turne janë momente shumë të bukura dhe të lumtura për të gjithë, përfshirë mua, kështu që atmosfera është e mbushur me emocione pozitive dhe me këtë zgjerohet edhe më shumë. Rezultati do të jetë një atmosferë shumë e madhe dhe e ndritshme, e dukshme edhe për sytë e pa trajnuar. Jam krenar kur studentët më ndalojnë të më tregojnë se çfarë kanë parë për mua, sepse ata më përcjellin emocionin e një eksperience të re për ta dhe jam krenar sepse do të thotë se ata ishin të interesuar, ata ishin të gatshëm të hapnin përvojën e tyre vizuale. Vendosja për të parë dhe shijuar momentin nuk është për të gjithë: shumica e njerëzve besojnë se gjithçka është e duhur dhe duhet të ndodhë pa vënë interesin më të vogël. Ata që më shohin atmosferën gjithmonë e shohin atë shumë të madh, sepse jam i lumtur që jam atje, të bëj turne dhe lumturia ime mund të shihet nga ata që zakonisht nuk shohin aure. Gjatë turneve ka edhe ata që mund të shohin detaje më interesante, për shembull kur energjia ime lëviz për të akomoduar studentë të rinj, ose zgjerohet në të gjithë dhomën për të lidhur të gjitha frekuencat në mënyrë që ata të vijnë së bashku më mirë gjatë teknikave praktike që unë drejtoj me zërin tim, por edhe me energji. Sa më shumë të jeni të lidhur, aq më mirë do të jetë përvoja. Kur studentët më shohin atmosferën, ata fillojnë të shohin edhe më shumë sesa ato që ata besonin, për shembull duke arritur të shohin fytyrën time duke ndryshuar, pa dijeninë duke luajtur teknikën e shikimit të fytyrave. Në ndërkohë ata mund të shihnin dritë të vogla që lëvizin, ndonjëherë me ngjyrë, ndonjëherë të shoqëruar nga orbs. Kjo është arsyeja pse them se aura është shumë më tepër se sa duket, sepse në sajë të kësaj teknike mund të hapni pikëpamjet e veta për koncepte shumë interesante.

Edhe në qoftë se teknikat aura mund të duken jointeresante ose të lodhshme për ju sipas shijet tuaja personale, ju ftoj që ta praktikoni atë gjithsesi, sepse ajo që shihni me sytë tuaj do të shkojë mirë përtej çdo fjale që mund të thoni. Do të keni dëshmi se e gjithë kjo ekziston me të vërtetë.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19836) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 6 nga 6. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]