Disponibile in:

52 – Syri i Tretë – Syri i Tretë dhe Shkathtësitë vizuale (2 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Siç u shpjegua më lart, Syri i Tretë nuk është chakra i mendjes, as nuk është sensi i gjashtë. Syri i tretë është pjesë e aftësive që i përkasin sensit të gjashtë, por nuk është sinonimi i tij: do të ishte sikur të thuash që krahu është pjesë e trupit tuaj fizik, por krahu nuk është përbërësi i vetëm i trupit tuaj: në të vërtetë ju jeni i përbërë nga gjymtyrët, organet, muskujt, kockat … nuk jeni vetëm një krah! Të mendosh që sensi i gjashtë është vetëm syri i tretë, do të ishte padyshim reduktues. Ndjenja e gjashtë ka një pafundësi të fakulteteve psikike, ndër më të ndryshmet dhe më komplekset; syri i tretë është vetëm një nga këto, nuk është më i rëndësishmi, prandaj nuk mund ta përcaktojmë si sinonim të tij.

Pavarësisht kësaj, sidoqoftë, nuk duhet të mendoni se syri i tretë është i parëndësishëm, sepse në realitet kur filloni të njihni vetitë, pyesni veten pse nuk e keni praktikuar më parë. Në fakt, ju e kuptoni që ajo që është në gjendje të jetë shumë e dobishme dhe shumë tërheqëse, duke e lënë plotësisht frikën, sepse kjo është vetëm një bllok fillestar. Përmes syrit të tretë mund të zhvilloni fakultete shumë interesante, siç është aftësia për të parë aurat në nivele të larta (jo vetëm të flasim për shtresën e parë të bardhë / transparente, por në nivele shumë më të larta!) Ose mund të vendosni të zhvilloni vizionin të Energjisë, të Prana-s, dhe të gjithë pjesën tjetër. Përsëri, ka nga ata që janë të interesuar të dinë se si të shohin entitetet, kështu që ata do të praktikojnë të zhvillojnë atë fakultet të veçantë. Secili është i ndryshëm nga tjetri dhe kërkon trajnim specifik, kështu që trajnimi në një nuk është i mjaftueshëm për të zhvilluar të gjithë të tjerët, kështu që nëse doni t’i zhvilloni të gjitha, duhet të praktikoni në secilën prej tyre. Sidoqoftë, në mënyrë të qartë, praktikimi i njërit mund të ndihmojë tjetrin, kështu që praktikimi i dy teknikave vizuale (p.sh. shikimi i pranës dhe shikimi i Auras) i lejon ata të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe pastaj të forcojnë nivelin e njëri-tjetrit.

Duhet të specifikojmë menjëherë që të gjitha këto fakultete zhvillohen me sy të hapur, sepse sytë me të vërtetë duhet të “shohin”. Kur shikojmë aurën, ne me të vërtetë duhet të mbajmë sytë hapur dhe të rregullojmë atë objekt / celular për të qenë në gjendje të shohim aurën me ngjyrë; nëse i mbyllnim sytë nuk do të shihnim aurën e tij, por do ta imagjinonim atë. Ka nga ata që nuk e kuptojnë ndryshimin midis të parit dhe të imagjinuarit, por ne nuk jemi ai lloj personi: duhet të dimë në mënyrë perfekte ndryshimin midis realitetit dhe imagjinatës. Nëse shihni diçka me sytë tuaj të hapur, atëherë është e vërtetë; nëse, nga ana tjetër, e shihni vetëm me sy të mbyllur, nuk është domosdoshmërisht kështu! Shtë e qartë që ju mund të keni flluska me sy të mbyllur, gjë që mund të jetë e vërtetë, për shembull kur keni një prirje të ndërgjegjshme, d.m.th., që parashikon një ngjarje të ardhshme, por është shumë e ndryshme sepse largpamësia vjen nga Fakultetet Perceptuese të sensit të gjashtë, jo nga ato vizuale.

Le të fillojmë nga fakti se sensi i gjashtë ka kaq shumë fakultete psikike, të cilat mund të ndahen në prekje, dëgjim, vizual, etj., Në mënyrë që ata të shfrytëzojnë 5 shqisat për të na njoftuar me informacione më të larta, shpirtërore dhe paranormale; por jo vetëm, sepse sensi i gjashtë gjithashtu ka shumë aftësi perceptuese që nuk mund të përshkruheshin thjesht duke i krahasuar ato me njërën nga pesë shqisat. Për të dhënë një shembull të fakulteteve të dëgjimit, le të shqyrtojmë për shembull teknikën e Tingujve Dimensional. Nëse në vend të kësaj duam të flasim për një fakultet vizuale, mendojmë për Vizionin e Auras. Në fakt, për të dëgjuar tingujt dimensionale duhet të përdorni veshët, ndërsa për të parë aurat që duhet të përdorni sytë tuaj. Megjithatë ka fakultete që nuk përdorin asnjë nga 5 shqisat, për shembull ne mund të flasim për Parashikimin. Duhet pasur kujdes që të mos mashtroheni nga emrat, për shembull me emrin “Shihni të Ardhmen”. Praktika e të parit të së ardhmes mund të jetë mashtruese, sepse mund të duket se e ardhmja duhet parë me përdorimin e syve, pra me sy të hapur, por nuk është kështu, sepse ky lloj fakulteti është Perceptues, ose i ndjeshëm, sepse të cilën mund ta shikoni të ardhmen thjesht duke i mbajtur të mbyllur sytë, sepse shikimi i syve në këtë rast nuk ka asnjë lidhje me asgjë.

Faqja 2 nga 5

Duke parë të ardhmen, Remote Vizioni, dhe të tjerët, mund të jenë mashtruese për shkak të foljes “për të parë”, por në realitet këto aftësi nuk shihen me sy fizikë, por me përdorimin e sensit të gjashtë. Prandaj janë fakultete të perceptimit / të ndjeshme. Somewhatshtë disi mashtruese si termi “të lexosh mendimin”, pasi telepatia nuk është një “lexim” i vërtetë; telepatia ju lejon të ndjeni / perceptoni mendimet e të tjerëve, por nuk i shihni fjalët që ata mendojnë, të rrjedhin para syve tuaj, kështu që nuk keni nevojë të “lexoni” asgjë; është vetëm një mënyrë për të thënë. Në këtë pikë disa hutohen dhe mendojnë se, meqenëse vizioni i së ardhmes përmbushet me sy të mbyllur, atëherë edhe vizioni i aurës praktikohet në të njëjtën mënyrë; por nuk është kështu, sepse vizioni i aurës duhet të përdorë pamjen energjike, pra sytë: prandaj për të parë aurën duhet t’i mbajmë ato të hapura ashtu siç është falë syve që mund të shohim atë lloj energjie. Syri i tretë është një fakultet i sensit të gjashtë që ju lejon të mësoni të shihni energji, duke përdorur dy sytë tuaj fizikë, por duke zhvilluar në to një lloj pamje të jashtëzakonshme, e cila ju lejon të shihni atë që të tjerët nuk shohin. Sigurisht që përdorimi i syrit të tretë është një zgjedhje që të gjithë mund ta bëjnë kur ai beson më së miri, pa qenë i detyruar; më lejoni të shpjegoj më mirë. Për sa kohë që një person nuk e zhvillon syrin e tretë, ai nuk ka zgjidhje: ai thjesht nuk sheh asgjë, pavarësisht nëse i pëlqen apo jo, ai nuk mund të vendosë në asnjë moment të shohë energjinë dhe Realitetin që na rrethon, sepse vetëm vendimi nuk mjafton; syri i tretë duhet të trajnohet dhe zhvillohet, përndryshe nuk do të shihni asgjë. Përkundrazi, është krejt ndryshe kur dikush praktikon seriozisht të zhvillojë syrin e tyre të tretë, pasi që mund të zgjedhë kur ta përdorë atë dhe kur jo.

Frika e shumë njerëzve, në të vërtetë, është se, sapo të zhvillohet syri i tretë, nuk është më e mundur të “ndalojmë” të shohim energji dhe gjithçka tjetër, por ne duhet të jetojmë me këtë fakultet paranormal edhe kur nuk e duam atë. Ky është padyshim një shembull i prekshëm se si njerëzit që nuk kanë përvojë praktike u lejohet të flasin për tema që nuk i njohin, duke përhapur gënjeshtra dhe obsesione që do të bllokojnë evolucionin e të gjithë të tjerëve, të cilët, naivisht, do t’u besojnë fjalëve të tyre. Meqenëse unë kam praktikuar këto teknika për shumë vite, dhe të përvojave vizuale që kam pasur në sasi të mëdha, mund t’ju siguroj se syri i tretë nuk është një dënim, por një privilegj. Syri i tretë nuk është si sytë fizikë, të cilat mund t’i hapni dhe mbyllni dhe që nga momenti kur ato hapen “shihni gjithçka” dhe kur ato janë të mbyllura “nuk shihni asgjë”; syri i tretë është një kapacitet i sensit të gjashtë, kështu që funksionon shumë ndryshe. Syri i tretë është si një muskul, i cili siç e dini duhet të stërvitet për të bërë më të mirën e tij, sepse përndryshe “nuk funksionon”. Sidoqoftë, stërvitja nuk nënkupton “mbajtjen e tij të hapur” gjatë gjithë ditës, gjithashtu sepse, përsëris, syri i tretë nuk hapet por zhvillohet.

Ne e bëjmë analogjinë me muskujt e krahëve: nëse nuk praktikoni sport / palestër për krahët, muskujt nuk zhvillohen, kjo do të thotë që ju do të jetoni me krahë mjaft të dobët, dhe në rast nevoje krahët nuk do të jenë aq të fortë sa të kryeni veprime të caktuara për të cilat nuk jeni të përgatitur. Për shembull, jeni mësuar të dini se si të ngrini disa kilogramë për dorë, kështu që nëse do të ishit në situatën kur do të duhej të ngrinit një peshë më të madhe, nuk do të arrini sukses dhe do të duhet të kërkoni dikë për ndihmë. Nëse zhvilloni muskujt e krahut, më shumë sesa janë aktualisht të fortë, forca juaj do të ishte më e lartë, kështu që ju mund të bëni veprime fizike që të tjerët nuk mund të bëjnë, si ngritja e 40 kg ndërsa të tjerët ngrenë vetëm 2-3 kilogram; padyshim nëse vazhdoni të stërvitni ju mund të tejkaloni kufirin tuaj të mëparshëm herë pas here.

Faqja 3 nga 5

Por të dish të ngresh 40 kg dhe për këtë arsye të kesh muskuj të krahëve të stërvitur që të mund ta bësh këtë, nuk do të thotë që nuk mund të ngresh kurrë pesha të vogla, si 2 kg, sikur krahët të mund të ngrenë vetëm 40 kg ose asgjë! Ju e kuptoni që nuk ka kuptim. Vetëm për shkak se keni muskuj, nuk do të thotë që krahët do të fillojnë të hedhin grushta në mënyrë të çuditshme, jashtë kontrollit tuaj, ose se ata do të çmenden dhe do të fillojnë të ngritin peshat edhe kur nuk doni ta bëni atë! E gjithë kjo nuk do të kishte kuptim, me të vërtetë, do të ishte vërtet absurde! Syri i tretë dhe aftësitë e tij funksionojnë në të njëjtën mënyrë. Nëse zhvilloni vizionin e energjisë, nuk do të thotë që po nënshkruani një kontratë ku nuk mund të shihni përsëri materialin rreth jush, sepse do të zëvendësohet nga vizioni i kodeve të Matricës, 24 nga 24. Kjo do të ishte absurde! Dhe përveç kësaj ju them: “Ndoshta ishte ashtu!” Sepse për fat të keq nuk funksionon ashtu.

Derisa të zhvilloni syrin e tretë, nuk keni asnjë zgjedhje tjetër: do të shihni vetëm realitetin iluzor, por nuk do të keni zgjidhje, prandaj nuk do të mund të shihni realitetin e vërtetë për vullnetin tuaj; vetëm vullneti nuk është i mjaftueshëm. Kur në vend të kësaj praktikoni të zhvilloni syrin e tretë, situata ndryshon sepse ju keni zgjedhjen të shihni kur dëshironi, në momentin që preferoni dhe atë që preferoni të shihni. Por kjo ndodh kur ju keni zhvilluar me të vërtetë këto fakultete, dhe nuk do të ndodhin brenda dy ditësh, dhe as nuk do të ndodhë “rastësisht”, pa e praktikuar atë për një kohë të gjatë. Për dallim nga sa mendojmë, syri i tretë nuk hapet dhe nuk mbetet i hapur, por është një fakultet që duhet të zhvillohet dhe të ushqehet herë pas here. Nëse nuk praktikoni për syrin e tretë për një kohë, do të bie në gjumë; prandaj ju “humbni” nivelin që keni arritur në, duke u rikthyer në pikë dhe duke shkuar përsëri. Kjo ka të mirat dhe të këqijat. Pro është shumë i thjeshtë: nëse keni frikë se këto fakultete mund t’ju bëjnë të shihni “diçka nga e cila keni frikë”, edhe pse kjo nuk ndodh, sidoqoftë do të jetë e mjaftueshme për ju disa kohë jo praktike që syri i tretë të kthehet në gjumë dhe nuk do të shihni asgjë. Dobësia është kjo: që nëse mësoni të përdorni vizionin e energjisë nuk do të dëshironit të ndalonit, por do t’ju duhet vetëm një kohë e shkurtër kur nuk “humbni” rezultatet e arritura dhe duhet të filloni pothuajse nga e para. Kjo do të jetë pikëllimi!

Për këtë arsye është e pakuptimtë të mendosh se duhet të “mbyllësh syrin e tretë”, pak si disa besojnë se chakras duhet të “mbyllen”. E gjithë kjo nuk ka kuptim sepse nëse nuk doni të përdorni një muskul thjesht nuk e përdorni, nuk e mbyllni krahun për të mos lejuar që të vendosni të ngrini peshat kundër vullnetit tuaj. Ju e kuptoni që është një koncept që vetëm ata që nuk kanë përvojë të tyre mund të shprehin në një mënyrë kaq konfuze, dhe është serioze sepse atëherë edhe të tjerët përfundojnë duke besuar në ato zëra dhe duke pasur frikë nga diçka që në të vërtetë na takon përgjithmonë dhe është gjëja më e natyrshme në bota. Nuk ka asgjë për t’u frikësuar në lidhje me aftësitë e syrit të tretë dhe aftësive vizuale, por është normale për ata që nuk kanë përvojë t’i besojnë personit të parë që të flasë për këto tema, edhe nëse vetë ajo nuk ka përvojë të dorës së parë! E megjithatë, duhet të dimë që edhe në sferën shpirtërore ka kaq shumë njerëz që flasin pa ditur, që gënjejnë pa paturpësi, që shpikin ide, në mënyrë që të kenë dëgjime dhe të fitojnë para duke shfrytëzuar dobësitë e të tjerëve. Kështu që gjithmonë do të gjesh dikë që do të flasë për një temë të caktuar “shpirtërore” pa pasur kurrë përvojë të drejtpërdrejtë të tij, duke pretenduar se është një ekspert i shkëlqyeshëm në atë fushë, ashtu si shembulli i syrit të tretë: të gjithë duke thënë se ata kanë syrin e tretë të zhvilluar, por atëherë ata kurrë nuk panë madje edhe një atmosferë në jetën e tyre.

Në këtë drejtim, shumë akoma ngatërrojnë syrin e tretë me çakrën e mendjes, për një pyetje të vetme të pozicionit. Sepse shumë besojnë se syri i tretë është një sy fizik i tretë i vërtetë, i cili do të hapet fizikisht në mes të ballit (por ju siguroj se nuk do të jetë kështu, balli juaj do të mbetet normal, pa vrima, të lëmuara siç ka qenë gjithmonë!) , dhe meqenëse chakra e mendjes është e vendosur pikërisht midis dy vetullave, ato përfundojnë duke shoqëruar dy aftësitë sikur të ishin sinonime.

Faqja 4 nga 5

Në fakt në shumë shtigje (jashtë ACD) ata flasin për çakrën e mendjes sikur të ishte syri i tretë, kështu që ata thonë “Unë meditova në syrin e tretë” në vend që të thonë “Unë meditova në mendjen chakra”; ose ata thonë: “Unë ndjej goditjen e syrit të tretë” në vend të “Unë ndjej chakra e Mendjes duke tundur”. Por chakra e mendjes nuk është syri i tretë! Fatkeqësisht ka nga ata që i besojnë këtyre teorive dhe përfundojnë duke marrë vendime kundërprodukte, për shembull ata vendosin të mos meditojnë për chakra-n e mendjes pasi kanë frikë se, duke medituar mbi të, njeriu papritur mund të “hapë” syrin e tretë që do t’i bëjë ata të shohin këtë që ata nuk duan të shohin (për shembull, subjektet), dhe për këtë arsye zgjedhin të mos meditojnë. Por chakra e mendjes dhe syri i tretë janë dy gjëra shumë të ndryshme, para së gjithash sepse chakra është fizike, ndërsa syri i tretë nuk është: është një titull që përcakton një fakultet të caktuar vizual psikik, por nuk është një sy fizik si dy të tjerët ! Akakra, nga ana tjetër, është fizike, pasi lind nga takimi i nervave që krijon këtë pikë veçanërisht energjike, e cila quhet Chakra. Akakra nuk është imagjinare, nuk është një mënyrë për të thënë, nuk është një perceptim: chakra është fizike, është një pikë e vërtetë që i përket trupit tonë fizik, i cili na lejon të grumbullojmë energji brenda tij dhe ta përdorim atë për të kryer disa veprime. Për shembull, chakra Chi shpesh përdoret në luftime sepse lejon luftëtarët të rrisin forcën e tyre fizike dhe kështu të rrisin stabilitetin e tyre gjatë ndeshjes. Pra, nuk është një mënyrë për të thënë, por një përbërës i vërtetë fizik që na lejon të përdorim energji, në të vërtetë chakras janë “urat” që ndërthurin energjinë dhe materien.

Chakra e mendjes është një chakra shumë e lidhur me trurin dhe veçanërisht me mendjen; për shembull, të meditosh chakra-n e mendjes, duke marrë frymë prana brenda saj, zvogëlon mundësinë e të keni dhimbje koke ditore, kështu që ju mbush kokën tuaj me energji shëruese në mënyrë që gjatë ditës të mos merrni dhimbjen e kokës tipike. Ju mund ta vini re atë vetë, duke vërejtur se sa efektive është të meditoni: në fakt, nëse sot meditoni mirë frymëmarrjen prana nga chakra e mendjes (përfshirë të gjitha çakrasët e tjerë, siç tregohet nga Meditimi në 5 chakras) ditën tjetër nuk do të keni gjasa të merrni dhimbje koke, megjithëse zakonisht vinte gjatë ditës. Nëse jeni një nga shumë personat që vuajnë dhimbje koke thuajse shumëvjeçare, ose të paktën tre ditë në javë vuani nga dhimbje koke, do të realizoni shumë më mirë sesa ndryshimi në krahasim me ata që nuk vuajnë prej tij, sepse – nëse meditoni çdo ditë – nuk do të jesh kurrë as një herë në javë; nëse, nga ana tjetër, ju kaloni meditimin, dhimbja e kokës mund të kthehet tek ju të nesërmen. Për më tepër, meditimi në chakra të mendjes ju bën më vigjilent, më aktiv mendor, më të zgjuar dhe më kreativ, kështu që ju bën të shpejtë të kuptoni konceptet dhe të mësoni përmendësh ato që ju nevojiten, si dhe t’ju bëjë më të zgjuar të kuptoni me kë keni përballë, si p.sh. janë synimet e tij ndaj jush, etj. Këtu e kuptoni se sa e rëndësishme është të meditoni, sepse nëse mendoni se një praktikë e tillë “e thjeshtë”, në fund të fundit, është në gjendje të parandalojë dhimbjet e kokës dhe të parandalojë kthimin tuaj, ju e kuptoni se meditimi është zgjidhja më e mirë që mund të bëni.

Prandaj, ata që besojnë gabimisht, se chakra e Mendjes dhe syri i tretë janë e njëjta gjë, dhe më keq akoma vendosin të mos meditojnë në Mendje nga frika se kjo mund të zhvillojë syrin e tretë kundër vullnetit të tij, po kryen një gabim të rëndë. Në radhë të parë sepse të dy janë komponentë krejtësisht të ndryshëm ndaj njëri-tjetrit, akoma më keq akoma është të vendosësh të heqësh dorë nga efektet ultra pozitive që mediton në chakra të mendjes, vetëm për të dëgjuar frikën e padobishme dhe të pakuptimtë. Të kesh frikë nga ajo që nuk e di është normale, por të kesh frikë nga gjithçka, madje as t’i japësh mundësinë vetes të dish se cila është e vërteta, nuk është më një pyetje normale, por është mbyllja mendore që nuk mund të bëjë asgjë, por të bën të qëndrosh keq, i mbyllur në kupolën tënde të ndaluar, ku jeton një jetë fiktive.

Faqja 5 nga 5

Syri i tretë nuk është çakra e mendjes, kështu që të meditosh në chakra nuk është e mjaftueshme për të qenë në gjendje të zhvillosh fakultete vizuale, edhe nëse është e vetmja gjë që dëshiron: në fakt, për të zhvilluar fakultete të caktuara vizuale duhet të stërvitësh sytë me teknika të sakta, të cilat Po ju mësoj mjeshtërisht gjatë hapave. Meditimi, natyrisht, ndihmon në shpejtimin e rezultateve që merrni duke praktikuar ato teknika, sepse duke medituar mblidhni energji që më pas do të përdoret për të praktikuar; zhvilloni gjithashtu sensin tuaj të gjashtë, kështu që të meditoni duhet të zhvilloheni shpirtërisht. Por nëse doni të zhvilloni një aftësi vizuale, në krahasim me atë dëgjimore, në krahasim me një ekstra shqisore, për të marrë rezultate, duhet të përqendroheni në atë praktikë të veçantë dhe ta bëni atë çdo ditë për ta zhvilluar atë. Me fjalë të tjera, meditimi ju shërben gjithmonë, pavarësisht nëse doni të zhvilloni aftësitë tuaja vizuale ose jo; sepse meditimi ju mbush me prana shëruese, e cila tashmë në vetvete kryen një efekt të madh pozitiv brenda jush. Kjo ju afron edhe më shumë Zgjimi Shpirtëror. Pra, meditimi është baza e gjithçkaje, pa të cilën nuk mund të arrini rezultate të shkëlqyera në asnjë teknikë tjetër. Si shembull, nëse qëllimi juaj i vetëm është të mësoni të shihni auras, vetëm duke praktikuar teknikën e shikimit të aurave, mund të arrini një nivel të caktuar, por më pas përfundon këtu, pasi nuk keni energji të mjaftueshme për të evoluuar më tej; kështu që ju jeni shumë të kufizuar! Nëse, nga ana tjetër, ju meditoni çdo ditë, përveç praktikimit të teknikës së vizionit të aureas, rezultatet që do të merrni do të jenë më të shpejta dhe më mirë se ato që keni marrë më parë, sepse meditimi ju lejon të evoluoni në planet që njerëzit e zakonshëm nuk mund t’i arrijnë, pikërisht sepse ai nuk mediton. Por, në varësi të praktikës që dëshironi të zhvilloni, në veçanti fakulteteve vizuale, vetëm meditimi mund të mos jetë i mjaftueshëm, sepse për të mësuar të shihni energji ka nevojë për të trajnuar sytë, në mënyrë që ata të jenë në gjendje të zhvillojnë vizionin e energjisë; kështu që ekziston nevoja për të praktikuar teknikat e synuara.

Në këtë mësim ju shpjegova se çfarë është Syri i Tretë dhe çfarë nuk është, por ka akoma kaq shumë për të zbuluar! Ajo që është e rëndësishme që keni kuptuar sot është se syri i tretë është emri i dhënë të gjitha aftësive vizuale: pak si sytë tuaj fizikë mund të shihni të dy ngjyrat, lëndën dhe fytyrat e njerëzve, që kafshët; jo vetëm një nga këto! Të dish të shohësh vetëm një lloj energjie (për shembull të dish të shohësh aurat) nuk do të thotë të zhvillosh syrin e tretë; në fakt, për të qenë në gjendje të marrim në konsideratë syrin e tretë të zhvilluar me të vërtetë, duhet të praktikohet të mësohet të shihet të gjitha llojet e energjisë dhe jo vetëm një. Në fakt, ata që shohin aurat nuk dinë as ta shohin energjinë pranike, dhe ata që mund të shohin energjinë pranike nuk mund të shohin domosdoshmërisht orbs ose lloje të tjera të energjisë. Në mësimin tjetër, kushtuar Pamjes së Energjisë, do të shpjegoj llojet e ndryshme të energjisë që mund të shihet dhe do t’ju tregoj teknikat më të sakta për të zhvilluar një praktikë të veçantë sesa një tjetër. Ndërkohë, ju mund të shijoni mësimin mbi pyetjet dhe përgjigjet në lidhje me Syrin e Tretë duke klikuar në këtë artikull. Megjithatë, përpara se të lexoni, ju ftoj të lini një koment më poshtë për të na njoftuar mendimet tuaja rreth tij.

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/12598) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]