Disponibile in:

83 – Tingujt Dimensional – Çudi e Tonit (pjesa 2)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 5

Tingujt dimensionale janë si ura që ju lejon të mbani përmasa të pastra, madje edhe kur ndiheni të acaruar nga negativiteti. Është e pabesueshme të mendohet se ato janë tinguj që na kanë shoqëruar gjithmonë, por që ne kemi injoruar vazhdimisht pa e kuptuar se çfarë fat ne patëm për t’i dëgjuar dhe për të marrë kompaninë e tyre. Ata janë një spirancë që na shpëton nga koha e errët për të na kthyer në dridhje pozitive. Ata shfaqen si rustlings për të dhënë hapësirë ​​për tones, të cilat rriten vetëm në qoftë se ju i kushtoni shumë vëmendje atyre, ose, në qoftë se në atë moment ka prania dimensionale. Tonet janë si një paralajmërim se diçka e zakonshme është afër, që nuk dallon pozitive ose negative; ata thjesht ngrihen kur jeni afër diçkaje që ka një energji më të lartë se normale: mund të ndodhë që edhe ti të afrohesh me një person me energji më të lartë se standardi, mbi të gjitha mund të ndodhë kur je pranë një personi që praktikon shumë . Në përgjithësi nuk e vëreni, sepse ju jeni mësuar me injorimin e këtyre tingujve, që edhe nëse lindin gjatë ditës dhe ngrihen pak më shumë se zakonisht, ju ende nuk e vini re, sepse jeni shumë i zënë me atë që po bëni duke shpërfillur këto paralajmërime evolucionare . Tonet janë sikur shpirtërore po trokasin vazhdimisht në derën tuaj, por ju jeni aq të përdorur për t’i injoruar ata që do të vazhdoni ta bëni këtë për një kohë të gjatë për të ardhur. Por një ditë ju do të kuptoni se sa janë të rëndësishme dhe ju do të pyesni veten pse nuk keni praktikuar më parë, duke u penduar për kohën dhe vitet e humbura duke injoruar ato.
Për t’ju ndihmuar të kuptoni se cilat janë tonet dhe si shfaqen ato, vendosa të krijoj një audio që mund t’i afrohet zërit të tyre. Prandaj ne kemi simuluar ardhjen e tingujve dimensionale me intensifikimin e toneve më shumë në një kohë, në mënyrë që ju të mund t’i dalloni dallimet. Audioja që dëshironi të dëgjoni është një simulim, që do të thotë se është një shembull që ne kemi riprodhuar për të parashikuar se si duhet të dëgjoni tonet. Pikërisht për shkak se është një shembull, mund t’i keni dëgjuar tonet pak më ndryshe nga mënyra se si shfaqen në audio tonë; në fakt riprodhimi i një tingulli dimensional nuk është aspak i lehtë, por ne ndoshta jemi të vetmit që e kemi krijuar atë për t’ju lejuar të dëgjoni atë. Klikoni këtu dhe do të hapet dritarja në të cilën do të fillojë videoja e Tingujt Dimensional. KUJDES: para se të dëgjoni audio, sigurohuni që të keni hyrë në vëllimin e pajisjes me të cilën do të vazhdoni me dëgjim mjaft të ulët, pasi tingulli i riprodhuar mund të jetë shumë i lartë dhe nuk duhet t’ju shqetësojë; nëse është shumë e ulët ju mund ta ngrini atë në simpati tuaj. Ky audio u krijua vetëm për t’ju treguar një shembull tonesh, por nuk duhet të dëgjohet normalisht pasi nuk mundet dhe nuk duhet të zëvendësojë dëgjimin e toneve të vërtetë.

 

Duke dëgjuar rrugën, ju do të keni vënë re se si fillimi është i bazuar në një shushuritje, e cila pastaj tenton të zhduket. Zakonisht njerëzit fillojnë të dëgjojnë së pari shushurimin dhe pastaj ngritjen e toneve, kjo megjithatë nuk është një rregull në të vërtetë ju mund të dëgjoni direkt ardhjen e toneve pa u paraprirë nga shushurimi.
Pas disa sekonda fillon toni i parë, i cili zakonisht vjen kur dëgjoni pothuajse menjëherë. Në audio tonë ne vendosëm të shpejtonim gjërat, kështu që në vetëm një minutë ju lëmë të dëgjoni më shumë ton në një kohë; në mënyrë të qartë në realitet do të kaloni më shumë kohë në varësi të përqendrimit tuaj dhe sa kohë ju praktikoni. Nuk do të kishte kuptim që të dëgjosh një audio 10-minutëshe menjëherë për të plotësuar kohën e saktë pasi secili person është i ndryshëm dhe mund të duhen dy minuta për të arritur në tonin e dytë, ndërsa të tjerët mund të marrin dy sekonda ose dhjetë minuta, në varësi të trajnimit të tyre. Pra, në audio tonë ju mund të dëgjoni tonin e parë pas shushurimit, menjëherë pas fillimit të dytë, pastaj të tretën që zgjati pak më shumë; më pas mori tonin e katërt dhe të pestë, pastaj i gjashti. Çdo ton ishte më i lartë se ai i mëparshëm dhe ju bëri të ndjeheni më tonet bashkëkohore.

Faqja 2 nga 5

Në realitet mund të kaloni shumë më tepër kohë duke dëgjuar 6 tonet bashkëkohore, në fakt unë ju këshilloj të stërvitni shumë dhe të përpiqeni të mbani gjurmët e toneve që dëgjoni – të paktën herë të parë – për të kuptuar se sa mund të shtyni veten me dëgjimin dimensionale.

Tingujt dimensionale janë shumë më të rëndësishme se ato që shfaqen, sepse vetëm duke dëgjuar ato ju lejoni që kuptimi juaj i gjashtë të evoluojë nën një anë tjetër. Siç e dini, kuptimi i gjashtë nuk është vetëm premonition ose telepatia, por është grupi i të gjitha aftësive psikike dhe, duke e trajnuar kuptimin tuaj të gjashtë, sigurohuni që të gjitha kapacitetet të zhvillohen më shumë. Dëgjimi i toneve pastron vibrimet tuaja mendore dhe rrit aftësitë e sensit të gjashtë. Efekti pozitiv që tingujt dimensionale kanë në mendjen tonë është e pabesueshme. Së pari, ata ju lejojnë të përmirësoni mendimin tuaj, duke pastruar energjitë tuaja të brendshme dhe duke thyer disa programe energjie që u krijuan – ose të krijuara në të kaluarën – në mendjen tuaj. Dëgjimi i toneve ju lejon të futni drejtpërsëdrejti në dimensionet tuaja të pastra, të cilat fshijnë energjitë negative dhe ju mbushin me pozitivitet nga brenda. Tingujt dimensionale janë shumë të rëndësishme, ato janë tinguj evolucionarë. Duke dëgjuar tonin që krijoni një urë mes jush dhe vibracioneve më të pastra, duke i bërë ata të hyjnë dhe të pastrojnë mendjen tuaj. Nuk ka tone negative, kështu që nuk mund të humbasësh një tingull ndërkohë që përqendrohesh te dëgjimi. Ka tinguj kaq shumë dimensionale, por tonet janë shumë të sakta (dhe ato janë si ato që dëgjuat në audio), kështu që nuk mund të gaboni. Shushurimi, për shembull, është një tingull dimensional por nuk është pikërisht një ton, kështu që mund të vijë edhe për arsye të tjera; tonet në vend janë tinguj shumë evolucionistë dhe dëgjimi i tyre ju lejon të zgjeroni një zonë të sensit të gjashtë, përndryshe ju nuk mund të keni aktivizuar. Është e rëndësishme të zgjidhni të dëgjoni ato dhe të interesoheni për të shkuar më tej çdo herë, sepse qëndrimi në 2-3 tonet e para nuk mjafton; ne duhet të shkojmë më tej.

Nëpërmjet toneve që bëheni më të vetëdijshëm, ju nuk e vini re menjëherë, por ju ndihmon të shkëpusni maska ​​negative dhe të mos bini në grackën e ankthit të problemeve që në jetën e përditshme përpiqen të ulin shpinën. Ndërsa duke dëgjuar tonin që nuk e vëreni efektin që ata kanë në mendjen tuaj, ju duket sikur dëgjoni një tingull që me sa duket nuk ka ritëm dhe nuk ka muzikalitet, kështu që mund të duket pothuajse një kohë e gjatë tinguj e mërzitshme. Shtyni veten përtej 6 toneve dhe do të filloni ta kuptoni ndryshimin, veçanërisht nëse arrini të arrini përtej 10 toneve bashkëkohore. Kur të keni arritur më shumë se 15 ose 20 ton, nuk do të mendoni se është teknikë e mërzitshme, por ju do të kuptoni se nuk keni ditur asgjë për fuqinë e tingujve dimensionale. Ashtu si me çdo teknikë të vetme, kontrolloni vetëm kur vendosni ta praktikoni atë seriozisht, kështu që derisa ta keni vënë në praktikë, ajo do të mbetet jashtë kontrollit. Shumë njerëz kanë frikë të fillojnë ta praktikojnë këtë teknikë, sepse kanë frikë se duke trajnuar për të dëgjuar tonin, ato do të bëhen shumë të larta dhe nuk do të jeni në gjendje t’i ndalni më. Ju mund të qëndroni të qetë sepse është një frikë plotësisht e gabuar! Gjithkush ka qasje në tone, por shumë njerëz preferojnë të injorojnë ato gjithashtu sepse nuk e dinë se çka është dhe mendojnë se rrjedhin nga një problem i dëgjimit, kështu që ata bëjnë gjithçka për të eliminuar këtë tingull nga jeta e tyre dhe për fat të keq, në fund, ato pothuajse mund ta zhdukin. ose së paku ta ulë atë shumë. Njerëz të tjerë – të cilët nuk e dinë se janë pak më të avancuar dhe për këtë arsye shtyhen drejt rrugëve shpirtërore – dëgjojnë këtë tingull shumë më tepër dhe pothuajse nuk mund ta mbytin atë edhe nëse përpiqen. Nëse nuk e dini se çfarë është, mund të duket shumë shqetësuese, sepse nëse disa netë janë kaq të forta saqë nuk do të të lënë gjumë, mund të mendoni se është një peshë, një problem dëgjimi ose më keq. E gjithë kjo është e kuptueshme, sepse në qoftë se ju nuk e dini se çfarë është ajo në mënyrë të qartë ju frikëson dhe jo pak. Në të kaluarën mendova se kisha probleme serioze dëgjimi, sepse zëri, sidomos gjatë natës, ishte aq i lartë sa që nuk mund të flinte në gjumë dhe duhej të veshja me muzikë me zë të lartë për të më tërhequr dhe për të fjetur. Unë nuk e kuptoja se tingujt dimensionale dukeshin të paralajmëronin mua, për të më bërë të vetëdijshëm se kishte një mënyrë për të arritur dimensionet më të larta në një thjeshtësi të pabesueshme.

Faqja 3 nga 5

Për vite dhe vite të jetës sime, si të gjithë të tjerët, mendova se ishte tringëllimë në veshët, sepse nuk dija t’i ulja dhe ndonjëherë tingulli dukej shurdhues. Kur më në fund vendosa t’i dëgjoj, gjithashtu mësova t’i ulja ato dhe të vendosja netë për t’i anuluar ato për të qenë në gjendje të flinin pa pengesa.

Edhe në fillim, kisha frikë se vendosja për të dëgjuar tonin do t’i rriste ato deri në atë pikë sa të më mbetej pa gjumë përgjithmonë, por doli të ishte zgjidhja më e mirë për ta bërë. Para se të mësoja të dëgjoj tonet, ata erdhën vetëm dhe nuk dija t’i kontrolloja; çdo natë u përpoqa t’i merrja ato, u përpoqa të shpërqendroja, të injorohesha, ia ktheva muzikën në mënyrë që të mos dëgjoja, me të vërtetë duke menduar se ata ishin një shenjë e keqe. Për fat të mirë nuk ishte kështu. Megjithatë nuk ishte e shpejtë për ta marrë këtë vendim, sepse, për të gjithë, kisha frikë edhe nga dëgjimi i tingullit “përgjithmonë” dhe bëra ide të çuditshme për to, për fat të mirë plotësisht të gabuar. Në fakt, që kur fillova të praktikoj teknikën e dëgjimit, mësova t’i rrisja shumë dhe, me zgjedhjen time, mësova gjithashtu si t’i ulja, kur t’i bëja ato të shfaqen dhe kur t’i zhdukja, pasi e kuptoja këtë mashtrim. Nëse do të ishin tringëllimë në veshët, probleme shurdhimi apo dëgjimi, unë me siguri nuk mund t’i zhduk ato në kohën e lirë; pasi këto janë tinguj dimensionale, po. Në një farë kuptimi, tonet paraqiten për t’ju tërhequr vërejtjen, për të bërë të ditur se ata janë atje, për të lypur që të evoluoni. Është sikur Shpirti juaj më i lartë të hap një harpë për të mbajtur lart për të ngritur në një frekuencë më të lartë, por ju vazhdoni ta shpërfillni atë dhe për këtë arsye Ndërgjegjja juaj përpiqet të ngrejë vëllimin për të thirrur ty të bësh një zgjedhje, të cilën nuk duhet të qëndroni gjithmonë në ato vibrime të ulëta sepse keni mundësi të zgjidhni dhe shkoni në ato më të larta. Ndonjëherë ai e ktheu vëllimin me zë të lartë që nuk mund të pretendonte të mos dëgjonte, vetëm për të të treguar se ishte atje. Në raste të tjera ju e keni mbytur atë aq shumë sa që nuk është më në gjendje ta bëjë veten të dëgjohet. Në fakt, nëse i mbytni tonet për një kohë të gjatë, atëherë do të vijë koha kur me të vërtetë do ta keni të vështirë t’i dëgjoni ato. Shumë besojnë se është e pamundur, por ekziston një dallim i madh midis dëgjimit të tingullit të parë dhe mundësisë për të arritur në tonin e gjashtë bashkëkohor, sepse duke injoruar ato atëherë bëhet e vështirë t’i dëgjosh ato.

Dëgjimi i toneve është shumë i rëndësishëm, sepse balancon mendjen, psiqinë dhe personalitetin tuaj. Në sesionet e para nuk vërehet asgjë, por praktikoni shumë shpesh ju do të filloni të ndiheni shumë më paqësor, të shkëputur nga problemet dhe më pak të interesuar për ngjarjet që ju bëjnë të sëmurë. Me fjalë të tjera, ju do të jeni më të fokusuar në veprimin dhe zgjedhjen e mënyrave që janë pozitive për ju, në vend që të bien në veprime negative dhe zgjedhje që përfundimisht do t’ju sjellin të këqijat. Gjithçka do të zhvillohet për ju në një mënyrë pothuajse të pandërgjegjshme, pasi do të jetë e natyrshme, por pa e kuptuar atë, gjithmonë do të bëni zgjedhjet e duhura për ju, gjetjen e zgjidhjeve për problemet tuaja dhe ndalimin për të tkurrur jetën tuaj me duart tuaja. Kur praktikoni, do të dëgjoni vetëm një tingull, por kjo tingull do të ngrejë dridhjet e trurit, mendjen dhe ndërgjegjen tuaj dhe do t’ju bëjë më të balancuar dhe pozitiv, si dhe do të rrisni mirëqenien në rutinën tuaj. Duket e çuditshme të thuhet, sepse pyet veten: si mund të bëjë një tingull të gjithë këtë? Në të vërtetë nuk është vetë zëri që përmirëson jetën tuaj, por duke dëgjuar tingujt që hyni në dridhje pozitive në mendjen tuaj, që do t’ju pastrojë nga negativiteti, kaosi dhe distractions, të gjitha që sjell konfuzion në jetën tuaj. Pra, pastrimi nga problemet, ju thjesht do të përjetoni një shëndet të përditshëm mendor dhe për këtë arsye edhe më shumë shëndetësor fizik se ata që nuk i dëgjojnë ato. Dëgjimi i toneve gjatë natës dhe dëgjimi i tyre janë dy veprime krejtësisht të ndryshme, sepse dëgjimi i toneve është pothuajse një detyrim: ata janë atje dhe ju i dëgjoni ato, sikur t’i keni vuajtur ata; dëgjimi i tyre në vend ju lejon t’i ngritni ato, të hyni në një nivel të ri, për të rritur dridhjet pozitive që vijnë tek ju. Imagjinoni sikur secili tonin ishte një shtresë e re positiviteti që hyn në ju: nëse arrini në tonin e tretë që po lëshoni në tri shtresa energjie të bukura, në qoftë se arrini në të gjashtin, po lëshoni në gjashtë shtresa energjie të pastër. Pra, sa më shumë që të ngriheni për të dëgjuar, aq më shumë shtresa të hyjë në ju dhe kështu të rrisë efektivitetin.

Faqja 4 nga 5

Është gjithashtu e rëndësishme që të kaloni kohën tuaj, sepse nëse vjen toni i gjashtë atëherë ju menjëherë e bllokoni atë ose jeni të hutuar, kjo nuk arrin të përfundojë pastrimin dhe punën që duhet bërë në mendjen tuaj; nëse, nga ana tjetër, ju jeni të përqendruar dhe vazhdoni të dëgjoni, mund të përpunoni pa ndërprerë atë që duhet të bëni për të përmirësuar shëndetin tuaj. Ndërpritja për të dëgjuar shushurimin, e cila ndër të tjera nuk është as një ton, ose duke qenë i kënaqur për të dëgjuar dy tonet e para, nuk mund të krahasohet me efektin pozitiv që mund të merrni nëse jeni duke dëgjuar përtej katërt.

Nëse jeni përpjekur të dëgjoni tonin të paktën një herë, do të keni kuptuar se nuk është e lehtë të shkoni në ato më të lartat, sepse në rrënojat e para çdo gjë bie. Ju mund të keni ardhur edhe në tonin e gjashtë që, nëse e shpërqendroni veten nga të menduarit për ndonjë gjë tjetër, këtu ata bien papritmas; ndoshta tingulli i të parit mbetet ende – që Ndërgjegjja juaj dëshiron të të bëjë të ndihesh – por nuk është e njëjtë sikur dëgjimi i toneve më të larta. Teknika e dëgjimit të tingujve dimensionale është gjithashtu shumë e dobishme për të mësuar të mos menduar, sepse nëse përqendrohesh në ato me qëllim që të mos humbësh volumin e fituar, je i përkushtuar të mos mendosh për ndonjë gjë, duke e ditur se ndryshe do të humbisësh gjithçka. Sa më i lartë që ngriheni, aq më e lehtë është të humbni tonin në zbehjen e parë, duke ju kthyer në katet më të ulëta. Megjithatë, në një moment, kur të keni arritur një nivel të mirë, atëherë gjithçka do të bëhet më interesante dhe ju do të jeni në gjendje t’i mbani ato në të njëjtën volum me më shumë thjeshtësi. Ju nuk duhet të shqetësohen në të gjitha se nëse ata bëhen shumë të gjatë atëherë ju nuk do të jetë në gjendje për të ulur ato, në të kundërtën. Por kur ato bëhen me të vërtetë të lartë (flasim më shumë se 10-15 ton) dhe vendosni të ndaloni dhe të ndaloni ushtrimin, është e qartë që ju do të duhet të lejoni të paktën disa sekonda për t’i zhdukur, në disa raste edhe disa minuta (1-2 min). mendja juaj po shijonte mirëqenien që tonet po ju ofrojnë dhe duhet përsëri të mësohemi për t’u kthyer në dridhjet e ulëta. Prandaj është e qartë se kjo nuk ndodh në një mijtë e sekondës, por mund të marrë edhe një minutë. Në të gjitha këto nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, e kundërta do të ishte e çuditshme dhe e shëmtuar.

Siç u përmend më parë, për sa kohë që nuk mësoni shumë mirë për të praktikuar tonet, në mënyrë të qartë ju nuk do të dini as si t’i ulni ato ose t’i zhdukni në kohën e lirë. Teknika e dëgjimit, ashtu si çdo teknikë tjetër, duhet të trajnohet. Mendoni për shembull të ëndrrave premtuese: duket një ngjarje e bukur, por nëse nuk mund t’i kontrolloni ato, me të vërtetë mund të duket si një makth. Nëse e dini se si të kontrolloni ëndrrat premtuese është fantastike, sepse ju lejon të ëndërroni për të ardhmen dhe prandaj të parashikoni ngjarjet që do të ndodhin dhe t’i shmangni ose t’i ndryshoni ato ose të përgatiteni për t’u gatshëm kur të ndodhin; nëse në vend të kësaj nuk dini se si t’i kontrolloni ato dhe këto ndodhin pa vullnetin tuaj, para së gjithash ata mbërrijnë kur i thonë ata dhe jo kur ju doni ata, për më tepër ata tregojnë se çfarë duan dhe jo atë që ju dëshironi. Pra, shumë herë ndodh që të ëndërroni se kush do të takoni nesër në rrugë, ose thashethemet që miku juaj më i mirë do t’ju tregojë nesër, edhe nëse ato janë ngjarje të parëndësishme; por pastaj nota e keqe në provim ose pyetjet që Prof do t’ju kërkojë jo ëndrrat, informacion që në vend të kësaj do të kishit qenë shumë më të dobishme për t’i njohur ata më parë. Kështu që do të humbisni kohë duke ëndërruar për informacion të kotë – por kjo do të realizohet me përpikëri – por ju nuk do të ëndërroni atë që ju nevojitet vërtet, ose, më keq akoma, ju do të ëndërroni, por ju nuk do ta mbani mend atë derisa të ketë ndodhur tashmë, duke mos ju përgatitur. Pra, nëse nuk dini të përdorni ëndrrat paralajmëruese sipas dëshirës suaj, ata me të vërtetë mund të duken të bezdisshëm, por nëse i trajnoni ato dhe mësoni t’i menaxhoni ato bëhen themelore, sepse ata ju argëtojnë, ato janë të dobishme për ju dhe ju ndihmojnë të ikni prej tij në shumë raste. Për të qenë në gjendje të zgjedhësh se çfarë të ëndërrosh, duhet të stërvitësh vetveten, përndryshe asgjë nuk do të ndryshojë dhe do të vazhdoni të vuani nga ëndrrat premtuese ashtu siç dëshirojnë.

Faqja 5 nga 5

Për të njëjtën arsye, në qoftë se nuk vendosni të përpunoni tonet që ndodhin ashtu siç duket, atëherë natën vjen vetëm kur doni të fleni, ata bëhen më të fortë vetëm kur ju keni vendosur tashmë alarmin herët në mëngjes duke mos lënë gjumë dhe ditën në të cilën keni nevojë dhe dëshironi t’i praktikoni ata për të bërë një udhëtim të bukur astral, këtu ata zhduken dhe nuk ndihen. Ata nuk janë të dëmshëm, por si çdo teknikë, ata duhet të trajnohen, kështu që ju duhet të mësoni t’i menaxhoni ato në vend që t’i vuani ato.

Pra, koha e parë e praktikës, kur filloni t’i dëgjoni, mund të duket se ju nuk doni t’i ulni më, por nëse vendosni t’i praktikoni pak më shpesh atëherë do të mësoni t’i ulni ato dhe të mos dëgjoni ato kur nuk dëshironi. Në njëfarë kuptimi, është sikur Ndërgjegjja juaj të jetë mospërfillës, prandaj, sa më shpejt që t’i jepni pak ton, këtu do të dëshirojë të vazhdojë t’i dëgjojë përsëri dhe përsëri, edhe kur të keni mbaruar kohën që të jeni në gjendje të praktikoni atë ditë; nëse në vend të kësaj ju mësoheni më shpesh – gjë që nuk nënkupton domosdoshmërisht çdo ditë, por shumë më shpesh sesa injorimi i tyre si gjithmonë, ju do t’i plotësoni nevojat e ndërgjegjes suaj dhe, kur nuk doni të dëgjoni tonet, ju do t’ua jepni. Mund të duket e çuditshme, por nëse stërviteni duke dëgjuar tonin atëherë do të zbuloni se sa e vërtetë është ajo që thashë.

Kur dëgjoni tingujt e dimensioneve ju sjellni mirëqenien në trurin tuaj fizik dhe në mendjen tuaj, që do të pastroni ingranazhet e tyre dhe do t’ju lejojë të arsyetoni më mirë gjatë ditëve të ardhshme dhe të kuptoni se çfarë ju rrethon më natyrshëm. Kur të ndiheni të trishtuar ose të hidhur, ju këshilloj t’i dëgjoni tonin dhe t’i përdorni ato si një pikëmbështetje, sepse ata do të pastrojnë mendjen tuaj nga vibracionet negative dhe do t’ju mbajnë nga obsesioni. Pra, të gjithë ju duhet të bëni është praktika dhe përpiquni të arrini nivelin më të lartë që mund të arrini. Unë ju këshilloj që të praktikoni teknikën e dëgjimit të paktën një herë në javë, minimumi 10 minuta.

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5214) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 5 nga 5. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]