Disponibile in:

71 – Udhëtime Astrale – Përpjekja e parë me teknikë të udhëzuar (3 pjesë)

Ky artikull është përkthyer përkohësisht nëpërmjet Google Translate. Artikujt origjinalë janë shkruar në gjuhën italiane. Nëse doni të na ndihmoni të përmirësojmë përkthimin në gjuhën tuaj, na kontaktoni me email. Faleminderit.

Faqja 1 nga 15

Në mësimin e sotëm do t’ju udhëzoj në plotësimin e një Udhëtimi Astral. Unë ju këshilloj të praktikoni këtë teknikë të udhëhequr rreth një orë para se të shkoni në gjumë, në mënyrë që të mos keni shqetësimin e përfundimit të shpejtë për t’u zgjuar herët nesër në mëngjes, pasi kjo teknikë mund të marrë domosdoshmërisht ca kohë për të patur sukses. Ju gjithashtu mund të vendosni të praktikoni këtë teknikë pasdite, në mënyrë që nëse mund të bini në gjumë për të përfunduar Udhëtimin Astral, nuk do të duhet të shqetësoheni nëse duhet të zgjoheni herët. Kur të jeni gati për të praktikuar, dëgjoni këtë udhëzues dhe tërësisht zero të gjitha pritjet tuaja, në mënyrë që ata të mos prishin përvojën që mund të ndodhte edhe shumë ndryshe nga sa kishit imagjinuar.

Para se të shtriheni për të bërë udhëtimin astral, sigurohuni që keni shkuar në banjë, keni pirë ujë sepse etja nuk ju shqetëson dhe keni veshur rroba të rehatshme. Heshtni celularin tuaj dhe sigurohuni që asgjë dhe askush nuk mund t’ju ​​shqetësojë ndërsa jeni duke praktikuar, sepse një telefonatë, një interkomoni ose dikush që troket në derë do të thotë që teknika do të shtyhet në një ditë tjetër, sepse sot nuk do të mund të përqendroheni sa duhet për të dalë nga trupi. Për këtë arsye këshillohet ta praktikoni atë gjatë natës, por, nëse mund të ruani një atmosferë të qetë dhe të qetë edhe gjatë ditës, për shembull në fillim të mëngjesit ose pasdite, është shumë mirë të praktikoni teknikën edhe në ato kohë; në fakt, praktikimi i mëngjesit thjesht u zgjua ose pasdite mund të ishte edhe më i thjeshtë për shkak të një çështje sigurie: nata është e frikshme për shumë njerëz dhe nëse errësira ju shqetëson mund të jetë një avantazh i shkëlqyeshëm për të praktikuar gjatë ditës. Natyrisht mos pini kafe ose pije të gazuara para se të praktikoni këtë teknikë, sepse do të jetë e vështirë për ju të futeni në atë paralizë të trupit të domosdoshëm për të bërë udhëtimin astral.

Për të filluar, shtrihuni në shtrat dhe vendosuni të qetë. Mos i mbani duart në stomak, por edhe mbajini ato në shtrat. Mbaji këmbët drejt, jo të përkulura ose të kryqëzuara. Nëse mundeni, unë ju këshilloj të shtriheni në bark, në mënyrë që të bëni udhëtimin nga shpina, pasi është më lehtë; sidoqoftë, varet nëse mund të bini në gjumë në atë pozicion. Unë ju këshilloj të provoni, në mënyrë që të pozicionoheni me bark nën të dhe, në këtë rast, duart tuaja mund të jenë nën jastëk ose pranë bustit, gjëja e rëndësishme është që ato të mos pengojnë energjinë e shpinës; prandaj mos e mbani krahun të pushojë pas shpinës. Në varësi të vendit ku shtriheni, teknika do të ndryshojë, kështu që unë do t’ju shpjegoj të dyve në këtë dokument. Ju gjithashtu mund të vendosni të filloni përgatitjen për teknikën ndërsa shtrini në shpinë, pas së cilës, kur të fillojmë me teknikën aktuale, unë do t’ju këshilloj të ndryshoni pozicionin dhe të shtriheni me stomakun nën të. Teknika do të ndahet në dy faza: gjatë fazës së parë do t’ju drejtoj me zërin tim, ndërsa faza e dytë do të përfundojë pa një udhëzues, sepse zëri mund të rrezikojë të shpërqendrohet. Prandaj, pasi të përfundojë faza e dytë, unë do të shpjegoj se çfarë do të keni për të bërë në mënyrë që të mund të vazhdoni teknikën pa pasur nevojë për udhëzime.

 

Le të fillojë.

Tani mbyllni sytë dhe kryeni çdo dërgesë, duke e bërë atë në një mënyrë të qetë dhe të qetë. Mos u kapni me nxitim.

Filloni të merrni frymë prana brenda jush…

Dhe të ndjehen të qetë…

Përqendrohuni në frymën tuaj…

Dhe bëjeni gjithnjë e më të thellë…

Breathe…

Dhe ndjeni prana e bardhë që hyn brenda jush, me çdo frymë tuaj…

Relax…

Dhe mos mendoni për asgjë…

E dini, nëse shqetësoheni ose ngacmoheni, nuk do të mund të bëni një udhëtim astral…

Dhe kështu ju duhet të relaksoheni…

Frymë thellë.

Dhe vazhdoni të përqendroheni në frymëmarrjen tuaj.

Brenda jush… ju mendoni se do dilnit në astral…

Dhe përqendrohuni te ajo dëshirë.

Pa menduar për të, por mbajeni këtë qëllim…

Ndjeni si dëshirë, por pa menduar shumë…

Kështu që dëshira të mbetet në gjoksin tënd, por koka jote nuk mbetet e mbushur me mendime…

Mbani qetësinë mendore.

Dhe relaksohuni…

Ndjeheni se krahët bëhen të rënda…

Supet bëhen të rënda…

Dhe i gjithë trupi bëhet i rëndë…

Dhe ju le ta bëjë atë… le të pushojë…

Lërini të pushoni brenda dhe jashtë…

Dhe merr frymë prana…

Pa e detyruar veten, ndjeni prana e bardhë që hyn në çdo frymë.

Ndjeni kokën duke u rënduar.

Qafa bëhet e rëndë.

Dhe ngadalë ju lini vullnetin për të lëvizur…

Ndjeheni sikur çdo muskul i fytyrës dhe trupit tuaj nuk po lëviz më… dhe ju doni të qëndroni akoma…

Sepse gjithçka… është duke pushuar.

Dhe brenda jush mbetet ndjenja të dëshironi të dilni nga trupi…

Por ju duhet të relaksoheni…

Ndjeni zemrën të pushojë…

Ndërsa ju frymë prana, zemra qetësohet…

Gjithçka qetësohet, brenda dhe përreth jush.

Dhe gjithçka bëhet më e rëndë…

Edhe ajri përreth jush… bëhet më i rëndë.

Dhe ndjeheni… si bëhet e vështirë lëvizja e trupit…

Dhe ndjeheni… që për t’u çlodhur ju vetëm të uleni… dhe mos provoni të lëvizni… në mënyrë që të qëndroni të qetë…

Përqendrohuni në energjinë e këmbëve tuaja…

Mos i lëviz fizikisht, por përqëndrohu në energjinë e brendshme…

Ndërsa ju mbeteni të qetë.

Ndjeni energjinë pranike që hyn në këmbët tuaja.

Ndjeni energjinë që hyn… dhe lëviz brenda këmbëve.

Ndjeni se si energjia hyn në gishta dhe lëviz ngadalë për të arritur në gju.

Ndjeni energjinë që lëviz brenda këmbëve tuaja…

Vazhdoni ta lini energjinë të futet në gishtat…

Dhe bëjeni që të lëvizë derisa të arrini gjunjët.

Dhe hiqeni nga gjunjët tuaj… pa e hequr atë nga këmbët tuaja…

Dhe përsëri… ngrini energjinë nga këmbët në gjunjë.

Dhe bëje që të kthehet poshtë…

Ndjenja e lëvizjes brenda këmbëve.

Ndjehen si lëviz energjia…

Duke mbajtur këmbët tuaja fizike akoma, përpiquni të ndjeni se këmbët tuaja të energjisë dalin nga këmbët tuaja fizike.

Përqendrohuni vetëm në ndjenjën e këmbëve dhe këmbëve, deri në gju, dilni nga trupi fizik.

Nuk ka nxitim, thjesht vendos qëllimin…

I pamenduar për kokë…

Përqendrohuni vetëm në nxjerrjen e këmbëve.

Dhe edhe nëse në fillim nuk mund ta bëni, ju e ndjeni këtë ndjesi fizike në këmbët tuaja…

Pothuajse duket si një dhimbje, por një skelë e lehtë…

Dhe është një fillim i mbarë, sepse këmbët tuaja të energjisë kanë filluar të bëjnë lëvizjet e tyre të para.

Pra, mos u nxitoni…

Tani pushoni…

Relax këmbët tuaja…

Dhe rifilloni të merrni energji nga këmbët tuaja… duke e bërë atë të shkojë deri në gjunjë.

Zhvendoseni atë nga këmbët tuaja, duke u ngjitur lart…

Pastaj uleni, tërhiqeni përsëri në këmbët tuaja.

Kthehu mbrapa… dhe shko mbi gjunjë deri sa të arrish kofshët…

Ngadalë…

Lëreni Prana të hyjë në këmbët tuaja…

Dhe ngrini ngadalë, deri në kofshë.

Dhe përqendrohuni në lëvizjet e energjisë që po bëni brenda këmbëve.

Mbush këmbët e tua prana…

Sa më shumë të keni prana brenda, aq më lehtë do të jetë ta lëvizni atë…

Dhe ndjeni lëvizjet fizike, edhe nëse nuk jeni duke lëvizur fizikisht.

Megjithatë, sa më shumë të përqendroheni në këtë lëvizje të energjisë, aq më shumë do të duket se bëhet fizike.

Relax…

Dhe tani përpiquni të ngrini këmbët tuaja energjike… duke mbajtur këmbët tuaja fizike ende.

Relaksohuni, ndërsa ju e bëni atë… mos lejoni që të nxitoheni.

Ndjeni këmbët, këmbët, gjunjët, kofshët, dilni…

Ndjeni energjinë që po del…

Kthehu për t’u çlodhur… dhe marr frymë prana… relaksuese.

Tani përqendrohuni, nga maja e shtyllës kurrizore…

Dhe me qetësi dhe delikatesë, ju e ndjeni energjinë që lëviz përgjatë shtyllës kurrizore.

Filloni nga maja deri sa të arrini qendrën e shtyllës kurrizore…

Qetësi, mbusheni me energji…

Dhe kjo energji e lëviz atë nga poshtë lart.

Nga lart poshtë

Përqendrohuni në ndjenjën e energjisë që lëviz, nga poshtë lart…

Pas shpinë.

Dhe tani me qetësi, ngjiteni përgjatë pjesës tjetër të shtyllës kurrizore…

Frymë për t’u çlodhur.

Dhe ju ndjeni energjinë që ngrihet nga qendra e shpinës përgjatë shtyllës kurrizore…

Deri në qafë.

Dhe tani ajo vazhdon të rritet…

Ndjeni atë pas kokës suaj… derisa të arrini Kurorën.

Kthehuni në qendër të shpinës dhe filloni të merrni energjinë… ngadalë.

Vjen deri në qafë… dhe pastaj lart… deri në Kurorë.

Kthimi në qendër të shpinës…

Dhe me intensitet më të madh, ajo sjell energji…

Tani përqendrohuni në majë e shtyllës kurrizore…


Dhe ngadalë ajo sjell energji derisa të arrijë në Kurorë…
Ndiqni shtyllën kurrizore… dhe ndjeni lëvizjen që bën energji.Ndiqni atë, për çdo pëllëmbë të shpinës.Dhe kur të keni mbaruar… filloni nga maja…

Sjell energji lart e poshtë shpinë.

Dhe me të vërtetë përqendrohuni, për të gjithë gjatësinë, për të ndjerë lëvizjen e energjisë.

Tani pushoni…

Mos mendoni për asgjë tjetër…

Relaksohuni dhe qëndroni në heshtje mendore…

Përqendrohuni tani në përpjekjen për të hequr këmbët tuaja nga trupi…

E ndjekur nga busti energjik…

Kështu që ndjeni tërë trupin përveç kokës… dilni me energji nga trupi fizik.

Qëndroni akoma… ndjeheni krahët të ngrihen…

Ndjeheni që këmbët të ngrihen…

Pelvis vijon…

Dhe i gjithë shpina përpiqet të ngre…

Bëni frymë ndërsa ju e bëni atë…

Mos e mbani frymën…

Dhe ai vazhdon të ndjejë të ngrihet krahët…

Së bashku me pjesën tjetër të trupit.

Ndiheni sikur trupi juaj është shumë i rëndë…

Ndërsa trupi i energjisë është i lehtë dhe fillon të ngrihet…

A ndjeheni sikur lundroni në ajër…

E vetmja gjë që ju mban juve është koka energjike e lidhur me atë fizik…

Por gjithçka tjetër po rritet…

Dhe ju e ndjeni nga lëvizjet energjike që po bëni brenda vetes.

Vazhduar…

Qetësi… edhe ju ngadalë ndjeni shkëputjen energjike të kokës…

Relaksohu kokën…

Dhe mos mendoni më për asgjë…

Tani le të marrim energji nga Kurora…

Dhe ndjejeni këtë energji duke lëvizur brenda kokës.

Ndjeheni duke lëvizur nga poshtë lart…

Nga lart poshtë…

Dhe vazhdon kështu, duke lëvizur energjinë brenda kokës.

Tani ndryshoni llojin e lëvizjes, fillojeni nga qafa…

Dhe kjo lëvizje duhet të arrijë në chakra e mendjes…

Kështu që ndjeni energjinë ndërsa shkon në të gjithë kokën…

Duke filluar nga nofka e qafës dhe duke arritur deri në mendjen chakra.

Vazhdoni të relaksoheni ndërsa bëni këtë lëvizje të brendshme.

Tani nga mendja chakra ju e ndjeni këtë energji duke lëvizur…

Deri në napën e qafës.

Ndjeheni ndërsa lëvizni…

Filloni nga nape dhe lëvizni energjinë duke e bërë atë të arrijë në ballë…

Tani merr frymë nga Parana nga Kurora…

Dhe ndjeni se si e mbush tërë kokën me energji, e cila do t’ju ndihmojë të rrjedhin më mirë.

Frymë… dhe pusho…

Ndërsa prana hyn në kokën tuaj…

Dhe ajo mbush…

Vazhdoni ta ndjeni tërë trupin shumë të rëndë…

Aq e rëndë sa të humbasësh kontrollin…

Mos e lëviz më, thjesht ndjeni se doni të dilni nga ky trup…

Dhe ju e ndjeni veten duke u bërë të lehta… ndërsa trupi është i rëndë…

Tani përqendrohuni… duke filluar nga këmbët…

Përqendrohuni në ngritjen e tyre…

Së bashku me krahët.

Dhe ndërsa trupi fizik është i qetë…

Ju hyni në këtë qëllim për të dëshiruar të dilni nga trupi…

Dhe ndjeni krahët… dhe këmbët ngrihen lart.

Pelvis vijon…

Dhe gjithë busti…

Dhe qafa…

Dhe koka…

Ndjeni veten duke ngritur gjithçka, me qëllimin të dilni nga trupi…

Breathe…

Mos e mbani frymën…

Tani faza e parë mbaron… dhe ju mund të filloni atë të dytë.

 

Tani fillon faza e dytë e teknikës, faza më e rëndësishme sepse do të duhet ta bëni vetëm atë. Këshillat e mia janë që të vazhdoni të ndryshoni pozicionin tuaj fizik, pastaj të shtriheni nën stomak nën të, në mënyrë që të mund të bëni udhëtimin astral nga shpina. Nëse nuk ndiheni të kënaqur me këtë, mund të vazhdoni me pozicionin e marrë deri më tani. Nëse vendosni të dilni nga mbrapa, faza e dytë e teknikës do të bazohet në lëvizjen e energjisë, të gjithë trupin, me qëllimin të dilni nga mbrapa. Atëherë ndjejeni veten duke u ngritur, duke tërhequr veten lart duke kaluar shpinën. Ky pozicion do të jetë më i thjeshtë posaçërisht për daljen e kokës, pasi dalja në oobe direkt nga nape është më e shpejtë sesa të dilni nga balli. Nëse në vend të kësaj ju vazhdoni teknikën në të njëjtin pozicion të supozuar deri më tani, do të jeni në gjendje të vazhdoni daljen në astral, duke ju ngritur saktësisht siç kemi bërë deri më tani. Mos harroni se gjëja e rëndësishme është që të relaksoheni dhe të mos mbani frymën tuaj, sepse vetëm nga trupi i relaksuar do të jetë në gjendje ta bëjë rrjedhën e energjisë më të mirë, e cila do të shërbejë për të marrë ju në astral. Tani do të duhet të vazhdoni vetëm, pa kufje, në mënyrë që të dëgjoni tingujt dimensionale që do t’ju ndihmojnë të dilni në astral me thjeshtësi më të madhe; prandaj veshët tuaj duhet të jenë të lirë dhe të aftë për të dëgjuar tingujt. Vazhdoni teknikën pa frikë, dhe nesër kthehuni këtu për të lexuar pjesën tjetër të këtij mësimi. Praktikoni këtë teknikë derisa të bini në gjumë, me qëllimin të dilni nga trupi. Bëni një udhëtim të mirë astral!

Faqja 15 nga 15

Mirë se vini mbrapa! Shpresoj se teknika ju ka arritur sukses në goditjen e parë, por nëse nuk ndodh, mos u shqetësoni. Herën e parë që shërben mbi të gjitha për tu njohur me ndërrimet e energjisë, të cilat nuk janë aq të thjeshta për t’u zbatuar. Në fakt, kjo përvojë e parë ju ka shërbyer për të komunikuar trupit tuaj qëllimet tuaja lidhur me udhëtimin astral; është sikur i kisha thënë: “Nga sot do të dal nga trupi”, dhe pak nga pak ai do të mësohet gjithnjë e më shumë me të, derisa të mund ta bësh oobe pa asnjë përpjekje më shumë. Nuk është e lehtë të dilni në astral nga përpjekja e parë, kështu që nëse nuk keni sukses nuk do të shqetësoheni, kjo është vetëm hera e parë dhe të tjerët do të bëhen më të mirë. Theelësi për të patur sukses në oobe është që të mësohet trupi me lëvizjet e brendshme të energjisë, në mënyrë që gjatë daljes astrale trupi të mos “frikësohet” dhe të mos hyjë në mbrojtje; në këtë mënyrë do t’ju ​​lërë të lirë të lini sondën e energjisë dhe nuk do të mbërthehen nga frika. Shtë shumë e rëndësishme që gjatë teknikës për të kryer oobin, përqendroheni në mos ndjenjën e emocioneve të forta që e bëjnë zemrën tuaj të rrihet më shpejt, sepse nëse zemra rreh shumë shpejt trupi do të refuzojë të ju lëshojë, pasi do të keqinterpretojë atë rrahje zemre të përshpejtuar për një rrezik, për të cilin do të bllokojë ooben. Për pasojë, për të “mashtruar” trupin tuaj, është e rëndësishme të mbeteni pothuajse të padurueshëm, domethënë të mos jeni shumë të ngazëllyer dhe të ngazëllyer për atë që jeni duke bërë, por për të mbetur me një ndjenjë pothuajse të shkëputur, sikur “nuk ju interesonte asgjë”; duke vepruar kështu, zemra do të mbetet e qetë (rrahja do të jetë e rregullt) dhe nuk do ta keni pulsin të përshpejtohet nga eksitimi. Natyrisht nëse zemra rreh më shpejt asgjë e keqe apo e rrezikshme nuk ndodh, thjesht trupi mban energjinë dhe prandaj nuk do të keni sukses në oobe, por asgjë më shumë se kjo.

Për të patur sukses në oobe ju duhet të jeni plotësisht të qetë, të qetë dhe me sy të mbyllur. Shtë e rëndësishme që të mos hapni kurrë sytë, sepse nëse i hapni ato mund të humbni të gjithë punën e bërë deri më tani. Për më tepër është thelbësore që të mos e mbani frymën kurrë, siç është tipike kur përpiqeni të dilni në astral; por gjithmonë duhet të merrni frymë rregullisht, duke mbetur të vetëdijshëm për frymëmarrjen tuaj. Kjo përvojë e parë ju ka shërbyer për të filluar lëvizjen e energjisë nga këmbët tuaja dhe mbrapa, kështu që pak nga pak ju gjithmonë do të jeni në gjendje të lëvizni trupin tuaj të energjisë, derisa të jeni në gjendje ta shkëputni atë nga trupi fizik dhe më pas të filloni në astral. Për më tepër ju keni zbuluar se është e mundur të dilni në astral edhe nga prapa, dhe se me të vërtetë, është pikërisht pozicioni më i favorshëm për të bërë një udhëtim astral. Duke thënë këtë, gjithçka që ju duhet të bëni është të provoni përsëri, deri në suksesin e përsosur të oobe. Ndërkohë, nëse doni të më tregoni për përvojën tuaj të parë me këtë teknikë të udhëhequr, edhe nëse nuk keni lënë plotësisht, mund ta bëni më poshtë me një koment. Më tregoni si shkoi koha juaj e parë dhe unë do të jem i lumtur të lexoj dhe – nëse është e nevojshme – t’ju këshilloj për një qasje më të mirë. Detajet e ndjesive fizike janë thelbësore!

 

 

Ky dokument është përkthimi i aritukullit origjinal (https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/70451) i sitit Accademia di Coscienza Dimensionale.

Fundi i faqes 15 nga 15. Nëse të pëlqeu artikulli komento këtu poshtë dhe përshkruaj ndjesitë e tua gjatë leximit apo praktikimit të teknikës së propozuar.

 

Ky dokument është pronë e https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, është i ndaluar çdo përdorim i plotë apo i pjesshëm i përmbajtjeve të pranishme në portal, përfshirë memorizimi, riprodhimi, ripunimi, përhapja apo shpërndarja e përmbajtjeve të njëjta nëpërmjet çdo platforme teknologjike, suporti apo rrjeti telematik pa autorizimin e shkruar të mëparshëm nga ana e Akademisë së Koshiencës Dimensionale, A.C.D. Çdo shkelje dënohet me ligj. ©

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]